Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ολοκληρωτικό ξεβράκωμα των «νονών» του Τύπου

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 21, 2009 11:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ολοκληρωτικό ξεβράκωμα των «νονών» του Τύπου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Ολοκληρωτικό ξεβράκωμα των «νονών» του Τύπου


Οι μπλόγκερ έχουν αποκαλύψει το αθέατο καθεστώς των ΜΜΕ: Τα κατευθυνόμενα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις «μαϊμούδες». Το ΡΕΣΑΛΤΟ επειδή αναπαρήγαγε τις αποκαλύψεις για τις συνεντεύξεις «μαϊμούδες» σέρνεται στα δικαστήρια.

Έρχεται, όμως, οι σημερινή ημέρα για να αποκαλυφτεί πλέον όλο το καθεστώς των «νονών» της παραπληροφόρησης, τα κατασκευασμένα ρεπορτάζ, το «αόρατο» χέρι της καθοδήγησης και της «ενιαίας γραμμής» των «νταβάδων», καθώς και τη συνομωσία της σιωπής όλων των ΜΜΕ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Ταυτόχρονα το «Βήμα» και η «Ελευθεροτυπία» κινούνται πάνω στην ίδια «τροχαλία» απάτης και στο ίδιο κατασκευασμένο θέμα.
Και τα ΜΜΕ σιωπούν σκανδαλωδώς για αυτή τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ των δύο «προοδευτικών» εφημερίδων.
Αυτό το φαιό καθεστώς των ΜΜΕ το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Πάνω σε αυτό το συγκεκριμένο θα επανέλθουμε.
Τώρα, ωστόσο, διαβάστε τις αποκαλύψεις από το «Κλασσικοπερίπτωση» και από το «ΤΡΩΚΤΙΚΟ»



http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/blog-post_8011.html

ΡΕΠΟΡΤΑΖ "ΜΑΪΜΟΥ" ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ "ΒΗΜΑ". ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"


ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ " ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί όλα τα "καλά παιδιά" του νεο-εποχίτικου δημοσιογραφικού διευθυντηρίου τα βάζουν με τους bloggers;

Πριν λίγες ημέρες ο κ. Ψυχάρης έγραφε παπικές λιβέλλους και ιεροξεταστικούς αφορισμούς εναντίον της ...ασυδοσίας των ιστολογίων.

Το ίδιο είχαν κάνει λίγο καιρό πριν, ο Κουρής, ο Τριανταφυλόπουλος και άλλα μέλη του ιδιόμορφου δημοσιογραφικού opus dei. Όμως όσα μπαχαρικά και να ρίξουν στο καζάνι της οργανωμένης παραπληροφόρησης οι καλαμαράδες της κοινωνικής χειραγώγησης, η μπόχα της "Νέας Εποχής" δεν καλύπτεται και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βγαίνει στον αέρα.

Είναι πια και στην ευθύνη του πολίτη να πάψει να θεωρεί ως αναντίρρητη αλήθεια ότι του σερβίρουν τα λιγδιασμένα μαγειρεία των εφημερίδων και των τηλεφλώσεων της νέας τάξης πραγμάτων.

Αν θέλουμε να μην σαπίσουμε πνευματικά πρέπει να σταματήσουμε να καταναλώνουμε "σκουπίδια" ακόμα κι όταν αυτά έχουν μεταμφιεστεί με το ένδυμα του δήθεν αποκαλυπτικού ή καταγγελτικού λόγου!

********************************************************************************
Αναδημοσίευση απο το:
http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_7857.html

ΣΟΚ! Απίστευτη απάτη από Ψυχάρη! Ντροπή! - Έβαλαν από το κεφάλι τους στο "Βήμα" ότι έγινε η συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν που τελικά δεν ήρθε!!!

Ίσως είναι η μεγαλύτερη απάτη στην σύγχρονη ιστορία του τύπου! Ο Σταύρος Ψυχάρης έβαλε την ...ταφόπλακα της απάτης στο "Βήμα της Κυριακής".

Επειδή βιαζόντουσαν να κλείσουν και να πάνε στην βίλα τους στο Πόρτο Χέλι περιγράφουν με κάθε...λεπτομέρεια την συνάντηση του Ερντογάν με τον Καραμανλή στο Μαξίμου που τελικά ακυρώθηκε αφού ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν ήρθε στην Ελλάδα! Αλλά δεν πρόλαβαν να αλλάξουν την απάτη τους παρά μόνο στην Αθήνα.

Στην επαρχία έχουν φύγει τα φύλλα με ψευδές ρεπορτάζ και λεπτομέρειες που έβγαλαν από το κεφάλι τους για την μαιμού συνάντηση! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!

Γράφει ο Ν.Χασαπόπουλος:

"Το παγωμένο χαμόγελο του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και του Κ.Καραμανλή καταγράφηκε χθες το απόγευμα στην συνάντηση που ... έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν το θέμα της λαθρομετανάστευσης που ήταν στην ατζέντα αλλά και προβλήματα της οικονομίας. Τον πρωθυπουργό συνόδεψε ο νέος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου και ο Εγκεμεν Μπαγίς (υπουργός επικρατείας).Ο Ερντογάν ήρθε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια του μουσείου με τους φουσκωτούς του, με 5 σωματοφύλακες οπλισμένους σαν αστακούς".

Αυτά και άλλα γράφουν στο "Βήμα" και πλέον δημιουργείται μείζον θέμα αναξιοπιστίας για την Κυριακάτικη εφημερίδα. Οι άνθρωποι έγραψαν το ρεπορτάζ από την Παρασκευή γιατί θεώρησαν ότι κάπως έτσι θα πάνε τα πράγματα. Θα συζητήσουν για τους λαθορμετανάστες κ.α. και θα πέσουν μέσα. Έλα όμως που ο Ερντογάν ακύρωσε;

Το θέμα της μαιμουδιάς είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και σε λίγο επανερχόμαστε. Όσοι έχετε το φύλλο στην Α11 σελίδα κρατήστε το είναι συλλεκτικό.

Και η Ελευθεροτυπία έφερε τον Ερντογάν στην Ελλάδα


http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_4101.html


Μα καλά τι γίνεται... όλοι συνεννοημένη να μας κοροϊδεύουν είναι; Μαζί με το Βήμα και η Ελευθεροτυπία δημοσίευσε πως ο Ερντογάν ήρθε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον Καραμανλή.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"*Επί μία ώρα (μαζί με το χρόνο που χρειάστηκε για τη μετάφραση), τα είπαν χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κ. Καραμανλής με τον Τ. Ερντογάν, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Η υλοποίηση των συμφωνιών... για τους μετανάστες και οι παραβιάσεις στο Αιγαίο ήταν δυο από τα βασικά θέματα που μπήκαν στην κουβέντα. Σε τέτοιου είδους συναντήσεις «πιάνεις κλίμα» από τις δηλώσεις που ακολουθούν. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε χθες, αφού δηλώσεις δεν ήταν προγραμματισμένες.

*Οπότε τα αποτελέσματα θα προκύψουν από «διαρροές». Αν, τελικά, προκύψουν..."


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 21/06/2009


Ούτε για φτύσιμο δεν είναι... Είστε συνεννοημένοι δεν εξηγείται τέτοια απάτη. Απίστευτη Ξεφτίλα!


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 21, 2009 11:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/blog-post_2858.html

Το μεγαλείο της γελοιότητας των σοβαρών εφημερίδων και των δημοσιογράφων τους!


Δεν είναι απλοί ψεύτες…

αλλά επαγγελματίες ψεύτες!


Το έγκριτο «Βήμα» δεν μας μεταφέρει απλά τις ειδήσεις, αλλά τις κατασκευάζει πριν αυτές να γίνουν…! Ναι σωστά διαβάζετε... Οι ειδήσεις δεν μεταφέρονται αλλά, παράγονται!!!

Οι εργολάβοι της ενημέρωσης απέδειξαν περίτρανα σήμερα πως διατηρούν ή εργάζονται σε εργοστάσια κατασκευής ειδήσεων!

Αυτοί που κατηγορούσαν προ ημερών τα ιστολόγια για ερασιτεχνισμό, σήμερα χωρίς ίχνος επαγγελματισμού μας έδωσαν μία ανύπαρκτη είδηση, ελέω θαλάσσης και συγκεκριμένα της τρικυμίας που επικρατεί στα επαγγελματικά τους δρώμενα.

Φαίνεται καθαρά πλέον πως μας μεταφέρουν ως είδηση αυτά που νομίζουν (ή θέλουν) ότι συνέβησαν και όχι τα γεγονότα όπως αυτά εξελίσσονται και, που δυστυχώς για τους δημοσιοκαφρούντες, αλλάζουν απροσδόκητα, επιφέροντας σειρά διαφοροποιημένων εξελίξεων σε σχέση με τα αναμενόμενα.

Όμως, στο «Βήμα» του Λαμπράκη,
οι ειδήσεις γράφονται όπως προβλέπονται και όχι όπως συμβαίνουν!!! Από εδώ και στο εξής, ακόμη και οι μικρές αγγελίες θα πρέπει να αμφισβητούνται στη συγκεκριμένα φυλλάδα που φαίνεται πως την εκδίδουν μαθητές νηπιαγωγείου (ζητώ συγνώμη για τον παραλληλισμό από τα πανέξυπνα παιδιά που πηγαίνουν σε νηπιαγωγεία), ανεύθυνοι και χωρίς να έχουν την ελάχιστη διακριτικότητα να επανελέγχουν αυτά τα οποία δημοσιοποιούν και υπέρμετρη σοβαροφάνεια επιθυμούν να μας τα επιβάλλουν.

Λυπάμαι πολύ, προσωπικά, για το επίπεδο της δημοσιογραφίας της συγκεκριμένης εφημερίδας και ακόμη περισσότερο λυπάμαι όλους εκείνους τους αναγνώστες της που πίστευαν πως αγοράζουν εάν προϊόν που το διέπει ο επαγγελματισμός, η σοβαρότητα και πάνω από όλα η συνέπεια προς την αλήθεια!!!

Οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκρισης των ιστολογίων με την σημερινή εικόνα που έδωσε το «Βήμα», είναι πλέον καθαρή προσβολή και ύβρις προς εκείνους τους πολίτες «ερασιτέχνες» της δημοσιογραφίας, που προσπαθούν να είναι συνεπείς και καταθέτουν τις απόψεις τους χωρίς τις πλάτες ενός δημοσιογραφικού κολοσσού…

Λυπάμαι κύριοι, αλλά δεν αποτύχατε απλά, αλλά γελοιοποιηθήκατε και με την στάση σας αυτή δείξατε ποιοι είστε… και μην προσπαθήσετε να μετακυλίσετε τις ευθύνες στο κατώτερο προσωπικό που είναι υπεύθυνο για το layout ή την εκτύπωση της εφημερίδας σας… είναι προτιμότερο να πείτε πως… «ήταν καλά στα εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης και ξεχαστήκαμε»… αλλά σας συμβουλεύω να μην εξευτελιστείτε περισσότερο με το να μιμηθείτε την Ντόρα και τα καμώματά της…

Σήμερα υποδεχτήκατε τον Ερντογάν, διαπιστώσατε παγωμένο κλίμα ανάμεσα στον Κώστα και τον Ταγίπ, αναφέρατε την συνοδεία του Τούρκου πρωθυπουργού, αναφέρατε το θέμα της Χάλκης και της Θράκης που επικράτησε στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και στις συζητήσεις για την λαθρομετανάστευση, για τις πιέσεις στο Αιγαίο με τις παραβιάσεις τουρκικών αεροσκαφών, ενώ γαρνίρατε και λίγο από συμβουλές των αμερικανών για την περιοχή!!!

Θα μπορούσε να είναι μία τέλεια περίληψη της επίσκεψης Ερντογάν, εάν αυτή είχε γίνει!!! Αλλά δυστυχώς, για εσάς, αγαπητοί δημοσιολάγνοι του Βήματος, ο Ταγίπ ακύρωσε την έλευσή του, αλλά εσείς δεν κάνατε το ίδιο για το ρεπορτάζ που γράφτηκε πολύ πριν τις οποιεσδήποτε εξελίξεις…

Αφήστε την δημοσιογραφία λοιπόν, απομακρυνθείτε από τα ιστολόγια και πιάστε τα φλυτζάνια, να διαβάζετε τις ειδήσεις με την βοήθεια «καφετζούδων»… τότε, πιστέψτε με, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία στα γραφόμενά σας…

Άντε στη υγειά σας δημοσιογραφάρες μου, που απαιτείτε να σας παίρνουν στα σοβαρά οι πολίτες όταν αρθρογραφείτε…!!!


Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 21, 2009 11:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«ΒΗΜΑ» -«Ελευθεροτυπία»-«ΕΘΝΟΣ το ίδιο Συνδικάτο


Το «γλυκό έδεσε»!!!

Και ο τρίτος της παρέας …ανακάλυψε τις συνομιλίες καραμανλή-Ερτογάν!!!

Από το ίδιο «παχνί» αντλούνε τα ρεπορτάζ!

Αυτή η σύμπτωση και των τριών της «συμμορίας» είναι ακόμα πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ και από το ίδιο το αποτρόπαιο ψεύδος τους.

Δείχνει καταλυτικά ότι κινούνται σχεδιασμένα και διατεταγμένα.

Όποιος διαθέτει εγκέφαλο αντιλαμβάνεται πολλά.
Διαβάστε το «Πολιτικό Σαφάρι»


http://politikosafari.blogspot.com/2009/06/blog-post_6738.html



ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ...ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ.......

Δύο "έγκυρες" και "μεγαλες" εφημερίδες το "βημα"και το "εθνος" οι οποίες έχουν και τη μεγαλύτερη κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα, περιγράφουν το κλίμα και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στην ουδέποτε πραγματοποιθείσα συνάντηση Καραμανλή -Ερντογάν!
Αυτοι λοιπόν οι" βαρωνοι" των Μ.Μ.Ε., οι οποίοι σημειωτέων είναι και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών -χωρίς βέβαια να εξαιρούμε τούς υπόλοιπους-, είναι οι "Νταβατζήδες" της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτων.
Τό δε σπουδαιότερο είναι ότι με τα ΜΜΕ πού έχουν στη διαθεσή τους διαμορφώνουν τη πολιτική και κυρίως κομματική συνείδηση των πολιτών.
Ιδιαίτερα δε, με τις δημοσκοπήσεις που παραγγέλουν δημιουργούν μέσα σε 24 ώρες ανύπαρκτα κόμματα και αναδεικνύουν αχρεία υποκείμενα σε... πολιτικούς αρχηγούς που μπορεί να έχουν ρόλο στη πολιτική ζωή του τόπου.
Όλα δε αυτά πρός ίδιον οικονομικό όφελος προκειμένου να εκβιάζουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις , αφού ειναι συγχρόνως εργολάβοι και προμηθευτές του δημοσίου.
Η εξυγίανση τού πολιτικού μας συστήματος , περνά πρωτα απο την εξυγίανση των ΜΜΕ



_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τρωκτικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 22, 2009 10:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://troktiko.blogspot.com/2009/06/e_22.html

Ο Eρντογαν ...πήγε τελικά στο μουσειο - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΨΥΧΑΡΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Αποκλειστικό στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης, η οποία επίσκεψη θα …γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον !...
Το στιγμιότυπο, που έχει φιλοτεχνηθεί, σύμφωνα με τις τελευταίες..
τεχνικές, αλλά και παραδοχές της original δημοσιογραφίας, (που εναργώς παρουσίασαν χθες, οι μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες, με πρωτοπόρο το «έγκυρο» και «δημοκρατικό» ΒΗΜΑ), διεκδικεί την επαλήθευσή του, αφού, πρώτον, ο τούρκος κουμπάρος διαβεβαίωσε τον έλληνα ομόλογό του (στην κουμπαριά) πως θάρθει στην Αθήνα σύντομα και δεύτερον, οι «λογοπλοκίες» δικαιούνται να υποθέσουν, πως ερχόμενος στην Αθήνα, δε μπορεί, θα πάει και στο Μουσείο !...

Κάποιες αμφιβολίες, που υπάρχουν και για λόγους δεοντολογίας, οφείλουμε ν΄ αποτυπώσουμε, αφορούν το χρόνο της έλευσης, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο αν ο Ερντογάν καθυστερήσει το ταξίδι του, το αποκλειστικό στιγμιότυπό μας να μην επαληθευθεί, όχι σ΄ ό, τι αφορά στην επίσκεψή του στο Μουσείο, αλλά σ΄ αυτόν που θα τον πάει και θα τον συνοδέψει εκεί…

Υ.Γ. Δεν αρέσει, αυτού του είδους η δημοσιογραφία των blogs ?... Τι να σας πούμε, εμείς αυτά μπορούμε, αυτά κάνουμε, για το κέφι μας και μόνο. Ας προτιμήσετε το διάβασμα των κυριακάτικων original εφημερίδων, όπως π.χ. ΤΟ ΒΗΜΑ, για καλύτερη και, προπαντός, έγκυρη …πληροφόρηση !...

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 22, 2009 12:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το τέρας της πληροφορικής παραπληροφόρησης και οι «νονοί» της

Η παγκόσμια καπιταλιστική αγορά γέννησε πολλά τέρατα εναντίον των κοινωνιών, των εθνών και των λαών. Γέννησε και το υπερ-τέρας: τα σύγχρονα ΜΜΕ της ολοκληρωτικής απάτης και ψευτιάς.

Η δικτατορία της πλανητικής εμπορευματικής αγοράς έθρεψε ποικίλους μηχανισμούς ολοκληρωτισμού και τρομοκρατικής καταδυνάστευσης των λαών. Ο πλέον τερατώδης είναι οι βιομηχανίες της «ενημέρωσης» και της προπαγάνδας.

Γιατί, τα σύγχρονα ΜΜΕ, από τη φύση τους και τα λειτουργία τους, δεν αποτελούν απλώς την άμεση και ωμή δικτατορία του χρήματος, αλλά και το πιο αποτρόπαιο καθεστώς προπαγάνδας του χρήματος. Αποτελούν τις γιγάντιες, χωρίς ιστορικό προηγούμενο, μήτρες παραποίησης, παραπληροφόρησης, ψεύδους και φαιάς προπαγάνδας των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας.

Τα σύγχρονα ΜΜΕ είναι οι γιγάντιες βιομηχανίες της δικτατορικής πλύσης εγκεφάλου, οι γιγάντιες βιομηχανίες παραγωγής ψεύδους, οι γιγάντιες βιομηχανίες παραγωγής και διακίνησης των μακάβριων πολιτικών παιχνιδιών, οι γιγάντιες βιομηχανίες που στοχεύουν απευθείας στο μυαλό και στην ψυχή των ανθρώπων.

Αποτελούν τους ανελέητους δυνάστες και καταστροφείς της σκέψης και της συνείδησης. Θέλουν ανθρώπους χωρίς σκέψη, χωρίς συνείδηση και χωρίς ψυχή…


Πάντα η «πληροφορία» και η «είδηση», μέσα σε ένα καθεστώς που τα πάντα πουλιούνται και αγοράζονται, αποτελούσε εμπόρευμα.

Πάντα τα στημένα ρεπορτάζ, οι κατασκευές εντυπωσιακών ειδήσεων, οι συνεντεύξεις «μαϊμούδες» και ο κιτρινισμός αποτελούσαν συστατικά στοιχεία του εμπορικού ανταγωνισμού, συνακόλουθα και των ΜΜΕ.

Απλώς, σήμερα, όλα αυτά τα «συστατικά στοιχεία» της αγοραίας πληροφόρησης και του αχαλίνωτου ανταγωνισμού των βιομηχανοποιημένων ΜΜΕ παίρνουν διαστάσεις παροξυσμού και σχιζοφρένειας.

Το χειρότερο, ωστόσο, είναι άλλο: Ότι αυτή η παράκρουση της αποτρόπαιης, δικτατορικής πρακτικής των ΜΜΕ, γίνεται ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Η ιδεολογία της Νέας Τάξης. Μια ιδεολογία που πάνω της οικοδομείται όλο το οικοδόμημα της εξόντωσης των κοινωνιών και των λαών και όλο το «πλαίσιο» των μοχθηρών πολιτικών παιχνιδιών των ισχυρών δυναστών και «νονών» του κόσμου.

Όλα τα εφιαλτικά παιχνίδια των «σχεδιαστών» της Νέας Τάξης, όλα τα πολιτικά παιχνίδια των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων» και όλες οι τρομοκρατικές συνομωσίες των μυστικών υπηρεσιών και παρακρατικών μηχανισμών, όλα αυτά που διαλύουν, αποκτηνώνουν και φιμώνουν τις κοινωνίες και τους λαούς, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ και προωθούνται μέσω αυτού του τέρατος της πληροφορικής παραπληροφόρησης.

Αυτή είναι η πιο μοχθηρή λειτουργία των ΜΜΕ.

Και σε αυτή τη λειτουργία κατάφεραν τα μπλογκ, με πρωτοπόρο το «Τρωκτικό» καταλυτικό κτύπημα.

Μέχρι σήμερα, όλα αυτό το σκότος του φασισμού των ΜΜΕ, έμεινε στο σκότος. Καμία χαραμάδα φωτός δεν υπήρχε, γιατί όλες ήταν στοκαρισμένες από τους δικτάτορες της «ενημέρωσης». Ουδείς τολμούσε να αποκαλύψει αυτό το καθεστώς της κατασκευασμένης «είδησης» και των ρεπορτάζ μαϊμούδων. Και αν κάποιος έλεγε το αυτονόητο και αποκάλυπτε αυτές τις «μαϊμουδιές», τον έτρωγε το μαύρο σκοτάδι.

Σήμερα, με τα ιστολόγια, η κατάσταση αυτή του τρομοκρατικού ζόφου και της στυγνής φίμωσης έχει ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.
Τα ιστολόγια ανοίγουν θανάσιμες ρωγμές στο δικτατορικό οικοδόμημα της «νταβατζίδικης» πληροφόρησης. Και είναι αυτός ο λόγος που τα ιστολόγια θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα και θα επιδιωχθεί, πάση θυσία και με οποιοδήποτε μέσον, να χειραγωγηθούν και να υποταχθούν στους «νονούς» των βιομηχανιών της «ενημέρωσης».

Οι αποκαλύψεις για το ρεπορτάζ μαϊμού του «συνδικάτου» των «νταβάδων» δεν αποτελούν, απλώς ένα θανάσιμο κτύπημα αυτού του «συνδικάτου», αλλά αποδείχνουν περίτρανα και τις «συνομωσίες» και τα εφιαλτικά παιχνίδια αυτού του «συνδικάτου του εγκλήματος» εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Και τα τρία αυτά κυρίαρχα όργανα των «νταβάδων», από κοινού και συντονισμένα, βγήκαν με το ίδιο κατασκευασμένο ψέμα. Από κοινού, συντονισμένα και διατεταγμένα απεργάζονται τις συμφορές της Ελλάδας και σχεδιάζουν τους πολιτικούς όρους που θέλουν. Από κοινού, συντονισμένα και διατεταγμένα προωθούν τα εφιαλτικά τους παιχνίδια.

Και αυτό αποτελεί, γεγονός, ακόμα πιο εφιαλτικό, από το ψεύδος και την κατασκευή της ψεύτικης συνάντησης και συνομιλίας του Καραμανλή και του Ερντογάν.

Αποδεικνύει ότι εδώ δεν είχαμε να κάνουμε με τα συνήθη κατασκευασμένα ρεπορτάζ πώλησης ειδήσεων, αλλά με συντονισμένες και διατεταγμένες πολιτικές πρακτικές των «νταβάδων».

Εδώ αναδίδονται όλες οι πνιγηρές αναθυμιάσεις της πολιτικής δικτατορίας των ΜΜΕ και των «νονών» της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 22, 2009 5:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κοινοποιηση επιστολης που σταλθηκε σε ΒΗΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ....


Αθηναι 22 Ιουνιου 2009


Αγαπητοι Κυριοι,

Μετα το θριαμβευτικο ρεπορταζ της εγκυρου εφημεριδος σας για την επισκεψη Ερντογαν (ασχετα αν δεν καταφερε να ερθει, μην ασχολεισθε με τετοιες λεπτομερειες..) που ολοι μας το βρηκαμε τοσο ευστοχο και διεισδυτικο, αναμενουμε με συγκρατημενη αισιοδοξια τωρα το καινουριο σας για την επισκεψη του ELVIS (ενας ηταν αυτος..) το οποιο αισιοδοξουμε οτι θα εχει και καποια (αποκλειστικη φανταζομαι) συνεντευξη , η οποια θα μας γεμιζε εκτος απο ευχαριστες αναμνησεις και με καινουρια τρανταχτα γελια..


Παντα τετοια παιδια...


Μετα δεουσης τιμης

Νικηφορος Φωκας
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 22, 2009 11:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


http://www.greekalert.com/2009/06/blog-post_5398.html


Δεν έρχεται η Χιλαρυ Κλίντον στην Σύνοδο του ΟΑΣΕ....ας ενημέρωσει κάποιος τον Ψυχάρη...


μην έχουμε πάλι κανένα "έγκριτο" ρεπορταζ

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες