Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 29, 2010 11:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ




Επειδή ανήκουμε στη γενιά των Ελλήνων που έχει βασανιστεί άγρια, μια ολόκληρη ζωή, από την κατάργηση της Ελευθερίας, προτιμούμε, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, την κατάχρηση της Ελευθερίας... Ώσπου να βρούμε, κάποτε, το σωστό μέτρο..

Γι αυτό ακριβώς το λόγο, νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να απομονώνουμε και να καταδικάζουμε, όσο μπορούμε, κάποιες ακραίες περιπτώσεις που δυσφημίζουν την Ελευθερία και όλους εμάς που προσπαθούμε να την υπηρετήσουμε όσο πιο τίμια μπορούμε. Ασελγούν χυδαία ακόμη και πάνω στο πτώμα της.

Είναι τα απόβλητα της Ελευθερίας που προβάλλονται προκλητικά από τα απόβλητα της κάθε εξουσίας. Και έτσι, χωρίς να το καταλάβουμε, μια ολόκληρη χώρα κυβερνιέται, εδώ και αρκετά χρόνια, από τα απόβλητα της κοινωνίας.

Με αποτέλεσμα να διαμορφώνονται οι νέες γενιές από αυτά τα απόβλητα που από παραδείγματα για αποφυγή γίνονται παραδείγματα για μίμηση.

Αναφέρουμε σήμερα, τέσσερα πρόχειρα παραδείγματα. Θα συνεχίσουμε με όσα ιλαροτραγικά πρόσωπα και γεγονότα θα συναντάμε εμείς στην καθημερινή, μελαγχολική ζωή μας. Και αυτά που συναντούν όλοι οι ελεύθεροι Πολίτες που ακόμη παραμένουν πιστοί στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη Ελευθερία.

1.- Οι τηλεοπτικές συζητήσεις:
Μεγάλα και μικρά ιδιωτικά κανάλια-μπακάλικα, πουλάνε ό,τι χυδαίο κυκλοφορεί στην αγορά. Σοβαροφανέστατοι παρουσιαστές όχι μόνο επιτρέπουν αλλά, πολλές φορές, συντηρούν άγριους, άθλιους καυγάδες ντροπής. Και, το χειρότερο: συμμετέχουν και κάποιοι άξιοι, κατά τα άλλα, Πολίτες που νομιμοποιούν με την παθητική ή πολλές φορές και ενεργητική παρουσία τους, όλες αυτές τις αθλιότητες.

2.- Μεγάλα αφιερώματα κοσμοπολιτικών περιοδικών.
Σε ένα τέτοιο πολυτελέστατο περιοδικό μια πεντασέλιδη, συνέντευξη για όλα τα καινούργια γούστα της εποχής μας, ενός καλαμπουριτζή τηλεαστέρα που δεν φιγουράρει μόνο η φάτσα του στο εξώφυλλο, σε στυλ κατάδικου αλλά και μερικές φράσεις του από τις μέσα σελίδες. Ας τις καμαρώσουμε:
«Έχω παίξει μπουνιές, έχω κλέψει την εφορία, είμαι ψυχασθενής, ήμουν αγοραφοβικός και, ναι, θα τα ξεράσω όλα..» Και που να δείτε πόσα άλλα λέει μέσα στο περιοδικό..

3.- Δημοφιλής παρουσιαστής διασκεδαστικών εκπομπών, αναγκάστηκε, λέει, να δεχτεί μείωση της αμοιβής του, παρότι, λέει, πολλές φορές έβαζε κι από την τσέπη του..!!.
Από 12.000 ευρώ, που έπαιρνε τόσα χρόνια, θα παίρνει τώρα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, 9.000 για κάθε εβδομαδιαία εκπομπή που κοστίζει συνολικά 50.000 ευρώ και είναι εξωτερική ενώ θα μπορούσε άνετα να είναι εσωτερική παραγωγή, με 15.000 ευρώ..!!

Και ταυτόχρονα, σε άλλη συνέντευξή του, ομολογεί ότι δεν καλεί τους φίλους του στο σπίτι του γιατί ντρέπεται, λέει, να δούνε οι φίλοι του πόσο τεράστιο και πολυτελέστατο είναι..!!!

4.- Διευθυντής μεγάλου Πνευματικού Ιδρύματος:
«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για μένα.. Λεφτά έχω, πλάτες έχω, επιδοτήσεις παίρνω, στήριξη από τα ΜΜΕ έχω..ε, λοιπόν, κάνω ό,τι μου γουστάρει.. Μαγκιά μου..»
Εμείς πια το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι: « Ω.. τι κόσμος μπαμπά….».!!


29.6.10

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 30, 2010 2:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα δηλητηριώδη κόπρανα


Δεν πρέπει να είμαστε τόσο διακριτικοί και ευγενικοί απέναντι στα «απόβλητα της Ελευθερίας που προβάλλονται προκλητικά από τα απόβλητα της κάθε εξουσίας».

Το δηλητήριο που ποτίζουν την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη νεολαία δεν αφήνει κανένα περιθώριο διακριτικότητας και ευγένειας.




Μπορεί να είναι κανείς «διακριτικός» απέναντι σε τηλεοπτικές εκπομπές ακραίας χυδαιότητας και αυθάδους, διατεταγμένης καθεστωτικής προπαγάνδας, όπως αυτές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου;

Τι ανοχή μπορεί να δείξει κανείς σε τέτοιες αθλιότητες προβοκατόρικων σκουπιδιών ή στις γλάστρες που δίνουν άλλοθι, με καυγάδες ακροαματικότητας;

Κάθε ανοχή και σιωπή μπροστά σε τέτοια φρενοβλαβή καθεστωτική αυθάδεια η οποία εμφανίζεται και σαν «αντικαθεστωτική» είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ.



ΣΥΝΕΝΟΧΗ είναι να μη μιλάς και για την άλλη «κομπανία» του Κανάκη, αυτής της χυδαίας νεοταξικής προπαγάνδας: Οι καλαμπουρτζήδες τηλε-αστέρες όχι μόνο της κακογουστιάς και της θορυβώδους «αναρχικής» χυδαιότητας, αλλά και της βάρβαρης προπαγάνδας κάθε κοινωνικής, πολιτικής και ψυχολογικής διαστροφής.

Αυτοί οι «χυδαίοι βάρβαροι» των «νταβάδων» τους
απροκάλυπτα προπαγανδίζουν τις επιταγές της Νέας Τάξης (τα Σκόπια είναι η Μακεδονία), αλλά και τις νοσηρές χυδαιότητας του τύπου: «Έχω παίξει μπουνιές, έχω κλέψει την εφορία, είμαι ψυχασθενής, ήμουν αγοραφοβικός και, ναι, θα τα ξεράσω όλα..»

Ο Λαζόπουλος ωχριά μπροστά σε αυτούς τους ατάλαντους χυδαιολόγους.

Τουλάχιστον ο Λαζόπουλος έχει μεγάλο καλλιτεχνικό ταλέντο και αισθητική ποιότητα. Επικίνδυνος, βεβαίως, προπαγανδιστής των Νέων Ιδεών, αλλά δεν προκαλεί και την αισθητική μας, δεν είναι χυδαιότητα κοπράνου…

Τι ανοχή μπορεί να δείξεις για τον πρώην μαοϊκό, Σπύρο Παπαδόπουλο, του οποίου η καθεστωτική απληστία ξεπερνάει και το πομπώδες καθεστωτικό του θράσος;

Τέτοια τσαλαβούτα μέσα στον χρηματιστικό παρασιτισμό και τέτοια αυθάδεια γλεντοκόπου με πακτωλούς χρημάτων, σε εποχές κρίσης και πείνας, μόνο στα «Συμπόσια της Πανούκλας» του τσαρισμού συναντάς…

Και από πάνω αυτός ο πρώην μαοϊκός προσβάλει βάναυσα και προκλητικά τη νοημοσύνη μας, όταν ομολογεί «ότι δεν καλεί τους φίλους του στο σπίτι του γιατί ντρέπεται, λέει, να δούνε οι φίλοι του πόσο τεράστιο και πολυτελέστατο είναι..!!!».

Φαίνεται ότι αυτοί οι πρώην μαοϊκοί, κρίνουν τους άλλους με τον εγκέφαλο των δικών τους σκουπιδιών, ΓιΆ αυτό είναι τόσο χυδαία αλαζόνες και κομπάζουν ηλιθίως.

Καταγράψτε κάποια τέτοια φρούτα: Τσουκάτος, Πανταγιάς, ο γλεντοκόπος Σπύρος Παπαδόπουλος, Στέλιος Κούλογλου και πολλοί άλλοι…

Είπαμε Κούλογλου;



Τι ιστορία και αυτή αλαζονικού αμοραλισμού, «εκσυγχρονιστικής» αθλιότητας, πλαστογράφου ταχυδακτυλουργού και καθεστωτικού κομπασμού…

Όπου και να τον πιάσεις βρωμάει και από κάθε βρωμιά αποκομίζει κέρδη: Το χαρακτηριστικότερο δείγμα της απληστίας και της χρηματιστικής αναισχυντίας…

Τώρα μαθαίνουμε και έναν άλλο «άθλο» του Κούλογλου: Πήρε χρήματα από το Ελληνικό κέντρο κινηματογράφου με σκανδαλώδη τρόπο…
Διαβάστε εδώ:
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/o_143.html


Για ένα μικρό δείγμα αυτού του «δείγματος» της καπιταλιστικής σήψης και του καθεστωτικού «ονείδους» ανατρέξτε στις σελίδες του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Διαβάστε εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2353
Και εδώ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2369

Μπορεί μπροστά σε όλα αυτά να είσαι απαθής ή διακριτικός και ευγενής;


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες