Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Αγ. Παντελεήμονας και οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 10, 2009 10:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Αγ. Παντελεήμονας και οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Αγ. Παντελεήμονας και οι επαγγελματίες
«αντιρατσιστές»


το κύτταρο μιας κοινωνίας είναι οι συλλογικές κοινωνικές της δομές. Μία από αυτές τις δομές που αποτελούν τους πυρήνες μιας πόλης είναι η γειτονιά.

Ο οδοστρωτήρας της ιμπεριαλιστικής πολυπολιτισμικότητας θέλει να ισοπεδώσει κάθε πυρήνα κοινωνικής συνοχής, κάθε ζωντανό κύτταρο των πόλεων και της κοινωνίας γενικότερα.

Έτσι προωθείται η ισοπέδωση των γειτονιών, των πόλεων και των κοινωνιών με «γκέτο», ώστε να καταστραφεί το συνθετικό ΣΥΝΟΛΟ και στη θέση του να κατασκευαστεί ένα αθροιστικό σύνολο, δηλαδή διχαστικά και αλληλο- σπαρασσόμενα γκέτο.

Το «εργαλείο» γιΆ αυτή την κοινωνική κατεδάφιση είναι οι εισαγόμενες αλλοδαπές στρατιές, οι λαθρομετανάστες και οι οργανωμένες μαφίες.
Οι σπόνσορες: οι «νταβάδες» των ιμπεριαλιστικών ελίτ εξουσίας και τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά τους όργανα, τα οποία με υπερβάλλοντα ζήλο επιχειρούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να παρουσιάζουν το μαύρο σε άσπρο…

Οι εκτελεστές: το καθεστώς με τα κόμματά του και με τους μηχανισμούς του.

Οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι: οι ποικιλόχρωμοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», συσκευασμένοι, κατά κανόνα, με το λούστρο και τα χρώματα του «αριστερού» και του «υπέρ-αριστερού».

Μέσα από αυτούς τους χώρους κατασκευάζονται και οι «αντιρατσιστικές» «ομάδες κρούσης», οι οποίες πλαισιώνονται και οργανώνονται παραπέρα από τα πιο εξαθλιωμένα, τυχοδιωκτικά και εγκληματικά στοιχεία των αλλοδαπών.

Αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» με τις «ομάδες κρούσης» τους είναι που έχουν κάνει ιδεολογία την κουκούλα, που καταστρέφουν και πλιατσικολογούν, που καίνε ιστορικά μνημεία, βιβλιοθήκες, ναούς, τις ελληνικές σημαίες κ.λπ.

Αυτές οι ομάδες κρούσης είναι που εκπαιδεύονται στο κάψιμο, στην τρομοκράτηση της κοινωνίας και στις επιθέσεις εναντίον των γειτονιών.

Αυτές οι επαγγελματικές, «αντιρατσιστικές» ομάδες κρούσης είναι που εισέβαλαν κατά το παρελθόν στην Αμάρυνθο για να συνετίσουν τους «ρατσιστές» κατοίκους και στο τέλος αναζήτησαν τη σωτηρία τους, αυτοί οι υστερικοί «αντι-εξουσιαστές», από τη την εξουσία του κράτους!!!

Αυτές οι επαγγελματικές, αντιρατσιστικές ομάδες κρούσης είναι που περιφέρονται, ανάλογα με την περίσταση, από γειτονιά σε γειτονιά δηλώνοντας ότι είναι κάτοικοι της γειτονιάς.
Και εδώ αποκαλύπτεται όλη η διατεταγμένη δολιότητά τους και ήθος τους. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο (πιστοί στο Ιησουΐτικο αξίωμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»), κάθε ψέμα και κάθε απάτη εναντίον των ιθαγενών πολιτών, δηλώνοντας πάντα αυτόπτες μάρτυρες σε κάθε γεγονός και κάτοικοι κάθε γειτονιάς.

ΟΛΟΙ αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» έχουν κινητοποιηθεί, σήμερα, εναντίον των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.

Η οργάνωση των κατοίκων και οι δυναμικές παρεμβάσεις τους έχουν θορυβήσει πολύ τους ποικίλους μηχανισμούς των «νονών» του «αντιρατσισμού», έχουν θορυβήσει τα «αριστερά» κομματικά κατεστημένα (πού ξανακούστηκε να ενεργούν γειτονιές έξω από τη δική του ηγεμονία και χειραγώγηση) και έχουν πανικοβάλει, βεβαίως, τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές».

Τέτοιες πρωτοβουλίες αυτό-οργάνωσης αποτελούν, στις σημερινές εφιαλτικές συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί από τα αλλοδαπά στίφη «λαθραίων», με τις μαφίες τους, πυροδότη ισχυρότατων λαϊκών δονήσεων και εκρήξεων.

ΓιΆ αυτό με νύχια και με δόντια, με τρομοκρατικά και προβοκατόρικα μέσα, με ψεύδη και συκοφαντίες, επιδιώκουν, εναγωνίως, να διαλύσουν αυτή την πρωτοβουλία των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα.

Φυσικά, όλα αυτά τα παρασιτικά, επαγγελματικά όργανα του καθεστωτικού «αντιρατσσιμού» και της χρηματιστηριακής πολυπολιτισμικότητας, αγνοούν ένα θεμελιακό κοινωνικό νόμο: Όταν η οργή ξεχειλίζει μέσα στην ελληνική κοινωνία για το μεγάλο έγκλημα της λαθρομεταναστευτικής εισβολής-κατοχής, κάθε κτύπημα εναντίον αυτής της οργής την πολλαπλασιάζει και την οργανώνει παραπέρα. Η λαϊκή ενέργεια που πηγάζει μέσα από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν οι λαοί μοιάζει με τη Λερναία Ύδρα. Κτυπάς ένα κεφάλι και φυτρώνουν δέκα.

Στο τέλος όλα αυτά τα επιδοτούμενα τσιράκια του καθεστωτικού «αντιρατσισμού» θα τρέχουν να κρυφτούν και δεν βρίσκουν. Θα περάσουν στην ιστορία ως οι σύγχρονοι δοσίλογοι της Νέας Τάξης…

Ο Αγ. Παντελεήμονας είναι η αρχή. Θα υπάρξουν πολλά ακόμα «Βιετνάμ»,
όσο και αν τα μίσθαρνα όργανα της δημοσιογραφίας και τα «λαϊκά» δήθεν «αριστερά» κόμματα παρουσιάζουν το μαύρο σαν άσπρο, προβάλλοντας τα γεγονότα σαν μια «μονομαχία» μεταξύ των «ρατσιστών» και «αντιρατσιστών».

Τα «αριστερά» κόμματα θα καταρρακωθούν τελεσίδικα στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Αντί να μπουν μπροστάρηδες των κατοίκων και των λαϊκών στρωμάτων που βιώνουν τον εφιάλτη, κατατάσσουν τους κατοίκους στην «ακροδεξιά» και τους κολλάνε την ετικέτα, της νεοταξικής μόδας, αυτή του «ρατσιστή» και «φασίστα».

Εδώ έχει καταλήξει η «αριστερή» σκέψη»: στα ποικίλα υποπροϊόντα της σταλινικής βαρβαρότητας και αχρειότητας.

Να μην ξεγελιόμαστε: Όλα αυτά τα «αριστερίστικα» φέουδα, όλοι αυτοί οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, στα λόγια είναι αντισταλινικοί. Στην πράξη είναι αντικομμουνιστές (το ίδιο και ο σταλινισμός) και σε επίπεδο μεθοδολογίας και λογικής αποτελούν τα υποπροϊόντα της σταλινικής σήψης…

Έχουν εγκαταλείψει προ-πολλού τον αγώνα υπέρ των λαών. ΓιΆ αυτό ούτε τους απασχολούν πραγματικά τα προβλήματα των λαών. Αν τους απασχολούσαν θα έσπευδαν, πριν απΆ όλα να διαπιστώσουν πώς ζούνε οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας.

Θα ανακάλυπταν τότε τη φρίκη από την εισαγώγιμη και κατευθυνόμενη εισβολή των λαθρομεταναστών και των ποικίλων μαφιών.

Θα ανακάλυπταν τους εμπόρους ναρκωτικών, τις συμμορίες που αλληλοσφάζονται, την τρομοκρατική αυθάδεια αυτών των συμμοριών εναντίον των κατοίκων, τη βρωμιά και τις κτηνώδεις συνθήκες διαβίωσης, τη θηριώδη ανάπτυξη της εγκληματικότητας και των μολυσματικών ασθενειών και πάρα πολλά άλλα.

Όλα αυτά δεν τους απασχολούν. Το μόνο που τους απασχολεί είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων. Εναντίον αυτής της αντίστασης χιμούν όλοι αυτοί οι «αριστεροί» και τα όργανά τους. Αντί να την στηρίξουν και να τη μετατρέψουν σε λαϊκό, χειμαρρώδες Κίνημα, ξερνούν πάνω της όλη την αναισχυντία της αριστερής προδοσίας τους. Όλο το δουλικό λακεδισμό τους στο σύστημα.

Κατασκευάζοντας έτσι και πριμοδοτώντας τους Καρατζαφερηδες και τα άλλα «ακροδεξιά» σκιάχτρα.

Αιδώς αχρείοι…




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Παρ Ιούλ 10, 2009 10:06 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 11, 2009 9:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΜΙΤ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Του ΄Ομηρου Φωτιάδη

Δόγμα Οζάλ: "Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ".-

Στις 2 Ιουνίου 2009, είδαμε στα ΜΜΕ της Τουρκίας, εκτενείς αναφορές για την σύλληψη 85 λαθρομεταναστών, στην πόλη Ακσαράι (Aksaray) σε φορτηγό που ερχόταν από Βαν (Van), προερχόμενοι από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.
Είχε προηγηθεί στις 17 Μαρτίου 2009, η σύλληψη, 67 λαθρομεταναστών από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, σε ξεχωριστές επιχειρήσεις στις επαρχίες Μούγλα (δυτική Τουρκία), Μπίτλις και Βαν (ανατολική Τουρκία). Οι λαθρομετανάστες προέρχονται από τη Μυανμάρ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και τα υπό παλαιστινιακή διοίκηση εδάφη της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας.

Οι δύο επιχειρήσεις αυτές, αποτελούν τις μοναδικές συλλήψεις της Τουρκίας, από αρχές του έτους 2009. Προηγήθηκαν, αναφορές και καταγγελίες εις βάρος της Τουρκίας και στις δύο περιπτώσεις, από όργανα της ΕΕ για την διακίνηση των λαθρομεταναστών.
Στις 5 Μαίου 2009, εφημερίδα Zaman, αναφέρεται στο «καυτό» περιεχόμενο του ημερολογίου του ναυάρχου Οζντέν Ορνέκ, ο οποίος περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο της υπόθεσης Εργκενεκόν. Εκεί αναγράφεται ότι στις 21 Οκτωβρίου 2004, ένας αξιωματικός του πλοίου Ερτουρούλ «πήγε στην Ιταλία για άσκηση και μετέφερε 5 κιλά ηρωίνης». Ο Ορνέκ συνεχίζει λέγοντας ότι το παράνομο «πακέτο» παραδόθηκε σε συνεργάτη του αξιωματικού στη Σαρδηνία και μάλιστα ότι αυτό έγινε εν γνώσει του καπετάνιου του πολεμικού καραβιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι, όταν αξιωματικός και καπετάνιος επέστρεψαν, άνοιξαν δύο μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς.
Το Τουρκικό πλοίο συμμετείχε στη νατοϊκή άσκηση που έγινε μεταξύ 30/9 και 16/10 του 2004 στη Σαρδηνία.

Η συνέχεια κάτωθι:

http://spynews-gr.blogspot.com/

Επιστροφή στην κορυφή
Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Δημοσιεύσεις: 23
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 12, 2009 11:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

βλ. σχετική φωτο στο:
http://ellinikoforum.blogspot.com/

ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Κι αυτό το συμπέρασμα είναι απόλυτο, κατηγορηματικό.
Είναι σαφές και ξεκάθαρο.
Δεν έχει ψηλά γράμματα αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Τη στιγμή που το σχέδιο άλωσης της Ελλάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…
Τη στιγμή που η Τουρκία έχει αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, περισσότερους από 150.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες «παρκαρισμένους» στα παράλια της έτοιμους να περάσουν με όποιο τρόπο μπορούν στην Ελλάδα…
Τη στιγμή που η πορεία κρίσιμων εθνικών θεμάτων θα κριθεί εν πολλοίς και από τον τρόπο αξιοποίησης του δούρειου ίππου της λαθρομετανάστευσης…
Τη στιγμή που η τουρκική εξωτερική πολιτική χρησιμοποιεί πιεστικά – εκβιαστικά τους μουσουλμάνους της Θράκης για να κάμψει και τις τελευταίες αντιστάσεις και να δει την απόλυτη δικαίωση της μακρόχρονης και καλά σχεδιασμένης στρατηγικής της στα Βαλκάνια…

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή τη στιγμή λοιπόν… που τα κορυφαία εθνικά μας θέματα βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να μη βλέπετε την αλήθεια…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να περάσετε στην απέναντι όχθη…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να κάνετε αποστειρωμένη πολιτική κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους των γραφείων…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να αφανίσετε το ΚΚΕ από τον πολιτικό χάρτη με τις επιλογές και τις απερίσκεπτες προτεραιότητές σας…

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να κάνετε και ένα ακόμη δογματικό λάθος. Έχετε κάνει αρκετά. Έχετε κάνει κατάχρηση της αυτοκριτικής και της συγνώμης. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επανέλθετε κάποια στιγμή στο μέλλον κάνοντας την γνωστή, ανέξοδη, άνευ ουσίας και φυσικά κατόπιν εορτής αυτοκριτική σας, λέγοντας γι ακόμα μια φορά εκείνο το ανέξοδο.. «Σύντροφοι κάναμε λάθος…» ΟΧΙ...

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να κάνετε το ίδιο «λάθος» που κάνατε το 1923 με το «Μακεδονικό» το οποίο ακόμα πληρώνει η Ελλάδα…

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. Η ζωντανή πολιτική δεν γίνεται με φωτοτυπημένα στη ζωή «τσιτάτα» των κλασικών, που η τυφλή και άκριτη εργατολαγνεία δε σας επιτρέπει να τα αντιστοιχίσετε με τη ζωή και την επικίνδυνη πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά αυτός ο λαός.

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. Δεν τα ξέρετε εσείς όλα πριν από μας για μας και για λογαριασμό μας.

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να εκδικείται έτσι την καπιταλιστική του πατρίδα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μισεί την πατρίδα του παρασυρμένος από το δικαιολογημένο μίσος του ενάντια στον καπιταλισμό. Διότι έτσι αποδεικνύει απλά πως η εμπάθεια και η στενομυαλιά, τον καθιστά έστω και άθελά του επικίνδυνο…

Τα ίδια θα λέγατε σύντροφοι του ΚΚΕ, αν αυτή η πατρίδα ήταν σοσιαλιστική???
Θα ανοίγατε τα σύνορα στους απανταχού δυστυχισμένους και θα τους εκχωρούσατε και δικαιώματα???

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ άλλες κοντόφθαλμες επιπολαιότητες. Δεν δικαιούστε άλλη τσιτατολογία στην πολιτική.

ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ να θυμηθείτε το γράμμα του Ζαχαριάδη που ζητούσε από τη φασιστική δικτατορία ν αποφυλακίσει τους κομμουνιστές για να πολεμήσουν γι αυτή την πατρίδα. Την καπιταλιστική πατρίδα. Τη φασιστικά διακυβερνώμενη πατρίδα.
Γιατί ήταν και παραμένει πατρίδα σύντροφοι του ΚΚΕ. Έστω και αν είναι καπιταλιστική…

Σταματήστε επιτέλους να πιπιλίζετε την καραμέλα περί ίσων δικαιωμάτων για τους λαθρομετανάστες.

Η ψευδεπίγραφη ανθρωπιά του δήθεν ανθρώπινου επιχειρήματος σας, αποσιωπά πως έτσι η Ελλάδα θα μετατραπεί σ έναν παράδεισο για τους λαθρομετανάστες.
Θα αναδειχτεί αυτόματα σε κορυφαίο αγαπημένο προορισμό για τους απανταχού δυστυχισμένους. Κι έτσι το πρόβλημα, όχι μόνο δε θα αντιμετωπιστεί, αλλά θα οξυνθεί ακόμα περισσότερο.

Ποιος δεν θα ήθελε σύντροφοι του ΚΚΕ να πάει σε μια χώρα, που είναι έτοιμη να τον αποδεχτεί, να του εκχωρήσει προνομιακά δικαιώματα, να του εξασφαλίσει τζαμί, δωρεάν υγεία, και παιδεία, να του παράσχει υπηκοότητα, δικαίωμα ψήφου, ελληνική ταυτότητα και άλλα πολλά???

Με ρωτήσατε εμένα σύντροφοι του ΚΚΕ πόση εφορία πληρώνω κάθε χρόνο για να έρχεστε εσείς σήμερα να κάνετε μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα και ν απαιτείτε οι εισφορές μου να συντηρούν το «δυστυχισμένο» μαχαιροβγάλτη του Αφγανιστάν, του Μπαγκλαντές και τα υπόλοιπα λουλούδια που γιόμισαν απ άκρου σ άκρον την Ελλάδα???

Με ρωτήσατε αν θέλω την ψήφο που σας εμπιστεύτηκα να την κάνετε κουρελόχαρτο και να μου την επιστρέφετε ως φάσκελο στη μούρη με τέτοια κατάπτυστα πρωτοσέλιδα στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ???

Το μήνυμα των εκλογών δεν το πήρατε σύντροφοι του ΚΚΕ…
Κι αν συνεχίσετε με τα ίδια μυαλά, και ο λαός και η ιστορία και η ίδια η ζωή θα σας ξεπεράσει.

Θα σας μείνει η καθαρότητα της τσιτατολογίας. Δε θα κινδυνεύει από κανέναν αυτή η καθαρότητα. Ούτε καν από τα αδιάφορα βλέμματα των περαστικών.

Ανοίχτε την πόρτα του Περισσού να βρουν κατάλυμα οι λαθρομετανάστες.

Να ξέρετε όμως πως αν μας κάνετε να μετανιώσουμε για την ψήφο που δώσαμε στο ΚΚΕ, τότε αυτή η ψήφος δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει.

Ο ελληνικός λαός πια απενοχοποίησε και την ψήφο του και την αποχή του.

Νομιμοποίηση των μεταναστών εσείς???
Νομιμοποίηση της μετανάστευσης της ψήφου εμείς.

Γιατί εμείς ΚΚΕ θέλουμε κι ΟΧΙ τον ¶γιο Παντελεήμονα της πολιτικής θρονιασμένο στο κόμμα για το οποίο δώσαμε τη ζωή μας.

Με διαπιστευτήρια πατριωτισμού από το παρελθόν κανείς δεν δικαιούται να πορεύεται στο μέλλον αν δεν τα δικαιώνει καθημερινά με τη στάση του.
_________________
Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες