Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Είναι αδίστακτοι

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
μνήμη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 10:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και για να μην ξεχνιώμαστε...

Επειδή κάποιοι θυμήθηκαν το Καλτεζτά,ας μην ξεχνούμε ότι η δολοφονία του Καλτετζά είχε γίνει επι ΠΑΣΟΚ!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 11:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το παρακράτος των λακέδων

Ξεχύθηκαν τα σμήνη των λακέδων. Από τους άμβωνες (ΜΜΕ) της νεοταξικής εκκλησίας θρηνούν σπαρακτικά και ουρλιάζουν ηθικολογικά. Τι αχαλίνωτη υποκρισία φρενοβλάβειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που ευλογούσαν και χειροκροτούσαν τη ΝΑΤΟϊκή, μαζική σπορά του θανάτου εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ και του Αφγανιστάν!!!
Όλοι αυτοί που δεν έχουν χύσει ούτε ένα δάκρυ για το θάνατο εκατομμυρίων παιδιών από τους γκάνγκστερ της υφηλίου, αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί για τα εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν καθημερινά μέσα στις γαλέρες- κάτεργα της Νέας Τάξης.
Μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβάδες» των ΜΜΕ, αυτοί που πλουτίζουν από το ανθρώπινο αίμα και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους.
Όλα τα ασπόνδυλα, τύπου Λαζόπουλου, που συσσωρεύουν εκατομμύρια φιλώντας τις μπότες των «νταβάδων», βγήκαν με μελοδραματικό ύφος να θρηνήσουν, αναθεματίζοντας όχι το απάνθρωπο και κτηνώδες καπιταλιστικό σύστημα, όχι, έστω το κυβερνητικό οικοδόμημα (κυβερνητικά κόμματα και τους κομματικούς στυλοβάτες), αλλά ένα και μόνο κυβερνητικό διαχειριστή: τη «λεπρή δεξιά». Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος που κυβέρνησε τόσα και τόσα χρόνια και ουσιαστικά κυβερνάει ακόμα, μένει στο απυρόβλητο. Αυτό δεν είναι «δεξιά», είναι «αριστερά»!!!
Όλοι οι γνωστοί τηλεμαϊντανοί, γνωστοί και κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες, σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρελαύνον από τους τηλεοπτικούς άμβωνες!!!
Όλο το «εκσυγχρονιστικό», δωσίλογο σκυλολόι, ανενδοίαστα και ξετσίπωτα, μας παραδίδει μαθήματα «ανθρωπισμού», «δικαίου» και …πολιτικής αντίστασης στο «κράτος της δεξιάς»!!!
Όλο το μακάβριο ιδεολογικό κατεστημένο με πολιτική αιχμή τη νεοταξική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρελαύνει και αυτό, αφηνιασμένα και κακουργηματικά από τους μακάβριους καθεστωτικούς άμβωνες για να δώσει πολιτική κάλυψη στη φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων.
Γιατί οι ψυχώσεις των πανελλαδικών καταστροφών, φωτιών, βιοπραγιών και της αχαλίνης βίας και τρομοκρατίας των επιδρομέων, δήθεν αντιεξουσιαστών, είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας, αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία.

Γι αυτό το αποτρόπαιο, μαζικό ψυχωτικό αμόκ, ο ορισμός του φασισμού, δεν μιλάει κανείς. Απεναντίας το καλύπτουν και το επικαλύπτουν οι μηχανισμοί της προπαγάνδας, οι μπράβοι τους και τα «αριστερά» φερέφωνα.
Εδώ δεν έχουμε συνειδητό λαϊκό κίνημα. Έχουμε «ψυχωτικό κίνημα» του «αριστερού παρακράτος». Έχουμε την τυφλή, καταστροφική βία, κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη, με πολιτικούς μπροστάρηδες, τα «αριστερά» φερέφωνα.
Αυτές οι μαζικές ψυχώσεις, αυτή η πολιτική «αριστερή» φρενοβλάβεια είναι ο ορισμός του φασισμού. Ορισμός που έχει δοθεί και αναλυθεί από τους μεγάλους Επαναστάτες του σοσιαλισμού…
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η πιο μακάβρια γκριμάτσα της φασιστικής Πανούκλας. Ο νεοταξικός φασισμός με μάσκες «αναρχικές», «αριστερές» και «προοδευτικές».
Έχουμε μπει στο δρόμο της κατάλυσης των πάντων, στο δρόμο νέων ιστορικών συμφορών…
Πιστεύω, ότι ελληνικός λαός, δεν θα ξεγελαστεί από τις παρακρατικές σειρήνες του νέου φασισμού…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 12:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μόνο αφελής μπορεί να είναι όποιος θεωρεί ότι αυτό το αμόκ της καταστροφής και της τρομοκρατίας, της λεηλασίας και της μαζικής βίας είναι μορφή διαμαρτυρίας για το φόνο ενός παιδιού. Δεν είναι έτσι οι λαϊκοί αγώνες.
Κι επειδή οι ντόπιοι λακέδες της Νέας Τάξης και των Αμερικάνων έχασαν πλέον κάθε τσίπα και τολμούν να ταυτίζουν την προβοκάτσια της δολοφονίας του νεαρού με αυτήν του Σωτήρη Πέτρουλα, πρέπει να πούμε ότι τότε δεν είχαμε καταστροφές αυτής της μορφής, ούτε λεηλασίες καταστημάτων, ούτε εμπρησμοί και παράδοση της Αθήνας στους δήθεν αναρχικούς. Και βέβαια, κανείς από εκείνους τους καθαρούς και γνήσιους αγωνιστές δεν δορούσε κουκούλα. Γιατί είχαν πρόσωπα καθαρά και το δίκιο με το μέρος τους, δεν ήταν πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών σε διατεταγμένη υπηρεσία!
Και βεβαια, τα πουλημένα ΜΜΕ δεν μπορούσαν να μείνουν πίσω. Έδωσαν βήμα σε κάθε "προοδευτικό" και "εκσυγχρονιστικό" κατακάθι να εκφράσει το αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του παιδιού.
Εμένα προσωπικά μου προκαλεί αποτροπιασμό ο ίδιος ο επαγγελματίας πάτρονας της νεολαίας, ο Λαζόπουλος, ο οποίος όταν δεν βρίσκεται σε κότερα και ποτίζει τους ανήλικους ναρκωτικά, βγαίνει μπροστά και τους υπερασπίζεται.
Βέβαια από κάποιους οι μάσκες έπεσαν. Ο Αλαβάνος το δήλωσε ααπερίφραστα
"Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να είναι πια Κυβέρνηση της χώρας".
Σωστά. Από πέρσι το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές που μετέβαλαν τη μισή Ελλάδα σε κρανίου τόπο, προσπαθούν συστηματικά να τη ρίξουν για να ματαιωθεί η συμφωνία με τη Ρωσία και να μη γίνει ο αγωγός φυσικού αερίου. Γιατί γι' αυτό γίνεται όλη αυτή η αναστάτωση κι όχι η Νέα Δημοκρατίας ξεπουλάει την Ελλάδα κομμάτι κομμάτι και αφήνει τον κόσμο κάτω από το όριο της φτώχειας ενώ άλλοι τρώνε με χρυσά κουτάλια.
Τελειώνω με μια απορία. Στο ΜΕGA παρυσιάστηκε ένα βίντεο στο οποίο υποτίθεται ότι είναι καταγραμμένη η στιγμή της δολοφονίας του νεαρού από τον ειδικό φρουρό. Το βίντεο υποτίθεται ότι το τράβηξε μια γυναίκα η οποία εντελώς τυχαία (!) βρέθηκε τέτοια ώρα στην περιοχή με μια κάμερα στο χέρι. Η λήψη είναι μακρινή και παρόλο που είναι νύχτα δεν έχει αυτό το πράσινο που έχει ο φωτισμός νυχτερινής λήψης μιας κάμερας χεριού όπως αυτές που παίρνει ο κόσμος στις διακοπές του. Επιπλέον τα ξένα ειδεισεογραφικά δίκτυα μιλούν για αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο φόνος. Γιατί δεν έχουν αυτοί το βίντεο;
Είμαι σίγουρη ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το βίντεο.
Κι αφού στους αμερικανοτσολιάδες τύπου Στρατούλη αρέσει η δεκαετία του 1960, μια κι αναφέρθηκαν στον Πέτρουλα (δεν είμαστε καθόλου καλά!!!) θα πω κι εγώ ένα σύνθημα από εκείνη την εποχή, το οποίο είπε ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος ήταν καλός μόνο στα λόγια.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ (" αριστερούληδες")ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!
_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" ¶ρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 12:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λαϊκό κίνημα δίχως τον λαό δεν γίνεται...




Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να καταστεί μισητή η εξέγερση στις συνειδήσεις και αυτό είναι ό,τι χειρότερο.

Η εξέγερση είναι το μόνο όπλο για τον λαό και η μόνη σωτηρία από την ωμότητα και τον τραμπουκισμό της Νέας Τάξης.

Το Ψυχικό, οι "διανοούμενοι του Συνασπισμού", οι κομματικοί μηχανισμοί και η εκλογική βάση της Αναγνωστοπούλου δεν στελεχώνουν κινήματα ούτε αποτελούν εκφραστή της λαϊκής οργής.

Διότι ακούστηκε σήμερα από την μηντιακή Χούντα ότι κατέβηκαν στις κινητοποιήσεις και "σοβαροί άνθρωποι ώριμης ηλικίας".



Όμως ο γνώμονας είναι:

Όσο δεν κατεβαίνουν στους δρόμους οι χρεωμένοι και οι υποαπασχολούμενοι και οι ανασφάλιστοι και οι άνεργοι και οι "μη διανοούμενοι" αγράμματοι και οι εξαθλιωμένοι και οι απολυμένοι που θεωρούνται "ρατσιστική, μικροαστική, εθνικιστική πλέμπα" και αποτελούν όμως ταυτόχρονα το 95% του λαού και βγάζουν το φίδι από την τρύπα για να ζούμε πασαλίδικα με ασφάλεια εμείς στο Ψυχικό και στην Εκάλη και να ξέρουμε και τον Βανεγκέμ και τον Ντεμπόρ

ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΑΪΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.



ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.


Αν αυτό ήτανε λαϊκό κίνημα, δηλαδή αν ήτανε ο εφιάλτης του Καπιταλισμού και του Συστήματος, θα είχε χυμήξει επάνω του όλος ο καθεστωτικός βόρβορος να το κατασπαράξει.
Δεν είμαστε αυτό που τόσο προκλητικά μας περνάνε....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 12:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://taxalia.blogspot.com/2008/12/alpha.html


Συνεπέστατος ο ALPHA στον ανθελληνικό του ρόλο


Σχόλιο taxalia: ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ALPHA ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ TΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ". ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ TOY ΔΙΚΤΥΟΥ "ΣΟΡΟΣ". Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ (ή τουλάχιστον προσπαθεί)! Παραμύθια...σας πήραμε χαμπάρι! Δεν ξέρω πόσοι από τους "μπροστινούς" του καναλιού το αντιλαμβάνονται. Υποθέτω οι περισσότεροι.....αλλά μπροστά στα νουμεράκια της AGB...
..
Γράφει ο αναγνώστης:

Έχουμε μείνει όλοι οι Έλληνες με ανοιχτό το στόμα καθώς παρακολουθούμε σήμερα τα ''αντικειμενικά'' κατά τα άλλα Μ.Μ.Ε να προσπαθούν να πείσουν την μάζα (εμάς δηλαδή) ότι οι βανδαλισμοί και οι ξυλοδαρμοί πολιτών που ακολούθησαν του θανάτου του 16χρονου από αναρχικούς φασίστες είναι κάτι το φυσιολογικό!

Έχουν μάλιστα επιστρατέυσει κάθε λογής ανθρώπων οι οποίοι έχουν μια επιρροή στο κοινό για να μπορέσουν να κατορθώσουν κάτι τέτοιο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παρουσία του Κου Λαζόπουλου στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο οποίος μάλιστα σε ερώτηση του ''αντικειμενικού'' δημοσιογράφου Κου Σρόιτερ για το τί θα έλεγε ο Κος Λαζόπουλος σε αυτούς τους νέους που είναι τώρα στους δρόμους και διαδηλώνουν και τα σπάνε ,απάντησε να μην σταματήσουν!!!

Αν είναι ποτέ δυνατόν!! Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο πλέον! Να προσπαθούν τα Μ.Μ.Ε να πείσουν την μάζα (τον λαό δηλαδή) ότι είναι φυσιολογικό και μάλιστα πρέπει να επικροτήσουμε τις ενέργειες των αναρχικών και να τους αφήσουμε να καίνε να σπάνε και να ξυλοκοπούν πολίτες ανενόχλητοι!!Θα πρέπει να είμαστε και υπερίφανοι μήπως για την ''υγειή'' αντίδραση των αναρχικών;

Έλεος πια!! Αφυπνισθήτε Έλληνες!! Η Ελλάδα καίγεται! Και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να το σταματήσει αυτό!
Επιστροφή στην κορυφή
Δωριεύς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χρόνια τώρα ζούμε το φασισμό και τη χούντα, ναι , τη χούντα των "προοδευτικών", "ανυπότακτων", "δημοκρατικών" τρομοκρατών-υποκριτών-εξουσιολάγνων που σαν παράσιτα ρουφούν το αίμα αλλά και την ψυχή των απλών πολιτών σε παραληρήματα αυτής της ψύχωσης που αναφέρθηκε σε άλλο άρθρο... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ πια από τους Φαρισαίους "επαναστάτες" μιας αριστεράς βδελύγματος που σαρκάζουν τον μωρό πολίτη και προσπαθούν μανιωδώς μία επικίνδυνη πλύση εγκεφάλου ενάντια σε κάθε τι ειρηνικό, οργανωμένο, ουσιαστικό, ελεύθερο... Δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν τολμώ να το φανταστώ αφού πλέον όλοι τούτοι, με δεκανίκι και έρεισμά τους τους Γκαίμπελς των Μ.Μ.Ε και τους Λαζόπουλους της τέχνης, απειλούν πλέον την οντότητα αυτής της χώρας... Την υγεία των ανθρώπων της, την έχουν καταστρέψει ούτως ή άλλως... Εμέσματα που ξερνούν αντιδεξιές κορώνες περί επανάστασης για να ανέβουν αυτοί, οι προοδευτικοί και να διαλύσουν εντελώς την Ελλάδα... Όταν υποστηρίζουν και υπερασπίζουν καθετί ανθελληνικό...Όταν αλλοιώνουν την ίδια την ιστορία και την ταυτότητά μας...
ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 3:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Δωριέα", να είσαι σίγουρος ότι αυτό που υφίασταται η Ελλάδα το υφίσταται σε λιγότερο ή περισσότερο βαθμό όλος ο κόσμος. Όλοι οι λαοί στενάζουν στην μέγγενη. Στο μάτι του κυκλώνα εκτός από εμάς, είναι οι παλαιστήνιοι, οι σέρβοι, οι ιρακινοί, οι αφγανοί, ενώ σε συνεχή κλοιό εκμετάλλευσης είναι το σύνολο της Ν. Αμερικής, όλη η Αφρική, και πάμπολλες χώρες από την Ασία. Φριχτή κτηνωδία, ανείπωτο και απερίγραπτο δράμα, υφίσταται εσχάτως και ο κινεζικός λαός, ειδικά της υπαίθρου από την μετάλλαξη του ΚΚΚ σε απροκάλυπτο καπιταλιστικό.


Το πρόβλημα είναι το πού θα σε βρεί όταν ξεσπάει η Νεοταξική λαίλαπα. Αν σε βρεί στο στάδιο του "ινδιάνου" και δεν έχεις προλάβει να ματαλλαχτείς σε εκφυλισμένο δυτικό γιάπη, θα σε τσακίσει ανελέητα, πρώτα με προειδοποιήσεις από σεσημασμένους αντικομμουνιστές-"δημοκράτες" τύπου ΕΠΣΕ, "αντιρατσιστικών" σωματείων και άλλων μορφωμάτων του Σόρος και της Πρεσβείας και μετά με φαιά τάγματα εφόδου που κάνουν την δουλειά του Κράτους, από ...την άλλη πλευρά του Κράτους.

Επειδή ο ελληνικός λαός όντως βρισκόταν στο στάδιο του "ινδιάνου" και αργούσε να συμμορφωθεί με την κοσμοπολίτικη, εμπορική, καταναλωτική "κουλτούρα" της όχι γης, της όχι μνήμης, της όχι αφήγησης και ιστορίας, πρώτα βομβαρδίστηκε από την βιομηχανία των κολλητών του Λαλιώτη που διαμόρφωναν νεανικά μυαλά με την αρχοντοβλαχιά του ΚΛΙΚ και σαν σύμβουλοι του Giorgakis και μετά οι απειλές στόχευσαν πιο συγκεκριμένα απαιτώντας ο προαιώνιος ινδιάνος να γίνει μετανάστης στον ίδιο του τον τόπο.


Οι πρόγονοι της Πρεσβείας στην Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, τα ίδια έκαναν από την θέση του καουμπόη στους ινδιάνους τους κυριολεκτικούς για να τους ξεριζώσουν από την γη τους.

Η αμερικανική λοιπόν τακτική είναι η ίδια 200 χρόνια τώρα.


Εννοώ άρα ότι ΔΕΝ έχουν κάτι ΕΙΔΙΚΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με εμάς τους έλληνες. Πίνουν το αιματάκι από όλο τον κόσμο. Σε αυτό είναι πραγματικά αντιρατσιστές και δεν κάνουν διακρίσεις. Οι Λαζόπουλοι για να φανταστείς κάνουν πολιτισμικό κουμάντο και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη και παντού. Δεν είναι ένας ο Κοντομηνάς. Κοντομηνάδες διοικούν νταβατζιλίδικα όλα τα "ενημερωτικά" και "ψυχαγωγικά" δίκτυα όλου του κόσμου.

Απλώς εδώ, σε αυτόν τον τόπο, ο "ξεριζωμός του ινδιάνου", μια δηλαδή διαδικασία αποεθνικοποίησης που έλαβε χώρα σε κάθε γωνιά του κόσμου (πλην ΗΠΑ, μην καταργήσουμε και την συνοχή του αυτοκρατορικού στρατού!!), υπήρξε πιο βίαιος και δραματικός για πολλούς λόγους μεταξύ των οποίων και οι δεσμοί μας με το παρελθόν, τα πρόσφατα βιώματα και τις πολιτισμικές παραδόσεις.


Αυτά, ενόψει καταναλωτικής-πολυπολιτισμικής ισοπέδωσης επιπέδου "ιδεολογίας" ATHENS VOICE και LIFO Τσαγκαρουσιάνου, αποτελούν ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και κάθονται σαν την μύγα μες το γάλα στις πόλεις-μαντριά που ονειρεύονται να χτίσουν από άκρη σε άκρη οι Κακλαμάνηδες-Βωβοί του παρόντος και του μελλοντος.

Επειδή πλατιάζω λίγο, ελπίζω να μην κουράζω που θέλω να αναδείξω σαν ολότητα, τους νεοταξικούς σχεδιασμούς.


Δεν είναι αριστερά αυτό που ανομάζεις αριστερά. Τους καθαγιάζεις έτσι, όταν αυτοί είναι το εξελιγμένο πρόσωπο του ιστορικού φασισμού.

Δεν ήταν όλοι οι πατριώτες αριστεροί αλλά η Αριστερά πρωτοστάτησε για τα δίκαια αυτού του λαού και καθοδήγησε την αντίστασή του.

Αυτοί σήμερα ούτε είναι μαζί με τον λαό, ούτε αγωνίζονται για τα δίκαιά του, ούτε παλεύουν για την πατρίδα αυτού του λαού. Είναι κατά του λαού όπως ήταν το '40, όπως ήταν και το '45...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φιλύποπτος.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 9:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Οργανωμένο σχέδιο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σύμφωνα με μαρτυρία συγγενικού μου προσώπου, φαίνεται πως τα ΜΜΕ στην Αγγλία συνέδεσαν, σε κάποιο βαθμός, τις χτεσινές ταραχές με κινητοποιήσεις που έγιναν(;) υπέρ τις πολιτογράφησης των Μεταναστών. (Θυμάμαι πως ήταν να γίνει μία τέτοια, αλλά έγινε ήδη; Ή είναι για τις επόμενες μέρες;)

Αν είναι έτσι, η εικόνα που δίνουν τα εκεί ΜΜΕ είναι πως στην Ελλάδα η Αστυνομία σκοτώνει τους "αντιρατσιστές".

Σε άλλες χώρες οι ταραχές συνδέθηκαν με την οικονομική κρίση, με τις κινητοποιήσεις των φοιτητών κλπ.

Πολλοί "αυτόπτες μάρτυρες" δεν εμφανίστηκαν στις οθόνες; Όλοι πνέοντας τα μένεα κατά τις αστυνομίας, χαρακτηρίζοντας το γεγονός "δολοφονία", δίνοντας σχεδόν ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ. Πότε άλλωτε έγινε αυτό; Μερικοί μάλιστα ΕΠΩΝΥΜΑ - δεν φοβήθηκαν "τα αντίποινα των Μπάτσων";

Επίσης: Τεράστιας έκτασης φωτιές, εκατοντάδες αυτοκίνητα κάηκαν...ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑΝ. Κτήρια ολόκληρα (ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΑ) μαζί με 4 - 5 αυτοκίνητα εμφανίζονταν στις οθόνες να γίνονται ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, από ισόγειο μέχρι οροφή...Είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό οι "Μολότωφ"; Αυτά τα κτήρια είτε πρέπει να κάηκαν σε άλλη περίσταση και να εμφανίστηκαν εχτές, ή να είχαν ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Μερικές "Μολότωφ" δεν είναι δυνατόν να προκαλέσουν τέτοια κόλαση φωτιάς, και μάλιστα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ, αφήνοντας τελικά απανθρακωμένα ερείπια που κάπνιζαν (έτσι εμφανίστηκαν την άλλη μέρα στα δελτία ειδήσεων). Τα κτήρια αυτά πρέπει να είχαν μέσα τους ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ή άλλου εύφλεκτου υλικού, τοποθετημένες εκεί εκ των προτέρων ώστε να καούν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Μία αντιπροσωπία της FORD εμφανίστηκε στις οθόνες να έχει λαμπαδιάσει μαζί με ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που ήταν μέσα. Όλα καίγονταν με μεγαλόπρεπες βρυχώμενες φλόγες...Από..."Μολότωφ" και αυτό;

Αν λάβει κανείς υπ' όψη πως όλα αυτά συνέβησαν ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (από Εξάρχεια μέχρι...Μοναστηράκι!) αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ. (Τα ΜΜΕ περιορίζονται να ισχυριστούν πως "η διαδήλωση διασπάστηκε σε μικρότερα τμήματα, κλπ.)

Το λιγώτερο που επτυγχάνεται είναι να τρομοκρατηθούν οι Αθηναίοι από το ενδεχόμενο διαδηλώσεων. Αυτό δε, σε περίοδο που οι τελευταίες είναι αναμενόμενες από τη στιγμή που οι απολύσεις έχουν αρχίσει να πηγαίνουν σύννεφο και οι τράπεζες να κατάσχουν σπίτια και αυτοκίνητα σωρηδόν.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 10:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολύ ορθές και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ οι επισημάνσεις σου!
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 12:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η κατασκευή ψυχωτικών «κινημάτων»

Βρισκόμαστε σε μια μακάβρια εποχή που το εικονικό αντικαθιστά το πραγματικό, το πλαστό το αυθεντικό: εικονική οικονομία, εικονικά κόμματα, εικονική τρομοκρατία, εικονική «αλήθεια» του τηλεθεάματος, εικονικοί «άνθρωποι»: Παντού η πραγματικότητα δίνεται πλαστή, αλλοιωμένη και μασκαρεμένη.
Οι αυτοκράτορες του πλανήτη έχουν αναγάγει σε επιστήμη την κατασκευή του εικονικού και πλαστικού. Σε προνομιακό μέσο άσκησης της πολιτικής έχει αναχθεί η πλαστή και κατασκευασμένη τρομοκρατία, για την οποία, αναλυτικά έχουμε μιλήσει πολλές φορές και από πολύ παλιά.
Αυτό που μας διέφυγε ήταν μία από τις ουσιώδεις πτυχές αυτής της τρομοκρατικής στρατηγικής: Η κατασκευή πλαστών, τρομοκρατικών και ψυχωτικών «κινημάτων».
Η ιστορική μετάλλαξη της παραδοσιακής αριστεράς και τα «ανοικτά σύνορα» επέφεραν ένα τέτοιο γιγάντιο ιδεολογικό και πολιτικό παροπλισμό στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, μια τέτοια αποσύνθεση των οργανώσεών του που επέτρεψαν στους πλανητικούς μηχανισμούς του κεφαλαίου όχι μόνο να το ευνουχίσουν, προσωρινά, παντελώς, αλλά και να το αντικαταστήσουν με πλαστά και εικονικά «κινήματα», ψυχωτικών, δηλαδή τρομοκρατικών, φασιστικών εκδηλώσεων.
Ο παγκόσμιος καπιταλισμός δούλεψε συστηματικά, σχεδιασμένα και πολύχρονα γιΆ αυτό, πάνω στη δοκιμασμένη αυτοκρατορική στρατηγική της τρομοκρατίας και της προβοκάτσιας. Κατασκεύασε τους «αριστερούς αγωγούς» και τις ιδεολογικές εστίες (ιδρύματα Σόρος κ.λπ), τα «τάγματα εφόδου» (τους ποικιλόχρωμους κουκουλοφόρους) και χρησιμοποίησε τους «χρήσιμους ηλίθιους» της ενσωματωμένης «αριστεράς»: πλοκάμια ενός γιγάντιου και καλοπληρωμένου παρακρατικού μηχανισμού, με συνισταμένη τα ΜΜΕ.
Έτσι από τη φάση της κατασκευής της πλαστής και κατασκευασμένης «αριστερής» τρομοκρατίας περάσαμε στην κατασκευή πλαστών «αριστερών» τρομοκρατικών «κινημάτων».
Τα γεγονότα που ζούμε το αποτυπώνουν αυτό δραματικά. Μόνο όσοι έχουν ιδεολογικές και πολιτικές τσίμπλες στα μάτια, καθώς και τα αόμματα κοινωνικά κατακάθια (υποπροϊόντα της καπιταλιστικής σήψης) δεν μπορούν να διακρίνουν ότι οι «κινηματικές» ψυχώσεις των καταστροφών και βανδαλισμών που ζούμε ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ένα καλά δουλεμένο και οργανωμένο σχέδιο των διεθνών παρακρατικών μηχανισμών τρομοκρατίας και προβοκάτσιας.
Μόνο οι σαρακοφαγωμένοι εκλογικοί μηχανισμοί και ο κομματικός κρετινισμός δεν θέλει να διακρίνει ότι αυτά που ζούμε δεν έχουν καμιά σχέση με τις κοινωνικές και πολιτικές ορίζουσες των λαϊκών κινημάτων, αλλά αποτελούν οργανωμένο σχέδιο υποδαύλισης τυφλών, ψυχωτικών, τρομοκρατικών καταστροφών. Σχέδιο πυροδότησης φασιστικών, τρομοκρατικών ψυχώσεων αγέλης.
Ένα πλαστό, εικονικό «κίνημα» που δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία σχέση με τους μηχανισμούς της κοινωνικής (ταξικής) και πολιτικής συνείδησης. ΟΧΙ μόνο δεν αναιρεί στο ελάχιστο το καπιταλιστικό σύστημα, αλλά αντίθετα το στηρίζει και εδραιώνει τις πλέον μακάβριες πολιτικές εκβλαστήσεις του: Το πλανητικό παρακράτος.
Οι γενικοί, στρατηγικοί στόχοι αυτής της μαζικής τρομοκρατίας είναι:
α). Η τρομοκράτηση της κοινωνίας συνολικά.
β). Η μετατροπή της λαϊκής οργής και των κοινωνικών αντιστάσεων σε διάχυτη τρομοκρατία του «όχλου». ΟΧΙ, δηλαδή οργανωμένος κοινωνικός και πολιτικός αγώνας με στόχους και προοπτικές, αλλά τυφλή, απολιτική, βάρβαρη και καταστροφική εκτόνωση του κοινωνικού θυμού.
γ). Η περαιτέρω καταστροφή και υπονόμευση των πραγματικών και αυθεντικών εργατικών και λαϊκών κινημάτων. Τέτοιες ανεξέλεγκτες ψυχωτικές καταστάσεις δεν ισχυροποιούν απλώς τους πολιτικούς (κόμματα) και κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς, αλλά προκαλούν και μια τέτοια ψυχολογία τρόμου που αναχαιτίζει τις διαθέσεις και την λαϊκή αγανάκτηση (το αυθόρμητο) να μετουσιωθούν σε μαζικές λαϊκές εκδηλώσεις αντίστασης και αγώνα.

ΓιΆ αυτό και προβάλλοντα τόσο θεαματικά από τη δικτατορία του θεάματος και από τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς του συστήματος.
Αν και στο ελάχιστο αυτές οι «ψυχώσεις» που τροφοδοτούν τόσο ξεδιάντροπα οι «αριστεροί» γενίτσαροι (ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ) απειλούσαν το καθεστώς ή συνειδητοποιούσαν τον ελληνικό λαό, τότε θα είχαν κτυπηθεί και καταλυθεί αγρίως. Δεν θα διαφημιζόντουσαν τόσο υστερικά από τους μηχανισμούς του συστήματος.
Αν δεν ήταν πλαστό, εικονικό και κατασκευασμένο αυτό το «κίνημα» θα ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική η στάση των καθεστωτικών δυνάμεων. Όταν σε προβάλλει και σε διαφημίζει το καθεστώς της δικτατορίας του θεάματος τότε είσαι γρανάζι αυτού του καθεστώτος. Αυτή την απλή ιστορική αλήθεια δεν θέλουν να αντιληφθούν τα κόμματα που μιλούν στο όνομα του σοσιαλισμού!!!

Ειδικοί και άμεσοι πολιτικοί στόχοι:

Τους έχουμε περιγράψει και αναλύσει διεξοδικά: Αποδόμηση και αναπαλαίωση του σάπιου κομματικού τοπίου, μέσα από το γκρέμισμα του Καραμανλή και την επιβολή ενός κομματικού τοπίου ολοκληρωτικά υποταγμένου στις βουλές των Αμερικανών δυναστών της υφηλίου. Ενός τοπίου κομματικών προτεκτοράτων…


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μόνο θλίψη νοιώθω με τα τελευταία γεγονότα στην Αθήνα και τη δολοφονία του 15χρονου νεαρού. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Το τραγικό είναι ότι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ της δολοφονίας, αυτοί που "έσπρωξαν" ένα 15χρονο βλαστάρι σε λάθος επαναστατικούς δρόμους, που το μετέτρεψαν σε εμπρηστή περιουσιών, ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ, προσπαθώντας να προκαλέσουν σύγχυση, έτσι ώστε να περάσουν πιο εύκολα τα σκοταδιστικά τους σχέδια.... Ο μπάτσος θα τιμωρηθεί και έτσι πρέπει. ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ όμως ποιός θα τους κάτσει στο σκαμνί; Μόνο ένα γνήσιο λαϊκό κίνημα, αλλά που είναι;
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κίνημα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής έγραψε:
Λαϊκό κίνημα δίχως τον λαό δεν γίνεται...




Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να καταστεί μισητή η εξέγερση στις συνειδήσεις και αυτό είναι ό,τι χειρότερο.

Η εξέγερση είναι το μόνο όπλο για τον λαό και η μόνη σωτηρία από την ωμότητα και τον τραμπουκισμό της Νέας Τάξης.

Το Ψυχικό, οι "διανοούμενοι του Συνασπισμού", οι κομματικοί μηχανισμοί και η εκλογική βάση της Αναγνωστοπούλου δεν στελεχώνουν κινήματα ούτε αποτελούν εκφραστή της λαϊκής οργής.

Διότι ακούστηκε σήμερα από την μηντιακή Χούντα ότι κατέβηκαν στις κινητοποιήσεις και "σοβαροί άνθρωποι ώριμης ηλικίας".



Όμως ο γνώμονας είναι:

Όσο δεν κατεβαίνουν στους δρόμους οι χρεωμένοι και οι υποαπασχολούμενοι και οι ανασφάλιστοι και οι άνεργοι και οι "μη διανοούμενοι" αγράμματοι και οι εξαθλιωμένοι και οι απολυμένοι που θεωρούνται "ρατσιστική, μικροαστική, εθνικιστική πλέμπα" και αποτελούν όμως ταυτόχρονα το 95% του λαού και βγάζουν το φίδι από την τρύπα για να ζούμε πασαλίδικα με ασφάλεια εμείς στο Ψυχικό και στην Εκάλη και να ξέρουμε και τον Βανεγκέμ και τον Ντεμπόρ

ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΑΪΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.



ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.


Αν αυτό ήτανε λαϊκό κίνημα, δηλαδή αν ήτανε ο εφιάλτης του Καπιταλισμού και του Συστήματος, θα είχε χυμήξει επάνω του όλος ο καθεστωτικός βόρβορος να το κατασπαράξει.
Δεν είμαστε αυτό που τόσο προκλητικά μας περνάνε....


Δεν φαντάζομαι όλοι αυτοί που κατέβηκαν χτες, και όλοι αυτοί που κατεβαίνουν σήμερα να είναι του "Ψυχικού" ή ασφαλίτες. Είναι ένα κίνημα ανοργάνωτο και σπασμωδικό, κάτι σαν τις ταραχές στις Η.Π.Α. το 1982 μετά τη δολοφονία ενός μαύρου από την Αστυνομία.

Αυτό στο οποίο αποσκοπούν οι σκηνοθεσίες, όπως οι χτεσινές είναι να μην πάρει αυτό το ανοργάνωτο κίνημα σχήμα και μορφή. Να λυθούν τα χέρια της Αστυνομίας για όταν το κίνημα αρχίσει να ιχυροποιείται. Όπως και τότε με τον Καλτεζά, όταν ένστολοι αστυνομικοί έσπαζαν βιτρίνες (δεν είχαν φτάσει ακόμα έως τις φωτιές) και τις απέδιδαν στους "αναρχικούς".

Ας μην ξεχνάμε όμως πως κι η επανάσταση του 1905 στη Ρωσία ξεκίνησε από μία προβοκάτσια (του πατρός Γκαπόν). Τραβηγμένο αλλά δεν πρέπει να το αγνοούμε!
Επιστροφή στην κορυφή
Σελέμης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τι φοβάμαι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εγω πάντως δεν φοβήθηκα ποτέ μη μου σπάσουν το αμάξι ή μου κάψουν το μαγαζί οι <μπάτσοι> Τους κουκουλοφόρους πρεζάκηδες φοβάμαι και τα ανεξέλεγκτα σπασίματά τους....
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αλλοπρόσαλλα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΚΙΝΙΟΥΣ έγραψε:
...οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ της δολοφονίας, αυτοί που "έσπρωξαν" ένα 15χρονο βλαστάρι σε λάθος επαναστατικούς δρόμους, που το μετέτρεψαν σε εμπρηστή περιουσιών...


Τώρα το άλλαξαν: Λένε πως ο δολοφονημένος δεν είχε σχέση με τον "αντιεξουσιαστικό χώρο".

Δεν φαντάζεσαι, βέβαια, πως τέτοιες πυρκαγιές (ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΑ κτήρια, δεκάδες αυτοκίνητα, ΚΟΛΑΣΗ ΠΥΡΟΣ) τις έβαλαν οι...διαδηλωτές με..."Μολοτωφ"; Σαφέστατα όλα αυτά είχαν υπονομευθεί εκ των πρωτέρων, είχε τοποθετηθεί βενζίνη μέσα τους...Και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μία διαδήλωση έδρασε στα 4 σημεία του ορίζοντα: Από Εξάρχεια έως Μοναστηράκι!

Καλύτερα να θυμηθούμε τα γεγονότα με τον Καλτεζά, όταν ακόμα και ένστολοι μπάτσοι είχαν θεαθεί να σπάνε βιτρίνες (τότε ακόμα δεν είχαν φτάσει έως τις φωτιές) οι οποίες έπειτα αποδώθηκαν στους "αναρχικούς".
Επιστροφή στην κορυφή
πιθηκοπιάστης



Ένταξη: 08 Δεκ 2008
Δημοσιεύσεις: 1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 08, 2008 1:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η λογικη πάει περίπατο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γεια σας! (Νέο μέλος κτλ.)

Ένα απο τα κακα της όλης ιστορίας (με τον φόνο του πιτσιρικα και τις ταραχες κτλ), είναι πως η λογικη πάει περίπατο. Ο πολυς κόσμος τρώει καθημερινα μια πλυσάρα εγκεφάλου για να ΜΗ σκέπτεται, αλλα να παίρνει αποφάσεις εν θερμω σε κλίμα αγκιτάτσιας - για το ποιος είναι ο "καλος" και ποιος ο "κακος", και λοιπα παιδιάστικα και ανόητα.

(Και να σκεπτόταν, δηλαδη, πάλι μία απ' τα ίδια θα είχαμε... Οι συντριπτικα περισσότεροι -είτε "αντιεξουσιαστες", είτε "νοικοκυραίοι"- αγνοουν παταγωδως ακόμη και την αλφαβήτα της πολιτικης και κοινωνικης λειτουργίας.)

Φυσικα (; ), για τις επικείμενες αθόρυβες και χωρις χρήση όπλων δολοφονίες Ελλήνων πολιτων δε μιλάει κανένας!

Πχ... Εκτος απ' το καθημερινο "καλάθι της νοικοκυρας", που διαρκως μειώνεται, έχετε σκεφτει τί σας περιμένει αν βγείτε στη σύνταξη και πρέπει να έχετε διαρκη καθημερινη βοήθεια και οι δικοι σας αδυνατουν να σας βοηθήσουν; Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το ταμείο σας θα καλύψει το κόστος ενος "οίκου ευγηρίας"! (Ή μιας κλινικης, άτυπα στον ρόλο αυτον.) Εδω οι φαρμακοποιοι έχουν καταγγείλει τη σύμβαση με το Δημόσιο, τί να πουν τα υπόλοιπα ταμεία και δη του ιδιωτικου τομέα;

Δηλαδη ή κλέφτες θα γίνουμε, ή θα (αργο)πεθάνουμε της πείνας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες