Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αποκαθήλωση της ελληνικής σημαίας από την αστυνομία

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 23, 2010 12:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Αποκαθήλωση της ελληνικής σημαίας από την αστυνομία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/01/blog-post_9984.html

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)



Χωρίς τον σταυρό στο εμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. εδώ και 1 χρόνο! Aπό σήμερα και χωρίς την σημαία στην στολή. Με πρόστιμο οι «παραβάτες»!!

Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ, το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (βλ.Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ απο τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες.

Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ,
ότι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή (ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ) θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς "παραβάτες" θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ

«Οι στολές των αστυνομικών φέρουν το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας στην αριστερή τσέπη. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει αφαιρεθεί ο σταυρός από το έμβλημα αυτό. Το νέο σήμα της αστυνομίας το πληρώνουν μάλιστα με 4 ευρώ έκαστος οι αστυνομικοί από την τσέπη τους. Η αλλαγή αυτή έγινε επί Νέας Δημοκρατίας και θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών.

Επιπλέον σε λίγο καιρό θα εκδοθούν και οι καινούριες ταυτότητες των αστυνομικών τυπου πιστωτικης καρτας. Oυτε αυτές λοιπόν θα φέρουν το εθνόσημο με τον σταυρο.

Τέλος πριν λίγους μήνες, δόθηκε διαταγή να καθαριστούν όλα τα περιπολικά από αυτοκόλλητες σημαίες που είχαν τοποθετήσει με δική τους πρωτοβουλία κάποιοι αστυνομικοί και να μείνουν κολλημένα μόνο τα σήματα που προβλέπονται. Ακολούθησε έλεγχος των περιπολικών από τους προϊστάμενους ώστε να διαπιστωθεί η συμμόρφωση με το μέτρο.

Ποιους και γιατί τους ενοχλούσε ο σταυρός.

Δεν μπορούμε παρά να συσχετίσουμε το συγκεκριμένο μέτρο με τα σχέδια για την πρόσληψη αλλοδαπών, κυρίως Μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, στις τάξεις τις ΕΛ.ΑΣ.. Ένα σχέδιο που άρχισε να σχεδιάζεται το 2005 επί ΝΔ, και εφαρμόζεται τώρα αρχικά μέσω της πρόσληψης διερμηνέων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Τελικά μόνο στην εφαρμογή τέτοιων μέτρων παρατηρείται "συνέχεια" στην πολιτική. Ισως διότι η πολιτική αυτή υπαγορεύεται από δυνάμεις με πάγαια επιρροή που βρίσκονται υπεράνω των εκάστοτε κυβερνήσεων...

Η αλλαγή αυτή εντάσσεται στα σχέδια προασμογής του Ελληνικού κράτους στο δημογραφικό της συγχρονης Ελληνικής κοινωνίας όπου μέσω της παράνομης λαθρομετανάστευσης, μεγάλο μέρος των κατοίκων της σήμερα είναι αλλόθρησκοι, μουσουλμάνοι στην πλειονότητα τους. Έτσι ο σταυρός δεν τους εκφράζει και καλλιεργεί εχθρική στάση απέναντι στην ΕΛ.ΑΣ..

ΕΨ
skeftomasteellhnika.blogspot.co
m

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 23, 2010 1:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακάθεκτος ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ





Με γοργούς ρυθμούς «ξεπλένεται» η Ελληνική Αστυνομία από τα εθνικά της σύμβολα, προκειμένου να περάσει στη νέα πολυεθνική της φάση.

Kατάργηση του σταυρού στο έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ, πριν ένα χρόνο και τώρα, κατεπειγόντως διατάσσεται η αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από τις στολές των αστυνομικών.

Ο Χρυσοχοϊδης με τη βιασύνη του υπηρέτη και τον ηδονικό ζήλο του «εκτελεστή» προωθεί τους νεοταξικούς σχεδιασμούς: Υλοποιεί το παλιό σχέδιο πρόσληψης αλλοδαπών στην Ελληνική αστυνομία.

Το ΡΕΣΑΛΤΟ από πολύ παλιά είχε αποκαλύψει και αναλύσει αυτό το σχέδιο το οποίο δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Σημίτης και δεν τόλμησε να βάλει σε εφαρμογή η Ν.Δ.

Η νέα κυβέρνηση δεν έχει τέτοιες αναστολές. Εξάλλου ο ρόλος που της έχει ανατεθεί είναι να «εκτελέσει» τάχιστα τα μοχθηρά σχέδια των πλανηταρχών.

Ο Χρυσοχοϊδης άρχισε ήδη να μας «πελεκίζει» ακούραστα και αχόρταγα, θέλοντας να διατρανώσει το πόσο «πιστός» και «υπάκουος» είναι στα υπερατλαντικά αφεντικά.

Διαβάστε το άρθρο μας: Αστυνομία αλλοδαπών γενιτσάρων
Εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19557#19557

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 23, 2010 9:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρο,ενδεχομένως να έχετε εσείς δίκιο,πάντως εγώ στην επίσημη ιστοσελίδα της αστυνομίας,www.astynomia.gr
είδα ότι υπάρχουν τόσο η ελληνική σημαία όσο και ο σταυρός στο έμβλημα! Τώρα αν ο Χρυσοχοΐδης θέλει να μετατρέψει την αστυνομία σε πολυεθνική,αυτό μένει να το δούμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 23, 2010 4:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε επικίνδυνο πολιτικό δρόμο βαδίζει ο Χρυσοχοΐδης

Με εντολή υπουργού αφαιρείται ο σταυρός
από το εθνόσημο των Σωμάτων Ασφαλείας!





Η υπουργική εντολή που στάλθηκε στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας ξάφνιασε κυριολεκτικά τους πάντες. «Να βγει άμεσα ο σταυρός από το σήμα που φορούν οι αστυνομικοί»!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό!!!
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κύριος Χρυσοχοΐδης, αποφάσισε να αφαιρέσει το εθνικό σύμβολο του σταυρού, χωρίς καν να αιτιολογήσει αυτή του την απόφαση… και γιατί άλλωστε να το κάνει αυτό; Έχουμε κατανοήσει πλέον πως στην δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ, η γνώμη του ενός επιβάλλεται στους πολλούς…!

Φασισμός, χουντικές μέθοδοι ή πολιτικό πραξικόπημα; Τι συμβαίνει πλέον στην χώρα; Όσο και αν οι ενέργειες των κυβερνητικών αξιωματούχων ενοχλούν και θυμίζουν έντονα απολυταρχικά καθεστώτα, άλλο τόσο προσπαθούν οι μηχανισμοί προπαγάνδας (βλέπε ΜΜΕ) να κρύβουν επιμελώς τις κυβερνητικές παραβιάσεις κάθε έννοιας της δημοκρατίας (σκεφτείτε έναν σκύλο που σκεπάζει τις ακαθαρσίες του, για να καταλάβετε πως ακριβώς λειτουργούν σήμερα τα ΜΜΕ).

Το γεγονός της αφαίρεσης του σταυρού
από το σήμα που φέρουν οι αστυνομικοί, δεν είναι νόμος… είναι υπουργική απόφαση η οποία άτυπα φέρει την ισχύ νόμου… κάνοντας τους πολίτες να αναρωτιούνται τους λόγους που «ανάγκασαν» τον κύριο Χρυσοχοΐδη να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση και να δώσει την εντολή, με την μορφή του επείγοντος, για την εφαρμογή της…

Την ίδια στιγμή
που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβάλλει μεθόδους που δεν τιμούν την δημοκρατία και που σπιλώνουν την πολιτική του πορεία και η εγκληματικότητα αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε σεμινάρια σε αστυνομικούς που γίνονται από την κυρία Αλ Σαλέχ, μοιράζεται το Κοράνι, προς μελέτη!!!

Μήπως, αναρωτιέμαι αφελώς, εάν πράγματι επιθυμούμε μία αστυνομία που θα έχει πραγματικά καταρτισμένα μέλη, θα ήταν προτιμότερο να μοιράζονταν στους μετέχοντες του σεμιναρίου αστυνομικούς (και όχι μόνο σε αυτούς) το Σύνταγμα της χώρας, για να το μελετήσουν και να γνωρίζουν επακριβώς τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους, αλλά κυρίως να γνωρίζουν τα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών για να μην τα παραβιάζουν από άγνοια;

Κύριε Χρυσοχοΐδη, απευθυνόμενος σε εσάς, κάνω έκκληση να θυμηθείτε πως ο τροχός έχει γυρίσματα και η δημοκρατία (όσο και αν βιαστεί ή κατακρεουργηθεί από οποιονδήποτε) γνωρίζει πώς να επιστρέφει τα… «δέοντα» σε όσους την παραβιάζουν. Δεν μας ενδιαφέρει σε τι θεό πιστεύετε, ούτε μας ενδιαφέρει το επίπεδο της νοητικής σας αντίληψης… Με την αναιτιολόγητη αυτή σας απόφαση δικαιώνετε όλους εκείνους που σας χαρακτηρίζουν ως νεοταξίτη και υπόδουλο συμφερόντων που φέρονται κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού… αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε πως τον σταυρό μπορεί να τον βγάλατε, αλλά αυτό που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε από τους έλληνες πολίτες (και οι αστυνομικοί είναι έλληνες πολίτες), είναι η πίστη τους…

Αν δεν έγινα κατανοητός, πολύ σύντομα θα το δείτε και… ζωγραφισμένο, ως αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών… Προκαλείτε, ευελπιστώντας πως οι έλληνες θα ξεχάσουν… Η ελπίδα μπορεί να πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά οι πράξεις σας φανερώνουν απελπισία και τίποτε άλλο… Οι φασίζουσες τακτικές επιστρέφουν πάντα σε όσους τις εφαρμόζουν...

Η αναιτιολόγητη αυτή απόφαση-κόλαφος θα αποτελέσει ένα ακόμη σημείο της πολιτικής σας συντριβής.
Σε περίπτωση, δε, που προβήκατε στην συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου να μην προκαλεί η όψη του σταυρού τους λαθρομετανάστες όταν αυτοί ελέγχονται από αστυνομικούς, τότε μάλλον είστε υπουργός σε λάθος κράτος… Από ότι γνωρίζουμε όλοι, η κυβέρνηση του Ιράν έχει αρκετά προβλήματα. Καταθέστε τους ένα βιογραφικό… πολύ πιθανό να σας προσλάβουν…

Πηγή:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/01/blog-post_4859.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες