Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
«ΣΕΧΤΑ»: Το ανατριχιαστικό σάλπισμα της φασιστικής βίας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 25, 2009 10:44 am    Θέμα δημοσίευσης: «ΣΕΧΤΑ»: Το ανατριχιαστικό σάλπισμα της φασιστικής βίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«ΣΕΧΤΑ»: Το ανατριχιαστικό σάλπισμα της φασιστικής βίας


Η «Σέχτα Επαναστατών», το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, αποτελεί τη «νέα φουρνιά» των πρακτορικών, τρομοκρατικών κατασκευασμάτων. Είναι το συμπληρωματικό προϊόν της μεγάλης προβοκάτσιας των μυστικών υπηρεσιών: Της κουκουλοφόρικης «εξέγερσης» του Δεκεμβρίου.

Με τη δεκεμβριανή προβοκάτσια περνάμε σε μια νέα πιο επιθετική φάση της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των παρακρατικών μηχανισμών. Στη φάση της κλιμακούμενης και γενικευμένης τρομοκρατικής επίθεσης. Μπαίνουν σε κίνηση πλέον, συνδυασμένα και ενορχηστρωμένα, ποικίλες τρομοκρατικές, προβοκατόρικες πρακτικές: Συμμορίες κουκουλοφόρων, οργανωμένα «τάγματα» ισλαμιστών και άλλων αλλοδαπών μαφιών, επαγγελματίες «αντιρατσιστές» κ.λπ.

Μέσα σε αυτή τη στρατηγική της γενικευμένης τρομοκρατικής προβοκάτσιας εντάσσεται και το κατασκεύασμα της «Σέχτας». Ένα κατασκεύασμα που επιχειρεί να δώσει «ιδεολογική» έκφραση στην τρομοκρατική προβοκάτσια και να παίξει το ρόλο της πολιτικής καθοδήγησης.

Επιχειρεί, δηλαδή, να θεμελιώσει ένα ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο μίσους, βαρβαρότητας και καταστροφής.

Με στόχο: Την ελληνική κοινωνία συνολικά, τον ελληνικό λαό, τις ιστορικές αξίες και παραδόσεις, την επαναστατική κληρονομιά των λαϊκών κινημάτων και τη σοσιαλιστική θεωρία.

Και μόνο να διαβάσει κανείς την προκήρυξη της «Σέχτας» θα διαπιστώσει τούτο το εφιαλτικό: ότι εχθρός είναι ο ελληνικός λαός και η εργατική τάξη, η Ιστορία, ο Πολιτισμός, οι ανθρώπινες αξίες, οι αγωνιστικές παραδόσεις των λαών, ο σοσιαλισμός και ο μαρξισμός.

Μέσα σε μια παράγραφο αποκαλύπτεται όλο το μίσος εναντίον του ελληνικού λαού και των εργαζομένων και όλη η ανατριχιαστική φασιστική φιλοσοφία της «Σέχτας».

Διαβάστε:

«Είναι αυτό το κατακάθι των σύγχρονων νεοελλήνων, η παθητική σαπίλα των υπαλληλίσκων, των εμπόρων, των οικογενειαρχών νοικοκυραίων, των πρόθυμων δούλων που έχουν ως φιλοδοξία να μοιάσουν στους αφέντες τους. Σήμερα η μοναδική τάξη που διαθέτει ταξική συνείδηση, είναι μόνο η μεγαλοαστική που έχει συνείδηση του εαυτού της και των συμφερόντων της.
Από την άλλη το προλεταριάτο και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα δε διαθέτουν καμία συνείδηση παρά μόνο την ακόρεστη επιθυμία για κοινωνική καταξίωση μέσο αξιωμάτων και εύκολου πλουτισμού πατώντας επί πτωμάτων…»


Εδώ, σε αυτό το γνωστό φασιστικό ιδεολόγημα μίσους, βρίσκει άλλοθι η «σέχτα». Μια και είναι έτσι ο λαός και η εργατική τάξη και δεν μπορούμε να τους αφανίσουμε και να τους αντικαταστήσουμε με «εκλεκτούς», τους καταστρέφουμε, τους δολοφονούμε, τους τρομοκρατούμε, τους μισούμε, τους ισοπεδώνουμε όλα τα ιερά και όσια, τους θάβουμε όλες τις αξίες και όλα τα ιστορικά κεκτημένα, όλα τα οράματα, κάθε αγωνιστική θεωρία και κάθε Πίστη.

Τέτοιο φασιστικό παραλήρημα καταστροφής και χάους, μίσους και κτηνωδίας δεν συναντάς: Είναι το ωμό, κυνικό, τρομοκρατικό παραλήρημα της πλανητικής βαρβαρότητας της Νέας Τάξης.

Αυτά ακριβώς προωθεί και αυτά διακηρύσσει, με άλλες φόρμες, πιο κομψές και πιο «ανθρωπιστικά» δουλεμένες, το πλανητικό κράτος της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας.

Η προκήρυξη της «Σέχτας» κωδικοποιεί με ωμό τρόπο τα νέα φασιστικά ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού, αυτά που αναπαράγουν σε ποικίλες μεταμφιέσεις και «προοδευτικά» μακιγιάζ οι μεταλλαγμένοι «αριστεροί».

Το φιλοσοφικό υπόβαθρο όλων αυτών των ιδεολογημάτων και της προκήρυξης είναι το μίσος για το λαό, η κατεδάφιση κάθε συστήματος αξιών, η αποσάθρωση κάθε κοινωνικής και πολιτικής άρθρωσης, κάθε συλλογικού «είναι» και η αναγωγή της «εκλεκτής» ατομικότητας σε τρομοκράτη Θεό, σε απόλυτο εξουσιαστή.

Η καταστροφή για την καταστροφή, το μίσος για το μίσος, η δολοφονία για τη δολοφονία, ο απόλυτος γκανκστερισμός, αυτό είναι το κεντρικό, αποτρόπαιο μήνυμα αυτής της πρακτορικής κατασκευής.

Η φασιστική βαρβαρότητα της Νέας Τάξης στην πιο ωμή αποκρουστική της μορφή.

Η «Σέχτα» κατασκευάστηκε για να δώσει πολιτική μορφή και έκφραση στα αποθέματα της εξαθλίωσης και βαρβαρότητας που δημιουργεί ο καπιταλισμός και η σήψη του. Κατασκευάστηκε να οργανώσει αυτή την αθλιότητα και τη σήψη και να την κατευθύνει τυφλά στο μίσος και την καταστροφή.

Η οργάνωση της αθλιότητας, του μίσους και της βαρβαρότητας είναι ο φασισμός. Οι μυστικές υπηρεσίες, τα όργανα του πλανητικού φασισμού, μέσω αυτών των κατασκευασμάτων τους, επιδιώκουν να οργανώσουν τα κοινωνικά και πολιτικά κατακάθια της ιμπεριαλιστικής κτηνωδίας, αποθέματα του μίσους που δημιουργεί η δική τους βαρβαρότητα και σήψη, και ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ εναντίον της κοινωνίας και των λαών, με στόχο να διαλύσουν τα πάντα και να υποτάξουν τα πάντα.

Σε αυτά τα υποπροϊόντα της σήψης και της εξαθλίωσης, ιδιαίτερα της νεολαίας, απευθύνεται η «Σέχτα» και τα προτρέπει στην τυφλή βία και καταστροφή. Αναγάγει τα υποπροϊόντα και τα απορρίμματα της σήψης σε «πολιτική οντότητα» και τα προτρέπει να οργανωθούν για να σπέρνουν το μίσος και την καταστροφή, να καίνε τους πάντες και τα πάντα.

Το ανατριχιαστικό σάλπισμα της φασιστικής βίας, της τυφλής, καταστροφικής εκτόνωσης και ισοπέδωσης των πάντων στις πιο κτηνώδεις, εφιαλτικές του μορφές.

Οι στυγνοί δολοφόνοι των μυστικών υπηρεσιών αυτό-ανακηρύσσονται «εισαγγελείς» και «εκδικητές», σε «σωτήρες» της κοινωνίας και ανάγουν το τυφλό μίσος, την καταστροφή, τη κουκούλα και τη δολοφονική θηριωδία σε υπέρτατες πολιτικές και ηθικές αξίες: Σε «σωτηρία»!!!



_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 25, 2009 11:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η «σέχτα» κήρυξε τον πόλεμο σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Είναι ομάδα ξένων πρακτόρων

που θέλουν τη διάλυση της χώρας



Ανακοινώθηκε το κείμενο ανάληψης ευθύνης από την «τσέτα» (ομάδα άγριων σκυλιών ή λύκων) και όχι «σέχτα», και σήκωσε τεράστια κύματα οργής σε όλους όσους είναι αλλά και αισθάνονται Έλληνες… Δυστυχώς για τους ίδιους, κήρυξαν έναν πόλεμο σε έναν λαό που δεν φοβάται να πολεμήσει...

Ξεδιάντροπα,
οι στυγνοί δολοφόνοι, μετατρέπονται σε εχθρούς των πολιτών και του κράτους και τοποθετούν ως βασικό σκοπό της ύπαρξής τους την πλήρη διάλυση ευελπιστώντας ακόμη και σε εθνικό διχασμό.
Ιδού τα "ιδανικά" της ΣΕΧΤΑΣ, όπως τα αποκαλύπτουν στην προκήρυξή τους:

"Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό".

Πείτε μου σε τι διαφέρουν αυτοί οι σχεδιασμοί, από τους στόχους που θέτουν εχθροί ενός κράτους οι οποίοι αποσκοπούν στην πλήρη διάλυσή του…


διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/blog-post_3260.html


Επιστροφή στην κορυφή
πέτρος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 25, 2009 8:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
μια ερώτηση :

ιδεολογικά οι "κύριο"ι αυτοί δεν έχουν σχέση με τον ΦΑΣΙΣΜΟ κλπ ..

πως θα τους χαρακτηρίζατε σε ιδεολογικό επίπεδο ;;

είναι απλά αναρχικοί πχ μπακουνιστές ;

είναι μαοικοί ;

είναι της σχολής / σκέψης του Καστοριάδη ;
Επιστροφή στην κορυφή
Κουφός Βασίλης



Ένταξη: 23 Δεκ 2008
Δημοσιεύσεις: 21

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 26, 2009 5:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επειδή αγαπητέ Πέτρο δεν διάβασες το κείμενο:

Οι στυγνοί δολοφόνοι των μυστικών υπηρεσιών αυτό-ανακηρύσσονται «εισαγγελείς» και «εκδικητές», σε «σωτήρες» της κοινωνίας και ανάγουν το τυφλό μίσος, την καταστροφή, τη κουκούλα και τη δολοφονική θηριωδία σε υπέρτατες πολιτικές και ηθικές αξίες: Σε «σωτηρία»!!!

Ελπίζω να διαφωτίστικες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 26, 2009 10:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"είναι της σχολής / σκέψης του Καστοριάδη ;"

Ε όχι και του Καστοριάδη! Μεταμοντέρνοι "Νετσαγιεφικοί". Είτε είναι απευθείας πράκτορες είτε εμμέσως, ψαρεύουν στα Δεκεμβριανά κατάλοιπα των Εξαρχείων.Είναι επικίνδυνοι επειδή ακριβώς ακουμπάνε αυτού του είδους τις μικροαστικές "ευαισθησίες".
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 26, 2009 12:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όπως λέει και ο φίλος Κουφός Βασίλης το αρχικό κείμενο δεν έχει διαβαστεί σοβαρά.

Αναλύει ότι όλα αυτά τα κατασκετυάσματα δεν έχουν καμία σχέση με τις αριστερές ή αριστερίστικες ιδεολογικές τάσεις και προελεύσεις.

Είναι κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών που χρσησιμποιούν αντιεξουσιαστικά, δήθεν, προσωπεία.


Και στρατολογούν, σαν αναλώσιμα υλικά, ή και χρησιμοποιούν, και κάποιους ηλίθιους και εντελώς αλλοτριωμένους αριστεριστές.

Κεντρικά, ωστόσο, απευθύνονται στα κατακάθια της κοινωνικής εξαθλίωσης, σε ένα κόσμο απολιτικής σαπίλας και μικροαστικής, τυφλής και βάρβαρης απελπισίας.

Ο χαρακτήρας της πρακτικής, της κατήχησης και της οργάνωσης αυτών των τρομοκρατικών πρακτικών των μυστικών υπηρεσίων είναι φασιστικός.

Η οργάνωση της απελπισμένης βαρβαρότητας και το τυφλό μίσος εναντίον της κοινωνίας και των πάντων είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Ο σύγχρονος φασισμός του ιμπεριαλισμού και του πλανητικού κράτος εμφανίζεται με άλλα ιδεολογικά και πολιτικά προσωπεία από το φασισμό των παλιών εθνικών ιμπεριαλισμών.

Στο περιεχόμενό του, στις πολιτικές και οργανωτικές του πρακτικές παραμένει ο ίδιος. Απλώς εμφανίζεται με άλλα μακιγιάζ και χρώματα...


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 26, 2009 1:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα εξαιρετικό κείμενο του Δημήτρη Τούμπανη από το «πατάρι».
Κονιορτοποιεί την τρομοκρατική μυθολογία και αποκαλύπτει την πρακτορική «κουκούλα» της «ΣΕΧΤΑΣ».


http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?p=2966#2966



ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Μια και η τρομοκρατία έγινε πάλι κεντρικό ζήτημα της επικαιρότητας είναι ίσως απαραίτητο να αναφερθούμε σε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αληθινή ατομική τρομοκρατία υπήρξε φαινόμενο εποχών και κοινωνικών συνθηκών που σήμερα δεν υπάρχουν. Χρησιμοποιήθηκε ως μέσο αντίστασης κάτω από καθεστώτα δεσποτικά με σοβαρές επιβιώσεις προκαπιταλιστικών δομών. Κυρίως στην τσαρική Ρωσία του19ου αιώνα. Αποδείχτηκε ατελέσφορη, χρεοκόπησε και εγκαταλείφθηκε. Ήταν η μέθοδος της ανερχόμενης αστικής τάξης, η οποία αντιλαμβάνονταν τον αγώνα, για αστικοδημοκρατικό εκσυγχρονισμό, σα δική της μονομαχία με το τσαρικό καθεστώς. Η ρωσική εργατική τάξη και γενικά οι λαϊκές μάζες, που είχαν αρχίσει να επηρεάζονται απΆ τη μεγάλη διάδοση των σοσιαλιστικών ιδεών στη Δυτική Ευρώπη, έπρεπε να κρατηθούν έξω απΆ τον πολιτικό στίβο.

Οι πολιτικοί και κοινωνικοί στόχοι του σοσιαλιστικού και κομμουνιστικού κινήματος είναι η κατάληψη της εξουσίας απΆ την εργατική τάξη και τους κοινωνικούς της συμμάχους. Προϋποθέτει τη συνειδητή και οργανωμένη επαναστατική δράση των μαζών με αιχμή την οργανωμένη σε κόμμα πρωτοπορία τους. Η χειραφέτηση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδια της εργατικής τάξης. Δεν θα επιτευχθεί ερήμην της, με την δράση μικρών συνωμοτικών ομάδων, που δολοφονούν τον ένα ή τον άλλον κρατικό αξιωματούχο και πολύ περισσότερο από ομάδες που δολοφονούν απλούς αστυφύλακες ή άλλα τρίτης διαλογής πρόσωπα, που πριν μετοικίσουν εν τόπο χλοερό δεν τα γνώριζε ούτε ο θυρωρός τους.

Δεν υπάρχει τίποτε κοινό μεταξύ ατομικής τρομοκρατίας και της Αριστεράς που είναι κίνημα μαζών, ούτε υπάρχουν οι κοινωνικές συνθήκες και τα ιστορικά διακυβεύματα που δικαιολογούν με κοινωνιολογικούς όρους την εμφάνιση της τρομοκρατίας στην πολιτική σκηνή.

Κάποιες συμβολικές ενέργειες ατομικής τρομοκρατίας υπήρξαν κάτω απΆ την δικτατορία των συνταγματαρχών. Το φαινόμενο τους ήταν κατανοητό απΆ τη στιγμή που δεν υπήρχαν δυνατότητες νόμιμης αντιπολιτευτικής δράσης. Το γεγονός ότι η τρομοκρατία που βιώνουμε εδώ και 35 χρόνια εμφανίστηκε την στιγμή που κανείς δεν την χρειαζότανε, αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για την τρομοκρατία που γνωρίζει η ιστορία προηγούμενων αιώνων, αλλά για κάτι άλλο.

Όταν η χούντα δικαζόταν στον Κορυδαλλό, ο κρατικός μηχανισμός είχε παραλύσει και εκατοντάδες χιλιάδες λαού είχαν καταλάβει τους δρόμους. Ποιος λογικός άνθρωπος θα γύριζε την πλάτη στην μεταπολιτευτική κοσμογονία, για να κρυφτεί σε λαγούμια και να κατασκευάζει μπόμπες;

Η «τρομοκρατία» σΆ αυτές τις συνθήκες μόνο έργο προβοκατόρων της εξουσίας μπορούσε να είναι.
Με στόχο την πολιτική της εκμετάλλευση και χειραγώγηση των μεταπολιτευτικών εξελίξεων, σα πρόσχημα ανασυγκρότησης του αστυνομικού κράτους, και αποκατάστασης του ελέγχου των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών στον κρατικό μηχανισμό. Η τρομοκρατία ήταν και παραμένει φάμπρικα της CIA. ΓιΆ αυτό και η πρώτη φροντίδα των προβοκατόρων ήταν η απενοχοποίηση της CIA, με την δολοφονία του σταθμάρχη της στην Αθήνα, Ρίτσαρντ Γουέλς.

Με βοήθεια κάποιων συνεργαζόμενων, μερικοί άσχετοι συμπολίτες μας επιλέχτηκαν, ως καταλληλότεροι, μεταξύ πολλών άλλων υποψήφιων, να χρησιμοποιηθούν σαν αλώσιμα υλικά -θύματα μιας αστυνομικής και δικαστικής σκευωρίας.

Μετά από 30 χρόνια αίματος
κάποιοι επιτέλους έπρεπε να συλληφθούν και οι παραμονές των Ολυμπιακών ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αλλά και για ένα άλλο πιο σπουδαίο λόγο: Στα γεωστρατηγικά σχέδια των Αμερικάνων είχε έλθει η ώρα της Ελλάδας. Το παιχνίδι έπρεπε αναγκαστικά να χοντρύνει. Νέα τρομοκρατία για την κατατρομοκράτηση του ίδιου του πληθυσμού.

Στην προηγούμενη περίοδο κάποιοι απλοί πολίτες, χωρίς να είναι στόχος, έχασαν τη ζωή τους. «Παράπλευρες απώλειες» τις είπαν.

Τώρα είναι οι ίδιοι οι πολίτες στο στόχαστρο του τρόμου. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε θύματα μόνο αστυνομικούς, να απειλούνται δημοσιογράφοι, αλλά η «Σέχτα των μυστικών υπηρεσιών», έρχεται αρωγός στην επίσημη κρατική καταστολή των αντιστάσεων του ελληνικού λαού στον πολυπολιτισμικό εποικισμό πατρίδας του.

Η προκήρυξη της «Σέχτας» επικεντρώνεται ακριβώς σε τρομο-απειλές κατά της εργατικής τάξης, των μικροεπαγγελματιών και των αγροτών που λένε όχι στους λαθρομετανάστες. Τους παράνομους και του παρανόμως νομιμοποιηθέντες. Αυτό από μόνο του δείχνει ποιοι κινούν τα νήματα της τρομοκρατίας.

Στην προκήρυξή της η «Σέχτα των μυστικών υπηρεσιών» ξεκινάει με λίβελους κατά όλων των Ελλήνων εργαζομένων και ειδικά κατά εκείνων που ζουν μόνο με τη δουλειά τους. Κατά του προλεταριάτου:

«το προλεταριάτο και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα δε διαθέτουν καμία συνείδηση παρά μόνο την ακόρεστη επιθυμία για κοινωνική καταξίωση μέσο αξιωμάτων και εύκολου πλουτισμού πατώντας επί πτωμάτων.»!!!


Σε όλα τα θέματα αναμασά τον Προκόπη Παυλόπουλο, τους ψευτο-αριστερούς κολαούζους του, την «πολιτική ορθότητα» της Νέας Τάξης. Αναφέρεται στους «οικολόγους πράσινους», τους χαρακτηρίζει απλώς «άχρωμους», αλλά δεν ξέρει τίποτε για το φόνο.

Αποφεύγει νΆ αναφέρει ακόμα και το όνομα του δωσίλογου Τρεμόπουλου. Δεν καταδικάζει την προδοσία της Μακεδονίας, άρα δουλεύει για το αμερικάνικο σχέδιο εδαφικού ακρωτηριασμού της πατρίδας μας.

«είχαμε και την εμφάνιση των Οικολόγων Πράσινων που ταιριάζουν γάντι με την εποχή μας. Αποτελούν την νέα εκδοχή της πολιτικής κενότητας, άχρωμοι και επιδερμικοί, καιροσκόποι κάθε είδους και συνταξιούχοι μιας αποσυρμένης ανατροπής, όπως ο πρώην ΕΚΚΕτζης Α. Καφετζόπουλος.»

Το 53% του εκλογικού σώματος (και περισσότερο) καταδίκασε με την Αποχή, το λευκό και το ¶κυρο όλα τα πολιτικά κόμματα.
Σοκ για τους εκπρόσωπους του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος. Σοκ απΆ το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να συνέλθουν.

Οι κοντυλοφόροι των μυστικών υπηρεσιών σπεύδουν να συμπαραταχτούν με το σάπιο κατεστημένο:

«Απορρίπτουμε την πρακτική της εκλογικής αποχής που δεν ακολουθείται από αντίστοιχες πράξεις αποχής από κάθε θεσμική έκφραση της κοινωνικής ζωής. Αν η αποχή από τις εκλογές σημαίνει συμμετοχή στις οδηγίες χρήσης του νέου κυριαρχικού συμπλέγματος της ιδιώτευσης και του δόγματος «κοιτάω την πάρτη μου και περνάω καλά...» τότε την απαξιώνουμε και την ταυτίζουμε με τους προσκυνημένους ψηφοφόρους που κουνάνε χαρούμενα τις πλαστικές τους σημαίες.»

Και στην ίδια γραμμή δεν παραλείπουν, κόντρα στον ελληνικό λαό, να κηρυχθούν εχθροί της έννοιας «πατρίδα» και να εκτοξεύσουν απειλές κατά του ελληνικού λαού που αμύνεται της πατρίδας του, κόντρα στον πολυπολιτισμικό εποικισμό, που άλλοι αποφάσισαν γιΆ αυτόν χωρίς αυτόν, χωρίς ποτέ να συζητηθεί η σκοπιμότητα αυτής της πρακτικής και χωρίς να ρωτηθούν οι Έλληνες αν θέλουν να καταντήσουν Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων.

«Πατρίδα είναι εκεί που πιστεύεις πως σου ανήκει κάτι απΆ αυτό τον κόσμο και οι «πατριώτες» κάθε φυλής και εθνικότητας είναι έτοιμοι να την προασπίσουν. Σ΄ αυτό το αλισβερίσι ιδεολογικής σύγχυσης και κοινωνικοπολιτικής αντίφασης ορίζουμε τους εαυτούς μας φανατικούς απάτριδες. Τώρα λοιπόν οι νοικοκυραίοι ανακάλυψαν πως τους ενοχλούν οι «ξένοι», παρ΄ όλο που συνεχίζουν να τους εκμεταλλεύονται στις μαύρες δουλειές. Εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για λογαριασμό τρίτων, σίγουρα όμως θα κόψουμε την γλώσσα όσων μιλάνε πολύ με φόντο τον πατριωτισμό και την μισαλλοδοξία τους.»

«Θα κόψουμε την γλώσσα όσων μιλάνε πατριωτικά»!


Ποιοι; Οι ένοπλοι χαφιέδες! Για πρώτη φορά στην 35νταετή ιστορία της ελληνικής τρομοκρατίας, οι υπηρεσίες τολμούν να απειλούν ευθέως τον ελληνικό λαό, αν και πάντα αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος.

«Το ένοπλο είναι ένα από τα πολλά μέσα ενός ανθρώπου τηςΕπανάστασης, που ευνοείται από την χωροταξία των αστικών κέντρων και βοηθάει την πραγμάτωση των επιχειρήσεων του ανορθόδοξου πολέμου. Καταλήγοντας λοιπόν, θα χτυπάμε όλους τους κυρίαρχους μηχανισμούς, τους θεσμικούς φορείς και τα πληρεξούσια άτομα. Ο εσωτερικός εχθρός της ανατροπής ας ορθώσει τΆ ανάστημα του.»

Οι αντεπαναστάτες των υπηρεσιών μιλούν για …επανάσταση! Ποιοι νοούνται «πληρεξούσια άτομα», αν όχι οι απλοί Έλληνες πολίτες; Που το πάει το σύμπλεγμα κράτος-και-παρακράτος; Μήπως θεωρούν ότι έφτασε η ώρα να εκπληρώσουν την «προφητεία» της ¶ννας Ψαρούδα - Μπενάκη; Ποια είναι η αποστολή τους; Να γίνουν ο καταλύτης για την εγκαθίδρυση κτηνώδους δικτατορίας, όμοια της οποίας δεν έχει γνωρίσει η χώρα;

Στο τέλος της Προκήρυξης τους μετά από κάποια παραπλανητικά στριφογυρίσματα εκθέτουν τα πραγματικά σχέδια του Μεγάλου τους Αδελφού και την κρυφή αποστολή του ένοπλου παρακράτους:

«Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό.»
…………..

«θΆ αναγκάσουμε πρώτα την Ελλάδα να ματώσει. Θα κάνουμε το κράτος νΆ αποκλείσει τις επικίνδυνες περιοχές, οι μπάτσοι θα περιπολούν μέσα σε τεθωρακισμένα, στρατιώτες θα φυλάνε τις πλατείες, το ένδοξο σύμβολο του Ρarabellum 38 (= πιστόλι) θα ξαναγυρίσει στις διαδηλώσεις ενώ αυτοί θα σπάνε πόρτες στα σπίτια για έρευνες εμείς θα τους σπάμε τα κεφάλια, οι αντάρτικες ομάδες θα οργανώσουν την νύχτα και ολόκληρος ο πληθυσμός των αστικών κέντρων θα συνηθίσει να ζει με τους μαύρους καπνούς στον αέρα απΆ τις βόμβες και τους εμπρησμούς. Θέλουμε να θέσουμε σε ισχύ την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης….»

Μήπως χρειάζεται να διαβάσουμε τίποτε περισσότερο απΆ τα παραπάνω για να καταλάβουμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με κήρυξη μυστικού πολέμου κατά της χώρας και του λαού της, ενώ η κυβέρνηση, τα κόμματα της Βουλής, και η εκτελεστική εξουσία κοιτούν αλλού και σφυρίζουν αδιάφορα; Όχι γιατί τους είναι άγνωστοι οι δράστες, αλλά γιατί δεν έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν τους υψηλούς τους προστάτες. Είναι γενναίοι μόνο για τους γλύφουν και για να συνδράμουν τα σχέδια τους.

Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε στους αρχιτέκτονες της νέας τρομοκρατίας: Η απελπισία είναι κακός σύμβουλος. Πραγματικοί σεχταριστές ανίκανοι να δείτε πέρα απΆ τη μύτη σας διαλέξατε λάθος εποχή να δοκιμάσετε τις αντιστάσεις του ελληνικού λαού. Θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Όπως βρέθηκαν κι άλλοι πριν από σας, πολύ καλύτεροι από σας.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες