Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης απαιτεί την πώληση της Ελλάδας!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 17, 2009 7:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης απαιτεί την πώληση της Ελλάδας!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης απαιτεί την πώληση της Ελλάδας!!!
ή
Ο «λαγός» της Νέας Τάξης


Την κακουργηματική απάτη του Καρατζαφέρη δεν πάψαμε ούτε μια στιγμή να την καταγγέλλουμε και να την αναλύουμε.

Ο Καρατζαφέρης είναι πιόνι του μεγάλου κεφαλαίου και υμνητής του χρήματος. Και επειδή το χρήμα όχι μόνο δεν έχει πατρίδα, αλλά σήμερα διαλύει και τα έθνη-κράτη, το ίδιο και ο Καρατζαφέρης δεν πιστεύει σε καμιά πατρίδα και προωθεί στην πράξη τη διάλυση του ελληνικού έθνους-κράτους.

ΟΛΗ αυτή τη θηριώδη απάτη και τον υποτελή και διατεταγμένο ρόλο του τα κρύβει πίσω από μια υστερική δημαγωγία για τα «εθνικά ζητήματα».

Κερδοσκοπεί ασύστολα, ασίγαστα και πρόστυχα, με θεατρινισμούς και υστερικές κορώνες γύρω από τα «πατριωτικά» και οι θέσεις του και οι πράξεις του εναρμονίζονται πλήρως με τις επιταγές των πλανητικών κέντρων εξουσίας, εκείνων δηλαδή που καταλύουν πρακτικά κάθε οικονομική, κοινωνική και πολιτική δομή του ελληνικού έθνους-κράτους.

Συγκεκριμένα:

α). Είναι υμνητής όλων των οικονομικών δομών της πλανητικής εξουσίας!!!

Όταν υμνείς αυτές τις «δομές» εξουσίας οι οποίες αποτελούν την πεμπτουσία της Νέας Τάξης και από την άλλη ωρύεσαι «πατριωτικά» εξαπατάς και κοροϊδεύεις αναίσχυντα τον ελληνικό λαό.

Είναι αυτές οι «δομές» της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας που διαλύουν την Ελλάδα και τη μετατρέπουν σε προτεκτοράτο χωρίς εθνική υπόσταση…


β). Ο Καρατζαφέρης είναι φανατικός λάτρης των ιδιωτικοποιήσεων!!!

Οι «ιδιωτικοποιήσεις» όμως, μόνο οι παντελώς άσχετοι δεν το γνωρίζουν, σημαίνουν τούτο: Πώληση των οικονομικών, κοινωνικών και εθνικών δομών του ελληνικού έθνους-κράτους στο υπερεθνικό κεφάλαιο: Δηλαδή στα κέντρα εκείνα που προωθούν με θηριώδη τρόπο την ισοπέδωση και αποτέφρωση κάθε τι του «εθνικού» και «πατριωτικού»!!!

Φωνασκεί δημαγωγικά ο Καρατζαφέρης για «έθνος» και «πατρίδα», αλλά είναι υμνητής εκείνων που υπονομεύουν και καταλύουν τα «έθνη» και τις «πατρίδες»!!!

Για ποια πατρίδα μπορεί να μιλάμε όταν πουλάμε την Ελλάδα: Τα λιμάνια, τα Ναυπηγεία, τα αεροδρόμια, τις τηλεπικοινωνίες, τα οδικά δίκτυα, τις δημόσιες επιχειρήσεις, τα εδάφη της, τα πάντα;

γ). Ωρυόταν δραματικά ο Καρατζαφέρης στη Βουλή για να μη διώξουμε τους Κινέζους!!!

Πολλαπλή η απάτη αυτού το μεγάλου πολιτικού κλόουν:

α). Να παραχωρήσουμε δηλαδή το εθνικό μας λιμάνι, στους ξένους!!!

β).
Να πλημμυρίσουμε από Κινέζους, συνακόλουθα να αποσύρουμε τους Έλληνες εργαζόμενους!!!

Μπροστά στην κατοχή μας από τις πολυεθνικές και το κέρδος της συναλλαγής (κέρδος για τους επιτήδειους και μεταπράτες) ξεχνιέται το «έθνος» και η «πατρίδα», καθώς και η αλλοδαπή πλημμυρίδα!!!

Ας πλημμυρίσουμε και από Κινέζους…

Αυτό που ξέχασε να μας πει αυτός ο «πατριώτης» είναι τούτο: Ποια οφέλη υπήρξαν για το έθνος και τον ελληνικό λαό από τις πωλήσεις του εθνικού μας πλούτου και των δημόσιων (εθνικών) δομών; Ποια τα κέρδη για τον ελληνικό λαό από τα ξεπουλήματα και τις ιδιωτικοποιήσεις που έχουν γίνει;

Ο ελληνικός λαός έχει γίνει ακόμα φτωχότερος και το χειρότερο: Αυτά τα ξεπουλήματα εκτόπισαν τους Έλληνες εργάτες και τους αντικατέστησαν με ξένους, με όλα τα εφιαλτικά επακόλουθα που συνεπάγεται αυτό και τα οποία έχουν αναλυθεί διεξοδικά από το ΡΕΣΑΛΤΟ.

Κούφια λόγια συνεπώς και δημαγωγία αφηνιασμένη για την αλλοδαπή κατοχή της χώρας μας.

Δημοκοπεί ανενδοίαστα ο Καρατζαφέρης για το «μεταναστευτικό» και για την «πολυπολιτισμικότητα»!!!

Οι κεντρικές του θέσεις και η πρακτική του είναι εναρμονισμένα πλήρως με τις ιδιωτικοποιήσεις και την πώληση της Ελλάδας (αύριο θα μπούνε στη δημοπρασία και τα εδάφη της), στα υπερεθνικά οικονομικά κέντρα εξουσίας. Δηλαδή στη Νέα Ιμπεριαλιστική Τάξη: Η τυχοδιωκτική πολιτική απάτη και σχιζοφρένεια στο αποκορύφωμά της…


Επιστροφή στην κορυφή
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 18, 2009 9:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι λεκτικοί ήχοι της απάτης
Απλά μαθήματα για αρχάριους

Υπάρχει ένα «στρώμα» ανθρώπων που μεθάει με τους ήχους των λέξεων, δίχως να εξετάζει το περιεχόμενό τους.

Είναι τόσο δραματική η αποσάθρωση της σκέψης, η θεωρητική ανέχεια, η ιδεολογική πτώση και η πολιτική σύγχυση, που οι απελπισμένοι γραπώνονται, όπως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του, από τους ήχους των λέξεων.

Μεθάνε, λοιπόν κάποιοι από τους πατριωτικούς αλαλαγμούς του Καρατζαφέρη και τα «εθνικιστικά» του ξεφωνητά. Ακούνε μόνο τους ήχους και καθηλώνονται, σαν θεατές του θεάματος, μπροστά στις πόζες και τα παραλληρήματα κούφιων φράσεων…

Δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς τους υπερεπαναστάτες «αριστερούς» που μεθάνε από τις επαναστατικές φράσεις: και στις δύο περιπτώσεις ο εγκέφαλος των «μεθυσμένων» τρέφεται με τις ηχηρές και στιλπνές φράσεις.

Αυτοί, λοιπόν, οι μεθυσμένοι από τους ήχους «πατρίδα», «έθνος» και «Ελλάδα» δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι αυτές οι έννοιες έχουν ιστορικό και κοινωνικό περιεχόμενο και δεν είναι απλώς ήχοι.

Αν δεν ήταν,
όλοι αυτοί, τυφλωμένοι από τη δραματική πολιτική και πνευματική του κενότητα, θα αναρωτιόντουσαν: Ποιες δυνάμεις, σήμερα, προωθούν την άλωση των εθνών και την ιστορική ισοπέδωση της πατρίδας ΚΑΙ γιατί;

Αν έκαν αυτή την απλή ερώτηση θα διαπίστωναν ότι αυτές οι δυνάμεις δεν είναι αόρατες, ούτε έχουμε εδώ καμία συνωμοσία του «διαβόλου».

Θα διαπίστωναν την κοινωνική και πολιτική ταυτότητα αυτών των δυνάμεων: Τους υπερεθνικούς κολοσσούς του χρήματος και τις πολιτικές, καθώς και τις στρατιωτικές δομές αυτών των κολοσσών: Από τα διεθνή διευθυντήρια του χρήματος μέχρι το ΝΑΤΟ, από τις πλανητικές δομές εξουσίας μέχρι τους κυβερνητικούς και πολιτικούς υπηρέτες τους: Όλο αυτό το πλανητικό ιμπεριαλιστικό πλέγμα που αποκαλούμε Νέα Τάξη.

Τότε μόνο οι έννοιες «έθνος», «πατρίδα», «Ελλάδα», «θρησκεία» κ.λπ θα αποκτούσαν το πραγματικό τους περιεχόμενο.

Τότε μόνο θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε την απάτη της δημαγωγίας και τους ήχους αυτής της απάτης: Τις κούφιες «πατριωτικές» ή «επαναστατικές» λέξεις.

Τότε θα αντιλαμβανόμαστε τούτο το ουσιαστικό: Ότι αποτελεί μέγιστη πολιτική απάτη και κοροϊδία από τη μια να στηρίζεις και να υμνείς τις δυνάμεις, τις δομές και τα κέντρα εξουσίας που καταλύουν τις «πατρίδες», τα «έθνη» και την «Ελλάδα» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ να ουρλιάζεις υπέρ της πατρίδας και της Ελλάδας!!!

Το ελληνικό έθνος το καταλύουν συγκεκριμένες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, όχι από καπρίτσιο, αλλά επειδή αυτό προστάζει η ακατάλυτη λογική των συμφερόντων τους.

Να γιατί το «εθνικό» και το «κοινωνικό» είναι αδιάσπαστα και αξεδιάλυτα.

Όταν είσαι με το μέρος αυτών των κοινωνικών δυνάμεων που προωθούν τον αφανισμό της Ελλάδας, με ποικίλα μέσα και μεθόδους, και μάλιστα υμνείς αυτό το σύστημα των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας, κοροϊδεύεις ασύστολα τον ελληνικό λαό, φωνασκώντας «πατριωτικά» και «εθνικά».

Οι μεθυσμένοι Καρατζαφερικοί ας μας υποδείξουν
ΠΟΥ και ΠΩΣ ο Καρατζαφέρης κτυπά και διαχωρίζεται (προγραμματικά, ιδεολογικά και πρακτικά) από τις δυνάμεις εκείνες που προωθούν την κατάλυση του ελληνικού έθνους;

Το τι λέει ο καθένας δεν μετράει. Το ποιες ιδέες προωθεί, το ποια συμφέροντα υπηρετεί και το τι πράττει αποτελούν το κριτήριο και όχι οι κούφιες λέξεις…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 18, 2009 10:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα ακόμα κείμενο σχετικό εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21578#21578



Εκλογικός "πατριωτισμός": Απάτη και μύθος



Το κείμενο του Αριστείδη αποκαλύπτει παραστατικά μια απάτη και ένα μύθο:


α). Την απάτη του «πατριώτη» που συμμετέχει σε ένα κόμμα το οποίο ή προωθεί ως κεντρική πολιτική την υπονόμευση της εθνικής μας υπόστασης ή εμπορεύεται εκλογικά τον «πατριωτισμό». Και εμπορεύεσαι τον «πατριωτισμό» όταν αποδέχεσαι και στηρίζεις το σύστημα που υπονομεύει την εθνική υπόσταση.
Συνεπώς, η απάτη του «πατριώτη» είναι η απάτη του εμπορίου του πατριωτισμού.

β). Το μύθο ότι ψηφίζουμε «πατριώτες»!!!

Όταν ψηφίζεις, ψηφίζεις πολιτικές και όχι πρόσωπα. Όταν το κριτήριό σου είναι «προσωπικό» σημαίνει ότι είσαι απολιτικός, ότι αγνοείς το αλφάβητο της πολιτικής…

Πάνω σε αυτά θα προβώ σε κάποιες περαιτέρω αποσαφηνίσεις:

α). Ο πατριωτισμός δεν είναι ιδεολογία (το έχουμε αναλύσει σε πολλά κείμενα). Ιδεολογία τον έκανε η κυρίαρχη οικονομική τάξη στην εποχή της εθνικής της συγκρότησης και ολοκλήρωσης του καπιταλισμού.

Αυτή η ίδια η κυρίαρχη τάξη,
σήμερα στην υπερεθνική συγκρότησή της (πλανητικός ιμπεριαλισμός- Νέα Τάξη) ανάγει σε ιδεολογία τον «αντι-πατριωτισμό».: Τη νεοταξική ιδεολογία του «αντι- εθνικισμού».

Μόνο τα πολιτικά απορρίμματα των εθνικών καπιταλισμών, η «ακροδεξιά» σε όλες της τις αποχρώσεις, μένουν κολλημένα στο παλιό ιδεολόγημα του «πατριωτισμού»: «πατριωτισμός» εντός του συστήματος, εντός δηλαδή ενός συστήματος που η ίδια η φύση του και λειτουργία του είναι επιθετικά αντιεθνική και αντιπατριωτική!!!

β).
Η πατρίδα, το έθνος, κ,λπ δεν είναι υπεριστορικές έννοιες και αφαιρέσεις. Αποτελούν το ιστορικό προϊόν της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ εξέλιξης. Συνεπώς η ΒΑΣΗ κάθε πατρίδας ή έθνους είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: Ένα συγκεκριμένο σχήμα κοινωνικής συγκρότησης.

Σε αυτή τη συγκεκριμένη κοινωνική συγκρότηση δρουν και λειτουργούν αντίρροπες και συχνά πολύ εχθρικές κοινωνικές δυνάμεις: Η βάση της κοινωνίας που έχει συγκροτηθεί και μπολιαστεί με τους αγώνες της κοινωνίας, τα συναισθήματα και τη ψυχολογία των αγώνων αυτών και οι κορυφές της κοινωνίας που εκμεταλλεύονται, καταπιέζουν και εξαπατούν τη κοινωνική, λαϊκή βάση.

Ανάλογα είναι και τα αισθήματα του πατριωτισμού: Τα αυθεντικά των λαϊκών μαζών και τα κάλπικα των ηγεμόνων.

Η πατρίδα δεν είναι κάτι ενιαίο για όλους. Άλλη είναι η πατρίδα του κεφαλαίου και του κέρδους (δεν έχουν πατρίδα) και άλλη η πατρίδα του λαού. Δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα πατριώτες π.χ. οι Κοκκαλέοι, Λάτσηδες και Βαρδινογιάννηδες από τη μια και από την άλλη ο λαός και τα θύματα της εκμετάλλευσης. Άλλη η πατρίδα των μεν και άλλοι των δε.

Όποιος
δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτό και ταυτίζει την πατρίδα του κεφαλαίου με την πατρίδα του λαού δεν αερολογεί απλώς περί πατριωτισμού, αλλά ενισχύει την «πατρίδα» του κεφαλαίου: Την «πατρίδα» της κατάργησης της πραγματικής πατρίδας.

Ο αυθεντικός, συνεπώς, πατριωτισμός και όχι τα «πατριωτικά» ιδεολογήματα, είναι αδιάσπαστος από το κοινωνικό ζήτημα, αποτελεί την αιχμή του κοινωνικού προβλήματος…

γ). Τα κόμματα αποτελούν το προϊόν των κοινωνικών συμφερόντων και όχι κάποιου είδους πατριωτισμού. Όλα τα κόμματα σήμερα προωθούν την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και τις ανθρώπινες σχέσεις που επιβάλλει η παγκόσμια ιμπεριαλιστική αγορά και προστάζει η υπερεθνική ελίτ της πλανητικής εξουσίας.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ και ιδεολογικά, ανεξάρτητα από τις αντι-ιμπεριαλιστικές κορώνες κάποιων (ΚΚΕ) ή τις «πατριωτικές» (ΛΑ.Ο.Σ.), όλα τα κόμματα βρίσκονται στην υπηρεσία του πολυεθνικού κεφαλαίου και των νέων ιδεολογιών του. ΚΑΝΕΝΑ, επί της ουσίας, δεν αμφισβητεί, ούτε αγωνίζεται εναντίον της «κοινωνίας του συστήματος», εναντίον, δηλαδή, των νεοταξιξών κοινωνιών που προωθούν οι ηγεμόνες του πλανήτη.

Είναι αυτές οι κοινωνικές σχέσεις του πλανητικού ιμπεριαλισμού (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ) που ισοπεδώνουν τα έθνη, τις πατρίδες, τον πολιτισμό, τη σκέψη, τα ΠΑΝΤΑ.

Δεν μπορεί, λοιπόν, να είσαι πατριώτης όταν δεν έχεις καταλάβει αυτή την κοινωνική ισοπέδωση, αλλοίωση και μετάλλαξη που προωθείται από τους πολιτικούς «πατριώτες» ή τους «πολυπολιτισμικούς» ή τους δήθεν αντικαθεστωτικούς της Νέας Τάξης.

δ). Οι ηγεσίες των κομμάτων είναι υποχείρια των μηχανισμών του κεφαλαίου, συνειδητά ή μισοσυνειδητά ή λόγω εξαρτήσεων και αγκυλώσεων.

Ο ρόλος τους είναι να εξαπατούν το λαό και να εγκλωβίζουν τους αφελείς και τους απελπισμένους που ζητούν μια αχτίδα φωτός.

Άλλοι
χρησιμοποιούν γι’ αυτή την απάτη το αριστερό κύρος και τις παραδόσεις των ιστορικών λαϊκών αγώνων.
Άλλοι χρησιμοποιούν τον αφηρημένο «πατριωτισμό», κερδοσκοπώντας πολιτικά πάνω στα αυθεντικά πατριωτικά, λαϊκά αισθήματα.

ΟΛΟΙ τους αποκόβουν το «εθνικό» από το «κοινωνικό», εξαφανίζοντας το ένα σκέλος και δημοκοπώντας πάνω σε αυτό που τους βολεύει…

ε). Όταν, συνεπώς ένας «πατριώτης» πάει σε κάποιο από αυτά τα κόμματα και ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού είναι ή απατεώνας ή δραματικά αφελής.

Ιδιαίτερα μεμπτό είναι όταν αυτός ο «πατριώτης» το παίζει και αριστερός και πάει στο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ πλέον έχουμε απάτη διπλή.

Τέτοια δραματική απάτη είναι και αυτή του Στάθη. Εμφανίζεται σαν ευαίσθητος στα «εθνικά» και είχε δεχτεί συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Κάποιοι σύντροφοι επειδή κρίνουν με βάση τις προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες παρακάμπτουν αυτό το ΟΥΣΙΩΔΕΣ και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον Στάθη, μένοντας μάλιστα (και αυτό είναι ακόμα πιο απολιτικό, γιατί δεν βλέπουν το καθεστωτικό πολιτικό παιχνίδι, μέσα στο οποίο είναι ο φίλος Στάθης) στις εξηγήσεις που δίνει ο ίδιος ο Στάθης για την «αποβολή» του!!!

ε). Τέλος, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έχοντας όλα τα παραπάνω καθαρά, καθορίζουμε τη στάση μας, ΟΧΙ από τα πρόσωπα, αλλά από μία γενική ΕΚΤΙΜΗΣΗ και ΑΝΑΛΥΣΗ της πολιτικής κατάστασης.

Προσπαθούμε να βρούμε την «κίνηση» εκείνη που θα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ τους νεοταξικούς σχεδιασμούς, δίνοντας μια πίστωση χρόνου στους εσωτερικούς κοινωνικούς κραδασμούς και το λαϊκό θυμό, για την εκδήλωσή τους.

Δεν ψηφίζουμε, συνειδητά, με το συναίσθημα και την αηδία που νιώθουμε για όλους.

Ψηφίζουμε με τη γνώση της συνολικής πολιτικής κατάστασης, αναζητώντας ένα παράθυρο που θα συμφέρει στην καθυστέρηση της εθνικής καταστροφής που προωθούν οι πάντες, αλλά με διαφορετική δυναμική ο καθένας…

Η ΑΠΟΧΗ, σήμερα δεν είναι λύση…

Όλα αυτά, όμως, τα αναλύουμε διεξοδικά, σε σωρεία κειμένων εδώ μέσα….

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 19, 2009 4:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καρατζαφέρης: ο Τσαρλατανισμός στην πιο χυδαία και μοχθηρή γκριμάτσα

Ο Καρατζαφέρης εκτόξευσε στη Βουλή και πυροτεχνήματα εναντίον των Αμερικανών!!!

Είναι γνωστή βεβαίως η πάγια τακτική του κάθε προβοκάτορα: Μεταμφιέζεται σαν εχθρός το Αφεντικού του για να εξαπατά και να ξεγελά τους αφελείς οπαδούς.

Η «επαναστατική» υπογραφή της CIΑ (η «17Ν») εμφανίστηκες υστερικά εναντίον των Αμερικανών για να εξαπατήσει και για να παίξει τα παιχνίδια των ΗΠΑ.

Το ίδιο ρόλο παίζει και ο Καρατζαφέρης με τις ανώδυνες και ανέξοδες κορώνες εναντίον των Αμερικανών.

Και όταν με πολιτικά επιχειρήματα και συγκεκριμένες αποδείξεις αποκαλύπτουμε το ρόλο του ΛΑ.Ο.Σ, αυτού του «λαγού» της Νέας πλανητικής Τάξης, οι αμαθείας οπαδοί αγανακτούν και μας κατηγορούν ότι τους συκοφαντούμε.

Και ο πολύς Άδωνις με το «ήθος» των τηλεπαραθύρων, βάζει ένα δικό του οπαδό-λαγό να ρωτήσει για τις επιθέσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ, για να μας «αποστομώσει» με τις γνωστές ταχυδακτυλουργίες του: είμαστε εμπαθείς και λέμε ψέματα.

Ο κουτοπόνηρος πολιτικός αγύρτης, ο οποίος έχει εξοργίσει και τους δικούς του, όχι μόνο στέκεται ανήμπορος να απαντήσει στα επιχειρήματά μας και τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις που γίνονται, αλλά ασκείται στην κατασκευή «επιχειρημάτων» του αγοραίου τηλεθεάματος (έχει εκπαιδευτεί σε αυτό το σπορ της τηλεοπτικής ανηθικότητας και της δικολαβίας) για στουπώσει το κρανίο των οπαδών. Εξάλλου οι οπαδοί μόνο χόρτο μασάνε…

Σε πολλά κείμενά μας, σταθερά και επίμονα έχουμε αποκαλύψει και αποδείξει τη μεγάλη απάτη αυτού του τυχοδιωκτικού μορφώματος.

Παραπέμπουμε μόνο σε ένα κείμενο ιστορικής και προγραμματικής κριτικής:


«ΛΑ.Ο.Σ:Τυχοδιωκτικός αμοραλισμός χωρίς όρια και αναστολές»

ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3435


Εδώ θα συνοψίσουμε ένα πίνακα συγκεκριμένων θέσεων και συμπεριφορών του ΛΑ.Ο.Σ, που αποδεικνύει ότι αποτελεί, έξω από τις δημαγωγικές κορώνες του Καρατζαφέρη και των λοιπών, τον ύπουλο ρόλο του: ότι αποτελεί «γρανάζι» των ιμπεριαλιστικών δομών εξουσίας, των δομών δηλαδή εκείνων που προωθούν την κατάλυση και την ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας, του έθνους και της ιστορίας του. Συνακόλουθα αποτελεί (ο Καρατζαφέρης) την πιο μοχθηρή και χυδαία μορφή της πατριδοκαπηλίας και δημαγωγίας.

Ο κάλπικος αντιαμερικανισμός: ανέξοδες κορώνες για εσωτερική κατανάλωση.

Συγκεκριμένα:

α). Στο πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ διαβάζουμε:

«Θεωρούμε ότι αποτελεί πολιτικό πραγματισμό η αναγνώριση της σημαντικής θέσης των ΗΠΑ στον κόσμο, τόσο λόγω του ότι αποτελούν τη μοναδική σημερινή υπερδύναμη όσο και για την ιστορική προσφορά τους στους αγώνες εναντίον του φασισμού, και επιδιώκουμε μια καλή και αρμονική σχέση μαζί τους»!!!

β). Γραπτά στην στην Α1, στελεχών, αλλά και δηλώσεις του ηγετικού πυρήνα του ΛΑΟΣ υπέρ της Αμερικής, στο εξής πνεύμα: «Η προτεραιότητά μας είναι οι ΗΠΑ και η οικοδόμηση μιας πραγματικής στρατηγικής συνεργασίας μαζί τους»!!!

Αυτοί είναι οι πολέμιοι της Νέας Τάξης!!! Εκτός και αν δεν έχουν αντιληφθεί ότι η αυτοκρατορία των ΗΠΑ είναι η αποτρόπαια αιχμή της πλανητικής βαρβαρότητας της Νέας Τάξης…

γ). Όπως έχουν αποκαλύψει πολλά μπλογκ ο κ. Βελόπουλος μίλησε υπέρ της συμμαχίας με το γενοκτόνο και αποτρόπαιο ιμπεριαλισμό του Ισραήλ.

δ). Ο ίδιος ο Καρτζαφέρης είχε αποδεχτεί πρόσκληση να παραστεί στο «παγκόσμιο ισραηλινό Συνέδριο»!

Κατά τα άλλα πουλάει αντι-αμερικανισμό και αντι-σιωνισμό…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Ο Καρατζαφέρης, αυτός ο «άσπονδος εχθρός» των οικονομικών δομών της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης (που ισοπεδώνουν το «έθνος» και την «πατρίδα») στηρίζει και υμνεί αυτές τις δομές: Ευρωπαϊκή Ένωση, Αμερική και τα όργανά τους.


Αυτός ο άσπονδος εχθρός των Τραπεζών πρότεινε το εξής:

«Προτείνω ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα χρειάζεται έναν άνθρωπο που να ξέρει καλά τα οικονομικά. Η χώρα δεν θέλει αυτή τη στιγμή εκλογές, θα ήταν καταστροφή για την οικονομία. Προτείνω τον Λουκά Παπαδήμο (σ.σ. ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) ως πρωθυπουργό, με τους πολιτικούς αρχηγούς να τον στηρίζουμε για μία διετία για παράδειγμα. Πρέπει να επιστρατευθούν τα καλύτερα μυαλά της χώρας για να φύγουμε από την ύφεση».

Πρότεινε, δηλαδή, αυτός ο υπερπατριώτης, το υπερκράτος της Νέας Τάξης (τις τράπεζες) να κυβερνήσει άμεσα και δικτατορικά (έξω από την ετυμηγορία του λαού) την Ελλάδα!!!

Αποκαλυπτικός είναι και έπαινος για το Σημίτη, τον οποίο χαρακτήρισε «κεφάλαιο για την Ελλάδα»: Ο δεδηλωμένος «λακές» της Νέας Τάξης, ο οποίος προώθησε αφηνιασμένα ό,τι το πιο αντιεθνικό και αντιπατριωτικό, χαρακτηρίζεται μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα!!!

Τέλος αποκαλυπτικές είναι και οι επιλογές του Καρατζαφέρη στα θεσμικά όργανα του ελληνικού κράτους: Από υπηρέτες του κεφαλαίου μέχρι τυχάρπαστους και πολιτικούς τυχοδιώκτες.

Η πλέον κραυγαλέα η επιλογή της Νίκης Τζαβέλλα:
Η αγρίως διαπλεκόμενη των οικονομικών ελίτ εξουσίας, η υμνήτρια της πολυπολιτισμικότητας, της «ευλογίας» των μεταναστών, των Σκοπιανών και της «ελληνοτουρκικής φιλίας»!!!

Ο πίνακας των θέσεων, των γεγονότων, των προτάσεων και των επιλογών του Καρατζαφέρη είναι ατέλειωτος.

Και αυτά, όμως, αποκαλύπτουν τον μέγα έμπορα-μπακάλη του πατριωτισμού.

Δείχνουν: Ότι ο τυχοδιωκτικός αμοραλισμός του Καρατζαφέρη είναι χωρίς όρια και αναστολές…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 19, 2009 11:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Λά.ο.ς»: πολλαπλοί σφετερισμοί και καπηλείες


Αν εξετάσει κανείς την ιστορία θα διαπιστώσει ότι, κατά κανόνα, τα πιο αντιδραστικά και αντιλαϊκά κόμματα αυτοχαρακτηριζόντουσαν «λαϊκά».

Ο Καρατζαφέρης κατασκεύασε ένα κόμμα πολλαπλής καπηλείας: τον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό».

Το χαρακτηρίζει «λαϊκό» (σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση βρίσκεται απέναντι!!!) και το σχετίζει, σχεδόν το ταυτίζει, με την Ορθοδοξία (με ποικίλους αρχαιολάτρες και Σία!!!)…

Εκεί, ωστόσο, που η καπηλεία και ο σφετερισμός των εννοιών παίρνει αυθάδεις μορφές παράκρουσης είναι η απαίτηση να τονίζονται τα αρχικά του κόμματός του στη λήγουσα: «Λαός»!!!

Εδώ πλέον δεν πρόκειται για έναν απλό χαρακτηρισμό, για μια ιδιότητα του κόμματος, αλλά για ένα «ουσιαστικό», για ένα «υποκείμενο» που ταυτίζεται με το «υποκείμενο» και την έννοια: «Λαός»!!!

Το να ταυτίζεις βεβαίως το κόμμα σου με την έννοια του λαού είναι η μεγίστη πολιτική απάτη: Όχι απλώς αποτρόπαιος λαϊκισμός, αλλά και σφετεριστική αυθάδεια.

Το να εξεγείρεσαι και να απαιτείς από τους άλλους να αποκαλούν τον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό»: «Λαός» και όχι «Λάος», αυτό είναι ακραία δικτατορική αυθάδεια.

Με ποια πολιτικά και ηθικά κριτήρια ή βάση ποίων γραμματικών κανόνων απαιτείται ο τονισμός στη λήγουσα και η μετατροπή του «Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού» σε «Λαός»;

Τέτοιες λεκτικές αλχημείες και χυδαία λαϊκίστικα τρικ μόνο ο Καρατζαφέρης είναι ικανός να κάνει…

Και μην ισχυριστεί κάποιος το «δικαίωμα του αυτό-προσδιορισμού»: Είναι ένα σόφισμα πολλαπλής απάτης και αυτό:

α). Η ονομασία του κόμματος (ο αυτό-προσδιορισμός) είναι «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός»: ένας διπλός σφετερισμός εννοιών!!!
Τα αρχικά δεν είναι ονομασία…

β). δεν μπορεί να αυτό-προσδιορίζεσαι πολιτικά και ηθικά με την έννοια «λαός», δεν μπορεί να ταυτίζεις την ονομασία σου με το ιστορικό και κοινωνικό υποκείμενο: Το λαό.

Μια τέτοια πράξη είναι βέβηλη, πολιτικά και ηθικά δόλια και απαράδεκτη.

Αν δεχτούμε τέτοιου είδους απαράδεκτους αυτό-προσδιορισμούς, τότε θα πρέπει να δεχτούμε και τον αυτό-προσδιορισμό των Σκοπίων ως «Μακεδονία»: χαρακτηρίζεται από την ίδια δολιότητα και αποκρουστική καπηλεία.

Ορθά, συνεπώς, πράττουν όσοι δεν υποκύπτουν στις κουτοπόνηρες δολιότητες και επιμένουν στο «Λάος» και όχι στο «Λαός»…


Επιστροφή στην κορυφή
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 20, 2009 10:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι κάθεστε και ασχολείστε με τον Καρατζαφέρη δεν μπορώ να καταλάβω... Εδώ το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να αυτοαποκαλείται έτσι παρά το γεγονός ότι ούτε κίνημα είναι πλέον,αφού πρόκειται για κόμμα εξουσίας,αλλά και ούτε σοσιαλιστικό είναι,αφού αποδέχεται τον καπιταλισμό και τις δομές του!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 20, 2009 10:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μας απασχολούν όλα όσα εξαπατούν και προωθούν ανοικτά ή με μεταμφιέσεις τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς της Νέας Τάξης.

Ιδιαίτερα για το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν τόνοι αποκαλυπτικών κειμένων και αναλύσεων.

ΚΑΙ αποτελεί και το ζωντανό παράδειγμα, στη σύγχρονη ιστορία, της θηριώδους απάτης και του αβυσσαλέου σφετερισμού ιδεών και συναισθημάτων.

Ξεκίνησε ως κίνημα που έσπειρε απλόχερα όγκους "πατριωτισμού" και "αντι-ιμπεριαλισμού" και κατέληξε στον πιο μοχθηρό και θηριώδη αμερικανισμό...

Ο Καρατζαφέρης μοιάζει σαν καρικατούρα μπροστά σε αυτά που διατυμπάνιζε το ΠΑΣΟΚ.

Θα πρέπει αυτή η απάτη να γκρεμιστεί από την αρχή...
Αν γίνει δύναμη θα είναι ένα νέο έγκλημα...



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 7:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ρε συ Ροβεσπιέρε,εσείς δε λέγατε ότι ο Καρατζαφέρης αποτελεί σάπιο κόμμα και σύντομα θα διαλυθεί?? Και μάλιστα στηρίζατε αυτή σας τη διαπίστωση και στο γεγονός ότι η άνοδος του ποσοστού του στις εκλογές ήταν μηδαμινή,αναλογιζόμενοι την κατάρρευση της ΝΔ!! Τώρα ξαφνικά ο Καρατζαφέρης απέκτησε δυναμική και έγινε απειλή,και ενδέχεται ακόμη και να γίνει 2ο κόμμα? Πού στηρίζεις αυτό το φόβο? Και φυσικά να του ασκείτε κριτική,αλλά όχι και να φοβόμαστε μη γίνει το ΛΑΟΣ..αξιωματική αντιπολίτευση!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 21, 2009 8:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κοίταξε φίλε μου γιατί μας έχεις κουράσει.
Μάθε να διαβάζεις πρώτα τα κείμενα.
Ποιος μίλησε για ΔΥΝΑΜΙΚΗ, για απάτη μιλήσαμε.
Η απάτη μπορεί εκλογικά να παίξει ρόλο, όπως παίζει, με κάποια συλλογή ψήφων παρακμιακής απελπισίας.
ΑΥΤΑ δεν αποτελούν ΔΥΝΑΜΙΚΗ...
Τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά...
Για τα παιχνίδια της εκλογικής απάτης μιλάμε...
Αυτά και δεν θα ασχοληθούμε ξανά...
Φροντηστήριο για ανθρώπους που δεν θέλουν να καταλάβουν, ΣΤΟΠ...
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΓΕΡΣΙΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 23, 2009 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Περιστέρης: "Η Ακροδεξιά ειναι εκτός βουλής"
Έπεσαν οι μάσκες...


Ακούστε τον ίδιο τον Καρατζαφέρη να αποκαλύπτει το ρόλο του.

"Για φανταστείτε να μην υπήρχε ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός, θα είχε φυτρώσει ένα πραγματικό ακροδεξιό κόμμα στην Ελλάδα....Εγώ έχω απορροφήσει όλες αυτές τις κοινωνικές εντάσεις που υπάρχουν με ένα κόμμα το οποίο είναι μέσα στο κοινοβούλιο, θεσμικό και το χει αποδείξει μέσα στη Βουλή".

Δείτε το βίντεο και το σχόλιό μας εδώ:

http://egersis.blogspot.com/2009/10/blog-post_656.html?zx=aaab47f444cf6ba0

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες