Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η βόμβα στον Χρυσοχοΐδη: Νέοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 24, 2010 9:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η βόμβα στον Χρυσοχοΐδη: Νέοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η βόμβα στον Χρυσοχοΐδη: Νέοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ



Τα γεγονότα προσλαμβάνουν χαρακτήρα καταιγιστικό.

Θα γίνουν ακόμα πιο καταιγιστικά και εκρηκτικά γιατί οι πλανητικοί μηχανισμοί βιάζονται να διαλύσουν την Ελλάδα και κάτι τέτοιο προϋποθέτει τους σιδερένιους κύκλος γύρω από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ…


Σε αυτό το σχεδιασμό εντάσσεται και η βόμβα στο γραφείο του Χρυσοχοΐδη…

ΜΟΝΟΝ αφελείς μπορεί να πιστεύουν ότι «τρομοκράτες» (σαν αυτούς τους θιάσους που έχουν συλληφθεί) είναι δυνατόν να πέρασαν βόμβα στο κέντρο των διωκτικών αρχών!!!

Μόνο οι μυστικές υπηρεσίες μπορεί να οργανώσουν μια τέτοια επιχείρηση…

Μη τσιμπάτε στα παραμύθια που θα ακούσετε…

Εδώ κάτι μεγάλο παίζεται, κάτι εφιαλτικό δρομολογείται.


Ακόμα δεν μπορεί να το εκτιμήσουμε σε όλες τις διαστάσεις το ζήτημα, πρέπει να δούμε τις πρώτες αντιδράσεις.

ΕΝΑ, όμως είναι σίγουρο:
Το κτύπημα θέλει να σηματοδοτήσει ότι η Ελλάδα είναι εντελώς ανοχύρωτη, στο ΕΛΕΟΣ των σκοτεινών δαιμόνων: Της τρομοκρατίας!!!

Της τρομοκρατίας που κατασκευάζουν οι μυστικές υπηρεσίες και μας την σερβίρουν σαν έργο κάποιων νοσηρών και διεστραμμένων «εγκεφάλων» της λαϊκής, δήθεν αγανάκτησης…

ΟΤΑΝ κτυπιέται το γραφείο του Υπουργού « δίωξης» της «τρομοκρατίας» ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΣΦΑΛΗΣ.

Αυτή την τρομοκρατική ανασφάλεια και τις ψυχώσεις πανικού θέλουν να αξιοποιήσουν για να προωθήσουν τα φρικώδη εγκλήματα που ετοιμάζουν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Οι μηχανισμοί του εγκλήματος και της προβοκάτσιας είναι πωρωμένες μαφίες. Δεν διστάζουν, όταν τα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών το προστάζουν, να δολοφονήσουν εν ψυχρώ και ανθρώπους τους, ακόμα και πράκτορές τους, ακόμα και υπουργούς τους…

Μη τσιμπάτε…

ΕΦΙΑΛΤΕΣ μας ετοιμάζουν…


Αυτό σηματοδοτεί αυτή η τρομοκρατική ενέργεια…
Αύριο περισσότερα….

Επιστροφή στην κορυφή
Περαστικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 24, 2010 11:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;



Η αμηχανία είναι εμφανής στους κρατικούς μηχανισμούς και στα πολιτικά στελέχη: υπουργοί και παράγοντες πάνε, βλέπουν, "ενημερώνονται" και φέυγουν χωρίς μία στοιχειώδη δήλωση!

Οι παρατρεχάμενοι (ΕΥΠ και ΕΛΑΣ) βάζουν τα παπαγαλάκια να λένε διάφορα ('εξηγήσεις' υποτίθεται του πώς πέρασε η βόμβα) και μετά τα "ξεχνάνε" καθώς τα σενάρια δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα.

Έπαιρνε συνεχώς δώρα (για το γάμο του) ο Χρυσοχοϊδης από την "πίσω πόρτα" του υπουργείου χωρίς έλεγχο, διέδιδαν οι εντεταλμένοι της ΕΥΠ. Το διέψευσε ο ίδιος!

Είχαν χαλάσει τα μηχανήματα ελέγχου εκρηκτικών και δεν πέρασε από έλεγχο το δέμα διέδιδαν οι εντεταλμένοι της ΕΛΑΣ. Μετά το διέψευδαν οι... ίδιοι (όχι άμεσα αλλά λέγοντας άλλα... φίδια) αλλά και ο υπουργός!

Του αρέσει δεν του αρέσει του υπουργού, τους αρέσει δεν τους αρέσει των υπηρεσιών, μόνο τρία είναι τα ενδεχόμενα:

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ:
"Μηχανισμός" και "υλικό" ανώτερης τεχνογνωσίας που "τύφλωσε" τα μηχανήματα. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν το χειρίστηκαν αυτοί με τα... κατσαρολικά ή οι αφιονισμένοι με τα καλάσνικοφ.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Το "πακέτο" το πέρασε από τους ελέγχους άτομο υπεράνω υποψίας, ένας από "μέσα" που μπορούσε να περνά τους ελέγχους χωρίς να ελεχθεί. Προφανώς αυτό δεν το μπορούν οι συνήθεις "τρομοκράτες" μας, χρήσιμοι ηλίθιοι των μστικών υπηρεσιών ή αναλώσιμα πρακτοράκια.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ: Το "πακέτο" δεν ήρθε... απέξω! Φτιάχτηκε μέσα στην Κατεχάκη και ανέβηκε... όροφο μέσω συνήθων διαδικασιών! Άλλος εφιάλτης για τα στελέχη του υπ. Δημόσιας Τάξης και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αυτός!

Και τα τρία ενδεχόμενα δεν μπορεί να τα πει το ΠΑΣΟΚ, ο Χρυσοχοΐδης και οι παρατρεχάμενοι. Όπως δεν μπορούσε η ΝΔ και οι τότε παρατρεχάμενοι να πουν ποια "δύναμη" τους παρακολουθούσε!

Τώρα όλοι ψάχνονται. Πρέπει εντός του 24ωρου που τρέχουν να κατασκευάσουν ένα σενάριο 'εισόδου' του "πακέτου" που θα φαίνεται πειστικό και δεν θα οδηγεί ΑΜΕΣΑ στην παραίτηση του εκλεκτού των ΗΠΑ υπουργού. Και πρέπει ΑΜΕΣΑ να καταλάβουν το ΓΙΑΤΙ της επίθεσης. Γιατί αν μπούμε λίγο στο μυαλό τους, σκέφτονται κάτι... απλό! "Τα δώσαμε όλα, τι άλλο ζητάνε;"

Αλλά, όπως όλα δείχνουν, ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

Οι παραπάνω σκέψεις δεν σημαίνουν ότι ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να παραμείνει στη θέση του. Αυτός που έβλεπε "Καμπούλ" την Αθήνα για μια βόμβα σε ένα κάποιο κτίριο πώς θα χαρακτηρίσει μια βόμβα στο κέντρο της "άμυνας" στους... τρομοκράτες;

Κάποιοι έχουν (Wink άλλοθι την άγνοια. Αυτός δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Άρα...

ΥΓ Αλήθεια, αυτός δεν θα... έπιανε "εντός των ημερών" τους δολοφόνους των εργαζομένων της ΜΑΡΦΙΝ;
Γιατί δεν το έκανε; Αφού όπως δήλωσε έχει φωτογραφίες των ενόχων γιατί δεν μπόρεσε (Wink να τους ταυτοποιήσει; Ή μήπως... μπόρεσε;
Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 25, 2010 12:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δολοφονική και ύποπτη η τρομοκρατική ενέργεια στο γραφείο του Υπ. Προστασίας του Πολίτη
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html




Όπως μάθαμε από τα έκτακτα δελτία των τηλεοπτικών καναλιών και τα επιτόπια ρεπορτάζ των απεσταλμένων δημοσιογράφων, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ σημειώθηκε έκρηξη στον έβδομο όροφο του υπουργείου προστασίας του πολίτη, θύμα της οποίας υπήρξε ο άτυχος υπασπιστής του υπουργού.


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όλα δείχνουν ότι η βόμβα περιείχετο σε δέμα άγνωστου μεγέθους και προέλευσης το οποίο υπήρχε μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία του υπουργού. Είναι άγνωστο αν ο δολοφονηθείς αξιωματικός προσπάθησε να ανοίξει το δέμα και ενεργοποίησε κάποιον πυροδοτικό μηχανισμό ή αν επρόκειτο για βόμβα με ωρολογιακό μηχανισμό. Το σίγουρο είναι ότι ο άτυχος υπασπιστής βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης γεγονός που προφανώς στάθηκε μοιραίο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γραφείο του υπουργού βρίσκεται σε απόσταση περίπου 12 μέτρων από το σημείο της έκρηξης.

Το ποιοί σχεδίασαν και εφάρμοσαν αυτό το δολοφονικό σχέδιο, είναι ένα ζήτημα που βεβαίως θα απασχολήσει την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Εμάς όμως σαν πολίτες,
μας προβληματίζει το γεγονός ότι το υπουργείο που υποτίθεται είναι υπεύθυνο για την προστασία μας, σύμφωνα τουλάχιστον με τον νέο του τίτλο, δεν ήταν ικανό να προστατεύσει τον άμοιρο υπασπιστή ούτε και την επιχειρησιακή υπόληψη των αρμοδίων υπηρεσιών.

Στο φυσιολογικό ερώτημα όλων, "μα καλά πως είναι δυνατόν να περάσει εκρηκτικός μηχανισμός στο καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της Ελλάδας και μάλιστα να καταλήξει σε ένα χώρο 12 μέτρα μακρυά από το γραφείο του υπουργού;" μόνο η φαντασία και το καχύποπτο εκ των πραγμάτων μυαλό μας μπορούν να δώσουν απαντήσεις.

Αν δεχτούμε,
ότι το κτίριο του υπουργείου προστασίας του πολίτη (πρώην δημόσιας τάξης) -στο οποίο αν δεν κάνουμε λάθος στεγάζεται εκτός των άλλων η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η γνωστή ΕΥΠ, διαθέτει τέτοια συστήματα ασφαλείας και προστασίας ώστε να μην περνάει ούτε μύγα χωρίς να το γνωρίζουν και να το επιτρέπουν οι αρμόδιοι για την ασφάλεια, τότε το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι η κατασκευή της βόμβας ήταν τέτοια ώστε να την καθιστά "αόρατη" από τα μηχανήματα ελέγχου.

Αυτό μας οδηγεί σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα : ότι αυτοί που σχεδίασαν την επίθεση και κατασκεύασαν την βόμβα είχαν τέτοιου είδους τεχνογνωσία και μέσα που μόνο μυστικές υπηρεσίες ξένων ισχυρών κρατών διαθέτουν.

Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών ειδήσεων
αλλά δυστυχώς οι συμπτώσεις είναι πολλές και περίεργες και αυτό που παράγουν αυτή τη στιγμή είναι ο φόβος για το μέλλον.

Φόβος για το τί περιμένει τον Έλληνα πολίτη μετά από αυτή την δολοφονική επίθεση της νεοταξικής (όπως όλα δείχνουν) τρομοκρατίας.

Πρώτα μας χτύπησαν (με την βοήθεια της δικής μας κυβέρνησης) οι οικονομικοί τρομοκράτες και το αποτέλεσμα ήταν να παραδοθούμε αμαχητί στην κυριαρχία του ΔΝΤ και της τρόϊκας με τις γνωστές συνέπειες.

Τώρα με αυτό το χτύπημα τι θέλουν να πετύχουν; Μήπως αυτά που δεν ήταν δυνατόν να βάλουν ως "συμβατικές υποχρεώσεις" στο περίφημο μνημόνιο;


Είναι τυχαίο ότι ο Μπαρόζο και ο Σόρος πριν λίγα εικοσιτετράωρα δήλωναν ότι η δημοκρατία μας κινδυνεύει αν δεν εφαρμοστούν με απόλυτη ακρίβεια οι ξένες εντολές;

Μήπως τελικά αυτό το "επιστημονικά" ή ακριβέστερα "πρακτορικά" σχεδιασμένο δολοφονικό χτύπημα ήταν μια κίνηση ώστε να επιταχυνθεί η πτώση της εντολοδόχου πλην όμως "αναλώσιμης" κυβέρνησης, προκειμένου να "αναδυθεί" μια άλλη που θα είναι φορέας της "νέας" και άγνωστης (προς το παρόν) πολιτικής ιδεολογίας;

Μιας κυβέρνησης με μέλη αυτούς που θα προβάλλουν ως "έντιμους" και "καθαρούς" και η οποία έχοντας τη "βούλα" του...αδιάφθορου θα αναλάβει την αποπεράτωση του "έργου", ενισχύοντας π.χ για χάρη της "ασφάλειας" και της "προστασίας" του πολίτη και της χώρας την αστυνομοκρατία και την ασύδοτη παρακολούθηση των δυνητικά "υπόπτων" δηλαδή όλων (βλέπε συνθήκη Σένγκεν -κατάργηση του τεκμήριου αθωότητας κλπ).

Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι βαδίζουμε όλο και πιο γρήγορα προς ένα νέο και απόλυτα ολοκληρωτικό σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης για χάρη του οποίου η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" χρησιμοποιεί κάθε μέσο.


Αυτό που ευχόμαστε με όλη μας τη δύναμη είναι εδώ που φτάσαμε ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να μας ενδυναμώσει στον καλό αγώνα διότι όπως όλα δείχνουν σύντομα θα δούμε και θα ζήσουμε ακόμα χειρότερες εμπειρίες.

Τι να πούμε στην οικογένεια
του αδικοσκοτωμένου αξιωματικού παρά μόνο να εκφράσουμε μαζί με όλο τον υπόλοιπο δημοκρατικό ελληνικό λαό την συμπαράστασή μας στο βαρύ τους πένθος.
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 25, 2010 12:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μα, καλά, πως είναι δυνατόν να περάσει εκρηκτικός μηχανισμός στο καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της Ελλάδας;

Μα, καλά, πώς βρέθηκε ο Τζακ Ρούμπυ δίπλα στον Λη Χάρβεϋ Όσβαλντ και τον σκότωσε; Πώς έπεσε το World Trade Center;

Θα επεξεργαστούν τα στοιχεία και θα μας δώσουν τις πληροφορίες. Α, ναι. Χάθηκε η Κύπρος και η Ελλάδα αποτίναξε την βδελυρή δικτατορία. Τι θα χάσουμε τώρα για να γλυτώσουμε από τη χρεωκοπία;

Η Κύπρος ήταν μακριά, η χρεωκοπία είναι κοντά, και οι χρήσιμοι ηλίθιοι χαρτοπαίζουν με σημαδεμένη τράπουλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 27, 2010 6:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο διάστημα που μας είχανε ρίξει τον Σέρβερ γράφτηκαν πάνω στο θέμα τα παρακάτω κείμενα:

Το σήριαλ της βόμβας
http://resaltomag.blogspot.com/2010/06/blog-post_5962.html

Τρομοκρατία: το σύγχρονο όπλο του ιμπεριαλισμού
http://resaltomag.blogspot.com/2010/06/blog-post_3326.html

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες