Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η ασθένεια του Ιντερνέτ: Οι προβοκάτορες

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 01, 2008 5:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η ασθένεια του Ιντερνέτ: Οι προβοκάτορες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ασθένεια του Ιντερνέτ: Οι προβοκάτορες


Όποιος έχει στοιχειώδεις πολιτικές εμπειρίες είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η προβοκάτσια είναι ένα από τα βασικά όπλα των διωκτικών και κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους εναντίον των λαϊκών κινημάτων και των οργανώσεών τους: μικρών και μεγάλων.

Ιδιαίτερα οι αγωνιστές της παρανομίας στην περίοδο της Χούντας έχουν έρθει αντιμέτωποι πολλές φορές με τις λασπωμένες και διεστραμμένες προσωπικότητες των προβοκατόρων.

Η προβοκάτσια και η στρατολόγηση προβοκατόρων έχει εδώ και πολλά χρόνια αναχθεί σε «επιστήμη» από τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες και τα πολύχρωμα παραρτήματά τους που δρουν, σαν ένα τεράστιο δίκτυο αράχνης, πάνω στην ελληνική κοινωνία.

Σήμερα αυτό το δίκτυο είναι βρόχος στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας.
Είναι πολυπλόκαμο και πολυεδρικό. Λειτουργεί παντού. Από τις πολιτικές «γκρούπες» όλων των χρωμάτων της Ίριδας και στις μαζικές οργανώσεις μέχρι τις «κατασκευές» «εξτρεμιστικών», τρομοκρατικών ομάδων.

Όπως είναι φυσικό το ιντερνέτ δεν θα έμενε έξω. Αντίθετα αποτελεί σήμερα το «προνομιακό πεδίο» της προβοκάτσιας, γιατί οι ιστοχώροι ελκύουν την ενθουσιώδη, αλλά άπειρη νεολαία. Και ακόμα γιατί το ιντερνέτ χαώδες και άναρχο όπως είναι έχει πάρει τις διαστάσεις «επιδημίας». Εδώ πλέον έχουν οργιάσει όλων των ειδών και όλων των χρωμάτων οι προβοκάτορες.


Τα ζωντανά κινήματα είναι σχεδόν ανύπαρκτα, η ιδεολογική και πολιτική θολούρα εφιαλτική, οι εμπειρίες υποτυπώδεις, η ενεργητική πολιτική πράξη αναιμική και τα ανυποψίαστα «θύματα» πολλά.


Μέσα σε τέτοιες συνθήκες, όπου η εικονική «οθόνη» έχει υποκαταστήσει (προσωρινά φυσικά) την πολιτική πραγματικότητα, οι «χειραγωγοί» της σκέψης και οι διαπλεκόμενοι προβοκάτορες βασιλεύουν και πληθαίνουν σαν τα μανιτάρια.

Όταν ανοίξαμε το φόρουμ, δεν μπορούσαμε πραγματικά να φανταστούμε το τι επικρατεί. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε το μέγεθος της προβοκατόρικης μόλυνσης και το μεγάλο αριθμό των αρουραίων. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεων, οδυνηρών εκπλήξεων. Το 90% περίπου των «χρηστών» ήταν προβοκάτορες ή «διεστραμμένες», παθολογικά «διεστραμμένες» φυσιογνωμίες.

Διαπιστώσαμε
ότι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο έμπαινε με πολλαπλά ψευδώνυμα με διαφορετικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ το καθένα: Από ακροδεξιό μέχρι ακροαριστερό!!!

Διαπιστώσαμε ότι καμιά συζήτηση δεν επιδιωκόταν. Παρά μόνο «μπάχαλο» και «μονομαχίες» μεταξύ των προβοκατόρων.

Διαπιστώσαμε ότι αυτοί που κραύγαζαν πιο «αντιεξουσιαστικά» και εναντίον του Σόρος ή των «φασιστών» ήταν οι πλέον διαπλεκόμενοι: Είχαν επαφές με όλους όσους κατηγορούσαν υστερικά.

Διαπιστώσαμε
ότι πολλοί από αυτούς που «μονομαχούσαν» και βρίζονταν ήταν συγκοινωνούντα δοχεία.

Διαπιστώσαμε πολλά…

Ταυτόχρονα, άρχισαν να πυκνώνουν οι επιδιώξεις επαφών με το περιοδικό. Κάποιοι «άγνωστοι» ή άλλων ιδεολογικών αντιλήψεων άρχισαν να υιοθετούν τις αριστερές απόψεις του περιοδικού και να επιδιώκουν «στενότερες» επαφές.

Δεχόμασταν ένα βομβαρδισμό (κυριολεκτικά) «επιθέσεων φιλίας» από παντού και ταυτόχρονα στο φόρουμ ένα βομβαρδισμό «ακροδεξιάς» προβοκάτσιας και από ανθρώπους που μας το παίζανε «αριστεροί».

Η κατάσταση ήταν αφόρητη. Δεν μπορούσες πλέον να εμπιστευτείς ΚΑΝΕΝΑΝ. Και αυτός είναι ένας από τους στόχους της προβοκάτσιας: Η γενικευμένη δυσπιστία και απομόνωση, συνακόλουθα το κλείσιμο του περιοδικού ή η άλωσή του…

ΟΙ αυταπάτες μας περί «ελεύθερου διαλόγου» μέσα σε εικονικούς χώρους μασκοφόρων γκρεμίστηκαν. Το πρόβλημα έπρεπε να αντιμετωπιστεί πολιτικά και να κατοχυρωθεί η φυσιογνωμία του περιοδικού και του φόρουμ και η ανάπτυξη των Ιδεών.

Μετατρέψαμε το φόρουμ σε ηλεκτρονικό περιοδικό με έγκριση των κειμένων. Θα καθοδηγούσαμε εμείς την κατάσταση και όχι οι προβοκάτορες.

Θέσαμε, δηλαδή, αυστηρά πολιτικά κριτήρια τόσο στο περιοδικό, όσο και στο φόρουμ. Έτσι σταδιακά απαλλαχτήκαμε από τα παιχνίδια τους και «μπλοκάραμε» τις ορέξεις τους. Ο καθένας μπορούσε να γράφει, αλλά πάνω στο πλαίσιο που το περιοδικό είχε χαράξει.

Οι προβοκάτορες δεν μπορούν να κτυπηθούν, ούτε να αποκαλυφτούν με αστυνομικά μέσα, παρά μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Όταν δεν παίζεις στο «τερέν» το δικό τους, αλλά σε ένα αυστηρά πολιτικό πεδίο. Εκεί, όσοι δεν εγκαταλείπουν τη «μάχη», ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.

Παράλληλα είναι υποχρεωμένοι για να μην αποκαλυφτούν να γράφουν αναπαράγοντας και προπαγανδίζοντας τις ιδέες του περιοδικού. Αυτή είναι η μοίρα του προβοκάτορα όταν λειτουργείς πολιτικά: Να δουλεύει για τις ιδέες που θέλει να προβοκάρει.

Αργά ή γρήγορα ξεσκεπάζονται μόνοι τους. Ακριβώς γιατί ζουν την αντίφαση ανάμεσα σε αυτό που πιστεύουν και τους έχουν βάλει να κάνουν ΜΕ αυτό που προπαγανδίζουν.

Επιπλέον, όσο και εκπαιδευμένος και «χαρισματικός» και να είναι κάποιος δεν μπορεί ΠΟΤΕ να αφομοιώσει τις επαναστατικές ιδέες και να διακρίνει τις λεπτές αποχρώσεις των αριστερών κινημάτων. Γι αυτό το έργο απαιτείται μια δεξαμενή αριστερών εμπειριών, συμμετοχή δηλαδή σε κινήματα και οργανώσεις, στοιχεία που ο προβοκάτορας (ιδιαίτερα του Ιντερνέτ) δεν τα έχει.

Διαπράττει έτσι ολέθρια πολιτικά λάθη και αποκαλύπτεται.

Η «επιδημία» της μπλοκόσφαιρας αποκάλυψε πολλούς.

«Γνωστοί» μας, άνοιξαν μπλοκ, τουλάχιστον δύο ο καθένας με αριστερά σύμβολα, μεσοβέζικες απόψεις, με προσανατολισμούς δημοσιογραφικής διαπλοκής ή εισοδιστικούς.

Θα έρθει η ώρα, όταν μαζέψουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και συνεχίζουν να λειτουργούν προβοκατόρικα να αποκαλύψουμε και τα ονόματά τους…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 02, 2008 6:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ρηχότητα της ιντρικαδόρικης σκέψης


Κάθε αστυνομική και προβοκατόρικη σκέψη είναι εξΆ αντικειμένου ρηχή και τεχνοκρατικά εξουσιαστική. Εκπαιδεύεται σε τακτικισμούς και δολοπλοκίες.

Επίσης οι άνθρωποι των μηχανισμών έχουν και την ψυχολογία του εξουσιαστή, δηλαδή συμπεριφέρονται σαν να είναι αυτοί οι έξυπνοι και οι άλλοι ηλίθιοι.

Όλοι οι δολοπλόκοι και ιντρικαδόροι (προβληματικοί και συμπλεγματικοί οι περισσότεροι) ηδονίζονται με τη σκέψη ότι ελέγχουν το παιχνίδι και «δουλεύουν» τον κόσμο. Πιόνια εξαρτήσεων και «νταβάδων», ατελείς και διεστραμμένες προσωπικότητες, εξαρτημένα «θύματα» συμπλεγμάτων και «παθών» (όπως ο ναρκομανής, ο μέθυσος ή ο χαρτοπαίχτης), δεν μπορούν ποτέ να δούνε πέρα από τη μύτη τους. Βλέπουν το άμεσα ορατό, το επίπεδα αισθητό και ΠΟΤΕ τη διαλεκτική αλληλουχία μιας κατάστασης και το βάθος της.

Είναι παντελώς ανίκανοι να αποκρυπτογραφήσουν μια «σύνθεση πολιτική» και το βάθος μιας ιδέας. Και αυτή την ηλιθιότητά τους την προσλαμβάνουν για εξυπνάδα!!!

Εκεί, όμως, που τα θαλασσώνουν κυριολεκτικά είναι ότι κρίνουν και «μετράνε» τους άλλους με τον δικό τους πήχη. Αιχμάλωτοι οι ίδιοι ποικίλων εξαρτήσεων δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν υπόκεινται σε εξαρτήσεις: Κρίνουν εξΆ ιδίων τα αλλότρια…

Δεν μπορούν, επίσης, να καταλάβουν ότι υπάρχουν άνθρωποι και «ομάδες» που δεν έχουν να κρύψουν ΤΙΠΟΤΑ. Επειδή αυτοί ζούνε μέσα στο σκοτάδι και στις δολοπλοκίες, επειδή δεν μπορούν να φανερώσουν τίποτα και τα πάντα σε αυτούς είναι κρυφά, είναι παντελώς ανίκανοι να σκεφτούν ότι υπάρχουν άνθρωποι και αγωνιστές που δεν έχουν αυτό τον «τρόμο» γιατί δεν λειτουργούν στο ημίφως, ούτε «ντρέπονται» να αποκαλύψουν τις ιδέες και τις πράξεις τους. Ακόμα και τα σφάλματά τους.

ΓιΆ αυτό, όταν έχεις σταθερές αρχές και ιδεολογικές αναφορές, όταν λειτουργείς αυστηρά πολιτικά και όχι «προσωπικά» ο προβοκάτορας όχι μόνο είναι ακίνδυνος, αλλά σου προπαγανδίζει και τις ιδέες σου. Και φυσικά αυτό-αποκαλύπτεται γρήγορα, και κυρίως όταν έχει την αυταπάτη ότι σε έχει «δουλέψει».

Οι προβοκάτορες, σε επίπεδο Ιδεών είναι εντελώς ακίνδυνοι και γρήγορα ξεσκεπάζονται, όταν λειτουργείς με αρχές, ιδεολογικά σωσίβια και αυστηρά πολιτικά.

Εκεί που γίνονται επικίνδυνοι είναι στην πρακτική δράση μιας πολιτικής ομάδας: Στο φακέλωμα, δηλαδή των μελών της και το «κάρφωμα».

Αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν μεγάλες ζημιές, όταν η πολιτική οργάνωση λειτουργεί με επαναστατικές πολιτικές διαδικασίες και υγιείς οργανωτικές λειτουργίες…

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που πίστεψαν ότι μπορεί να προβοκάρουν το ΡΕΣΑΛΤΟ ή να διεισδύσουν: Ένα έντυπο επεξεργασίας και προπαγάνδας πάνω σε στέρεες ιδεολογικές βάσεις και σταθερές πολιτικές γραμμές.

Αντιλαμβάνεται, ακόμα, πόσο βάθος βλακείας τους χαρακτηρίζει, το να πιστέψουν και μόνο ότι ήταν ΠΟΤΕ δυνατόν να μάθουν τους συνεργάτες του ΡΕΣΑΛΤΟ: ¶νθρωποι που συνδέονται με ακατάλυτους ιδεολογικούς και πολιτικούς δεσμούς μέσα από μια πορεία μακρόχρονων αγώνων και γνωριμίες δεκαετιών…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 7:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προβοκάτορες: πολιτική με άλλα μέσα


Οι άνθρωποι που συνωμοτούν σχίζουν τα ιμάτιά τους εναντίον της συνωμοσιολογίας. Το ίδιο και οι προβοκάτορες: αναθεματίζουν την προβοκατορολογία. Εδώ ταιριάζει η παροιμία: «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Έχουμε αναλύσει, βεβαίως, σε πλήθος άρθρων, ότι το κράτος ασκεί πολιτική μέσω των παρακρατικών και μυστικών του υπηρεσιών. Η «επιστήμη» της προβοκάτσιας είναι η «πολιτική» των μυστικών υπηρεσιών. Μια «πολιτική» εναντίον των λαϊκών κινημάτων και των πολιτικών οργανώσεων, μια «πολιτική» που επιδιώκει να προλάβει τις ριζοσπαστικές κοινωνικές διεργασίες, να τις χειραγωγήσει και εκφυλίσει, ακόμα και να τις ελέγξει όσο είναι δυνατόν.

Ιδιαίτερα σε εποχές έντονων και εκρηκτικών κοινωνικών διεργασιών, σε εποχές βαθύτατης κρίσης και σήψης του καθεστώτος, η «πολιτική» της προβοκάτσιας αποκτάει ολοκληρωτικό χαρακτήρα. Σε τέτοιες εποχές οι μηχανισμοί του κεφαλαίου (κράτος – παρακράτος - μυστικές και άλλες υπηρεσίες) ασκούν την «πολιτική» τους αχαλίνωτα, προωθώντας τους στρατηγικούς και ταχτικούς πολιτικούς σχεδιασμούς των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας.

Αυτά είναι αλφαβητικά ζητήματα τόσο της θεωρίας, όσο και της πράξης των εργατικών και λαϊκών κινημάτων. Μόνο οι προβοκάτορες του ιντερνέτ, αυτοί οι μεταμφιεσμένοι αρουραίοι, καμώνονται ότι τα αγνοούν.

ΣΗΜΕΡΑ, κάθε πολιτικά νοήμων αντιλαμβάνεται, αυτό που ο ελληνικός λαός με τις πλούσιες εμπειρίες του γνωρίζει: Ότι Ελλάδα έχει γίνει φέουδο των ποικίλων μυστικών υπηρεσιών.

Ιδιαίτερα τα ΜΜΕ αποτελούν τις κεντρικές «εστίες» προπαγάνδας του καθεστώτος και το «άντρο» των αυτοκρατορικών μυστικών υπηρεσιών.
Αυτό γίνεται και στη μπλοκόσφαιρα

Και η «κινητικότητα» και η διεύρυνση αυτού του «δικτύου αράχνης» γίνεται ακόμα πιο οξύτερη, όσο οξύτερη γίνεται η σήψη του καθεστώτος και όσο πιο εντονότερη γίνεται η «πτώση» της αμερικανικής αυτοκρατορίας, συνακόλουθα και όσο πιο εκρηκτικό το αντι-ιμπεριαλιστικό «μίσος» της ελληνικής κοινωνίας.

Το σάπιο βαρέλι του καπιταλισμού (και ο εντεινόμενος και ολοένα πιο σφοδρός αντιαμερικανισμός) περιτυλίγεται με όλο και περισσότερα σιδερένια στεφάνια: Ένα από τα πλέον σημαντικά είναι το «όργιο» των προβοκατόρων.


Είναι σημαντικό, συνεπώς, μέρος της αντικαπιταλιστικής και αντινεοαξικής θεωρίας και πράξης και αγώνας ενάντια στην «πολιτική» των παρακρατικών, μυστικών υπηρεσιών, ενάντια στους ποικίλους προβοκάτορες.

Και όποιος υποτιμά αυτόν τον αγώνα είναι γρανάζι του «δικτύου αράχνης», συνειδητό ή ασυνείδητο. Δηλαδή έμμισθος, εξαρτημένος και διαπλεκόμενος ή πολιτικός βλάκας με περικεφαλαία: «χρήσιμος ηλίθιος».


Σημείωση: Θα επανέλθω, αναλύοντας συνοπτικά τους πολιτικούς σχεδιασμούς που προωθούνται σήμερα με τα προβοκατόρικα δίκτυα, καθώς και τα «πολιτικά υποκείμενα»-γρανάζια αυτών των δικτύων…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Περίεργος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 10:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαβάσατε τα νέα σενάρια του Μαύρου Κρίνου;
τι έχετε να πείτε;
Είμαι περίεργος να μάθω.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 10:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν ασχολούμαστε με το «μαύρο Κρίνο», ούτε με το τι γράφεται στην μπλοκόσφαιρα από τους ποικιλόχρωμους μασκοφόρος.
Η κριτική μας για όλα αυτά τα «φαινόμενα» είναι πολιτική. Έχουν δημοσιευτεί σωρεία άρθρων στο περιοδικό και εδώ μέσα.
Ένα από αυτά είναι εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2245



Πάντως, για να σου ικανοποιήσουμε την «περιέργεια», πήγαμε και διαβάσαμε την «διορθωμένη εκδοχή» του «Μαύρου Κρίνου»

Συνοπτικά οι παρατηρήσεις μας:

α). Το πολιτικό του κομμάτι (δηλαδή αυτό που αναφέρεται για την παρακρατική «ακροδεξιά», τις προβοκάτσιές της και την «ενότητά» της που επιδιώκεται) είναι ενδιαφέρον και κατατοπιστικό. Γνωρίζουν το χώρο και τον αναλύσουν σωστά. Έχουμε και εμείς θίξει γενικά αυτό το ζήτημα και τις πολλαπλές μεταμφιέσεις αυτών των «ακροδεξιών»- φασιστικών υπολειμμάτων.

Ο «παλαίμαχος» έχει αναλάβει μια πιο συγκεκριμένη πολιτική ανάλυση, σε αυτή τη συζήτηση…


β). Το υπόλοιπο «σεντόνι» είναι ένας αχταρμάς αοριστολογιών και μυθευμάτων. Φυσικά σε κάθε μύθευμα εμπεριέχονται και αληθινά στοιχεία. Τίποτα δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένα, ούτε παραπέμπει σε τίποτε για να αποδείξει τις καταγγελίες του. Μιλάει για μπλοκ που γράψανε και «εκπρόσωποι» δήθεν του ΡΕΣΑΛΤΟ, χωρίς να τα αναφέρει και πολλά άλλα.

Παρεμπιπτόντως:
Εμείς δεν χαρτογραφούμε τα μπλοκ, δεν διαβάζουμε το τι γράφεται στον άπειρο ιντερνετικό αστερισμό και το σπουδαιότερο: Δεν γράφουμε ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. Ό,τι θέλουμε να πούμε το λέμε ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

γ). Συνεχίζει και σε αυτό το κείμενο ο «Μαύρος Κρίνος» τις συκοφαντικές αιχμές κατά του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Προ καιρού μας κατηγορούσε για «συμφωνίες» με πτέρυγες του ΛΑΟΣ και «επαφές» με «ακροδεξιούς».

Μια και αυτές οι αστειότητες ήταν πολιτικά διάτρητες και προκαλούσαν πολύ γέλιο τώρα προβαίνει σε «διορθωτικές κινήσεις». Τώρα γίναμε «χρήσιμοι ηλίθιοι» και μεταφέρουμε τις «συκοφαντίες» που μας στέλνουν τα «ακροδεξιά κέντρα» με τα οποία έχουμε επαφές!!!

Από εκεί που έγραφε ότι ο Χαρίτος μας είχε επισκεφτεί ΠΡΟΣΦΑΤΑ και συμφωνήσαμε να μην κτυπάμε τους Βοριδικούς, τώρα απλώς γίναμε, άθελά μας(!!!) «βαποράκια» των «πληροφοριών» που μας σερβίρουν τα παρακρατικά ακροδεξιά κέντρα!!!

Τι να πει κανείς με αυτά τα ανέκδοτα: είναι προβοκατόρικες εμμονές και φαντασιώσεις ή «πληροφορίες» που τους διοχετεύονται

Ό,τι και να είναι δεν μας απασχολεί. Αυτά δεν μπορεί να πιάσουν σε εμάς.

Και προσκαλούμε και ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ οποιονδήποτε να αναφερθεί συγκεκριμένα στις «επαφές» μας με «ακροδεξιούς».

ΕΧΟΥΜΕ ακούσει κατά καιρούς τα πιο απίθανα πράγματα. Από συμφωνίες με Χριστόδουλο και Καρατζαφέρη μέχρι ότι θα κατέβουμε στους εκλογικούς συνδυασμούς του ΛΑ.Ο.Σ.

Έχουμε πάψει πλέον να δίνουμε σημασία σε ό,τι και να γραφεί εναντίον μας…

Αυτά και τελειώνουμε εδώ διαπαντός…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κορωνιός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 1:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το αλισβερίσι ακροδεξιών παρακρατικών, με διαπλεκόμενους δημοσιογραφίσκους, μορμολύκια καραβανάδες και χαφιέδες του κράτους δεν είναι κάτι άγνωστο ή καινούργιο.
Πάνε να φτιάξουν ένα ακόμη μαντρί που θα μπερδέψει τον κοσμάκη.
Κάτι εθνικιστικό, με σκληρό δεξιό, αντικομουνιστικό μπλα μπλα που θα βαστάξει όσους σκληροπυρηνικούς εθνικόφρονες ξύνισαν με τα ήξεις-αφήξεις του Καρατζαφέρη και θα τα βάλει με διάφορες φευγάτες τάσεις του χώρου τους, που αληθορίζουν προς τα αριστερά.
Θα'χει φάση το μαλλιοτράβηγμα.
Αυτή τη φορά θα βγουν φόρα παρτίδα και ΟΝΟΜΑΤΑ προβοκατόρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Γνώστης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 3:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: ενημέρωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη από το διαχειρτιστή γιατί νομίζω ότι έστειλα το σχόλιο αυτό ως "νέο θέμα" την πρώτη φορά κατά λάθος αντί να το βάλω κάτω από αυτή τη συζήτηση. Πάτησα λάθος κουμπί νομίζω.

Επειδή πράγματι όπως λέει ο Ροβεσπιέρος το κείμενο που αναφέρθηκε λέει αρκετές αοριστολογίες, και επειδή κάποια πράγματα τα είδα και εγώ προσωπικά, να πω αυτά που είδα εγώ.

Το κείμενο που αναφέρθηκε δε λέει ότι έγραψαν σε μπλογκς εκπρόσωποι του Ρεσάλτο, αλλά ότι ακροδεξιός προβοκάτορας έγραφε σε chat box ιστοσελίδας λέγοντας και επιμένοντας ότι είναι "εκπρόσωπος" του Ρεσάλτο, όπου έβριζε και απειλούσε διάφορα άτομα και χώρους.
Αυτό ισχύει ακριβώς έτσι.

Τη συγκεκριμένη συζήτηση την παρακολούθησα και εγώ και πάρα πολύς κόσμος (μαθεύτηκε ευρύτερα) και ήταν σε chat box από ναζιστικό Blog με όνομα Μαύρος Ήλιος. Αν ενδιαφέρεστε σας ενημερώνω ότι αυτός που παρίστανε τον "εκπρόσωπο του Ρεσάλτο" και απειλούσε εκ μέρους δήθεν του "Ρεσάλτο" δήθεν, έχει επίσης το ψευδώνυμο Κάσσανδρος.

Σας ενημερώνω επίσης ότι αφού αποκαλύφθηκε στη συζήτηση αυτή, με βάση συγκεκριμένα στοιχεία ότι ήταν αυτός, και όχι κάποιος από το Ρεσάλτο, ο ίδιος τελικά παραδέχθηκε δημόσια το ποιός ήταν... όπως και την προβοκάτσια του συνεχίζοντας όμως τις απειλές και μιλώντας για "ρουφιάνους" που τον "κάρφωσαν" ότι ήταν αυτός.

Όσο για τα μπλογκς, από ότι διάβασα σε διάφορες συζητήσεις , υπάρχει ένα που λέγεται "Νέο Εάμ" και το έχουν ακροδεξιοί, ένα που λέγεται "ριζοσπαστικό εργατικό μέτωπο" και άλλα δύο που δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, καθότι διάβασα ότι παγιδεύουν κοσμο κρατώντας IP και θα ήταν καλύτερα να μη δώσω περισσότερα στοιχεία δημόσια τουλάχιστον.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 3:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ευχαριστούμε για τη διευκρίνηση.
Αναφορικά με το "Κάσσανδος", μας είναι γνωστός από τις προβοκατόρικες παρεμβάσεις του, παλαιότερα, στο Φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ.
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κορωνιός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 6:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φωτογραφίζονται όμως κι άλλοι στο κείμενο του Μαύρου Κρίνου.
Ποιός στέλνει e-mail σε αυτούς και δήθεν και στο Ρεσάλτο;
Τι ρόλο μπορεί να έχει αυτός με παρακρατική ακροδεξιά εφημερίδα και τους Βοριδικούς;
Γιατί ασχολούνται αυτοί τόσο πολύ με το Μαύρο Κρίνο;
Φαίνεται πολύ μεγάλη πλεκτάνη για τόσο μικρό στόχο.
Ο Γνώστης πρέπει να γνωρίζει.
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 11:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι σχεδιασμοί

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Νέας Τάξης. Οι σχεδιασμοί αυτοί θα προκαλέσουν εκρηκτικές κοινωνικές καταστάσεις. Τα επιτελεία του κεφαλαίου και του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού έχουν την ικανότητα να προβλέπουν τις καταστάσεις και να σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα.

Για να αλώσουν την ελληνική κοινωνία πρέπει να επιτευχθούν δύο κεντρικοί στόχοι:


α). Να αλωθούν οι αγωνιστικές παραδόσεις και κατακτήσεις ενός λαού, συνακόλουθα οι ιστορικοί (πολιτικοί και οργανωτικοί) εκφραστές αυτών των παραδόσεων και κατακτήσεων: Η Αριστερά στο σύνολό της.

β). Να δημιουργηθούν διχαστικοί πολιτικοί πόλοι, «σκιάχτρα» και να αναζωπυρωθούν ψυχροπολεμικές, εμφυλιακές καταστάσεις: Αντικομουνισμός και «εθνικοφροσύνη»

Σε μια εποχή που οι ήττες και οι προδοσίες της «αριστεράς» έχουν ενσωματώσει στο καθεστώς το σύνολο σχεδόν των πολιτικών της υποκειμένων και ταυτόχρονα υπονομεύεται η εθνική υπόσταση των λαών, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις της «κατασκευής» διχαστικών πόλων και «εθνικοφροσύνης».

Πάνω σε αυτή τη στρατηγική κινούνται και τα νέα ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Τα εικονικά διχαστικά δίπολα: «Εθνικισμός»- «αντιεθνικισμός», «ρατσισμός-αντιρατσισμός» κ.λπ΄.

Πάνω σε αυτούς τους στόχους κινείται το πολυπλόκαμο και πολυεδρικό δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών και προβοκατόρων.

Από τη μια, δηλαδή, να αποσαθρωθούν οι αγωνιστικοί ιστοί, να διαβρωθεί η Αριστερά και να ισοπεδωθούν οι κατακτήσεις της (ιδεολογικές και πολιτικές) ΚΑΙ από την άλλη να κατασκευαστούν «ακροδεξιά» σκιάχτρα και να αναβιώσει η «εθνικοφροσύνη»: δυνάμεις πάντα υποταγμένες, εξαρτημένες και υποκινούμενες από το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες: Από το δεξιό παρακράτος παλιά, από το νεοταξικό, «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος σήμερα. Τόσο, βεβαίως, το παλιό παρακράτος, όσο και το σημερινό πάντα είχαν τον ίδιο «νταβά»: Τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες του διεθνούς κεφαλαίου.

Οι καθεστωτικές "εστίες" μόλυνσης της «αριστεράς» είναι οι διάφορες παραλλαγές και «οργανώσεις» της νεοταξικής «αριστεράς» και της «προοδευτικότητας».

Οι καθεστωτικές «εστίες» της «εθνικοφροσύνης»
είναι όλος ο συρφετός των «ακροδεξιών» υπολειμμάτων που το παρακράτος τον διατηρούσε στην κατάψυξη: Ναζιστές, μεταξικοί, χουντικοί, βασιλικοί και δεν συμμαζεύεται.

Οι δύο αυτές καθεστωτικές «εστίες» λειτουργούν σαν δίδυμοι αδελφοί, σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Είναι το νεοταξικό προβοκατόρικο πινγκ-πονγκ.


Η μία εστία διαβρώνει την Αριστερά εκ των έσω ή άλλη εκ των Έξω: Με τις εθνικιστικές «αριστερές» μεταμφιέσεις της για τον εγκλωβισμό της απογοήτευσης και την αντικομουνιστική της χειραγώγηση.

Είναι η νεοταξική «αριστερά» και τα προβοκατόρικα «κέντρα» της («Ιοί» και Σία) που ενίσχυσαν πολιτικά, κατασκεύασαν τους «εθνικόφρονες» μπαμπούλες και τους δίνουν «άλλοθι».

Και είναι αυτά τα παρωχημένα υπολείμματα που παρέχουν το «άλλοθι» στον καθεστωτικό «αντιεθνικισμό».

Τέλος είναι οι προπαγανδιστικοί καθεστωτικοί μηχανισμοί του συστήματος (ΜΜΕ) που τους προβάλλουν αχαλίνωτα και παίζουν πάνω στις τρομοκρατικές πράξεις των κουκουλοφόρων: συμμορίες που έχουν τον ίδιο «νονό» και τον ίδιο σκηνοθέτη.

Πάνω σε όλα αυτά έχει στηθεί ένα εφιαλτικό δίκτυο προβοκατόρων: από μέλη των ποικίλων και πολύχρωμων ομάδων μέχρι δημοσιογράφους παντός καιρού.

Στο ιντερνέτ θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ΙΝΤΥ ήταν η πρώτη «εστία» της διαπλοκής όλων των «ειδών»: Μαγειρείο «μίξης», επαφής και «εμβολιασμού» όλων των «λουλουδιών». Το φύτρο των «στελεχών» και της «ενοποίησης» των προβοκατόρων που σήμερα έχουν κατακλύσει την μπλοκόσφαιρα.

Αν παρατηρήσει κανείς την μπλοκόσφαιρα θα διαπιστώσει τα εξής:

α). Μπλοκ πάνω στις προδιαγραφές των καθεστωτικών ΜΜΕ. Κινούνται πάνω σε μια σαφή αντικομουνιστική, σκανδαλοθηρική πρακτική, «εκτελώντας» τις πολιτικές επιταγές και «εντολές» του «εκσυγχρονιστικού» κράτους-παρακράτος. Διακριτή και συχνά ανοικτή προβολή όλων των «ακροδεξιών» παρακρατικών αναθυμιάσεων. Τα «ακροδεξιά» μπλοκ όχι απλώς προβάλλονται από αυτά τα «δημοσιογραφικά» μπλοκ, αλλά αποκτούν και δεσμούς μαζί τους: στο όνομα της «ελευθερίας της άποψης»!!!
Μόνο που αυτή η «ελευθερία» έχει «σιδεριές» προς τα αριστερά!!!

β). Ενδιάμεσα μπλοκ: «δημοσιογραφικά», «άποψης», σκανδαλοθηρίας και κουτσομπολιών. Με καθαρή «ακροδεξιά» κατεύθυνση: εμπορία του «εθνικού», αναβίωση του καπιταλιστικού «εθνικισμού», «αριστερών» μεταμφιέσεων («ξεκαρφώματα»), «ενότητας» και διασύνδεσης της «εθνικοφροσύνης»: του «εθνικισμού» εντός των καπιταλιστικών τειχών, του «εθνικισμού», δηλαδή των παρακρατικών της «ακροδεξιάς».

γ). Στο ενδιάμεσο αυτών των καταστάσεων φυτρώνουν και «ανεξάρτητα» μπλοκ που έχουν ποικίλες καθεστωτικές διασυνδέσεις και διαπλοκές ή επιδιώκουν να μπουν στο καθεστωτικό ιστό του προβοκατόρικου κυκλώματος.

δ). Τέλος υπάρχουν και εκείνα τα μπλοκ των «ακροδεξιών» μεταμφιέσεων. Υποδύονται ρόλους και σύμβολα αριστερά για να εγκλωβίσουν αριστερές διεργασίες, να διεισδύσουν σε αριστερές συλλογικότητες, να τις μολύνουν και να τις προβοκάρουν.

Είναι τόσο ακατάλυτο το «αριστερό κύρος» και τόσο βαθιά η απογοήτευση και η σύγχυση των αριστερών και τα νεολαίας, που οι μυστικές υπηρεσίες και τα «ακροδεξιά» πιόνια τους έχουν ως κεντρικό προσανατολισμό την «αριστερή» μεταμφίεση.


Από τη «Χρυσή Αυγή» μέχρι τον ΛΑ.Ο.Σ, όλα τα ακροδεξιά παρακρατικά κυκλώματα, υλοποιούν την «εισοδιστική» ΑΠΑΤΗ της «αριστερής μεταμφίεσης».



ΦΥΣΙΚΑ, υπάρχει και η πληθώρα των αυθεντικών μπλοκ. Αυτά ξεχωρίζουν από μακριά: οι αγνοί και αυθεντικοί, ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς με τις απόψεις τους, διακρίνονται από το αυθόρμητο, το πηγαίο και την «αγωνία» των γραφτών τους. Και κυρίως από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για την προβολή των ιδεών τους…

Συμπερασματικά, αυτό που αποτελεί, σήμερα, τον άμεσο στόχο της προβοκατόρικης πρακτικής είναι: Η διάβρωση των αριστερών δυνάμεων και η συγκρότηση ενός «ενιαίου χώρου» πατριδοκάπηλων και αντικομουνιστικής «εθνικοφροσύνης».



_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 04, 2008 12:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χάος το διαδίκτυο κι ο καθένας μας ανα πάσα στιγμή μπορεί να πέσει στην παγίδα των προβοκατόρων και των trolls.

Και πράγματι, αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν ΟΛΟΙ. Η σημειολογία των ονομάτων και των εκφράσεων είναι μια τέχνη γι αυτό. (Μόνο που αποτυγχάνει στην περίπτωση του ονόματός μου, που πράγματι παραπέμπει, με την πρώτη ματιά, σε ..skinhead!! - καμμία σχέση όμως (Smile))


Αυτό που με πονάει είναι: πόσες αγνές, νεανικές ψυχές έχουν πάρει στον λαιμό τους?
Επιστροφή στην κορυφή
¶λλος γνώστης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 04, 2008 5:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κορωνιός έγραψε:
Φωτογραφίζονται όμως κι άλλοι στο κείμενο του Μαύρου Κρίνου.
Ποιός στέλνει e-mail σε αυτούς και δήθεν και στο Ρεσάλτο;
Τι ρόλο μπορεί να έχει αυτός με παρακρατική ακροδεξιά εφημερίδα και τους Βοριδικούς;
Γιατί ασχολούνται αυτοί τόσο πολύ με το Μαύρο Κρίνο;
Φαίνεται πολύ μεγάλη πλεκτάνη για τόσο μικρό στόχο.
Ο Γνώστης πρέπει να γνωρίζει.


θα σας δώσω τις απαντήσεις Απο τα μέσα... Γιατί να ξέρετε ότι σε κάθε ελεγχόμενο χώρο και ομάδα από ναζί μέχρι αντιναζί , εθνικιστές και νεοταξίτες και ότι άλλο, υπάρχουν και άνθρωποι αγνοί ή αφελείς που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση και θυσία για το κοινωνικό καλό. Και κάποιοι πολλές φορές γίνονται πρωταγωνιστές διαφόρων ιστοριών, ακόμα και στελέχη... Γιατί ΄το να βλέπεις την πολιτική ως ένα πλήθος αποσπασματικών γεγονότων που να τα κρίνεις χωριστά , με μια αιτιολογία από πίσω γιατί αυτό που κάνει η ομάδα που συμμετέχεις είναι "καλό", είναι το δεδομένο... Το να μπορείς να συνδέεις όλα αυτά μεταξύ τους και να βλέπεις τι είναι πίσω τους και που οδηγούν, θέλει βαθειά πολιτική γνώση και εμπειρία, δύσκολο να βρθεί στις μέρες μας καθότι κυριαρχεί και καλλεργείται μεθοδευμένα από όλες αυτές τις ομάδες ο εκφυσλιμσός της σκέψης, των αξιών των ιδεών και η πλήρης σύγχιση. Όταν όμως πολλοί και από διαφορετικές ομάδες χρήσιμοι ηλίθιοι γνωρίζονται και συνεργάζονται μεταξύ τους, τότε κάποιες φορές ανακαλύπτουν ότι όλες οι διαφορετικές ομάδες τους
είχαν από πίσω ακριβώς τα ίδια κέντρα, ακόμη και τα ίδια ΠΡΟΣΩΠΑ πίσω από αυτά!!!!
Το κάθε τι που λες έχει αξία ανάλογα και με το κατά πόσο το χεις βιώσει, αλλά και με το πόσοι το χουν βιώσει... Εγώ τυχαίνει να το χω βιώσει πολύ, και δεκάδες άλλοι "γνώστες" από πολλά και ετερογενή κέντρα και ομάδες ΟΛΟΥ του φάσματος που έχουν συμμετάσχει ακριβώς στα ΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ με εμένα, ως σύμμαχοι ή αντίπαλοι ή ότι να ναι.. Τελοσπάντων ξεκινάω τις απαντήσεις. Να ξέρετε όμως κάτι.. ότι ο κάθε "γνώστης" τον απαντήσεων που ξέρουν ότι ξέρει, δεν περνά καλά.. δεν μιλάμε για "ϊντερνετικες προβοκάτσιες" ... αυτά είναι κολοκύθια μπροστά σε επισκέψεις παρακρατικών στο σπίτι της γυναίκας σου, της μάνας σου, της θείας σου τις Ευλαμπίας, του εργοδότη σου που ελέγχοντγαι από ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβώς άτομα, τη μια μέρα παρακρατικών "αντιφά" και την άλλη μαχαιροβγαλτών ναρκωμανών της ακροδεξιάς που τους έστειλε το ίδιο και το αυτό πρόσωπο

Δίνω τις απαντήσες λοιπόν, χωρίς να κατονομάσω τις πηγές αλλά να ξέρετε ότι για κάθε απάντηση είναι πολλές και με ΠΛΗΡΗ στοιχεία και αποδείξεις, και μάλιστα από πάρα πολλά άτομα προερχόμενα από κάθε δοαφορετική συνιστώσα του παιχνιδιού, που κατάλαβαν κάποτε τι παίζει και έπαψαν να είναι χρήσιμοι ηλίθιοι.


Ερώτηση πρώτη
-------------------------
Ποιός στέλνει e-mail σε αυτούς και δήθεν και στο Ρεσάλτο;

Με πολλά διαφορετικά ονοματεπώνυμα, πλαστές ιστορίες και τόπους καταγωγής ή διαμονής, το ΙΔΙΟ ακριβώς άτομο, μαζί με παρέα συνεργατών του... Ο τρόπος διασταύρωσης ότι είναι το ίδιο άτομο δεν είναι ο τεόπος γραφής και κολοκύθια. Είναι πολύ πιο βαθύς... Για παράδειγμα διάφοροι που ζήτσαν από διάφρους διαφορετικούς αυτόνομους να τοςυ σταλούν πράγματα στο σπίτι τους (για να πάρουν ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ αποτυπώματα) και να τα χρησιμοποιήσουν ίσως και μετά για να τους φορτώσουν στημένες κατηγορίες ώστε να τους ξεφορτωθούν... τυγχάνει και είχαν όλοι διευθύνσεις σε σπίτια που ανήκουν στο ΕΝΑ και το ΑΥΤΟ ατομο!!!!

Το άτομο αυτό λοιπόν τυγχάνει επίσης να έχει πατέρα ταξίαρχο της αστυνομίας. Τυγχάνει ο πατέρας του να ήταν αρμόδιος για θέματα χουλιγκανισμού και ο γιος να έχει χωθεί σε περιοδικό "ναζί" χούλιγκανς όπου δίνει οδηγίες για χρήση σιδερογροθιών, μαχαιριών κλπ

Τυγχάνει επίσης ο ίδιος να σχετίζεται βαθειά με κρατική υπηρεσία... και όχι μόνο με αυτήν αλλά να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στον ΑμερικανοΙσραηλινό άξονα!!!!!

Ο φίλος μας λοιπόν , τυγχάνει επίσης να χρηματοδοτείται από πολύ επιφανή στελέχη κοινοβουλευτικά του ίδιου άξονα, από τα οποία και να έχει κάλυψη, εμφανιζόμενος ως οικονομολόγος. Τυγχάνει τα στελέχη αυτά να του άνοιξαν γραφεία στην Αθήνα, και να έχει στήσει ήδη πολιτική οργάνωση και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, που θα υποκαταστήσει τη Χρυσή Αυγή με πολλές όμως σημαντικές διαφορές.
Πρώτον ότι ο γραμματέας δεν είανι απλά ροπαρακρατικος ρουφ... αλλά εργάζεται σε κρατική υπηρεσία. Δεύτερον ότι το πολιτικό πλαίσιο δεν θα λέει για αντικαπιταλισμούς και αντιαμερικανισμούς, αλλά για επιθέσεις του Ισραήλ στο κακό Ισλάμ, αντικομμουνισμός, επιθεσεις σε αριστερούς και μεταναστες. Και τρίτον και κυριότερον ότι θα είναι δορυφόρος του ΛΑΟΣ και θα εκτελεί παρακρατικές δράσεις τις οποίες όχι μόνο ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ, αλλά μετά από κάθε μια από αυτές στελέχη του βγαίνουν στην TV ως ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και τα χώρουν στη Χρυσή Αυγή στην οποία τα φορτώνουν όλα, μιας και κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές και τους κόβει ψήφους

Η όλη πλακίτσα είναι ότι η ΧΑ δεν είναι η αθώα περιστέρα της υπόθεσης... άτομα από κει μέσα συνεργάζονται με το ίδιο κέντρο , το αφεντικό της κάνει τον ΚΙΝΕΖΟ αγήνοντας επίτηδες να του κλείνουν το μαγαζί και υπάρχει κέντο εκεί μέσα που προωθεί μετεξέλιξη της ΧΑ σε ακριβώς αντίστοιχη φάση με το παραπάνω κέντρο και μάλιστα υπάρχει και ιδέα για ενσωμάτωσή τους σε αυτό!!!

-----------------------------------

Ερώτηση 2η

Γιατί ασχολούνται αυτοί τόσο πολύ με το Μαύρο Κρίνο;
Φαίνεται πολύ μεγάλη πλεκτάνη για τόσο μικρό στόχο.

Ο Μαύρος Κρίνος είναι μικρός στόχος αλλά είναι αυτός που κατέστρεψε το σχέδιο! Επηρεάζοντας πολύ κόσμο εντός της ΧΑ, αλλά και αλλού, εμποδίζει τόσο τη μετεξέλιξη της ΧΑ όσο και το άλλο κέντρο οργάνωση να δράσει όπως θέλει... Γιατί αν το κάνει θα φύγει όλος ο κόσμος και θα ρθει πακέτο στο Μαύρο Κρίνο, που είναι ανεξέλεγκτος από το κράτος, και που όσοι είναι μέσα ανεξάρτητα με το αν διαφωνείται ιδεολογικά μαζί τους έχουν κίνητρα μόνο ιδεολογικά!
Οι προσπάθεια εξαγοράς τους μάλιστα απέτυχε...Κάποιοι προτίμησαν τα 800 ευρώ το μήνα, τη φτώχεια και την ανεργία παρα βίλες και πολυτελή γραφεία στην Αθήνα βουλευτιλίκια και δικά τους έντυπα ιλουστρασιόν... Οι απειλές και τα χτυπήματα απέτυχαν επίσης... άντεξαν σε ότι δε φαντάζεστε Κατάλαβαν λοιπόν ότι οι τύποι είναι αποφασισμένοι για όλα... δεν υπολογίζουν ούτε τη ζωή τους ούτε τίποτα ...προτιμούν το χώμα ή το κάψιμο του σπιτιού τους και να ζουν στο πεζοδρόμιο από βουλευτικλίκι μια βίλα στα βόρεια προάστεια ... Όμως επηρεάζουν πολύ κόσμο μέσα σε αυτές τις ομάδες και είναι το μόνο αγκάθι που χαλά εμποδίζει και καθυστρεί τη ΝΑΤΟποίηση... γιατί αν γίνει πλήρως θα πάρουν όλο τον κόσμο αυτόν των ομάδων που τοςυ βλέπει θετικά και ασκεί αφόρητες πιέσεις στις ηγεσίες, αναγκάζοντας την ηγεσία ΧΑ να κάνει μέχρι και ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ πορεία στη θεσσαλονική, να βγάλει κείμενα υπέρ του Ιραν, του IRA κλπ , ενάντίον της ...ακροδεξιάς!!!!! και μέχρι και αποσπασματα από Μαρξ και Ένγκελς!!! για να συγκρατήσει τον κόσμο να μη φύγει και πάει στον Κρίνο!!!!
Επί πλέον στο Κρίνο ξέρουν πάρα πολλά... όπως π.χ. ποιός και γιατί κάνει επιθέσεις σε τζαμιά και μετανάστες και στέκια και το πως έχει στηθεί όλη η ιστορία των συμμοριών αντιφά από τη μια και ακροδεξιών από την άλλη... και έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα.. από 400 έως 700 διαφορετικούς επισκέπτες τη μέρα. Μπορούν να κάψουν πολύ κόσμο και είναι "εξαιρετικά επικίνδυνοι" όπως λέει το άτομο που είπαμε παραπάνω με ψευδώνυμο Κα..ος και μικρό όνομα Κώστας

Όσο για το Ρεσάλτο, εκτός των άλλων τους ενοχλεί γιατί το ίδιο ακριβώς άτομο, εκτός απο "ηγέτης" του ΦιλοΛΑΟΣ παρακρατικού φιλοΕβραιοΑμερικανικου υποκαταστάτου της ΧΑ, έχει και "εθνικοεπαναστατικό" "αντικαπιταλιστικό" τάχα μου περιοδικό. Το περιοδικό εκδόθηκε λίγους μήνες μετά από τότε που το Ρεσάλτο ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ μεθοδευμένα από το συγκεκριμένο κέντρο, με στόχο να "απελευθερωθει΄" κόσμος από το Ρεσάλτο μέσα από το χτύπημα και να παέι εκεί αλλά και σε άλλο ένα περιοδικό που αυτός που το έχει είναι εντάξει άτομο αλλά είναι όμως στην ιδέα του "εθνικού χώρου" μέσα αντίθετα με το Ρεσάλτο
-----------------------------------

Ερώτηση 3

Τι ρόλο μπορεί να έχει αυτός με παρακρατική ακροδεξιά εφημερίδα και τους Βοριδικούς;

Το "ανένταχτο" "αντιμπατσικό" και "αντιακροδεξιό{ περιοδικό που είπαμε το εκτυπώνει (δωρεάν στην αρχή για στήριξη ) ο ίδιος που εκδίδει την ακροδεξιά φιλοΚΥΠ εφημερίδα με σκοπό να ελεγχθεί ο χώρος...

Όσο για τυς Βοριδικούς το άτομο που λέμε είναι το δεξί χέρι του Χαρ και δεν είναι καθόλου ανένταχτος.. έχει καθημερινές επαφές, συμμετέχει σε συσκέψεις κορυφής μαζί τους, και είναι ο παρακρατικός συντονιστής του ΛΑΟΣ , διοικώντας οργάνωση δορυφόρό γιατί κοινοβουλευτικό κόμμα και ειδικά όταν το παίζει "Δημοκρατικό" και "αντιφασιστικό" δεν μπορέι να χει επίσημα μέλη με παρακρατική δράση. Μιλάμε λοιπόν για τον Κασσ....ο

Όσο για την ακροδεξιά εφημερίδα και τους Βοριδικούς τους ΒΡΙΖΕΙ καθημερινά στο χώρο για ξεκάρθωμα. Τους μέν τοςυ λέει κυπατζήδες και παρακρατικούς και για τους τους άλλους λέει άλλα. Έτσι οι χρήσιμοι ηλίθιοι τσιμπάνε. Παρόλα αυτά το πολιτικό πλαίσιο που βάζει μιλά για ενότητα μαζί τους και εθνικο χώρο, συνεργάζεται στενά με στελέχη της εφημερίδας και έχει και link στης σελίδες του ότι σχετίζεται με αυτή , όπως π.χ. διάφορα blog δήθεν "ανεξάρτητα" , έχω λίστα με μέχρι στιγμής 30 από αυτά, με πλήρη γνώση των στοιχείων του ποιός τα έχει και όλοι συνδέονται με αυτή την εφημερίδα... που αποτελεί το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ κέντρο του "εθνικού χώρου"... Και έχει πολύ βαθειά σχέση και με τους Βοριδικούς και με πολλές άλλες ιστορίες που δεν θέλω να γράψω εδώ.

Για να βοηθήσω λίγο παραπάνω δείτε και αυτά
http://ethnikiamyna.110mb.com/

http://ethnikiamyna.blogspot.com/

http://ethnikiamyna.110mb.com/links.htm

Προσέχτε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τα παραπανω Links. Δεν ξέρετε τι είναι από πίσω αλλά κάθε ένα έχει τεράστια σημασία.
Θα βρείτε την ΠΛΗΡΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ των επί μέρους κέντρων του "εθνικού" χώρου

Δεν μπορώ να γράψω παραπάνω γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πολιτική ουσία και όχι λεπτομέρειες που θα με κάνουν "ρουφιάνο". Εκτός από τον παρκαρατικό χαφιέ άλλωστε (που έπρεπε να σας ενημερώσω) δεν σας έχω δώσει στοιχεία για κανένα άλλο άτομο. Μάθετε επίσης ότι υπάρχουν άτομα με τελείως διαφορετικό πολιτικό προφίλ που προσεγγίζουν το Ρεσάλτο αλλά αποστέλλονται από το κέντρο αυτό και είναι "υπεράνω πάσης υποψίας" και με ΑΡΙΣΤΕΡΑ προφίλ. Υπάρχουν και άτομα που ΗΤΑΝ και σε αριστερές ομάδες και έχουν έτσι αριστερά αγνωιστικά δήθεν τεκμήρια. Προσέχετε τους καλά και προσέχτε το τι σας "πληροφορούν" γιατί φορτώνουν ΔΡΩΜΕΝΑ από το συγκεκριμένο κέντρο σε ΑΣΧΕΤΑ ΑΤΟΜΑ και ΠΟΛΟΥΣ, με στόχο να σας φέρουνε σε οξεία αντιπαράθεση μεταξύ τους με στοχο να πολεμάνε μεταξύ τους οι αντιπάλοι τους και να αυτοδιαλύονται... Ξέρω πολλά αλλά δεν θέλω και δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω. Δεν έχω καμιά σκοπιμότητα πέραν από αυτή ότι θέλω μια πατρίδα και μια κοινωνία ελεύθερη και θα έδινα και τη ζωή μου γι αυτό. Ελπίζω ότι μάθατε να το χρησιμοποιήσετε και σεις για τον ίδιο σκοπό. Ελπίζω να εκτιμήσατε τους δικούς μου σκοπούς και την πρόθεσή μου. Δεν πρόκειται να ξαναγράψω κάτι άλλο στο παρόν θέμα, θα επανέλθω μόνο αν συμβεί κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Προσέχτε επίσης τα ονόματα των χρηματοδοτικών ιδρυμάτων των ΗΠΑ που αναφέρονται στο κείμενο Χαρίτου, αν θέλετε μπορείτε να διαβάστε περισσότερες πληροφορίες γι αυτά σε κείμενο εδώ

http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/06/blog-post_18.html

Έτσι για να ξέρετε τι σας περιμένει να αντιμετωπίσετε... Το εγχείρημα φαίνεται παράλογο και παρανοϊκό μπροστά στη διάσταση του αντιπάλου... Φαίνεται χαμένο από χέρι. Και όμως ο Έλληνας και ο αριστερός έχει ατελείωτες αντοχές και επιχειρεί το παράλογο ... Γιατί προτιμά να πεθάνει μαχόμενος παρά να ζήσει δούλος και σκλάβος σε αυτά τα κατακάθια με μια πολυτελή ζωή.
Από πολιτικής πλευράς λοιπόν το θέμα δεν είναι απλά ΛΑΟΣ, Καρατζαφέρης κλπ σε ένα επίπεδο προσέγγισης όπως το κάνουν π.χ. οι βλάκξες του Jungle Report.

Εδώ πέφτουν χρήματα με τη σέσουλα και υπάρχει παρέμβαση κέντρων του εξωτερικού για αποσταθεροποίηση της χώρας, με σχέδια ακόμα και για μαζικό πόλεμο σε μακεδονία θράκη ήπειρο, τα οποία επίσης σας ενημερώνω ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ και είμαι πολύ καλός γνώστης ότι το συγκεκριμένο κέντρο ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ακριβώς με αυτόν το βαθύτερο σκοπό. Την αποστεθεροποίηση και ίσως τη διάληση του Ελληνικού εθνικού κράτος. Την ίδια στιγμή που οι διάφοροι Jungle Report ασχολούνται με το αν τα δόντια του Πλευρή μιάζουν με λαγου η τι είπε στην TV o Πλεύρης με το Μπογίόπουλο. Εδώ καράβια πνίγονται και το μ..ί χτενίζεται συγγνώμη για την έκφραση.

Όσοι λοιπόν αγαπάτε όντως την πατρίδα αντιδράστε μάθετε , κάντε ότι μπορείτε γιατί χανόμαστε, Αυτά όσον αφορά τον κόσμο της σελίδας εδώ.

Αλλά θα μου επιτρέψετε να απευθυνθώ και σε κόσμο της Ροζ αριστεράς, που μπαίνει και διαβάζει τη σελίδα.

Εσείς που αγαπάτε τα αδέποτα σκυλάκια και τους λαθρομετανάστες ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αντιμετωπίστε τους γιατί αν πετύχει το σχέδιο (με συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ μαζί αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) δε θα μείνει ούτε ένα αδέσποτο σκυλάκι ζωντανό. Θα τα φάει ο ελληνικός λαός για να επιβιώσει. Σώστε λοιπόν τα αδέσποτα σκυλάκια και ξυπνήστε και σεις! Σταματήστε τους.

Όσον αφορά το κείμενο Χαρίτου, αναφέρω ότι δεν πρόκειται για ανοησίες ενός ακροδεξιού σαχλαμαράκια, που δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί κλπ αλλά πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα, που αποκαλύπτει από τα μέσα το τι συμβαίνει όπως και πλήρως όλη τη στρατηγική του συγκεκριμένου κέντρου για το οποίο μιλάμε. Δεν μπορώ να πω παραπάνω αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι κάποιοι δεν είναι ούτε παλαβοί ούτε έχουν ψυχογικές εμμονές με το Χαρίτο ούτε έχουν κανένα οικονομικό ή άλλο συμφέρον να ασχολούνται τόσο πολύ με το θέμα. αλλά γνωρίζουν πολύ καλά πάρα πολλά πράγματα εκ των έσω. Και δε φαντάζεστε τι συμβαίνει...
Επιστροφή στην κορυφή
Γνώστης.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 04, 2008 6:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
εκδοτης του περιοδικού Όμαιμον το οποίο εκτυπώνει εταιρεία που έχει κάποια γνωστή ακροδεξιά εφημερίδα του χώρου που συμμετέχει στο όλο "κόλπο", και δημιουργός της "εθνικής άμυνας" οργάνωσης δορυφόρου του ΛΑΟΣ που έρχεται αν παίξει το ρόλο της ΧΑ προσαρμοσμένο στα σύγχρονα Aμερικανονατοικά κέντρα, Κάσσα...ος ήταν στέλεχος της νεολαίας του Βορίδη, και μετά από απόφαση όταν αυτή μπήκε στο ΛΑΟΣ, τον έστειλαν να παριστάνει τον ανένταχτο. Συνέχισε να έχει καθημερινές επαφές και συμμετοχές σε συσκέψεις, ενώ έχει σχεδόν καθημερινή συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με γνωστό στέλεχος του Λαός με όνομα Χρήστος.
Την περίοδο που προσπαθούν να στήστουν μια τέτοια οργάνωση, ο Μ.Κ. στήνει πυρήνες σε κάθε πόλη ακριβώς με την αντιθετη πολιτικη κατεύθυνση κξαι στόχους... και γι αυτό τους ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί μαζεύει αυτός τον ανένταχτο κόσμο, ενώ με το πολιτικό στίγμα του τους εμποδίζει να μιλάνε ανοιχτά συνεχώς υπέ ΗΠΑ-Ισραήλ γιατί θα χάσουν κόσμο. Η διάλυση του ΜΚ όπως και του Ρεσάλτο είναι βασικά στοιχεία του σχεδίου.
Επιστροφή στην κορυφή
αντι-αντιφα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 04, 2008 7:12 am    Θέμα δημοσίευσης: . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ποιά άτομα ακροδεξιάς οργάνωσης συμμετέχουν στην αντιφά και έχουν συμμετάσχει τόσο σε παρακρατικές δράσεις εναντιον εθνικιστών ως αντιφά όσο και σε επιθέσεις εναντίων μεταναστών και αριστερών ως "εθνικιστές"?

Με ποιό κέντρο σχετίζονται στενά συμμετέχοντας εκεί?

Δεν θα σας απαντήσω αλλά ψάχτε το λίγο... ξέρω πάρα πολλά και πολύ συγκεκεριμένα.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 04, 2008 9:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν θα διαφωνήσουμε ΓΕΝΙΚΑ μαζί σου.

Αν και δεν γνωρίζουμε συγκεκριμένα περιστατικά εκ των έσω, δεν είχαμε ΠΟΤΕ επαφές με αυτούς τους χώρους, ωστόσο οι πολιτικές μας παρατηρήσεις, συνθέσεις και αναλύσεις οδηγούν στις ίδιες εκτιμήσεις: Τα έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο περιοδικό και εδώ μέσα.
Και ο «παλαίμαχος» ακριβώς αυτά ανέλυσε!!!

Ωστόσο, φίλε μου, δαιμονοποιείς λίγο τις καταστάσεις και τις δραματοποιείς, υψώνοντας το «Μ.Κ.» σε μεγάλη απειλή (!!!) ή σε «έμβρυο» επαναστατικής ανασυγκρότησης!!!!!!!!!!

«Θύμα» των ιντερνετικών «διαστροφικών ικανοτήτων», σου αιχμαλωτίζεσαι στην εικονική πραγματικότητα και υποτιμάς κάτι το πολύ ουσιαστικό: Η ταξική πάλη δεν είναι πόλεμος μηχανισμών!!!

Υπερτιμάς έτσι τη δύναμη των μηχανισμών και υποτιμάς ή εξαφανίζεις τη δύναμη των πραγμάτων. Πιστεύω, ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω…

ΟΛΑ λοιπόν θα κριθούν όταν ΟΛΟΙ εξαναγκαστούν να βγουν στην επιφάνεια και να μην κρύβονται. Δεν μπορεί «κρυμμένος» να δημιουργήσεις ρίζες στην κοινωνία.

Και ακόμα, κάτι που θεωρώ ότι το γνωρίζεις: Καμιά ΝΕΑ κατάσταση δεν μπορεί να γεννηθεί με παρθενογένεση. Πρέπει να πατήσει στο «παλιό», δηλαδή στις αγωνιστικές παραδόσεις, τα κινήματα και τις μαζικές οργανώσεις της Αριστεράς…
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες