Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η επέλαση των «βαρβάρων»!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 13, 2009 10:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η επέλαση των «βαρβάρων»! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η επέλαση των «βαρβάρων»!


Ο Γιώργος Παπανδρέου τοποθέτησε στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ (Β΄Αθήνας) Πακιστανό!!!

Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστέ
ς ο Πακιστανός είναι αντιπρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Λαλ Χουσεΐν Σαχ, ένας απΆ τους εμπλεκόμενους στην περίεργη ιστορία με τους «απαχθέντες» Πακιστανούς.


Ο Γ.Π. δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα.
Έχοντας σίγουρη (έτσι τουλάχιστον πιστεύει) την εκλογική του νίκη (κατηγορηματικά εγγυημένη από τα κέντρα και υπερ-κέντρα της οικονομικής εξουσίας), και με την έπαρση αυτής της σιγουριάς, ωμά και κυνικά, ανοίγει την πύλη της πολιτικής διάλυσης της Ελλάδας.

Γίνεται πλέον φανερό και στους τυφλούς ότι η υποψηφιότητα ενός Πακιστανού, νομιμοποιεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ τη διάλυση της Ελλάδας: Καθιερώνει και επιβάλλει την πολιτική κατοχή της Ελλάδας από τα στίφη των ασιατών και άλλων λαθρομεταναστών.

Ο Γ.Π. επιβάλλει το «πρόγραμμά» του και πριν εκλεγεί: Τη νομιμοποίηση των «λαθραίων» (ποικίλων τυχοδιωκτών και «μπράβων» του αμερικανισμού) ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΨΗΦΟΥ!!!

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, θέλει τον αλλοδαπό εφιάλτη να τον νομιμοποιήσει και να τον καταστήσει κυρίαρχο εκλογικό παράγοντα που θα αποφασίζει για την τύχη του ελληνικού λαού. Δηλαδή τα ξένα στοιχεία, ταξικά και πολιτικά καθυστερημένα (δραματικά καθυστερημένα, τυχοδιωκτικά και χειραγωγούμενα), εθνικά και πολιτισμικά διαφορετικά, αλλά και εχθρικά θα αποφασίζουν για τον ελληνικό λαό.

Το πρόγραμμά του για τους λαθρομετανάστες είναι καθαρό και ωμό: Πολιτική νομιμοποίηση της εισβολής και κατοχής της χώρας.

Διαβάστε ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21465#21465


Η πράξη του αυτή, με την τοποθέτηση του Πακιστανού στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, είναι τεράστιας πολιτικής σημασίας. Είναι μια πράξη αυθάδους νεοταξικής κυνικότητας. Είναι μια πράξη αντικατάστασης του ελληνικού λαού με ελληνοποιημένους ασιάτες, Αλβανούς, Βούλγαρους, Νιγηριανούς και δε συμμαζεύεται…

Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η μεγάλη και «λεπτή» διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ.: Το ΠΑΣΟΚ χωρίς καμία αναστολή, ωμά και κυνικά και ταχύτατα προωθεί τις εθνικές μας συμφορές.

Αντίθετα η Ν.Δ. δεν μπορεί να τις προωθήσει με τέτοια ευκολία, ταχύτητα και ωμότητα.

Η Ν.Δ. στην ίδια κατεύθυνση κινείται. Τα ίδια νεοταξικά σχέδια των εθνικών μας συμφορών θέλει να προωθήσει. Έχει όμως κάποιες αναστολές, και «φοβίες», αργοπορεί, ταλαντεύεται και καθυστερεί.

Αυτή η ιδιότυπη αντιφατική και «φοβισμένη» στάση της Ν.Δ., συνακόλουθα και οι καθυστερήσεις που προκύπτουν από αυτή τη «στάση» είναι, στην κατάσταση που βρισκόμαστε (γενική πτώση και προδοσία των κινημάτων), σημαντικός πολιτικός συντελεστής που πρέπει να τον πάρουμε πολύ σοβαρά υπόψη σε αυτές τις εκλογές.

ΟΤΑΝ τα λαϊκά κινήματα είναι νεκρά, όταν δεν μπορούμε ακόμα τη δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού να την κάνουμε συνειδητή πολιτική πράξη, προσπαθούμε να καθυστερήσουμε, όσο μπορούμε, την ΓΕΝΙΚΗ ΑΛΩΣΗ.

Η Αποχή, σε τέτοιες καταστάσεις είναι μοιρολατρική αποδοχή της γενικής μας και γρήγορης άλωσης. Δεν ξεχωρίζει τις μικρές, έστω ελάχιστες, αντιφάσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο κυβερνητικών κομμάτων.

Με την αποχή αποδεχόμαστε το μοιραίο.
Ακριβώς γιατί στην παρούσα φάση ενισχύουμε την πιο επιθετική, την πλέον μοχθηρή και μακάβρια αιχμή της ισοπέδωσής μας: Το Γιώργο Παπανδρέου…

Τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και οι εσωτερικοί «νταβάδες» βιάζονται υπερβολικά να προωθήσουν τη νεοαταξική τους βαρβαρότητα.

Στηρίζονται γιΆ αυτό πάνω σε ΟΛΑ τα κόμματα. Όλα τα κόμματα υπηρετούν αυτή τη στρατηγική της πολιτικής διάλυσης της Ελλάδας. Οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι αυτής της στρατηγικής είναι, όπως κουραστικά έχουμε αναλύσει, τα «αριστερά» κόμματα.

Πάνω, λοιπόν σε αυτή την ΟΜΟΨΥΧΙΑ όλων των κομμάτων πατάει και η νεοταξική αυθάδεια της διατεταγμένης αμερικανικής πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου. Ακριβώς γιατί βγάζει και τη Ν.Δ. από το αδιέξοδό της. Συμφωνεί και νομιμοποιεί με τις πράξεις της και τη σιωπή της το Γιώργο Παπανδρέου χωρίς η ίδια να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ να προχωρήσει αυτό το νεοταξικό, τελειωτικό ξεχαρβάλωμα της ελληνικής κοινωνίας.

Αν αναλάβει αυτή την κυβερνητική ευθύνη η Ν.Δ. δεν μπορεί να την «εκτελέσει», χωρίς κλυδωνισμούς, παλινωδίες και καθυστερήσεις.

Επαναλαμβάνουμε: Αυτό είναι πολιτικά πολύ σημαντικό, σήμερα που οι «νταβάδες» (ξένοι και εγχώριοι) βιάζονται πολύ…

Τέλος, αποκαλύπτεται και ο διατεταγμένος ρόλος του Καρατζαφέρη πάνω και σε αυτό το ζήτημα των ζητημάτων.

Ο Καρατζαφέρης κινείται και αυτός στο ίδιο μήκος κύματος με ΟΛΑ τα κόμματα και τη νεοταξική αριστερά.

Δηλώνει κατηγορηματικά

«Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα.
Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του.»


Διαβάστε περισσότερα εδώ:

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/09/blog-post_13.html


Ο Καρατζαφέρης, ο πολιτικός αυτός κλόουν, απλώς κερδοσκόπησε δημαγωγικά πάνω σε αυτό το υπΆ αριθμόν ένα πρόβλημα.

Πολλές, ωστόσο, πράξεις του (Τζαβέλλα και τα καθεστωτικά «απορρίμματα» που μαζεύει στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.), πολλές δηλώσεις του, καθώς και το πρόγραμμά του (αν το μελετήσει κανείς προσεκτικά) ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ για τον διατεταγμένο ρόλο του: Ότι αποτελεί την «τσόντα» των μηχανισμών της Νέας Τάξης με διατεταγμένο ρόλο…

Ας το δούνε αυτό οι καλόπιστοι που πιστέψανε σε αυτόν τον πολιτικό τυχοδιώκτη ή ζούσαν την ουτοπία ότι θα «κατασκευάσουν» μέσα στον ΛΑ.Ο.Σ «πατριωτικές» ανατρεπτικές τάσεις: Ο ρεφορμισμός στο απόγειο…

Δεν ρωτούσαν και εμάς τους Αριστερούς που έχουμε την πείρα και τη γνώση πάνω σε αυτές τις «εσωτερικές ανατροπές»;;;

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 13, 2009 10:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαβάστε μια «ιστορική» συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στο «Κλικ».
Την έχει «αποδελτιώσει» το «Αντίβαρο»:

http://www.antibaro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5699:0909-papandreou-klik&catid=100:interviews&Itemid=185
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 14, 2009 9:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
H 4η Οκτωβριου ειναι το τελος της Ελλαδος ως κρατους ενος εθνους και η αρχη της πολυεθνικης Ελλαδος και αυτο πρεπει να το παρουν ολοι υποψιν τους.
Και χθες στην εκθεση της Θεσσαλονικης ο Παπανδρεου εξηγγειλε την παροχη ιθαγενειας και δικαιωματος ψηφου στους αλλοδαπους ενω η μεγαλη πλειοψηφια των ψηφοφορων του αλλα και της αριστερας συμφωνει.
Μια ματια σε αρθρα,blogs κλπ δειχνει οτι εχει γινει ιδεολογικη δουλεια που απεδωσε ωστε η πλειοψηφια των ψηφοφορων και μελων του ΠΑΣΟΚ και της αριστερας να συμφωνησει με την εξέλιξη αυτη.
Επομενως η κατασταση αυτη ειναι μη-αντιστρεψιμη.Απαξ και δοθουν ιθαγενειες δεν μπορουν να αφαιρεθουν ουτε να εκδιωχθουν οι κατοχοι τους.Το οποιοδηποτε λαικο κινημα και αν υπαρξει στο μελλον θα καταγγελθει αμεσως ως φασιστικο και ρατσιστικο στην παγκοσμια κοινη γνωμη αν θεσει ζητημα αφαιρεσης ιθαγενειας.
Αλλωστε επειδη ακριβως το ζητημα εχει πολωθει ενα τετοιο κινημα σιγουρα θα προσλαβει παρομοια χαρακτηριστικα.Αυτο που ζητατε εσεις,ενα ειδος αριστερου λαικου κινηματος που να θεσει ζητημα απελασης των ξενων ειναι τετραγωνισμος του κυκλου.
Το ζητημα ηταν να μη γινει αυτο που εγινε,απο ενα σημειο και περα ειναι αργα.Καλυτερα να αναπροσαρμοσετε τη σκεψη σας σε πιο ρεαλιστικες βασεις λαμβανοντας υποψι οτι η Ελλαδα απο εδω και περα θα ειναι πολυεθνικη χωρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 14, 2009 10:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καταρχήν δεν λες τίποτα!

Αποδέχεσαι απλώς το μοιραίο και μας ζητάς να προσαρμόσουμε τη σκέψη μας πάνω «σε πιο ρεαλιστικές βάσεις».

Αντί να μιλάς σαν Κασσάνδρα και να μας κάνεις κατήχηση μοιρολατρίας δεν μας αναπτύσσεις λίγο αυτές τις «ρεαλιστικές βάσεις»!!!

Ας έρθουμε τώρα στην άγνοιά σου.

α). Τα λαϊκά κινήματα αποτελούν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ γεγονός της ιστορικής εξέλιξης και όχι δημιούργημα των κομμάτων. Τα κόμματα συντελούν μόνο στην πιο γρήγορη ανάπτυξή τους ή στην καθυστέρηση της ανάπτυξής τους ή ακόμα στην «προδοσία» τους…

β). Η σημερινή "αριστερά" έχει καταρρακώσει αυτά τα κινήματα. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει, όμως, ότι τα εξαφάνισε. Η "Αριστερά" εξαφανίζεται και ΟΧΙ τα Κινήματα...

Οι ίδιες οι αντικειμενικές συνθήκες της βαθιάς κρίσης και σήψης του συστήματος σε συνδυασμό με τις εθνικές προδοσίες που προωθούνται από όλα τα κόμματα θα ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ τους όρους για νέα Κινήματα.

Ήδη η λαϊκή δυσαρέσκεια είναι εκρηκτική και έχει εκφραστεί στα ιστορικά ποσοστά της αποχής.

γ). ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ συνεπώς θα βρεθούμε μπροστά σε λαϊκές θύελλες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Η συνειδητή ανάπτυξη αυτών των λαϊκών εκρηκτικών διεργασιών μπορεί να γίνει μόνο με Όραμα ιστορικό (όραμα μιας άλλης κοινωνίας) και στόχους ανατροπής του συστήματος. Αυτό μπορεί να το δώσει μόνο η επαναστατική θεωρία και πράξη του σοσιαλισμού, δηλαδή η αυθεντική Αριστερά. Είτε το θέλεις είτε όχι μόνο οι αυθεντικές και επαναστατικές ιδέες της Αριστεράς μπορούν να δώσουν προοπτική.

Εσύ ταυτίζεις αυτή τη μεταλλαγμένη «αριστερά», νεκρή πλέον κοινωνικά, με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ…


δ). Τα πράγματα, συνεπώς, στρατηγικά δεν είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ. Αυτό μόνο οι υπάλληλοι του πλανητικού ιμπεριαλισμού το λένε.

Ούτε, όμως, τακτικά είναι τελειωμένα.


Μια ήττα π.χ. στις εκλογές του Γιωργάκη, θα ανοίξει τους Ασκούς του Αιόλου στο ΠΑΣΟΚ.
Θα απεγκλωβίσει πολλές δυνάμεις ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ. Δυνάμεις που έχουν, ως ιστορική κατάκτηση, να κατεβαίνουν στο δρόμο, δυνάμεις πατριωτικές και εν δυνάμει αριστερές.

Αντίθετα μια ήττα της Ν.Δ. σε κινηματική προοπτική πάει ακόμα πιο πίσω τα πράγματα: Εδραιώνει ακόμα πιο πολύ τις νεοταξικές δυνάμεις.

Σχηματικά, γιατί αυτό το ζήτημα χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης: Συμφέρον του λαϊκού κινήματος (για να αρχίσει να εκδηλώνεται αγωνιστικά στο δρόμο) είναι να προηγηθεί η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ και να καθυστερήσει η διάλυση της Ν.Δ.

Τα κόμματα αυτά θα διαλυθούν οπωσδήποτε. Το ζητούμενο είναι προς ποια κατεύθυνση θα οδηγηθούν οι θύελλες των διασπάσεών τους.

Η διάσπαση της Ν.Δ. ισχυροποιεί τις νεοταξικές τάσεις της Ν.Δ. και ακόμα δεν επιτρέπει τις κινητοποιήσεις στο δρόμο. Οι νεοδημοκράτες δύσκολα σε αυτή τη φάση κατεβαίνουν στο δρόμο. Θέλουν καταλύτες…

Αντίθετα η διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ απεγκλωβίζει πολλές δυνάμεις προς την κατεύθυνση των λαϊκών κινητοποιήσεων. Αυτό μπορεί, στις σημερινές εκρηκτικές συνθήκες, να αποτελέσει πανίσχυρο καταλύτη μαζικών κινητοποιήσεων…

Αυτά τα λίγα προς το παρόν…

Προκειμένου να μυξοκλαίς και να μιλάς για «ρεαλιστική σκέψη» βάλε το μυαλό σου λίγο να σκεφτεί και διδάξου από τους νόμους της κοινωνικής κίνησης. Διαφορετικά πήγαινε σε κανένα βουνό για να μην βλέπεις την καταστροφή…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 14, 2009 1:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρε,χρειάζεται να αποσαφηνίσει λίγο τα πράγματα το ΡΕΣΑΛΤΟ γιατί με τις τελευταίες εξελίξεις γίνεται χαμός!! Τι παιχνίδι παίζεται με την αυτοδυναμία και με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας?? Ποιος ο ρόλος Σημίτη-Παπούλια? Δεν πιστεύεις ότι τα μετεκλογικά "σενάρια" χρειάζονται ξεχωριστή ανάλυση? Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν σίγουρο,κερδίζει το ΠΑΣΟΚ,αλλά αν κερδίσει χωρίς αυτοδυναμία είναι το θέμα! Μετά μπορεί να εφαρμοστεί συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ? Τι θεωρεί ήττα του ΓΑΠ το ΡΕΣΑΛΤΟ? Και επίσης,αν όλοι εμείς στηρίξουμε Κωστάκη και τελικά βγει ο Γιωργάκης μη αυτοδύναμος,τι γίνεται? Το τεράστιο ποσοστό που θα έχουν συγκεντρώσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δε συνιστά ήττα του λαού από μόνο του?? Επίσης,υπάρχει και το σενάριο αυτοδυναμίας του Γιωργάκη(τρομάρα μας!!)...Πρέπει να τα λάβετε όλα τα στοιχεία και τα σενάρια σοβαρά υπόψη στην ανάλυση σας!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 14, 2009 4:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα επιχειρήσω να σχηματοποιήσω κάποια πράγματα:


Πρώτον.

Η ήττα ή νίκη του λαού δεν καθορίζεται από τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων. Ο «δικομματισμός» είναι ένας μύθος. Στρατηγικά μία και μόνη πολιτική υπάρχει με φωνητικές φόρμες διαφορετικές. Μία πολυφωνική μονοφωνία.

Οι εκλογικοί δείκτες καταγράφουν τις κοινωνικές διεργασίες και λαϊκές διαθέσεις.

Μια συνειδητή ψήφος συνίσταται σε τούτο:
ποιο εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να αποτελέσει «καταλύτη» για τον απεγκλωβισμό των κοινωνικών διεργασιών και του κοινωνικού θυμού.

Αυτό είναι το ζητούμενο και όχι τα ποσοστά του δικομματισμού ή της αποχής.

Τα μεγάλα ποσοστά της αποχής καταγράφουν πολλά, αλλά δεν ΚΙΝΟΥΝ τίποτα σε αυτή τη φάση, ακριβώς γιατί δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ να τα «κινήσει».

ΗΔΗ είναι γνωστό ότι ο ελληνικός λαός αηδιάζει το υπάρχον κομματικό τοπίο.

Δεύτερον.

Αυτό που χρειάζεται
σήμερα είναι να μην ΕΛΕΓΧΘΕΙ η βαθιά πολιτική κρίση και σήψη που υπάρχει, έτσι, ώστε να υπάρξει κάποιος καταλύτης που να βάλει φωτιά στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: δηλαδή να βάλει φωτιά στον κοινωνικό θυμό και τη λαϊκή οργή.

Και αυτός ο καταλύτης μπορεί να γεννηθεί από τα εκλογικά αποτελέσματα.

Τρίτον.

Η κρίση είναι τόσο οξεία και τα προβλήματα τόσο πιεστικά για τους «νταβάδες» (πλανητικούς και εγχώριους) που δημιουργεί ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ μέσα στους κόλπους τους. Δηλαδή υπάρχουν πολλές «απόψεις» για το τι είναι ωφέλιμο γιΆ αυτούς.

Αυτή η αντίφαση μπορεί να πυροδοτήσει την κρίση και να γίνει ανεξέλεγκτη.

Οι «νταβάδες»
συμφωνούν καταρχήν μόνο στο γκρέμισμα του Καραμανλή και τη σαλαμοποίηση της Ν.Δ.

Ωστόσο διαφωνούν στον τρόπο του γκρεμίσματος, δηλαδή στην επόμενη ημέρα.


¶λλοι θέλουν αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή προσωρινή διατήρηση της ενότητας του ΠΑΣΟΚ, διαλυτικούς τριγμούς στη Ν.Δ. και μετά βλέπουν…

Φαίνεται ότι το σενάριο αυτό είναι το πλέον ωφέλιμο για τους «νταβάδες», αλλά καθυστερεί κάπως τα συνολικά σχέδιά τους: Οικουμενικά σχήματα για να αναδιαρθρώσουν το κομματικό σκηνικό εκ βάθρων, επιβάλλοντάς το ως ΑΝΑΝΕΩΣΗ…

Μάλλον προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η «Ε» και το «Έθνος», Κοκκαλέοι και λοιποί.

Πάνω σε αυτή τη στρατηγική κινείται και η εξόντωση του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλαβάνο…


Το Συγκρότημα Λαμπράκη, το πλέον διορατικό πολιτικά, έχει άλλη «άποψη»: Δεν θέλει αυτοδυναμία. Θέλει ισχυρή ήττα της Ν.Δ. ώστε να υπάρξουν έντονα τα εσωτερικά διχαστικά «παιχνίδια» και άμεση προώθηση οικουμενικών σχημάτων.

Από εδώ κινούνται τα παιχνίδια με τον Σημίτη για χαρτί Προέδρου της δημοκρατίας, για να ανακοπεί η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ και άλλα πολλά.


Ούτε δηλαδή οι ίδιοι οι «νταβάδες» είναι σε ΟΛΑ ξεκαθαρισμένοι. Είναι τέτοια η κρίση και τόσο πιεστικά τα προβλήματα που θέλουν να προωθήσουν που δεν συμφωνούν σε όλα. Εξάλλου ΠΑΝΤΑ στις μεγάλες κρίσεις στο στρατόπεδο του κεφαλαίου οξύνονται οι αντιθέσεις.

Τέταρτον.

Με βάση τα ανωτέρω εύκολα μπορεί να υπάρξει το σπίρτο της λαϊκής πυρκαγιάς.

Αλλά αυτό που συμφέρει άμεσα το λαϊκό κίνημα, αυτό που ΜΠΟΡΕΙ (τίποτα δεν είναι σίγουρο, μια και λείπει ένα σωστό, λαϊκό κόμμα) να ανάψει λαϊκές φωτιές είναι η ήττα του Γιωργάκη.

Το ΠΑΣΟΚ τότε θα γίνει μπουρλότο και πιθανότατα να οδηγηθούμε σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες.


ΠΡΕΠΕΙ, δηλαδή να αποφευχθεί η μεγάλη ήττα της Ν.Δ. η οποία (ήττα) θα αρχίζει την κατάλυση του σκηνικού με τη σαλαμοποίησή της. Δεν πρέπει να αρχίζει η αποδόμηση του κομματικού τοπίου από τη διάσπαση της Ν.Δ.

Το λαϊκό συμφέρον είναι να προηγηθεί η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό μπορεί να γίνει με την ήττα του. Όσο μεγαλύτερη τόσο και καλύτερα…

Η μη αυτοδυναμία εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για τους «νταβάδες» αν το ΠΑΣΟΚ είναι κάτω από τη Ν.Δ. ή είναι στήθος με στήθος.

Ο Καραμανλής δεν βγαίνει ΤΟΤΕ ο μεγάλος χαμένος, ώστε το Μητσοτακέικο, ο Σουφλιάς και Σία να θέσουν διασπαστικά ζητήματα.

Από την άλλα μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πολλοί με το όπλο παραπόδας…

Τότε η προώθηση οικουμενικών σχημάτων θα προχωρήσει με βάση δυνάμεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ και αυτό ανοίγει δρόμους!!!

Φυσικά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια το τι θα παιχτεί.

Απλώς, θέτουμε αυτά τα ζητήματα σαν τις καλύτερες εκδοχές οι οποίες είναι δυνατόν να απελευθερώσουν τη λαϊκή οργή…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 14, 2009 11:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΧΙ ψελλίσματα μπροστά στις εθνικές συμφορές που έρχονται


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά καιρούς «εκτοξεύει» σωστές εκτιμήσεις.
Διαβάστε από πρόσφατη δήλωσή του για τις σημερινές εκλογές:


«Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι Ατλαντικοί κύκλοι της ΕΕ δίπλα σε μεγάλα πολυεθνικά και δυστυχώς εγχώρια οικονομικά συμφέροντα θέλουν μια δεδομένη και παραδομένη κυβέρνηση στην Αθήνα, με νωπή λαϊκή εντολή που θα θέσει πάνω απΆ όλα τα συμφέροντα του Ευρωατλαντισμού. Μια φοβική κυβέρνηση η οποία έχοντας την άνεση της πρόσφατης λαϊκής εντολής θα θέσει ενώπιον του Ελληνικού λαού τον εικονικό κίνδυνο της απομόνωσης και την κίβδηλη απειλή του πολέμου προκειμένου να δικαιολογήσει άτακτες εθνικές αναδιπλώσεις».

Σωστά όλα αυτά Παναγιώτη.

Προκύπτουν, όμως πολλά ερωτήματα:

α). Τώρα που ο ΣΥΝ κινδυνεύει θυμήθηκες το «εθνικό» σου πρόσωπο; Εδώ τόσα και τόσο γίνονται και πολλές από τις «συνιστώσες» προπαγάνδιζαν ανοικτά αυτά τα σχέδια του ευρωατλαντισμού, τότε γιατί δεν τα έθετες όλα αυτά; Και το χειρότερο γιατί τα επέτρεπες, μια και ήσουν εκφραστής του «αριστερού ρεύματος», του πλειοψηφικού ρεύματος μέσα στον ΣΥΝ;

β). Το «δικό» σου πλειοψηφικό ρεύμα δεν έβγαλε και δεν στήριζε τον Αλαβάνο; Γιατί ΠΟΤΕ δεν διαχωρίστηκες από τις αλλοπρόσαλλες, σφόδρα «αντιεθνικές», πρακτικές του Αλαβάνου;

Ο Αλαβάνος δεν ήταν αυτός που παρείχε πολιτική κάλυψη στους κουκουλοφόρους; Εσύ τι έκανες;

Ο Αλαβάνος δεν ήταν που ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαλε «τρομοκράτη» τον εθνικό μας ποιητή; Εσύ τι έκανες;

Στελέχη του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ δεν πλειοδοτούν σε αντι-εθνικισμό και στη νέα «γραφή» της ελληνικής ιστορίας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τους ήρωες του Ά21 «σφαγείς» και «τρομοκράτες»; Και εδώ σιώπησες…

γ). Τέλος όλα τα παραπάνω τα σωστά που γράφεις συνδέονται άρρηκτα με το υπΆ αριθμόν ένα «εθνικό» πρόβλημα της Ελλάδας: Το ιμπεριαλιστικό δουλεμπόριο, δηλαδή την οργανωμένη και διατεταγμένη, από πολυεθνικά κέντρα εξουσίας, αλλοδαπή εισβολή.

Αυτόν τον εφιάλτη, Παναγιώτη, ούτε καν τον θίγεις

Δικαιούμαι, συνεπώς, να πιστέψω ότι αυτή η τωρινή «εθνική» σου ευαισθησία είναι οπορτουνισμός. Μοιάζει να κερδοσκοπείς και εσύ εκλογικά πάνω στα «εθνικά» και κατά τρόπο επιλεκτικό.

Ίσως,
γιΆ αυτό και να τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της Επικρατείας (αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές) ο Στάθης.

Είναι και ο Στάθης, ένα από τα «εθνικά» ευαίσθητα πρόσωπα του ΣΥΝ…

ΜΟΝΟ που η επέλαση των «νταβάδων» δεν αναχαιτίζεται με τέτοια εκλογικά κόλπα.

Το αντίθετο: τέτοιου είδους εκλογικά «μαγικά» δίνουν άλλοθι στην «επέλαση»…

Μια επέλαση που καθώς φαίνεται θα πετύχει τους στόχους της (τους περιγράφουμε παραπάνω). Τους πλέον δυσμενείς στόχους για την ελληνική κοινωνία: Την αυτοδυναμία του Γιωργάκη…

ΓΕΓΟΝΟΣ που σημαίνει ότι θα πρέπει να θέσουμε τα εθνικά ζητήματα, συνολικά και όχι επιλεκτικά, τολμηρά και όχι με μισόλογα, στο λαό.

ΜΟΝΟ προς αυτή την κατεύθυνση πλέον μπορεί να ελπίζουμε…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 15, 2009 2:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλείστε τα κανάλια και μη διαβάζετε τον Τύπο

Το πολιτικό παιχνίδι είναι προδιαγεγραμμένο και τα χαρτιά σημαδεμένα.

Τα ΜΜΕ
«ξερνούν» πηχτά κύματα παραπολιτικής παραπληροφόρησης και ασύστολων ψευδών. Τέτοιος αποπροσανατολιστικός εμπαιγμός του ελληνικού λαού, ίσως, να μην έχει ιστορικό προηγούμενο.

Μια σκανδαλωδώς κατευθυνόμενη και διατεταγμένη παραπολιτική φιλολογία.

Με ορατότατο στόχο: Την πλύση εγκεφάλου για το σπρώξιμο του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση, τη βατερλοποίηση του Κώστα Καραμανλή και την άνοδο της Ντόρας.

Μόνο η τυφλοί και οι φανατικοί των κομματικών στρατών δεν το βλέπουν.

Δυστυχώς έχουμε και πολλούς τυφλούς και πολλούς κομματικά αγκυλωμένους…

Έτσι, μάλλον, οι επελαύνοντες «νταβάδες» θα πραγματοποιήσουν την πρώτη, καθοριστική, φάση των σχεδίων τους: Το Βατερλό Καραμανλή και την αυτοδυναμία του Γιωργάκη…

ΓιΆ αυτό όλος ο χορός της δημοσιογραφικής διαπλοκής και των τηλεοπτικών «μπράβων» περιστρέφεται γύρω από τα «Οικονομικά», γύρω από τις παρλαπίπες του Γ.Π. στη Θεσσαλονίκη, τις οποίες (παρλαπίπες) όχι μόνο εξωραϊζουν, αλλά και τις πλασάρουν σαν διαφορετική, πιο «δημοκρατική», οικονομική επιλογή από αυτή της Ν.Δ.

Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη εκλογική μάζα «χρήσιμων ηλιθίων» για να λέγονται τέτοια παραμύθια και τόσες υποσχέσεις από τους φρικώδεις μηχανισμούς της παραπληροφόρησης και τους ποικίλους πολιτικάντηδες.

Φαίνεται ότι θεωρούν τον ελληνικό λαό παντελώς ηλίθιο με το να κάθονται να «στήνουν» πασαρέλες κοκορομαχιών πάνω στην οικονομική πολιτική, όταν αυτή καθορίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ και χωρίς ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ από το Διευθυντήριο των Βρυξελλών.

Όταν είσαι χειροπόδαρα δεμένος από την Ε.Ε. δεν μπορείς να μιλάς, και μάλιστα στο μέσον μια βαθύτατης καπιταλιστικής κρίσης, για διαφορετική πολιτική από αυτή που καθορίζει, επιβάλλει και ελέγχει το Διευθυντήριο των πολυεθνικών.

Το έχουμε ξαναγράψει:

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι η οικονομία: οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν βγει από τις κάλπες, ακόμα και το ΚΚΕ, δεν μπορεί να χαράξει ΚΑΜΙΑ άλλη οικονομική πολιτική από αυτή που προστάζει η Ε.Ε.

Πρέπει να ανατρέψεις αυτή την αιχμαλωσία.
Και αυτό δεν γίνεται με καμία κάλπη. Απαιτεί επαναστατική ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης. Και αυτή προϋποθέτει ισχυρό, συνειδητό και οργανωμένο λαϊκό κίνημα που δεν υπάρχει…

Εξάλλου αυτό το ζήτημα το έκανε ολοκάθαρο και Αλμούνια:

«Οι πολιτικοί ηγέτες και τα κόμματα στην Ελλάδα γνωρίζουν πλήρως την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας», υπογράμμισε ο αρμόδιος Επίτροπος της Ε.Ε. Χοακίν Αλμούνια, υπενθυμίζοντας πως η νέα ελληνική κυβέρνηση, όποια και αν είναι, θα πρέπει στις 24 Οκτωβρίου να ενημερώσει την Επιτροπή για τα μέτρα που έχει υιοθετήσει η Ελλάδα, σύμφωνα με τις συστάσεις της Επιτροπής και του Ecofin»!!!

Και, όμως, οι «νταβάδες» και τα «παπαγαλάκια» τους περιστρέφονται μόνο γύρω από αυτό και παραφιλολογούν πάνω στα ψεύδη και τη δημαγωγία του ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο:

α). Εύκολα παρασύρεις τα εκλογικά κορόιδα, δηλαδή τη μάζα των «χρήσιμων ηλιθίων» που στενάζει και καταστρέφεται οικονομικά. Εμπορεύεσαι την απελπισία της και την οδηγείς εκεί που θέλεις, ελπίζοντας αφελώς, αυτή η μάζα, σε κάτι καλύτερο…

β).Εξω όμως από αυτή την οργανωμένη παραπλάνηση, πετυχαίνεις και κάτι άλλο: Εξαφανίζεις τα εθνικά ζητήματα και τους εφιάλτες που έρχονται.

Να, γιατί, ΟΥΔΕΙΣ ρωτάει τους πολιτικούς πάνω σε αυτά τα μεγάλα εθνικά θέματα και να, γιατί, κανένας πολιτικός απατεώνας δεν τα θίγει…

Εδώ προωθείται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ διάλυση της Ελλάδας και ουδείς μιλάει…


ΟΠΩΣ έχουμε αναπτύξει στα προηγούμενα κείμενά μας, το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι τα «εθνικά ζητήματα».


Αυτή είναι η βάση σήμερα.

Όταν διαλυθούμε εθνικά ΚΑΝΕΝΑΣ αγώνας για Οικονομία και Κοινωνία δεν μπορεί να γίνει.


Το κοινωνικό ζήτημα, σήμερα, έχει ως αιχμή το ΕΘΝΙΚΟ.

Η «εθνική» διάλυση, διαλύει κάθε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΑΓΩΝΑ, κάθε δυνατότητα κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών διεκδικήσεων.

Η «αριστερά» σβήνει, ακριβώς γιατί υπονομεύει το εθνικό έδαφος, πάνω στο οποίο είναι συγκροτημένες οι αρθρώσεις της κοινωνικής και πολιτικής πάλης: Οι αρθρώσεις των λαϊκών κινημάτων…

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 15, 2009 8:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στον αστερισμό του άκρατου αμοραλισμού

Ο διατεταγμένος ρόλος του Καρατζαφέρη ακτινοβολεί εκτυφλωτικά πλέον. Μόνον οι εντελώς αόμματοι δεν μπορούν να τον διακρίνουν. Αλλά και αυτοί μετά τις εκλογές θα βρούνε την όρασή τους…

Βεβαίως, ένας που «εκτελεί συμβόλαια» των ποικίλων μηχανισμών έχει και το ανάλογο ήθος.


Ο Καρατζαφέρης, ωστόσο ξεπερνάει σε τυχοδιωκτισμό και αμοραλισμό τον κάθε κοινό «προβοκάτορα». Λόγω των πιεστικών αναγκών του καθεστώτος και της μεγάλης βιασύνης των «πατρόνων» μας, ο Καρατζαφέρης εφορμά αχαλίνωτος: κανένα όριο, κανένα σύνορο και καμία συστολή δεν τον κρατά…

Περιφέρεται, σαν τις ύαινες, που οσμίζονται «πτώματα»…

Περιφέρεται,
γύρω από τη Ν.Δ., πραγματικά σαν λυσσασμένη ύαινα, για να ορμήσει σε κάθε πικραμένο και δυσαρεστημένο, μήπως και τον βάλει στο «μαντρί» του.

¶ρχισε τα μελοδραματικά αναφιλητά ο «οργισμένος» Τσιτουρίδης και αμέσως έσπευσε η ύαινα…



Όμως και τι αβυσσαλέα πολιτικάντικη υποκρισία από πλευράς Τσιτουρίδη: Τώρα που κόπηκε από τα ψηφοδέλτια θυμήθηκε τους «νταβάδες»!!!

Πολύ όψιμα και πάνω στη μάχη καταγγέλλει την ηγεσία του κόμματός του για νταβατζίδικες διαπλοκές!!!.

Καταγγελίες
που στην πράξη εξυπηρετούν αυτούς που καταγγέλλει: Τους «νταβάδες»!!!

Ένας που ορκίζεται στην ιδεολογία και την ιστορία της παράταξής του, σε καιρό πολέμου δέχεται τις «διαταγές» του αρχιστρατήγου, έστω και λαθεμένες. Μετά θέτει το πρόβλημα και ΠΡΩΤΑ μέσα στην παράταξη που λέει ότι πιστεύει και αγωνίζεται γιΆ αυτήν.

ΟΛΑ τα άλλα είναι φτηνά μελοδράματα πολιτικάντη καιροσκόπου…

ΓιΆ αυτό και τα ΜΜΕ των «νταβάδων» το ανάγουν το ζήτημα σε «ιστορικό ζήτημα»…

Ας επανέλθουμε, όμως, στον Καρατζαφέρη. Εδώ η ψευτιά και ο αμοραλισμός δεν έχουν όρια.

Τοποθετούμε ένα κείμενο από το «Πολιτικό Σαφάρι» που φωτίζει το «παιχνίδι» αυτού του «πολιτικού».

Όσα γράφει το «πολιτικό σαφάρι» συμπίπτουν απόλυτα και με τις δικές μας πληροφορίες…



http://politikosafari.blogspot.com/2009/09/blog-post_2268.html

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ..."ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ"!!!

ΝΕΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ


Στην πανηγυρτζίδικη εκδήλωση γιά την ίδρυση του ... Εθνοσωτηρίου κόμματός του, ο "κονφερασιέ" της πολιτικής "Πρόεδρος" Γιώργος, είπε :

"Σε συνάντηση που είχα σε ξενοδοχείο με τον Καραμανλή, του είπα:
Πρόεδρε η βάση της Ν.Δ., θέλει πρωθυπουργό εσένα και .. Αντιπρόεδρο εμένα!!!
Ο Καραμανλής δεν με άκουσε..."


Ποτέ δεν έγινε συνάντηση του Καραμανλή με τον Καρατζαφέρη.

Ποτέ, ούτε στον αιώνα τον άπαντα δεν θα καταδεχόταν ο Καραμανλής να έχει με τον Καρατζαφέρη κατ'ιδίαν συνάντηση και μάλιστα σε εξωθεσμικό χώρο.

Και εκείνο το οποίο, ούτε στην άλλη ζωή δεν θα μπορούσε να συμβεί, ήταν ο Καραμανλής να εμπιστευόταν αντιπροεδρία στον Καρατζαφέρη, του οποίου οι γραμματικές γνώσεις δεν πιστοποιούνται ουτε από ... Απολυτήριο Γυμνασίου!!!

Πέραν βέβαια του ήθους,της παιδείας, της πνευματικής συγκρότησης και πολιτικής και κοινωνικής ανατροφής.

Η αλήθεια είναι και αυτό είναι πασίδηλο, οτι ο Καρατζαφέρης εκλιπαρούσε εμετικά τον Καραμανλή να τον πάρει στη Ν.Δ., έστω και εάν το ΛΑΟΣ διαλυόταν.
Στην προσπάθειά του αυτή είχε σύμμαχο τον Δ.Σιούφα, π.πρόεδρο Βουλής και ξεκίνησαν οι πρώτες διαπραγματεύσεις με μεσολαβητή τον Αποστολόπουλο του Ιατρικού Κέντρου, προκειμένου ο Καρατζαφέρης να μπεί στη Ν.Δ. με οποιονδήποτε τρόπο.

Τότε ήταν σε εξέλιξη
οι εξεταστικές επιτροπές, που ζητουσε το ΠΑΣΟΚ για τα σκάνδαλα και ο Καρατζαφέρης είπε στο Σιούφα οτι στις μυστικές ψηφοφορίες θα ψήφιζε υπέρ της Ν,Δ., με αντάλλαγμα ο Σιούφας να πείσει τους βουλευτές της Ν.Δ. να ψηφίσουν κατά της άρσης της ασυλίας του βουλευτή Κ.Αϊβαλιώτη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από τον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών, ως ...."αστράτευτος διαρκείας".!!!

Πράγματι ο Σιούφας μαζί με τον Τραγάκη, οργίασαν την ημέρα της ψηφοφορίας, να ψηφίσουν οι βουλευτές κατά της άρσης του αστράτευτου Κ.Αϊβαλιώτη.
Ο Καραμανλής τις ημέρες εκείνες απουσίαζε στην Ε.Ε., και όταν γύρισε και έμαθε από τον Σιούφα τη συμφωνία, έγινε έξαλλος από το θυμό του.
"Σε καμμία περίπτωση εγώ δεν συνεργάζομαι με Καρατζαφέρη" είπε ο πρωθυπουργός.

΄Εκτοτε ο Σιούφας δεν απολαμβάνει της καθολικής εμπιστοσύνη ς του Καραμανλή...

Το όνειρο
του Καρατζαφέρη να τον αντιμετωπίσει ο Καραμανλής σαν ισότιμο συνομιλητή, δεν πραγματοποιήθηκε, ούτε θα πραγματοποιηθεί ποτέ.

΄Εκτοτε ο αγοραίος πολιτικός,
με αγοραίες εκφράσεις έχει επιδοθεί σε πόλεμο εναντίον του Καραμανλή, για προσωπικούς και όχι πολιτικούς λόγους, ψευδόμενος και λασπολογώντας με τις γνωστές του χυδαίες παντομίμες.

Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.
΄Εχουμε πολύ καλό ρεπορτάζ.
Σιγά-σιγά θα τα μάθετε όλα.




_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες