Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 8:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το παρακράτος έχει όνομα
(Όταν τα γεγονότα μιλούν τόσο εύγλωττα)


Κάποιοι συμπεριφέρονται σαν τη στρουθοκάμηλο και καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες ανοικτά φασιστικές πρακτικές.

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά (ένας από τους λόγους της στοχοποίησής μας είναι και αυτός), ότι πίσω από κάθε ποικιλία τρομοκρατίας βρίσκεται το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες: Από τις κουκουλοφόρικες «εξεγέρσεις», τις φασιστικές επιδρομές εναντίον των κατοίκων της γειτονιάς, τις «επαναστατικές σέχτες», τους βανδαλισμούς και τα πλιάτσικα, μέχρι τα καψίματα βιβλιοπωλείων και τις διώξεις εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Το παρακράτος αυτό έχει και τους φανερούς, φανερότατους, ιδεολογικούς προπαγανδιστές και πολιτικούς καθοδηγητές: Το indymedia, τον «Ιό» της «Ε» και ποικίλες άλλες επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» εστίες με κόκκινες προβιές που επιτίθενται εναντίον του «ρατσιστή» ελληνικού λαού και ιδιαίτερα εναντίον των γειτονιών, όπου οι κάτοικοι σηκώνουν κεφάλι και αυτό-αμύνονται απέναντι στον αφανισμό τους και το θάνατό τους…

Σήμερα που τα κινήματα της γειτονιάς αναπτύσσονται εκρηκτικά, όλες αυτές οι παρακρατικές εστίες και τα αφεντικά τους έχουν έρθει σε απόγνωση. Τα κινήματα αυτά απειλούν τα εφιαλτικά τους σχέδια, γιατί μπορούν να αποτελέσουν τη σπίθα για μεγάλες λαϊκές πυρκαγιές…

Οι εμπρηστικές πρακτικές και η τρομοκρατία του παρακράτους λειτουργεί πυροδοτικά στην κοινωνία και οξύνει τον λαϊκό θυμό…

Μέσα στον πανικό τους, το παρακράτος και οι επιδοτούμενες εστίες τους προχωρούν πλέον σε νευρικές πράξεις τρομοκρατίας: Όπως αυτή της αποτέφρωσης και ολοσχερούς καταστροφής των γραφείων του ΡΕΣΑΛΤΟ: κατέστρεψαν, με πρωτοφανή μανία, ολοσχερώς το διαμέρισμα, από τα γραφεία μέχρι την τουαλέτα και έκαψαν τα πάντα, τα ΠΑΝΤΑ…

Αλήθεια γιατί δεν έρχεται κανένα κανάλι ή δημοσιογράφος να πάρει φωτογραφίες και να κάνει ρεπορτάζ (και να μη γράφουν αυτές τις αηδίες περί «αποθήκης» κ.λπ) από τους ενοίκους της πολυκατοικίας και τους γείτονες; Από την πραγματική γειτονιά, η οποία παρακολουθούσε έντρομη τους κρανιοφόρους να σπάνε και να καίνε και η αστυνομία, παρά τις απεγνωσμένες ειδοποιήσεις να μην έρχεται, ούτε να παρεμβαίνουν οι περίπολοι που ήταν σε απόσταση 100 μέτρων;

Το παρακράτος έδρασε για άλλη μια φορά ανενόχλητο και πάνω από μία ώρα!!!

Και οι «ταυτότητες» αυτού του παρακράτους είναι γνωστές.

Τα γεγονότα μιλούν τόσο κραυγαλέα που μόνο όσοι είναι κουφοί δεν ακούνε.

Συγκεκριμένα για το ΡΕΣΑΛΤΟ:

α). Ο ιδεολογικός και πολιτικός καθοδηγητής του παρακράτους το indymedia έχει δώσει από πολύ καιρό την εντολή: «Κάψτε το ΡΕΣΑΛΤΟ».

β). Ο «Ιός» στοχοποίησε και αυτός πολλές φορές το ΡΕΣΑΛΤΟ (το δείχνουμε παρακάτω).

γ). Ακολούθησε η αγωγή της κ. Δάμα της «Ε».

δ) Τώρα μας κάψανε…

Μετά από όλα αυτά
υπάρχει κάποιος που να έχει αμφιβολίες για του ποιοι κρύβονται πίσω από την αποτέφρωση των γραφείων του περιοδικού;

Υπάρχει καμιά αμφιβολία ποιοι κινούν τις συμμορίες του νέου φασισμού;


Βεβαίως, πάντα το παρακράτος ήταν που επιβεβαίωνε και διαφήμιζε τις ανατρεπτικές ιδέες.

Πάντα το παρακράτος είχε την «αντίληψη» ότι με το να καις αντικείμενα ή και ανθρώπους μπορεί να κάψεις και τις ιδέες και το φρόνημα των ανθρώπων. Αυτή η πλάνη του πανικού είναι που θεριεύει τις ιδέες και τα φρονήματα, την αγωνιστικότητα και την ορμή της λαϊκής οργής…

Ματαιοπονούν!!!

Η δύναμη δεν βρίσκεται στα πρόσωπα!!!

Τους ευχαριστούμε, λοιπόν, για την επιβεβαίωση και τη διαφήμιση των ιδεών μας…


Διαβάστε και τα παρακάτω:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19073#19073





Οι υπάλληλοι του Σόρος στοχοποιούν το ΡΕΣΑΛΤΟ


Οι «αριστεροί» του indymedia. ανοικτά πλέον απειλούν το ΡΕΣΑΛΤΟ και προτρέπουν τα νεοταξικά, φασιστικά τάγματα των κουκουλοφόρων να μας επιτεθούν!!!
Αυτή η πρόκληση δεν πρέπει να μείνει πολιτικά αναπάντητη.
Προσκαλούμε να πάρουν όλοι θέση σε αυτή την ανοικτή φασιστική απειλή.
Η ιστορία μας είναι καθαρή και γνωστή από τις ποικίλες διώξεις μας από τα χρόνια της Χούντας και μετέπειτα από όλες τις καθεστωτικές καταστάσεις.
Διαβάστε τα παρακάτω για να διαπιστώσετε ποιοι είναι οι φασίστες που απειλούν ανενδοίαστα και με λυσσώδη αυθάδεια.
Αλλά και με ψεύδη ασύστολα.
Γιατί ουδέποτε «κλέψαμε χειρόγραφα» από τη χήρα του μεγάλου κομμουνιστή αγωνιστή, Παντελή Πουλιόπουλου.
Βιβλία του και μεταφράσεις του που είχαν εκδοθεί επανεκδώσαμε και η χήρα η οποία είχε περάσει στο στρατόπεδο της Χούντας μας κυνηγούσε για να τα απαγορεύσει…
Η Χούντα μας κυνηγούσε και η χήρα τότε…
ΣΗΜΕΡΑ η νέα Χούντα του Σόρος.
Ζητάμε τη συμπαράσταση των αγωνιστών και των υγιών ανθρώπων…

Εδώ βρίσκεται το εμετικό, απειλητικό δημοσίευμα:


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=944993



Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου φτάνει πια η ανοχή!
3:01μμ, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 6:10μμ, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008)
Ξεσκέπασμα τώρα!
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ηδη σε site και υπόγεια στον πολιτικοποιημένο κόσμο έχει αρχίσει μια ύπουλη προπαγάνδα στην οποία είναι δυστυχώς πολύ ευάλωτο σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα: από λαϊκή δεξιά και καραμανλικούς, ακροδεξιά, παλιά και νέα, παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, μάζα ψηφοφόρων του ΚΚΕ, και κάποιος κνίτικος κόσμος από τη βάση του ΣΥΝ.

Τι λέει αυτή;

Πως λίγο πολύ ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Αθήνα είναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ C.I.A. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Αυτά διαδίδει το νεο-εθνικομπολσεβίκικο, ρατσιστικό, τροτσκιστικό - φασιστικό περιοδικό Ρεσάλτο, με την στήριξη για την πλατιά αριστερή μάζα της ηγεσίας του ΚΚΕ και του Ριζοσπάστη, για τον ΠΑΣΟΚικο κόσμο της εφημερίδας Παρόν και της Αυριανής των φασιστών Κουρήδων, για τους Νεοδημοκράτες του εθνοσωβινιστή Ρίζου και του Αδέσμευτου Τύπου του.

Αυτά τα καριόλια ειδικά του Ρεσάλτου έχουν ξεσαλώσει στο κολοσάιτ τους, εμφανίζοντας λίγο πολύ τους αναρχικούς και αριστερούς ανθρώπους σαν περίπου ακολουθητές του ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη, του Σαακασβίλι, δεν ξέρω γω ποιου άλλου και με χυδαία γκεμπελίστικη γλώσσα περί αυτοκρατορίας κλπ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

Τα γραφεία τους είναι Σολωμού και Πλατεία Εξαρχείων - και τολμάνε οι αλήτες να γράφουν ό,τι γράφουν...

Δεν λέω να ασκήσουμε βία, αλλά ένα γιαούρτωμα και ένα κράξιμο στους νεοναζί "αριστερούς" του Πούτιν δε θα ήταν άσχημο...

Η εκμετάλλευση του θανάτου ενός παιδιού από τον αστυνομικό φασισμό για γεωπολιτικές ναζιφασιστικές θεωρητικές ακροβασίες είναι ηθικό έγκλημα.

Άι στο διάολο παλιοαλήτες κι εσείς και το κολοπεριοδικό σας!


ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19982#19982


Από την ιδεολογική τρομοκρατία στις διώξεις και «εκτελέσεις»

Είναι γνωστό ότι κάθε καθεστώς δεν μπορεί μόνο με την βία να επιζήσει. Έχει ανάγκη και το ιδεολογικό, καθώς και το ηθικό τσιμέντο. Η παραγωγή αυτού του τσιμέντου είναι δουλειά των θεωρητικών ηθικολόγων του καθεστώτος.
Σήμερα οι καλύτεροι παραγωγοί των ιδεολογημάτων και της «ηθικής» του πλανητικού ιμπεριαλισμού είναι οι ενσωματωμένοι «αριστεροί», όλοι αυτοί που ακτινοβολούν όλες τις αποχρώσεις των «αριστερών μεταμφιέσεων. Η «αριστερή» κουκούλα είναι η πλέον παραγωγική και αποτελεσματική…
Αυτή η νεοταξική «αριστερά» παράγει και αναπαράγει όλα τα σύγχρονα, τρομοκρατικά ιδεολογήματα της αυτοκρατορικής Νέας τάξης: «εθνικισμός», «ρατσισμός», «τρομοκρατική απειλή» κ.λπ., όλα επενδυμένα με τα χρώματα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «ελευθερίας»: οι πλέον κατακρεουργημένες ηθικές έννοιες…
Αυτή η «αριστερά», σήμερα, όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά, αποτελεί την πέμπτη φάλαγγα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας: παράγει το ιδεολογικό τσιμέντο αυτής της βαρβαρότητας, τρομοκρατεί την κοινωνία, στοχοποιεί τους αντιπάλους της Νέας Τάξης και ταυτόχρονα συγκροτεί και τα αποσπάσματα των τρομοκρατικών διώξεων και επιθέσεων.
Με πιο απλά λόγια: προλειαίνει τα έδαφος ιδεολογικά, στιγματίζει πολιτικά (στοχοποιεί) και «εκτελεί» πρακτικά, μέσω των συγκροτημένων και κατευθυνόμενων συμμοριών (κουκουλοφόρων κ.λπ) και μέσω άλλων ποικίλων διώξεων: Συκοφαντίας, πολιτικού κανιβαλισμού και αφορισμού, δολοφονικών επιθέσεων καθώς και δικαστικών διώξεων: Όπως οι μηνύσεις και αγωγές.
Όποιος δεν αποδέχεται τις «ιδέες» και τις «αξίες» του κατεστημένου μονοπωλίου της «αριστεράς» (το προπαγανδιστικό υλικό του πλανητικού κεφαλαίου) πρέπει να εξοντωθεί και να αφανιστεί: Πρώτα με την ιδεολογική τρομοκρατία, μετά με τον πολιτικό στιγματισμό και στο τέλος με διωκτικά και κατασταλτικά μέτρα.
Φυσικά για να είναι πιο αποτελεσματική αυτή η τρομοκρατία και η πολιτική δίωξη πρέπει να κατασκευαστούν και οι «δαίμονες» και «διάβολοι». Έτσι κατασκευάζουν και επιδοτούν πολιτικά διάφορα «σκιάχτρα»: «φασιστικά» και «ακροδεξιά».
Δαιμονοποιούν τρομοκρατικά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την στιγματίζουν. Κάθε κοινωνική αντίδραση στιγματίζεται σαν «ρατσιστική» και «ακροδεξιά». Ολόκληρες συνοικίες στοχοποιούνται σαν ακροδεξιές επειδή οι κάτοικοί τους «τόλμησαν» να συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για τον εφιάλτη που ζούνε. Παράδειγμα: Οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα.

Οι πιο μακάβριες γκριμάτσες αυτής της νεοταξικής πέμπτης φάλαγγας είναι οι «ιοί» της «Ελευθεροτυπίας» και οι μασκοφόροι του Σόρος: το indymedia.
Τρομοκρατούν ιδεολογικά, φακελώνουν και στιγματίζουν πολιτικά, στοχοποιούν, απειλούν και καθοδηγούν τις διάφορες παρακρατικές κουκουλοφόρικες συμμορίες.
Τα γραπτά των «Ιών», δεν εξωραϊζουν απλώς τα πλανητικά εγκλήματα, ούτε αναπαράγουν απλώς τα τρομοκρατικά αυτοκρατορικά ιδεολογήματα. Επιτελούν και πιο «πρακτικό έργο»: στιγματίζουν οτιδήποτε σκέπτεται και κινείται εκτός των νεοταξικών πλαισίων και στοχοποιούν ιδέες, τοπικές κοινωνίες και πρόσωπα. Ιδιαίτερα εκείνους που αποκαλύπτουν το ρόλο τους και τα σχέδια των αφεντικών τους.
Μέσα σε αυτή την προβοκατόρικη, δοσίλογη στρατηγική εντάσσεται και η στοχοποίηση του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Τα γεγονότα μιλούν μόνα τους:

1. «Ιοί» και indymedia, μοχθούν, από την πρώτη μέρα της έκδοσης του ΡΕΣΑΛΤΟ, συστηματικά και τρομοκρατικά, να το εντάξουν στα κατασκευασμένα τους «σκιάχτρα»: «Ακροδεξιοί», «φασίστες», «εθνικιστές», «ρατσιστές» κ.λπ

2. Στη σημερινή φάση της τρομοκρατικής έξαρσης το indymedia, ως κοινοί τραμπούκοι απειλούν:
«Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου φτάνει πια η ανοχή… Τα γραφεία τους είναι Σολωμού και Πλατεία Εξαρχείων - και τολμάνε οι αλήτες να γράφουν ό,τι γράφουν...»

3. Τα ίδια αναπαράγουν, μετά και «Ιοί», θυμίζοντας την έδρα του ΡΕΣΑΛΤΟ: «το εξαρχιώτικο «Ρεσάλτο»...»

Δηλαδή και οι δύο τρομοκρατικές εστίες «δείχνουν» την «έδρα» του ΡΕΣΑΛΤΟ και «αγανακτούν» για το γεγονός ότι μέσα στο «κράτος των Εξαρχείων» τολμά να μιλά!!!
Αν αυτό δεν είναι προτροπή για επίθεση στα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ, τότε τι είναι;
Και η επίθεση ήρθε: Η δικαστική αγωγή εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ…
Τα πράγματα λοιπόν είναι ολοκάθαρα. Ο πρώτος κύκλος των κρίκων της αλυσίδας σχηματίστηκε: τρομοκρατία, πολιτικός στιγματισμός, στοχοποίηση και καθεστωτικά κατασταλτικά μέτρα (δικαστική δίωξη)…
Θα περιμένουμε το δεύτερο κύκλο…



Υ.Γ.
Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συγκινητική συμπαράσταση των φίλων.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
χοιοσήμα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 9:38 am    Θέμα δημοσίευσης: είμαστε μαζί σας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στόχος τα σχολειά και τα πανεπιστήμια,τα βιβλιοπωλεία,τα μικρομάγαζα και τώρα και τα περιοδικά,αύριο τα σπίτια μας???
Όλα στην πυρά από τους δήθεν Αναρχικούς του Indymedia και των ομόσταυλων τους.
Η λογική του διαφωνώ άρα σε καίω θυμίζει εποχές πολιτικού μεσαίωνα,πρακτικές φασιστικές από όπου και αν προέρχονται.
Είμαστε μαζί σας και δηλώνουμε ως blog και αναγνώστες του περιοδικού την συμπαράσταση μας.
[url]
http://xoirosima.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ



Ένταξη: 13 Νοέ 2008
Δημοσιεύσεις: 75

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 10:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θύμιο, να ξέρεις ότι αυτά που κάνουν οι antifa (γιατί περί αυτού πρόκειται) είναι οι κλασικοί τραμπουκισμοί τους. Είμαστε μαζί σου και θα σε στηρίξουμε όσο μπορούμε. Αν νομίζουν "τα τσιπράκια" και "τα σωράκια" ότι θα περάσει το δικό τους είναι γελασμένα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φιλούμενος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 10:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα τσιράκια του Σόρος, πετώντας το προσωπείο του "επαναστάτη", έδειξαν για άλλη μια φορά το φασιστικό πρόσωπό τους.

Και έχουν την εντύπωση πως με αυτό τον τρόπο θα τρομοκρατήσουν και θα φιμώσουν τις ελεύθερες ελληνικές φωνές.

Και δεν καταλαβαίνουν οι πανηλίθιοι πως έτσι και θυμώνουμε και πεισμώνουμε και προπαντός ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ.

Η διαδικτυακή κοινότητα "Φιλούμενος" εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο "Ρεσάλτο" και εύχεται στον Θύμιο Παπανικολάου ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για την συνέχεια (είμαστε σίγουροι πως δεν "μασάς" Θύμιο)
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ



Ένταξη: 13 Νοέ 2008
Δημοσιεύσεις: 75

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 11:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και επειδή δεν είμαι μόνο λόγια...

http://vatopaidi.wordpress.com/2009/09/23/apotefrosan-ta-grafeia-tou-resalto/

Προσπαθούν να κλείσουν ΟΛΑ τα στόματα που μιλανε εναντίον τους. Το ξέρεις καλά. Έτσι δεν είναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 12:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;;



Όλοι εμείς που δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι ανώνυμοι που, σε διάφορες ιστοσελίδες, συκοφαντούν και μισούν τόσο πολύ το περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ, αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο το κάνουν;

Όλοι εμείς που προσπαθούμε να μεταφέρουμε στις φιλόξενες σελίδες του τη δική μας, σωστή ή λαθεμένη, αλήθεια μας, αναρωτιόμαστε γιατί όλοι αυτοί οι ανώνυμοι εχθροί του,έφτασαν στο σημείο να το κάψουν;

Σήμερα, με τη «θολή» προκήρυξή τους, αποκαλύφθηκαν μόνοι τους.

Δεν είναι αναρχικοί. Δυσφημούν τους γνήσιους αναρχικούς... Δεν είναι γνήσιοι επαναστάτες..Ευτελίζουν τους ήρωες των μεγάλων επαναστατικών αγώνων..Δεν είναι φίλοι των μεταναστών..Είναι επιδοτούμενοι εκπρόσωποι του Σόρος και των μεγάλων,ξένων συμφερόντων που φουντώνουν το μίσος όχι μόνον ανάμεσα στους Έλληνες αλλά και ανάμεσα στους πονεμένους, νόμιμους, μετανάστες και τους ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ λαθρομετανάστες..

Και, προπάντων,αποκαλύφθηκαν ότι είναι και ΟΡΓΑΝΑ του αιώνιου κατεστημένου.

Τους «πρόδωσε» η πρώτη φράση της προκήρυξής τους.
Μια φράση που δεν έχουμε συναντήσει ΠΟΤΕ σε επαναστατικές, σε αναρχικές, ακόμη και σε αντιπολιτευτικές διακηρύξεις:

«Τη στιγμή που η ελληνική δημοκρατία αποπειράται ν’ αντιμετωπίσει τ’αδιέξοδά της με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες..»

Είναι ακριβώς η ίδια φράση, η ίδια λογική, το ίδιο επιχείρημα που θα συναντήσουμε στα περισσότερα ΜΜΕ, εξαρτημένα μεγάφωνα, του αιώνιου κατεστημένου, θέλοντας,ουσιαστικά, να διαλύσουν τη γνήσια Δημοκρατία στον τόπο μας.

Θέλοντας να προωθήσουν, παθιασμένα, την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες όχι βέβαια για να αντιμετωπίσουμε τα αδιέξοδά μας..Ούτε μόνο για να ρίξουν τον Καραμανλή και να στηρίξουν τον Παπανδρέου αλλά επιδιώκοντας τη χειρότερη λύση: Να ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ τα αδιέξοδα μας.

Για να φέρουν στη Βουλή αδύναμα, μεγάλα και μικρά κόμματα, ώστε να μπορούν να τα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ανεξέλεγκτα. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που πέτυχαν στα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια της πατρίδας μας .Κι αυτό που κάνουν τώρα, σε πολλές χώρες Ευρωπαικές και πρώην Ανατολικές μέχρι Ασιατικές και Νοτιοαμερικάνικες..

Οι φίλοι του ΡΕΣΑΛΤΟ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, δεν πρόκειται να τρομάξουμε..


Θα συνεχίσουμε να λέμε αυτό που πιστεύουμε όποιον κι αν ενοχλεί. ..

Kαι όχι μόνο δεν θα τρομάξουμε αλλά θα γελάνε κι οι κότες, όσες φορές κι αν μας αποκαλέσουν «..καθάρματα, ρατσιστές, τσολιάδες και.. .ταγματασφαλίτες..»..!!

Όπως δεν τρομάξαμε τότε που είμαστε ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ και μας έλεγαν… « Πράκτορες της Μόσχας..»!!

23.9.09
Επιστροφή στην κορυφή
Μπερλιν-Ατεν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 12:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Επιθεση στα γραφεια σας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
[quote="ΓΙΑΝΝΗΣΜ"][b]...η επίθεση αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά παράσημο και έπαινος. Δείγμα ότι η φωνή του και οι θέσεις του ενοχλούν αυτούς που πρέπει.

Λυπαμαι πολυ για την καταστροφη του γραφειου σας, εχετε την πληρη συμπαρασταση μου.
Εμμανουηλ Σαριδης
Επιστροφή στην κορυφή
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 12:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ. Απλά το κάνετε πιο συμπαγές.
Έχουν περάσει ανεπιστρεπτοί οι μέρες όπου ο Μουσολίνι με 75,000 φασίστες μελανοχιτώνες γονάτισε την Ιταλία των 75 εκ.
Εάν νομίζετε ότι 500 μελανοχιτώνες όση κρατική στήριξη κι αν έχουν θα τα καταφέρουν, τότε ποντάρετε σε λάθος άλογο.
Προσπάθησαν και άλλοι πριν 40 χρόνια. Έβγαλαν τα τανκς στους δρόμους για να μπορέσουν να γονατίσουν το λαϊκό φρόνημα.
Μήπως σκέφτεστε να κάνετε το ίδιο;
Ή μήπως θα βγάλετε τους φασίστες Κορανοφόρους στους δρόμους ζητώντας τη βοήθεια του Αλλάχ;

Ετοιμάστε τις πένες σας ρουφιάνοι του παρακράτους. Λίγες είν' οι μέρες σας, αλκοολικά τ' αφεντικά σας.
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 12:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ας υποθέσουμε ότι οι κύριοι-χάριν ευφημισμού, διότι πρόκειται για δίποδα ζώα-αυτοί είναι πραγματικοί αναρχικοί(το αποκλείω!), γιατί δεν ζήτησαν από τη σύνταξη του Ρεσάλτο την παραχώρηση δυο σελίδων για να αντιπαρατεθούν ιδεολογικά με το περιοδικό ή με κάποιον από τους συντελεστές του περιοδικού;

Αν ήταν πραγματικοί αναρχικοί με ισχυρή θεωρητική σκευή θα το είχαν κάνει, διότι λίγο να ψάξεις μπορείς να μάθεις ότι το συγκεκριμένο περιοδικό είναι φιλόξενο και δεν αρνείται τον διάλογο. Εξ άλλου, πλείστοι εκ των συνεργατών του προέρχονται από διαφόρους ιδεολογικούς χώρους. Αλλά, για να πράξεις κάτι τέτοιο, δημόσιο διάλογο από τις στήλες ενός περιοδικού, πρέπει να διαθέτεις το όργανο εκείνο που καθορίζει το ανδρικό φύλλο, σπάνια πράγματα δηλαδή.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 12:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτή η κίνηση σημαίνει πως σας λαμβάνει σοβαρά το κατεστημένο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μετάλλιο από αυτόν τον εμπρησμό. Πραγματικά σας ζηλεύω..... συνεχίστε πατριώτες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 2:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
[quote="Βήχος Χαράλαμπος"]
Γ.Π. έγραψε:

προτεινω σε ολους να συνεισφερουμε απο το υστερημα μας για να μπορεσει ο Θυμιος να ξαναφτιαξει τα γραφεια
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ


Στην πρώτη σελίδα του ΡΕΣΑΛΤΟ, στην αριστερή πλευρά, υπάρχει διεύθυνση και τραπεζικός λογαριασμός. Μπορούμε από αύριο να τα χρησιμοποιήσουμε.

Επίσης μπορούμε να βοηθήσουμε από εδώ και πέρα να ξεπουλάει το περιοδικό αγοράζοντας πάνω από ένα, όχι μόνο για ενίσχυση, αλλά για να αποδειχθεί ότι δεν μπορεί αυτή η πρωτόγονη βία να υπερισχύει.

Επιτέλους. Μας έπνιξαν οι μονοδιάστατες παρουσιάσεις των ΜΜΕ. Ευτυχώς που τα blog αντιστέκονται και μερικές αξιόλογες εκδόσεις. Δεν θα περιμένουμε να χαθεί πρώτα η διαφορετική φωνή, για να εκτιμήσουμε την αξία της όταν θα 'ναι πια αργά...
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 3:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΟ ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ!

Κάποιος που τα βλέπει αποστασιοποιημένα θα πεί οτι είναι άλλη μια αναμέτρηση των ''άκρων''. Δεν είναι έτσι. Πάμε να δούμε ένα απόσπασμα από το άρθρο της σύνταξης στο τρέχον τεύχος του περιοδικού ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' (έντυπη εκδοχή) για να δούμε τουλάχιστον ΤΙ ΛΕΕΙ:

Παράθεση:
Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε φέρετρο: Φέρετρο ανθρώπων, φέρετρο εδαφικών χωρών και οικολογικών συνθηκών, φέρετρο πολιτισμών, ιδεών και αξιών...

Από παντού η χώρα μας δέχεται μια πολεμική επίθεση πολυεδρική και άγρια:

α) Επί δεκαετίες οι εμπρηστές της υφηλίου (τα πολυεθνικά συμφέροντα και οι μηχανισμοί τους) την καίνε ανηλεώς, τη μετατρέπουν σε στάχτες και αποκαϊδια: Από δάση μέχρι τις πεδιάδες και κανείς εμπρηστής δεν έχει συλληφθεί...

β) Σταθερά και συστηματικά την μεταβάλλουν σε ''αποθήκη'' εισαγόμενων δούλων με όλα τα συνακόλουθα εφιαλτικά αποτελέσματα: Από το σάρωμα όλων των κατακτήσεων του ελληνικού λαού και την πολιτισμική μας αλλοίωση, μέχρι τα λοιμώδη νοσήματα, τα οργανωμένα ''γκέτο'' και τα όργια των πολυεθνικών μαφιών του εγκλήματος: Από τα ναρκωτικά μέχρι την σωματεμπορία και τα τράστ των δουλεμπόρων...

γ)Σταθερή και ανηλεής επίθεση εναντίον της ιστορίας, των γραμμάτων και της Τέχνης, εναντίον κάθε ιστορικού και πνευματικού ιστού της ελληνικής κοινωνίας. Όλα υπό κατεδάφιση και αποτέφρωση...

δ) Αδιάκοπη και συνεχώς εντεινόμενη τρομοκρατία κατά της χώρας μας και του ελληνικού λαού: Από τα ΜΜΕ, τα κόμματα-προτεκτοράτα και τις επιδοτούμενες ''αριστερές'' εστίες, τα ''τάγματα εφόδου'' των παρακρατικών μηχανισμών και τις πλαστές ''κόκκινες'' ομάδες δολοφόνων, μέχρι τα κουκουλοφορικά ''κινήματα'' και τις οργανωμένες ''εξεγέρσεις'' των μουσουλμανικών ορδών...

ε) Η νέα εφιαλτική τρομοκρατική επίθεση είναι η σπορά του τρόμου γύρω από την ''γρίπη των χοίρων''.


ΑΥΤΑ γράφει το ''ΡΕΣΑΛΤΟ''. Γι' αυτά που γράφει το έκαψαν! Πάντως στο κείμενο των τραμπούκων συμφωνώ με την παρακάτω αποστροφή: ''Μέσα σ' αυτήν την πολεμική συνθήκη καθένας επιλέγει τη θέση μάχης που του αναλογεί''. Πράγματι. Όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι μόνο εμείς που είμαστε φιλικά προσκείμενοι στο ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' έχουμε διαλέξει με πιο πλευρό είμαστε: ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ, ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ''ΡΕΣΑΛΤΟ''

http://apergospastis.pblogs.gr/2009/09/ekapsan-ta-grafeia-toy-resalto.html
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 4:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ

Επειδή ο πατριωτισμός δεν χρωματίζεται, ούτε κομματικοποιείται οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' δηλώνουν αλληλέγγυοι στο περιοδικό Ρεσάλτο και τον εκδότη του κ. Θύμιο Παπανικολάου για τον εμπρησμό των γραφείων του.

Χτες, 30 τραμπούκοι- μισθαρνά της Νέας Τάξης εισέβαλαν και έκαψαν αφού πρώτα κατέστρεψαν ολοσχερώς με βαριοπούλες, ρόπαλα και μολώτοφ το χώρο που στεγάζεται το περιοδικό, ενώ από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε θύματα.

Είμαστε βέβαιοι ότι η προκήρυξη που άφησαν οι ψευτοεπαναστάτες δεν φοβίζουν, ούτε πρόκειται να φιμώσουν τους συντελεστές αυτού του έντυπου Μέσου.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται καθημερινά ενάντια σε όλους εκείνους που θέλουν να επιβάλουν στον ελληνικό λαό με τη βία να γίνει ξένος στην ίδια του τη Πατρίδα.


http://www.patriwtes.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 4:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ιδεολογία του φασισμού
Δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίθεση στα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ





_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ενας θαυμαστης σας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 5:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΔΕΝ ειμαι αριστερος αλλα παντα σας διαβαζα και επικροτουσα τις εθνικες σας θεσεις

Συγχαρητηρια για το περιοδικο σας και μην φοβαστε

ΜΟΝΟ ενα πραγμα θελω να πω Αφου το κρατος αποδεδειγμενα δεν κανει τιποτε δεν μπορουμε να κανουμε εμεις κατι;;ΔΕΝ μπορει καθε λιγο και λιγακι μια δρακα ΑΛΗΤΩΝ να καταστρεφει την περιουσια μας και την ζωη μας
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες