Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Γ. Παπανδρέου:Ο ηδονισμός του δωσιλογισμού...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 02, 2010 12:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Γ. Παπανδρέου:Ο ηδονισμός του δωσιλογισμού... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γ. Παπανδρέου:Ο ηδονισμός της πολιτικής αναπηρίας
και του δωσιλογισμού





Τέτοιο «όνειδος» δεν το έχει ξαναζήσει η ελληνική, αλλά και η παγκόσμια ιστορία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα καταγραφεί στην ιστορία σαν το πιο στιγματισμένο πρόσωπο: Σαν το πρόσωπο που ανύψωσε τον εφιάλτη της κατοχής σε πολιτική και ηθική αξία και τη συνήθεια του αίσχους σε αρετή.


Θα περάσει στην ιστορία σαν ο πρωθυπουργός που τον δικό του δωσιλογισμό και την αυθάδεια του καλοαναθρεμμένου ψεύδους του θέλει να τα καταστήσει καθεστώς: Ένα καθεστώς γύψου, ακινησίας και σιωπής, ένα καθεστώς στο οποίο το ΑΙΣΧΟΣ θα μας γίνει συνήθεια: Που θα μας καθιστά κωφάλαλους και τυφλούς, που θα μας κάνει να δεχόμαστε την τρομοκρατία των διεθνών δικτατόρων σαν φυσικό φαινόμενο, που θα μας μετατρέπει σε άβουλα, υπάκουα και θλιβερά όντα...

Πρώτη φορά στην ιστορία η οικονομική και πολιτική κατοχή στα κοράκια και τους γύπες του διεθνούς κεφαλαίου βαπτίζεται σωτηρία της Ελλάδας.

Πρώτη φορά στην ιστορία η υπερχρέωση στους διεθνείς τοκογλύφους δεν είναι χρεοκοπία, αλλά …ανάπτυξη(!!!)

Πρώτη φορά στην ιστορία η θηριώδης εξόντωση των εργαζομένων και των λαών, καθώς και η κακουργηματική, ολοκληρωτική ισοπέδωση των πάντων βαπτίζονται «εθνική σωτηρία» και ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και τελεσίδικη χρεοκοπία…

Πρώτη φορά το ψεύδος, το ολοκληρωτικό ψεύδος, μεταλλάσσεται σε αλήθεια, η τερατώδης ανηθικότητα σε εντιμότητα και ήθος, η προστυχιά και ο δωσιλογισμός σε αρετές…

Πρώτη φορά στην ιστορία ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της ΚΑΤΟΧΗΣ, της ολοκληρωτικής κατοχής της Ελλάδας, εμφανίζεται σαν μελλοντικός δημοκρατικός παράδεισος.

ΟΛΑ αυτά τα αποκρουστικά συμπύκνωσε στο διάγγελμά του, χωρίς καμιά αιδώ και συναίσθηση, ο κατοχικός μας πρωθυπουργός.

Μέσα στον ηδονισμό της δωσίλογης πώρωσής του μας έδωσε και το περίγραμμα του «νέου πατριωτισμού»: Ο «νέος πατριωτισμός» θα είναι ένα κράτος ζόφου και τρόμου μέσα στο οποίο το να είσαι άνθρωπος θα είναι περιπέτεια, το να σκέφτεσαι θα είναι αμαρτία και το να βρίσκεις εργασία θα είναι θαύμα.

Και αν διαφωνείς και διαμαρτύρεσαι για το θάνατό σου θα είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας, κατά της «πατρίδας»!!!

Η κακουργία δεν είναι πάντα αποτυπωμένη με τις ευανάγνωστες μορφές της ζοφερής ψυχής, για τον απλό λόγο ότι στους πωρωμένους, ψυχή δεν υπάρχει. Κάθε πωρωμένος δωσίλογος δεν αποτυπώνει την ελεεινότητά του, ακριβώς γιατί δεν έχει καμία απολύτως επίγνωση και συναίσθηση. Κανένα δισταγμό. Καμιά τύψη.

Αυτή την ηδονική ηρεμία της δωσίλογης αναισθησίας έχει ο Γ. Παπανδρέου και η διεφθαρμένη παρέα του…
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 02, 2010 8:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"-"ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"- "ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ"
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_6390.html




Ο "ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ"...
Νέος πατριωτισμός σημαίνει ότι δεν υμνούμε τα σύμβολα και την ιστορία μας αλλά...."


Αυτό ήταν το νόημα του "εκσυγχρονιστικού κινήματος" που άρχισε από τον Σημίτη και τελειώνει όπως φαίνεται με τον Παπανδρέου, να διαλυθεί πλήρως αυτό που χτίστηκε με το αίμα εκατομμυρίων Μαρτύρων, Ομολογητών και αγωνιστών του χθές και του σήμερα.

Δεν θα αναφερθούμε στα "νέα" μέτρα που τα βάφτισε "αναγκαία" και που σίγουρα είναι επώδυνα και λαοκτόνα.

Η πτώχευση, δηλαδή η οικονομική κατάρρευση της χώρας μας, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο άσχετα αν τα κυβερνητικά και δημοσιογραφικά όργανα των δυνάμεων κατοχής την περιγράφουν με διάφορα ονόματα.

Είναι αλήθεια επίσης ότι ο λαός θα πληρώσει το λογαριασμό που άφησαν όλοι οι αρουραίοι του παρελθόντος και του παρόντος που έκλεψαν το σπίτι και μαγάρισαν με το πέρασμά τους τα Ιερά και τα Όσια που είχαμε φυλαγμένα ως παρακαταθήκη από τους πατεράδες μας.

Αυτή την μαγαρισιά, ο κατοχικός κυβερνήτης την ονόμασε σήμερα "νέο πατριωτισμό"
τον οποίο λέει ότι θα μας επιβάλλει μαζί με τα άλλα δηλητήρια της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», για να αναγεννηθούμε δήθεν και να ξαναρχίσουμε την πορεία προς τα πάνω.

Πες μας λοιπόν κύριε Παπανδρέου ποιός είναι αυτός ο "παλιός" πατριωτισμός που τόσο μισείς και θέλεις να τον αντικαταστήσεις με αυτόν που σε διέταξαν τα αφεντικά σου;

Μήν μπας και είναι αυτός ο πατριωτισμός που ξεσήκωσε από τη σκλαβιά τους ραγιάδες και τους οδήγησε μέσα από αιματοβαμμένα μονοπάτια στη ποθούμενη λευτεριά;

Ποιά είναι τα σύμβολα
που σε δαιμονίζουν και θέλεις να τα εξαφανίσεις από το "νέο" σου πατριωτισμό;

Μήπως αυτά που είτε στη Σημαία μας είτε στις εκκλησιές και στα σπίτια μας φώτισαν και μας τροφοδότησαν στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς και στα ακόμα πιο δύσκολα της δημοκρατίας;

Και η ιστορία;

Ακόμα και αυτή είναι επικίνδυνη και πρέπει να εξαφανιστεί;

Αυτός που ονειρεύεται
το αισχρό νεο-εποχήτικο μόρφωμα του "νέου πατριωτισμού", είναι αυτός που στέλνει στην ξενιτιά χιλιάδες συμπολίτες μας ενώ ταυτόχρονα ελληνοποιεί χιλιάδες αλλοδαπούς.

Η Ελλάδα έπρεπε να γκρεμιστεί
για να βρεθεί ένας σαν τον Παπανδρέου να την ξανακτίσει με τα σαθρά και δυσώδη υλικά της "Νέας Εποχής" της οποίας είναι υπηρέτης και δούλος.

Αυτή η "νέα Ελλάδα" δεν θα υπάρξει ποτέ κύριε κατοχικέ κυβερνήτα και αυτό θα το είχες καταλάβει αν ήσουν Έλληνας, διότι μόνο τότε θα καταλάβαινες ότι η πατρίδα μας δεν πέθανε επειδή εσύ και οι όμοιοί σου καταφέρατε να γκρεμίσετε τους τοίχους και το ταβάνι. Το σπίτι μας δεν έχει για θεμέλια τα κόπρανa της goldman sachs ούτε τοίχους από ευρωδολάρια και για ταβάνι τον διάολο.

Μπορεί να μας πάρεις τα λεφτά, τα σπίτια και τις περιουσίες. Μπορεί να μας σύρεις δεμένους στα σκλαβοπάζαρα των φίλων και εταίρων σου, μα τη ψυχή μας δεν θα τη πάρεις.

Να είσαι απολύτως βέβαιος εσύ και οι υπόλοιποι ότι ο δικός μας πατριωτισμός δεν θα αφήσει κανέναν δυνάστη και επικυρίαρχο να μας μαγαρίσει.

Όπου νάναι θάρθει η ώρα της κρίσης και κριτής δεν θάσαι εσύ και το σκυλολόϊ του ¶δη.

Επιστροφή στην κορυφή
Misha



Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 137

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 1:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Tι μάς απομένει παρά να λειτουργήσουμε ως ιθαγενείς που αντιμετωπίζουν την επίθεση των αποικιοκρατών;

Με τα επιχειρήματα του εκσυγχρονισμού, τού εκπολιτισμού , της καλύτερης ζωής οι αποικιοκράτες δήωσαν ηπείρους, διέλυσαν πολιτισμούς και έκαναν τους ντόπιους σκλάβους.

Γι αυτό όλοι στο δρόμο να μιμηθούμε τους αργεντίνους που έδιωξαν και το ΔΝΤ και τους εκεί ταμειοτσολιάδες.
_________________
«Ως πότε θα είναι παντοδύναμο το χρήμα, η αγχόνη των ψυχών, το αγκίστρι του θανάτου, το δόλωμα της αμαρτίας; Ως πότε θα κυβερνά ο πλούτος, η αιτία των πολέμων για τον οποίο κατασκευάζονται όπλα και ακονίζονται ξίφη;»Μ.Βασίλειος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 04, 2010 2:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βαρβαρότητα των αδίστακτων…



ΟΙ σφετεριστές Ιδεών και εννοιών είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες και οι πλέον δόλιοι πολιτικοί απατεώνες στην ιστορία…
Οι δωσίλογοι σφετεριστές είναι ακόμα πιο μοχθηροί.
Για «Σοσιαλισμό και βαρβαρότητα» μίλαγε λίγο πριν από τις εκλογές το υποπροϊόν του σοσιαλιστικού σφετερισμού: ΓΑΠ.
Θαυμάστε ακόμα το τι έλεγε σε ένα λόγο του στις 24/5/2009, στη Λαμία
«Βαρβαρότητα είναι οι πολιτικές που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Οι πολιτικές που καταδικάζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στη φτώχεια και την ανεργία (...).
Βαρβαρότητα είναι οι πολιτικές που αναγκάζουν τους πολίτες να πληρώνουν, με καινούριους άδικους φόρους (...).
Είναι πολιτική βαρβαρότητα να αφήνεις τους κερδοσκόπους ασύδοτους και, ύστερα, να καλείς τους πολλούς, το λαό, τον πολίτη, εκείνους που δεν φταίνε σε τίποτα για την κρίση, να πληρώσουν τα σπασμένα».

Τόσο πωρωμένος βάρβαρος ιησουΐτης και δόλιος ψεύτης είναι…
Επιστροφή στην κορυφή
Νυκτερινός Επισκέπτης



Ένταξη: 07 Ιαν 2008
Δημοσιεύσεις: 9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 05, 2010 11:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Με τα Μέτρα Τιμωρούνται Προς το Παρόν οι εξ Ορισμού Αθώοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σας Παραθέτω Σχόλιο Αναγνώστη από στον "Κόσμου του Επενδυτή" το Περασμένο Σάββατο με τίτλο
''Με τα Μέτρα Τιμωρούνται Προς το Παρόν οι εξ Ορισμού Αθώοι.''

Προς το παρόν, οι μόνοι που τιμωρούνται είναι οι εξ ορισμού αθώοι. Τιμωρείται μια ολόκληρη κοινωνία για την ανοησία της να πιστέψει τους πολιτικούς, να παραπλανηθεί από τους τεχνοκράτες, να εξαπατηθεί από τους επιχειρηματίες και να υπνωτιστεί από τους πνευματικούς ηγέτες της στο παραμύθι της ανάπτυξης και της αδιατάρακτης ευημερίας. Τιμωρούνται αυτοί που δεν μπορούσαν να φοροδιαφύγουν, που δεν μπορούσαν να κλέψουν τον δημόσιο πλούτο, που πείστηκαν από τις τράπεζες να δανειστούν, που πειθαναγκάστηκαν από τους διαφημιστές να καταναλώσουν ό,τι χρήσιμο και ό,τι περιττό, που είχαν το μικρότερο μερίδιο απόλαυσης σΆ αυτό που κατΆ ευφημισμόν αποκαλείται «εποχή της ανεμελιάς». Ποιας ανεμελιάς; Δεν σταμάτησαν να δουλεύουν, δεν σταμάτησαν να αμείβονται με τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρωζώνη, δεν σταμάτησαν να φορολογούνται, δεν σταμάτησαν να πληρώνουν την πιο ακριβή αγορά της Ευρώπης, δεν σταμάτησαν τρέφουν τις υψηλές κερδοφορίες και την ευημερία των απατηλών αριθμών που έστησαν λαμπρές πολιτικές καριέρες και μεγάλες περιουσίες.
_________________
Με εκτίμηση Νυκτερινός Επισκέπτης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες