Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ματαιοπονούν όσοι απεργάζονται σχέδια εναντίον των ιστοχώρων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 30, 2009 9:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Ματαιοπονούν όσοι απεργάζονται σχέδια εναντίον των ιστοχώρων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η φωνή της κοινωνίας δεν φιμώνεται.

Ματαιοπονούν όσοι απεργάζονται σχέδια εναντίον των ιστοχώρων

Το πολιτικό και δημοσιογραφικό καταστημένο και τα αφεντικά τους οι «νταβάδες» επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την κοινωνία με κάθε μέσο. Με νύχια και με δόντια θα επιχειρήσουν να φιμώσουν τις φωνές και τις κραυγές που βγαίνουν από τα σπλάχνα της κοινωνίας.

Μια δυναμική έκφραση αυτών των φωνών, που παίρνει διάσταση ορμητικού χειμάρρου, σήμερα, είναι τα μπλογκ. Το πολυεδρικό κατεστημένο επιχειρεί να μηχανευτεί ποινικούς τρόπους ανάσχεσης αυτού του χειμάρρου και φίμωσης των ενοχλητικών φωνών, όλων εκείνων οι οποίοι δεν συμμορφώνονται με "τας υποδείξεις» και δεν είναι η προέκτασή τους.


Ματαιοπονούν…

Παραθέτουμε τρία ενδεικτικά κείμενα από το «Ταχάλια», «Κλασσικοπερίπτωση» και το «Τρωκτικό»


Από "Ταχάλια"

http://taxalia.blogspot.com/2009/06/blogs_4009.html

Αναταραχή στα blogs από την εγκύκλιο Σανιδά

Σάλο στα ελληνικά blogs προκάλεσε η "Εγκύκλιος Σανιδά" για την άρση της ανωνυμίας των διαδικτυακών τόπων, αλλά και κάθε επικοινωνίας, η οποία αναφέρει συνοπτικά, ότι οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν τα στοιχεία του συνδρομητή, στις δικαστικές αρχές (εισαγγελείς κ.λ.π.), άσχετα από το είδος του αδικήματος και χωρίς καμία άδεια από τις σχετικές αρχές (ΑΔΕΑ κλπ).

Με απλά λόγια, δεν υπάρχει απόρρητο στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες σε ότι αφορά τα εξωτερικά στοιχεία της επικοινωνίας (ip's, ονοματεπώνυμα και λοιπά στοιχεία συνδρομητών, αριθμοί τηλεφώνων, χρόνος και τόπος κλήσεως, διάρκεια συνδιάλεξης κ.λ.π.), παρά μόνο στο περιεχόμενο της επικοινωνίας.

Εκτιμούμε ότι πρόκειται για πλήρη άρση του απορρήτου, που πλήττει ευθέως την καρδιά της δημοκρατίας και φυσικά δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη. Τέτοιες κοσμογονικές αλλαγές δεν δημιουργούνται με μια εισαγγελική εγκύκλιο η οποία παρακάμπτει και αγνοεί πλήρως την πολιτική βούληση, ερήμην της ίδιας της κοινωνίας.

Και το χειρότερο στην όλη ιστορία, είναι ότι όσοι πραγματικά ενοχλούν ή υβρίζουν (π.χ. Απ ότι φαίνεται ο εισαγγελέας Σανιδάς είναι γιος του Άνθιμου και του Ψωμιάδη και έχει αδερφό τον Καρατζαφέρη και παππού τον Χίτλερ ) θα μένουν πάντα στο απυρόβλητο.

Ο κ.Σανιδάς, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται για τα κακουργήματα που έχουν όντως διαπραχθεί από γνωστούς ιστότοπους (οι οποίοι επαναλαμβάνουμε θα μείνουν στο απυρόβλητο και ίσως επιδοτηθούν κιόλας!), αλλά για τον εκβιασμό των χιλιάδων blogs "μαρίδα", τα οποία γράφουν ενοχλητικά πράγματα.

Σε ότι αφορά εμάς, (το taxalia), φαίνεται ότι ενόχλησε αυτό>>> (ειδικά το χαμομηλάκι-είναι η ειρωνία ποινικό αδίκημα κυρ δικηγόρε μουWink

Υ.Γ. Το επόμενο βήμα, θα είναι να ποινικοποιήσουμε τις συζητήσεις στο καφενείο, όπου τα μπινελίκια εναντίον επώνυμων πέφτουν βροχή;

Από "Κλασσικοπερίπτωση"

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/


ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGGERS

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΑΝΙΔΑΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΗΤΤΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ Η ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Η ΑΓΩΓΗ ,ΤΟΤΕ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ SITES Η ΤΩΝ BLOGS ΤΕΛΟΥΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ BLOGGERS ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ". Ο Κ.ΣΑΝΙΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΩΝ BLOGS ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΛΥΣΟΥΝ. ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ Η ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ "ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ" ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΝΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΙΗ ΜΕΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Η ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΥΦΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΝΤΖΟ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑΤΡΟ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ

"ΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ"



Από το "ΤΡΩΚΤΙΚΟ"


http://troktiko.blogspot.com/2009/06/e-bloggers.html


Eνημέρωση προς bloggers


Για να μην υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας και ανησυχίας θα πρέπει να ενημερώσουμε τα νέα παιδιά που έχουν blogs και δεν τα γνωρίζουν ότι:

1). Δεν μπορεί να γίνει άρση απορρήτου καθώς η google δεν δίνει ίχνη για συκοφαντία. Όχι γνωμοδότηση αλλά και βασιλικός νόμος να βγει δεν μπορεί να το δώσει. Έχει ένα πολύ σοβαρό νομικό τμήμα για να ασχολείται με τις γνωμοδοτήσεις του κάθε Σανιδά.

2). Μην τρέχετε να κάνετε μηνύσεις στα blogs γιατί θα πετιούνται στα σκουπίδια. Η google δίνει ίχνη για συγκεκριμένα κακουργήματα.

Δέκα τούμπες ανάποδα να...κάνει ο Σανιδάς και ο Ψυχάρης δεν μπορούν να πάρουν κανένα ίχνος.

3). Όλοι μπορείτε να συνεχίζετε κανονικά, όμως το μέτρο της δεοντολογίας το βάζει ο καθένας. Εκεί είναι το κλειδί. Επειδή δεν μπορούν να βρεθούν ίχνη δεν σημαίνει ότι εμείς θα διασύρουμε όποιον βρούμε και θα καθυβρίζουμε τον κόσμο. Δεν είναι σωστό. Όλα γράφονται. Αλλά όλα θέλουν τον τρόπο τους. Δεν χρειάζεται η δυσφήμηση. Εμάς π.χ. ΔΕΝ μας απασχολεί αν γίνει άρση απορρήτου γιατί πολύ απλά δεν συκοφαντούμε(άντε να μας έχει ξεφύγει κάτι αλλά δεν χάλασε ο κόσμος. Αν μας απαντήσει ο θιγόμενος πάντα το κατεβάζουμε).

Και επίσης αν ψάξουν για ίχνη δεν θα βρούνε πίσω από το troktiko αυτόν που ....ελπίζουν. Εκεί είναι η πλάκα!!!

Μακάρι να γινόταν αλλά δεν γίνεται.

4). Ο Σανιδάς πριν φύγει έπρεπε να κάνει μια γνωμοδότηση - δώρο στην κυβέρνηση που την στήριξε σε όλες τις υποθέσεις της. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της με τους ...κουμπάρους, την siemens, τον Ζαχόπουλο, τα ομόλογα κ.α και τώρα επειδή διαβλέπει από που έρχεται ο κίνδυνος κάνει μια απλή γνωμοδότηση. Τίποτα παραπάνω. Μια εκδούλευση του Σανιδά ήταν. Μια τρύπα στο νερό. Στο καλό από αύριο και να μας γράφει.

Δεν μας λέει τι απέγιναν οι υποθέσεις που χειρίστηκε η δικαιοσύνη;

Επιστροφή στην κορυφή
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 30, 2009 11:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα καλούπια της φίμωσης

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν την ελευθερία του λόγου.
Τους λυπεί και τους θλίβει.
Στη θλίψη τους σχεδόν για όλα είναι ικανοί:
Να ουρλιάξουν, να πνίξουν.
Μια σκοτεινή υποψία τους τραντάζει,
Σαν δόντι που πονάει,
Κι ο ύπνος τους τη νύχτα είναι σακατεμένος, τρίζει.
Στριφογυρνώντας στο στρώμα τους αναπολούν
Νέους τρόπους του λέγειν
Χυμένους στα καλούπια των φόβων τους.


Μεϊρ Βιζελτίρ.


Κατεστημένο και ελευθερία του λόγου είναι δύο έννοιες ασυμβίβαστες.

Σε εποχές κρίσης και παρακμής, όταν οι ενοχλητικές φωνές πληθαίνουν, ΠΑΝΤΑ το πολύμορφο κατεστημένο (οικονομικό, πολιτικό, πνευματικό, δημοσιογραφικό) αποκαλύπτει το ωμό, δικτατορικό του πρόσωπο. Όταν δεν μπορεί να φιμώσει με τις συνήθεις πρακτικές της ενσωμάτωσης των ενοχλητικών φωνών στο καθεστώς, επιστρατεύει την ωμή βία.

Οι πράξεις, όμως, της ωμής βίας και της φίμωσης των ιδεών πρέπει να έχουν και νομικό πλαίσιο, δηλαδή να είναι πολιτικά θεσμοθετημένες.

Σε αυτές, λοιπόν, τις «καμπές» παρακμής και κατάρρευσης της καθεστωτικής εξουσίας (η οποία δεν μπορεί πλέον ούτε να πείσει ούτε να ενσωματώσει, αντίθετα προκαλεί την οργή της κοινωνίας) ο Ποινικός Κώδικας ανάγεται σε ρυθμιστή της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Σε μια τέτοια εποχή ζούμε σήμερα.


Η εξουσία του «Ποινικού Δικαίου», γενικά η νομική εξουσία, εκτελεί, άμεσα και διατεταγμένα, τις εντολές της κυβερνητικής εξουσίας και κυρίως τις εντολές του οικονομικού κατεστημένου.

Το «Ποινικό Δίκαιο»
γίνεται η αιχμή της δικτατορικής αυθάδειας της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας: μηχανεύεται και κατασκευάζει νέους τρόπους του λέγειν, χυμένους στα καλούπια της φίμωσης κάθε ενοχλητικής φωνής.

Ο Σανιδάς, αυτές τις «εντολές» εκτελεί με τα ποινικά του εφευρήματα.

Το παλιρροϊκό κύμα των ιστοχώρων έχει υπονομεύει θανάσιμα τους κατεστημένους μηχανισμούς της εξουσίας και τους απειλεί με κατεδάφιση:

α).
Πρώτα και κύρια έχει επιφέρει ισχυρά, θανατηφόρα κτυπήματα στην ολοκληρωτική, δικτατορική μήτρα της πληροφόρησης και προπαγάνδας: στις βιομηχανίες της φαιάς Πανούκλας των ΜΜΕ.

β). Ο χείμαρρος των ιστοχώρων έχει ξεγυμνώσει κυριολεκτικά όλους τους αυτοκράτορες: κυβερνήσεις, κομματικές και συνδικαλιστικές εξουσίας, πνευματικές ελίτ, τους νέους δωσίλογους, τις επιδοτούμενες εστίες των οικονομικών ελίτ κάθε χρώματος, τις τρομοκρατικές κατασκευές και τα ποικίλα «τάγματα εφόδου» των παρακρατικών μηχανισμών εξουσίας.

γ). Δεν είναι, όμως, μόνο ότι η ιντερνετική καταιγίδα αποκαλύπτει όλες τις ψευτιές και τις ανομίες των κατεστημένων εξουσιών, είναι και κάτι άλλο που τρομάζει αφάνταστα το κατεστημένο οικοδόμημα των εξουσιών: Αποτελεί τον πυροδότη της κοινωνικής οργής και απελπισίας, τον πυροδότη της κοινωνικής αφύπνισης και συνείδησης.

Αυτό απειλεί συθέμελα το ετοιμόρροπο καθεστώς των ανομιών, της μίζας και της θηριώδους ψευτιάς.

Ανοίγει τις κλειστές «τάπες» της φωνής της κοινωνίας. Και όταν ξεχυθεί αυτή η κοινωνική οργή και απελευθερωθεί η ηφαιστειώδης βοή και φωνή της κοινωνίας τότε δεν υπάρχει καμία σωτηρία για το καθεστώς της σαπίλας, της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και της βαρβαρότητας.

Γι’ αυτό με νύχια και με δόντια θα επιχειρήσουν να αναχαιτίσουν το «κίνημα» των μπλόκερ, να φιμώσουν τις αυθεντικές φωνές ή να τις εξαγοράσουν και να τις χειραγωγήσουν.
Προς αυτό το σκοπό θα πλειοδοτήσει το κατεστημένο σε κτηνωδία και πεισματωμένο κυνισμό για να υπερασπίσει τα άγια των αγίων της: το μονοπώλιο της εξουσίας του και του λόγου του.

Ματαιοπονούν, όμως.

Γιατί οι κοινωνίες που κοχλάζουν δεν φιμώνονται, όταν υπάρχει, έστω και μια χαραμάδα φωτός: Πολιτικής έκφρασης και λόγου.

Η πολιτική έκφραση ακόμα δεν υπάρχει, όλα τα κόμματα είναι στυλοβάτες αυτής της σαπίλας.

Υπάρχει, όμως το φως της έκφρασης του λόγου, μέσω των ιστοχώρων. Αυτή δεν μπορεί να την αναχαιτίσουν με κανένα ποινικό τέχνασμα και με κανένα Σανιδά ή Ψυχάρη.

Είναι κοινωνικό και πολιτικό φαινόμενο χειμαρρώδους διάστασης και τέτοια φαινόμενα δεν αντιμετωπίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

Η ιστορία το έχει αποδείξει πολλές φορές: Η κοινωνία και η Πολιτική δεν ρυθμίζεται με τους ποινικούς κανόνες…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 30, 2009 11:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν υπάρχει περίπτωση να ελεγχθούν τα blogs. Το διαδίκτυο δεν μπορεί να μπεί εύκολα σε καλούπια. Φυσικά ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί διότι ορισμένα αδικήματα δεν συγχωρούνται ούτε απο τον απλό πολίτη. Το κατεστημένο όμως και οι μεγαλοεκδότες νοιώθουν την καρέκλα να τρίζει κάτω από τα πόδια τους. Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ότι σε λίγα χρόνια, μπορεί και να μην υπάρχουν εφημερίδες. ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. Θα δείξουν κι άλλο τα δόντια τους και θα δούμε πολλά ακόμα, μέχρι να ακούσουμε τον επιθανάτιο ρόγχο τους. Ομως θα αντέξουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Αναγνώστης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 04, 2009 8:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και ο Καρατζαφέρης στο πλευρό του Ψυχάρη εναντίον των Ελληνικών blogs


Μέχρι τώρα έχουν καταφερθεί δεκάδες πολιτικοί εναντίον των blogs
δεν θα μπορουσε από την λίστα αυτή να λείπει ο Καρατζαφέρης
και έτσι σήμερα από το βήμα του συνεδρίου του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε απαξιωτικά στα Ελληνικά blogs
που όπως είπε του κάνουν πόλεμο γιατί δεν τους δίνει...θέσεις και αξιώματα

Καρατζαφέρη, κούνια που σε κούναγε! ούτε την καλημέρα σου δεν θέλουν τα blogs
μπορεί με τους ανενημέρωτους πολίτες να τα καταφέρνεις
αλλά στα blogs αυτά δεν περνάνε

έχεις κάνει αρκετά, με πρόσφατο την επιλογή της επίλεκτης των επιχειρηματιών Νίκης Τζαβέλα
δεν χρειαζόταν να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Εκτός αν έπρεπε να δώσεις και στο Ψυχάρη τα διαπιστευτήρια σου;


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες