Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι «ακαθαρσίες» της «Ελευθεροτυπίας» και το σκάλισμά τους

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 12, 2009 2:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι «ακαθαρσίες» της «Ελευθεροτυπίας» και το σκάλισμά τους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «ακαθαρσίες» της «Ελευθεροτυπίας» και το σκάλισμά τους


Όποιος σκαλίζει τις ακαθαρσίες βρωμάνε. Στην παγίδα αυτή πέφτουν πάντα εκείνοι που προσπαθούν να κρύψουν τις «ακαθαρσίες» τους.
Αυτό έγινε και με τη δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας», Γεωργία Δάμα. Η δημοσιογράφος, δημοσίευσε συνέντευξη από μαχητή της Χαμάς, μέσα στο «Γενικό Νοσοκομείο της Γάζας, το οποίο δεν υπάρχει!!!
Το blog sibilla, που ασχολείται συστηματικά με τα γεγονότα στη Γάζα, με λεπτομερείς γνώσεις γύρω από τη Γάζα, αλλά και έγκυρες διασυνδέσεις με τους αγωνιστές της Χαμάς, κατάγγειλε το δημοσίευμα της Γεωργίας Δάμα, ως «δημοσιογραφική απάτη», ως δημοσίευμα μαϊμού, κατασκευασμένο με το προπαγανδιστικό υλικό των Ισραηλινών και της Μοσάντ.
Η κυρία της «Ελευθεροτυπίας» χαρακτηρίζει την καταγγελία του sibilla ως συκοφαντική και καταλήγει, χωρίς να απαντά σε τίποτα το συγκεκριμένο, σε απειλές!!!
Ο sibilla, επανέρχεται με καταλυτικά επιχειρήματα, που κυριολεκτικά απογυμνώνουν τη δημοσιογράφο της «Ε».
Παρακάτω παραθέτουμε όλα τα λιγκ των κειμένων για να διαβάσουν οι αναγνώστες και να κρίνουν μόνοι τους το ρόλο, το γνωστό σε εμάς, της «Ελευθεροτυπίας» και πολλών «εστιών» της: «Ιών» και «ελεύθερων σποπευτών».
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι εφημερίδα αυτή έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και «χαφιεδοτυπία»: Ως «άντρο» των μυστικών υπηρεσιών που παίζουν τα παιχνίδια της τρομοκρατίας και προωθούν τα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα.
Εξάλλου, σήμερα είναι πασίγνωστο, πολλαπλά γραμμένο και επαληθευμένο, ότι η εξουσιαστική, δημοσιογραφική δομή στο εσωτερικό της εφημερίδας, οι διαβόητοι «Ιοί», είναι παράρτημα του Σόρος.
Η ίδια η κυρία Δάμα είναι γνωστή από τα κείμενά της στις θηριωδίες του ΝΑΤΟ κατά των Σέρβων. Εκεί διέκρινε μόνο τους «φασίστες» Σέρβους και ΟΧΙ τις Βόμβες που τους αφάνιζαν…

Το κείμενο της «Ελευθεροτυπίας»:

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=07.02.2009,id=83870748

Η Καταγγελία του sibilla:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_10.html

Η απάντηση της Δάμα και η ανταπάντηση του sibilla:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_12.html
Επιστροφή στην κορυφή
Περίεργος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 12, 2009 3:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είναι πολλά αυτά που... μυρίζουν


Πολλά τα ερωτήματα:

Η δημοσιογράφος (Wink μιλά για "μάρτυρες" που πιστοποιούν την ακρίβεια της συνέντευξης. Γιατί δεν τους εμφανίζει με ονοματεπώνυμο; Αν υπάρχουν γιατί δεν μιλούν... αυθόρμητα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους;

Αυτό το "Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης" τι ρόλο παίζει; Το αναφέρει η ίδια η δημοσιογράφος λέγοντας ότι στελέχη του ήταν παρόντα στη συνέντευξη.

Πώς γίνεται πάντα όταν υπάρχει αποστολή του "Καραβανιού" να συμμετέχει η συγκεκριμένη κυρία; Εκτός από "διαπιστευμένους" σε κομματικά επιτελεία υπάρχουν και "διαπιστευμένοι" στις διάφορες ΜΚΟ;

Ποιος πληρώνει τέτοιες δημοσιογραφικές "αποστολές"; Η ίδια η κυρία; Η εφημερίδα της; Οι ΜΚΟ; Άλλος;

Τα κείμενα της συγκεκριμένης δημοσιογράφου από την Αλβανία, το Κόσσοβο και το Λίβανο τα θυμάται κανείς;
Επιστροφή στην κορυφή
απορρία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 3:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Δάμα δεν ήτανε που παρουσίαζε τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ως "αντισυγκεντρωμένους ακροδεξιούς" και τους αντισυγκεντρωμένους τραμπούκους της Νέας Τάξης ως "συγκεντρωμένους Αφγανούς και προοδευτικούς πολίτες";
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 13, 2009 9:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επαγγελματίας «βαποράκι»

Ένα επαγγελματικό, δηλαδή έμμισθο «βαποράκι» είναι μεταφοράς των ιδεολογημάτων της Νέας Τάξης. Γιατί η ίδια, μάλλον, δεν διαθέτει εγκέφαλο. Και εδώ βρίσκεται η μόνη διαφορά από τους «Ιούς». Αυτοί έχουν σκέψη (άλλο, βέβαια, τι είδους σκέψη) και να γράφουν ξέρουν…
Συμμετέχει σε όλες τις «επαγγελματικές» αποστολές των διαβόητων Μ.Κ.Ο. Μία από αυτές είναι το "Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης". Κολλητή του Καπλάνη και άλλων μυστήριων τύπων που πλασάρουν, με το αζημίωτο, φυσικά, αυτά περί «μειονοτήτων», αυτά περί «εθνικισμού» και «ρατσισμού» των Ελλήνων και τα παρόμοια.
Η απάτη αυτή με τη συνέντευξη, λέγεται από δημοσιογράφους που γνωρίζουν, ότι δεν είναι η μοναδική. Και άλλες τέτοιες, έχουν γίνει με το Κόσοβο!!!
«Βαποράκι»…
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες