Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η επιχείρηση διάλυσης της Ελλάδας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Σπ. Χατζάρας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 07, 2009 11:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Η επιχείρηση διάλυσης της Ελλάδας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://deltio11.blogspot.com/2009/03/blog-post_2573.html



Σε πλήρη ανάπτυξη η επιχείρηση κατάλυσης της ελληνικής κυριαρχίας και μετατροπής της Ελλάδας σε χώρα «Μπένετον».

Η έκθεση, «Gay McDougall» όπως και η έκθεση του Στέιτ Ντηπάρτμεντ, αποτελούν, το πολιτικό και ιδεολογικό υπόβαθρο, για την «εξέγερση των μεταναστών», για την οποία οι «τελικές πρόβες» συνεχίζονται.
Επισημαίνω,σαν πρώτη αντίδραση τις ακόλουθες παραγράφους με ιδιαίτερη πολιτική σημασία για το μέλλον.
36. The Muslim minority is only officially recognized in Western Thrace, however, over recent years large numbers of Muslims have migrated to Greece and settled in other areas where they face challenges to religious freedoms. In Athens there are no recognized Mosques and no Muslim cemeteries. Mosques function “underground” and illegally. They call for the legalization
of Mosques and note that legislation allowing for a Mosque and Islamic Centre met with strong objections from the Greek Orthodox Church and Athens residents. When a Muslim dies the body is sent to the country of origin or to Thrace for burial. The Greek Orthodox Church reportedly donated land for a Muslim cemetery however progress has been slow.
36. Η μουσουλμανική μειονότητα επισήμως αναγνωρίζεται μόνο στη δυτική Θράκη, Εντούτοις, κανένας μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων έχει μεταναστεύσει στην Ελλάδα και έχει εγκατασταθεί σε άλλες περιοχές όπου αντιμετωπίζουν προκλήσεις στις θρησκευτικές τους ελευθερίες. Στην Αθήνα δεν υπάρχει κανένα αναγνωρισμένο μουσουλμανικό Τέμενος και κανένα μουσουλμανικό νεκροταφείο.Η Λειτουργία των μουσουλμανικών τεμενών είναι «υπόγεια» και παράνομη. Απαιτούν τη νομιμοποίηση των μουσουλμανικών τεμενών και παρόλο που η νομοθεσία προβλέπει ένα μουσουλμανικό τέμενος και ένα ισλαμικό κέντρο , αντιμετωπίστηκε με έντονες επιφυλάξεις από τους κατοίκους Αθηναίων και την ορθόδοξη εκκλησία. Όταν ένας μουσουλμάνος πεθαίνει, το σώμα του στέλνεται στη χώρα προέλευσης ή στη Θράκη για τον ενταφιασμό. Η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες παραχώρησε έκταση για τη δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου αλλά η πρόοδος είναι αργή.».

Είναι προφανές , ότι η εισβολή από την Τουρκία των λαθρομεταναστών αποβλέπει στην «επιβολή» προτύπων στην ελληνική κοινωνία. Ο στόχος είναι η εθνική, η γλωσσική, πολιτιστική και θρησκευτική μεταβολή, και η μετατροπή της. Ελληνικής Δημοκρατίας, από το κράτος, και το εθνικό κέντρο των Ελλήνων, σε πολυεθνική επαρχία της « παγκόσμιας ολιγαρχίας»

.....«The Macedonian language is not recognized, taught, or a language of tuition in schools» .
-«η μακεδονική γλώσσα δεν αναγνωρίζεται ως γλώσσα εκπαιδευτικού συστήματος, και δεν δεν διδάσκεται» .

-Η αναφορά στην «μακεδονική γλώσσα», συμβαδίζει με την πρόταση Νίμιτς για «συμβιβασμό στην αναγνώριση της γλώσσας» .

81. The Greek government’s interpretation of the term “minorities” is too restrictive to meet current standards
81.Η ερμηνεία από την Ελλάδα του όρου μειονότητα είναι πολύ περιοριστική θα ανταποκριθεί στα σημερινά δεδομένα.
-Η δήλωση στον ΟΠΕΚ του κ. Ροζενστάιν ειναι επομένως ξεκάθαρη τώρα.

82. One also senses an interest in promoting a singular national identity
82.Κάποιος μπορεί να αισθανθει ένα ενδιαφέρον για την προώθηση μιας μοναδικής εθνικής ταυτότητας.

-Να λοιπόν η ουσία του προβλήματος. Η μοναδική εθνική ταυτότητα. Αυτό που θέλουν να αλλάξουν. Η καλύτερα να μας επιβάλουν.Τώρα γλινεται κατανοητή και η "Πρεμούρα", ορισμένων για τά "ελληνόπουλα" από την Αφρική κλπ.

87. In the modern paradigm, while minority issues are a legitimate interest of the
international community, they should not be seen as tied to or implicating specific
inter-state relations that may threaten the principle of territorial integrity. ....

87. Η διεθνής κοινότητα έχει το νόμιμο δικαίωμα να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τα ζητήματα μειονοτήτων, και δεν πρέπει να συνδέονται η να προκαλούν προβλήματα στις διακρατικές σχέσεις που μπορεί να απειλήσουν την αρχή της εδαφικής ακεραιότητας.
....Η απόφαση ότι μια συγκεκριμένη ομάδα πρέπει να τύχει προστασίας ως μειονότητα που δεν επιφέρει επιπτώσεις στις διακρατικές σχέσεις. Οι μειονότητες είναι συστατικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας και όχι ξένο στοιχείο.

-Αυτή είναι η εφαρμογή, του δόγματος της «περιορισμένης κυριαρχίας», που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Γιουγκοσλαβία με το Κοσσυφοπέδιο. Η παρέμβαση, στα θέματα μειονοτήτων είναι «νόμιμο δικαίωμα» της διεθνούς κοινότητας, δηλαδή των Ηνωμένων Πολιτειών και τον κοφρίμ-μααμινίμ.

-Είναι απορίας άξιο, γιατί η κυρία McDougall αρνείται το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, ως Μακεδόνων ,στα 2 εκ. των κατοίκων της βορείου Ελλάδος, και το αναγνωρίζει σε μερικές εκατοντάδες «χαφίέδες» .
-Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού έχει τα όρια του. Εάν ο κ. «καθηγητής» αισθάνεται ως «Αλίκη Βουγιουκλάκη», ιδίως μετά την εκπομπή του στο υποκατάστημα του BBC, αυτό, δεν υποχρεώνει το ελληνικό κράτος, ούτε στην έκδοση ταυτότητας με αυτό το όνομα, ούτε στην αναγνώριση πνευματικών δικαιωμάτων στις ταινίες της.
Ικανοποίηση Γκρούεφσκι
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το περιεχόμενο της έκθεσης της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ για ζητήματα μειονοτήτων, Γκέι Μακ Ντούγκαλ.
Κληθείς να σχολιάσει το περιεχόμενο της έκθεσης, ο κ. Γκρούεφσκι, από την πόλη Στιπ όπου συμμετείχε σήμερα σε προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των προεδρικών και δημοτικών εκλογών της 22ας Μαρτίου, δήλωσε:
«Για εμάς ήταν κάτι το αναμενόμενο και δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη. Ίσως γι άλλους να αποτέλεσε έκπληξη, για εμάς όμως όχι. Είναι θετικό το γεγονός ότι το ζήτημα έλαβε διεθνή στήριξη. Για εμάς αποτελεί ένα είδος ικανοποίησης, διότι από την άλλη πλευρά υπήρχε άρνηση παραδοχής».

-Το πλήρες κείμενο της έκθεσης, της Gay McDougall, της «ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα» του Ο.Η.Ε. για τα ανθρώπινα δικαιώματα,
-στο i-reporter.
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=10824828&postID=7116491527838867720&isPopup=true

-και στο taxlaia.
http://taxalia.blogspot.com/2009/03/gay-mcdougall.html.

Η δήλωση του εκπροσώπου του Υπ.Εξωτερικών,
-στο http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/Articles/el-GR/05032009_SB2054.htm

----------
ΥΓ.Οι πρόβες.

...Επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στη διάρκεια πορειών διαμαρτυρίας

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης, στη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για την επίθεση με χειροβομβίδα στο στέκι μεταναστών στα Εξάρχεια.
Η κινητοποίηση έγινε με πρωτοβουλία του Δικτύου για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα και αριστερών οργανώσεων. Αφεητρία ήταν τα Προπύλαια και οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς την Ομόνοια και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη Βουλή, μέσω της οδού Σταδίου, για να επιστρέψουν στο τέλος στα Προπύλαια.
Ομάδα αντιεξουσιαστών που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας πέταξαν πέτρες εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και περιορισμένη χρήση χημικών.
Στα επεισόδια που ακολούθησαν, νεαροί προξένησαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα και τζαμαρίες καταστημάτων στην οδό Σταδίου.
Eπεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Ένταση επικράτησε το απόγευμα και στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη διάρκεια πορείας που διοργάνωσαν το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και ο Σύλλογος Αντιρρησιών Συνείδησης.
Η πορεία κατέληξε στην Καμάρα.
Οι νεαροί πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που απάντησαν με χρήση χημικών
-----------------------
Το ρεπορτάζ του in.gr
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=992758&lngDtrID=244

Λίγα 24ωρα μετά τα επεισόδια της Οχρίδας και την ταξιδιωτική οδηγία της Ελλάδας για την ΠΓΔΜ, έρχεται έκθεση ανεξάρτητης εμπειρογνώμονος του ΟΗΕ να φορτίσει το κλίμα, καθώς στα συμπεράσματά της αναφέρει ότι υπάρχει «μακεδονική μειονότητα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία». Αντιδρά το υπουργείο Εξωτερικών, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να γίνεται εκμετάλευση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα, η ανεξάρτητη εμπειρογνώμονας των Ηνωμένων Εθνών για μειονοτικά θέματα, Γκέι Μακ Ντούγκαλ, η οποία επισκέφθηκε τη χώρα μας την περίοδο 8-16 Σεπτεμβρίου, επισημαίνει στην έκθεσή της ότι υπάρχει «μακεδονική εθνοτική μειονότητα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία» , την οποία δεν αναγνωρίζει η ελληνική κυβέρνηση.

Καλεί, δε, την Αθήνα να ξεφύγει από τη στενή οπτική του αν υπάρχει στη χώρα «μακεδονική» ή «τουρκική» μειονότητα, διότι αυτή απηχεί μια περιοριστική και ξεπερασμένη αντίληψη.

Παράλληλα, ζητά να εστιάσει πλήρως «στην προστασία του δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό, στην ελευθερία της έκφρασης και του συνεταιρίζεσθαι» και να διασφαλίσει τόσο στην «τουρκική» όσο και στη «μακεδονική» μειονότητα κάθε είδους προστασία προκύπτει από τις διεθνείς συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Το Βήμα, τα όσα αναφέρονται στην έκθεση αναμένεται να φορτίσουν ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα στις σχέσεις της Ελλάδος με την ΠΓΔΜ, δεδομένου και του γεγονότος ότι ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι έχει καταφέρει να εντάξει το θέμα της αναγνώρισης «μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας» στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία, ενώ δεν έχει διστάσει να ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει ουσιαστικά την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» και να επιστρέψει την ελληνική ιθαγένεια σε εκδιωχθέντες «σλαβομακεδόνες».

Με δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γ.Κουμουτσάκος ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα παρουσιάσει επισήμως τις θέσεις της κατά τη συζήτηση της έκθεσης στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Γενεύη στις 10 Μαρτίου.

Σημείωσε, ακόμη ότι οι μηχανισμοί προστασίας και ενδυνάμωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν πρέπει να μετατρέπονται σε άλλοθι και εργαλείο για όσους «συνειδητά επιχειρούν να τους εκμεταλλευθούν για την προώθηση δικών τους σκοπιμοτήτων στο επίπεδο των διακρατικών σχέσεων».

Η κ. Μακ Ντούγκαλ αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην 26σέλιδη έκθεσή της στην «εθνοτική ταυτότητα στην περιοχή της Φλώρινας». Επισημαίνει συγκεκριμένα ότι η Αθήνα δεν αναγνωρίζει τη «μακεδονική εθνική μειονότητα» που κατοικεί στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, όπως και την ύπαρξη «μακεδονικής γλώσσας». Κάνει αναφορά στην παρενόχληση και στις διακρίσεις που υφίστανται όσοι δηλώνουν «Μακεδόνες», ενώ καλεί για αναγνώριση όλων των οργανώσεων που χρησιμοποιούν το επίθετο «μακεδονικός».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σκέλη της έκθεσης, η κ. Μακ Ντούγκαλ ομιλεί για τη «μουσουλμανική μειονότητα» της Θράκης, τη μόνη όπως τη χαρακτηρίζει μειονότητα που αναγνωρίζει επισήμως η Ελλάδα, καθώς και για τους Ρομά. Καλεί για την ελεύθερη χρήση του όρου «τουρκικός» σε διάφορες ενώσεις, ενώ εμμέσως ζητεί την εκλογή μουφτή, εφόσον αυτός περιορίζεται στα θρησκευτικά του καθήκοντα. Ζητεί επίσης βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ρομά.
-----

To ρεπορτάζ από την http://www.kathimerini.gr/
ΟΗΕ: Προβλήματα στην προστασία των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στην Ελλάδα
Έκθεση της Ανεξάρτητης Εμπειρογνώμονος των Ηνωμένων Εθνών για θέματα μειονοτήτων, Γκέι ΜακΝτούγκαλ.

Τα αποτελέσματα των επαφών της στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο και τις δικές της εκτιμήσεις καταγράφει σε σχετική έκθεσή της η Ανεξάρτητη Εμπειρογνώμονας των Ηνωμένων Εθνών για θέματα μειονοτήτων, Γκέι ΜακΝτούγκαλ η οποία είχε επισκεφθεί την Ελλάδα από τις 8 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2008.

Όπως σημειώνει στην έκθεσή της, σκοπός ήταν η «προώθηση της υλοποίησης της Διακήρυξης για τα δικαιώματα των ατόμων που ανήκουν σε εθνικές ή εθνοτικές, θρησκευτικές και γλωσσικές μειονότητες». Η κ. Μακ Ντούγκαλ αναφέρει ότι είχε ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές της χώρας και διεξήγαγε εκτεταμένες διαβουλεύσεις με εκπροσώπους της κυβέρνησης, σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και με θρησκευτικούς ηγέτες, κοινωνικούς παράγοντες και οργανώσεις των πολιτών.

Στην έκθεσή της, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει ότι «η Ελλάδα αναγνωρίζει μόνο μία μειονότητα, τη μουσουλμανική θρησκευτική μειονότητα της Δυτικής Θράκης, η οποία προστατεύεται από τις διατάξεις της Συνθήκης της Λωζάνης του 1923. Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει το καθεστώς των άλλων μειονοτικών κοινοτήτων. Η κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι οι ισχυρισμοί για την ύπαρξη των άλλων μειονοτήτων είναι αβάσιμοι».

Στη συνέχεια, η κ. ΜακΝτούγκαλ προτρέπει την κυβέρνηση της Ελλάδας «να αποχωρήσει από τη διαμάχη» για το αν υπάρχει «Μακεδονική» ή «Τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα και την καλεί «να επικεντρωθεί στην προστασία των δικαιωμάτων για τον αυτοπροσδιορισμό, την ελευθερία της έκφρασης και στην ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι των εν λόγω κοινοτήτων», προσθέτοντας: «Η Ελλάδα θα πρέπει να συμμορφωθεί πλήρως με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ειδικά με αυτές τις αποφάσεις ότι μπορούν να χρησιμοποιούν τις λέξεις «Μακεδονική» και «Τουρκική» στο όνομά τους και να εκφράζουν ελεύθερα τις εθνοτικές ταυτότητες».

Επίσης, κάνει αναφορά σε «διακρίσεις κατά των Ρομά στην Ελλάδα», επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «πολλά παιδιά Ρομά είτε διαχωρίζονται σε σχολεία ή δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, λόγω της ταυτότητάς τους».

Η ανεξάρτητη εμπειρογνώμονας επικροτεί τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την ανάπτυξη θετικών πολιτικών που συντονίζονται σε διυπουργικό επίπεδο από τον Υπουργό Εσωτερικών, μέσω του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης για τους Ρομά. Ωστόσο, αναφέρει ότι «υπάρχουν σοβαρά προβλήματα από την εφαρμογή σε τοπικό επίπεδο, ιδίως όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης και για το διαχωρισμό των Ρομά σε ορισμένα δημόσια σχολεία».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
----------------------------
Αγαπητοί φίλοι το δελτιο των 11 θα επιστρέψει την Τρίτη στο διαδύκτιο.



Επιστροφή στην κορυφή
Φίλος Παπαθεμελή
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 09, 2009 9:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η αφροαμερικάνα του ΟΗΕ χτίζει «μακεδονική» και «τουρκική» μειονότητα

Του Στέλιου Παπαθεμελή
Προέδρου της Δημοκρατικής Αναγέννησης



Η «ανεξάρτητη» εμπειρογνώμων του ΟΗΕ, Αφροαμερικανίδα Γκέϊ Μακ Ντάγκλας, γνωστή από την προ εξαμήνου επίσκεψή της στη χώρα μας, όπου δεν έκρυβε τις ανομολόγητες προθέσεις της, κατέθεσε την περιβόητη έκθεσή της.

Η έκθεση της κυρίας συνιστά λίβελλο εναντίον της Ελλάδος. Αποδέχεται άκριτα, αλλά προφανώς ενσυνείδητα, τους ανερμάτιστους ισχυρισμούς Σκοπίων και Τουρκίας για την ύπαρξη εδώ σκοπιανής – φυσικά χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο – και «τουρκικής» μειονότητας.

Η εμπειρογνώμων, ή είναι αγράμματη, ή βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Το διεθνές δίκαιο το οποίο οφείλει να γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά ορίζει, ότι μειονότητα σε μια χώρα υπάρχει όταν αυτή αναγνωρίζεται από διεθνείς συνθήκες, ή από διμερείς διακρατικές συμβάσεις, ή τέλος οίκοθεν από το κράτος στο οποίο εγκαταβιοί. Πάσα άλλη εκδοχή είναι χαλκευμένο προπαγανδιστικό επινόημα το οποίο όταν μιλούμε για τα Βαλκάνια θέτει σε αμφισβήτηση την ασφάλεια και τη σταθερότητα από τις οποίες έχουν απόλυτη ανάγκη οι λαοί της περιοχής .

Στην χώρα μας ουδείς κωλύεται να δηλώσει ό,τι αισθάνεται. Ούτως ή άλλως κατά την πασίγνωστη ρήση του μακαρίτη Τσαρούχη «στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις». Εκ του ότι όμως είσαι ελεύθερος να αυτοπροσδιορίζεσαι δεν σημαίνει ότι συγκροτείς μειονότητα, εφόσον δεν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις που γενεσιουργούν μία μειονότητα. Αν φαντάζεσαι ότι είσαι Εσκιμώος και το δηλώσεις αυτοπροσδιορίζεσαι, αλλά από μόνοι τους πολλοί Εσκιμώοι μαζί δεν συνιστούν μειονότητα με τη διεθνοδικαιϊκή έννοια του όρου. Πολλού γε και δή όταν οι ισχυρισμοί αντανακλούν αλυτρωτικές στρατηγικές (Σκόπια) ή άλλες διεκδικητικές μεταλλάξεις (Τουρκία).

Το άρθρο 45 της Συνθήκης της Λωζάννης ορίζει ότι τα δικαιώματα που έχουν οι μη μουσουλμανικές μειονότητες που ζουν στην Τουρκία (άρθρα 37 – 44) «αναγνωρίζονται υπό της Ελλάδος εις τας εν τω εδάφει αυτής ευρισκομένας μουσουλμανικάς μειονότητας». Ήταν απαίτηση της Τουρκίας στη Λωζάνη η διατύπωση «μουσουλμανικές μειονότητες», αντί τουρκική μειονότητα γιατί τότε η Άγκυρα φοβόταν τους Κούρδους και δεν ήθελε αναφορά σε εθνικές μειονότητες .

Και η μεν Τουρκία δεν σεβάσθηκε κανένα δικαίωμα και προχώρησε στις εθνοκαθάρσεις των Σεπτεμβριανών στην Κωνσταντινούπολη το 1955 και της Ίμβρου και Τενέδου το 1964 -74. Εμείς φυσικά τηρούμε ευλαβώς τις υποχρεώσεις απέναντι των «μουσουλμανικών μειονοτήτων» της Ελληνικής Θράκης, Τουρκοφώνων, Πομάκων και Ρομά. Αν κάπου παραβιάζουμε τη Συνθήκη η παραβίαση είναι εις βάρος μας όπως π.χ. αντί να διδάσκουμε στους Πομάκους (σ)τη μητρική τους γλώσσα, όπως ορίζει η Συνθήκη, τους διδάσκουμε (σ)τη γλώσσα της …μητρυιάς τους, της Τουρκίας! Και επιμένουμε!

Η Μακ Ντάγκλας παρεξήγησε εντελώς το ρόλο της. Ήρθε στην Ελλάδα για να διερευνήσει τις συνθήκες ζωής των Ρομά. Έχασε το δρόμο και πήγε Θράκη – Φλώρινα. Και εκεί τερατούργησε από κοινού με τους εντός των τειχών πράκτορες του ανθελληνισμού το μεινοτικό παραμύθι . Αυτό απούσης και πάλι της Ελλάδος.

Ένα σοβαρό κράτος, εάν και οψέποτε γίνουμε, αυτές τις αθλιότητες τις προλαμβάνει εν τη γενέσει τους. Π.χ. η Τουρκία που είναι μεν «κράτος – συμμορία», αλλά σοβαρό κράτος, έκοψε εξ αρχής τον βήχα της Αφροαμερικάνας. Συγκεκριμένα το 2007 κατά την ανανέωση της θητείας της στον ΟΗΕ έκανε χρήση του προβλεπόμενου δικαιώματος κάθε χώρας να επιβάλει ρήτρα. Κατά την δεκτή γενόμενη ρήτρα της Τουρκίας η εντεταλμένη του ΟΗΕ δικαιούται να επισκέπτεται στην Τουρκία μόνο περιοχές, όπου υπάρχουν μειονότητες ανεγνωρισμένες από το τουρκικό Σύνταγμα. Δηλαδή δεν μπορεί η κυρία να πάει π.χ. στην Ανατολία να επισκεφθεί τα 25 εκατομμύρια Κούρδων, ούτε στον Πόντο να δει τις εκατοντάδες χιλιάδες των βιαίως εξισλαμισθέντων Ποντίων.

Μπερδεμένοι Αμερικάνοι αξιωματούχοι, διπλωμάτες κ.λ.π. δημιουργούν και συντηρούν κατά σύστημα τεχνητά μειονοτικά ζητήματα στη χώρα μας για να μπορούν μέσω αυτών να μας πιέζουν κατά περίπτωση. Το αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης χρησιμοποιείται κατά καιρούς για την προώθηση ανάλογων μεθοδεύσεων που εκπορεύονται απ΄τους μισέλληνες του Στέϊτ Ντιπάρτμεν.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί καλοί Αμερικανοί που ξεπλένουν το όνειδος της κακής πολιτικής των κυβερνήσεών τους. Έξοχη περίπτωση αυτή του καθηγητή του Μπέρκλεϋ Stephen Miller που απεστόμωσε με αδιάσειστα επιστημονικά τεκμήρια στο τεύχος της 22/1/09 του περιοδικού Archeology τον φιλοσκοπιανό συναδελφό του Brunwasser.

Γράφει σ’ ένα σημείο του κειμένου του όπου κονιορτοποιεί τα φιλοσκοπιανά επιχειρήματα: «Ο προπάππος του Μ. Αλεξάνδρου , Αλέξανδρος ο Α’ ήταν διαπιστευμένος ως Έλληνας στη Ολυμπία, όπως γράφτηκε από τον πατέρα της Ιστορίας Ηρόδοτο. « Τυγχάνει να γνωρίζω πως οι πρόγονοι του Αλεξάνδρου είναι Έλληνες. Ο πατέρας του Αλεξάνδρου, ο Φίλιππος κέρδισε διάφορους ιππικούς αγώνες στην Ολυμπία και στους Δελφούς (Πλούταρχος) στα δύο πιο Ελληνικά ιερά της αρχαίας Ελλάδος, όπου οι μη Έλληνες δεν επιτρέπονταν να συμμετέχουν. Αν λοιπόν ο Φίλιππος ήταν Έλληνας ο γιος του δεν ήταν Έλληνας;».

Ας απαντήσει ο Γκρουέφσκυ και η Ντάγκλας.

[/size]
Επιστροφή στην κορυφή
Εκπαιδευτικός Λήμνου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 29, 2009 7:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Παρατηρητηριο κατά του Ρατσισμού-ΚΕΜΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αφορμή για την έρευνα στάθηκε μια ανακοίνωση από το "Παρατηρητήριο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας Ένωση-KEMO" σχετικά με την "εγκληματοποίηση των μεταναστών μέσα από τη νομοθεσία και τη διάδοση του ρατσιστικού λόγου και της βίας". Τα τελευταία χρόνια έχουν πληθύνει οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αγνώστου πατρότητος και, κυρίως, χρηματοδοτήσεων. Κατά την περιήγηση στις ιστοσελίδες των οργανώσεων ο αναγνώστης θα διαβάσει για μια ακόμη φορά τους κινδύνους που διατρέχουν οι λαθρομετανάστες, για το ρατσισμό και τη ξενοφοβία κλπ, αλλά όχι προτάσεις -όπως θα ήταν φυσικότερο- στην εξεύρεση λύσεων για το πρόβλημα. Μάλιστα, για κάποιες από τις οργανώσεις αυτές δεν υπάρχει καν πρόβλημα. Έτσι, αποφασίσαμε να ψάξουμε λίγο βαθύτερα τις ιστοσελίδες αυτών των ΜΚΟ...
Κατ' αρχάς για τον ρόλο των ΜΚΟ γενικά μπορείτε να διαβάσετε από το Αντίβαρο εδώ http://www.antibaro.gr/international/diakogiannhs_ohe.php ή από την οπτική του Ριζοσπάστη εδώ http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=4359015&publDate=5/1/2008.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σε μια ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου:
"Στη ρίζα αυτής της ιδιαίτερα επικίνδυνης κατάστασης βρίσκεται η αδιαφορία για τα πραγματικά δεδομένα‐στοιχεία και η παραπληροφόρηση, καθώς και ο σχεδόν ολοκληρωτικός αποκλεισμός από τη δημόσια σφαίρα, των φωνών της ακαδημαϊκής έρευνας, των φορέων για τα δικαιώματα, αλλά και των ίδιων των μεταναστών, προσφύγων και εθνικών κοινοτήτων".

Αναρωτιόμαστε σε ποιες φωνές ακαδημαϊκών και σε ποια έρευνα αναφέρεται ο συγγραφεύς. Έτσι, επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα του ΚΕΜΟ http://www.kemo.gr/ και αρχικά αναζητούμε τα μέλη του. Μεταξύ αυτών οι πολύ γνωστοί Α. Ηρακλείδης http://teachers-limnou.blogspot.com/2009/04/blog-post_4051.html , Τάσος Κωστόπουλος http://pontosandaristera.wordpress.com/2009/05/04/23-1-2009/ , Ι. Κούρτοβικ . Αναζητώντας κείμενα των ακαδημαϊκών ανακαλύπτουμε τους εξής ενδιαφέροντες τίτλους με το ακόμη πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο:

Εμπειρίκος Λ., Σκουλαρίκη Α.,
Ο "αλυτρωτισμός των Σκοπίων" ή η αποσιωπημένη μειονοτική διάσταση του Μακεδονικού http://www.kemo.gr/index.php?sec=show&item=122

(Ω, τι σύμπτωση, το "πόνημα" της κας Σκουλαρίκη προβάλλεται κι από εδώ http://syriza-vyrona.pblogs.gr/2008/03/210964.html !)

Κτιστάκις Γ.,
Οι διεκδικήσεις στο Στρασβούργο http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_26/07/2008_279018

Τσιτσελίκης Κ.,
Για το όνομα των μειονοτικών συλλόγων της Θράκης http://www.kemo.gr/index.php?sec=show&item=121

Σκουλαρίκη Α.,
Περί μακεδονισμού και άλλων δαιμονίων http://www.kemo.gr/index.php?sec=show&item=123

Καρρά Α.,Γλυκειά Σταμπούλ http://www.kemo.gr/index.php?sec=show&item=41

Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε τα συμπεράσματα της "ακαδημαϊκής έρευνας". Θα εκπλαγείτε και θα ανησυχήσετε συγχρόνως από τα γραφόμενα ανθρώπων που ανήκουν στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Χρήζει ειδικής ανάλυσης το γιατί "φορείς εκπαίδευσης" στρέφονται κατά των θέσεων της ίδιας τους της πατρίδας και του "κοινού αισθήματος", κατηγορώντας την για "εθνικισμό", "ρατσισμό", καταπίεση μειονοτήτων κι άλλα τέτοια φαιδρά, ενώ ταυτόχρονα ανέχονται τον αλυτρωτισμό των γειτόνων ή κωφεύουν και σιωπούν στην καταπίεση των Ελληνικών μειονοτήτων.

Για τους μετανάστες συγκεκριμένα: Αποκλείεται να μην βλέπει ΚΑΝΕΙΣ το πρόβλημα του υπερ-πληθυσμού των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας και να εστιάζουν μόνο στα φαινόμενα ξενοφοβίας και ρατσισμού που φαντασιώνονται. Δεν μπορεί να πιστεύει κανείς ότι τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών (που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο) θα ζήσουν ευτυχισμένοι στην Ελλάδα κι ότι θα κάνουν κι εμάς ευτυχέστερους. Αποκλείεται να νομίζει κάποιος ότι η μικρή μας χώρα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο ανθρωπιστικό έργο της περίθαλψης των εκατομμυρίων θυμάτων της φτώχειας και των πολέμων.

Δεν έχουν να κάνουν όλα αυτά με ξενοφοβία, αλλά πρόκειται για ΚΟΙΝΗ, κοινότατη, ΛΟΓΙΚΗ την οποία αποκλείεται να μην διαθέτουν.

Όποιος είναι εξοικειωμένος με τα θέματα αυτά αναγνωρίζει αμέσως, τόσο τα πρόσωπα, όσο και την κοινή θεματολογία: Μουσουλμανική μειονότητα, Μακεδονικό, μετανάστες, γενοκτονίες κλπ., όλα φυσικά διατυπωμένα αντίθετα από τις Ελληνικές θέσεις.

Γενικά, πρόκειται για οργανώσεις και ανθρώπους των οποίων το "ανθρωπιστικό" προσωπείο κρύβει τα γνωστά πρόσωπα της μοντέρνας νεο-ταξικής "αριστεράς" (εισαγωγικά, γιατί από το λόγο της απουσιάζει παντελώς ο εργάτης ως κεντρικό πρόσωπο και τα συμφέροντά του, τα οποία σαφώς κινδυνεύουν με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση), οπαδού της made in USA Παγκοσμιοποίησης, η οποία αφού απέτυχε, η πρώτη ουτοπία, η δημιουργία δηλαδή της "αταξικής" κοινωνίας, έβαλε πλώρη για τη νέα ουτοπία, την "παγκόσμια δημοκρατία" πολυ-φυλετικών κοινωνιών, ισοπεδωμένων όμως εθνικά και πολιτιστικά πολιτών, με "πλανητική"(?!) κι όχι εθνική συνείδηση και συλλογικές μνήμες.
Η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών είναι το μέσο επίτευξης, τα έθνη το τελευταίο οχυρό.
Ακόμη κι αν οι απόψεις αυτές δεν είναι κατευθυνόμενες, πρόκειται για μια διαστρεβλωμένη αντίληψη του τι σημαίνει "προοδευτικός"και "πρόοδος".
Γι' αυτό, ας προσέχουμε να μην τρώμε το "ανθρωπιστικό κουτόχορτο" που επιδιώκουν να μας σερβίρουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 29, 2009 8:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φαίνεται ανακαλύψατε πρόσφατα την ιστοσελίδα μας.

Για τις Μ.Κ.Ο και τα βρώμικα παιχνίδια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ έχουμε αναφερθεί διεξοδικά και αναλυτικά σε πολλά τεύχη του περιοδικού και εδώ μέσα στο Φόρουμ, από την πρώτη στιγμή, δηλαδή από τους πρώτους.
Και τα κείμενα που παραπέμπετε έχουν δημοσιευτεί στο ΡΕΣΑΛΤΟ.

Παραθέτουμε ενδεικτικά:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2976


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2749

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1985




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 29, 2009 9:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΡΕΣΑΛΤΟ:Τεύχος 15, Φεβρουάριος 2008


«Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις»
Η αιχμή του δόρατος του Διεθνούς Κοσμοεξουσιασμού




Χιλιάδες οι «μη κυβερνητικές οργανώσεις» στην Ελλάδα, και ακόμη περισσότερες σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Τόσες πολλές, που κάθε εχέφρων νους ευλόγως αναρωτιέται από πού λαμβάνουν τα γενναιόδωρα κονδύλια που αφειδώς τους παρέχονται, ώστε να εξακολουθούν με αμείωτη ένταση το διαβρωτικό έργο τους…

Το ότι οι Μ.Κ.Ο. αποτελούν το νέο όπλο της αμερικανικής διπλωματίας δεν είναι εύρημα κάποιου ευφάνταστου νου. Η πραγματικότητα αυτή γίνεται εμφανής από τις θεωρίες του πολιτειολόγου Τζιν Σαρπ περί πολιτικής ανυπακοής της κοινωνίας των πολιτών. Τα πειράματά του διαμόρφωσαν ένα νέο δόγμα μέσω του οποίου, με πρόφαση την προώθηση της δημοκρατίας, τα εχθρικά στις ΗΠΑ καθεστώτα τιμωρούνται όχι με πραξικοπήματα αλλά με «δημοκρατικές επαναστάσεις», όπως προπαγανδιστικά βαφτίστηκαν.

Το μακρύ χέρι της CIA


Η διάβρωση των Μ.Κ.Ο. από την CIA είναι δεδομένη. Μόνο το Ίδρυμα Άλμπερτ Αϊνστάιν, που δημιουργήθηκε το 1983, ήταν στελεχωμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου με αξιωματούχους της CIA όπως ο Ρόμπερτ Χίλβι και ο Τόμας Σέλινγκ. Ταυτοχρόνως, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν ίδρυσε το NED (Εθνικό Ταμείο Δημοκρατίας), για να χρηματοδοτήσει αυτά τα προγράμματα.

Παρά την εμφάνισή του ως Μ.Κ.Ο.,
το εν λόγω ίδρυμα χρηματοδοτείται κατά 97% από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μέσω της USAID (Αμερικανική Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης). Με τη σειρά του χρηματοδοτεί άλλες πανίσχυρες Μ.Κ.Ο. όπως το NDI (Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο για Διεθνείς Υποθέσεις), το IRI (Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο), το IFES (Διεθνής Επιτροπή Έρευνας και Ανταλλαγών), δουλεύοντας παράλληλα και συντονισμένα με τον Freedom House (Οίκος Ελευθερίας) ή το Ίδρυμα Σόρος.

Ενδεικτικά, σήμερα το NED χρηματοδοτεί και διευθύνει περισσότερες από 6.000 οργανώσεις στον πλανήτη!

Ο Σαρπ, το NED και το διεθνές δίκτυο των Μ.Κ.Ο. τους βρέθηκαν παντού όπου διακυβεύονταν αμερικανικά συμφέροντα.

Ας θυμηθούμε όμως μερικούς από τους σταθμούς της δράσης του διεθνούς αυτού κυκλώματος:

-Ανατροπή του Μιλόσεβιτς από «λαϊκή εξέγερση» όπου πρωτοστατούσε η φοιτητική οργάνωση «Otpor» (Αντίσταση), χρηματοδοτούμενη από αμερικανικές Μ.Κ.Ο.

-Ανατροπή του Σεβαρνάτζε στη Γεωργία από εξέγερση με πρωταγωνιστή την φοιτητική οργάνωση «Kmera» (Αρκετά), που χρηματοδοτείτο από το ίδρυμα Liberty Institute, θυγατρικό της US AID.

-Ανατροπή του Γιανούκοβιτς στην Ουκρανία («πορτοκαλί επανάσταση»). Εδώ τα πράγματα ήταν πασίδηλα. Το ουκρανικό παράρτημα του Ιδρύματος Σόρος δαπάνησε 75 εκατ. δολάρια μέχρι το 2003 για προγράμματα «ανάδειξης της κοινωνίας των πολιτών». Το 2004 δώρισε 7 εκατ. σε προγράμματα εκλογών. Τη μιντιακή κάλυψη της επανάστασης ανέλαβε αντί 100 εκατ. δολ. η αμερικανική οργάνωση δημοσίων σχέσεων Development Associates Inc.

Ακολουθούν: η προσπάθεια ανατροπής του Ούγκο Τσαβές στη Βενεζουέλα από τη CIA και ευαγγελικούς ιεραποστόλους, η προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν από τη νεολαιΐστικη οργάνωση «Νέα Σκέψη» με την υποστήριξη του National Democratic Institute, η προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης της Κιργισίας («επανάσταση του λεμονιού»), του Καζακστάν («εξέγερση της τουλίπας»), της Μολδαβίας («επανάσταση του αμπελιού»), της Αρμενίας («επανάσταση του βερίκοκου») και ο κατάλογος δεν έχει τέλος…

Στην περίπτωση της Λευκορωσίας, το πράγμα «βρωμούσε» από μακριά. Δύο μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 19/3/2005 στη Λευκορωσία ο (επίλεκτος της Δύσης) Αλεξάντρ Μιλίνκεβιτς, προδίκασε ότι «δεν θα είναι ελεύθερες και δίκαιες» και προειδοποίησε ότι «μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ο λαός θα ξεχυθεί στους δρόμους». Όπερ και εγένετο! Διορατικό χάρισμα ή… κάτι άλλο;

Ακτιβιστές και american dollars: μία σχέση ερωτική

Στη Λευκορωσία,
η USAID επένδυσε τουλάχιστον 2 εκατ. δολάρια πριν από τις εκλογές σε «ντόπιους ακτιβιστές» για να καταγγείλουν παρατυπίες. Μάλιστα, ένας από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ο Εντίλ Μπαϊσόλοφ, ομολόγησε ότι η εξέγερση θα ήταν «αδύνατη» χωρίς τη συντονισμένη αμερικανική προσπάθεια. Η ομολογία αυτή επιβεβαιώνεται από το ότι οι έγχρωμες επαναστάσεις, σαν κι αυτήν που απειλεί ο Μιλίνκεβιτς ότι επίκειται στη Λευκορωσία, αντί για τον περιβόητο «εκδημοκρατισμό», περιορίστηκαν απλώς να αντικαταστήσουν τις αντιδυτικές ελίτ με φιλοδυτικές.

Το επαναλαμβανόμενο σενάριο
, αν ήταν τηλεοπτική σειρά, θα έγραφε στο τέλος «μια ευγενική προσφορά του Στέιτ Ντιπάρτμεν, της CIA, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των συνήθων υπόπτων». Όσο για τη δημοκρατία, ακόμη και με την πιο στενή της έννοια -ελεύθερες και δίκαιες εκλογές- παραμένει πάλι το μεγάλο ζητούμενο.

Εν κατακλείδι: Υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης αυτών των σπόρων του κακού; Τρόποι υπάρχουν, το μόνο που λείπει είναι η βούληση. Όχι όμως από όλους. Η στάση της Ρωσίας του Πούτιν είναι ενδεικτική της τακτικής που πρέπει να ακολουθήσει κάθε κράτος, το οποίο δεν επιθυμεί την «εκ των έσω» άλωσή του από τους σύγχρονους δούρειους ίππους του Διεθνούς Κοσμοεξουσιασμού:

«Η Ρωσία αποφάσισε τον έλεγχο των Μ.Κ.Ο. που παίρνουν χρήματα από το εξωτερικό:

Στο ρωσικό κοινοβούλιο κατατέθηκε σχέδιο νόμου για τον έλεγχο των Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται στην ρωσική επικράτεια. Σύμφωνα με το νόμο, όλες οι Μ.Κ.Ο. πρέπει να εγγραφούν στους καταλόγους της Ειδικής κρατικής υπηρεσίας που θα ελέγχει τη δράση τους και τους οικονομικούς πόρους τους. Αν και είναι αβέβαιο αν το νομοσχέδιο θα εγκριθεί στο σύνολό του, οι ρωσικές Μ.Κ.Ο. εκφράζουν ανησυχία για το μέλλον τους ενώ μερικές, μεταξύ τους και η Human Rights Watch, δηλώνουν ότι θα κλείσουν τα ρωσικά τους παραρτήματα. Στις αρχές του χρόνου ο Πούτιν είχε δηλώσει ότι δεν θα ανεχτεί άλλο να χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό πολιτικές δραστηριότητες στη Ρωσία» (τηλεγράφημα διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου).




2004. Το ίδρυμα Σόρος αναλαμβάνει την «πορτοκαλί επανάσταση» στην Ουκρανία και κερδίζει. Αιχμή του δόρατος των Μ.Κ.Ο. είναι η «προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών», το «όραμα του πολυπολιτισμού», η «καταπίεση των μειονοτήτων» κ.ο.κ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;





_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Δημοσιεύσεις: 23
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 03, 2009 3:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ???


...ΠΟΥ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ! ! !

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΚΑΪ (ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕ ΤΙ Μ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΛΕΩ...)

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ! ! !

"...Η Πολιτεία πρέπει να προχωρήσει σε πολιτική παρέμβαση στην ΕΕ και σε άμεσες κοινωνικές παρεμβάσεις στις γειτονιές που μαστίζονται από την παράνομη μετανάστευση" Αυτά δήλωσε την Παρασκευή στο ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου.

"Θα έχουμε εκρηκτικά προβλήματα από πλευράς συγκρούσεων πολιτών αν δε ληφθούν μέτρα" προειδοποίησε η Ά. Διαμαντοπούλου, αναφερόμενη σε πορεία των αναρχικών την Τρίτη υπέρ των μεταναστών και αντιπορεία ομάδων που δε θέλουν τους μετανάστες όπως η "Χρυσή Αυγή".

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/


"Το πρόβλημα έλαβε τεράστιες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια που η ΝΔ ήταν στην εξουσία και δεν το διαχειρίστηκε είτε αδιαφορώντας είτε δείχνοντας ανικανότητα" δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε επίσης ότι η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα είναι δραματική με κράτος και δήμο απόντες, υποστηρίζοντας πως πολιτική στην περιοχή ασκεί μόνο ο παπάς της ενορίας.

Η ίδια αναφέρθηκε και σε πρόγραμμα του Δ' ΚΠΣ (ΕΣΠΑ) ύψους 180 εκατ. ευρώ που ενισχύει παρεμβάσεις σε υποβαθμισμένες περιοχές.

"Με την παρέμβαση θα μπορούσαν να δοθούν χρήματα για την αναβάθμιση και την ανάπλαση των υποβαθμισμένων περιοχών όπως η πλατεία Αγίου Παντελεήμονα σημείωσε.

"Χρειάζεται από την Πολιτεία συνολικό σχέδιο" δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ??? ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ??? ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ...ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η ΙΔΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, "ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ" ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ:

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ (ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ) ΕΓΡΑΦΕ Η ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΣΑ ΝΕΟΚΟΠΗ ΠΑΤΡΙΩΤΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ...

Το τρίτο επίπεδο αφορά στην πολιτική της κοινωνικής ένταξης.

Εδώ οι ευθύνες είναι δικές μας, μιας και οι αποφάσεις είναι εθνικές. Η ένταξη είναι προϋπόθεση για την κοινωνική ειρήνη, την ανάπτυξη και τη συνοχή.

Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει με θάρρος την πρότασή του.

Η διασφάλιση των κοινωνικών και εργατικών δικαιωμάτων και η πάταξη της μαύρης εργασίας- με θετικές επιπτώσεις παντού- σημαίνει πάνω από όλα αμείλικτη τιμωρία των «μαύρων» εργοδοτών.

Η αντιμετώπιση του θέματος της ιθαγένειας κυρίως (προσοχή: ΚΥΡΙΩΣ όχι ΜΟΝΟ) για τη δεύτερη γενιά μεταναστών, το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές για όσους έχουν συμπληρώσει 5 χρόνια νόμιμης διαμονής, η ενισχυτική διδασκαλία για την υποστήριξή τους στο σχολείο, διοικητικοί μηχανισμοί που να μην εκμεταλλεύονται αλλά να διευκολύνουν τη ζωή όλων αυτών των ανθρώπων που πρόσφεραν και προσφέρουν στην ανάπτυξη της χώρας, η νομιμοποίηση χώρων λατρείας, είναι μερικά από τα θεμελιώδη και ταυτόχρονα επαναστατικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Υπάρχουν διδάγματα από τις χώρες της Ευρώπης. Τα προβλήματα γίνονται εκρηκτικά όταν η δεύτερη γενιά μεταναστών δεν έχει ενσωματωθεί και ζει στις παρυφές της κοινωνίας.

Ως Βουλευτής Α΄ Αθήνας που ζω την απειλητική καθημερινότητα πολλών περιοχών της πόλης, για όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος και φύλου, έχω καταθέσει τρεις φορές μέχρι σήμερα ερώτηση και ταυτόχρονα πρόταση στον Πρωθυπουργό για συντονισμό υπουργείων, δήμου και νομαρχίας, ώστε να υπάρξει άμεση παρέμβαση όπως συνέβη σε άλλες πρωτεύουσες.

ΟΝΤΩΣ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ....

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (αφού ως γνωστόν όλοι οι πολιτικοί δεν είναι ίδιοι)


ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΩΝ???
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ ???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ...
_________________
Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες