Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι πολυεθνικές ψηφίζουν Ομπάμπα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2008 12:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι πολυεθνικές ψηφίζουν Ομπάμπα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι πολυεθνικές ψηφίζουν Ομπάμπα

Υστερία έχει πιάσει του πάντες για τον Ομπάμπα. Θυμάμαι μια ανάλογη υστερία παλιότερα για τον Κλίντον. Όλοι γνωρίζουμε το τι έγινε…
Αυτό που αποκρύβουν οι πάντες είναι τούτο το σημαντικό: Ότι στις ΗΠΑ αποφασίζουν για τα πάντα και ψηφίσουν οι πολυεθνικές!!!
Οι πλειονότητα, σήμερα των πολυεθνικών έχει αποφασίσει και ψηφίζει Ομπάμπα. Γι’ αυτό και έχει πιάσει υστερία τα εγχώρια «παπαγαλάκια» των μεγάλων χορηγών και σπονσόρων των «προοδευτικών» ιδεολογημάτων.
Πάνε να μας πείσουν ότι θα «αλλάξουν» τα πράγματα, αν στη θέση της μίας συμμορίας έρθει η άλλη!!!
Διαβάστε μια «ακτινογραφία της Αμερικανικής πολιτικής από τον Ένγκελς, πριν από 130 χρόνια!!!
Από το πρόλογο στο βιβλίο του Μαρξ: «Ο εμφύλιος πόλεμος στη Γαλλία».


«Εδώ το καθένα από τα δυο μεγάλα κόμματα, που διαδέχονται το ένα το άλλο στην εξουσία, διευθύνεται με τη σειρά του από ανθρώπους που κάνουν την πολιτική προσοδοφόρα υπόθεση, που κερδοσκοπούν πάνω στις έδρες της νομοθετικής συνέλευσης (...) και που όταν το κόμμα τους νικήσει ανταμείβονται με θέσεις (...). Εχουμε δυο μεγάλες συμμορίες από πολιτικούς κερδοσκόπους, που παίρνουν διαδοχικά στα χέρια τους την κρατική εξουσία και την εκμεταλλεύονται με τα πιο διεφθαρμένα μέσα και για τους πιο διεφθαρμένους σκοπούς, ενώ το έθνος είναι ανίσχυρο μπροστά στους δυο μεγάλους αυτούς συνασπισμούς των πολιτικών που βρίσκονται δήθεν στην υπηρεσία του, μα που στην πραγματικότητα το εξουσιάζουν και το καταληστεύουν».

Διαβάστε και εδώ ένα αξιόλογο κείμενο:

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2008/11/blog-post_03.html


Ομπάμα-Σόρος:μια σχέση αμοιβαίας λατρείας και συμφερόντων


"Δείξε μου τους φίλους σου για να σου πω ποιος είσαι" (λαική ρή
ση)

Επειδη τον τελευταιο καιρο τα ΜΜΕ και δη τα ελληνικα,μας προβαλλουν συνεχως τον Υποψηφιο Δημοκρατικο Προεδρο Μπαρακ Ομπαμα ως...μειγμα Μεσσια,JFK και Γκεβαρα,καλο ειναι να γνωριζουμε ποιος κρυβεται πισω απο αυτη τη γυαλιστερη εικονα και το αστραφτερο χαμογελο.Για την ακριβεια,απο ποιους χρηματοδοτειται ο,συμπαθης κατα τα αλλα,Μπαρακ.Και λεμε "κατα τα αλλα",γιατι οσο καλος κι αν ειναι καποιος,οταν εχει απο πισω του ως βασικοτερο χορηγο τον Αρχιερεα της Νεας Ταξης,Τζορτζ Σορος,τοτε δεν μπορει,κατι δεν παει καλα...

Ας ξεκινησουμε λοιπον τη διαδρομη μας στη σχεση...αγαπης Μπαρακ-Τζορτζ:

2004:Τα λομπυ της Wall Street εχουν ηδη υποδειξει τον Γερουσιαστη απ'το Ιλινοις ως το ανερχομενο αστερι της πολιτικης σκηνης.Μαλιστα,η οικογενεια Rockefeller,που θεωρειται ως ο εκφραστης των Συντηρητικων στο Δημοκρατικο Κομμα,στηριξε Ομπαμα δια μεσου του Γερουσιαστη Jay Rockefeller (στη φωτογραφια αριστερα οι δυο μαζι).

Ταυτοχρονα,ο Τζορτζ Σορος χρηματοδοτησε με 60.000 $ τον Ομπαμα,με τον οποιο ειχε αλλεπαλληλες συναντησεις τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.Μαλιστα,ηταν ο μοναδικος υποψηφιος που συναντησε,συμφωνα με τον εκπροσωπο του Michael Vachon (αναφορα στο CNS News,Ιουλιος 2004).

4 Δεκεμβριου 2006:Ο Ομπαμα συναντιεται με τον Σορος στο γραφειο του δευτερου στο Μανχαταν.Μετα απο μια ωρα,ο μεγιστανας της Wall Street παρουσιαζει τον υποψηφιο Προεδρο σε διαφορους εκπροσωπους τραπεζικων κολοσσων,αναμεσα στις οποιες η UBS (Union Bank of Switzerland/Swiss Bank).

Αρχες Ιανουαριου 2007:Ο Ομπαμα ανακοινωνει την υποψηφιοτητα του.Αναμεσα στους χρηματοδοτες του,τραπεζες-μεγαθηρια οπως οι Goldman Sachs, UBS AG, Lehman Brothers, JP Morgan Chase, Citigroup, Morgan Stanley and Credit Suisse και φυσικα οι 2 μεγαλυτεροι χρηματοδοτες των Δημοκρατικων,Τζορτζ Σορος και Ρομπερτ Γουλφ.

9 Απριλιου 2007
:Σε ενα παρτυ που διοργανωσαν οι χρηματοδοτες και υποστηρικτες του Ομπαμα στη Νεα Υορκη,δημοσιευεται στο περιοδικο New York φωτογραφια (δειτε την αριστερα) με τον Αφροαμερικανο Γερουσιαστη να εκφωνει λογο,ενω στα δεξια του διακρινεται καθαροτατα ο Τζορτζ Σορος (φοραει γαλαζιο πουκαμισο)!!!Δειτε εδω ολοκληρο το αρθρο,με (ευστοχο) τιτλο "Money Chooses Sides":http://nymag.com/news/politics/30634/

18 Μαιου 2007:Ο Σορος διοργανωνει εκδηλωση υπερ του Ομπαμα στο Γκρηνγουιτς του Κονεκτικατ και συγκεντρωνουν,οπως αναφερει η τοπικη εφημεριδα Greenwich Time,2.300 $ απ'τον καθενα,σε συνολο πανω απο 300 παρευρισκομενων!!!

Εμεις απλα παραθετουμε αδιασειστα στοιχεια και φωτογραφιες.Δεν παιρνουμε θεση υπερ κανενος υποψηφιου,αφου για εμας αλλοι ειναι που θα (ξανα)μπουν στο Λευκο Οικο.Απλα,καλο ειναι να υπαρχει σφαιρικη ενημερωση και οχι αγιοποιηση ορισμενων προσωπων.

Επιστροφή στην κορυφή
Καλά κρασιά
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 05, 2008 5:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ευτυχώς κάποιοι δεν παρασύρονται από την καταιγίδα των ενορχηστρωμένων αυταπατών...

http://apergospastis.pblogs.gr/2008/11/oloi-mazi-gia-th-change.html


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ... CHANGE!

Τι πετυχημένο σύνθημα κι αυτό: ΑΛΛΑΓΗ! Μια ο Α. Παπανδρέου το 1981, μια ο Γ. Παπανδρέου το 2007 (με τη ''ΝΕΑ Αλλαγή'') και μια ο Μπάρακ Χουσεϊν Ομπάμα με την δική του... CHANGE το 2008.

Με αυτό το σύνθημα καλλιεργούνται προσδοκίες και ο όχλος τσιμπάει. Κι εγώ σας λέω, εντάξει, στις ΗΠΑ τσιμπάνε κι έστω οτι βγαίνει ο Ομπάμα. Εγώ με άλλο απορώ, αυτά τα οικόσιτα, πολιτικοί και δημοσιογράφοι στην Ελλάδα ΓΙΑΤΙ πετάνε την σκούφια τους όταν ακούνε ''Obama''; Έχουν κι αυτοί προσδοκίες;

Προφανώς και ο Ομπάμα δεν θα μας ταϊσει, οπότε οι ελπίδες των ντόπιων υποστηρικτών (πιστεύω πως) βασίζονται σε μια ευνοϊκότερη μεταχείρηση των Εθνικών μας θεμάτων από τις ΗΠΑ. Ξέρετε τι γίνεται όμως; ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να αλλάξει η στρατηγική των ΗΠΑ στα Βαλκάνια του ''διαίρει και βασίλευε''; Ή επειδή ο Obama είναι ''Δημοκρατικός'' θα είναι πιο... σπλαχνικός από τους σατανικούς Ρεπουμπικανούς; Μήπως πρέπει να θυμήσω οτι ο Μπιλ Κλίντον, που αιματοκύλησε και έσπασε σε χίλια προτεκτοράτα την Πρώην Γιουγκοσλαβία, ήταν ''Δημοκρατικός'';

Δεν θα αλλάξει τίποτα. Πάρτε παράδειγμα από την Ελλάδα. Όταν βγήκε η Νέα Δημοκρατία σταμάτησε η διαφθορά (έστω μειώθηκε) ή σταμάτησαν οι Ιδιωτικοποιήσεις ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ που είχαν δρομολογηθεί ΗΔΗ από το ΠΑΣΟΚ; Τίποτα! Απλά άλλαξε διαχειριστής και το ΙΔΙΟ θα γίνει και στις ΗΠΑ.

Παρ΄όλα αυτά βλέπεις τον ''ποιοτικό'' Σταύρο Θεοδωράκη του Mega (που βρίσκει μειονότητες ''Makedonski'' στην Ελλάδα) ΜΟΝΟ κασκόλ Obama να μην έχει φορέσει.

Οι άλλοι ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΑΔΕΣ τσόγλανοι του ΣΥΡΙΖΑ... μαζί κι αυτοί για τη CHANGE! Ο Αφροαμερικανός Ομπάμα διαλαλεί σε όλους τους τόνους το ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ είναι. Το ίδιο και ο Μακ Κέιν. Οι μπαρούφες σχετικά με το ''πατρίδα μας η γη'' είναι για να μασάνε οι ιθαγενείς Έλληνες. Βρε τι ωραίοι είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ! Όσο για το ΠΑΣΟΚ, δεν το συζητάμε καν. Obama δαγκωτό!

Γι αυτό ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ το ποιον θα εκλέξει το 40% του συνόλου των ψηφοφόρων των ΗΠΑ.
_______________________
Αλήθεια στις ΗΠΑ έχουν μεγάλη αποχή, πως γίνεται βρε παιδί μου και βγάζουν τόσο ισχυρούς προέδρους; Αυτά να τα βλέπουν οι ''επαναστάτες'' μας που υποστηρίζουν οτι με άκυρα-λευκά θα δώσουμε μήνυμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 05, 2008 6:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΝΟΙΞΤΕ για να δείτε και τις φωτογραφίες
ΕΔΩ:


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2008/11/blog-post_05.html


Ο Ομπάμα και το εγχώριο πανηγυράκι της "προόδου"
Πώς κάποιοι προσπαθούν να οικοιοποιηθούν καταστάσεις,ξεχειλίζοντας από υποκρισία και καιροσκοπισμό...


Μετα την εκλογικη νικη του Μπαρακ Ομπαμα (αριστερα σε μια...κλασικη φωτογραφια,με φοντο την αστεροεσσα) και τη θυελλα ενθουσιασμου που εχει ξεσηκωσει σ'ολοκληρο τον κοσμο και ειδικα στη χωρα μας,καλο ειναι να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση τους....

Οι διαφοροι "προοδευτικοι" και λοιποι "θολοκουλτουριαρηδες",συνεπικουρουμενοι απο τα φιλαρακια τους στα ΜΜΕ,πανηγυριζουν εξαλλα και αγιοποιουν τον Ομπαμα,προφανως για να παρουν μερικα ψιχουλα και να κλεψουν λιγη απο τη δοξα του,προς ιδιον συμφερον.Μας λενε λοιπον διαφορα γραφικα,οπως τα παρακατω:

-Ειναι προοδευτικη η εκλογη Ομπαμα,επειδη ειναι μαυρος και μεταναστης.Μαλιστα,δειχνει το δρομο και στη χωρα μας,ετσι ωστε καποτε να δουμε κι εμεις εναν ξενο Πρωθυπουργο!

Εδω τι να σχολιασουμε;
Καταρχην,αν καποιος θεωρει οτι το χρωμα του δερματος παιζει ρολο στην...προοδο,ειναι το ιδιο ρατσιστης με καποιον που απορριπτει ασυζητητι καποιον λογω αυτου ακριβως του γεγονοτος.Οσο για τα περι...μεταναστων,ο Ομπαμα ειναι 100% Αμερικανικης νοοτροπιας και κουλτουρας κι αυτο θα το αποδειξουμε παρακατω.Και φυσικα,ειναι 100% νομιμος Αμερικανος πολιτης και οχι λαθρομεταναστης που κουβαληθηκε απο καπου και απεκτησε δικαιωματα,χωρις καμια υποχρεωση προς το κρατος.

-Ειναι ειρηνιστης,φιλελευθερος και υπερασπιζεται τα δικαιωματα των φτωχων και ανημπορων.

Ακριβως!Τοσο...ειρηνιστης,που ενω αρχικα δηλωνε κατηγορηματικα οτι θα αποσυρει τα στρατευματα απ'το Ιρακ αν εκλεγει,τις τελευταιες μερες τα γυρισε,μιλωντας για "σταδιακη μειωση",οχι επειδη θελει ειρηνη στην περιοχη,αλλα για να ενισχυσει την αντιστοιχη στρατια στο Αφγανισταν!!!Εκτος των αλλων,κανει συχνα λογο για rogue-states (κρατη-αλητες,οπως η Βενεζουελα και το Ιραν),σε αναλογια με τον Μπους που θεωρουσε οτι υπαρχει "αξονας του Κακου"!

Κι ενα γενικο σχολιο:ειδαμε χτες στις αμερικανικες εκλογες,εικονες απο τις ουρες στα εκλογικα τμηματα:παντου σημαιες,ακομα και στα πιο απιθανα μερη.Στο παρτυ που διοργανωθηκε στο Σικαγο προς τιμη του νεοεκλεγεντα Προεδρου,τεραστιες σημαιες στη σκηνη και χιλιαδες αλλα μικροτερα σημαιακια στο κοινο εκαναν την εκδηλωση να φαινεται μια γιγαντιαια πατριωτικη φιεστα.Κι ολα αυτα,για καποιον που οι εγχωρια "προοδευτικη" ταξη (ακομα και η ανθελληνικη "Αυγη" εχει εξωφυλλο αμερικανικη σημαια,εκφραζοντας παραλληλα τις προσδοκιες της) τον εχει καταταξει στους...ομοιους της!

Αληθεια,τι θα ελεγαν αραγε αν τολμαγε Ελληνας νικητης εκλογων να μιλησει στο λαο,λεγοντας μεταξυ αλλων τα παρακατω...εθνικιστικα:

"Αν καποιος αμφισβητουσε οτι στην Αμερικη ολα ειναι πιθανα,σημερα πηρε την απαντηση του,οτι η χωρα μας ειναι προτυπο δημοκρατιας".

"Ειμαστε,ημασταν και θα ειμαστε οι Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης".

"Η σκεψη μας,αυτες τις στιγμες που εμεις ειμαστε εδω,ειναι στους στρατιωτες μας στο Ιρακ,στο Αφγανισταν και οπουδηποτε αλλου".

"Σας ευχαριστω.Ο Θεος να σας ευλογει.Ο Θεος να ευλογει την Αμερικη".

πληρες κειμενο εδω:http://elections.foxnews.com/2008/11/05/raw-data-barack-obamas-victory-speech/

Αραγε,το ειδωλο-για πολλους-Ομπαμα,τι ακριβως ειναι;Φασιστας;Εθνικιστης;Θρησκοληπτος ("God bless America");Μιλιταριστης;Οπαδος του "Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια";Ενοχλουνται καθολου οι εγχωριοι γραικυλοι απο τις χιλιαδες αμερικανικες σημαιες,τις πατριωτικες αποχρωσεις και την εξυψωση της οικογενειακης ευτυχιας του Ομπαμα;Ή μηπως τα βρισκουν "απολυτως φυσιολογικα";

Μα φυσικα και ειναι!Το προβλημα ειναι,πως θεωρουνται φυσιολογικα για τους αλλους.Για εμας,τους Ελληνες,μαυρο φιδι που μας εφαγε...πού να τολμησει εδω πολιτικος να εκφρασει τετοιες "εθνικιστικες" αποψεις...θα πεσουν πανω του τα διαφορα κορακια της Νεας Ταξης να τον φανε...αντιθετα,ο αμερικανικος εθνικισμος-εστω light-δε φαινεται να τους ενοχλει...

Δυο μετρα και δυο σταθμα,οπως παντοτε...αυτοι που "φριττουν" με τις ελληνικες σημαιες και τις παρελασεις στις Εθνικες μας Εορτες,ουδολως ενοχλουνται απο τα πατριωτικα happenings των αμερικανων.Η υποκρισια στο μεγαλειο της...

Επιστροφή στην κορυφή
Ριζοβόλος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 05, 2008 7:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://rizovolos.blogspot.com/2008/11/blog-post.html


Ομπάμα

Η εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στο προεδρικό αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αναπτέρωσε τις ελπίδες για προώθηση των ελληνικών ζητημάτων.Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το ιστολόγιο "Ριζοβόλος" κατέγραψε τις πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου.

Πρόεδρε,τι θα πράξετε για το Κυπριακό ζήτημα;

Γιο μεν,πιστεύω ότι ήλθε η ώρα να βομβαρδίσουμε την Τουρκία ,γιατί καταπατά όλα τα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε.Έτσι,θα την υποχρεώσουμε να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Με τους Σκοπιανούς τι θα γίνει;

Ιt's easy,my friend.Θα επιβάλουμε εμπάργκο στη Δημοκρατία της Βαρδάσκας(με αυτό το όνομα θα την αναγνωρίσουμε) και θα εμποδίσουμε την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παραμένει,επίσης,άλυτο το θέμα της Βορείου Ηπείρου.


Ο καιρός γάρ εγγύς,όπως λέει ο Λιακόπουλος.Θα στείλουμε ειρηνευτική αποστολή για να αυτονομηθεί αυτή η πολύπαθη περιοχή του Ελληνισμού.Don't worry.

Πρόεδρε,υπερβολικά ακούγονται αυτά που λες σαν ανέκδοτο.

Ναι,φίλε μου ,αλλά εσύ το ξεκίνησες με τις ερωτήσεις σου.

Επιστροφή στην κορυφή
Αριστείδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 06, 2008 1:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Άπαντες οι προλαλήσαντες σωστοί. Εύγε ρε παιδιά! Καλά τα Αμερικανάκια, αλλά τα "Αμερικανάκια" (οι εντόπιοι γλείφτες) γιατί μας τα ζαλίζουνε με την Obamamania made in Greece; Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πια; Θέλανε να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους αφήνει!

Υψώνω τη φωνή μου μαζί με τη δική σας.
Ειδικά για τα εθνικά δίκαια της Ελλάδας, θυμίζω ότι τα Τουρκαλβανοσκοπιανά μαντρόσκυλα είναι πολύ χρήσιμα στην αυτοκρατορία και οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αυτοκράτωρ, είναι φυσικό να τα ταϊζει με το μεζέ της αρεσκείας τους (Ελλάδα).
"Αναλύσεις" που λένε ξεκάθαρα ή υπαινίσσονται ότι κάτι αλλάζει με την εκλογή μαύρου Προέδρου (ή θα άλλαζε με την εκλογή γυναίκας Προέδρου) είναι επιπέδου καφενείου ή κομμωτηρίου. Άλλωστε τα "προτερήματα" αυτά (μαύρο χρώμα, γυναικείο φύλο) τα υπέστημεν πολύ πρόσφατα, συνδυασμένα, στο απεχθέστερο (μετά τον Μπούς) πρόσωπο. Την "γερακίνα" Κοντολίζα Ράις.

Πάντως, ο Ομπάμα έχει ήδη κερδίσει τη συμπάθειά μου, για άλλο όμως λόγο (είμαι αιρετικός το ομολογώ). Μας απάλλαξε από το απόλυτο κακό: την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον!
Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 06, 2008 10:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραληρηματικές υμνολογίες για τον νέο αυτοκράτορα της υφηλίου.


Αν διαβάσει κανείς τα πρωτοσέλιδα του Τύπου, ιδιαίτερα αυτά των «νταβάδων» και ακούσει όλα τα πολιτικά και δημοσιογραφικά φερέφωνα του ιμπεριαλισμού, θα νομίσει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια …επαναστατική ανατροπή (!!!) με την εκλογή του νέου έγχρωμου αυτοκράτορα…
Τέτοιες υμνολογίες μόνο οι ιπποκόμοι είναι ικανοί να κάνουν.
Και όταν βλέπεις τέτοιες προπαγανδιστικές «μπόμπες» πλύσης του εγκεφάλου και αυταπατών που εκτοξεύονται από τους αμερικανοτσολιάδες κάθε χρώματος, σκέφτεσαι ότι νέες συμφορές έρχονται για τον πλανήτη.
Άκου η εκλογή Ομπάμα «ιστορική τομή»!!!
Αυτά λέγανε και για τον Κλίντον…
Τόσο ξετσίπωτοι έχουν πλέον γίνει; Να μας εμφανίζουν τον ιμπεριαλιστικό εφιάλτη υμνολογικά εξωραϊσμένο με την εκλογή μιας έγχρωμης μαριονέτας των πολυεθνικών;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και δείτε τα «επαναστατικά» πρωτοσέλιδα των μεγάλων λαρυγγιών, ΕΔΩ:




http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4800190&publDate=6/11/2008




«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά, πατέρα;»






Το μεγάλο κεφάλαιο επένδυσε έναν πακτωλό χρημάτων στο χρώμα της φτώχειας. Πόνταρε στο «μαύρο». Κίνηση υπαγορευμένη από τα πλέον στοιχειώδη αντανακλαστικά της αυτοσυντήρησης, σε μια στιγμή απολύτως οριακή για τη διατήρηση του ισοζυγίου μεταξύ εικόνας και πράξης: Από τη μια, η εικόνα του θρυμματισμένου και ακατάλληλου προς εξαγωγή προϊόντος, που ακούει στο κλισέ περί «αμερικανικού ονείρου». Από την άλλη, η πράξη του μόνο εξαγώγιμου προϊόντος που πραγματικά διαθέτουν οι ΗΠΑ: [b]οι βόμβες.


Η πρώτη, η εικόνα, χρειαζόταν ενίσχυση. Δεν μπορούσε, πλέον, να σηκώσει το βάρος της δεύτερης, της πράξης.
*
Οι βόμβες θα συνεχίσουν να εξάγονται, αλλά από δω και πέρα η ανάγκη επιβάλλει ώστε το περιτύλιγμα, πέρα από το κήρυγμα της πυγμής, να περιλαμβάνει και το λίφτινγκ του μύθου περί της «ανεκτικής κοινωνίας και δημοκρατίας». Πρόκειται για την «ανεκτική κοινωνία και δημοκρατία», της οποίας η επιλογή των πολυεθνικών να επιτραπεί σε έναν μαύρο να γίνει πρόεδρος, σε μια χώρα όπου πριν 40 χρόνια οι μαύροι ήταν σκλάβοι, φωταγωγείται. Η άλλη πλευρά της, ότι οι μαύροι θα συνεχίσουν να ζουν στα γκέτο και τα επόμενα 40 χρόνια, συσκοτίζεται...
*
Η βιτρίνα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού ανακαινίστηκε.
Είδαμε τη νέα της διακόσμηση σε παγκόσμια μετάδοση. Η παράσταση ήταν μια χολιγουντιανών προδιαγραφών αναπαλαίωση. Τα ουσιαστικά νοήματα, όμως, υπηρετούνται αυθεντικότερα από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο.


Τα πράγματα προδιαγράφονται, όπως ακριβώς μονολογούσε ο «Γατόπαρδος» του Βισκόντι: «Για να μείνουν όλα ίδια, πρέπει να αλλάξουν».
*
Αυτό που θα μείνει μετά το παιχνίδι με τις γιρλάντες και με τα «καθρεφτάκια» που οι «σκηνοθέτες» και οι πρόθυμοι βοηθοί τους μοιράζουν ανά τον κόσμο για να θαμπώσουν τους «Ινδιάνους» του πλανήτη, είναι τούτο:
«Η αμερικανική πολιτική μένει ίδια, ακόμα κι αν το στιλ αλλάξει».
Η δήλωση είναι του κ. Σπέκχαρντ, του εν Αθήναις Αμερικανού πρέσβη. Εγινε τη στιγμή που ο κ. Ομπάμα ανέβαινε στο βάθρο του νικητή. Πώς αλλιώς να το πει ο άνθρωπος;..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Βελουχιώτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 08, 2008 4:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και φυσικά αν δεν προσκυνούσε δεν θα έπαιρνε και το χρίσμα.Που προσκύνησε; Η απάντηση στην 2η φωτογραφία της παρακάτω ιστοσελίδας (μιας και δεν ξέρω πως γίνετε να την επισυνάψω)
http://forum.christian-orthodox.gr/search.php?st=0&sk=t&sd=d&keywords=obama
Επιστροφή στην κορυφή
Βελουχιώτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 08, 2008 4:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τη στιγμή που κάποιοι Αμερικανόφρονες ακροδεξιοί που δρουν στη χώρα μας ακόμα πανηγυρίζουν για τη νίκη του δήθεν "φιλέλληνα" ... Ομπάμα , εμείς τους αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο........http://www.youtube.com/watch?v=m96chUuvoe0

πηγή: http://peripatris.blogspot.com/2008/11/obama.html
Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 08, 2008 11:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ:


http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4803411&publDate=8/11/2008


«Μαύρη» προπαγάνδα (1)


Οι εγχώριοι διακινητές της «αμερικανίλας», που μας καλούν να δούμε στον Ομπάμα τη μετουσίωση των «ευκαιριών» που - όπως λένε - μόνο μια «μεγάλη χώρα σαν τις ΗΠΑ» μπορεί να προσφέρει, πρέπει να είναι βαθιά απελπισμένοι άνθρωποι.
Συνηθίζουν κάθε φορά και σε κάθε νέο ένοικο του Λευκού Οίκου να ανακαλύπτουν βαρύγδουπα την «επιβεβαίωση της ανωτερότητας» της αμερικανικής «δημοκρατίας». Είναι φυσικό, στις σημερινές συνθήκες που ο πραγματικός κόσμος απέχει τόσο πολύ από τις δοξασίες τους, να επιστρατεύουν ακόμα και τα παραμυθάκια για τα «μαύρα βατραχάκια» που με ένα φίλημα του «αμερικανικού ονείρου» μεταμορφώνονται σε «λαμπερά πριγκιπόπουλα».
*
Παρεμφερής ο τρόπος που συνηθίζουν να υποδέχονται το εκάστοτε νέο «αφεντικό».
Εκθείαζαν τις ΗΠΑ όταν η αμερικανική «δημοκρατία» τους είχε για Πρόεδρό της τη δεκαετία του '80 έναν αποτυχημένο δευτεροκλασάτο ηθοποιό, τον Ρίγκαν. Οταν εισήλθε στη δεκαετία του '90 έχοντας Πρόεδρο έναν αρχιπράκτορα, τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο. Οταν έκαναν σύμβολο της «ανεκτικότητάς της» το σαξόφωνο του Κλίντον. Οταν οι ΗΠΑ μπήκαν στον 21ο αιώνα ανακηρύσσοντας Πρόεδρό τους έναν αστοιχείωτο, τον Μπους τον νεότερο. Και τώρα από τον Μπους, αυτόν τον γνήσιο ενσαρκωτή του κινηματογραφικού «Φόρεστ Γκαμπ», περάσαμε στον αστραφτερό κόσμο του πολιτικού Αρλεκιν με τον Ομπάμα στο ρόλο της «Σταχτοπούτας».
*
Βέβαια, η «Σταχτοπούτα» τους δεν είναι η πρώτη που - παρά το μαύρο της χρώμα - ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του «αμερικανικού ονείρου». Η ιστορία του θεάματος στις ΗΠΑ βρίθει αντίστοιχων παραδειγμάτων.
Στους αστέρες του αμερικανικού φουτμπόλ, του στίβου, του μπάσκετ, του μποξ, στους αστέρες του Χόλιγουντ, στους αστέρες της αμερικανικής μουσικής σκηνής, στους αστέρες της ΤV, ακόμα και στους αστέρες της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ, θα βρούμε αρκετούς μαύρους, πολύ πριν τον Ομπάμα.
Το γεγονός αυτό, πάντως, δεν έπαιξε κάποιον ιδιαίτερο ρόλο για τη διάρθρωση μιας κοινωνίας στην οποία ισχύουν τα ακόλουθα:
-- Στις ΗΠΑ υπάρχουν δύο εκατομμύρια φυλακισμένοι, οι μισοί εκ των οποίων είναι μαύροι αν και το ποσοστό των μαύρων στο σύνολο του πληθυσμού δεν ξεπερνά το 13%...
-- Το 80% των εκτελέσεων της ποινής του θανάτου στις ΗΠΑ αφορά μαύρους...
-- Οι μαύροι είναι 10 φορές πιθανότερο να φυλακιστούν για υποθέσεις ναρκωτικών, απ' ό,τι οι λευκοί, παρότι οι δύο φυλετικές ομάδες συμμετέχουν ισόποσα σε σχετικά αδικήματα...
-- Το 60% των μαύρων ζουν σε γκέτο και σε περιοχές που έχουν επιλεγεί για την απόρριψη απορριμμάτων...
-- Σύμφωνα με τα στοιχεία για τη φτώχεια, το ποσοστό των μαύρων που ζουν σε συνθήκες κάτω από το όριο της φτώχειας είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από το ποσοστό των λευκών...
-- Το προσδόκιμο ζωής του μαύρου πληθυσμού στις ΗΠΑ υπολείπεται κατά 6 χρόνια του προσδόκιμου ζωής που αφορά το λευκό πληθυσμό.
Λέτε οι πολυεθνικές να γέμισαν με 2 δισ. δολάρια τα προεκλογικά ταμεία του Ομπάμα έχοντας ως κύριο μέλημα στο μυαλό τους να αλλάξουν αυτές τις στατιστικές;


«Μαύρη» προπαγάνδα (2)

Το χρώμα του δέρματος είναι, τελικά, αν όχι η μοναδική, σίγουρα η πιο «πιασάρικη» για το σύστημα διαφορά του Ομπάμα από τους αντιπάλους του.
Μια διαφορά που υπάρχει λόγος να τονίζεται επειδή ακριβώς δεν υπάρχει κανένα έδαφος να γίνεται λόγος για άλλες διαφορές.
Βλέπετε, ο μαύρος Πρόεδρος - πλέον - Ομπάμα, είναι γέννημα θρέμμα ενός... «κατάλευκου» πολιτικού συστήματος:
Ως γερουσιαστής φρόντισε να το διακηρύσσει ψηφίζοντας από τον «πατριωτικό νόμο» μέχρι το τείχος εναντίον των (... σκούρων) μεταναστών από το Μεξικό.
Ως υποψήφιος έσπευσε να δηλώνει πιστός υπηρέτης του συστήματος, όταν τάχτηκε υπέρ του Ισραήλ και εναντίον των (... μελαμψών) Παλαιστίνιων.
Και φυσικά είναι εκείνος που - πρώτος αυτός και από τη θέση του εν αναμονή Προέδρου - τάχθηκε υπέρ των 700 δισ. δολαρίων του «σχεδίου Πόλσον», ψηφίζοντας υπέρ των «λευκών κολάρων» του χρηματοπιστωτικού συστήματος, παρότι έχουν ρίξει μερικά εκατομμύρια κατεστραμμένων στις ΗΠΑ στα... μαύρα τάρταρα.

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4803443&publDate=8/11/2008


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μαριονέτα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 08, 2008 1:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προσκύνα ευλογημένε!





Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 17, 2008 10:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαβάστε και θαυμάστε το παραλήρημα του Γιανναρά για τον Ομπάμα!!!
Όταν γράφαμε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει αντιληφθεί τίποτα για την αυτοκρατορική Νέα Τάξη, κάποιοι ξένισαν…
ΣΗΜΕΡΑ παραληρεί για το νέο …έγχρωμο αυτοκράτορα, το ίδιο με όλους τους προοδευτικάριους εθνομηδενιστές. Φιλοτεχνεί ακόμα πιο υστερικά το πορτρέτο του νέου δυνάστη της ανθρωπότητας…



http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_16/11/2008_292435
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες