Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καρατζαφέρης: Το πλέον θλιβερό πιόνι των μηχανισμών

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 13, 2009 4:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καρατζαφέρης: Το πλέον θλιβερό πιόνι των μηχανισμών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καρατζαφέρης: Το πλέον θλιβερό πιόνι των μηχανισμών του κεφαλαίου


Εμάς δεν μας εκπλήσσει τίποτα με τον Καρατζαφέρη. Είναι πλήθος οι αναλύσεις μας που αποκαλύπτουν τον διατεταγμένο ρόλο του…
Σε κάθε κρίσιμη καμπή αυτό-αποκαλύπτεται. Σπεύδει να παίξει το ρόλο του λαγού των «νταβάδων». Είναι και αυτός ο λόγος που αυτός που σηκώνει τη γροθιά του, θεατρικά εναντίον του κεφαλαίου απολαμβάνει την πιο σκανδαλώδη προβολή από τα ΜΜΕ του κεφαλαίου.
Είναι αυτό ο λόγος που παίζει το ρόλο του «λαγού» σε κάθε δοκιμή των νταβάδικων σχεδιασμών.
Η ίδια η δημιουργία του, η αχαλίνωτη προβολή του και οι πολιτικές του επιδοτήσεις ΞΕΚΙΝΟΥΝ από το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος (μέσα εδώ βρίσκεται και το Μητσοτακέικο) σαν «σφήνα» κατά της Ν.Δ. και σαν «μπαλαντέρ» όταν χρειαστεί.
Τέτοιο και τόσο τυχοδιωκτικό κόμμα και τόσο υστερικά προβεβλημένο, δύσκολα συναντάς στην ελληνική, αλλά και παγκόσμια πολιτική ιστορία.
Παραθέτουμε ένα αποκαλυπτικό κείμενο από τα ΤΑΧΑΛΙΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:




http://taxalia.blogspot.com/2009/05/blog-post_3836.html



Ωραίος ο ΛΑ.Ο.Σ.! Έβαλε πρώτη την Τζαβέλα, την αντιπρόεδρο του ιδρύματος ...Κόκκαλη !


Η αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη, που σπούδασε τον Μιλόσοσκι με υποτροφία στην Αμερική, μπαίνει πρώτη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ!!!


Μιλάμε για υπέρτατη κοροιδία...


Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ, Η ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ Ο …ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ!

Ακόμη ένα πολιτικό παιδί της ευρύτερης Αγίας Οικογένειας του επιτίμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μεταπήδησε στο κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη!

Όλοι εμείς που γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις
που αφορούν το περιβάλλον Μητσοτάκη, δεν περιμέναμε αυτήν την προκλητική ενέργεια του πρόεδρου του ΛΑΟΣ, να ξεγυμνωθεί δηλαδή πολιτικά και να φανερωθεί με την ενέργειά του αυτή, ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από την δημιουργία του κόμματός του: ο Μητσοτάκης!

Όπως έχω καταγγείλει πολλές φορές με άρθρα μου, το σχέδιο ΣΑΛΩΜΗ που μοναδικό σκοπό έχει την ανατροπή του Καραμανλή και την άλωση της Νέας Δημοκρατίας από τη Ντόρα, σήμερα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Ποια είναι όμως η Νίκη Τζαβέλα και γιατί επέλεξε ο Καρατζαφέρης να τη θέσει επικεφαλή του ψηφοδελτίου του κόμματός του;

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, η κυρία Τζαβέλα υπήρξε διοικητής του... ΟΑΕΔ την περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη 1990-1993, επίσης διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού Οικονομικών κυρίου Μάνου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ήταν και βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Και μετά τη θητεία της στη Ν.Δ. του Μητσοτάκη, η κυρία Τζαβέλα πήγε στα …καλύτερα: κορυφαία σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Σωκράτη Κόκκαλη και αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη!

Ξέρετε, εκείνου του ιδρύματος, με τα χρήματα του οποίου, σπούδασε στην Αμερική ο σημερινός ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ υπουργός των Εξωτερικών του φασίστα Γρουέφσκι, ο Αντώνιο Μιλόσοσκι!!!

Αυτήν λοιπόν τη ‘βαμμένη’ Μητσοτακικιά και πρώην συνεργάτιδα του Κόκκαλη, επέλεξε ο Καρατζαφέρης να βάλει πρώτη στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ!!!

Και γιατί το έκανε αυτό;

Μα για να δώσει για μια ακόμη φορά το στίγμα του Μητσοτακισμού στις ευρωεκλογές και να εισπράξει τις ψήφους των Μητσοτακικών!

Όπως έγινε και με τις εκλογές τότε στην υπερνομαρχία της Αθήνας με τον Τζανετάκο…

Έδειξε για μια ακόμη φορά ο Καρατζαφέρης τον πραγματικό σκοπό του:
την πτώση του Καραμανλή και την αμέριστη συμπαράστασή του στη Ντόρα!
Και να μην ακούσω για δήθεν κόντρες του ΛΑΟΣ με το Μητσοτακαίικο…
Το στημένο θέατρο που βλέπουμε κάποιες φορές, πλέον τα κατάλαβαν όλοι…

Ο μόνος τελικά που παραμυθιάζεται ως συνήθως, είναι ο αγνός δεξιός πατριώτης ψηφοφόρος.

Ο οποίος καλείται από το ΛΑΟΣ –το πατριωτικό υποτίθεται αυτό κόμμα- να στείλει στην Ευρωβουλή, την πρώην αντιπρόεδρο του ιδρύματος Κόκκαλη, με του οποίου τα χρήματα σπούδασε ο πλαστογράφος Σκοπιανός Μιλόσοσκι στην Αμερική!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ…


Αναστάσιος Καζαντζίδης



_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 13, 2009 5:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Ο εχθρός του κατεστημένου!!!


Σπάνια συναντά τέτοια προκλητικά βάναυση περιφρόνηση της νοημοσύνης μας.

Ο Καρατζαφέρης, φαίνεται, επειδή ο ίδιος έχει μείνει στις θεατρικές υψωμένες γροθιές του Φύρερ, έχει την ψειδαίσθηση ότι μπορεί να προκαλεί τους αφελείς, ακόμα και οπαδούς του.
Τους ταϊζει κουτόχορτο, ότι δήθεν είναι εχθρός της Νέας Τάξης και του μεγάλου κεφαλαίου και τοποθετεί πρώτη στη λίστα της Ευρωβουλής το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του μεγάλου κεφαλαίου, της διαπλοκής και των πολυεθνικών: Τη κ. Φερονίκη Τζαβέλα!!!

Ποια είναι η κυρία:


Αντιπρόεδρος του ιδρύματος Λάτση. Αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη. Εντεταλμένη σύμβουλος διεθνούς ανάπτυξης στον όμιλο του ΑΝΤ1.
Αυτές είναι μερικές από τις νυν και πρώην δραστηριότητες της επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ, της κ. Φερονίκης Τζαβέλλα.
Δηλαδή, αν δεν ΔΗΛΩΝΕ τόσο αντικεφαλαιοκράτης ο Καρατζαφέρης, μπορεί να παρακαλούσε τους κ.κ. Λάτση, Κόκκαλη, Κυριακού να είναι οι ίδιοι αυτοπροσώπως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ. Αλλά - επειδή είναι αντικεφαλαιοκράτης - περιορίστηκε στην αντιπρόεδρό τους...
Τι λένε αλήθεια κάποιοι «ντούροι» «αντινεοταξίτες» και «πατριώτες» του ΛΑ.Ο.Σ.

Ακολουθούν ακόμα σαν πρόβατα;



_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αρχειοθέτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2009 5:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:

http://alithiastofos.blogspot.com/2009/05/1.html

Από τα «Κιμπούτς» του Ισραήλ 1η στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη

Η ερώτησή μας είναι ευθεία: Έχει περάσει ή δεν έχει περάσει από κιμπούτς του Ισραήλ η Νίκη Τζαβέλλα; Ήταν αυτή που μεσολάβησε για να πάρει τον ηλεκτρονικό τζόγου του Ισραήλ μεγάλη ελληνική εταιρεία ή δεν ήταν; Τι σχέσεις έχει με το Ισραήλ; Πόσες φορές στην ζωή της έχει πάει στο Ισραήλ;

Η Τζαβέλλα σαν βουλευτίνα της Ν.Δ. είχε πει την Βόρειο Ήπειρο… Νότιο Αλβανία!

Άνθρωπος των σιωνιστών και εκλεκτό τέκνο της διαπλοκής. Έχει διατελέσει κορυφαίο στέλεχος του ομίλου Λάτση και του ομίλου Κόκκαλη, ενώ η τελευταία της θέση ήταν αρμόδια του ομίλου ΑΝΤ1 για την επέκτασή του στην Τουρκία… Θερμός υποστηρικτής της ελληνοτουρκικής «φιλίας», συνομιλήτρια του Ντεμιρέλ και πολλά άλλα…

Αυτή είναι η «ρήξη και ανατροπή» του περίφημου λαϊκού, ορθόδοξου, συναγερμού! Πως λαϊκού με την πλουτοκρατία χέρι-χέρι; Πως ορθόδοξου με τους μασόνους σε κορυφαίες θέσεις του κόμματος; Και ποιος συναγερμός όταν δεν έχει κάνει ούτε μια αγωνιστική παρέμβαση;

Δεν χρειαζότανε η επιλογή της Νίκης Τζαβέλλα για να φανεί ο ιδεολογικός και πολιτικός κατήφορος του κόμματος αυτού. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή σε τελετές για το ολοκαύτωμα στην ανθελληνική εβραϊκή εορτή χανουκά η αντιρατσιστική επιτροπή του κόμματος, αλλά και η κατάθεση στεφάνου από τον Θανάση Πλεύρη στην ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών.
Στον Θανάση Πλεύρη που βάζει δεύτερο στο ψηφοδέλτιό του ο Καρατζαφέρης σαν «ακροδεξιό» άλλοθι. Όμως, όπως ο ίδιος ο Καρατζαφέρης δήλωσε πρόσφατα στην Βουλή, ο υιός Πλεύρης δεν έχει σχέση ιδεολογική και πολιτική με τον πατέρα…

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 16, 2009 12:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΛΑ.Ο.Σ: Ο συνωστισμός των καιροσκόπων και σαλτιμπάγκων


Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να εξαπατάς τον κόσμο και να δημιουργείς ψεύτικες ελπίδες. To μεγαλύτερο έγκλημα είναι να είσαι ιδεολογικός απολογητής του ιδιωτικού κεφαλαίου και των «μοναρχικών λεπιών» του συγκεντρωτικού καπιταλιστικού Λεβιάθαν και να εμφανίζεσαι σαν εχθρός του συστήματος και του Κεφαλαίου, πλασάροντας στην εκλογική αγορά προφανείς αντιφάσεις, ωραιολόγες ταυτολογίες και αποκρουστικές γκριμάτσες ανοησίας, πολιτικού τυχοδιωκτισμού και κυνισμού.

Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης! Το «είμαι με όλα και με όλους», αυτό το καρατζαφερικό «ευαγγέλιο», αποτελεί το πιο μοχθηρό σύμπτωμα του καιροσκοπικού και του αμοραλισμού. Όλη η σκέψη αυτής της επίδοξης «ακροδεξιάς καρικατούρας» είναι διαποτισμένη από διπροσωπία και ψευτιά. Τρέφεται από την παρακμή και τα απόβλητα της πολιτικής και επιχειρεί να ζήσει σαν πορτοφολάς της Ιστορίας.

Ο Καρατζαφέρης αποτελεί ένα κακέκτυπο, μια καρικατούρα της παρωχημένης ακροδεξιάς ρητορικής και δημαγωγικής απάτης του καπιταλιστικού συστήματος. Και όπως κάθε κακέκτυπο, έτσι κι αυτός χαρακτηρίζεται από αντιαισθητική χοντροκοπιά, ακατάσχετη και ασυνάρτητη δημαγωγία, κομπάζουσα αμάθεια.

Και όμως αυτή την ακροδεξιά καρικατούρα την προβάλλουν τα ΜΜΕ μανιωδώς, ακριβώς γιατί αυτά τα μεγάλα λαρύγγια αποτελούν τις «εστίες» της καθεστωτικής φαιάς ρητορικής!!!
Κάθε δημαγωγική ανοησία του Καρατζαφέρη, χυδαίου και αγοραίου εκλογικού καταναλωτισμού, την κάνουν πολιτικό θέαμα. Όλα τα κανάλια ασχολούνται με τον αποκριάτικο Καίσαρα! Τέτοια πολιτική επιδότηση δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Αυτός ο «θανάσιμος εχθρός» του συστήματος διαφημίζεται με ασίγαστο «πάθος» από τους μηχανισμούς του συστήματος!!!

Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι ο Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν αναιρεί σε τίποτα το σύστημα, αλλά αποτελεί ένα αναλώσιμο γραναζάκι του παρακρατικού, νταβατζήδικου κατεστημένου, μια ασφαλιστική του δικλείδα. Μια φακοπαγίδα για τον εγκλωβισμό των απογοητευμένων και απελπισμένων και κυρίως των αφελών.
Όλα αυτά τα πολυφορεμένα σκανδαλοθηρικά του τρικ το επιβεβαιώνουν αδυσώπητα: Χοντροκοπιές εμπορικής εκμετάλλευσης της ανοησίας. Δεν υπάρχει, ίσως, άλλος πολιτικός που να κερδοσκόπησε τόσο πρόστυχα πάνω στην ιδεολογική και πολιτική σύγχυση και πάνω στην προστυχιά της ανοησίας.

Δεν υπάρχει, όμως, ούτε ιστορικό προηγούμενο, μέσα σε μια τόσο μικρή προβοκατόρικη «τσόντα», να έχουν συνωστιστεί τόσοι και τόσοι καιροσκόποι, σαλτιμπάγκοι και αμοραλιστές της αναίδειας και της διαστροφής.
Άλλοι το παίζουν «Ορθόδοξοι» και είναι οι χειρότεροι εχθροί της Ορθοδοξίας: Από ειδωλολάτρες μέχρι παγανιστές και έμποροι ακόμα και του μουσουλμανισμού…
Άλλοι το παίζουν «πατριώτες» και είναι σκέτοι τυχάρπαστοι και τυχοδιώκτες: Ποικίλα λαμόγια που αφού φίλησαν ποικίλες κατουρημένες ποδιές, όταν «ξεράστηκαν», έσπευσαν να «συνωστιστούν» στον ΛΑ.Ο.Σ. μήπως και εξασφαλίσουν καμιά κοινοβουλευτική καρέκλα…
Άλλοι το παίζουν κήρυκες του ήθους και της ηθικής και καθημερινά βρίσκονται στα μεσημεριάτικα παράθυρα της τηλεοπτικής «παρτούζας»…

Τι να πει, επίσης, κανείς για τους τηλεπλασιέ που πουλάνε μαζί με την «πολιτική» και την εκδοτική πραμάτειας τους.
Τι να πει κανείς για τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη, που πουλάει τη διαφθορά στην πλέον μοχθηρή και αποκρουστική τηλεοπτική πασαρέλα…
Τι να πει κανείς για τον ίδιο τον Άδωνι που συναγωνίζεται σε γελοιότητα και σε τηλεοπτικά «νάζια» και ακαθαρσίες και τον «Αποκριάτικο Καίσαρα»- το πολιτικό του αφεντικό…
Για την «πολυεθνική», «πολυπολιτισμική» και διαπλεκόμενη υπηρέτρια των μεγάλων «νταβάδων», που κοσμεί, στην πρώτη θέση, το ευρωψηφοδέλτιο, ήδη γράψαμε!!!

Αυτό το συνονθύλευμα των «επιτηδείων» εμπόρων, των «φατριών» του αμοραλισμού και της ανηθικότητας, των «πατριωτικών μαντείων» και των «θυρωρείων» του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ξερνάει καθημερινά τέτοια σκουριά, με τέτοια μεθυσμένη έπαρση και τόση απροκάλυπτη τηλεοπτική προβολή, που γεμίζει τον ύπνο μας με εφιάλτες…
Μέσα σε μια τόσο μικρή κομματική καρικατούρα, τόση λέπρα, είναι ιστορικός άθλος. Και μεγίστη απόδειξη του βαθμού μηδέν της πολιτικής και της ηθικής.
Μόνο σε εποχές που πολιτικά και ηθικά έχουν ξεχαρβαλωθεί ολοκληρωτικά είναι δυνατόν να αποτελεί αυτή η «πολιτική» και αυτό το «ήθος» εμπορεύσιμο καταναλωτικό είδος…

Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 18, 2009 10:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ

http://www.klasikoperiptosi.blogspot.com/

Διαβάσαμε σε blogs,μας έστειλαν και φίλοι video και φρίξαμε!

Ο λόγος για την τηλεοπτική εκπομπή της συμβίας (κάποτε ίσως και συζύγου), του λαϊκού ¨Ορθόδοξου" βουλευτή.

Η περιώνυμος κυρία, αφού ξεπέρασε το επίπεδο της... συνθέσεως "κλασσικών", αν και κλεψίτυπων μουσικών έργων, ταυτιζόμενη με τα ...ορθόδοξα μηνύματα που εν είδει "λαϊκού συναγερμού" πλασσάρει μαζί με νεο-παγανιστικά βιβλία ο φωνακλάς συμβίος της, έγινε παρουσιάστρια ενός εκ των αιχροτέρων υποπροϊόντων της ελληνικής σκουπιδοτηλεόρασης.

Στο video που μας έστειλαν απο την εκπομπή της κυρίας, παρουσιάζεται μια 19 χρονη Αλβανίδα η οποία ...ομολογεί ότι έχει κάνει σχεδόν τα πάντα για τα χρήματα.
Η 19 χρονη δηλώνει λοιπόν "on camera", ότι έχει πάρει ναρκωτικά,έχει παραστεί σε όργια, έχει "συνοδεύσει" πλουσίους σε διακοπές και ότι θα γύριζε πορνό αν ήταν ικανοποιητική η αμοιβή της. Στο τέλος φυσικά δήλωσε ότι νοιώθει άσχημα που ζεί σε ένα ρατσιστικό περιβάλλον όπως η Ελλάδα.

Μέσα απο αυτό το blog κάνουμε και εμείς έκκληση σε όποιον εισαγγελέα τοποθετεί τις αξίες της κοινωνίας μας και την προστασία του πολίτη υπεράνω όλων, να επέμβει ΑΜΕΣΑ και να ασκήσει τις προβλεπόμενες απο το νόμο και το σύνταγμα διώξεις,εναντίον όλων εκείνων που μέσω αυτών των εκπομπών της θεοποίησης του εξευτελισμού, της χυδαιότητας και κάθε είδους αντικοινωνικής και ανήθικης συμπεριφοράς, παραπλανούν όχι βεβαίως υπουργούς οι οποίοι ούτως ή άλλως παραπλανούνται ευκόλως, αλλά κάθε ανήλικο τηλεθεατή, ο οποίος είναι εκ των πραγμάτων ευπρόσβλητος σε τέτοιου είδους καταστροφικές για την ψυχολογία του τηλεοπτικές ρυπαρότητες.

Την εκκληση αυτή την απευθύνουμε σε εισαγγελέα,γιατί πολύ απλά δεν εμπιστευόμαστε την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του καθ΄ύλην αρμόδιου εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, το οποίο έχει αποδείξει πολλές φορές ότι πάσχει απο σοβαρότατο "στραβισμό".

Κατά την άποψή μας το μόνο θετικό το οποίο βγαίνει απο αυτή την τηλεοπτική σαβούρα της εκπομπής με τα ...ανακριτικώς "πορνοζητούμενα", είναι η απογύμνωση όλων αυτών που της συμπαρίστανται και η ανάδειξη του αληθινού τους προσώπου εν όψει μάλιστα των ευρωεκλογών, οι οποίες εκτός απο ευρωβουλευτές θα στείλουν ελπίζω και ηχηρότατα μηνύματα σε κάποιους.

Για να μήν βαυκαλίζονται κάποιοι ότι ο κ. Καρατζαφέρης και οι βουλευτές του εκφράζουν την Ορθοδοξία έστω και κατ΄ελάχιστον, διαβάστε πιο κάτω τί γράφει το site των νεο-ειδωλολατρών για την συμβία ενός εκ των πρωτοπαλλήκαρων του κόμματος.


Το «Έπος» της Ευγενίας Μανωλίδου

" Ο Ελληνισμός αξίζει να υποτάξει τον κόσμο στην εξουσία του παρά να υποτάσσεται στην τυραννία των ναζωραίων."

Η μόλις 30 ετών Ελληνίδα συνθέτης Ευγενία Μανωλίδου κυκλοφόρησε προσφάτως τον διπλό σύμπακτο δίσκο με τίτλο «Έπος». Πρόκειται για ένα λυρικό δράμα σε τρεις πράξεις.

Αγοράσαμε τον σύμπακτο δίσκο και δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από την επαγγελματική εργασία της κορυφαίας Ελληνίδος συνθέτριας. Αρμονία, φωνητικά, στίχοι, μουσικά όργανα συμπλέκονται σε ένα θεόπνευστο σύνολο, το οποίο αποτελεί ύμνο στους Αθανάτους Θεούς, στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό.
Όποιος Έλλην έχει ενστερνιστεί την αγάπη για την Ελλάδα και τον σεβασμό προς τους Αθανάτους Θεούς δεν μπορεί παρά να εξυφαίνει αριστουργήματα διότι λαμβάνει μέρος στο Θείο Δράμα, στην ζώσα Ελληνική Παράδοση.
Προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες την αγορά του «Έπους» ως καθαρτήριο μέσον της μισελληνικής πραγματικότητος. Θεωρούμε ότι η μουσική του «Έπους» είναι κατάλληλη για χρήση στις Ιεροπραξίες της Ελληνικής Θρησκείας.

(http://www.hellenicreligion.gr/doc/manolidou.htm)

Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 18, 2009 11:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για την εμετική εκπομπή της κ. Μανωλίδου έχουμε γράψει πολλές φορές στο ΡΕΣΑΛΤΟ.
Παραθέτουμε ένα άρθρο, από το τεύχος 34, Νοέμβριος 2008.


Χρήμα και εξουσία
Ή
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Γράφει: Η Θάλεια Βεργή

«Ω, του Όμηρου η χώρα τι γαϊδάρους τρέφεις τώρα»!


Κάποτε αυτή η χώρα έβγαζε μεγάλους λογοτέχνες, φιλόσοφους, μουσικούς, θεατράνθρωπους και πολλούς άλλους πνευματικούς σκαπανείς. Σήμερα μας καταδυναστεύουν τα μηδενικά και οι ανεκδιήγητοι πλασιέ των σκουπιδιών και των ποικίλων διαστροφών.

Έχει καταντήσει σκάνδαλο αυτό που γίνεται με τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου. Με
αφορμή ένα κανιβαλικό παιχνίδι (η «ποίηση» της διαστροφής και της βαρβαρότητας), όλα τα κανάλια έχουν αναλάβει δωρεάν τις δημόσιες σχέσεις του ζεύγους. Η προβολή του διαστροφικού κανιβαλισμού έχει πάρει αποκρουστικές διαστάσεις.


Το ίδιο και η υποκρισία των φωνακλάδων ηθικολόγων παντός χρώματος: Ο αμοραλισμός κι εδώ βρίσκεται σε παράκρουση.

Δεν μας εκπλήσσει, λοιπόν, το τηλεπλασάρισμα, όχι μόνο της κοπριάς, αλλά και των φωνακλάδων ηθικολόγων, ιδιαίτερα των υστερικών τηλεπλασιέ, τύπου Άδωνι. Τέτοιοι υστερικοί, τηλεπλασιέ-ηθικολόγοι δεν αποτελούν μόνο την ακραία μορφή του αμοραλισμού, του τυχοδιωκτισμού και του αριβισμού, αλλά και τα διατεταγμένα «πιόνια» των μηχανισμών της καπιταλιστικής σήψης…
Τέτοιοι τύποι, είναι τόσο μεθυσμένοι με το «εγώ» τους, έχουν φιλήσει τόσες μπότες και κατουρημένες ποδιές για να αναρριχηθούν και τόσο διαβρωμένοι που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

Εμπορεύονται τα πάντα και ξεπουλάνε τα πάντα.

Μικρομπακαλίστικες ψυχές, έτοιμες να πουλήσουν τοις «μετρητοίς», «πατριωτισμούς», «αντιστάσεις» στο κατεστημένο, «ελληνικές αξίες», «πνεύμα και ηθική» αρκεί να μετρηθεί το όφελος στο τραπέζι της συναλλαγής: Της προβολής και του θεάματος, του χρήματος και της εξουσίας.

Πριν από λίγο καιρό,
αυτός ο «μαινόμενος» τηλεπλασιέ εναντίον της Νέας Τάξης, συμμετείχε σε ΝΑΤΟϊκή αποστολή στο Αφγανιστάν!!!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μια από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις εκείνου του «εμπορεύματος» που καταναλώνεται, από τους καθεστωτικούς πομπούς της πολιτικής αποβλάκωσης και ηθικής διαστροφής, σε ποικίλες μορφές.
Επιλέχτηκε, μέσω της Μανωλίδου, να πλασάρει τις πιο μακάβριες «τεχνικές» της αμερικανικής βαρβαρότητας και ηθικής διαστροφής.

Οι νέες τεχνικές βασανιστηρίων

«Από τις μακρινές χώρες, οι άρχοντες της εξουσίας εκθειάζουν διεθνώς την πρόοδο της μεθόδου των βασανιστηρίων, την τεχνική των δολοφονιών ανθρώπων και ιδεών, την καλλιέργεια της σιωπής, τον πολλαπλασιασμό της ανικανότητας και τη σπορά του φόβου».
Εντουάρντο Γκαλεάνο


Το άθλιο παιχνίδι της Μανωλίδου εφαρμόζει όλες τις σύγχρονες εφιαλτικές τεχνικές της αμερικανικής αυτοκρατορίας. Την τεχνική του «ορού της αλήθειας», την τεχνική του σπιούνου της σκέψης, την τεχνική της δολοφονίας του μυαλού και της ψυχής. Τα θύματα μιας άρρωστης κοινωνίας, ξεπουλάνε το μυαλό τους και τη ψυχή τους για το χρήμα, αποδέχονται τον έσχατο εξευτελισμό των τελειοποιημένων «τεχνικών» του βιασμού τους, προκειμένου να παίξουν στο εφιαλτικό χρηματιστήριο της διαστροφικής βαρβαρότητας των «αρχόντων της εξουσίας».
Η Μανωλίδου επιλέχτηκε μελετημένα να παίξει αυτό το ρόλο την τηλεστάρ ενός θεάματος που σπέρνει και ωραιοποιεί τις πιο αποκρουστικές μορφές της ισοπέδωσης και διαφθοράς των ανθρώπων. Η Μανωλίδου δεν νομιμοποιεί απλώς τις εφιαλτικές τεχνικές της αυτοκρατορικής κακουργίας του βιασμού και της ενοχοποίησης της σκέψης, αλλά τις καθιστά και εμπορεύσιμο «προϊόν», καταναλωτικό θέαμα. Γίνεται ένα μαζικός πομπός μόλυνσης της ελληνικής κοινωνίας και της νεολαίας, ένας τηλε-οχετός που ξερνάει όλες τις μολυσματικές ασθένειες της σήψη και παρακμής, όλων των ειδώς τις διαστροφές.
Ο Εφιάλτης του Όργουελ αποτυπώνεται σε αυτό το παιχνίδι της Μανωλίδου.

Η «σύνδεση» των τηλε-διαστροφών

Το τηλεθέαμα συνδέει όλα τα ειδωλολατρικά σύμβολα της παρακμής. Το διεστραμμένο παιχνίδι της Μανωλίδου συνδέεται και το συνδέουν τα είδωλα του τηλεθεάματος με την πολιτική διαστροφή του τηλεπλασιέ: Τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Μια σύνδεση που την πραγματοποιεί διατεταγμένα το τηλεοπτικό θέαμα που εμπορεύεται τη σαπίλα και τη διαστροφή: «Θέαμα» που αποτελεί τον κυρίαρχο μηχανισμό της ιμπεριαλιστικής αποκτήνωσης…
Αρχίζει, λοιπόν, ο δημοσιογραφικός, τηλεοπτικός υπόκοσμος όχι απλώς να εξωραΐζει το μακάβριο, αλλά και να προβάλλει, μέσω αυτού του εξωραϊσμού, τον Άδωνι Γεωργιάδη.
ΟΛΟ το κιτσαριό και τα «σκουπίδια» των μεσημεριάτικων εκπομπών αφήνιασαν γύρω από το ζεύγος…
Ο σταρ των «Ούφο», ο Χαρδαβέλλας, ασχολήθηκε και αυτός με το «μεγάλο γεγονός»! Η εκπομπή του αποτέλεσε ένα από τα πλέον προκλητικά επεισόδια εξωραϊσμού και διαφήμισης της διαστρεμμένης «σύνθεσης»: Μανωλίδου-Γεωργιάδης…

Μια εκπομπή που επικεντρωνόταν στον Άδωνι και τις «αξίες» του (θα μιλήσουμε παρακάτω), πλαισιωμένη από τον τηλεοπτικό προβοκάτορα του δημοσιογραφικού υπόκοσμου, Αλέξανδρο Βέλιο και κάτι άλλους άσχετους ή μεσημεριανών παραθύρων.

Το ντεκόρ των «μαϊντανών»: εδώ ακούστηκαν κάποια ψελλίσματα για την εκπομπή, με κυρίαρχο του τηλεοπτικού προβοκάτορα, «μαϊντανού», Βέλιου. Αυτός ο γλοιώδης τύπος που υστερικά εκλιπαρεί την προβολή του ναρκισσισμού του στην οθόνη, δικαίωσε σε όλα την εκπομπή της Μανωλίδου: Όταν εκλιπαρείς να είσαι «μαϊντανός» του τηλεθεάματος, το γλείφεις υστερικά, περιφέροντας όλες τις «ακαθαρσίες» αυτού του τηλεθεάματος, σαν κοινός προβοκάτορας αυτών των εμετικών σώου. Αυτός είναι ο Βέλιος: ο περιφερόμενος μαϊντανός του δημοσιογραφικού υπόκοσμου.

Ο Χαρδαβέλας, με συνταγή Μάκη Τρανταφυλλόπουλου (πετυχημένη συνταγή) είχε τις «γλάστρες» του σαν «ντεκόρ» για να αποπροσανατολίσει και να «επενδύσει» στη δική του συνέντευξη με των Άδωνι και την Μανωλίδου στο σπίτι τους!!!
Μετατόπισε δηλαδή την ουσία του προβλήματος (η αθλιότητα της εκπομπής) και εστίασε στον Άδωνι, στις σχέσεις με την Μανωλίδου και στις τυχών εκλογικές «ζημιές».
Φυσικά, ο μόνος που μιλούσε ήταν ο Άδωνις. Η Μανωλίδου ήταν η «γλάστρα»!!!
Όλη η συνέντευξη του μεγάλου αυτού, δήθεν αριστερού, δημοσιογράφου, ήταν ο εξωραϊσμός της «αθλιότητας»: Εκπομπής και Άδωνι. Η σκανδαλώδης διαφήμιση του Άδωνι και των «ιδεών» του…


Οι διαφημιζόμενες «αξίες»!

Αυτοί που εξόρυξαν
τα μάτια των ανθρώπων
τους μέμφονται
γιατί είναι τυφλοί

John Milton

Συνοψίζοντας παραθέτουμε τα κομβικά σημεία της συνομιλίας:

α). Δεν την επικροτούν (Άδωνις και η σύζυγος) την εκπομπή, αλλά δεν είπαν όχι, μάλιστα ο Άδωνις προέτρεπε την Μανωλίδου να μην αρνηθεί, και ήταν σίγουρος για την επιτυχίας της.
Συμπέρασμα: Ανοικτή ομολογία αμοραλισμού και ανθρώπου χωρίς αρχές (ιδεολογικές, πολιτικές, ηθικές). Δεν επικροτώ, αλλά το κάνω!!!

Ένας είναι ο Θεός εδώ: το χρήμα, η προβολή, η φήμη και το τέρας της ακροαματικότητας, δηλαδή η εξουσία του αγοραίου «ειδώλου»!!!

β). Τα παιδιά τους δεν τα αφήνουν να δουν την εκπομπή!!!
Άλλος κυνικός αμοραλισμός! Για το βιασμό των παιδιών γενικά που γίνεται μέσω τέτοιων εκπομπών, αυτός ο κήρυκας της ηθικολογίας και ο «ευαίσθητος» Χαρδαβέλας δεν έβγαλαν άχνα!!!

γ). Και η κορύφωση του αμοραλισμού: «Η μεγάλη ακροαματικότητα τη εκπομπής δείχνει ότι υπάρχει ένα κοινό που την θέλει»!!!
Ταΐζουμε τον κόσμο με σκουπίδια, βαρβαρότητα και διαστροφές, τον εθίζουμε και μετά τον κατηγορούμε που τα βλέπει!!!
Το ζήτημα, όμως για έναν άνθρωπο που πιστεύει και αγωνίζεται για αξίες είναι άλλο. Αγωνίζεται κόντρα στην αποκτήνωση του κόσμου, κόντρα στην διάβρωση της κοινωνίας και δεν προσαρμόζεται στο σάπιο και στην εμπορία του σάπιου.
Δεν μπορείς να λες ότι αγωνίζεσαι ενάντια στην παρακμή, στην κοινωνική, πολιτική και ηθική σήψη, ενάντια στις εστίες μόλυνσης και αποκτήνωσης των ανθρώπων και να συμμετέχεις ενεργά στους μηχανισμούς και τις εστίες μόλυνσης και αποκτήνωσης.
Ένας πολιτικός και πνευματικός άνθρωπος που οραματίζεται μια άλλη κοινωνία και ισχυρίζεται ότι πολεμάει τη νεοταξική ισοπέδωση των ιδεών και αξιών, του πολιτισμού και της ιστορίας, που πολεμάει την αγοραία νεοταξική ηθική και τη δολοφονία του μυαλού και της ψυχής των ανθρώπων, ένας τέτοιος άνθρωπος κτυπά πρώτα από όλα το «χαρακτήρα» και τη κτηνωδία τέτοιων εκπομπών, τις πηγές της ισοπέδωσης και διαστροφής (ΜΜΕ) και δεν αποτελεί γρανάζι τέτοιων εφιαλτικών δομών εξουσίας.
Εδώ πλέον, ο ίδιος ο Άδωνις ομολογεί ότι δεν πιστεύει σε τίποτα από όσα διακηρύττει (για τους αφελείς), δεν πιστεύει σε καμία ιδέα και σε καμιά αξία, δεν έχει καμιά αναστολή και ηθικό φραγμό.
Ομολογεί ότι είναι ένα αριβίστας, καριερίστας και τυχοδιώκτης ελεεινή μορφής.

Το «Πιστεύω» του είναι ένα και μόνο: Το χρήμα και η εξουσία!!!

Ανάλογη και η φιλοσοφία του: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Η φιλοσοφία όλων των γενίτσαρων της εξουσίας


[/size][/size]
Επιστροφή στην κορυφή
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 18, 2009 10:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.greekalert.com/2009/05/m.html

Mε κορόιδεψε και όσο κι αν το χρυσώσει το χάπι δεν θα το καταπιώ

Ο Καρατζαφέρης με κορόιδεψε... Κι επειδή κορόιδεψε εμένα κι άλλους σαν
κι εμένα χρόνια τώρα, νόμισε πως θα κοροϊδέψει και τους Αμερικάνους.

Για αυτό επέλεξε την αγαπημένη τους και άξια εκπρόσωπο τους στην
Πατρίδα μας Νίκη Τζαβέλα για να την βάλει επικεφαλής του
Ευρωψηφοδελτίου του. Ναι. Για αυτό την επέλεξε και για τις άλλες
γνωριμίες. Ούτε για τις θέσεις της, ούτε για τα πιστεύω της που θα
προσπαθήσει με σθένος κρύψει.

Ο Καρατζαφέρης με κορόιδεψε... και μου ζητάει να γλείψω εκεί που
έφτυνα γιατί αυτός το διάλεξε χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Παίζει με
τα πατριωτικά μου αισθήματα και με εκβιάζει, νομίζοντας πως δεν έχω
άλλες επιλογές. Μπορεί να νομίζει πως το κενό που θα αφήσω θα
αναπληρωθεί εύκολα από το «Σταρ σύστεμ» που θα τον παίξει, αφού η
λεγάμενη είναι γνωστή υπάλληλος όλων των αφεντικών που ίδιος μέχρι
πριν από λίγο καιρό αναθεμάτιζε.

Ο Καρατζαφέρης με κορόιδεψε... αλλά είναι η τελευταία φορά που το
κατάφερε. Η συνείδηση μου αντιστέκεται. Όπως αντιστάθηκε όταν
αποχαιρετούσα άπαξ δια παντός την Ρηγίλλης και τα συναυτά. Για αυτήν
και για άλλους σαν αυτήν βγήκα από το μαντρί... Αλλά ο Καρατζαφέρης με
κορόιδεψε... Και την βρίσκω ξανά μπροστά μου. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα
το καταπιώ για το καλό του Καρατζαφέρη. Όχι λέμε... Όσο κι αν το
χρυσώσει το χάπι δεν θα το καταπιώ... Την Κυριακή 7 Ιουνίου, του Αγίου
Πνεύματος, ξέρω πολύ καλά τι θα κάνω και τι δεν θα κάνω... Ελπίζω να
ξέρουν κι άλλοι πολλοί που κορόιδεψε μαζί μου...

Ευχαριστώ...
Π.Ν


Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 19, 2009 8:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από το «Ιχνος»

http://ixnos.blogspot.com/2009/03/blog-post_1403.html

ΛΑ.Ο.Σ οι «ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ»


"Τι κι αν εντός Ελλάδας οι έμποροι του Μακεδονικού, οι ΛΑΟικατζήδες, μιλούν για FYROM και VARDARSKA για να αποφύγουν την αναγνώριση της «ακατονόμαστης» ανεξάρτητης Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Τι κι αν ξορκίζουν μπροστά στους ψηφοφόρους τους (πάντα εντός Ελλάδας) το θέμα του ονόματος, όποτε γίνεται δημόσια συζήτηση με πρώτο τον Καρατζαφέρη... που αρνείται πεισματικά κάθε «παραχώρηση εθνικού ζωτικού χώρου στους Σκοπιανούς» ακόμα και όταν μισογίνεται στα φανερά από βουλευτές του ίδιου του Λ.Α.Ο.Σ όπως ο Βελόπουλος.
Τι κι αν η «παραχώρηση» αυτή (βλέπε διεθνής αναγνώριση) επιβεβαιώνεται από τον Ευρωβουλευτή του Λ.Α.Ο.Σ τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ (δεξί χέρι του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ) με την πρόσφατη ομιλία του στις Βρυξέλλες όπου μίλησε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μπροστά σε δεκάδες ξένους Ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους.
Ο ίδιος ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ διαψεύδει κάθε τέτοια αποδοχή της πραγματικότητας σαν «παραποιημένη», «ανύπαρκτη αναφορά» που κατασκευάστηκε από «προβοκάτορες κατά του Λ.Α.Ο.Σ».
Τώρα όμως βγαίνει να διαψεύσει τον ίδιο ο Βουλευτής του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ (αριστερό χέρι του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ στα περίεργα...), γνωστός από την υπόθεση του με την Στρατολογία που παραπέμφθηκε στην Βουλή.

Φαίνεται ότι και τα 2 χέρια του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, οι ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ, όταν βρεθούν στο Ευρωκοινοβούλιο δουλεύουν περίεργα...
Ίσως να νιώθουν «πιο ελεύθεροι» όταν βρίσκονται στο εξωτερικό και χωρίς την επίβλεψη του αφεντικού σπεύδουν να ονομάσουν τα «Σκόπια» με το αναγνωρισμένο τους όνομα αυτό της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!
Η πολιτική κωλοτούμπα σε όλο της το μεγαλείο... Διαβάστε την σελ. 6 του επίσημου κειμένου του Ευρωκοινοβουλίου:



http://www.europarl.europa.eu/webnp/webdav/site/myjahiasite/users/jribot/public/JPM%20New%20Deal/Summary%20of%20plenary%2016%2002%2009%20(2).doc



«Mr Konstantinos AIVALIOTIS, MP, Vouli ton Ellinon - Greece, poses the question to the Commission about their failure to deal with the aging population and adds that 13 million Euro was spent on Turkey and Macedonia since 1992 and that those countries are outside the EU and that the EU should be investing in itself instead, especially in new energy sources.»



Όλα αυτά μέσα στα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης Βουλευτών και Ευρωβουλευτών στο Βέλγιο στις 16/2/2009! Τα υπόλοιπα είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και φυσικά αφορούν μόνο την ελληνική σοβινιστική πολιτική αγορά του Λ.Α.Ο.Σ."
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=997550

Επιστροφή στην κορυφή
αγανακτησμένος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 11:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το μοντέλο Ομπάμα το... νέο οικονομικό πρότυπό της!


ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


http://www.youtube.com/watch?v=5x0FZbiDCuw


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ: Πέμπτη, 21 Μάιος 2009: Δεν τα κατάφερε ούτε να κρυφτεί. Σήμερα το πρωί στο MEGA η αμερικανόδουλη και “υπηρέτρια” οικονομικών συμφερόντων ήταν αποκαλυπτική. Σε ερώτηση του Οικονομέα, αν συμφωνεί με την κριτική Καρατζαφέρη, ότι η Ντόρα είναι φιλοαμερικανή, απάντησε: “Εγώ δεν είμαι κλώνος κανενός”.

Δηλαδή καθαρά και ξάστερα η Τζαβέλα δεν συμφωνεί με τον Καρατζαφέρη, σε όσα λέει για την Ντόρα… Η αλήθεια είναι ότι συμφωνεί με τον Καρατζαφέρη, αφού οι αντιαμερικάνικες κορώνες του είναι για τα “μάτια του κόσμου” και η επιλογή του να έχει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του τη Τζαβέλα, σηματοδοτεί την αλλαγή στάσης του…

Οι γνωστές “τσαρλατανιές” του “αγοραίου “πολιτικού. Αποκαλυπτική η Τζαβέλα και για τον Βάϊο Βαϊτση του ΛΑΟΣ Όταν είπε σκωπτικά ο Οικονομέας ότι ο Βάης είναι φίλος μας, η Τζαβέλα απάντησε: [b]“Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν “διάφορα” στελέχη, αλλά στα μικρά κόμματα φαίνονται περισσότερο! Έτσι κάρφωσε και τον Βαϊτση που είναι και αντιπρόεδρος της Βουλής, και υπαινίχθηκε σαφέστατα κάποια “ιδιαιτερότητά” του… Να την χαίρονται στο ΛΑΟΣ.”
WWW.politikosafari.blogspot.com
Επιστροφή στην κορυφή
Βελουχιώτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 22, 2009 11:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τό βίντεο πού ἀκολουθεῖ ἀποτελεῖ ἀδιάψευστο μάρτυρα τῶν
προλαλήσαντων διά μέσω τῆς ἰδίας.


http://www.youtube.com/watch?v=5x0FZbiDCuw&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες