Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αιματηρή επίθεση του Ισραήλ στα πλοία για τη Γάζα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 31, 2010 9:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Αιματηρή επίθεση του Ισραήλ στα πλοία για τη Γάζα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αιματηρή επίθεση του Ισραήλ στα πλοία για τη Γάζα
Δεν μοιάζει απλώς με ένα ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..
Μοιάζει με μια ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ





Αιματηρή επίθεση του Ισραήλ στον διεθνή στολίσκο που μετέφερε εφόδια στη Γάζα
Πηγή:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231046878
Τελ Αβίβ, Ισραήλ


Επίθεση στον διεθνή στολίσκο που μετέφερε εφόδια στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησαν ισραηλινοί καταδρομείς, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες να έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους 15 άτομα, ενώ δεκάδες έχουν τραυματιστεί. Μεταξύ των τραυματιών φέρεται να είναι και ένας Έλληνας.

Υπό κατάληψη βρίσκεται και το εμπορικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος», με ελληνική σημαία και το «Σφενδόνη» με 34 Έλληνες. Ενεργοποιείται η μονάδα διαχείρισης κρίσεων του ΥΠΕΞ. Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στην Τουρκία.

Το τηλέφωνο που έχει δώσει το ΥΠΕΞ για πληροφορίες σχετικά με την τύχη των Ελλήνων είναι το 210 3681730.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου, Γ.Δελαβέκουρα, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από το Ισραήλ.

Το ΥΠΕΞ έχει καλέσει τον Ισραηλινό πρέσβη για ενημέρωση, ενώ έχει προχωρήσει και σε διαβήματα προς την ισραηλινή κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα, δόθηκαν οδηγίες προς την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ να έρθει σε επαφή και να ζητήσει επίσημη ενημέρωση και εξηγήσεις από τις ισραηλινές αρχές σχετικά με την επιχείρηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.

Ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ
επικοινώνησε με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα και του ζήτησε να έχει άμεση ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών που επέβαιναν στα σκάφη, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ασφάλειάς τους.

Ο επίκουρος καθηγητής του ΕΜΠ
και ειδικός συντονιστής της προσπάθειας «Ένα Καράβι για τη Γάζα», Γιάννης Μαΐστρος, μιλώντας στο in.gr δήλωσε ότι η επίθεση των Ισραηλινών ξεκίνησε τα ξημερώματα, ενώ υπό κατάληψη βρίσκονται το εμπορικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος» υπό ελληνική σημαία και το πλοίο «Σφενδόνη» με ελληνικό πλήρωμα και επιβάτες από πολλές χώρες.

Ο κ.Μαΐστρος επιβεβαίωσε ότι μεταξύ των τραυματιών υπάρχει και ένας Έλληνας ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Όπως είπε ο κ.Μαΐστρος στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, ζητώντας «να σταματήσει η διεθνής τρομοκρατία και να ληφθούν άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση για να επιστρέψουν τα πλοία, να απελευθερωθούν οι αιχμάλωτοι και να σταματήσουν οι ελληνο-ισραηλινές ασκήσεις».

Η ισραηλινή τηλεόραση μεταδίδει ότι υπάρχουν 10 νεκροί, οι περισσότεροι εκ των οποίων Τούρκοι, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.

Το πρώτο πλοίο που δέχτηκε επίθεση ήταν ένα τουρκικό σκάφος.
Η επίθεση έγινε γύρω στις 3-4 τα ξημερώματα της Δευτέρας από αέρος με ελικόπτερο και από θαλάσσης από πολεμικά και πλωτά σκάφη του Ισραήλ. Ισραηλινοί κομάντος ανέβηκαν στο σκάφος και ακολούθησαν συμπλοκές με πραγματικά πυρά.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 31, 2010 9:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Ανοίξτε εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/video_31.html

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 31, 2010 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μπροστά σε ένα νέο πολεμικό βάραθρο



Η ισραηλινή πολεμική κακουργία ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου: Ανοίγει μια νέα σελίδα στην τραγωδία του πολέμου που έχει κηρύξει, εδώ και καιρό, ο αυτοκρατορικός ιμπεριαλισμός εναντίον των εθνών και λαών της υφηλίου.

Η κρίση και αποσύνθεση του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού οδηγεί τον κόσμο στην αιματηρή βαρβαρότητα των πολέμων, στο εκμηδενιστικό βάραθρο.

Η επίθεση του ιμπεριαλιστικού βραχίονα των ΗΠΑ (Ισραήλ) στη Μέση Ανατολή εναντίον του πλοίου που πήγαινε στην Γάζα με πολλούς Τούρκους, δίνει μια νέα τρομακτική διάσταση στο παγκόσμιο ιστορικό δράμα: Τη διάσταση της οξύτατης πολεμικής διάλυσης και «αναδιάταξης» ολόκληρης της περιοχής και του αλληλοσπαραγμού των κρατών της περιοχής.


Η αιχμή της Επίθεσης είναι, τώρα, η Τουρκία.

Ο Τούρκικος ιμπεριαλισμός προκάλεσε την Αυτοκρατορία των ΗΠΑ με τις «ανεξάρτητες» εθνικές του στρατηγικές και ιδιαίτερα με τις συμφωνίες του με τη Ρωσία.

Οι συμφωνίες αυτές και ιδιαίτερα η κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στην Τουρκία είναι ιστορικό γεγονός ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τις ΗΠΑ: Δεν καθιστά μόνο την Τουρκία ηγεμονική δύναμη της περιοχής, αλλά συνδέει καταλυτικά την περιοχή με τη Ρωσία…

Στην Ελλάδα, λίγο κουνήθηκε προς Ανατολάς ο Καραμανλής, και κατακρεουργήθηκε…

Τώρα στο στόχαστρο του πλανητικού ιμπεριαλισμού είναι η Τουρκία.

Τα πράγματα, βεβαίως, εδώ δεν είναι και τόσο εύκολα. Η Τουρκία δεν είναι καχεκτικός ιμπεριαλισμός και ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στο νεοταξικό, ιμπεριαλιστικό στερέωμα.

Αυτή η πλανητική,
νεοταξική εξουσία δεν θέλει, ούτε συγχωρεί την παραμικρή ανεξαρτησία και αυτονομία κρατών και εθνών. Απαιτεί ολοκληρωτική ΥΠΟΤΑΓΗ…

Η Τουρκία πλέον έχει μπει στο στόχαστρο. Το Ισραήλ χρησιμοποιείται σαν ο πολεμικός καταλύτης που θα αιματοκυλίσει ολόκληρη την περιοχή και μέσω αυτής της πολεμικής, καταστροφικής κτηνωδίας να επιβληθεί η Τάξη: η Τάξη της Νέας Ταξης…

Η εποχή μας είναι εποχή πολέμων και επαναστάσεων.

Η πολεμική βαρβαρότητα αρχίζει από τις περιφέρειες και διαστέλλεται, φτάνοντας σε παγκόσμιες ιστορικές τραγωδίας, αν δεν αναχαιτιστεί από τις λαϊκές επαναστάσεις, από τις ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ των Λαών…


Μια διαστολή της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας είναι η τωρινή επίθεση του Ισραήλ. Μια πολεμική επιχείρηση που ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου στην περιοχή μας και εμπλέκει δραματικά και τη χώρα μας η οποία κυβερνάται από δωσίλογους: Υπαλληλάκια των ΗΠΑ…
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 31, 2010 11:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έτοιμη να εκραγεί η ανατολική Μεσόγειος
Πηγή:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_5684.html




· Για εξέγερση όλων των μουσουλμάνων εναντίον Ισραηλινών πρεσβειών καλεί η Χαμάς
· Τουρκία: Το Ισραήλ θα υποστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του
· Τούρκοι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη
· Διεκόπη η Ελληνοισραηλινή άσκηση
· Κρύβονται στο Indymedia τώρα που το Ισραήλ δολοφονεί ακτιβιστές


Τουλάχιστον δέκα είναι οι νεκροί από την επίθεση ισραηλινών καταδρομέων στα πλοία της διεθνούς νηοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το ισραηλινό ιδιωτικό δίκτυο τηλεόρασης 10, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ.

Άνδρες των ομάδων καταδρομών του ισραηλινού ναυτικού επιχείρησαν να κάνουν νηοψία σε ένα από τα καράβια του στολίσκου, αλλά δέχτηκαν επίθεση με λοστούς, μαχαίρια και τσεκούρια από ορισμένα μέλη των αποστολών του διεθνούς στολίσκου, με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ σύμφωνα το ίδιο δίκτυο.

Το ίδιο δίκτυο δεν προσδιορίζει εάν μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών περιλαμβάνονται και ισραηλινοί στρατιώτες, ωστόσο από άλλες πηγές αναφέρεται ότι υπάρχουν και σοβαρά τραυματισμένοι Ισραηλινοί.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι νεκροί φτάνουν τους 16, ενώ οι τραυματίες τους 50.

Το γερμανικό Spiegel μεταδίδει ότι ανάμεσα στους νεκρούς περιλαμβάνονταν και Τούρκοι ένοπλοι που φέρονταν προετοιμασμένοι να κάνουν χρήση βίας αν δέχονταν πρόσκληση να παραδοθούν, όπως και έγινε.

Το αποτέλεσμα ήταν οι ισραηλινές δυνάμεις υπό αυτές τις συνθήκες να ανοίξουν πυρ ως αυτοάμυνα, όπως φαίνεται και από το ανωτέρω βίντεο.

To ισραηλινό υπουργείο Άμυνας
επιβεβαιώνει 2 νεκρούς και 30 τραυματίες. Σύμφωνα με το Al Jazeera, οι τραυματίες διακομίσθησαν με ελικόπτερα σε νοσκομεία

Τα πλοία που δέχθηκαν τις νηοψίες θα ρυμουλκηθούν στην Χάιφα, όπου θα ελεγχθούν.

Ισραηλινοί πεζοναύτες σήμερα τα ξημερώματα επί ισραηλινού σκάφους. (C) DPA
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος εκατοντάδες Ισραηλινοί καταδρομείς με ταχύπλοα και ελικόπτερα.

Οι ισραηλινές αρχές είχαν προτείνει στους ακτιβιστές να παραλάβουν το φορτίο σε ισραηλινό λιμάνι και να το παραδώσουν οι ίδιοι στους Παλαιστήνιους στην Γάζα, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα πέσει στα χέρια της Χαμάς, πλην όμως οι ακτιβιστές επέμεναν να το παραδώσουν οι ίδιοι.

Για εξέγερση όλων των μουσουλμάνων εναντίον Ισραηλινών πρεσβειών καλεί η Χαμάς

Η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς κάλεσε σήμερα τους Άραβες και τους μουσουλμάνους σε "εξέγερση" μπροστά στις πρεσβείες του Ισραήλ σε όλο τον κόσμο, ύστερα από την επιδρομή των ισραηλινών κομμάντος κατά του διεθνούς στολίσκου που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα.

"Καλούμε όλους τους Άραβες και τους μουσουλμάνους να εξεγερθούν μπροστά στις σιωνιστικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο" δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χαμάς στη Γάζα, Σαμί Αμπού Ζούχρι.

Από την πλευρά του, ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα Ισμαήλ Χανίγιε κατήγγειλε με ανακοίνωσή του τη
"βάρβαρη επίθεση" εναντίον του διεθνούς στολίσκου και κάλεσε τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να προστατεύσει τους φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές που επέβαιναν στα πλοία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον δέκα από τους επιβαίνοντες στα πλοία σκοτώθηκαν κατά την επιδρομή των ισραηλινών κομμάντος.

Τουρκία: Το Ισραήλ θα υποστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του

Η Τουρκία εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία της για την ισραηλινή στρατιωτική επίθεση, με 16 νεκρούς, εναντίον διεθνούς αποστολής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

«Είναι απαράδεκτη (η επιχείρηση)...Το Ισραήλ θα υποστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Καταδικάζουμε τις απάνθρωπες πρακτικές του Ισραήλ», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Το λυπηρό αυτό επεισόδιο αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και θα έχει ανεπανόρθωτες συνέπειες στις διμερείς μας σχέσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τούρκοι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη


Τούρκοι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη μετά την επίθεση του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού σε σκάφη που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και τον θάνατο αρκετών ανθρώπων, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk .

Οι διαδηλωτές,
που πετούσαν πέτρες στο προξενείο, συγκρούστηκαν με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που φρουρούσαν το κτίριο.Μεταξύ των έξι σκαφών που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και αναχαιτίστηκαν από το Ισραήλ στα διεθνή ύδατα, ήταν και ένα τουρκικό." Δεν περιμέναμε να γίνει μιά τέτοια επίθεση σε διεθνή ύδατα" δήλωσε στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Ομέρ Φαρούκ Κορκμάζ, εκπρόσωπος της φιλο-ισλαμικής ανθρωπιστικής οργάνωσης IHH, που συμμετέχει στην προσπάθεια μεταφοράς της βοήθειας στη Γάζα."

Η διεθνής κοινότητα δεν πρόκειται να συγχωρήσει το Ισραήλ" δήλωσε ο Κορκμάζ.
Ο ισραηλινός πρεσβευτής στην Αγκυρα κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να δώσει εξηγήσεις για την "απαράδεκτη επίθεση", δήλωσε τούρκος διπλωμάτης στο Γαλλικό Πρακτορείο ." Ο ισραηλινός πρεσβευτής Γκάμπι Λεβί κλήθηκε στο υπουργείο και του διατυπώσαμε την έντονη αντίδρασή μας" τόνισε η ίδια πηγή.

Διεκόπη η Ελληνο-ισραηλινή άσκηση

Μετά τα σημερινά γεγονότα και την επίθεση των Ισραηλινών εναντίον της νηοπομπής για τη γάζα το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε απόφαση με την οποία ματαιώνεται η συνέχιση της εν εξελίξη ελληνοισραηλινής αεροπορικής άσκησης "Μίνωας 2010" που επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου.

Ανησυχία για τους Έλληνες

Υπό κατάληψη βρίσκεται και το ελληνικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος», με 34 Έλληνες, καθώς η επικοινωνία με το πλοίο έχει χαθεί από νωρίς το πρωί. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα κι ενώ ο καπετάνιος του πλοίου «Ελεύθερη Μεσόγειος» μιλούσε μέσω δορυφορικού τηλεφώνου με την Αθήνα έγινε η επιχείρηση των Ισραηλινών καταδρομέων και από εκείνη τη στιγμή έχει χαθεί το ψηφιακό του σήμα.

Όπως ανέφερε τη Δευτέρα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο Ευάγγελος Πισσιάς, που συμμετέχει στην αποστολή και είναι μέλος της οργάνωσης Ελεύθερη Γάζα (Free Gaza), υπήρξε επίθεση από ισραηλινά πολεμικά πλοία και ελικόπτερα. Σημείωσε, δε, ότι το ελληνικό πλοίο αναμένει από την ελληνική κυβέρνηση εντολή «εάν πρέπει να παραδώσουμε ελληνικό πλοίο με ελληνική σημαία στο Ισραήλ».
Στην Αθήνα ενεργοποιήθηκε η μονάδα διαχείρισης κρίσεων του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών. Το τηλέφωνο που έχει δώσει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για πληροφορίες σχετικά με την τύχη των Ελλήνων είναι το 210 3681730. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ελληνικού Υπουργείου, Γ.Δελαβέκουρα, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.

Ταυτόχρονα, δόθηκαν οδηγίες προς την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ να έρθει σε επαφή και να ζητήσει επίσημη ενημέρωση και εξηγήσεις από τις ισραηλινές αρχές σχετικά με την επιχείρηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.

Ο γενικός γραμματέας
του Υπουργείου Εξωτερικών επικοινώνησε με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα και του ζήτησε να έχει άμεση ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών που επέβαιναν στα σκάφη, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ασφάλειάς τους.

Κρύβονται στο Indymedia τώρα που το Ισραήλ δολοφονεί ακτιβιστές


Απαγορεύεται η λέξη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ δίπλα στη λέξη ΙΣΡΑΗΛ στο Indymedia. Κοιτάξτε πόσο τρυφερά παρουσιάζουν το θέμα με τους 20 (ΕΙΚΟΣΙ) ΝΕΚΡΟΥΣ που κανόνισαν οι "καταδιωκόμενοι" Εβραίοι. Δεν αναφέρουν καν τον αριθμό των νεκρών οι ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ των Εβραϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα.


Στις 7.00 συγκέντρωση στην Ισραηλινή πρεσβεία.


Προσοχή μην σχίσετε κανένα καλσόν. Διακριτικά χωρίς υπερβολές και ... ΜΗΝ τυχόν κάψετε καμιά Ισραηλινή σημαία και σας κόψουν οι Εβραίοι τραπεζίτες τις επιχορηγήσεις. Γουρούνια του Indymedia... υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείτε όπως το εστιατόριο που κλείσατε με το έτσι θέλω. Τώρα με τους Εβραίους του ΔΝΤ στην κυβέρνηση Τσολάκογλου-Παπανδρέου... θα έχετε την τιμητική σας.

Προσέξτε πως αναγράφεται και κάτω η είδηση: "20 σκοτώθηκαν από Ισραηλινή επίθεση" λες και ήταν τυχαίο γεγονός. Δεν τολμούν να γράψουν φράσεις όπως:
"ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 20 ΜΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ".


Τέτοιες φράσεις ΔΕΝ θα ακούσετε ΟΥΤΕ στα δελτία ειδήσεων της κατοχικής Ελλάδας.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 31, 2010 2:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ




Με αφορμή τη σημερινή πειρατική επιχείρηση δολοφονίας εκ μέρους του Ισραήλ εναντίον αόπλων ακτιβιστών που μετείχαν στη ναυτική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους αποκλεισμένους και λιμοκτονούντες συνανθρώπους μας Παλαιστινίους, πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να παίζουμε αυτό το θλιβερό "κρυφτό" που θέλουν οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί εκπρόσωποι της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_5872.html
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 31, 2010 8:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ισραήλ: Ο προβοκάτορας του διεθνούς ιμπεριαλισμού



Το Ισραήλ από την ίδια τη σύστασή του είναι ένα πειρατικό κράτος, κατασκευασμένο από το διεθνές ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο, με τη θηριώδη αρπαγή των παλαιστινιακών εδαφών.

Από την αρχή, λοιπόν, αποτελεί τεχνητό κατασκεύασμα, με όλες τις συνακόλουθες λειτουργίες της κάθε μαφιόζικης, τρομοκρατικής κατασκευής: Η πλέον κεντρική είναι αυτή της τρομοκρατικής, πολεμικής προβοκάτσιας.

Η νέα κυνική, πολεμική κακουργία του Ισραήλ, είναι μια προβοκάτσια καραμπινάτη.


Πρέπει να εξετάσουμε ψύχραιμα και νηφάλια αυτή τη νέα προβοκάτσια, αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές της, που προφανώς επικαλύπτονται πίσω από τα υστερικά ξεφωνητά για το έγκλημα και το ψυχωτικό κλίμα που δημιουργείται.

Ζήτημα 1ον

Η ιστορική εμπειρία διδάσκει το εξής: Οι υστερίες, οι φανατισμοί, τα δακρύβρεχτα μεγάλα λόγια και το κατασκευασμένο ψυχωτικό κλίμα, ΠΑΝΤΑ υποκρύπτουν το ουσιώδες, επικαλύπτουν την πολιτική διάσταση των ζητημάτων.

Η επιστήμη της προβοκάτσιας στηρίζεται ακριβώς στις υστερίες και τις ψυχώσεις.
Γι’ αυτό και οι προβοκάτορες είναι οι πιο ένθερμοι θιασώτες του τυφλού φανατισμού και των πολιτικών, ψυχωτικών παραληρημάτων

Πρέπει, συνεπώς, να δυσπιστούμε και να μην παρασυρόμαστε από το κλίμα που κατασκευάζεται, να ερευνούμε πίσω από τα υστερικά ξεφωνητά και από τα μεγάλα λόγια των ποικιλόχρωμων πολιτικών ιεροφαντών και δημαγωγών…

Ζήτημα 2ον

Ένα ουσιώδης, επίσης, ζήτημα είναι η στάση του καθεστωτικών μηχανισμών εξουσίας: Κόμματα, ΜΜΕ κ.λπ

ΚΑΝΕΙΣ, σχεδόν, δεν μιλάει για πολεμική προβοκάτσια, ούτε εξηγεί στο ελάχιστον τα πολιτικά κίνητρα και τα πολιτικά σχέδια αυτής της τρομοκρατικής θηριωδίας του Ισραήλ.

Καταδικάζουν δακρύβρεχτα και με ανθρωπιστικούς σπαραγμούς το έγκλημα, σαν αυτό να οφείλεται στις κτηνώδεις διαστροφές του Ισραήλ. Σαν το κράτος του Ισραήλ να ενεργεί στη βάση διαστροφών των κυβερνώντων και ΟΧΙ στη βάση πολιτικών στρατηγικών και σχεδιασμών.

Η πολιτική διάσταση αποκρύπτεται εντελώς: Ούτε για την προβοκάτσια μιλάνε, ούτε το ΓΙΑΤΙ, ούτε τι κρύβεται και παίζεται γύρω από το ισραηλινό έγκλημα.

Εμπορία, μόνο, της βαρβαρότητας και της φρίκης, κραυγές υστερικές για το κτηνώδες, συνθήματα αφηρημένα εναντίον του πολέμου, ηθικοί αλλαλαγμοί και αφορισμοί.

Το τι καθορίζει αυτή την κτηνωδία του Ισραήλ, το τι σχεδιάζεται και παίζεται, το τι διακυβεύεται για τον ιμπεριαλισμό, όλα αυτά παραμένουν στο σκοτάδι: Καμιά ενημέρωση, καμιά εξήγηση, καμία ανάλυση, κανένα στοιχείο, κανένας υπαινιγμός…

Κατασκευάζεται απλώς ένα κλίμα ψυχωτικό, μια ομίχλη συσκότισης και «ρυάκια» διοχέτευσης της οργής μας σε ειρηνόφιλες ψευδαισθήσεις: Δηλαδή εγκλωβισμού μας στα πολύμορφα πολύχρωμα και «επιδοτούμενα» κανάλια του καθεστώτος.

ΟΤΑΝ ζεις μέσα στην άγνοια και στην τυφλή οργή κινείσαι όπως το νερό μέσα στο αυλάκι. Σε πάνε εκεί που θέλουν…

Ζήτημα 3ον

Υπάρχει και ένα «ειδικό» ζήτημα που πρέπει να το συνυπολογίσουμε στο προβληματισμό μας.

Αυτά τα «καραβάνια» της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα περιέχουν όλων των καρυδιών τα καρύδια: Από αγνούς φίλους του Παλαιστινιακού αγώνα, από πολιτικάντηδες κάθε κοπής, κρατικά δίκτυα λαμογιών, μέχρι επιδοτούμενους «αριστεριστές» και πλήθος προβοκατόρων.

Κάθε «ανθρωπιστική βοήθεια», κάθε «ομαδούλα ειρήνης», κατά κανόνα, σήμερα, είναι ύποπτη και επιδοτούμενη.

Τέτοια δίκτυα, στην πλάτη των αφελών, παίζουν τα παιχνίδια των πλανητικών μυστικών υπηρεσιών, αποτελούν το πρόσχημα και το άλλοθι των πολεμικών προβοκατσιών του ιμπεριαλισμού…

Γίνεται φανερό ότι το γκανγκστερικό έγκλημα του Ισραήλ εναντίον του πλοίου της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα δεν έγινε επειδή παρεχόταν «ανθρωπιστική βοήθεια»: Αυτό είναι ο «δόλωμα» για να ουρλιάζουν οι ποικίλοι «ανθρωπιστές» και πολιτικοί προβοκάτορες του καθεστώτος…

Το δολοφονικό κτύπημα του πλοίου είναι μια κραυγαλέα πολιτική προβοκάτσια των Αμερικανών, με το πειρατικό τους κράτος, το Ισραήλ: Πάνω σε αυτό οι πάντες δεν βγάζουν άχνα…

Ποιοι μπορεί να είναι οι άμεσοι και απώτεροι στόχοι (κάθε προβοκάτσια έχει και άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους) ΔΕΝ μπορούμε ακόμα να γνωρίζουμε. Δεν έχουμε και πραγματική ενημέρωση…

Γενικά, όμως, μπορούμε να πούμε με σιγουριά τούτα:

α)
Ο αραβικός κόσμος βράζει και πολλά σχέδια του πλανητικού ιμπεριαλισμού υπάρχουν για αλληλοσπαραγμούς, διαμελισμούς και για τον έλεγχο των αραβικών κινημάτων, αλλά και των κρατών.

β). Σήμερα, βρισκόμαστε μπροστά και σε έναν πιο γενικευμένο πόλεμο των ιμπεριαλιστών εναντίον της ανθρωπότητας: Η Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια αποτελούν ιμπεριαλιστικές προτεραιότητες αιχμής.

γ). Με τις επιτυχείς προωθήσεις της Ρωσίας σε αυτές τις περιοχές οι ιμπεριαλιστικές ισορροπίες γίνονται πολύ εύθραυστες και ρευστές. Ο «παράγοντας» σύνδεσης της Ρωσίας με την Τουρκία αποτελεί καταλυτικό «στοιχείο» μέσα σε γεωπολιτικούς χώρους που κοχλάζουν.

Πάνω σε όλα αυτά τα παιχνίδια, οι προβοκάτσιες της Νέας Τάξης θα είναι πάρα πολλές και θερμές…

Πάντως γρήγορα θα φανούν τα παιχνίδια, καθώς και τα άμεσα, αλλά και τα απώτερα σχέδια αυτής της προβοκάτσιας.

Αρκεί να μην μπαίνουμε στους «αγωγούς» της παραπληροφόρησης και της πολιτικής ψύχωσης…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 31, 2010 9:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ -ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (VIDEO)



Δεδομένης της ψυχολογικής κατάστασης του λαού μετά τις απανωτές και καθημερινές επιθέσεις που δέχεται από την κατοχική κυβέρνηση του Παπανδρέου και τα αφεντικά του, μεγάλος αριθμός Αθηναίων κατέβηκε στην λεωφόρο Κηφισίας, μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ προκειμένου να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή του για την σημερινή δολοφονική επίθεση των στρατιωτικών δυνάμεων της κρατικής υπόστασης του διεθνούς Σιωνισμού.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/video_5964.html#more


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 01, 2010 9:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ


Αφού διασκορπίστηκαν στην Ευρώπη, μετά είχε σειρά ο Νέος Κόσμος που ανακάλυψαν. Οι οχληροί εγχώριοι ιθαγενείς (Ινδιάνοι) ήταν εμπόδιο, τους εξαφάνισαν. Κατάκτησαν πλήρως το Νέο Κόσμο, τον έκαναν δικό τους, τον έκαναν υπερδύναμη, τώρα τον κυβερνούν.

Έχουν πρόβλημα ωστόσο με τον υπόλοιπο Κόσμο. Που δεν είναι όπως ο τότε Νέος. Είναι παλαιός, όπως παλαιοί είναι κι αυτοί. Παλαιά και η θεόσδοτη εντολή του θεού τους, ότι θα εξουσιάσουν όλων των εθνών.

Με βάση αυτή την εκ του θεού εντολή, οργανώνουν το σχέδιό τους. Ό,τι έκαναν με το Νέο Κόσμο. Σιγά-σιγά θα αρχίζουν να εξαφανίζουν όλους τους οχληρούς ιθαγενείς.

Κάτι πήγαν να φτιάξουν τότε με τους Ναζί, αλλά οι "μπασταρδεμένοι" τσακώθηκαν με τους "γνήσιους" και φαγώθηκαν μεταξύ τους. Οι "μπασταρδεμένοι" τους έκαναν τη χάρη και τους έδωσαν πίσω αυτό που ζητούσαν : Τον τόπο όπου ο θεός έδωσε τη μεγάλη υπόσχεση στους προγόνους: "Κατακυριεύσατε των εθνών".

Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα. Ο ιερός τόπος είναι καταπατημένος. Υπάρχει ένα αντίγραφο του θεού τους, ένα κλεψίτυπο, που έχει εκατομμύρια πιστών. Τι θα κάνουν; Ό,τι έκαναν τότε που ανακάλυψαν το Νέο Κόσμο. Οι ενοχλητικοί παλαιοί και νέοι ιθαγενείς πρέπει να εξαφανιστούν, πρέπει να μείνουν μόνο μερικοί, για να αποτελούν τουριστική "ατραξιόν" και να μας υπενθυμίζουν ότι ο φανατισμός δεν είναι καλό πράγμα.

Η ώρα του Ισλάμ έχει σημάνει, οι "ινδιάνοι" του παλαιού κόσμου πρέπει να εξαφανιστούν, η δημοκρατία πάντα νικά, η συναίνεση θριαμβεύει δια των όπλων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες