Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τζαβέλλα: Ύμνους σε Σημίτη-Μητσοτάκη

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 3:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Τζαβέλλα: Ύμνους σε Σημίτη-Μητσοτάκη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τζαβέλλα: Ύμνους σε Σημίτη-Μητσοτάκη


Οι «νταβάδες», απροκάλυπτα, βιάζονται να σηματοδοτήσουν την επιλογή τους. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα της απάτης.

Το MEGA (η προπαγανδιστική βιομηχανία των «νταβάδων»), αμέσως την επόμενη ημέρα των εκλογών, φιλοτέχνησε υμνολογικά και άκρως προκλητικά το πορτραίτο του τέκνου της: της Νίκης Τζαβέλλα!

Πρωταγωνιστής αυτής της υμνολογικής προβολής, το «κοπέλι» του Σημίτη: Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή «πρωταγωνιστές».

Δεν είναι χωρίς σημασία ότι ανέλαβε το «κοπέλι» του Σημίτη να φιλοτεχνήσει το πορτραίτο της κ. Τζαβέλα, η οποία ομιλητικότατη, μια και οι εκλογές είχαν περάσει και τα κορόιδα τσίμπησαν, αποκάλυψε πολλά.

Η κυρία της διαπλοκής άρχισε τη δράση. Ωμή, πλέον, απροκάλυπτη και γλυκομίλητα επιθετική
. Μια δράση μπροστά σε ένα ντεκόρ που σηματοδοτούσε πολλά και πριν από όλα τον πλούτο των ανώτερων κλιμακίων της διαπλοκής. Μαζί με φωτογραφικό υλικό που αποκάλυπτε τις στενότατες σχέσεις με τις πλέον επιθετικές ελίτ της οικονομικής εξουσίας. Π.χ. μέσα στην πατρική, προστατευτική αγκαλιά του Κόκκαλη.

Αλλά ούτε είχε και κανένα πρόβλημα η ευρωβουλευτίνα του ΛΑ.Ο.Σ. (ξέρετε του Καρατζαφέρη που σηκώνει την γροθιά του απειλητικά εναντίον του μεγάλου κεφαλαίου) να μιλάει και να περηφανεύεται για αυτές τις υψηλές, «εκλεκτές» και στενότατες διασυνδέσεις της…

Ωστόσο, το αποκορύφωμα των ωμών ιδεών που ήθελε να περάσει η κ. Τζαβέλλα ήταν όταν, χωρίς καμία αναστολή, κόμπαζε για τις μεγάλες πολιτικές της «κατακτήσεις»: το Μητσοτάκη και το Σημίτη.

Τέτοιο υμνολόγιο στο Σημίτη και το Μητσοτάκη, στους δύο αυτούς «εφιάλτες» της ελληνικής κοινωνίας, πράγματι σου φέρνει παραζάλη.

Προσέξτε τι είπε η Τζαβέλλα:

«Ο Σημίτης ήταν ο πιο σωστός πολιτικός της Ελλάδας και ο Μητσοτάκης ο πιο ρεαλιστής, αλλά αδικημένος και παρεξηγημένος»!!!

Το «κοπέλι» του Σημίτη παρουσίασε υμνολογικά τη Τζαβέλλα, για να ψάλλει ύμνους η κυρία στο Σημίτη και το Μητσοτάκη!!!

Αυτό σηματοδοτεί πολλά και το ρόλο που έχει αναλάβει η κ. Τζαβέλλα, σε όσους, βεβαίως, δεν έχουν απωλέσει τη σκέψη τους

Φυσικά, η Τζαβέλλα έδωσε και άλλα σήματα: Μίλησε και για την πολυπολιτισμικότητα, καθώς και για το «σεβασμό στους μετανάστες».

Δυστυχώς δεν την πρόλαβα από την αρχή αυτή την αποκαλυπτική εκπομπή…

Αλλά και αυτά είναι υπεραρκετά για να δείξουν το ρόλο που έχουν αναθέσει οι «νταβάδες» στον Καρατζαφέρη, αυτή την τυχοδιωκτική πολιτική φιγούρα.


Αλλά και το ρόλο που έχει να παίξει η διαπλεκόμενη κυρία: Αυτή θα σέρνει πλέον το χορό. Ήδη άρχισε από την πρώτη ημέρα της εκλογής της να εκτοξεύει τις ομοβροντίες της και να προβάλλεται, ξεδιάντροπα, από τους μεγάλους «προστάτες» μας…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σκίνιους
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 9:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://skinious.blogspot.com/2009/06/blog-post_5582.html

ΛΟΓΙΑ κ ΕΡΓΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Ρε φίλοι του ΛΑΟΣ, είναι σοβαρός ο αρχηγός σας; Ακόμα να πειστείτε ότι είναι καιροσκόπος και επικίνδυνος; Μετά το καταπληκτικό "Αντε και στου Μαξίμου", νέες δηλώσεις του μου έκαναν φοβερή εντύπωση.
Διαβάζω στο nooz.gr:


"... ο Γ. Καρατζαφέρης απηύθυνε πρόσκληση στους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι "νιώθουν την καταστροφή να έρχεται και εκτιμούν ότι δεν θα εκλεγούν στις επόμενες εκλογές", να ενταχθούν στις τάξεις του ΛΑΟΣ.

"Αυτή η πρόσκληση, όμως, αφορά μόνο την περίοδο των εκλογών" σημείωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε με εξαιρετική σκληρότητα: "Η αντιδημοκρατική και πρωτοφανής για την πολιτική ζωή του τόπου προτροπή του κ. Καρατζαφέρη σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ουσιαστικά να ανατρέψουν την εκλεγμένη Κυβέρνηση της χώρας απεικονίζει ανάγλυφα το απαράδεκτο πολιτικό ήθος του αρχηγού του ΛΑΟΣ. Ένα ήθος που απλά επιβεβαιώνει το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΛΑΟΣ".


Είναι δηλώσεις αυτές; Που είναι το ήθος, που είναι οι αρχές; Ο άνθρωπος έχει φύγει...

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΠΕ η ΝΔ για νάμαστε δίκαιοι.

Επιστροφή στην κορυφή
Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Δημοσιεύσεις: 23
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 10:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΚΟΙΝΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όχι φυσικά γιατί αυτό ήταν αναπόφευκτο.
Ούτε βεβαίως γιατί αποτελούσε μονόδρομο κατάλληλα προσαρμοσμένο στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται διεθνώς.
Και προφανώς δεν οφείλεται στο γεγονός πως ένα γαλήνιο πρωινό ξυπνήσαμε και διαπιστώσαμε αίφνης πως η εξωτερική μας πολιτική, έχασε ως δια μαγείας το στίγμα, την ταυτότητα και κυρίως την πυξίδα που θα καθόριζε τον σαφή και ξεκάθαρο προσανατολισμό της.

Το σίγουρο είναι πως αν απευθύνει κανείς σ αυτούς που τάχθηκαν να την ασκούν το εξής απλό ερώτημα…

«Ποιός είναι Ο ΣΤΟΧΟΣ της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, ποιά επιμέρους ΣΤΟΙΧΕΙΑ είναι αυτά που τον προσδιορίζουν, σε ποιες ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ συμπυκνώνεται, με ποιο ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ υλοποιείται, και ποια ΣΤΑΔΙΑ στη διαδρομή της είναι αυτά που θα προσδιορίσουν το βαθμό της ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ της ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ αλλά και τις ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ κινήσεις προκειμένου να μη ξεστρατίσουμε»

…απάντηση δε θα πάρει.

Αντί απάντησης…

Θα δούμε χέρια να ξύνουν αμήχανα τα πολυβασανισμένα κεφάλια των «ασκούντων»…
Θα δούμε λάγνα βλέμματα να μας κοιτούν γεμάτα απορία χαμένα στο άπειρο…
Θα ακούμε και κάποια λόγια ψιθυριστά να μουρμουρίζουν «Μωρέ τι λέει τούτος τώρα?»…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ:
Εξωτερική πολιτική χωρίς ΟΡΑΜΑ, χωρίς ΣΤΟΧΟ, χωρίς ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, χωρίς ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Ερώτημα δεύτερο: Φταίει άραγε μόνο ο νεοτερισμός?

Αναντίρρητα αποτελεί την πρωταρχική, την γενεσιουργό αιτία. Είναι ο καρκίνος στα σωθικά της.
Κι αυτό γιατί δεν αποτέλεσε μόνο μια ελεεινή «καινοτομία» που ήθελε μια εξωτερική πολιτική αφυδατωμένη από την έννοια του πατριωτισμού και του εθνικού συμφέροντος, αλλά ήταν και παραμένει η πλέον εκφυλιστική μεθοδολογία για να προσεγγίζει κανείς τα προβλήματα, να ανιχνεύει με απόλυτη πιστότητα το «χρώμα» και την «υφή» τους, και να δρομολογεί με αποφασιστικότητα τη διαδρομή που πρέπει να διαγράψει η συστηματική προσπάθεια με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:
Ο ΝΕΟΤΕΡΙΣΜΟΣ όχι απλά σαν ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ, αλλά κυρίως σαν ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ, είναι ο βασικός υπεύθυνος για τον ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ και την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της εξωτερικής πολιτικής ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ που θέλουν να την κόβουν και να την ράβουν στα μέτρα τους.

Ερώτημα τρίτο: Ποιος είναι ο βαθμός ελληνοκεντρικότητας της ασκούμενης εξωτερικής πολιτικής?

Εκ των πραγμάτων και εκ του αποτελέσματος εάν κρίνουμε, θα έχουμε επιλέξει και την ασφαλέστερη μέθοδο για να μην αδικήσουμε κανέναν.
Ας απαριθμήσουμε λοιπόν ορισμένα κραυγαλέα – πλην ενδεικτικά – επιτεύγματα της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, και να το κάνουμε άκριτα, ασχολίαστα, αφιλτράριστα, διότι το «χωρίς λόγια» έχει πολλές φορές να πει περισσότερα απ όσα θα έλεγε και η πλέον ακατάσχετη …φλυαρολογία.
1. Ίμια: Νέα εποχή για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.
2. Παράδοση Οτσαλάν: Αποκαλυπτική της σθεναρής μας στάσης απέναντι στην Τουρκία.
3. Ασύδοτη δράση των τούρκων και ανενόχλητη αξιοποίηση των θρησκευτικών συναισθημάτων των μουσουλμάνων στη Θράκη. Νέα εποχή στο θρίαμβο της σύγχρονης αντίληψης για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
4. Σκόπια: Είναι σα να τους λέμε: «ότι και να κάνετε μπαγάσικα, δε θα μας παρασύρετε στον κατήφορο. Δε θα ανακόψουμε την ευρωατλαντική σας πορεία, θα ξεχνάμε πως καπηλεύεστε το σημαντικότερο πράγμα για ένα λαό – δηλαδή την ιστορία του – κάντε μόνο κι εσείς ένα βηματάκι πίσω μη μας πάρουν χαμπάρι οι δικοί μας και αφυπνιστούν, και μας δώσουν ξαφνικά το κεφάλι στη μασχάλη»
5. Αλβανία: Ούτε κι εσείς θα μας παρασύρετε στον κατήφορο. Σιγά να μην κάνουμε θέμα την διαδήλωση των «τσάμηδων» στα Τίρανα παρουσία του πρωθυπουργού μας, σιγά μη σας μαλώσουμε για τους Μπαλάνους που δικάζετε και καταδικάζετε. Εμείς θ ασχοληθούμε με τους αρμένιους διαδηλωτές στην Αθήνα διότι είναι ανεπίτρεπτο να τους αφήνουμε να ενοχλούν τους φίλους μας (και συνεταιράκια σας) Τούρκους, για τη γενεοκτονία σε βάρος του Αρμένικου λαού.
6. Κύπρος: ΟΧΙ. Δε θα θάψουμε το όνειρο της Τουρκίας για την ευρωπαϊκή της προοπτική. Το «ΟΧΙ» του κυπριακού λαού στο σχέδιο ΑΝΑΝ θα θάψουμε ασκώντας περήφανα και κυρίως ανερυθρίαστα της εξωτερική μας πολιτική».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΡΙΤΟ:
Ελάχιστα ελληνική και ακόμα πιο ελαχιστότατα εθνική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την εξωτερική μας πολιτική. Μια ΕΤΕΡΟΚΑΘΟΡΙΖΟΜΕΝΗ διαχείριση των προτεραιοτήτων όλων των άλλων ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, είναι, και το μόνο που προκαλεί, είναι την απορία, αλλά κυρίως τα γέλια οχτρών και φίλων για το κατάντημα των ηγετών αυτής της χώρας.

Κάποιοι προφανώς θα μας αντιτείνουν, τις διεθνείς συμφωνίες για έργα αναπτυξιακά κλπ κουραφέξαλα.

Τώρα όμως είναι η σειρά μας να γελάσουμε εμείς όπως θα έκανε και κάθε σοβαρός άνθρωπος, από τη στιγμή που θα έρθει αντιμέτωπος με τέτοια αφοπλιστικά επιχειρήματα.

ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ???
Για πόσο αφελή μπορείτε να περνάτε τούτο το λαό?

ΟΧΙ κύριοι…

Όσες συμφωνίες για τα ώριμα διευθετήματα της εποχής και αν επικαλεστείτε, δεν είναι δυνατόν να κρύψετε πίσω από αυτές τον ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ σας…
- για μια πολιτική που ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΤΕ,
- για τα συμφέροντα μιας χώρας (που είναι και δική σας πατρίδα) που ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ,
- για ένα ανάστημα που ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ να σηκώσετε,
για το μέλλον μιας χώρας που σας εμπιστεύτηκε αυτός ο λαός, σε σας που επιμένετε να κοιτάτε ΕΝΟΧΙΚΑ, ΔΕΙΛΑ και ΑΤΟΛΜΑ το παρελθόν της.

Μόνο που γι αυτή την πολιτική υπεύθυνοι, δεν είναι μόνο αυτοί που διαχρονικά την ασκούν
Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και εκείνοι που διαχρονικά τους αντιπολιτεύονται.
Κάποιοι γιατί επέλεξαν να πελαγοδρομούν σε «ευαισθητούλικες» αναζητήσεις, κλίνοντας σε όλες τις πτώσεις τη λέξη «δικαιώματα» για όλους τους άλλους πλην του λαού που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν…
Και κάποιοι άλλοι επειδή μονομερώς αρκέστηκαν να ψηλαφούν την «ταξική» υπόσταση των πραγμάτων…

Το τραίνο όμως φεύγει…
Δεν περιμένει κανέναν αργοπορημένο, αργόσχολο, ονειροπόλο η «πνιγμένο» στον ναρκισσισμό για την «αυθεντικότητα» των προσεγγίσεών του.

Κύριοι….
Ε κύριοι…

Υ.Γ1. Ζητώ συγνώμη από τη λέξη «κύριοι» που τη χρησιμοποίησα με λάθος τρόπο.
Υ.Γ2. Φαίνεται πώς την εποχή του «ανήκομεν εις την Δύσιν» παρά το «ανήκομεν» διαθέταμε και πιο «παντελονάτη» εξωτερική πολιτική. Τώρα απλώς ανήκομεν στον αστερισμό του «η χώρα μας δε μας ανήκει»
_________________
Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 12:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καρατζαφέρης: Ο «λαγός» των «νταβάδων»

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί οποιοδήποτε τυχοδιωκτικό σάλτο και αμοραλιστικό τέχνασμα του Καρατζαφέρη.

Ούτε φυσικά η νεροποντή της αφηνιασμένης προβολής , κάθε «ατάκας» του από τα ΜΜΕ.

«Λαγός» των «νταβάδων» είναι. Διατεταγμένη υπηρεσία εκτελεί. Και αυτό κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο κραυγαλέα φανερό. Μόνο οι «ειδωλολάτρες» οπαδοί δεν είναι σε θέση να το δούνε, ακριβώς γιατί είναι «οπαδοί» και πέρα από τα είδωλά τους δε μπορούν να δούνε ΤΙΠΟΤΕ και φυσικά με τη σκέψη έχουν πάρει τελεσίδικο διαζύγιο.

Οι άλλοι που δεν τα βλέπουν είναι όσοι αποσκοπούν σε οφέλη εκλογικής ή άλλης αναρρίχησης από αυτό το υστερικά διαφημιζόμενο πολιτικό έκτρωμα. Για να είμαστε ακριβείς, αυτοί τα διακρίνουν, αλλά «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Και σε ένα πολιτικό έκτρωμα που συνωστίζονται τόσοι καιροσκόποι ο Ιησουϊτισμός είναι το βασικό αξίωμα και η μόνη «αρετή».

Χρόνια και χρόνια αγωνιζόμαστε για να δείξουμε και να αναλύσουμε αυτή τη μοχθηρή γκριμάτσα των ισχυρών κύκλων της οικονομικής εξουσίας και των ποικίλων κέντρων. Άπειρα τα γραφτά μας πάνω σε αυτό το «φαινόμενο» της επιδοτούμενης σήψης και παρακμής και της επιδοτούμενης «αριστερής» αθλιότητας. Γιατί, αν υπήρχε Αριστερά και όχι «αριστερά πολυτελείας», επιδοτούμενα «αριστερά» φέουδα και κυρίως ένα ΚΚΕ πολιτικής και διανοητικής αναπηρίας, τέτοιες μοχθηρές γκριμάτσες της σήψης δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν, έστω και αν όλη η τηλεοπτική δικτατορία τις διαφήμιζε αποκλειστικά…

ΟΤΑΝ η Πολιτική δολοφονείται τέτοιοι πολιτικοί αγύρτες προβάλλουν μέσα από τους υπονόμους και κατασκευάζονται από το καθεστώς. Αυτό είναι ιστορικός νόμος.

Η κατασκευή, όμως, αυτού του εκτρώματος, προωθήθηκε, ακόμα πιο φανατικά, για άμεσους πολιτικούς στόχους: Να διεμβολίσει το χώρο τη Ν.Δ. και να προωθήσει την «εκσυγχρονιστική» πτέρυγα αυτού του κόμματος: τον μητσοτακικό «εκσυγχρονισμό», ο οποίος έχει την ίδια «ρίζα» με το σημιτικό «εκσυγχρονισμό».

Ο πασοκικός «εκσυγχρονισμός» είναι ο πρώτος που επιδότησε πολιτικά (πολλοί λένε και οικονομικά) τον πολιτικό κλόουν.

Τα «εκσυγχρονιστικά» ΜΜΕ ήταν αυτά που οργίαζαν στην προβολή του Καρατζαφέρη, πρώτα και καλύτερα.

ΣΗΜΕΡΑ όλο το καθεστώς της διαπλοκής «σπρώχνει» τον Καρατζαφέρη για μεγαλύτερους «άθλους».

Η επιλογή Τζαβέλλα δείχνει το νέο κεφάλαιο που άνοιξαν οι «νταβάδες», στην προώθηση του μητσοτακικού «εκσυγχρονισμού».

Το ίδιο το προσκλητήριο του Καρατζαφέρη σε πολλούς βουλευτές της Ν.Δ. για ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ αποκαλύπτει καθαρά τους στόχους των μεγάλων αφεντικών. Αλλά και τις κλασσικές πρακτικές του μητσοτακισμού.

Εξάλλου η ίδια η Τζαβέλλα, σε εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, στο «Mega», σηματοδότησε ολοκάθαρα τους σχεδιασμούς και τις «εκσυγχρονιστικές» συγγένειες: «ο καλύτερος πολιτικός της Ελλάδας ήταν ο Σημίτης και πιο ρεαλιστής ο Μητσοτάκης, αλλά αδικημένος και παρεξηγημένος»!!!

Αυτό, λοιπόν, το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος είναι που κατασκεύασε τον Καρατζαφέρη, ο οποίος εκτελεί, σαν υπάλληλος, τις εντολές του.

Ο στόχος: Η αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού πάνω στα έτοιμα καλούπια των «νταβάδων»: του μητσοτακικού, «κεντροδεξιού εκσυγχρονισμού» από τη μια και από την άλλη: Του «κεντροαριστερού», κυρίαρχου σημιτικού «εκσυγχρονισμού».

Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο:
Τις πλούσιες ιστορικές εμπειρίες του ελληνικού λαού.

Βεβαίως έχουν τους μεγάλους «αριστερούς» συμμάχους οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να αηδιάσουν το Ελληνικό λαό και να τον σπρώξουν στα νέα καλούπια των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων».

Ωστόσο, η καταλυτική ιστορικά ΑΠΟΧΗ αποτυπώνει ένα μήνυμα αισιόδοξο: Ότι ο ελληνικός λαός δεν μασάει…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΑΦΝΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 9:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα «ρετάλια» της «αριστεράς»
και
Το "αυγό του φιδιού"


Τα αριστερά ναυάγια που προσδεθήκανε, με το αζημίωτο, στο άρμα της αγοράς και του «εκσυγχρονισμού», έχουν μια διπλή ιδιότητα.

α). Σηματοδοτούν την εξελικτική πορεία των σταλινικών παραδοσιακών σχημάτων: κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών. Αυτά τα κομμουνιστικά «ρετάλια», απλώς φτάνουν με «άλμα» εκεί που οδηγούνται με καθυστέρηση οι αργοκίνητοι κομματικοί μηχανισμοί. Δηλαδή ξεδιπλώνουν πρώρα τη λογική συνέπεια του εκφυλισμού και της εξαχρείωσης των Κ.Κ.

β). ταυτόχρονα, αποτελούν, σήμερα και τις «φόλες» του καθεστωτικού, «εκσυγχρονιστικού» οπλοστασίου.

Χθες, λοιπόν, Τετάρτη, από τον ρ/σ «Φλας», ένα τέτοιο «κομμουνιστικό ρετάλι», η κυρία Δαμανάκη, μας πέταξε την εξής «φόλα»:
«Είναι σαφές ότι ο Καραμανλής προκειμένου να κρατήσει την καρέκλα του και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία, δε θα διστάσει να ζεστάνει και το αυγό του φιδιού».

Είναι η εξαχρείωση αυτής της σκέψης του «ρεταλιού» που δεν μπορεί να διακρίνει ότι σήμερα δεν μπορεί να εκκολαφτεί κανένα αυγό του φιδιού, για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχει το αυγό του κροταλία.

Υπάρχει δηλαδή ο πλανητικός ολοκληρωτισμός και φασισμός της αγοράς της υπερεθνικής αυτοκρατορίας. Υπάρχει το παγκόσμιο κράτος αυτής παγκόσμιας αγοράς: Η Νέα Πλανητική Τάξη, με ηγέτιδα δύναμη την αυτοκρατορία των ΗΠΑ.

Τα «αυγά του φιδιού» ανήκουν στο αγύριστο παρελθόν: Στην εποχή των εθνικών ιμπεριαλισμών.

Σε εθνικό επίπεδο, σήμερα, κανένα «αυγό του φιδιού» δεν μπορεί να εκκολαφτεί. Τα πάντα είναι υποταγμένα στον πλανητικό κροταλία, ο οποίος επιχειρεί να καταργήσει τα έθνη κράτη και κάθε δομή συνοχής των κοινωνιών.

Η κ. Δαμανάκη ενώ βρίσκεται μέσα στο στόμα του κροταλία φαντάζεται «αυγά του φιδιού». Ενώ αποτελούν τα πιο χρήσιμα εξαρτήματα της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, ενώ αποτελούν τους πιο χρήσιμους παραγωγούς και διαφημιστές των νέων ιμπεριαλιστικών ιδεολογημάτων, αναθεματίζουν τα παρωχημένα ιδεολογήματα του φασισμού και βαπτίζουν «αυγά του φιδιού» τα άλλα εξαρτήματα της ίδιας ιμπεριαλιστικής μηχανής: Τα ποικίλα καιροσκοπικά κατασκευάσματα και πολιτικά κόπρανα τα οποία συντηρήθηκαν και θρέφτηκαν από το δικό τους εκφυλισμό.

Ο Καρατζαφέρης δεν αποτελεί κανένα «αυγό του φιδιού».
Πολιτικό εξάρτημα της ίδιας ιμπεριαλιστικής μηχανής είναι, όπως και τα «αριστερά» κόμματα, τα «ναυάγια» του σταλινογενούς κομμουνισμού και οι ποικίλες «αριστερίστικες» σέχτες.

Ο Καρατζαφέρης
αποτελεί το ίδιο λειτουργικό στοιχείο του πλανητικού κράτους και των οικονομικών ελίτ εξουσίας, με αυτό της «αριστεράς». Οι ρόλοι, απλώς είναι διαφορετικοί. Γίνεται πιο αποτελεσματικό το καθεστωτικό παιχνίδι της απάτης με τους «μπαμπούλες» και τα «σκιάχτρα».

Γι’ αυτό επιδοτήθηκε τόσο συστηματικά και λυσσαλέα ο Καρατζαφέρης από τα κέντρα εξουσίας, τα ΜΜΕ και πρωταρχικά από το στρατόπεδο που ανήκει η Δαμανάκη. Θέλουν ένα «σκιάχτρο» (αυγό του φιδιού) να το ταϊζουν καθημερινά, να το συντηρούν και να το αναπτύσσουν για να ουρλιάζουν και να εξαπατούν πιο εύκολα.

Φαίνεται ότι η κυρία Δαμανάκη που μιλάει για «αυγά του φιδιού», όχι μόνο δεν βλέπει την αφηνιασμένη προβολή των «προοδευτικών» ΜΜΕ προς το «αυγό του φιδιού», αλλά έχει απωλέσει και τη μνήμη της: Τις συμμαχίες του κόμματός της με το «αυγό του φιδιού».

Ας δούμε, μερικά, πολύ γνωστά γεγονότα «εκτροφής» του «αυγού του φιδιού» από το κόμμα της Δαμανάκη, που τώρα φλυαρεί περί «αυγών του φιδιού»:

Πρώτον: το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν που στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 είχε συνάψει κρυφή εκλογική συμφωνία με το ΛΑ.Ο.Σ., στην Κέρκυρα; Αυτό δεν ήταν που μέσω των τοπικών στελεχών του στην Κέρκυρα επικύρωσε την κρυφή προεκλογική του συμφωνία και «συμμαχία» με το «αυγό του φιδιού» (ΛΑ.Ο.Σ.), υπογράφοντας ακόμα και γραπτό κείμενο με τίτλο «Πρωτόκολλο Τοπικής Συνεργασίας»; Το Πασοκ δεν ήταν αυτό που για την επισημοποίηση της μυστικής του συμφωνίας, στο συγκεκριμένο κείμενο, δηλαδή στο «Πρωτόκολλο» που υπέγραψαν, τα τοπικά στελέχη του τόνιζαν ότι το κόμμα τους και το ΛΑ.Ο.Σ. έχουν «κοινές επιδιώξεις και κουλτούρα» (!!!);

Με το «αυγό του φιδιού» τις ίδιες επιδιώξει και την ίδια κουλτούρα!!!


Δεύτερον. Αν κάποιος ανέτρεχε πριν τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του 2006 στην ιστοσελίδα του ΛΑ.Ο.Σ., θα διαπίστωνε πως το κόμμα του Καρατζαφέρη διαφήμιζε την υποστήριξή του σε συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ ή «ανταρτών» του ΠΑΣΟΚ, σε μια σειρά από δήμους. Για παράδειγμα σε Ασπρόπυργο, Γρεβενά, Καρπενήσι, Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης, Βύρωνα, Ηράκλειο Αττικής, Καλλιθέα, Κερατσίνι και Κορυδαλλό. Μάλιστα στους πέντε τελευταίους δήμους, υπήρχε και συμμετοχή των υποψηφίων του ΛΑ.Ο.Σ. στα ψηφοδέλτια. Στο Ιλιον, μάλιστα, ο ΛΑ.Ο.Σ. στήριξε τον κοινό συνδυασμό ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ, εξασφαλίζοντας και την συμμετοχή υποψηφίου του στο ψηφοδέλτιο.

Τότε δεν ήταν «αυγό του φιδιού»;

Αυτά τα λίγα καταδεικνύουν όλη την απάτη ΚΑΙ της «αριστερής» δημαγωγίας και αγυρτείας. Τα ίδια αφεντικά εξυπηρετούν σε διατεταγμένη πολιτική υπηρεσία…
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες