Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Είναι αδίστακτοι

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 3:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Είναι αδίστακτοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είναι αδίστακτοι


Οι τρομοκράτες της υφηλίου και τα όργανά τους είναι αδίστακτοι.

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά, εδώ και χρόνια, ότι προκειμένου να επιβάλλουν τα σχέδιά τους στην Ελλάδα οι τρομοκράτες της υφηλίου δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα. Θα προβούν και σε εν ψυχρώ δολοφονίες.
Η δολοφονία του 15τάχρονου είναι η συνέχεια και η κλιμάκωση της ωμής τρομοκρατίας που ζούμε τα τελευταία χρόνια:
α). Εμπρηστικός πόλεμος κατά της Ελλάδας. Ο οργανωμένος εφιάλτης των εμπρησμών ήταν ανοικτός πόλεμος κατά της Ελλάδας για το θράσος της να αψηφήσει τις αυτοκρατορικές εντολές και να συνάψει κομβικές σχέσεις με τη Ρωσία.
β). Οι ποικίλοι και πολύχρωμοι κουκουλοφόροι με τις βιοπραγίες, τις καταστροφές, τα καψίματα ναών, σημαιών, μνημείων και τόσων άλλων ωμών προβοκατόρικων πράξεων.
γ). Η λαίλαπα των σκανδάλων και της σκανδαλολογίας. Και πάρα πολλά άλλα φοβερά που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Τη στυγνή δολοφονία του νεαρού πρέπει να την εντάξουμε μέσα σε αυτή την τρομοκρατική στρατηγική έντασης και πολιτικών ανωμαλιών. Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, ούτε έγινε κατά λάθος. Το ότι δεν είχαμε μέχρι σήμερα θανάτους, μέσα σε αυτή την κλιμακούμενη τρομοκρατική στρατηγική των πολιτικών προβοκατσιών ήταν θαύμα.
Τα ΜΜΕ, όργανα αυτού του τρομοκρατικού, προβοκατόρικου παιχνιδιού θα απομονώσουν το γεγονός της δολοφονίας από τη γενικότερη στρατηγική. Θα επικαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους, θα «ζουμάρουν» στο θάνατο, θα εμπορευτούν τον θάνατο, θα περιοριστούν στην κτηνωδία των μπάτσων και τις ευθύνες της κυβέρνησης.
Το ίδιο και οι πολιτικές δυνάμεις. Και αυτές όργανα του παιχνιδιού θα επικαλύψουν τα πάντα και θα βγάλουν ένα και μοναδικό ένοχο: Την κυβέρνηση Καραμανλή.
Αυτός είναι και ο στόχος αυτής της προβοκάτσιας: Να ρίξουν όλες τις κακοδαιμονίες, τις βιαιότητες, τα σκάνδαλα και τις δολοφονίες στην «δεξιά» κυβέρνηση Καραμανλή.
Η εκτέλεση ενός 15άχρονου κινητοποιεί τη γενική οργή, προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις σεισμικές, συσκοτίζει την πολιτική σκέψη και καταδικάζει άμεσα τον άμεσα ορατό: Αυτόν που κυβερνάει. Σε τέτοιες άγριες συναισθηματικές εκρήξεις, πυροδοτούμενες και από τους μηχανισμούς του συστήματος (ΜΜΕ, πολιτικούς και τις προπαγανδιστικές μήτρες των πλανητικών κέντρων) χάνεται αυτό που κρύβεται πίσω από τα γεγονότα, εξαφανίζονται οι σπόνσορες των τρομοκρατικών γεγονότων και των δολοφονιών. Μένει μόνο η δολοφονική θηριωδία του μπάτσου και η κυβέρνηση.
Δεν τίθενται ούτε τα απλά ερωτήματα:
α). Είχε κανένα συμφέρον η κυβέρνηση και μάλιστα όταν είναι κολλημένη στον τοίχο από την ολομέτωπη και υστερική επίθεση που τις γίνεται να προβεί σε τέτοιες εν ψυχρώ δολοφονίες; Το αντίθετο!!!
β). Μέσα στους μηχανισμούς καταστολής και στους μηχανισμούς του κράτους δεν λειτουργούν θύλακες του παρακράτους; Και ποιο είναι σήμερα αυτό το παρακράτος, ποιοι το ελέγχουν και τι επιδιώκουν;
γ). Το παρακράτος δεν είναι αυτό (σήμερα το παρακράτος των Αμερικανών και των «νταβάδων») που σε διάφορες ιστορικές καμπές της ιστορίας μας δολοφονούσε εν ψυχρώ, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδια των οικονομικών μας πατρώνων; Η ιστορία μας βρίθει από παραδείγματα.
δ). Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν είναι αυτές που έχουν αναγάγει σε επιστήμη την τρομοκρατία και την προβοκάτσια, τις ωμές δολοφονίες λαών και αθώων ανθρώπων για να επιβάλουν τα συμφέροντά τους και τα εφιαλτικά τους σχέδια;
Εάν εξετάσουμε νηφάλια τα γεγονότα, έξω από κομματικές παρωπίδες και ιδεολογικά στερεότυπα, έξω από αυτά που εμπορεύονται τα ΜΜΕ, έξω από την τυφλή οργή της εν ψυχρώ δολοφονίας και τα θρηνώδη, δημαγωγικά αλαλάγματα, θα διαπιστώσουμε τούτο: Η δολοφονία του 15άχρονου αποτελεί μια νέα ωμή προβοκάτσια των μηχανισμών της πλανητικής εξουσίας εναντίον των πολιτικών μας πραγμάτων. Αποτελεί έναν κρίκο στην εφιαλτική αλυσίδα των επιθέσεων εναντίον της Ελλάδας από τους μηχανισμούς της πλανητικής τρομοκρατίας και προβοκάτσιας.
Είναι αυτοί οι μηχανισμοί που:
α). Έχουν αλώσει και υποτάξει το κράτος και ιδιαίτερα τα σώματα ασφαλείας. Δεν υπάρχει κρατική εξουσία που να μην ελέγχονται τμήματά της και άνθρωποί της από τις παρακρατικές «οργανώσεις» και μυστικές υπηρεσίες.
β). Έχουν αλώσει και τα κόμματα. Μέσα στα κόμματα λειτουργούν και δρούνε «φράξιες» των πλανητικών μηχανισμών και των ποικίλων «νταβάδων», παρακρατικές «φράξιες».
γ). Έχουν καταστήσει τα «αριστερά» ιδεολογήματα τα κυρίαρχα του καθεστώτος, συνακόλουθα έχουν υποτάξει και τμήματα των ηγεσιών των «αριστερών» κομμάτων.
δ). Επιδοτούν και κατευθύνουν τις «αριστερές» προπαγανδιστικές εστίες, οι οποίες αποτελούν τους ιδεολογικούς ροπαλοφόρους του αυτοκρατορικού πολυπολιτισμικού καθεστώτος.
ε). Κατασκευάζουν και καθοδηγούν τις ποικίλες «ομάδες κρούσης» των κουκουλοφόρων.
Αυτοί οι μηχανισμοί «στήσανε» την εν ψυχρώ δολοφονία και επιχειρούν να οργανώσουν μια «λαϊκά εξέγερση», ΟΧΙ εναντίον του συστήματος, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εναντίον του Καραμανλή. Με την αγαστή συμπαράσταση και συμμετοχή των «αριστερών» πολιτικών λακέδων και καθεστωτικών εξαρτημάτων.
Τα γεγονότα το αποδεικνύουν αν τα εξετάσουμε πολιτικά και νηφάλια:
α). Το επεισόδιο της «σύγκρουσης» των μπάτσων με τους νεαρούς ήταν έξω από κάθε λογική των κινηματικών συγκρούσεων. Δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ κοινωνική κινητοποίηση που να οδήγησε σε σύγκρουση. Τα γεγονότα έγιναν σαν μια «τυχαία» διένεξη!!! Ένα περιπολικό ξαφνικά …βρέθηκε να «μαλώνει» με μια ομάδα νεαρών ατόμων!!!
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ έγκλημα! Διατεταγμένα καθοδηγούμενοι νεαροί (χωρίς και οι ίδιοι να το γνωρίζουν) και διατεταγμένοι μπάτσοι. Διατεταγμένη και η δολοφονία. Μόνο πολιτικά αφελείς δεν μπορεί να διακρίνουν ότι εδώ υπάρχει προμελετημένο και σχεδιασμένο έγκλημα.
β). Εν ριπή οφθαλμού όλοι οι ιμάντες των «αντι-εξουσιαστών» ξεσηκώνονται!!!
γ). ΑΜΕΣΩΣ το ζήτημα παίρνει πανελλαδικές προεκτάσεις από τις οργανωμένες δυνάμεις της νεοταξικής αριστεράς. Το λαϊκό στοιχείο απουσιάζει και πριν, αλλά και μετά τα γεγονότα.
Το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος και ο ΣΥΡΙΖΑ κραυγάζουν δημαγωγικά και επιχειρούν να κατασκευάσουν νέο Πέτρουλα. Μόνο που ο Πέτρουλας έπεσε από τη σύγκρουση ενός ρωμαλέου και μαζικού λαϊκού κινήματος με το κράτος και παρακράτος της τότε δεξιάς!!!
Αυτά τα αντιδεξιά σύνδρομα θέλουν να αναστήσουν και σήμερα, αξιοποιώντας μια ζοφερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Επιχειρείται η τυφλή πυροδότηση της λαϊκής οργής, όχι προς την κατεύθυνση της λαϊκής κινητικότητας και συνειδητοποίησης, όχι προς ένα αγώνα κατά του καθεστώτος και της σήψης του, αλλά προς την κατεύθυνση της απλής και τυφλής αντικατάστασης της κυβέρνησης με μια άλλη ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ελεγχόμενη από τους δυνάστες του κόσμου και τους εγχώριους «νταβάδες».
Μπαίνουμε σε μια εφιαλτική πολιτική περίοδο. Ευχόμαστε πραγματικά η ανάλυσή μας να είναι λάθος.
Ας αντισταθούμε στην πολιτική ύπνωση και ισοπέδωση που θέλουν να μας επιβάλλουν. ..

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 4:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Εκσυγχρονισμός επιστρέφει.

Ό,τι δεν κατάφερε η "πολιτική" των Συγκροτημάτων των Δημοσκοπήσεων και των Σκανδάλων θα το καταφέρει το "μακρύ χέρι του Κράτους".

Και αυτό είναι η ειρωνεία: το Κράτος εναντίον του Κράτους;
Γι' αυτό χρόνια τώρα άνθρωποι κάθε λογής με ψίγματα νιονιού λίγο περισσότερο από της κότας καταλαβαίνουν ότι "κάτι" δεν πάει καλά, κάτι είναι σάπιο στο Βασίλειο...
ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΟΥ θα καταλήξει και ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ θα βγάλει κανείς στην προσπάθειά του να εξηγήσει τις κραυγαλέες αντιφάσεις θα αποδείξει τις ιδεολογικές του καταβολές και θα αναδείξει το όποιο ανάγλυφο των στερεοτυπικών αγκυλώσεών του.

Το ψευδώνυμό μου δεν είναι τυχαίο και παρακαλώ να γίνει δεκτό έτσι. Η ΠΑΛΙΑ λαϊκή σοφία είναι ανεκτίμητο εργαλείο. Και βέβαια είναι η παροιμία με τον λαγό που τρέχει να σωθεί από τον κυνηγό. Ο λαγός βρίσκει κάπου μια τρύπα, στην ανάγκη επιλεγμένη και τελείως ακατάλληλη που αφήνει τα νώτα του εκτεθιμένα. Την ευκαιρεία την αρπάζει μια χελώνα, το άκρον άωτον της κυριότερης ιδιότητας του λαγού, της ταχύτητας. Ο λαγός αντιλαμβάνεται την δυσχέρειά του αλλά ξέρει ότι αν ξεμυτίσει θα σκοτωθεί από τον κυνηγό. Η χελώνα, που ένεκα της βραδύτητός της ίσως για πρώτη φορά έχει την δυνατότητα να δεί από κοντά λαγό. έρχεται κούτσα-κούτσα, τον στριμώχνει και τον βατεύει...


Ζούμε μάλλον τον επίλογο ενός κωμικού και παράλογου δράματος που ξέσπασε τρία χρόνια πριν, με τις παρακολουθήσεις της υπόθεσης Vodafone. Ο "κολοφώνας" αυτής της επιχείρησης ήταν οι "μνημειώδεις" εμπρησμοί του 2007. Η αρχή της επιχείρησης βρίσκεται πολύ πριν το 2004 όταν γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Σημιτισμός καταρρέει και επόμενος Ατλαντικός Εντολοδόχος θα είναι η ΝΔ. Το ποιοί πρέπει να παρακολουθούνται, στην λεπτή σφαίρα της προσωπικής τους ζωής, το αντιλαμβάνονται ακόμη και τα νήπια.

Η αυτοκτονία του υπαλλήλου της Vodafone και η απόπειρα Ζαχόπουλου λένε πολλά σε αυτούς που δεν έχουν μάτια και αυτιά μόνο και μόνο για να μην μένει το κρανίο με τρύπες...


ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, θα τοποθετήσω τον γνώμονα στο εξής κομβικό σημείο για να αντλήσω στοιχεία:
Έχουμε ένα Κράτος που τριάντα χρόνια με τον μανδύα της "μη Χούντας" προβαίνει σε ενέργειες παρόμοιες ή και σκληρότερες από εκείνες και της τυπικής Χούντας.

Σε καταδικάζει στον μαρασμό και την εξαθλίωση.
Σε σαπίζει στα υπόγεια των κολαστηρίων του γιατί ωθήθηκες στο περιθώριο και στην παρανομία την στιγμή που,
Σε αθωώνει αν είσαι ο ταπεινότερος πρεζέμπορας και ο ελεεινότερος ρουφιάνος.
Σου σπάει τα κόκκαλα και το κεφάλι, είτε συνταξιούχος είσαι, είτε υποαπασχολούμενος, είτε συλλεκτικής πλέον αξίας εργαζόμενος, είτε μαθητής,
Σε ταπεινώνει, σε φτύνει και σε απειλεί αρκεί να ξέρει ότι δεν είσαι γιος βουλευτή, ότι δεν θα σου "συμπαρασταθεί" ο Κουναλάκης ή ο Στρατούλης, ότι δεν ανήκεις εκούσια ή ακούσια στους συγκροτημένους στρατούς του των "ιδεολογικών" και ποδοσφαιρικών αρχιμπράβων.


Το Κράτος αυτό της ΩΜΗΣ, ΚΥΝΙΚΗΣ και ΣΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ξεσπάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις πλάτες εκείνων που ούτε φωνή έχουν αλλά πολλές φορές ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ για να αντιληφθούν σε πλήρη έκταση το δράμα τους και να ενεργοποιηθούν κατάλληλα.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, και αυτό είναι η τραγική ειρωνία, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ και ο ΣΑΔΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ των αδυνάτων και των απόρων, ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και "ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ" για τις σκοτεινές ανάγκες του Συστήματος από ανθρώπους που κατά κύριο λόγο ΤΑΞΙΚΑ και "ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ" ούτε έχουν βρεθεί ποτέ ευάλωτοι και ανίσχυροι μπροστά στην αδίστακτη εξουσιαστική μηχανή, ούτε έχουν βιώσει την φτώχεια, ούτε την απελπισία, ούτε την έσχατη ανάγκη, αλλά μόνο θεωρητικά έχουν σχηματίσει μια εικόνα αστικής έως μεγαλοαστικής αποστειρωσης και όταν αποφασίζουν να δραστηριοποιηθούν, καλοπροαίρετα σε πρώτο στάδιο, πέφτουν στα σαγόνια των προκατασκευασμένων δομών που υπάρχουν για να πετυχαίνει το Κράτος ότι στα φανερά "ντρέπεται" να κάνει.


Ο βιβλικά τραγικός και λίγος, άβουλος και εκτελεστικός Καραμανλής, υπηρέτης του Κεφαλαίου με αυτονομία δράσης και βούλησης στο ένα εκατομυριοστό του αδίστακτου και θηριώδη προ μισό αιώνα θείου του, θυμίζει συνειδητοποιημένο σφάγιο αν και πιό σωστά θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ως αφελέστατος που φιλοδοξούσε ότι θα καρπωθεί μερίδιο μεταβατικής εξουσίας στο εναδιάμεσο διαλλείματος εκσυγχρονιστικής αγρανάπαυσης σε αποικία όπου το παρακράτος ελέγχεται μεσολαβούντος του Ατλαντικού.

Μα κύριοι Πρωθυπουργοί του κόσμου, όταν κάποιος δεν ελέγχει το Παρακράτος του που είναι το παρασκευαστήριο στο πίσω δωμάτιο, με τί τούρτες και πάστες της προκοπής να γεμίσει την βιτρίνα του μπροστά;;;; Γίνεται να φροντίζεις το ζαχαροπλαστείο σου με υλικά από το απέναντι ανταγωνιστικό ζαχαροπλαστείο; Γιατί λέμε χρόνια τώρα ότι ο σημιτισμός και ο πασοκικός μηχανισμός είναι καθεστώς ακλόνητο και γι' αυτό προτιμάται ως διαχειριστικός από τον υπερατλαντικό Αφέντη;
Ο υπερατλαντικός Αφέντης δεν ενδιαφέρεται εάν ο εντολοδόχος θα είναι μπλε ή πράσινος. Τον ενδιαφέρει ότι θα έχει τρία και όχι δύο πόδια. Το εκσυγχρονιστικό παρακράτος έχει φροντίσει να έχει ευθύς εξαρχής με ευρείες αναδιατάξεις και μεταλλάξεις.


Όταν λοιπόν είσαι ένας αστικός μπούλης με πενήντα γκουβερνάντες που καραδοκούν να σημάνουν συναγερμό μόλις γίνει αντιληπτή στον αέρα μύγα που ενδεχομένως να τα αμολίσει στο γάλα σου και το βρασμένο αυγό σου, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι μεταγενέστερα όταν θα κληθείς να αναλάβεις τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης θα πανικοβάλεσαι με τον ίσκιο σου, θα διαθέτεις απολύτως αντιλαϊκή εικόνα και θα είσαι ανίκανος να παίζεις το παιχνίδι της απαραίτητης λαϊκιστικής δημαγωγίας, δεν θα ξέρεις τίποτα διαφορετικό πέρα από τα πατρογονικά κάστρα σου, θα πρέπει να ανατρέχεις στα κατάστιχα της γκουβερνάντας σε περίπτωση που μια μύγα εθεάθη στον ορίζοντα, θα σε αποδομούν οι αμερικανοί με τον ίδιο συνοπτικό τρόπο που σου επιτρέψανε να γευτείς λίγο από Εξουσία και γενικώς θα συμβαίνουν όλα αυτά που θα ίδρωναν πάρα πολύ εάν έπρεπε να δράσουν χωρίς την παράλυτη συνδρομή σου οι: Σημίτης, Βενιζέλος, Γιωργάκη, οι ΜΚΟ του Λαλιώτη, Διαμαντοπούλου, Χρυσοχοΐδη, οι πατερίτσες του από τον Σύριζα, κλπ.κλπ.


Μετά λοιπόν το "Καραμανλής ή τανκς" του μακρινού τότε,

ας ακουστεί τώρα από τους νταβατζήδες χωρίς πριστροφές το "Σημίτης ή τανκς".

Ας ακουστεί για να μην έχουμε περισσότερα θύματα. Ας το πουν έξω από τα δόντια. Έχουνε τόση δύναμη. Γιατί δεν έχουν το θράσος να το πουν λοιπόν ωμά;[/b]
Επιστροφή στην κορυφή
Χρήστος Κ.



Ένταξη: 13 Νοέ 2008
Δημοσιεύσεις: 13

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 4:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παλαίμαχε τελικά υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται ακόμα... Πίστευα πως αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση. Με το που διάβασα για τα πρόσφατα περιστατικά το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι πως πρόκειται για προβοκάτσια. Για να πω την αμαρτία μου ήθελα να γράψω για αυτό πρώτος, αλλά προτίμησα να δω πως θα το δουν στο Ρεσάλτο οι υπόλοιποι πρώτα. Ο λόγος είναι προφανής: Έχουμε γεμίσει με ψευτοαριστερούς και γνωρίζω εκ πείρας πως δε μπορεί κανείς να συνομιλήσει λογικά με αυτούς. Πάρε παράδειγμα κάτι blog τύπου prezatv(απο τα πρώτα σε επισκεψιμότητα), δε πως το χειρίζονται το θέμα σε κάτι τέτοια blog.

Χαίρομαι που οι άνθρωποι εδώ βλέπουν πέρα απο τη προπαγάνδα και τις προβοκάτσιες. Το περιστατικό με τον 15χρονο δε μπορώ να το σχολιάσω γιατί δε μπορώ να γνωρίζω τι έγινε, κανείς δε ξέρει μόνο όσοι ήταν μπροστά. Αλλά την απλή εξήγηση πως κάποιος αστυνομικός απλά πυροβόλησε εν ψυχρό τον 16χρονο, επειδή έτσι του 'ρθε, ε όχι αυτό δε το δέχομαι. Και φυσικά με ενοχλεί το γεγονός πως οι ευθύνες πέφτουν ξαφνικά στον Παυλόπουλο και στον Καραμανλή. Δηλαδή εκείνοι σκότωσαν ή εκείνοι έδωσαν εντολή; Ή μήπως τους αστυνομικούς τους διδάσκουν να πυροβολούν εν ψυχρό χωρίς λόγο; Κι όμως τα ΜΜΕ βρήκαν κι όλας τον ένοχο...

Παλαίμαχε δε μπορώ παρά να συμφωνήσω 100% μαζί σου και να σου πω πως κι εγώ περιμένω πως τα πράγματα θα χειροτερέψουν στο μέλλον. Είναι προσχεδιασμένα όλα και εντάσονται στο γενικότερο πλάνο της Νέας Τάξης.
_________________
Χωρίς την Ορθοδοξία καμία επανάσταση δε πρόκειται να σταθεί...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φρενοβλαβής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 5:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ


Αυτό που δεν κατέστησα σαφές, ακριβώς γιατί ζούμε υπό καθεστώς φόβου και πρέπει να "μετράμε" τα λόγια μας είναι το εξής:

Περιέγραψα το ωμό και σαδιστικό Κράτος που δεν γνωρίζει ηθικούς περιορισμούς όταν συντρίβει τον αδύνατο. Συντρίβει ηθικά και υλικά. Τον εργαζόμενο και τον ανυπεράσπιστο, τον πραγματικά ανυπεράσπιστο, τον συνθλίβει σαν κατσαρίδα.


Απλό ερώτημα: Το ίδιο αυτό Κράτος γιατί 30 χρόνια τώρα στέκεται άβουλο και παθητικό σε αυτό που υποτίθεται είναι ο αντισυστημικός εχυρός του;

Οι ρουφιάνοι και οι χαφιέδες των ευνοούμενων υπηρεσιών, θα με κατηγορήσουν τώρα ότι τάχα είμαι υπέρ της καταστολής και ότι μιλάω συμμαχόντας με το Κράτος και τον μπάτσο.

Συγγνώμη, αλλά αυτό είτε στην απλή συνωμοτική δράση, είτε κινηματικά για να προστατευθεί κανείς από τους προβοκάτορες, τους χαφιέδες και τους πράκτορες είναι το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ. Όταν απολαμβάνεις σκανδαλώδη ανοχή από τον υποτιθέμενο εχθρό σου τότε δεν έχει ο άλλος το πρόβλημα που σε υποψιάζεται, το έχεις εσύ...

Ακόμη και ο υπόκοσμός της μαφίας λειτουργεί με αυτό το κριτήριο. Όταν κάποιο μέλος της απολαμβάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης από την αστυνομία, αυτομάτως κρίνεται ύποπτο, απομονώνεται και μετά λαμβάνονται αποφάσεις...

Το κατάντημα της "αριστεράς", των υποτιθέμενων αριστερών και αντισυστημικών, κρίνεται από απόψεως συνωμοτικής περιφρούρησης και στοιχειώδους κινηματικής οργάνωσης πιό κάτω κι από την αγωνιστική εμπειρία της μαφίας. Αλλά, ας μην γελιόμαστε, δεν πρόκειται για αφέλεια.


Θα περίμενε λοιπόν κανείς, από τον πιο επαναστάτη έως τον πιο Χίτη, ότι το σκληρό "δεξιό" Κράτος του Καραμανλή θα απαντούσε ωμά και αυτοκρατορικά τουλάχιστον τώρα που διακυβέβεται η ύπαρξή του αν όχι ευθύς εξ αρχής όταν παρέλαβε την σκυτάλη και το στάτους κβο των κρυφών νημάτων και των προνομίων της κάστας Λαλιώτη.

Όμως αυτό που έγινε ξεκάθαρο, είτε με τις ζαρντινιέρες, είτε με τις απαγωγές, είτε τώρα που στήνεται ο διάκοσμος της "δολοφονικής Κυβέρνησης", είναι ότι πάνω από τον "αιμοβόρο και καπιταλιστικό Καραμανλή" (ο Σημίτης ήταν αντικαπιταλιστικός) μεσολαβεί μέχρι τον Ατλαντικό μια υπερκυβερνητική δομή που επικοινωνεί με τα κάθε λογής κυπατζίδικα εργαστήρια και κατασκευάσματα παρακάμπτοντας τους "πολιτικούς προϊστάμενους" κάθε "μπατσικού" ή "κυπατζικού" μηχανισμού.

Τότε:
1) Το κόστος το χρεώνεται ο πολιτικός προϊστάμενος που ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ αυτό που τυπικά έπρεπε να ελέγχει, δηλαδή τον μπατσικό και κυπατζίδικο μηχανισμό,

2) Και την ωφέλεια την καρπώνεται ο βασικός ενορχηστρωτής που ιεραρχικά βρίσκεται "πλησιέστερα" στον υπεατλαντικό αφέντη.


Η Δομή είναι σχηματικά η εξής:

-1- ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ
-2- ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ "ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ" "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ'
-3- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (απλοί εντολοδόχοι και πολιτικοί προϊστάμενοι)
-4- ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ



Το σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η βαθμίδα -2- επικοινωνεί ΑΜΕΣΑ με το τελευταίο επίπεδο -4- παρακάμπτοντας και εξουδετερώνοντας ΑΠΟΛΥΤΑ την βαθμίδα -3- που τυπικά, θεσμικά είναι ο αποκλειστικός προϊστάμενος του επιπέδου -4-. Αλλά αυτό βέβαια ισχύει σε άλλες αστικές δημοκρατίες ή δικτατορίες όπου ο πρωθυπουργός ή ο στρατηγός ελέγχουν οι ίδιοι τους κυπατζήδες τους και όχι στα φόρα παρτίδα κατεχόμενα προτεκτοράτα...


Η μπατσική λοιπόν μηχανή,
αφενός μία δομή διάτρητη από "ανθρώπους" των 5 ηπείρων και των εφτά θαλασσών, αν και από εποχής Κοτζαμάνη μία είναι η θάλασσα (ο Ατλαντικός και οι από πίσω ουρανοξύστες)
και αφετέρου απαρτιζόμενη από ανεκπαίδευτους και επικίνδυνους Κλουζώ, πωρωμένους εθνοκάπηλους και συμπλεγματικούς άεργους δίχως ίχνος επαγγελματικής συνείδησης του μέσου καπιταλιστικού μπάτσου των ΗΠΑ ή του Λονδίνου

είναι όπως οι περισσότεροι μπορούμε να καταλάβουμε το ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ για χιλιάδες λογής συνειδητές ή τυχαίες προβοκάτσιες, πόσο μάλιστα όταν τα ανάλογα σενάρια είχαν καταστρωθεί από καιρό.


Και μια τελευταία συμπλήρωση:

Μπροστά στην Χούντα της ενημέρωσής τους, η ελεγχόμενη παροχή πληροφορίας είναι η δύναμή τους αλλά και το τρωτό σημείο τους. Το τί ακριβώς έγινε είναι περιττό να αναζητηθεί γιατί αυτοί έχουν το μαχαίρι, αυτοί έχουν και το πεπόνι, και σε τελευταία ανάλυση είναι λεπτομέρεια μπροστά στις προεκτάσεις και τα δεδομένα.
Μία παρατήρηση όμως:
Από την μιά έχουμε το δέος και τον σεβασμό, από το "δεξιό" καραμανλικό Κράτος, και διαταγές να μην περνάει ποτέ κανένα περιπολικό και κανένας μπάτσος από την Μεσολλογγίου και από την άλλη

εντελώς "ξεκάρφωτα" και αδικαιολόγητα η ρητή διαταγή ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.

Η επιλεκτική υπακοή, αλλά και ανυπακοή, εξηγεί πάρα πολλά...
Επιστροφή στην κορυφή
Βήχος Χαράλαμπος



Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 144
Τόπος: Ν .Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 5:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
LIVE

http://www.skai.gr/master_livestream.php?rdtv=1024&rtk=t&lsc=1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 5:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μπράβο Ινστρούχτορα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κατάφερες σε 10 χρόνια να ξεκαθαρίσεις την πλατεία από τους αντιφρονούντες για να παίζεις μόνος σου με την κάστα σου. Κατάφερες να καθαρίσεις και τις καταλήψεις. Τσάκισες όποια φωνή έφερνε ανιδιοτελή τοποθέτηση και μαζικό αγώνα. Ήθελες να καρπώνεσαι το ιδεολογικό νταβατζηλίκι σου μόνος.

Μαζί με τα μεσήλικα ναυάγια που σου απέμειναν άρχισες να στρατολογείς γαβριάκια για να φτιάξεις το δικό σου τοπικό μιλιταριστικό μόρφωμα. Ήθελες δίπλα σου την πνευματική ορφάνια για να μην αναρωτιέται κανείς πως οι μπάτσοι δε σου χτυπάν ποτέ την πόρτα. Ενώ οι άλλοι, οι “ρουφιάνοι” μπαινόβγαιναν στα κρατητήρια χωρίς υποστήριξη κάθε φορά που έκανες τις στρατοκρατικές σου ασκησούλες. Απόκληροι φιλόσοφοι που πλήρωναν με ξύλο τις ιδέες τους τόσο στα κολάδικα όσο και έξω, στα παγκάκια, από τους χειραγωγημένους λοχίες σου. Και δεν είχαν ποτέ ούτε ένα βουλευτή της αστικής δημοκρατίας να τους στηρίξει. Ξέρεις εσύ.

Και τώρα τα κατάφερες. Είσαι καβάλα. Ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης. Ο Αρχιδουλέμπορος, ο υπερδιευθυντής φυλακών, ο “ρυθμιστής” της αστικού SQ.

Και βάζω στοίχημα πως τη θυσία την είχες στήσει μια χαρά. Γιατί η χθεσινή ασκησούλα σου ήταν διαφορετική από τις άλλες. Σιγά τώρα μη και δεν ήξερες ποιοί είχαν βάρδια. Και τα μινκς είχαν μάθει μόνο στα εύκολα.

Μπράβο σου ινστρούχτορα, οφείλω να παραδεχτώ ότι είσαι διαβολικά ευφυής. Στην υγειά σου το νέο αίμα. Και άξιος ο μισθός σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 5:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όπως τα γράφεις, μέσα στη δικαιολογημένη σου οργή, είναι σαν να τα καταφέραμε ...όλα αυτά εμείς του ΡΕΣΑΛΤΟ!!!
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 6:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Έχεις δίκιο σύντροφε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Να διευκρινήσω ότι είναι ακριβής αναδημοσίευση από το www.olympia.gr γι' αυτό και το ύφος.
Όχι βέβαια, δυστυχώς σ. του Ρεσάλτο δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα. Προσωρινά τα καταφέρνουν οι έμμισθοι παρακρατικοί και οι κομπάρσοι τους. Μετρημένες οι ημέρες τους.
Οι μάσκες έχουν πέσει, η ώρα τους έρχεται.
Επιστροφή στην κορυφή
γάμα κι εσύ χελώνα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 7:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
O SYNASPISMO$ έχει σημάνει κομματικό συναγερμό. Εκμετάλλευση και καπηλεία είναι η γενική διαταγή από τα επιτελεία...

Είστε εκτός λαού κύριοι. Τον παραδίδετε βορά στην ακροδεξιά προπαγάνδα που μόνη αυτή, λαϊκιστικά, τον γαλιφιάζει λέγοντας πως και οι ντόπιοι έχουνε στον ήλιο μοίρα. Εσείς δεν το λέτε αυτό και παλεύετε για το αντίθετο ψηφίζοντας τα Μάαστριχτ και γλείφοντας το ΝΑΤΟ, τον Ανάν και τον Σολάνα. Γλείφετε αυτό το ΠΑΣΟΚ που κάποτε έλεγε "η Ελλάδα στου έλληνες". Αυτό είναι το κατάντημά σας και δυστυχώς δεν ξεχνάμε.

Όταν καθημερινά πεθαίνει ο λαός που είναι οι πορείες σας και οι αγανακτήσεις σας; Γιατί έχετε χωρίσει τον πληθυσμό σε καλούς ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ μετανάστες και κακούς ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ιθαγενείς;;;

Είστε εκτός λαού και εντός Ψυχικού. Κρατήστε την "μαζικότητα" για την πάρτη σας. Κάντε διάλογο με τον Βέλιο, τον Τσίμα, τον Παυλόπουλο, τον Χατζηνικολάου και την Τρέμη στα ΔΙΚΑ ΣΑΣ παράθυρα κατασκευής Κοντομηνά, Αλαφούζου, Λαμπράκη, Τεγόπουλου.


ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΠΗΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Η ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ανένταχτος



Ένταξη: 10 Νοέ 2008
Δημοσιεύσεις: 7

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 8:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
23 χρόνια μετά την εκτέλεση του Καλτεζά, δεν έχει τίποτε, μα τίποτε αλλάξει !
Η αστυνομία αυτή τη στιγμή έχει κάθε συμφέρον να καεί το σύμπαν - μόνο έτσι μπορεί να "ξεχαστεί" η νέα δολοφονία του νεαρού Γρηγορόπουλου.
Από την άλλη, ο αποτροπιασμός και η αγανάκτηση πλημμυρίζουν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας...
Μέσα σ’αυτό το σκηνικό, πολλοί εξυφαίνουν τη δική τους στρατηγική και επικοινωνιακή τακτική - πάνω απ’όλα το ΠΑΣΟΚ, το οποίο όμως την ίδια πολιτική αυταρχισμού είχε επιδείξει.
Εύχομαι όλη αυτή την οργή να την εισπράξουν πολιτικά αυτοί που καθοδήγησαν τη μεγάλη πορεία των δυνάμεων καταστολής, από κει που ήταν το Νοέμβρη του 1985 στο ίδιο σημείο, μετά από τόσες δεκαετίες, το Δεκέμβρη του 2008…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 9:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΛΑ ΝΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ:

"Η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να είναι άλλο κυβέρνηση της χώρας"

Α. Αλαβάνος 7-12-2008


Τώρα μπήκε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Και αφήστε στην πάντα τα "αντικαπιταλιστικά" και τα "αντιδεξιά". Η Νέα Δημοκρατία είναι "το πρόβλημα". Και όχι η κάθε κυβέρνηση ή κάθε "Εξουσία" όπως κι εσείς λέτε. Εσείς είστε λοιπόν κατά του συστήματος που το μόνο που ζητάτε είναι αλλάγή διαχείρισης;;

Επιτέλους, βρήκατε το θάρρος να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Στρατούλης μάλιστα έκανε λόγο μέχρι και για Πέτρουλα!!! Οι εργολαβίες και οι υπερωρίες στα κανάλια έχουν πάρει φωτιά. Ο αντίλογός τους για να καταλάβετε είναι οι άλλοι μόνιμοι θαμώνες (Κύρτσος, Βερύκιος κλπ.) που σε στυλ "διαφωνίας" τους κάνουν τις εντυπωσιακότερες πάσες για να ξανοιχτούνε χωρίς αντίπαλο.

Βρε, "πολυφωνικοί" μου, ως πότε θα παραμένει ατσαλάκωτη η μονοφωνία σας;; Ποιός Πέτρουλας; τί σχέση έχει ο Πέτρουλας με τις κομματικές σας επιδιώξεις; Για τόσο αμερικανάκια μας περνάτε βρέ;




Εμπρός, ας αναφωνίσουμε όλοι ενωμένοι ΖΗΤΩ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
αισχροί κάπηλοι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 9:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επειδή οι αμερικανογενίτσαροι έχουν δουλέψει πολύ επάνω στην επιστήμη της λοβοτομής μιά παράθεση από τον Ριζοσπάστη, γιατί οι κύριοι της "επανάστασης" της τηλεοπτικής κάμερας δεν έχουν ιερό και όσιο. Εδώ καπηλεύονται ολόκληρα κινήματα και αγωνιστικές παραδόσεις. Σιγά μην σεβαστούνε τον Πέτρουλα...


Σωτήρης Πέτρουλας: Σύμβολο της αγωνιζόμενης νεολαίας

Συμπληρώνονται την Τρίτη, 21 Ιούλη, 33 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του αγωνιστή φοιτητή

Ηταν 21 Ιούλη 1965.Σε μία από τις πιο μαχητικές διαδηλώσεις, ο λαός της Αθήνας είχε βγει στους δρόμους, ενάντια στο πραξικόπημα του Παλατιού που είχε εκδηλωθεί στις 15 Ιούλη με την ανατροπή της κυβέρνησης του Κέντρου. Οι δρόμοι της Αθήνας αντηχούσαν από τα συνθήματα "Εξω οι Αμερικάνοι","1-1-4","15% για την παιδεία","Κάτω οι αυλόδουλοι".Η διαδήλωση που είχε ξεκινήσει από τα Προπύλαια δέχεται μετά τις 9 το βράδυ τη δολοφονική επίθεση της Αστυνομίας. Διακόσιοι οι τραυματίες και 500 οι συλληφθέντες εκείνο το βράδυ.Στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Χρήστου Λαδά, πέφτει νεκρός ο 23χρονος Σωτήρης Πέτρουλας, φοιτητής της ΑΣΟΕΕ και στέλεχος της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη, χτυπημένος στο κεφάλι από κλομπ και ασφυξιογόνο.Η στυγερή δολοφονία του Σωτήρη Πέτρουλα με απάνθρωπα χτυπήματα στο κεφάλι με κλομπ και κλοτσιές παρουσιάστηκε από την Ασφάλεια σαν ατύχημα, καθώς η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για χτύπημα στο κεφάλι από δακρυγόνο.

Ο θάνατός του συγκλόνισε το λαό και η κηδεία του (η Ασφάλεια επιχείρησε να τον κηδέψει κρυφά) εξελίχτηκε σε μια από τις πιο δυναμικές διαδηλώσεις για την υπεράσπιση της δημοκρατίας. Ο ίδιος έγινε σύμβολο της νεολαίας, που αγωνίζεται ενάντια στην εξάρτηση.

Ο Σωτήρης Πέτρουλας γεννήθηκε στο Οίτυλο της Μάνης το 1942.Το 1946 η οικογένειά του, για να γλιτώσει το διωγμό από τους παρακρατικούς, ήρθε στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε ο Σωτήρης. Από 8 ετών μπήκε στη βιοπάλη, δουλεύοντας αρχικά σε κουρείο προκειμένου να βοηθήσει την οικογένειά του. Στο Δημοτικό και στη συνέχεια στη Μέση Εμπορική Σχολή ήταν σε όλες τις τάξεις αριστούχος και δούλευε παρακολουθώντας μαθήματα το βράδυ. Την τελευταία χρονιά, στην Εμπορική αρνήθηκε να γράψει έκθεση με αντικομμουνιστικό περιεχόμενο, παρακινώντας τους συμμαθητές του να κάνουν το ίδιο. Εκείνη είναι και η εποχή που οργανώνεται στη νεολαία της ΕΔΑ. Το 1960 τελειώνει την Εμπορική Σχολή με βαθμό 18.5 και χρηματικό βραβείο και τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου μπαίνει στην Ανωτάτη Εμπορική με υποτροφία.

Οι χαφιέδες της Ασφάλειας είχαν γίνει ουρά του Σωτήρη Πέτρουλα. Εκείνο τον καιρό είχε τέσσερις φακέλους στην Ασφάλεια: Του Κολωνού, τον "φοιτητικό", της Γούβας και έναν ακόμα, από το χωριό του, που ήταν στην Εθνική Αντίσταση.



Έχει ρε καμιά σχέση ο ήρωας Πέτρουλας με τους ήρωες που αναζητάτε μέσα στην καπηλεία σας εσείς οι σκυλευτές;;; Είστε τρείς φορές χυδαιότεροι από τον ίδιο τον δολοφόνο...
Επιστροφή στην κορυφή
Αριστείδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 9:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ευτυχώς υπάρχει Θεός. Κάποιοι (Ρεσάλτο) λένε ακόμα την αλήθεια και ξεστραβώνουν κι εμάς τους υπόλοιπους.

Ροβεσπιέρε, πρόταση: φτιάξτε, έστω και στοιχειώδες, ειδησεογραφικό δίκτυο! Διαδικτυακό ή άλλο. Έστω και στοιχειώδες, με αλίευση σημαντικών ειδήσεων, μικρών και μεγάλων και σύντομο σχολιασμό. Δεν μπορούμε να ενημερωνόμαστε από επαγγελματίες ψεύτες δημοσιογράφους ή ιστολόγους. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη πια σε κανέναν!

Για την ουσία της συζήτησης δεν γράφω τίποτα. Έχω σοκαριστεί μ' αυτά που γίνονται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκεπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 9:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αρωμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σ απάντηση ΟΛΩΝ των ανωτερω μόνο δυο λεξεις εχω να πω
Πολυ ως παρα πολυ (τηρουμμένων των αναλογιων) μου φερνουν στο νου

"Αρωμα Αλλιέντε"....
Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 07, 2008 9:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ήρωας Σωτήρης Πέτρουλας. Σύμβολο υπαρκτών αγώνων σε μια εποχή δίχως κάμερες και μηντιακά παράθυρα Στρατούλη και Κοντομηνά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες