Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Εκτεταμένα επεισόδια με μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Λή Όσβαλντ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 21, 2009 9:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Εκτεταμένα επεισόδια με μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εκτεταμένα επεισόδια με μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας


Μεταφέρουμε, λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας, σε ανεξάρτητη ενότητα αυτά τα γεγονότα που τα κατέγραψε αμέσως
Ο Λή Όσβαλντ
ΕΔΩ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20624#20624


Εκτεταμένα επεισόδια με μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας
21 Μαΐου 2009, 16:2
7


Πορεία αλλοδαπών με επεισόδια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Περίπου 200 άτομα στην πλειοψηφία τους Αφγανοί, συγκεντρώθηκαν στις 16:00 στην οδό Αχαρνών, για να διαμαρτυρηθούν για τη χθεσινή «επιχείρηση σκούπα» της Αστυνομίας.


Όπως καταγγέλλουν, ένας αστυνομικός τραυμάτισε ένα λαθρομετανάστη και έσκισε το Κοράνι!

Κατά τη συγκέντρωση στην οδό Αχαρνών προκλήθηκαν τα πρώτα επεισόδια, όταν κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία των αλλοδαπών.

Οι συγκεντρωμένοι, που σταδιακά αυξήθηκαν στους 1.000, πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Ομονοίας, προξενώντας καταστροφές σε αυτοκίνητα και καταστήματα, την οποία και κατέλαβαν.

Η οδός Πειραιώς, που πριν ήταν αποκλεισμένη, έχει δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Οι αλλοδαποί θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συγκέντρωση αύριο στην Ομόνοια στις 15:30.



-------------------

Σημείο αναγνώσαντος:


Φυσικά είναι ανεπίτρεπτη η προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος, όποιου ανθρώπου...Δεν κινητοποιήθηκε όμως κανείς "αλληλέγγυος" ακτιβιστής ή "δημοσιογράφος" στους συνεχείς εμπρησμούς εκκλησιών και τις αναγραφές συνθημάτων σε ναούς.
Το υποσυνείδητο(τουλάχιστον) προδίδει τα αληθινά απωθημένα και τις πραγματικές επιθυμίες.
"Αλληλεγγύη" για το Κοράνι(σωστά), εγκωμιαστικές αναφορές στους εμπρησμούς και βανδαλισμούς Ορθοδόξων εκκλησιών. Καί έπεται αύριο η συνέχεια.

ΘΕΛΕΙ Η Π... ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 21, 2009 9:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η ορθή πολιτική διάσταση από το «πατάρι»:


http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?p=2146#2146



Γυαλιά καρφιά τα έκαναν στο κέντρο της Αθήνας λαθρομετανάστες, κυρίως Αφγανοί, μαζί με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Έσπασαν βιτρίνες και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Η αστυνομία παρακολουθούσε «διακριτικά», όπως συνηθίζει να πράττει απ’ τον περασμένο Δεκέμβρη και δώθε.

Σύμφωνα με τους οργανωτές η κινητοποίηση ήταν απάντηση στην επιχείρηση «σκούπα» που πραγματοποίησε η αστυνομία χθες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμωνα. Διαδίδουν και ένα παραμύθι σύμφωνα με το οποίο στη διάρκεια της χθεσινής «σκούπας» αστυνομικός έσκισε το …Κοράνι ενός λαθρομετανάστη.

Περίπου 200 άτομα, συγκεντρώθηκαν στις 4μμ στην Αχαρνών, όπου σημειώθηκαν τα πρώτα μικροεπεισόδια, όταν κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τη συγκέντρωση αριστεριστών και αλλοδαπών, την οποία πραγματοποίησαν χωρίς να ενημερώσουν κανέναν.

Οι συγκεντρωμένοι, αυξήθηκαν σταδιακά στους 800 περίπου και πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Ομονοίας, προξενώντας καταστροφές. Στη συνέχεια, προσευχήθηκαν(!) ομαδικά στην πλατεία, την οποία και κατέλαβαν επί αρκετές ώρες. Έχουν προγραμματίσει αύριο νέα συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Νυχτερινές βομβιστικές επιθέσεις και προσχεδιασμένοι βανδαλισμοί «άγνωστων» γνωστών, που τώρα κινητοποιούν εν είδει πέμπτης φάλαγγας τους αλλοδαπούς, και από την άλλη η αστυνομία σε διατεταγμένη αδράνεια, δημιουργούν ένα σκηνικό που κάποιοι, κάποια στιγμή, θα θελήσουν να αξιοποιήσουν.


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Παρ Μάϊ 22, 2009 5:20 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 11:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εξαιρετικά εύστοχη η τοποθέτησή σου φίλε «Κλασσικοπερίπτωση».

Μία ένσταση μόνο: Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι κάψανε το Κοράνι.

Αυτές οι πρακτικές των αλλοδαπών είναι κατευθυνόμενες με συγκεκριμένους και απώτερους πολιτικούς στόχους. Οργανωμένες από τους νεοταξικούς μηχανισμούς και τους «άγνωστους»-γνωστούς. Τα κανάλια σέρνουν το χορό αυτών των προβοκατσιών. Οι μηχανισμοί της αστυνομίας είναι πλήρως ελεγχόμενοι από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες και το νεοταξικό παρακράτος. Συνεπώς το κάψιμο του Κορανίου (αν δεν είναι ένα κατασκευασμένο ψεύδος) είναι συνειδητή και κατευθυνόμενη προβοκάτσια για ΑΦΟΡΜΗ. Αφορμή όχι μόνο για άλλοθι των αλλοδαπών ταγμάτων τρομοκρατίας που κατασκευάζουν, αλλά και για να παρελαύνουν στους άμβωνες των ΜΜΕ οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι του «αντιρατσισμού»…
Αυτά τα λίγα…




http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/05/blog-post_3752.html



[b]ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ;


Χθές αλλοδαποί μετανάστες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επιχείρηση "σκούπα" που πραγματοποίησε η αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες.

Κατα την διάρκεια της πορείας στην οποία μετείχαν αρχικά περίπου 200 μετανάστες, κάποιος ανεγκέφαλος αστυνομικός έσκισε, όπως καταγγέλουν οι ίδιοι, σελίδες απο το κοράνι που κρατούσε ένας εκ των διαδηλωτών. Αυτή η ασεβής πράξη του οργάνου της ...τάξης αποτέλεσε την θρυαλλίδα για την έκρηξη οργής του πλήθους των αλλοδαπών, που εν τω μεταξύ είχαν φτάσει περίπου τους 1000, και οι οποίοι προχώρησαν σε έκτροπα.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Σήμερα εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις παρουσιάζουν την είδηση δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλώς καταδικαστέα πράξη του αστυνομικού, ενώ στα παράθυρα των τηλεοπτικών εταιρειών και στα μικρόφωνα των ραδιοφωνικών υποκαταστημάτων τους φιλοξενούνται αρκετοί αγανακτισμένοι συμπολίτες μας που είτε δηλώνουν εκπρόσωποι οργανώσεων με αντικαπιταλιστική-αντιρατσιστική δράση, είτε είναι στελέχη κομμάτων που θέλουν να ξεπλύνουν τα χέρια τους από κάθε ρατσιστική "ρετσινιά".

Αναμφίβολα η πράξη του αστυνομικού ήταν ασεβής, προκλητική και ξαναφέρνει στην επικαιρότητα το θέμα της κακής έως και εγκληματικής συμπεριφοράς κάποιων αστυνομικών, που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι πραιτωριανοί με απεριόριστες εξουσίες, αλλά επαγγελματίες στους οποίους η πολιτεία έχει αναθέσει το έργο της τήρησης της τάξης με στόχο την κοινωνική γαλήνη και ηρεμία.


Άλλο λοιπόν να καταδικάζεις συμπεριφορές προσώπων και άλλο να κάνεις την τρίχα τριχιά και την μύγα βόδι. Αυτό έπραξαν τα ΜΜΕ παρουσιάζοντας τα γεγονότα με τις απαιτούμενες διογκώσεις ή παραμορφώσεις ώστε να φτάσει στον ακροατή και τηλεθεατή η εικόνα ενός "Γκουαντάναμο" στο κέντρο της Αθήνας. Τα σχόλια για την ανεπίτρεπτη έτσι κι αλλιώς προσβολή του μουσουλμανικού θρησκευτικού συμβόλου από τον αστυνομικό, θα ήταν σίγουρα άλλης αξίας αν ακούγονταν από κάποιον έστω θρησκευτικό εκπρόσωπο της μουσουλμανικής θρησκείας. Αντ΄αυτού ακούσαμε τον εκπρόσωπο της οργάνωσης ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α να μιλα ως ιμάμης η μουφτής για το σκίσιμο του κορανιού.

Επανειλημμένα φίλοι τους "αντιεξουσιαστές" δεν αρκούνταν σε απλές προσβολές των θρησκευτικών συμβόλων της χριστιανικής θρησκείας, αλλά προχωρούσαν και σε πράξεις ιεροσυλίας σε Ιερούς Ναούς, γράφοντας χυδαιότητες πάνω σε εικόνες, προτρέποντας με συνθήματα και άλλους να πράξουν το ίδιο και τέλος τοποθετώντας βόμβες σε εκκλησίες λίγες ημέρες πριν την Μ. Εβδομάδα.

Τότε λοιπόν κανείς μας δεν είδε ούτε τα ΜΜΕ ούτε τους ψευτοαριστερούς αντιρατσιστές να δείχνουν την ίδια ευαισθησία. Οι βεβηλωμένοι χώροι λατρείας των χριστιανών και οι βομβιστικές επιθέσεις, για τα ΜΜΕ αποτελούσαν χαμηλού δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος ειδήσεις και στην καλύτερη περίπτωση παρουσιάσθηκαν όπως ένα τροχαίο ατύχημα σε επαρχιακό δρόμο (φυσικά ούτε λόγος για συζήτηση και σχόλια από φιλοξενούμενους αγανακτισμένους ορθόδοξους χριστιανούς).Είναι βεβαίως αυτονόητο ότι ΚΑΝΕΙΣ εκπρόσωπος του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α η κάποιου "προοδευτικού" ή συντηρητικού κόμματος δεν κατήγγειλε αυτές τις ενέργειες των "ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ".

Ενα από τα δεκάδες παραδείγματα δημοσιογραφικού υποτακτισμού είναι και αυτό της κυρίας στην "Ελευθεροτυπία" η οποία ενώ σήμερα υπερασπίζεται το κοράνι και τους μουσουλμάνους μετανάστες, τότε που το Ισραήλ σκότωνε γυναικόπαιδα στην μουσουλμανική Γάζα παρουσίαζε στο άρθρο της μια απαξιωτική εικόνα των μουσουλμάνων Παλαιστίνιων αγωνιστών. Όταν αποκαλύφθηκαν τα ψεύδη και η παραπληροφόρηση, η εν λόγω κυρία έκανε αγωγή στον Θύμιο Παπανικολάου (ιδρυτής και εκδότης του περιοδικού "ΡΕΣΑΛΤΟ") ζητώντας ένα τσουβάλι λεφτά γιατί απλώς είχε το ...θράσος να φιλοξενήσει στην ιστοσελιδα του τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις των blogs.

NA ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΕΟ-ΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟ ΛΥΚΟ ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ.


Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 12:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Άνοιξαν πάλι οι κρουνοί του ψεύδους των ΜΜΕ

Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς πολύ μυαλό για να καταλάβει το ψεύδος και την υποκρισία των «νταβάδων» και των λακέδων τους.

Δαιμονοποιούν τον «αντιρατσισμό», όπως έχουν δαιμονοποιήσει την τρομοκρατία. Τα δικά τους τρομοκρατικά κατασκευάσματα: Ιδεολογικά, πολιτικά και «ομάδων κρούσης» (η πρακτική).

Στην πρώτη γραμμή, λοιπόν, εναντίον του «ρατσισμού» οι πολυεδρικοί μηχανισμοί του πλανητικού κράτους, οι «νταβάδες», τα φερέφωνά τους και οι διεθνείς αθλητικοί μηχανισμοί: η «ποίηση» της καπιταλιστικής αχρειότητας και της εμπορικής αναισχυντίας!!!

Και ο πλέον κρετίνος είναι σε θέση να αντιληφθεί (αν το θέλει) ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι βρωμάει το να ηγούνται της αντιρατσιστικής υστερίας οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί.

ΟΛΟΙ αυτοί, λοιπόν, οι μακάβριοι μηχανισμοί, ξεσηκώνονται με αναθέματα και υστερικές κραυγές για το κάψιμο του Κορανίου!!!
Και όλη η «αριστερή» επιδοτούμενη ηλιθιότητα, με οργιώδη και εμετική υποκρισία «κόπτεται» και θορυβεί για το προσβλημένο, θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων!!!


Παλαιότερα χειροκροτούσαν τη βάναυση προσβολή αυτού του αισθήματος στο όνομα της «ελευθερίας της άποψης»!!!

Σήμερα, όμως, στην Ελλάδα, υπάρχουν άλλοι σχεδιασμοί των μεγάλων αφεντικών. Σήμερα το «μουσουλμανικό στοιχείο» αποτελεί προνομιούχο «στοιχείο» για την άλωση της ελληνικής κοινωνίας και την κατασκευή των τρομοκρατικών «ταγμάτων εφόδου».

Γι’ αυτό οι επιδοτούμενες «αριστερές» μαϊμούδες χοροπηδάνε στα κτυπήματα του ντεφιού των αφεντικών τους.
Ουρλιάζουν, σαν ύαινες, για το «κοράνι» που ο «μπάτσος» το έκαψε!!!


Εδώ έχουν κάνει στάχτη έθνη και λαούς και οι «ευαίσθητοι» ήταν με αυτούς που σπέρνανε το θάνατο και την καταστροφή.

Έχουν κάνει, οι δήθεν αντιεξουσιαστικές συμμορίες, στάχτη Πανεπιστήμια, Ναούς, Μοναστήρια, έργα Τέχνης, Βιβλιοπωλεία και πολλά άλλα και οι γενίτσαροι των ΜΜΕ και οι «αριστεροί ευαίσθητοι» δεν βγάλανε άχνα. Κάποιοι μάλιστα (ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ) τα επικροτούσαν και δίνανε και το πολιτικό άλλοθι.
Το Δεκέμβρη κατακάηκε η Αθήνα, ζήσαμε εμπρηστικές καταστροφές, τρομοκρατικούς βανδαλισμούς και ένα όργιο πλατσικολογίας και αυτοί που ωρύονται, τώρα, ΤΟΤΕ μίλαγαν για επαναστατικές εξεγέρσεις, εφάμιλλες, αν όχι και μεγαλύτερες, και αυτής της Επανάστασης του 1821!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

ΜΟΝΟ να τοποθετήσει κανείς πολιτικά τα γεγονότα θα καταλάβει, αν θέλει βεβαίως να σκεφτεί, το προβοκατόρικο παιχνίδι που παίζουν οι «νταβάδες» (ξένοι και εγχώριοι») με του αλλοδαπούς.

Κατασκευάζουν με όλες αυτές τις τρομοκρατικές «γυμναστικές» τις αλλοδαπές ομάδες κρούσης εναντίον των αντιστάσεων της ελληνικής κοινωνίας.

Χθες ήταν οι Αλβανοί και οι ουτσεκάδες.

ΣΗΜΕΡΑ ο προνομιούχος «χώρος» είναι οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί. Το μουσουλμανικό «στοιχείο».

Οι ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ.

Μόνο οι εντελώς ηλίθιοι και ασφαλώς οι ποικίλοι και πολύχρωμοι επιδοτούμενοι δεν θέλουν να δούνε ότι η μηχανισμοί του πλανητικού ιμπεριαλισμού και τα εγχώρια πρακτορεία τους, συστηματικά, σταθερά και οργανωμένα «παίζουν το τέλος» μας…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 2:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/blog-post_2326.html

Οι λαθρομετανάστες διαδηλώνουν με τον σταυρό στα χέρια!!!

Στυγνή εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών

από τους πολυπολιτισμικούς αντιρατσιστές


Εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων πρόκειται να αποπειραθούν σήμερα να πράξουν οι λαθρομετανάστες. Φυσικά, η ιδέα αποκλείεται να είναι δική τους (να μην ξεχνάμε ότι κάθε καλός μουσουλμάνος μισεί όλους όσους δεν ανήκουν στο ισλάμ και φυσικά μισεί και τα σύμβολά τους) και το εγχείρημα αυτό είναι σαφέστατο πως γίνεται κάτω από την καθοδήγηση ανθρώπων που έχουν μελετήσει την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και που γνωρίζουν πολύ καλά πως να τον "καταφέρουν".
Κατά τη διάρκεια επιχείρησης "σκούπα" που έγινε στον Αγ. Παντελεήμονα (προχθές), στην οποία συμμετείχαν 200 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 612 άτομα, 123 οχήματα και 37 καταστήματα και έγιναν 86 προσαγωγές και 44 συλλήψεις.
Εκ των συλληφθέντων, 26 άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων, 2 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 2 για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και 1 για παράνομη οπλοφορία, ενώ 12 από τους συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και 1 για κατοχή πλαστών εγγράφων. Μετά από αυτή την επιχείρηση της αστυνομίας βρέθηκαν κάποιοι (έτσι ισχυρίζεται γνωστός δημοσιογράφος) που έλεγαν ότι η αστυνομία έσκισε και ποδοπάτησε το κοράνι!!! Έτσι απλά... χωρίς πολλούς ή αντικειμενικούς μάρτυρες! Αυτό στάθηκε η αφορμή μίας συγκέντρωσης που μεγάλωνε συνεχώς (από τα κινητά τηλέφωνα γινόντουσαν συνεχείς κλήσεις και άλλων "αγωνιστών")...
Το πόσο καλοί μουσουλμάνοι είναι οι Αφγανοί (και όχι μόνο) που χθες κατέστρεψαν και έκαψαν στο πέρασμά τους περιουσίες πολιτών (καταστήματα και ιδιωτικά αυτοκίνητα) το απέδειξαν όταν επί ώρες κατέλαβαν στην πλατεία Ομονοίας και προσευχήθηκαν στον Αλλάχ!!! Μαζί τους ήταν, φυσικά και αντιρατσιστές Έλληνες, οι οποίο ποτέ δεν έχουν διαμαρτυρηθεί για την προσβολή θρησκευτικών μνημείων της Ορθοδοξίας (πόσες τέτοιες προσβολές έγιναν μόνο τους τελευταίους μήνες!), αλλά ούτε και όταν βεβηλώθηκαν χριστιανικοί ναοί ή πυρπολήθηκαν και κάηκαν ιερές εικόνες ναών της Ορθοδοξίας... Το θρησκευτικό τους συναίσθημα αλληλεγγύης "ξυπνάει" μόνο όταν πρόκειται για αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, που πιστεύουν στο Ισλάμ, στον Βούδα και άλλους πολλούς. Η τρίχα τους δεν "σηκώνεται" για οτιδήποτε αφορά τους Έλληνες και την Ελλάδα... Αντίθετα, με μένος αγωνίζονται για όλα τα άλλα δίκαια, πλην των Ελληνικών...
Σήμερα, λοιπόν, μετά τα χθεσινά "έκτροπα", οι λαθρομετανάστες θα επαναλάβουν την πορεία τους, στις 4 μ.μ. κρατώντας σταυρούς στα χέρια, για να δείξουν ότι σέβονται την θρησκεία μας!!! Ενώ στην πραγματικότητα θα τους κρατάνε ως ψυχολογικές ασπίδες για να "σταματήσουν" τα ΜΑΤ σε περίπτωση που αυτά πάρουν διαταγή να επέμβουν...
Αυτό λέγεται, οργάνωση, μεθόδευση, προοδευτικότητα ενεργειών... ψυχολογική μέθοδος συγκρούσεων... εάν δείτε να είναι πάνω από 5000 οι λαθρομετανάστες σήμερα, μην ξαφνιαστείτε... Πήραν χθες το μήνυμα πως δεν πρόκειται να τους "τσακίσουν", πως είναι "υπολογίσιμη δύναμη" και έτσι μέσα σε ελάχιστη ώρα από 200 έγιναν 1000.
Το ίδιο θα γίνει και σήμερα με μεγαλύτερο αριθμό κατά την έναρξη της "διαμαρτυρίας" τους... Και για να είναι σίγουροι, πρώτα θα χτυπήσουν κάπου (π.χ. ένα κατάστημα ή αστυνομικό τμήμα) για να μετρήσουν τις αντιδράσεις της Ελληνικής Πολιτείας και εάν αυτές δεν υπάρξουν θα επαναλάβουν τα χθεσινά, προφασιζόμενοι ότι τους χτύπησαν κάποιοι αστυνομικοί ή κάποιοι ακροδεξιοί... φυσικά τα ΜΜΕ και ίσως ο Κούλογλου πρώτος, θα τρέξουν να μεταφέρουν την είδηση, όπως πάντα όχι ολόκληρη, αλλά... θα μεταφέρουν όλα όσα... θυμούνται...
Μέχρι αυτή τη στιγμή (μεσημέρι Παρασκευής) πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί πως τους έσκισαν και τους ποδοπάτησαν το κοράνι... που πρώτος ο Κούλογλου το μετέφερε σαν είδηση και μετά έτρεξε ο γνωστός Μάκης για να δώσει "βαρύτητα" στην είδηση...
Ο τόπος δεν έχει κυβέρνηση ή έχει και είναι σαν να μην έχει, οι λαθρομετανάστες ξεσηκώνονται οργανωμένα... Κάτι μου θυμίζει αυτό... αλλά...
Ίσως καλό θα ήταν η κυβέρνηση να προχωρήσει σε φύλαξη χώρων ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας για τους πολίτες (σταθμούς ηλεκτρισμού, υδραγωγεία κ.λ.π.)... Προσωπικά, θέλω να πιστεύω ότι η αυξημένη φύλαξη αυτών των χώρων υφίσταται ήδη...
Εδώ που φτάσαμε, δυστυχώς θα πρέπει να σκεφτόμαστε τα χειρότερα, γιατί, παρατηρώντας την "κάλυψη" που προσφέρεται απλόχερα από τους (προστατευόμενους από την αστυνομία) δημοσιογράφους και από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της Ελλάδας, έχω την εντύπωση πως πέρα από το ότι θα προσπαθήσουν κάποιοι να αναταράξουν (για καθαρά προεκλογικούς λόγους) τα "νερά" της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα θα βρεθούν και κάποιοι άλλοι που ίσως να θελήσουν να ξαναδοκιμάσουν το "σύστημα", τις αντιστάσεις του, τα όριά του και τις κινήσεις του...

Υ.Γ.: Σε δηλώσεις τους οι "ταραγμένοι" μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες δήλωσαν: "Για το γεγονός ενημερώσαμε τις πρεσβείες όλων των μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, και απαιτούμε να ζητήσει συγγνώμη επισήμως η ελληνική κυβέρνηση για το σημερινό περιστατικό". Κι εγώ έχω μία απορία: μας απειλούν και με διεθνή διασυρμό; Να τους πάρουν στα κράτη τους οι πρεσβείες που δέχτηκαν τις διαμαρτυρίες τους και να τους προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής...
ΑΜΕΣΩΣ.

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 3:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα απόσπασμα από άρθρο μας, δημοσιευμένο στο 5ο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ, με τίτλο: «Οι ηθικολόγοι του ολοκληρωτισμού».
Αποκαλύπτει όλη την υποκρισία της επιδοτούμενης, νεοταξικής «προόδου».
Όταν αναζητούσαν άλλοθι εναντίον των μουσουλμανικών χωρών, κατηγορούσαν το θρησκευτικό τους φρόνημα ως απειλή εναντίον της «ελευθερίας έκφρασης»!!!
ΣΗΜΕΡΑ, στην Ελλάδα, που θέλουν να κατασκευάσουν, από τους εξαθλιωμένους εισαγόμενους Μουσουλμάνους (οργανωμένες εγκληματικές συμμορίες πολλοί από αυτούς) τα τρομοκρατικά τους «Τάγματα», αλλάζουν τροπάριο: Δεν είναι απειλή το θρησκευτικό τους αίσθημα, αλλά καταπιέζεται και «στήνουν» παιχνίδια (κάψιμο του Κορανίου) για να ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ την … «ελευθερία έκφρασής» τους που ο «ρατσισμός» της ελληνικής κοινωνία την ΑΠΕΙΛΕΙ!!!

Αυτή είναι η αυθάδης και αποκρουστική διπροσωπία των ποικίλων «προοδευτικών» γενιτσάρων…



«Οι εθνοσυνάξεις των ισλαμιστών»


Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου του Σωμερίτη στο «Βήμα» (20-2-2006).
Αφορμή, οι εξεγέρσεις των Μουσουλμάνων για τη διακωμώδηση και το χλευασμό των θρησκευτικών τους συμβόλων. Ο «κώδικας» των ηθικολόγων του ολοκληρωτισμού συμπυκνώνεται σε αυτό το μικρό κείμενο του Σωμερίτη. Διαβάζουμε:
«Αυτές τις ημέρες δεν απειλούνται οι (θρησκευτικές!) ελευθερίες των άλλων. Αλλά οι δικές μας ελευθερίες έκφρασης. Που περιλαμβάνουν και την ασέβεια. Μας το δίδαξαν όλοι οι μεγάλοι του λόγου. Δεν περιλαμβάνουν τη συκοφαντία. Δεν περιλαμβάνουν την πρόκληση για φυλετικά, θρησκευτικά ή εθνικά και πολιτικά μίση που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο έγκλημα. Δεν περιλαμβάνουν την ‘’απολογία του εγκλήματος’’…».

Σπάνια συναντά κανείς ένα τέτοιο άθλο. Μέσα σε λίγες γραμμές να αυτοαναιρείσαι τόσο κραυγαλέα. Οι «εθνοσυνάξεις των ισλαμιστών» απειλούν την «ελευθερία έκφρασης», η οποία (προσέξτε!) δεν περιλαμβάνει την «πρόκληση για φυλετικά, θρησκευτικά μίση…».

Ερωτήματα απλά: Η γελοιογραφία του Μωάμεθ, ο χλευασμός συμβόλων των ισλαμιστών («ελευθερία έκφρασης»), δεν είναι πρόκληση φυλετική και θρησκευτική; Δεν περιλαμβάνει την «απολογία του εγκλήματος» που συντελείται κατά των μουσουλμανικών λαών από τη Νέα Τάξη;
Όταν σήμερα στο στόχαστρο της πλανητικής εξουσίας βρίσκεται ο ισλαμικός κόσμος και χρησιμοποιείται ως άλλοθι και τεκμήριο ο ισλαμικός φονταμελισμός για τη θηριώδη ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα κατά των ισλαμικών χωρών, η γελοιογραφία των θρησκευτικών συμβόλων αυτού του κόσμου δεν αποτελεί «απολογία» αυτού του εγκλήματος της Δύσης; Και όχι μόνο «απολογία». Αλλά και σκανδαλώδη πρόκληση σε βάρος αυτών των εξαθλιωμένων λαών; Πρόκληση για να δικαιολογήσει, με «άλλοθι» τις δικαιολογημένες εξεγέρσεις των ισλαμιστών, τα μελλοντικά εγκλήματα που σχεδιάζονται εναντίον του μουσουλμανικού κόσμου. Πρόκληση για να προλειάνει το έδαφος του αυτοκρατορικού ολοκληρωτισμού.

Βλέπουμε εδώ καθαρά πόσο ιδιοτελώς και δόλια χρησιμοποιούνται τα συμβατικά εκείνα λογάκια περί «ελευθερίας έκφρασης» και λογοκρισίας. Προπαγανδίζουν την ελευθερία του νεοταξικού ολοκληρωτισμού και στιγματίζουν ως ολοκληρωτισμό και έγκλημα λογοκρισίας τις συλλογικές και μαχητικές μορφές της ελεύθερης έκφρασης. Και εδώ πλέον μπαίνουμε στην ουσία αυτών των μυθικών εννοιών.

Αναποδογύρισμα της πραγματικότητας

Νιώθει πραγματικά κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας, όταν ακούει το Σωμερίτη και τους ομοίους του, οι οποίοι είναι προσηλωμένοι στις κίβδηλες αξίες ενός χρεοκοπημένου κοινωνικού συστήματος, να κατηγορούν, άλλοτε με μελοδραματική αφέλεια και άλλοτε με κομπάζουσα ειρωνεία, τις «άξεστες» εξαθλιωμένες λαϊκές μάζες που αντιδρούν στους θύτες τους και την περιφερόμενη κακουργία των πλανητικών κέντρων εξουσίας. Με θράσος απύθμενο, όλοι αυτοί, προβάλλουν την κατεστημένη ηθική, τη «νομιμότητα» της Νέας Τάξης και τη δική τους «κουλτούρα» σαν τις υπέρτατες αξίες της ζωής.

Η «ελευθερία έκφρασης»
για όλο αυτόν τον κόσμο είναι το συνώνυμο της «ελευθερίας της αγοράς». Γι αυτό κάθε τι που αμφισβητεί αυτή την «ελευθερία» είναι έγκλημα κατά της ελευθερίας!

Τα κοινωνικά κινήματα, οι λαϊκές κινητοποιήσεις, οι μαζικές εκδηλώσεις, οι «λαοσυνάξεις» και οι εξεγέρσεις, για τους ευνούχους της καθεστωτικής προπαγάνδας είναι «φανατισμός», σκοταδιστικός ολοκληρωτισμός που απειλεί την «ελευθερία έκφρασης»!!!

Αυτό υποστηρίζει ο εμβριθής προπαγανδιστής των νεοταξικών ιδεολογημάτων, Ριχάρδος Σωμερίτης: Οι αντιδράσεις των ισλαμιστών, οι αντιδράσεις του ελληνικού λαού στην επίσκεψη Κλίντον, «οι εθνοσυνάξεις για το μακεδονικό, για τις ταυτότητες και άλλα παρόμοια» απειλούν τις «ελευθερίες έκφρασης».

Εδώ πράγματι έχουμε αναποδογύρισμα των πραγμάτων. Οι πιο αυθεντικές μορφές της ελεύθερης έκφρασης, που είναι οι μαζικές λαϊκές εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες, η φωνή και το πάθος της κοινωνίας, χαρακτηρίζονται απειλή κατά της «ελευθερίας έκφρασης».
«Ελευθερία έκφρασης» είναι το «ατομικό δικαίωμα» του μεμονωμένου ατόμου. Και μάλιστα εκείνο το «ατομικό δικαίωμα» που είναι «ελεύθερο» να προπαγανδίζει την «αλήθεια» της εξουσίας, γιατί αν στραφεί αυτό το «ατομικό δικαίωμα» κατά της εξουσίας εξοβελίζεται ή φιμώνεται, στο όνομα πάντα της «ελευθερίας της έκφρασης»…

Με το αναποδογύρισμα αυτό της πραγματικότητας το συλλογικό είναι υποκαθίσταται από το άτομο, το συλλογικό δικαίωμα έκφρασης υποκαθίσταται από το ατομικό δικαίωμα.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία της Νέας Εποχής: Μια Βαβυλωνία ατομικών εκφράσεων που οδηγεί στη ζούγκλα «όλοι εναντίον όλων». Ο αυτοκρατορικός λόγος θεωρεί θανάσιμη απειλή το λόγο των συλλογικοτήτων, το λόγο των μαζικών κινημάτων.
Έτσι οι αυθεντικότερες και οι πιο κορυφαίες μορφές της ελεύθερης λαϊκής βούλησης και έκφρασης που είναι οι Επαναστάσεις και οι λαϊκές εξεγέρσεις αναθεματίζονται ως απειλή κατά της «ελευθερίας», των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «ελεύθερης έκφρασης».

Οι ηθικολόγοι του νεοταξικού ολοκληρωτισμού,
όπως είναι ο Σωμερίτης και οι όμοιοί του, δεν επικαλύπτουν μόνο τα εγκλήματα του συστήματος που υπηρετούν, αλλά και νομιμοποιούν, με «προοδευτικά» αποφθέγματα, τα ήθη της Νέας Εποχής: ήθη που απαγορεύουν τις διαδηλώσεις, που εξορίζουν και φυλακίζουν τους πολίτες μέσα στην ίδια τους την πόλη. Ήθη που βάζουν στο γύψο την πολιτική δράση και σκέψη και κάθε διαμαρτυρία απελπισίας και οργής. Ήθη που κατασκευάζουν δούλους και λακέδες και χαρακτηρίζουν ως τρομοκρατική κάθε αντίσταση σε αυτά τα ήθη. Ήθη που υμνούν την τρομοκρατία και βαρβαρότητα του ιμπεριαλιστικού χωροφύλακα…


[/size]
Επιστροφή στην κορυφή
Λη Όσβαλντ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 3:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: έκτακτο δελτίο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πρώτο-ελπίζουμε και ...τελευταίο-έκτακτο δελτίο για εκτόξευση φιαλών νερών σε αστυνομικούς από "διαδηλωτές" που ζητούν ανάμεσα στα άλλα και ίδρυση Τζαμιού στην Αθήνα, ένα κατ΄εξοχήν κατανοητό αίτημα και από εμάς αλλά πολύ περισσότερο από τους Αντιεξουσιαστές που θεωρούν "εξουσιαστικούς" τους χώρους κάθε άλλης λατρείας εκτός από της Μουσουλμανικής(και ειρήσθω εν παρόδω κάτι αιρέσεων προσφιλών στον απερίγραπτο γεναίο ρεπόρτερ της Ελευθεροτυπίας).
Σ.Σ. Όλα αυτά ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεναιτική προσπάθεια να μην γίνουν σήμερα επεισόδια κατόπιν άτυπης συμφωνίας για εκτόνωση του θέματος ύστερα από την... αναμενόμενη τιμωρία του αστυνομικού, αφού η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε ήδη. Προς αποκατάσταση της αλήθειας το πρόβλημα αφορούσε στο πέταγμα μίας σελίδας από το Κοράνι(σύμφωνα με ισχυρισμούς του κατόχου του)από αστυνομικό κατά την διάρκεια ελέγχου. Ας μην φανταστούμε τι θα συνέβαινε εάν κάποιος έλληνας έμπαινε σε ανάλογη πορεία με μία σελίδα λ.χ. του Ευαγγελίου, ενός αντιδραστικού κειμένου απέναντι στο γεμάτο προοδευτικά και... ελευθεριακά μηνύματα Κοράνι!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 5:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/05/blog-post_22.html



"Αντιρατσιστές" και λοιποί αντιδραστικοί:προσέξτε,γιατί οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ δεν αστειεύονται...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΣΚΙΣΙΜΟ (Wink ΚΟΡΑΝΙΟΥ,ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ,ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΤΑΝ ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;;;


Ξ εκινάμε εκφράζοντας την διαφωνία μας σχετικά με το περιστατικό του Κορανίου:
αν έγινε όπως λένε οι λαθρομετανάστες,είναι καταδικαστέο.Οι πραγματικοί Χριστιανοί σέβονται όλες τις θρησκείες,ακόμα και ανθρώπων που τους μισούν.Έχοντας κατα νου τα παραπάνω,δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το απίστευτο μέγεθος της υποκρισίας και βλακείας διάφορων "προοδευτικών" κύκλων,που...αίφνης ανακάλυψαν "θρησκευτικό ρατσισμό",επειδή ακριβώς θίχτηκαν οι μουσουλμάνοι!!!

Οπως μας πληροφορει λοιπον στο δακρυβρεχτο αρθρο της με τιτλο "Ρατσισμος χωρις ιερο και οσιο" (!!!) η γνωστη φυλλαδα Ελευθεροτυπια,"προχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια των ελέγχων της Αστυνομίας σε αραβικό καφενείο της οδού Αχαρνών, σημείο συνάντησης και ξεκούρασης πολλών μουσουλμάνων της πόλης, ένας αστυνομικός έκανε κομμάτια ένα από τα ελάχιστα πράγματα που στηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους: το σύμβολο της πίστης τους".

Η συνέχεια ΕΔΩ:

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/05/blog-post_22.html
Επιστροφή στην κορυφή
Λη Όσβαλντ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 5:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ενημερωτικό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 17:58


Πορεία μεταναστών που καταγγέλλουν ότι αστυνομικός έσκισε το Κοράνι (21/5/2009)
Έκρυθμη η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σημειώνονται επεισόδια στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν μουσουλμάνοι από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα, διαμαρτυρόμενοι για τη βεβήλωση του Κορανίου, που όπως υποστηρίζουν σημειώθηκε στη διάρκεια επιχείρησης-σκούπας της αστυνομίας.

Περίπου 1500 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 4 το απόγευμα στην Ομόνοια και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στη Βουλή.

Ορισμένοι από τους μετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια κατά της αστυνομίας, η οποία απάντησε με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Κάποιες ομάδες διαδηλωτών, όμως, κατέβηκαν την Πανεπιστημίου προξενώντας φθορές κυρίως σε στάσεις λεωφορείων.

Αυτή την ώρα εξακολουθεί να υπάρχει ένταση στην περιοχή.

Κλειστές λόγω των επεισοδίων οι οδοί: Σταδίου, Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη.

Μουσουλμάνοι μετανάστες πραγματοποίησαν και την Πέμπτη πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Όπως καταγγέλλουν αστυνομικός πάτησε και έσκισε το Κοράνι, στη διάρκεια επιχείρησης - σκούπας. Έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει διαταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Από την ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει υπάρξει επίσημη διάψευση ή επιβεβαίωση της καταγγελίας και έχει διαταχθεί έρευνα για την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, τη σύλληψη ενός μετανάστη, Συριακής καταγωγής, που πέταξε μια βόμβα μολότοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Όπως μετέδωσε ο ANT1, o συλληφθείς υποστήριξε ότι αστυνομικός κατά τη διάρκεια ελέγχου, έσκισε απόσπασμα του Κορανίου που είχε στην τσέπη του.


---------------


Σ.σ. Θα ήθελα να δω πάντως "αντιεξουσιαστή" με όποιο βιβλίο του, σε επεισόδιο στην Καμπούλ, το Μαρακές,το Ριάντ(!), τη Βοσνία κ.λ.π.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 6:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:
http://www.greekalert.com/2009/05/blog-post_1358.html



Οι "φιλήσυχοι" και "ανυπεράσπιστοι" που τελικά δεν είναι ούτε φιλήσυχοι ούτε ανυπερασπιστοι

Οι "φιλήσυχοι" και "ανυπεράσπιστοι" λαθρομετανάστες μετακινούνται προς την Ομόνοια σε αγαστή συνεργασία με τους επαγγελματίες "προστάτες" τους και τα λοιπά μπαχαλάκια...
Δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσουν τις καταστροφές αλλά σίγουρο είναι πως σήμερα αποκαλύψανε το αληθινό πρόσωπο τους.
Μην βιάζεστε όμως... από ότι δείχνει θα έχει και συνέχεια...όπου να ναι θα αρχίσουν να βγαίνουν οι πρώτες δηλώσεις στήριξης και φυσικά το γνωστό indymedia θα καταρτήσει το πρόγραμμα για το μπάχαλο των επόμενων ημερών ή όποτε κρίνουν οι ινστρούκτορες σκόπιμο!

Με τις υγείες μας


Υ.Σ σε περίπτωση που θελήσουν να κλιμακώσουν το μπάχαλο λογικό είναι να ψάξουν τις επόμενες μέρες να βρούνε και κανένα θύμα γιατί το σενάριο με την "βεβήλωση" του Κορανίου δεν φτάνει...
ποιός θα ναι ο άτυχος άραγε;

UPDATE 18.22

Ευφυιολόγημα των αντιρατσιστικών οργανώσεων το "δήθεν" Κοράνι.
κάποιοι κάνουν δοκιμές των αντιδράσεων και των αντανακλαστικών κράτους και λαού


Επιστροφή στην κορυφή
Αριστείδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 6:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από την ιστοσελίδα του "Ελεύθερου Τύπου":

"Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις σελίδες που κατά τον ισχυρισμό του Ιρακινού κατέστρεψε ο αστυνομικός. Πρόκειται για λευκές σελίδες με κείμενο σε αραβική γραφή. Κατά την ΕΛ.ΑΣ. οι δελίδες δεν έχουν καταστραφεί αλλά είχε σκιστεί μόνο το χαρτομάντιλο στο οποίο ήταν τυλιγμένες.

Νωρίτερα το πρωί, με τον πρόεδρο της μουσουλμανικής κοινότητας της Αθήνας ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, Γιάννης Ραχωβίτσας, σχετικά με την καταγγελία του Ιρακινού. Ο κ. Ραχωβίτσας δήλωσε οτι η καταγγελία εξετάζεται κι αν αποδειχθει αληθής θα τιμωρηθούν αυστηρά οι υπάιτιοι."

Αυτό που δεν μας είπε βέβαια ο κ. Ραχωβίτσας (ο οποίος κατάργησε τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ.ΑΣ) είναι αν η αστυνομία θα τολμήσει να ξανααγγίξει λαθρομετανάστη, δεδομένου ότι εξακολουθεί να έχει προϊστάμενο τον Πάκη, που "προτιμά την αστυνομία προπηλακιζόμενη".
Επιστροφή στην κορυφή
Λη Όσβαλντ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 7:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Επεισόδια με βάση την δοκιμασμένη... διεθνή συνταγή! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ.Σ.Από το "Ζούγκλα" με την εκτός κειμένου σημείωση ότι καταστράφηκαν και δεκάδες μηχανάκια, προπυλακίστηκε διερχόμενος σεκιουριτάςκαι καταστράφηκε το αυτοκίνητο του ενώ κάηκε με πολύ καπνό κατάστημα ελαστικών που είχε πυρποληθεί και στα επεισόδια του "Δεκέμβρη".


---------------------------------------------

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη συγκέντρωση μουσουλμάνων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Οι συγκεντρωμένοι συγκρούστηκαν με την Αστυνομία, πετώντας πέτρες, ξύλα και μάρμαρα, ενώ αυτή απάντησε, κάνοντας χρήση χημικών αλλά και συλλήψεις.

Για δεύτερη συνεχή ημέρα το κέντρο της Αθήνας αλώθηκε από μουσουλμάνους οικονομικούς μετανάστες που διαμαρτύρονταν για βάναυση σπίλωση του Κορανίου από αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Με καταστροφές προθηκών των καταστημάτων, συγκρούσεις με την Αστυνομία και συνθήματα όπως «Ο Θεός είναι μεγάλος» οι διαδηλωτές έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους από στην Ομόνοια και το Σύνταγμα έως την Πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όντως μουσουλμάνος οικονομικός μετανάστης κατήγγειλε επώνυμα στις αστυνομικές Αρχές πως όργανο της τάξης, κατά τη διάρκεια ελέγχου, έσκισε και ποδοπάτησε ένα Κοράνι(σ.σ. η σελίδα με την αραβική γραφή) που είχε στην κατοχή του.

Κατά την Αστυνομία διεξάγεται έλεγχος για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Με αυτήν την αιτιολογία την Πέμπτη και την Παρασκευή οργανώθηκαν πορείες διαμαρτυρίας μουσουλμάνων μεταναστών που, πέραν των διαμαρτυριών, ζητούσαν την κατασκευή Τζαμιού στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και οι διοργανωτές της συγκέντρωσης δήλωναν ότι αδυνατούσαν σήμερα να ελέγξουν τους ταραξίες.

Είναι προφανές πως οι μετανάστες διαχωρίστηκαν σε μετριοπαθείς και σκληροπυρηνικούς, όταν η πορεία έφθασε στη Βουλή. Μία ομάδα μεταναστών άρχισε να επιζητεί τη σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγο μετά τις 19:00, οι διαδηλωτές διαλύθηκαν ψηλά στην Πατησίων και μετά την πλατεία Βικτωρίας, στο ύψος της οποίας η ομάδα «ΔΕΛΤΑ» προέβη σε συλλήψεις.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Αθήνα. Τα γεγονότα παραπέμπουν σε αντίστοιχα που καταγράφτηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και την Ισπανία και την Ιταλία.

Το χρονικό των επεισοδίων

Η συγκέντρωση είχε προαναγγελθεί για τις 16:00 στην πλατεία Ομονοίας, όπου εκατοντάδες διαδηλωτές είχαν χθες προσευχηθεί ομαδικά, μετά τα χθεσινά επεισόδια.

Οι πρώτες συμπλοκές ξέσπασαν στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος. Οι διαδηλωτές πετούσαν πέτρες και μάρμαρα στους αστυνομικούς και αυτοί απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.

18:25 Στη συμβολή Γ Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες έσπαγαν βιτρίνες, αυτοκίνητα και φανάρια. Οι τουρίστες έτρεχαν έντρομοι να κρυφτούν στα ξενοδοχεία, ενώ στο σημείο δεν υπήρξε ούτε υποψία αστυνομικού οργάνου.

18:35 Γωνία Γ Σεπτεμβρίου και Φερρών έντρομοι ιδιοκτήτες καταστημάτων κατεβάζουν τα ρολά και οι κάτοικοι κλείνουν τα πατζούρια των σπιτιών τους. Οι διαδηλωτές σπάνε ό,τι βρουν στο διάβα τους.

Κύριο σύνθημα των διαδηλωτών είναι η κραυγή «Αλλάχ μπαρ» δηλαδή «Ο θεός είναι μεγάλος». Στο ύψος της οδού Ηπείρου επί της Γ Σεπτεμβρίου διακρίνεται μεγάλη στήλη καπνού.

18:45 Μάχες σώμα με σώμα στο ύψος Γ Σεπτεμβρίου και Χέυδεν. Μία ομάδα μοτοσικλετιστών της δύναμης «Δ» με συμβατικές πινακίδες διεμβόλισε τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και κατευθύνεται προς το μέρος που εμφανίστηκε η στήλη καπνού.

18:50 Αθρόες συλλήψεις από δεκάδες μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας στο ύψος της οδού Χέυδεν.

Η κεφαλή της διαδήλωσης των μουσουλμάνων, αποτελούμενη από 800 περίπου άτομα, έχει ήδη φτάσει στην αρχή της Στουρνάρη, επιστρέφοντας προς το ύψος της πλατείας Βικτωρίας, κατευθυνόμενη προς τον Αγ. Παντελεήμονα και σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούμενη από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Λίγο μετά τις 19:00, οι συγκεντρωμένοι είχαν διαλυθεί, ενώ μονάδες των ΜΑΤ είχαν για λίγο κλείσει τις οδούς γύρω από το ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα. Κατά τις 19:30 απεχώρησαν και αυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υποστεί καταστροφές 5 αυτοκίνητα, ενώ το κέντρο της Αθήνας θυμίζει πεδίο μάχης.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 34 άτομα στη ΓΑΔΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 23, 2009 8:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δύο τινά συμβαίνουν στην περίπτωση αυτή. Ή ο αστυνομικός είναι ένας ηλίθιος ψευτόμαγκας, που σκίζοντας το Κοράνι-αν το έσκισε-αυτοεπιβεβαίωνε τον ανδρισμό του ή πρόκειται περί συνειδητού προβοκάτορα. Όπως και να έχει οι σχεδιασμοί της Νέας Τάξης προχωρούν αργά μεν, σταθερά δε. Στο Ρεσάλτο τα είχαμε προβλέψει όλα τούτα και τα είχαμε επισημάνει τόσο μέσα από τις στήλες του περιοδικού όσο και μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα.

Συνεπώς, δεν εκπλησσόμαστε με την εκδήλωση όλων αυτών των γεγονότων. Λυπούμαστε όμως, που επιβεβαιωνόμαστε. Από την άλλη διατηρούμαστε σε εγρήγορση, διότι με βεβαιότητα θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά, τα οποία απαιτούν, για να αντιμετωπιστούν ετοιμότητα.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 23, 2009 3:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ "ΠΑΤΑΡΙ"

http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?p=2206#2206



ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΛΟΥΜΠΕΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Η ιστορία με το Κοράνι που δήθεν έσκισε, και ποδοπάτησε ένας αστυνομικός, είναι ένα χονδροειδέστατο ψέμα. Ποιος ήταν ό αλλοδαπός που κυκλοφορούσε με το Κοράνι παραμάσχαλα; Ποιος ήταν ο αστυνομικός που προέβη σε μια τόσο προκλητική πράξη; Κανείς δεν έμαθε ούτε πρόκειται να μάθει. Πρόκειται ολοφάνερα για κατασκευασμένο σενάριο που διέδωσαν πρόθυμα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Κι αυτό είναι το ανησυχητικό. Τέτοιες ενέργειες έχουν γίνει και σε άλλες χώρες, από πληρωμένα όργανα της εξουσίας, πάντα με στόχο την πρόκληση έντασης και συγκρούσεων με τον μουσουλμανικό κόσμο.

Ας αφυπνιστούμε, τα πρόσφατα γεγονότα δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια και θα την ακολουθήσουν κι άλλες. Μεθοδεύεται μεγάλη κρίση με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Τα «δεκεμβριανά» ήταν μάλλον η γενική δοκιμή. Οι αλλοδαποί που πήραν μέρος στα γεγονότα των δύο τελευταίων ημερών δεν είναι οι οποιοιδήποτε αλλοδαποί. Οι ώρες που συγκεντρώθηκαν και άρχισαν τα προκαλούν και να τα κάνουν γυαλιά-καρφιά (έχουν σπάσει δεκάδες βιτρίνες και καταστρέψει πολλά αυτοκίνητα) δείχνουν ότι δεν είναι εργαζόμενοι. Είναι η λουμπεναρία απ' την περιοχή της Ομόνοιας, που ζει απ’ το εμπόριο ναρκωτικών, την μαστροπεία και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Αυτή τη λουμπεναρία
κάποιοι έχουν σχεδιάσει να την χρησιμοποιήσουν σα φασιστικού τύπου «τάγματα εφόδου» εναντίον του ελληνικού λαού, να τον τρομοκρατήσουν και να πνίξουν -εν τη γενέσει- την αναπόφευκτη εξέγερση του, λόγω τις πιο βαθειάς και εκρηκτικής οικονομικο-κοινωνικής κρίσης, που γνώρισε ποτέ το καπιταλιστικό σύστημα. Στα σχέδια αυτά ρόλο κλειδί έχουν κάποιες ομάδες της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής «αριστεράς», οι οποίες είναι πλήρως διαβρωμένες από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών. Σχετικές πληροφορίες για την ύπαρξη σχεδίου (που τώρα επαληθεύονται) διέρρευσαν τις ημέρες που συνήλθε η διάσκεψη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Νέα μεγάλη προβοκάτσια

Νέα μεγάλη προβοκάτσια είχαμε την νύχτα (Σάββατο 3π.μ.). Μετά απ' αυτήν δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία για την ύπαρξη σχεδίου. Στην οδό Αριστομένους, Πλ. Αττικής, άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη και πυρκαγιά με μπιντόνια βενζίνη σε ένα ευρύχωρο υπόγειο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται μουσουλμανικός τόπος θρησκευτικής λατρείας. Επί τόπου έσπευσαν εγκαίρως τρία οχήματα της πυροσβεστικής και αποσόβησαν τα χειρότερα. Οι δράστες ήταν τέσσερις και αφού έβαλαν τη φωτιά εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Δύο αλλοδαποί που κοιμόντουσαν μέσα, κινδύνεψαν να πεθάνουν από ασφυξία και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Δίπλα, ένα δεύτερο υπόγειο χρησιμοποιείται ως κοιτώνας. Εκεί δεν υπήρξε εμπρησμός, κι αυτό δείχνει ότι ο στόχος των δραστών δεν ήταν ανθρώπινες ζωές, αλλά να προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων και να υποδαυλίσουν βίαιες αντιδράσεις και κλιμάκωση των ταραχών.

Επιστροφή στην κορυφή
Ψαχτήρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 23, 2009 6:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ποιός είναι ο "κύριος" που δίνει κατευθύνσεις στους αλλοδαπούς;

Δείτε το βίντεο:

http://www.greekalert.com/2009/05/blog-post_546.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες