Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΜΜΕ: Το ατσάλινο χέρι του εφιάλτη

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 12, 2008 9:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΜΕ: Το ατσάλινο χέρι του εφιάλτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΜΜΕ: Το ατσάλινο χέρι του εφιάλτη

Το ατσάλινο χέρι που κατευθύνει τον αποτροπιασμό των φασιστικών ψυχώσεων είναι τα ΜΜΕ.

Ζούμε τον φρενοβλαβή παραλογισμό και την κτηνωδία των πλανητικών και διεθνών «νταβάδων». Από τους γιγάντιους προπαγανδιστικούς διαύλους του καθεστώτος προτρέπουν και κατευθύνουν τα μικρά παιδιά σε αυτό το φαύλο κύκλο των ψυχωτικών αποφορτίσεων.

Αυτοί οι άθλιοι μηχανισμοί του καθεστώτος αφού έχουν δηλητηριάσει τη νεολαία με όλα τα υποπροϊόντα της παρακμής που παράγουν και εμπορεύονται, αφού τη δολοφονούν, καθημερινά, ανελέητα, έρχονται τώρα να «ξύσουν» τα ζωώδη ένστικτα τμήματος της τσακισμένης και ακρωτηριασμένης αυτής νεολαίας, και να τα κατευθύνουν στις καταστροφές και στο τυφλό μίσος.

Οι «νταβάδες» και όλα τα ιδεολογικά, πολιτικά και δημοσιογραφικά τους φερέφωνα εγκωμιάζουν το απολιτικό και άναρχο χάος, ανάγουν τη ζούγκλα τού «όλοι εναντίον όλων» σε «αγωνιστική» αρετή, τις καταστροφές, τις φωτιές, το πλιάτσικο και τους κουκουλοφόρους, σε «ανατρεπτική στάση»!!!

Αυτός είναι ο νεοταξικός εφιάλτης, η στρατηγική των πολυεθνικών: Η διάλυση των πάντων: εθνών, θεσμών, ιστορικών κατακτήσεων, κοινωνικών σχέσεων και ανθρώπων, κάθε πολιτικού και πολιτισμικού ιστού. Θέλουν να μετατρέψουν τους λαούς σε αγέλη χωρίς ιστορική υπόσταση, χωρίς ταυτότητα και σκέψη, χωρίς αξίες και αρμούς συνοχής.

Το χαλύβδινο χέρι που κατευθύνει αυτή την ολοκληρωτική κατεδάφιση είναι τα ΜΜΕ: η σύγχρονη αυτή δικτατορία των ισχυρών κέντρων εξουσίας, ωμή και αποκρουστικά αυθάδης.

Και τα «τάγματα» αυτού του ανατριχιαστικού φασισμού του γκανγκστερικού, πολυεθνικού κεφαλαίου, είναι τα ιδεολογικά φερέφωνα της πονηρής προοδευτικότητας και οι «αριστεροί» νέο-γενίτσαροι.

Ο παλιός φασισμός των εθνικών κρατών έχει αντικατασταθεί με τον σύγχρονο πλανητικό φασισμό των υπερεθνικών μονοπωλίων: ακόμα πιο θηριώδη και καταστροφικό, διότι είναι ύπουλος και αποκρουστικά πολυπρόσωπος: Το παλιό φαιό χρώμα έχει αντικατασταθεί με το ροζ, το μαύρο και πολλές άλλες αποχρώσεις «αναρχοσοσιαλιστικές».

Οι πρακτικές, βεβαίως παραμένουν οι ίδιες.
Και ο σημερινός ροζέ, οργανώνει τα απολιτικά τμήματα της κλονισμένης και εξοντωμένης από το σύστημα νεολαίας, της ριγμένης στα έσχατα όρια της πνευματικής και ψυχικής εξαθλίωσης. Αυτή τη νεολαία την κατευθύνει μέσα στα σκοταδιστικά της αδιέξοδα και την εκπαιδεύει στην καταστροφή, στο παιχνίδι με τα όπλα, στους εμπρησμούς, στην τυφλή βία και τρομοκρατία εναντίον της κοινωνίας, της πολιτικής, των ιδεών, των θεσμών και εναντίον κάθε ανθρώπινης αξίας.

Αν παρατηρήσει κανείς
νηφάλια τις αγελαίες ψυχώσεις αυτών των ημερών (τις είπαν οι έμμισθοι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί υπάλληλοι «κοινωνική εξέγερση» και μάλιστα οι πολιτικοί προβοκάτορες (ΣΥΡΙΖΑ) παρομοίωσαν τα γεγονότα με τα ιστορικά κινήματα, ακόμα ανώτερα και από την επανάσταση του 1821!!!), αν τα παρατηρήσει κανείς όλα αυτά θα βρεθεί μπροστά στον εξής παραλογισμό: Η εξουσία του κεφαλαίου και όλα τα όργανά της αποτελούσαν τους κήρυκες και τους «ηγέτες» αυτής της «λαϊκής εξέγερσης»!!!

Ακριβώς, γιατί δεν ήταν ΚΑΜΙΑ «λαϊκή εξέγερση» εναντίον του καθεστώτος, αλλά μια «εξέγερση» του καθεστώτος εναντίον της κοινωνίας, του λαού και των αυθεντικών κινημάτων που κυοφορούνται. Μια «εξέγερση» των «νταβάδων» και των υπαλλήλων τους για τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, τη μετατροπή της σε ζούγκλα, συνακόλουθα την ισχυροποίηση της μακάβριας δικτατορίας του πλανητικού κράτους και του «νταβατζίδικου» παρακράτους.

Τον τόνο της «καθοδήγησης» τον δίνουν οι πιο καλοδουλεμένες μήτρες της «νταβατζίδικης» καμαρίλας: Το Λαμπρακιστάν και η «Ελευθεροτυπία».
Τα πρωτοσέλιδα αυτών των Εφημερίδων είναι αποκαλυπτικά. Το ίδιο αποκαλυπτική είναι η πρακτική των εστιών του Σόρος: «Ιός» και «indymedia».
Ενδεικτικά μόνο αναφέρω το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ε»

«Μάθημα 1ο
Εφοδος στα Τμήματα

Ο λόγος τώρα στους μαθητές. Αφήνουν τα σχολεία και φτιάχνουν «πρόγραμμα αντίδρασης» ώς τα Χριστούγεννα. Πετροπόλεμος σε αστυνομικά τμήματα και αποκλεισμοί δρόμων, διαδηλώσεις κάθε εβδομάδα. Σε συντονισμό και οι φοιτητές, που καταλαμβάνουν σχολές σε ΑΕΙ της Αθήνας και της περιφέρειας».

Μόνο οι αθεράπευτα τυφλοί, ίσως, να μη μπορούν να διακρίνουν ότι η εφημερίδα δεν χειροκροτεί απλώς τη «νέα γραμμή» ( εκτονωτικές, τυφλές και πολιτικά ανέξοδες επιθέσεις-προκλήσεις κατά των αστυνομικών τμημάτων), αλλά δίνει ΓΡΑΜΜΗ για τέτοιες επιθέσεις!!!
Αυτοί είναι οι χαλύβδινοι «στρατηγοί» που καθοδηγούν και κατευθύνουν, ποικιλοτρόπως, το «κίνημα» των κουκουλοφόρων.

Οι «αρχηγοί» της «επανάστασης» των νέων!!!


Επιστροφή στην κορυφή
Ολυμπιάδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 12, 2008 11:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πολύ καλό το άρθρο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αντικατοπτρίζει επακριβώς την Γκαιμπελική προπαγάνδα των νταβατζήδων. Είναι πλέον τόσο απροκάλυπτη που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Δείτε και εδώ ντοκουμέντα που ουδέποτε προβλήθηκαν παρ' ότι θα συνέβαλλαν σε γεωμετρική αύξηση τηλεθέασης. Αφού δεν τους ενδιαφέρει, από που πληρώνονται;
http://olympia.gr/2008/12/12/patra_riots/
Επιστροφή στην κορυφή
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 12, 2008 11:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτα!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΥΣΊΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!

_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" Άρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Σοφιστής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 12, 2008 11:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://sofistis.wordpress.com/2008/12/12/121208/


Ιδού TV το δημιούργημα σου!

Λένε ότι ο τραμπούκος μπάτσος κατ αρχάς είχε ζητήσει συγνώμη. Έτσι κι αλλιώς είναι απολύτως βέβαιο ότι στη συνέχεια κάποιος άλλος συνέταξε το υπόμνημα του και διαμόρφωσε τη στάση του. Τώρα ολοφύρονται και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους τα golden boys της TV για το θράσος και την χυδαιότητα του Κούγια. Τα τελευταία χρόνια τον κάλεσαν άπειρες φορές στις εκπομπές τους, τον νομιμοποίησαν ως αναλυτή και σχολιαστή της πολιτικής και κοινωνικής ζωής μας, τον ανέδειξαν σε σταρ μεγαλοδικηγόρο, “μπάτσο” του δημόσιου βίου και ανελέητο «μοντελοπνίχτη».. Τώρα αγανακτούν για την ποιότητα, το ήθος και τη συμπεριφορά εκείνου που οι ίδιοι ανέδειξαν σε καθημερινό διαμορφωτή της κοινωνίας μας! Ε, ως δικηγόρος να μη διαμορφώσει και την απολογητική στάση ενός τραμπούκου μπάτσου;
Με αυτό το ήθος λοιπόν, κατά κανόνα, με αυτήν την ποιότητα και συμπεριφορά ταΐζουν καθημερινά τους τηλεθεατές τους τα golden boys της TV για να τους μεταλλάξουν σε μετρήσιμα κεφάλια της AGB κι ύστερα να αγανακτήσουν για τα δημιουργήματα τους και το κατάντημα της «κακούργας κοινωνίας» της οποίας τάχα μου «όλα και όλοι είναι εικόνα της και της μοιάζουν» ώστε να καλέσουν και πάλι τους Κούγηδες της ζωής μας στις εκπομπές τους για να μας αναλύσουν και να σχολιάσουν το κατάντημα της κοινωνίας ώστε να μετρήσει και πάλι κεφάλια τηλεθεατών η AGB, να πλουτίζουν σε χρήμα και δύναμη τα golden boys και να συνεχίζεται η ζωή μας σε τόνους του μαυρόασπρου βυθιζόμενοι ολοένα και βαθύτερα στους καναπέδες μας με ανοιχτό το στόμα από την απορία για το κατάντημα της κοινωνία μας..
Οι τραμπούκοι μπάτσοι και οι κουκουλοφόροι που δοκιμάζουν γυαλιά ηλίου στα καταστήματα που λεηλατούν, οι “μοντελοπνίχτες”, δεν είναι εικόνα της κοινωνίας αλλά των μηχανισμών που κυριαρχούν στην κοινωνία. Είναι κυρίως η εικόνα της εξουσίας της, των μίντια της και ιδιαιτέρως της TV της. Γιατί ακόμα και ένας τραμπούκος και φονιάς μπάτσος μπορεί να μετανοήσει. Αμετανόητοι θα είναι για πάντα οι Κούγηδες και η τηλεόραση τους..
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΑΤΑΛΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 13, 2008 12:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο φασιστικός « Χαλυβδόκρανος»


Οι μαρξιστές έχουν αναλύσει διεξοδικά τα πολιτικά χαρακτηριστικά των φασιστικών ψυχώσεων.
Η βάρβαρη οχλοβοή της πυροδοτούμενης, απελπισμένης άγνοιας, της αγριότητας και της καταστροφής είναι ο μεγαλοφυής χαρακτηρισμός του Λέοντα Τρότσκι.
«Ο καπιταλιστικός πολιτισμός ξερνά μια βαρβαρότητα που δεν χωνεύτηκε, αυτή είναι η φυσιολογία του εθνικοσοσιαλισμού».
Αυτά τα αχώνευτα εκκρίματα της πλανητικής βαρβαρότητας οργανώνει σήμερα το καθεστώς με το προσωπείο του αντιφασισμού και της πονηρής αριστεροσύνης.
Αυτή τη βάρβαρη, ψυχωτική οχλοβοή της νεανικής απελπισίας, της άγνοιας και της αγριότητας οργανώνουν, πυροδοτούν και καθοδηγούν οι σύγχρονοι «Χαλυβδόκρανοι»: Τα ΜΜΕ
Οι ιδεολογικές και πολιτικές αιχμές αυτών των νεοταξικών «Χαλυβδοκράνων»: Η Ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τα παραρτήματα του Σόρος.
Οι σύγχρονοι ναζί δεν έχουν το παλιό πρόσωπο. Εμφανίζονται με άλλα μακιγιαρισμένα πρόσωπα και άλλα χρώματα, για να ξεγελούν και να εξαπατούν…
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 13, 2008 10:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://macedonia-greece.blogspot.com/

Τα Indymedia του Soros oργάνωσαν τον
εξευτελισμό της Ελλάδας παγκοσμίως


Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Σε χρόνο μηδέν η Σάρα και η Μάρα του παγκόσμιου δικτύου των Indymedia έτρεξε να σκίσει Ελληνικές Σημαίες και με ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ να τραβήξει την διεθνή προσοχή των ΜΜΕ στον θάνατο ενός νεαρού στην Ελλάδα. Όλα τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΜΕ...εμφάνισαν μία Ελλάδα με ασταθές πολίτευμα, ένα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ κράτος που εκτελεί ανήλικα ενώ όλος ο Ελληνισμός κατέβηκε στους δρόμους για να προκαλέσει την πτώση της Ιμπεριαλιστικής Κυβέρνησης του Κωστάκη και της Νατάσας Καραμανλή.
Την ίδια μέρα...όλο το φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό από τις διαδηλώσεις σε ξένες χώρες ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στην ιστοσελίδα απ'όπου έφυγε η εντολή για τη δημιουργία χάους, δηλαδή στο Ελληνικό Indymedia.Εκεί οργανώθηκε,ταξινομήθηκε και διατίθεται στους ενδιαφερόμενους για να κατανοήσουν τις δυνατότητες της καταστρεπτικής μηχανής που στήθηκε μέσω του Indymedia.
Παρόλα αυτά...ΚΑΝΕΝΑ ELLHNIKO ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ δεν αναφέρθηκε στα Indymedia του George Soros και ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρθηκε αυτή η λέξη προσπαθώντας να πείσουν τους Έλληνες...ότι επρόκειτο για μία κοινωνική έκρηξη που την προκάλεσε η ανεργία, τα προβλήματα στην παιδεία και το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ κράτος. Κουραφέξαλα δηλαδή...που στοχεύουν στην πτώση του Καραμανλή ... που ΔΕΝ γουστάρουν πλέον οι ΗΠΑ.
Ο παγκόσμια πρόβα-τζενεράλε δημιουργίας τρομοκρατικού κλίματος μέσω SMS και email...ήταν απόλυτα επιτυχής και οι αναρχοπίθηκοι των Indymedia είναι πλέον ανά πάσα στιγμή έτοιμοι , έμπειροι κι οπλισμένοι με τόλμη, σιγουριά και μολότωφ για να προκαλέσουν το χάος με το που θα δοθεί το σύνθημα.
Φυσικά το σύνθημα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ για

το 1.000.000 νεκρών της Γιουγκοσλαβίας ,

το 1.000.000 νεκρών του ΙΡΑΚ,

τους 1500 άμαχους νεκρούς της Οσετίας,

για την σφαγή στη Ρουάντα

ή για τα βασανιστήρια του Γκουντάναμο.

ΚΑΜΙΑ απ' όλες αυτές τις ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ του ΝΑΤΟ δεν σκότισε τους πιθήκους των Indymedia.


Αντιθέτως αρκούσε ένας μόνος τυχαίος θάνατος στα Εξάρχεια της Αθήνας για να προκαλέσουν 50.000.000 ευρώ ζημιές...ΟΧΙ στην ΕΚΑΛΗ...αλλά στην Πατησίων . Οχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά στα Δημόσια Πανεπιστήμια των φτωχών. Όχι στις PORSCHE αλλά στα PUNTO.

Σε μία εποχή γενικευμένης κρίσης κι ανεργίας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ INDYMEDIA δεχόμενο εντολές από τα γνωστά κέντρα...κατάφερε σε μία νύχτα να στείλει στην ανεργία 2.500 εργαζόμενους και να δημιουργήσει μία ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΙΚΟΝΑ χάους κι αναρχίας στην Ελλάδα που στοχεύει στην δραματική μείωση του τουρισμού αλλά και στην απόσυρση ξένων κεφαλαίων από το Χρηματιστήριο.

Με αυτόν τον τρόπο η Ελληνική κυβέρνηση θα ξανασκεφτεί πολύ σοβαρά τη συνεργασία της με τον Πούτιν και θα σταματήσει να χαλάει τα σχέδια των ΗΠΑ για τη "Μακεδονία". Κι όλα αυτά τα "υπέροχα" αποτελέσματα... τα οφείλουμε ...σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ... που κάνουν χρήση του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ασύλου που ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΑ και ΜΕ ΧΑΡΑ τους παρέχει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πανεπιστημιακή κοινότητα. Μέγας χορηγός ο George Soros που χρηματοδοτεί διεθνώς ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Για τον κεντρικό συντονισμό των Indymedia και την λεπτομερή παροχή πληροφοριών που αφορούν ΟΛΕΣ τις καταστροφές ανά τον πλανήτη... ακόμα και οι Αμερικάνικες εφημερίδες παραπέμπουν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Athens-Indymedia.
Εκεί υπάρχουν οι οδηγίες για την πραγματοποίηση επιθέσεων αλλά και όλο το αποδεικτικό υλικό της "σπουδαίας" και "δημιουργικής" δράσης του βασιλείου της ΒΙΑΣ των ΗΛΙΘΙΩΝ. Φυσικά το Indymedia φιλοξενείται στους server του Πολυτεχνείου το οποίο οι Πρυτανικές Αρχές ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ να το βλέπουν να καίγεται προκειμένου να ξανατσεπώσουν ΜΙΖΕΣ για τον καινουργιό εξοπλισμό που αγοράζεται σε ετήσια βάση πλέον.

-

ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΤΩΝ INDYMEDIA ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΝΕΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟ 1.000.000 ΝΕΚΡΩΝ στην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,
ΓΙΑ ΤΟ 1.000.000 ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ,
ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ του ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ,
ΓΙΑ ΤΗ σφαγή 1500 αμάχων στην ΟΣΕΤΙΑ,
ΓΙΑ ΤΗ αμερικανικής σχεδίασης στημένη σφαγή της Βομβάης
ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ , ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!

Ο θείος Soros πληρώνει τα INDYMEDIA για computer, σπρέϊ και μολότωφ.
Τους πληρώνει για να εκτελούν εντολές κι ΟΧΙ για να σκέφτονται.
Είναι αρκετά ηλίθιοι ώστε να ΜΗΝ καταλαβαίνουν για ποιον λόγο ο "αριστεριστής" και "φιλάνθρωπος" George Soros χρηματοδοτεί τα αναρχικά αριστερά Indymedia με το ίδιο πάθος που χρηματοδοτεί την ακροδεξιά κυβέρνηση της FYROM που προστατεύει ο συνέταιρός του στην πολεμική βιομηχανία που λέγεται George Bush.

Επιστροφή στην κορυφή
Ριζοσπάστης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 13, 2008 11:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=4861579&publDate=13/12/2008



Στο πουθενά!!!


Οχι δεν πρόκειται για σκέτη ανευθυνότητα το πρωτοσέλιδο της χτεσινής «Ελευθεροτυπίας». Πρόκειται για κατεύθυνση συγκεκριμένη που σκοπεύει να οδηγήσει το κίνημα και ιδιαίτερα τη νεολαία στο ΠΟΥΘΕΝΑ. 'Η, πιο σωστά, σε στόχο που την τσακίζει. Πασχίζει να τη στριμώξει στο «γύρω γύρω όλοι» και στη μέση το σύστημα. Αυτό τον καημό έχουν. Πώς θα κατορθώσουν να στριμώξουν το κίνημα και τους νέους σε «δράση» αδιέξοδη που να εκτονώνει αλλά και ν' αφήνει το σύστημα όχι μόνο αλώβητο αλλά και ενισχυμένο, αφού ο επικίνδυνος «χορός τους» είναι σίγουρο πως θα ενεργοποιήσει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του αστικού κράτους. Μπορεί οι του είδους τους να τα κατάφεραν σε άλλες χώρες και σε άλλες εποχές. Εδώ όμως υπάρχει Κόμμα της εργατικής τάξης. Υπάρχουν εκείνες οι ταξικές δυνάμεις που αγωνίζονται καθημερινά για την οργάνωση της εργατικής τάξης και όλου του λαού, της νεολαίας. Που καλούν το λαό σε μαζική αληθινή δράση με συγκεκριμένο στόχο. Το στόχο που κρύβουν οι του είδους της απογευματινής εφημερίδας: Το κεφάλαιο και την αντιλαϊκή πολιτική που προωθούν και εφαρμόζουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που υπερασπίζονται τα μέσα του τύπου «Ελευθεροτυπίας» για να σώσουν το σύστημα της εκμετάλλευσης. Αρα, αυτή και οι όμοιοί της... να μη ρουφάν γιατί δεν έρχεται...
Επιστροφή στην κορυφή
ΤαΧάλια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 1:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://taxalia.blogspot.com/2008/12/blog-post_5056.html

Μη χάσετε σήμερα τις Κυριακάτικες εφημερίδες
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΣΑΣ.


αρθρο taxalia


Πήραμε σήμερα πάνω από 10 εφημερίδες. Οι πρώτες σε πωλήσεις συναγωνίζονται σε -κραυγαλέα- αντιΚαραμανλική προπαγάνδα. Ξεχειλίζει η συντονισμένη προσπάθεια να πλήξουν τον πρωθυπουργό. Μπορεί να ξέρουν κάτι, που δεν ξέρουμε εμείς. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός θα είναι πρωθυπουργός! Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι καλύτερος, μπορεί να είναι ο Τσίπρας, μπορεί να είναι ο Καρατζαφέρης.

Μας ενδιαφέρει ο πρωθυπουργός να βγεί αβίαστα από το λαό κι όχι από τους μηχανισμούς της προπαγάνδας των διαπλεκόμενων. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

Τόσο απλά.

Τι βλέπουμε λοιπόν τον τελευταίο καιρό:
Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


1. Δίνουμε πολλά, πολλά, πάρα πολλά δώρα, (σε καμία περίπτωση δεν καλύπτεται το κόστος, λογικά οι εφημερίδες θα έπρεπε να έχουν ζημιές δις με τέτοια ..δώρα, αλλά αυτό είναι δουλειά του ΣΔΟΕ του Κωστάκη). Αν χρειαστεί ζητάμε από τα αφεντικά λεφτά, ώστε σε κάθε εφημερίδα να δίνουμε δώρο και ένα πενηντάρικο.!
2. Με τα δώρα τσίμπησε ο πελατάκος. Και τώρα η προπαγάνδα:
3. Εκμεταλλευόμαστε φυσικά το κλίμα των ημερών, με τις παρακάτω τεχνικές:
α. Μιλάμε συνέχεια για "μαθητές", "νέους" και "νεολαία". Δεν έχουν γνώση του τι γινόταν παλιότερα, είναι πιό εύκολα θύματα.
β. Κάνουμε συνεχώς αφιερώματα στους νεκρούς από την αστυνομική βία, παραλείποντας τις ενοχλητικές λεπτομέρειες και κυρίως τις περιπτώσεις αυτοάμυνας των αστυνομικών. Δεν θυμίζουμε π.χ. ότι ο Μελίστας ήταν στριμωγμένος σε ένα βαν, στο οποίο είχαν πέσει -μέσα- μολότωφ και ήταν θέμα δευτερολέπτων να καεί ζωντανός.
γ. Δεν θυμίζουμε ότι οι 16 από τις 18 εκτελέσεις/φόνοι/δολοφονίες "αντιεξουσιαστών", έγιναν με κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ. Η λέξη πρέπει να αποφεύγεται πλήρως, ώστε όλοι οι φόνοι να "κρεμαστούν" και να υποστηρίξουν το κλιμα που δημιούργησε ο τελευταίος φόνος.
δ. Ξεχνάμε αυτά που λέγαμε για το δικαίωμα κάθε, μα κάθε κατηγορούμενου σε δίκαιη δίκη αλλά και συνήγορο και την πέφτουμε σε όποιον αναλάβει τον κατηγορούμενο αστυνομικό, ώστε να εκφοβίσουμε και να εκβιάσουμε τους υποψήφους δικηγόρους.
ε. Σε περίπτωση που βρεθεί συνήγορος, που τιμά το λειτούργημά του, την πέφτουμε στο δικηγορικό σύλογο, ακόμη και με διασπορά ψευδών ειδήσεων, ώστε να φτιάξουμε κλίμα και να τον τρομοκρατήσουμε.
στ. Αν ο συνήγορος τιμά το λειτούργημά του προχωράμε παραπέρα και τον απειλούμε άμεσα. Υποκινούμε ακόμη και σωματική βία εναντίον του. Αν τον δείρουν κιόλας, ακόμη καλύτερα. Προσοχή: να μην τον σκοτώσουν, γιατί αυτό θα δημιουργήσει συσπείρωση στους δικηγόρους.
ζ. Κάνουμε σε όλες τις εφημερίδες, σαλόνια, με πολλές φάτσες μαθητών, οι οποίοι να καθοδηγούνται να πουν αυτά που θέλουμε. Βάζουμε οπωσδήποτε τη φάτσα τους, ώστε να αγοράσουν την εφημερίδα οι δικοί τους, οι συμμαθητές τους κ.λ.π. για να δουν τη φάτσα τους στο φύλλο μας.
4. Κάνουμε ολομέτωπη επίθεση στο Κ.Κ.Ε. το οποίο χαλάει τη σούπα της "αριστερής" εξέγερσης. Ψάχνουμε στοιχεία για πλουτισμό στελεχών του, παλιές δηλώσεις, παιδιά κομμουνιστών που κάνουν μπίζνες, που πήγαν σε ιδιωτικά σχολεία, ό,τι μπορεί να δυσφημήσει το Κ.Κ.Ε.
5. Το ίδιο κάνουμε με το Λ.Α.Ο.Σ. Βρείτε θέματα για τη Μανωλίδου, ώστε να ακυρώσουμε τον Άδωνι.
6. Χτυπάμε άμεσα τον Καραμανλή, με τους εξής τρόπους:
α. Αποδομούμε τις επιλογές του σε πρόσωπα. Αυτή την περίοδο ρίχνουμε ιδιαίτερο βάρος στους "Καραμανλικούς", Παυλόπουλο και κυρίως στον Στυλιανίδη. Η κριτική δεν πρέπει να γίνεται σε πολιτική επίπεδο, αλλά σεκοινωνικό για να είναι πιό εύπεπτη από τις σαστισμένες από το βομβαρδισμό εικόνων μάζες. Δίνουμε βαρύτητα σε πιασάρικα θέματα, όπως "στα μπουζούκια ο Στυλιανίδης, ενώ η Ελλάδα πενθούσε", ή "αγόραζε κοσμηματα η γυναίκα του Παυλόπουλου, ενώ η Ελλάδα καιγόταν".
β. Ενισχύουμε τους υποτιθέμενους διαδόχους του. Τους παρέχουμε ολοσέλιδα ή και το "σαλόνι" για συνέντευξη, με κολακευτικές φωτογραφίες, όπου τονίζουμε ό,τι τους ξέφυγε και δείχνει ότι υπάρχει κλίμα διαδοχής.
γ. Συντηρούμε κλίμα διαδοχής, με αναφορά σε "καλά πληροφορημένες πηγες στο εσωτερικό της Ν.Δ.", οι οποίες πηγές, εμφανίζονται δήθεν δυσαρεστημένες από την "ατολμία" του Καραμανλή.
δ. Προβάλλουμε δηλώσεις ιεραρχών, έτσι ώστε να φαίνεται ότι ακόμη κι η εκλλησία, που μέχρι τώρα ονομάζαμε "η δεξιά του κυρίου", κρατά αοστάσεις από το αστυνομικό κράτος του Καραμανλή.
7. Εξαφανίζουμε τα εθνικά θέματα κι οτιδήποτε δείχνει εξωτερικό κίνδυνο, γιατί αυτό θα συσπειρώσει τους Έλληνες. Κρύβουμε τυχόν προκλήσεις Τούρκων, Σκοπιανών κ.λ.π., ώστε να μην ενισχύουν το σενάριο, ότι πλήττεται ο Καραμανλής, επειδή είπε όχι στην είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και είπε ναι στο Ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου.
8. Κάνουμε όσο το δυνατόν μικρότερη προβολή στο Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να μην ταυτιστεί με τις ζημιές και απορροφήσει τη δυσαρέσκεια της πονεμένης αγοράς. Αν χρειαστεί, ταυτίζουμε τις ζημιές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε οι "νυκοκυραίοι" να στρέψουν προς τα εκεί τα βέλη τους. Ενισχύουμε αυτή τη θέση με δημοσιεύματα και δημοσκοπήσεις που δείχνουν οργή προς το ΣΥΡΙΖΑ και μόνο. Βάζουμε τα δύο κόμματα της αριστεράς να τρώγονται μεταξύ τους.
Θέλουμε μια ελεγχόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση.
9. Χτυπάμε ανελέητα την κρατική τηλεόραση, που είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων μας έχουν σιχαθεί. Ψάχνουμε οτιδήποτε εναντίον του προέδρου της. Αν αντέχει στα χτυπήματα, διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις, εμφανίζοντάς τον ως έτοιμο να παραιτηθεί, ως δυσαρεστημένο, ως άτολμο.
10. Επειδή ο Καραμανλής είναι χαλκέντερος και αντλεί δύναμη από τη φυσιολογική οικογενειακή του ευτυχία, ξαμοληθείτε και βρείτε στοιχεία, που να του ταράξουν την οικογενειακή γαλήνη, τη σχέση του με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Αρχίστε με δημοσιεύματα του τύπου "άλλη γυναίκα στη ζωή ισχυρού Έλληνα πολιτικού;" ή "η Νατάσσα ενοχλημένη από επιθέσεις εναντίον της" ή κάτι για τα παιδιά του. Πηγαίντε στο σχολείο των παιδιών του και ψαρέψτε δασκάλους, γονείς συμμαθητών. Κάποιος θα βρεθεί να πει ότι τα παιδιά του πρωθυπουργού έχουν διαφορετική μεταχείριση, π.χ. "η δασκάλα κουμπώνει όλα τα κουμπιά στο μπουφάν της Αλίκης, ενώ η -αλήτισσα- άφησε άλλο παιδάκι ξεκούμπωτο στην παγωνιά". Πιέστε τους με απανωτές ερωτήσεις. Απομονώστε κάποια λέξη, μεγεθύντε την και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Σοφιστής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 11:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://sofistis.wordpress.com/2008/12/15/151208/



Αυτήν ποιος θα την πετροβολήσει;

Η συσσωρευμένη οργή, ο αυθορμητισμός και η αγωνιστική διάθεση των νέων έχουν να αντιμετωπίσουν, εκτός των άλλων και τον αήττητο εχθρό της βλακείας, της αμετροέπειας, της καπηλείας και της εκμετάλλευσης τόσο του μικρού Αλέξη όσο και του αγώνα που ξεκίνησε με αφορμή τον θάνατο του.
Στο πλιάτσικο που έχει στηθεί γύρω από το νεκρό παιδί και τις διαδηλώσεις των μαθητών πρωταγωνιστεί και πάλι η τηλεόραση που αυτές τις μέρες αποκαλύπτει όσο ποτέ άλλοτε αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα. Ότι πίσω από τις οδομαχίες με τους μπάτσους, τον πετροπόλεμο και τις φωτιές στις βιτρίνες και στα αυτοκίνητα, υπάρχει και ένας άλλος καθημερινός πόλεμος απείρως πιο σκληρός και αδυσώπητος που διεξάγεται στήθος με στήθος μέσα στα ίδια τα σαλόνια των σπιτιών.. Δεχόμαστε αλλεπάλληλες επιθέσεις, βομβαρδισμούς και τυφλά κτυπήματα που εξαπολύονται ανελέητα από την οθόνη. Οι τηλεοπτικές δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη. Πρωϊνάδικα, μεσημβρινάδικα, βραδινάδικα, όλοι στον αγώνα.. Golden boys και εντεταλμένοι παρουσιαστές, ξερόλες σχολιαστές και ξεσαλωμένοι πανελίστες, ασυγκράτητα μοντέλα, πάσης φύσεως απορρίμματα του θεάματος και ακροάματος μαζί με πονηρούς πολιτευτές και συνδικαλιστές με λερωμένα σώβρακα, εξαπολύουν σμήνη ανοησίας, σύγχυσης και παραπληροφόρησης που διαπλέκονται με τα δακρυγόνα των μπάτσων και δημιουργούν μια πραγματικά αποπνιχτική κατάσταση, για την Ελλάδα ρε γαμώτο.. Ένα ποτάμι σάχλας ανακατεμένης με βυζιά και μπούτια κενού περιεχομένου ξεχύνεται απ την οθόνη και η ζωή μας κατακλύζεται από την «ασημαντότητα» όπως θάλεγε και ο Καστοριάδης..
Πίσω απ την οθόνη δεν βρίσκονται ούτε κάποιοι ανίκανοι κυβερνήτες, ούτε και κάποιοι ανίκανοι στρατηγοί. Βρίσκονται άτομα της αγοράς, ικανότατοι και αδίστακτοι παραγωγοί, επικοινωνιολόγοι, μαρκετίστες και διαφημιστές πούφαγαν τα πανεπιστήμια με το κουτάλι και σπούδασαν πώς να ξεγελούν τον κόσμο, πώς να τον πείθουν ότι ψηφίζοντας το τάδε κόμμα θα λυθούν τα προβλήματα του ή αγοράζοντας την τάδε τσίχλα θα γίνει η ζωή του καλύτερη. Μοντελοποιούν το ασήμαντο και το τίποτα και το προτείνουν ως πρότυπο επιτυχημένης ζωής για να το πουλήσουν. Τόσα βιβλία, τόση γνώση, τόσα μεταπτυχιακά και διδακτορικά εναντίον μιας και μόνης συνείδησης ενός απλού, υπολειπόμενου σε γνώση και μέσα, ανυπεράσπιστου τηλεθεατή. Πως να αντέξει σε τόσο θέαμα και σε τέτοια επίθεση ο δυστυχής; Εξουθενωμένος απ τη δουλειά, με συσσωρευμένα προβλήματα, απογοητευμένος από πολιτικές υποσχέσεις, με ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον, χωρίς όραμα και ελπίδα, πού να βρει το κουράγιο για να αντισταθεί; Ποια συνείδηση να πρωτοδιαφυλάξει από τέτοια επίθεση; Των παιδιών του ή την δική του; Παραδίδεται λοιπόν αμαχητί στους καθημερινούς διαμορφωτές του. Άνισος αγώνας με προδιαγεγραμμένο και γνωστό αποτέλεσμα..
Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος. Πιστεύω πως κάτι μπορεί να αλλάξει.. Κατ αρχάς αν βγάζαμε όλοι τις κουκούλες μας. Έτσι και αλλιώς αγώνας με κουκούλες δεν γίνεται. Ύστερα, αν παίρναμε με τις πέτρες όχι τις βιτρίνες και τα αυτοκίνητα, αλλά πρώτα απ όλα αυτό που έχουμε μέσα στο σπίτι μας. Την τηλεόραση. Μιλάω για το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου, το ξέρω.. Φαντάζεστε όμως να ακούσουμε κάποτε την χαρμόσυνη είδηση ότι κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες άρχισαν να πετροβολούν την τηλεόραση τους;..

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες