Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2009 7:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από "ΠΑΤΑΡΙ"


http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=1010#1010


ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;


Γιατί οι Αφγανοί λαθρομετανάστες χαρακτηρίζονται πρόσφυγες; Γιατί η προνομιακή τους μεταχείριση και ο αυτόματος εφοδιασμός με νόμιμα έγγραφα; Επειδή αυτό απαιτεί, εκβιαστικά, απ’ τις ελληνικές Αρχές, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ; Η Αρμοστεία του Οργανισμού Ηνωμένων Ληστών;

Δύο Παγκόσμιοι πόλεμοι γίνανε, με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς και πολλαπλάσιους ακρωτηριασμένους. Κι όμως παρόμοιο μαζικό κύμα προσφύγων δεν υπήρξε. Με εξαίρεση βέβαια τον «συνωστισμό» στο λιμάνι της Σμύρνης, κατά την ρεπούσια εκδοχή της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Εκεί όμως δεν είχαμε, στην πραγματικότητα, πρόσφυγες αλλά γενοκτονία αυτοχθόνων από Οθωμανούς Ασιάτες.

Γιατί συμβαίνει αυτό με τους Αφγανούς και μερικές άλλες εθνότητες ή μειονότητες; Ποιοι ανάγκασαν τα συγκεκριμένα αφγανικά αποβράσματα να εγκαταλείψουν την μαρτυρική πατρίδα τους, για να φροντίσουν το σαρκίο τους, κάπου στη Δύση;
Όχι βέβαια οι Αμερικάνοι. Όχι η Ελληνική στρατιωτική αποστολή που βρίσκεται εκεί παρά τη θέληση της, μακριά απ’ τα πεδία των μαχών, και μόνο επειδή οι αμερικανόδουλες ελληνικές κυβερνήσεις κατουργιόνται πάνω τους και μόνο στη σκέψη ν’ αρνηθούν στρατιώτες και χρήματα στα υπερατλαντικά αφεντικά τους.

Οι Αφγανοί που καταφεύγουν στην Ελλάδα, και αν τα καταφέρουν δυτικότερα, δεν είναι πρόσφυγες αλλά δωσίλογα κτήνη. Μεταναστεύουν επειδή αυτή είναι η αμερικάνικη πολιτική. Είναι επιλεγμένοι μέσα απ’ τις δωσίλογες αφγανικές φατρίες και μεταναστεόυν στο εξωτερικό για να στείλουν συνάλλαγμα στους συνεργάτες των κατακτητών και να στηρίξουν την αμερικάνικη κατοχή με το μεροκάματο των Ελλήνων και ευρωπαίων εργατών. Γι’ αυτούς οι Ταλιμπάν που δίνουν το αίμα τους για να απαλλάξουν την πατρίδα τους απ’ την ιμπεριαλιστική κατοχή είναι εγκληματίες. Οι Ταλιμπάν εγκληματίες, όχι οι Αμερικάνοι, που πήγαν εκεί για να ελέγξουν τους δρόμους της ενέργειας και να περικυκλώσουν την Ρωσία!

Η Λαθρομετανάστευση εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς. Πρώτα, προσφέρει φτηνά εργατικά χέρια στην χρεοκοπημένη δυτική οικονομία. Δεύτερον, οι φτηνοί και δουλικοί αλλοδαποί χρησιμοποιούνται για την άλωση όσων έχουν κατακτήσει με αγώνες οι ευρωπαίοι εργάτες. Τρίτον, για την διάρυξη του κοινωνικού ιστού, την γκετοποίηση και την διάλυση της συνδικαλιστικής και πολιτικής ανεξαρτησίας της εργατικής τάξης. Τέταρτο, και σπουδαιότερο, για την αμερικάνικη γεωστρατηγική. Για να στηριχτούν οι Αμερικάνοι και να στηρίξουν τα φίλια σ’ αυτούς καθεστώτα και τις μειονότητες.
Η Λαθρομετανάστευση δεν είναι καθόλου αυθόρμητο και φυσικό φαινόμενο, που ο άνθρωπος δεν μπορεί, τάχα, να ελέγξει. Είναι υποκινούμενη και στοχευμένη. Στα Βαλκάνια δεν υπάρχει έθνος που να δοκιμάστηκε σκληρότερα απ’ τους Σέρβους, απ’ τον πόλεμο, το οικονομικό σαμποτάζ, τον οικονομικό αποκλεισμό. Βλέπεται όμως Σέρβους στην Ελλάδα; Βλέπεται Παλαιστινίους απ’ την μαρτυρική Γάζα; Ούτε ρουθούνι. Γιατί; Ιδού η απορία! Μπορεί να μας την απαντήσουν τα στρατευμένα στο αμερικάνικο ψυχολογικό πόλεμο, τσιράκια;

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ



Ένταξη: 06 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 34
Τόπος: ΑΘΗΝΑΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2009 7:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συγχαρητήρια Ροβιεσπέρε για το φοβερό άρθρο σου !!

Δείχνει όλη την αλήθεια αλλά και το ότι είσαι άνθρωπός με μεγάλη παρατηρητικότητα, διότι λίγοι αναρωτιούνται γιατί δεν έχουμε Σέρβους και Παλαιστινίους μετανάστες. Εγώ νομίζω διότι αυτοί οι δύο λαοί είναι αγωνιστικοί και με (καλώς νοουμένη)περηφάνεια. Το ΚΚΕ ενώ είναι το μόνο κόμμα που είναι σταθερό, δυστυχώς δεν φαίνεται να κάνει ενέργειες ουσιαστικές για τους εργάτες. Λέω το ΚΚΕ διότι είναι το μόνο σοβαρό κόμμα...
Ποιός τελικά υπερασπίζεται την εγατική τάξη;
Μόνο το Ρεσάλτο μου φαίνεται.....
Ευχαριστώ
_________________
Το ποδόσαφαιρο είναι το όπιο του λαού !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2009 7:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε "Παρασκευά" δεν είναι δικό μου το κείμενο.
Εγώ έκανα τη μεταφορά από το "Πατάρι".
Το κείμενο είναι γραμμένο από το Δ. Τούμπανη.
Και ασφαλώς συμφωνώ μαζί σου: Το ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 7:40 am    Θέμα δημοσίευσης: ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σχολιο επιστολη απο τους κατοικους του Αγιου Παντελεημονα

Το αναφαίρετο δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή είναι δικαίωμα κάθε ενός από εμάς και αν δεν απατώμαι νομίζω ότι το πολίτευμα μας είναι Προεδρευόμενη δημοκρατία .Όμως τον τελευταίο καιρό , από τον Νοέμβριο έχω την αίσθηση ότι ζούμε σε μια ΧΟΥΝΤΑ , σε ένα Φασιστικό καθεστώς που πρέπει συνέχεια να απολογούμαστε για τις πράξεις μας και επίσης να δηλώνουμε στον κάθε έναν τα πολιτικά μας φρονήματα , για να μην χαρακτηριστούμε οπαδοί του ΛΑΟΣ η της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και δεν είναι ότι προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτούς τους δύο χώρους, στο κομμάτι που αφορά την περιφρούρηση της Χώρας και των ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΩΝ δικαιωμάτων των Ελλήνων , αλλά οι περισσότεροι διαφωνούμε σε άλλα πολλά και εν πάση περιπτώσει ανήκουμε σε άλλα κόμματα, σε όλα τα κόμματα .

Δεν τολμάμε να διαμαρτυρηθούμε , να δυσανασχετήσουμε , να νευριάσουμε , να αγανακτήσουμε και μας λένε: ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα , ποια εξουσία έχουν να ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.

Να μην φωνάξουμε ότι μας πνίγουνε εκατοντάδες Αφγανοί με την προκλητική συμπεριφορά τους( να κατουράνε μπροστά σου και στην πόρτα σου, χωρίς να νοιάζονται και όταν κάνεις παρατήρηση να σου λένε ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑ , ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ), όταν χρησιμοποιούν την Πλατεία , την Παιδική χαρά , τα νοσοκομεία που αν πάνε τους νοσηλεύουν, τις δημόσιες υπηρεσίες , τον Ερυθρό Σταυρό , την Εκκλησία που τους ταΐζει ΔΩΡΕΑΝ και που ΕΜΕΙΣ , ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ , όταν μας πυροβολούν, όταν ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

‘‘
Μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα ένας ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ νοίκιασε ένα υπόγειο διαμέρισμα σε δύο Έλληνες Δικηγόρους στην οδό Αγορακρίτου. Το διαμέρισμα αυτό έγινε Σύλλογος Αφγανών και είχαν μοιραστεί κλειδιά σε όλους να μπαινοβγαίνουν. Γινόντουσαν συνέχεια φασαρίες και οι ένοικοι της πολυκατοικίας τους είχαν κάνει πολλές φορές παρατήρηση. Εκείνο το βράδυ οι ένοικοι κατέβηκαν όλοι μαζί πάλι και όταν άνοιξαν την πόρτα οι Αφγανοί τσαμπουκαλεύτηκαν με τους ενοίκους. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Μια πολυκατοικία και μια γειτονιά στο πένθος.
Βεβαίως οι δυο Έλληνες δικηγόροι έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ότι ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ θα τα παίρνει κανονικά .
‘‘
Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που μένουν Αφγανοί, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, γίνεται φασαρία και παίζουν ξύλο, 3 τα ξημερώματα. Πάει λοιπόν ο διαχειριστής να τους πει να σταματήσουν και φυσικά δεν του ανοίγουν γιατί είναι πολλοί και χωρίς χαρτιά. Κατεβαίνει στην είσοδο για να πάει στην Αστυνομία που είναι σχεδόν δίπλα και τότε κατεβαίνουν 5 Αφγανοί από το διαμέρισμα και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ο ένας βγάζει πιστόλι και πυροβολεί τον διαχειριστή . Ο άνθρωπος έσκυψε και οι 3 σφαίρες τρύπησαν την τζαμαρία της Πολυκατοικίας. Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν άλλοι 5 που ήταν μέσα στο διαμέρισμα εκ των οποίων οι 3 ήταν παράνομοι. Τους 5 που διέφυγαν δεν τους βρήκανε.

Σε κάθε περιστατικό παρουσιάζονται , προφανώς μετά από τηλ. ειδοποίηση, κάποιοι άσχετοι με την γειτονιά που σπεύδουν να μεσολαβήσουν για την απελευθέρωση των προσαχθέντων –συλληφθέντων μεταναστών.
Μέσα στη βροχή, το κρύο, μέρα η νύχτα , πρωί η βράδυ, σε ΚΑΘΕ περιστατικό, ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, παρουσιάζονται , ανά δυο, τρεις ανάλογα με τους συλληφθέντες ( Η κα ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ είχε εμφανιστεί στο Α.Τ. ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ με άλλους 8 δικηγόρους του ΣΥΡΙΖΑ) , άτομα με μπουφάν, λιγομίλητοι προσπαθώντας να μην δώσουν στόχο, στα μουλωχτά χώνονται στο Αστυνομικό Τμήμα και παρεμβαίνουν υπέρ των συλληφθέντων.

Η ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΠΡΙΟ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΤΕ Η κα ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ, ΕΙΤΕ Η κα ΜΕΛΑ , ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ
ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

Έτσι και στο περιστατικό της Αγορακρίτου που η μία γυναίκα πέθανε και η άλλη μεταφέρθηκε με εγκεφαλικό στο Νοσοκομείο, την ίδια στιγμή παρουσιάστηκαν δύο τύποι που προσπαθούσαν να πείσουν τους γείτονες που τα είχαν χαμένα ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ .
ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Όλοι αυτοί οι ρουφιάνοι χαφιέδες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΥΜΦΏΝΟΥ, του ΠΑΜΕ που διεκδικούν ΕΥΡΩ 1400 για τους Ασιάτες(λες και παίρνουμε εμείς τόσα η πληρωνόμαστε τις υπερωρίες μας), που τόοοοοσο πάρα πολύ νοιάζονται για τα δικαιώματα των μεταναστών, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ(που κανένας Αφγανός δεν θέλει να δουλέψει) ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 1400 ΕΥΡΩ;;;;;;;;;;;;.
Γιατί όταν η χώρα μας λέει ότι φτάνει , ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και αυτοί μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΈΧΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;;;;;;;;;;;;;;
ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/03/blog-post_07.html
Επιστροφή στην κορυφή
Β_ _ _ _ _ _ Σ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 12:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ότι οι -σε τελική ανάλυση νατοϊκές- συμμορίες εκεί είναι οπλισμένες, είναι κάτι που το ξέρουμε κι όλοι εμείς που δεν ζούμε στον Αγ. Παντελεήμονα αλλά περνάμε αρκετά συχνά από εκεί.

Τα "πολιτικά μυαλά" αυτού του τόπου, είναι στην ουσία πολιτικά έντερα, μια σωλήνα αφόδευσης που λιγδώνεται με φουαγκρά, κι εδώ και καιρό έχουν σε 24ωρη βάση εν λειτουργία τα τζετ τους για να την κάνουνε για Ελβετία.

Εγώ νομίζω ότι άμα γίνει καμιά αναμπουμπούλα τα πολιτικά έντερα θα μείνουν ατιμώρητα, για άλλη μια φορά, όπως γίνεται πάντα και πάντα και αενάως. Όπως έγινε και στο παρελθόν.

Εκείνοι όμως που είναι αμφίβολο ότι σίγουρα θα την γλίτωναν είναι οι ΧΑΦΙΕΔΕΣ τους και τα παρακρατικά ΤΣΙΡΑΚΙΑ τους, τα παπαγαλάκια του ΝΑΤΟ και τα συνεταιράκια των Υπηρεσιών που -σαν την μούχλα στο σκοτάδι- ευδοκιμούν στην υγρασία των ασφαλίτικων διαδρόμων.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ παρέχουν ΑΣΥΛΙΑ σε νατοϊκούς δωσίλογους που κατατρομοκρατούν και τραμπουκίζουν τον ελληνικό λαό επειδή ο δεύτερος διαμαρτύρεται που του κάθησαν στον σβέρκο.

Το σχέδιο είναι να σιγοσβήσουν, να παραδοθούν στην μοίρα τους μία-μία κάθε γειτονιά που θα έχει την μοίρα του Αγ. Παντελεήμονα, της Κυψέλης, της Βάθης, του Αγ. Παύλου, των Πατησίων, του Κολωνού, του Μεταξουργείου

και ΚΑΝΕΙΣ να μην είναι σε θέση να τους συμπαρασταθεί. Γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους ασύδοτους τραμπούκους που οι ΧΑΦΙΕΔΕΣ, δηλαδή ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ των "κατασταλτικών" μηχανισμών, που παριστάνουν και τους "αντικατασταλτικούς", ξελασπώνουν. Διατάσσοντας τους υφισταμένους τους...


Νομίζω, ότι εκ φύσεως της αποστολής τους, αυτού του είδους οι νατοϊκοί ρουφιάνοι, αντιμετωπίζουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν μια γεύση από κάποια ενδεχόμενη λαϊκή αναμπουμπούλα...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες