Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Προβοκατόρικες εμμονές

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 04, 2008 11:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Προβοκατόρικες εμμονές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προβοκατόρικες εμμονές

Κάποιοι ασκούνται στα προβοκατόρικα παιχνίδια. Συχνά τώρα τελευταία «κοτσάρουν» κείμενα του ΚΚΕ που μιλάνε υπέρ των μεταναστών. Προφανώς για να δούνε αν θα τα κτυπήσουμε. Πιστεύουν οι αφελείς ότι θα τα περάσουμε στο «ντούκου» και θα εκτεθούμε…
Οι απόψεις μας πάνω στο ζήτημα είναι ολοκάθαρες και αναλυτικά διατυπωμένες σχεδόν σε όλα τα τεύχη του περιοδικού. Έχει ασκηθεί και κριτική στις απόψεις του ΚΚΕ.
Όπως, επίσης έχουμε καταστήσει σαφές τούτο: ότι παρά την ουσιώδη αυτή διαφωνία μας με το ΚΚΕ (και άλλες), στηρίζουμε το ΚΚΕ!!! Είναι το μόνο κόμμα που διαχωρίζεται ταξικά από τα κυρίαρχα καθεστωτικά κόμματα και τις «τσόντες» τους.
Επίσης είναι σαφές ότι το «μεταναστευτικό» (ανεξάρτητα από την ταξικά ολέθρια στρατηγική του) το διατυπώνει με άλλους «πολιτικούς όρους» από τα άλλα κόμματα. Όλα τα κόμματα αποδέχονται τη λογική των «ανοικτών συνόρων» και το μόνο που ζητούν είναι η «ένταξη» και «αφομοίωση»!!!
Ο ΛΑ.Ο.Σ το εμπορεύτηκε, αλλά δεν έχει καμιά πολιτική εκτός της καπιταλιστικής αγοράς, εναντίον των «ανοικτών συνόρων» και το χειρότερο δημαγωγεί, συχνά ρατσιστικά, για το ζήτημα. Μάλιστα είναι τέτοια η δημαγωγική καπηλεία του και ο άκρατος τυχοδιωκτισμός του που συγκρότησε και «Αντιρατσιστική Επιτροπή» με αλλοδαπούς.
Λοιπόν, οι προβοκατόρικες εξυπναδούλες με κείμενα του «Ριζοσπάστη» υπέρ των μεταναστών, εδώ δεν περνάνε.
Όποιος έχει άποψη είναι ελεύθερος να την εκθέσει και να ασκήσει και κριτική για τις θέσεις των κομμάτων. Το να πετάει, όμως, έτσι ξεκάρφωτα» κείμενα άλλων και αποκλειστικά του ΚΚΕ για να προβοκάρει το ΡΕΣΑΛΤΟ, αυτό δεν περνάει εδώ.
Είμαστε οι μόνοι που έχουμε αναλύσει διεξοδικότατα και σε όλες τις πτυχές του το πρόβλημα και δεν μπορούνε να μας δώσουν μαθήματα οι ιντερνετικοί προβοκάτορες…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 04, 2008 12:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συνεχίζουν κάποιοι να επιμένουν στις εμμονές τους.
Τουλάχιστον 10 την τελευταία εβδομάδα "κοτσάρουν" ένα κείμενο του "Ρ" και από κάτω ρωτάνε:"Τι θέση παίρνεις Ροβεσπιέρε";
Τώρα τα τοποθετούν χωρίς το ερώτημα.
Ας καταθέσουν πρώτα τη θέση τους και την κριτική τους και μετά να μιλάνε.
Χωρίς θέση και άποψη, "ξεκάρφωτα" κείμενα δεν θα περνάνε:Είναι και λειτουργούν προβοκατόρικα...
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κλεοξάνθη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 04, 2008 9:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάποιοι γκέι συνεχίζουν να έχουν τις προβοκατόρικες εμμονές τους και τα απωθημένα τους βίτσια. Γι' αυτό βομβαρδίζουν συνεχώς το site με τα πορνο-μπουμπούκια τους. Δεν θέλουμε άλλα φαιοκόκκινα κρίνα, μήτε τριαντάφυλλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 05, 2008 2:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://neoeam.blogspot.com/2008/07/blog-post_05.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 05, 2008 3:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το γιατί στηρίζουμε το ΚΚΕ το έχουμε αναλύσει πολλές φορές.
Και το ποιοι κάνουν τεκμηριωμένη και σκληρή κριτική στο ΚΚΕ κι αυτό είναι ορατό σε όλους που δεν φοράνε παρωπίδες.
Απλώς δεν γαυγίζουμε...
Διαβάστε στο παρακάτω λινγκ:




http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=17006#17006
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 05, 2008 3:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι κουτοπονηριές των ποικίλων αρουραίων


Αυτό που δεν μπορούνε ή μάλλον δεν θέλουν να εννοήσουν κάποιοι είναι τούτο: Το ΚΚΕ το υπερασπιζόμαστε απέναντι στις βρώμικες, αντικομουνιστικές επιθέσεις που εξαπολύουν συχνότατα όλες οι καθεστωτικές πόρνες του συστήματος: Από τους ποικίλους δημοσιογραφικούς πράκτορες των διεθνών και εγχώριων μηχανισμών έως τα νεοταξικά πολιτικά δεκανίκια τύπου ΛΑ.Ο.Σ και ΣΥΡΙΖΑ.

Επιθέσεις που αποσκοπούν στην απαξίωση και συκοφάντηση της ιστορίας του ελληνικού λαϊκού κινήματος, των αγωνιστικών παραδόσεών μας, της επαναστατικής αριστερής μνήμης…

Με το ΚΚΕ μας χωρίζουν αγεφύρωτες διαφορές: Διαφορές, όμως, «ενδοταξικές», δηλαδή που κινούνται στον ίδιο ιδεολογικό άξονα: Τη σοσιαλιστική θεωρία και πράξη.

Αν δεν υπήρχαν αυτές οι διαφορές θα ήμασταν ενταγμένοι στις γραμμές του και δεν θα «υποφέραμε» στην «απομόνωση», κόντρα σε όλους.
Τα αστυνομικά και σχηματικά μυαλά δεν μπορούν, ούτε ίσως είναι σε θέση, να τα αντιληφθούν όλα αυτά. Ούτε να διακρίνουν ότι είμαστε από τους πιο σκληρούς «κριτές» του ΚΚΕ.
Γνωρίζουμε ότι μπαμπέσικα μας κατηγορούν σαν «παράρτημα» του ΚΚΕ. Έχουν διαδώσει κατά καιρούς τα πιο απίθανα πράγματα: από το ότι έχουμε έρθει σε συμφωνίες με τον ΛΑ.Ο.Σ, έως ότι τα «πιάναμε» από το Χριστόδουλο!!!
Η νέα κατηγορία δεν μας ενοχλεί καθόλου. Προτιμούμε να είμαστε «παράρτημα» του ΚΚΕ παρά «παράρτημα» των καθεστωτικών μηχανισμών και απολογητές του κεφαλαίου, όπως είναι πολλοί από τους επικριτές μας.
Κριτήριο ιστορικής δικαίωσης ή καταδίκης αποτελούν: η σταθερότητα και η συνέπεια των ιδεών και της πρακτικής.
Ουδείς μπορεί να κρυφτεί και να ξεγελάσει επί μακρόν. Γρήγορα, συνεπώς, θα αποδειχτεί ποιοι πιστεύουν στις ιδέες τους και ποιοι είναι κάλπικοι παράδες.
Ήδη πολλοί έχουν αποκαλυφτεί. Γι’ αυτό δεν μας ενοχλούν και οι συκοφάντες…

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 08, 2008 9:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι νέο-ναζιστικές μεταμφιέσεις
και
τα αγκίστρια της απάτης.



Πάντα οι μεγάλες ιστορικές τραγωδίες εμφανίζονται και ως φάρσα. Η τραγωδία του ναζισμού εμφανίζεται σήμερα με τη φάρσα των φυλετιστών υπολειμμάτων του.
Φυσικά ο νέος φασισμός, ο νεοταξικός, εμφανίζεται με άλλο προσωπείο, με άλλες θεατρικές μάσκες: Το φαιό έχει πάρει το χρώμα ροζ, ο φυλετισμός έχει λουστραριστεί με την «προοδευτική» ώχρα του παγκόσμιου «φύλου» και ο εθνικιστικός σωβινισμός με τον πλανητικό ιμπεριαλιστικό σωβινισμό.

Φυσικά, διατηρούνται στην κατάψυξη και τα υπολείμματα της ναζιστικής πανούκλας. Οι μηχανισμοί του συστήματος τα χρειάζονται και αυτά, όχι απλώς σαν μπαμπούλες, αλλά και σαν φορείς μόλυνσης της νεολαίας και προβοκάτσιας εναντίον της Αριστεράς και των αγωνιστικών της παραδόσεων. Το σκοτάδι του σταλινισμού και η ενσωματωμένη νεοταξική «αριστερά» έχουν αφήσει «χώρο» για τη συντήρηση των νέο-ναζιστικών σκυβάλων και τις προβοκάτσιές τους.
Αυτή η νεοναζιστική φάρσα μας εμφανίζεται σήμερα. Τα «υπολείμματα» (ευθέως κατευθυνόμενα από τους ποικίλους παρακρατικούς μηχανισμούς και «υπηρεσίες» του συστήματος) αρχίζουν να «μορφάζουν», μακάβριες γκριμάτσες, ιδιαίτερα ορατές στον ιντερνετικό χώρο. Επειδή δεν έχουν «πρόσωπο» δεν μπορούν και να εμφανιστούν στη ζωντανή κοινωνική και πολιτική αρένα. Ζουν στους υπονόμους και τα μουχλιασμένα υπόγεια, γι’ αυτό εμφανίζονται με προσωπεία: απάτης και προβοκάτσιας!!!

Έχουν προσαρμόσει (οι κατευθυνόμενοι ηγήτορες και «καθοδηγητές») τις γκεμπελικές ταχτικές στα νέα δεδομένα. Σήμερα δεν μπορούν να βγουν ανοικτά και να εμφανίσουν την αποκρουστική ιστορική τους υπόσταση. Εξάλλου δεν είναι αυτός ο ρόλος που τους έχει ανατεθεί. Ο ρόλος τους είναι άλλος: Να διαβρώσουν τις αριστερές συνειδήσεις, να αξιοποιήσουν την τερατώδη ιδεολογική σύγχυση και να εξαπατήσουν τους αφελείς, να λειτουργήσουν «εικονιστικά» μέσα σε νεφελώδη πολιτικά κυκλώματα, να αποκτήσουν «επαφές» και να ενσωματωθούν μέσα στο ιντερνετικό δίκτυο προβοκάτσιας και «διαστροφής» που προωθείται από τα κέντρα εξουσίας, από κοινού με κάθε είδος πράκτορα και υπό-πράκτορα.
Στην ουσία επιτελούν τον ίδιο ρόλο με τις «αριστερές» εστίες διάβρωσης, όπως οι «Ιοί», αλλά σε άλλες μορφές!!!

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των νεοναζιστών προβοκατόρων είναι:
α). Το εκκολαπτήριό τους ήταν η «Χρυσή Αυγή». Για την ακρίβεια ήταν ο «προνομιούχος χώρος» για την «πρωταρχική συσσώρευση»: Τη στρατολόγηση και διαπαιδαγώγηση. Μέσα από μια πορεία, αφού πρώτα φρόντισαν οι καθεστωτικοί μηχανισμοί («Ιοί και Σία) να δώσουν κάποια υπόσταση στη «Χρυσή Αυγή», τμηματικά αποκόπηκαν κάποια «τμήματα» και «μεταμφιέστηκαν»!!!
β). Αυτή η μεταμφίεση, αποτελεί και το κύριο χαρακτηριστικό τους. Φόρεσαν μάσκες αριστερής, επαναστατικής παράδοσης: Τσε, Άρης Βελουχιώτης, εικόνες του Μαρξ, Λένιν, Τρότσκι μέχρι ακόμα και Πάμπλο, Γλέζο κ.λπ.: τα αγκίστρια της απάτης.
γ). Ένα άλλο χαρακτηριστικό ήταν το ξέπλυμά τους με διαφήμιση του ΡΕΣΑΛΤΟ, ΑΡΔΗΝ, ΡΗΞΗ κ.λπ. Και φυσικά η μεταμφιεσμένη δικτύωσή τους σε αριστερές συλλογικότητες, στο μέτρο του δυνατού.
δ). Η ανάπτυξη ιντερνετικών επαφών και συνεργασιών. Δικτύωση, δηλαδή, με κάθε προβοκάτορα του ιντερνέτ και κάθε διεστραμμένο.
ε). Κατασκευή μπλοκ με πανομοιότυπη στρατηγική λογική και «αισθητική». Αναρτημένα κλασσικά, αλλά και σύγχρονα μαρξιστικά και κομμουνιστικά σύμβολα, δίχως νότα μαρξιστική και κομμουνιστική. Αντίθετα, όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία στάζουν χολή εναντίον του μαρξισμού και του κομμουνισμού. Το να εικονίζεσαι με Μαρξ, Λένιν, Τρότσκι, Τσε κ.λπ και να μην παραθέτεις ΠΟΤΕ τις ιδέες και τα πιστεύω τους και το χειρότερο να στάζεις φαρμάκι εναντίον του κομμουνισμού και του μαρξισμού, αυτό είναι η μέγιστη ΑΠΑΤΗ. Και φυσικά δείχνει τον «τρύπιο» εγκέφαλο των «εμπνευστών» και τη γκεμπελική τους δολιότητα.
Πολλά τέτοια προβοκατόρικα κολπάκια κάνουν τα νεοναζιστάκια. Είναι τόσο αφελείς και «διατεταγμένοι», τόσο αγκυλωμένοι που πιστεύουν ότι πείθουν και μας δουλεύουν. Πιστεύουν οι βλάκες, ότι επειδή φοράνε αριστερές προβιές και υποδύονται επαναστατικούς ρόλους ότι μπορεί και να ξεγελάσουν τους Αριστερούς.
Μόλις τους «ξύσαμε» λίγο άρχισαν τις συστηματικές προβοκάτσιες εναντίον μας και ξέρασαν το μίσος τους εναντίον του κομμουνισμού και του μαρξισμού. Σε λίγο θα αποκαλυφτούν παντελώς.
Γνωρίζουμε πολύ περισσότερα από ό,τι νομίζουν οι αφελείς…





_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 08, 2008 11:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είσαι πολύ εύστοχος σ.Νταβέλη!
Πραγματικά, ζούμε στην εποχή της πολιτικής προβοκάτσιας ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Οι μηχανισμοί έχουν πιάσει δουλειά, βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση.
Κατανοούν ότι η κοινωνία είναι καζάνι που βράζει.
Ο παλιός αστικός πολιτικός κόσμος από τη σήψη του και την κενότητά του, δεν μπορεί πια να παραπλανήσει.
Οι "εκσυγχρονιστές" και οι μεταλλαγμένοι "αριστεροί" δεν μπορούν άλλο να αποπροσανατολίσουν.
Δεν έχουν άλλο όραμα να προσφέρουν, στάχτη στα μάτια ενός προδομένου κόσμου.

Αναγκαστικά λόγω των κλυδωνισμών, οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί αρχίζουν να λειτουργούν μηχανιστικά.
Για την αυτοσυντήρησή τους και την προστασία του συστήματος που υπηρετούν.
Επιστρατεύουν αμειράκια που στρατολόγησαν σε ατυχείς στιγμές ιδεολογικής περιπλάνησής τους σε στημένα παραμάγαζα της ασφάλειας τις προηγούμενες δεκαετίες.
Κινητοποιούν όλη τη μούργα του πολιτικού περιθωρίου που μισθοδοτούσαν μέχρι τώρα "για μια στιγμή ανάγκης" και της δίνουν νέους ρόλους τώρα που αυτή ήρθε.

Στις γραμμές των επίστρατων της νέας τάξης μπορεί να βρει κανείς όλων των ειδών τα πολιτικά ερείπια, κάθε είδους ανθρώπινο ναυάγιο, κάθε λογής ξεχαρβαλωμένο γρανάζι πεπερασμένων μηχανισμών κοινωνικού ελέγχου και κατηργημένων επιπέδων ελεγχόμενης κοινωνικοποίησης.
Από καταδικασμένους ακροδεξιούς τρομοκράτες της ροζ κιλότας, αφελείς πατριώτες και υποταγμένους, κρατικοδίαιτους "αριστερούς" αποκομμένους από το κοινωνικό γίγνεσθαι και τις ομάδες διαμόρφωσης των κυρίαρχων ιδεολογημάτων, μέχρι αστούς διανοούμενους με στερητικό σύνδρομο εξουσίας και αδυναμία ικανοποίησης της αίσθησης του "εμείς".

Τα αποτελέσματα της δράσης των παραπάνω περιττωμάτων, τα γνωρίζουμε, τα βλέπουμε.
Τα περιγράφει πολύ εύστοχα ο σ.Νταβέλης.
Δεν είπε όμως κάτι σημαντικό: ότι η "πουτάνα όσο και να θέλει να κρατηθεί, στο γ...ι δεν μπορεί να αντισταθεί".
Όσο και αν μηρυκάζουν το Μαρξ, το Λένιν, τον Τσε Γκεβάρα και άλλες μορφές της Αριστεράς (με τον τρόπο φυσικά που η φασιστική αισθητική τους τούς υπαγορεύει), τα διάφορα νυχτολούλουδα του υπονόμου δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να "κοτσάρουν" δίπλα από αυτές τις εμβληματικές μορφές, τα πραγματικά είδωλά τους.
Πρωτο-ναζιστές, μεταφυσικοί φασίστες, σοσιαλφασίστες, παρελαύνουν δίπλα στο... Λένιν μέσα στην παραπλανητική βιτρίνα του ασφαλιτομάγαζου.
Με τα παλιά και τα πιο πρόσφατα "μαγαζιά" βλέπε ΛΑΟΣ να έχουν χρεωκοπήσει πολιτικά και να έχουν ξεμασκαρευτεί και στον πιο ανυποψίαστο, εναπόκειται
στα ανακυκλωμένα υλικά του '70 και του '80 να στρατολογήσουν διαδικτυακά τους ρουφιάνους του αύριο...

Και την ίδια στιγμή, τα νεοταξικά καλόπαιδα της ΚΝΕ ρίχνουν λάδι στη φωτιά που τροφοδοτεί το δίπολο αντιπαράθεσης "αριστερών διεθνιστών"-"δεξιών ΛΑΟπατριωτοφασιστοεθνικιστών".

Τα ελεγχόμενα "δύο άκρα" κατασκευάζουν ταυτόχρονα και συντονισμένα όπως χρειάζεται για συγκοινωνούντα δοχεία, τα "αντίπαλα" κανάλια εκτόνωσης της λαικής οργής...
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 09, 2008 1:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα εκκρίματα της βαρβαρότητας

Σήμερα πράγματι δεχόμαστε έναν ανηλεή, διαρκή και πυκνό βομβαρδισμό όλων των ιδεολογικών και πολιτικών απορριμμάτων. Αυτό γίνεται δυνατό, ακριβώς γιατί έχουν προδοθεί, ηττηθεί και διαλυθεί τα λαϊκά επαναστατικά κινήματα.

Αυτές οι ιστορικές προδοσίες (σταλινισμός) ενσωμάτωσαν τα ηττημένα «αριστερά υποκείμενα» στον καπιταλισμό και έριξαν την πολιτική σκέψη σε βαθιά σύγχυση, στον κατώτατο παρανομαστή.

Έτσι στη σημερινή γενικευμένη και βαθιά σήψη του συστήματος δεν υπάρχει το αντίπαλο «ταξικό δέος»: μαχητικά, αγωνιστικά και οργανωμένα εργατικά και λαϊκά κινήματα. Αυτή η ανυπαρξία μαζικών κινημάτων και επαναστατικών υποκειμένων κάνει την κατάσταση αφόρητη και πνιγηρή, όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία. Μέσα σε αυτό το τέλμα της αποσύνθεσης αναδίδονται όλων των ειδών οι ιδεολογικές αναθυμιάσεις, ανακυκλώνονται και προσφέρουν το γόνιμο έδαφος για τους προβοκατόρικους μηχανισμούς.

Βρισκόμαστε στον αστερισμό των «εγκάθετων» προβοκατόρων παντού. Ας κοιτάξουμε τι γίνεται στα ΜΜΕ και στη μπλογκόσφαιρα. Εγκάθετοι παντού ανακυκλώνουν τα κόπρανα και τη σύγχυση. Εγκάθετοι κομμάτων, μυστικών υπηρεσιών, ποικίλων «νταβατζήδων». Κάθε ένας γράφει ό,τι συμφέρει τον «νταβά» του ή ό,τι θα του εξασφαλίσει μια «θέση» στο αυριανό σκηνικό.
Το παράδειγμα της Ζήμενς είναι αποκαλυπτικό. Ουδείς αποκαλύπτει την ουσία του σκανδάλου, ούτε ότι οι μίζες και η υποταγή της κυβερνητικής εξουσίας στις πολυεθνικές είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!

Ουδείς ασχολείται με τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Πλήρης συγκάλυψη από όλα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και τους εγκάθετους πολιτικούς. Ασχολούνται με το πώς θα εξοντωθούν πρόσωπα για εισιτήρια και ξενοδοχεία, πώς θα αλληλοεξοντωθούν οι διαφορετικές «φράξιες». Ένας πόλεμος όλων εναντίον όλων για το ποιος θα επικρατήσει και το πώς θα αναπαλαιωθεί η σαπίλα με άλλους απατεώνες.


Ο Πίνακας συνοπτικά:

Αμερικανοί και οι εγχώριοι «νταβατζήδες» με τα στρατιωτάκια τους επιδιώκουν την πτώση του Καραμανλή, τον τεμαχισμό των δύο μεγάλων κομμάτων, την ακύρωση των ανοιγμάτων προς Ρωσία και την επιβολή μιας κατάστασης απόλυτα ελεγχόμενης: Αυτό είναι το κυρίαρχο στρατόπεδο. Έχει δυνάμεις παντού και μέσα στα δύο μεγάλα κόμματα.

Η κυβέρνηση με το δικό της στρατό, ανύπαρκτο σχεδόν μέσα στα ΜΜΕ προσπαθεί να εκθέσει τους «εχθρούς» με τα δικά τους σκάνδαλα…

Στο ΠΑΣΟΚ γίνεται του κουτρούλη ο γάμος:
Οι «στρατοί» εδώ είναι διχασμένοι και εκτοξεύουν «πυρά» προς πάσα κατεύθυνση…

Οι «εγκάθετοι» δημοσιογράφοι του κόμματος μη μπορώντας να δούνε συνολικά την κατάσταση, βλέπουν ό,τι συμφέρει τους ίδιους και στις διαπλοκές τους. Έτσι το μόνο που θέλουν είναι να πέσει η Ν.Δ. Δεν του νοιάζει πώς θα πέσει και τι θα έρθει, αλλά να πέσει για να αποκτήσουν αυτοί τις θέσεις τους με την άνοδο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ασχολούνται, επί 24ώρου βάσεως στη συλλογή «πληροφοριών» και φημών εναντίον προσώπων της Ν.Δ. Συγκαλύπτουν τη σήψη και το σκάνδαλο που και τα δύο κόμματα είναι βουτηγμένα για να επικεντρωθούν σε ανταρτοπόλεμους αποκλειστικά κατά στελεχών της Ν.Δ. Και το παίζουν και εραστές της «κάθαρσης»: Εραστές των στενών δικών τους συμφερόντων και πολιτικών απολαβών.

Οι «τσόντες» κραυγάζουν ηθικολογικά και διαρρέουν «πληροφορίες» και φήμες (άλλοι διατεταγμένοι) για τη σήψη του «δικομματισμού» και κυρίως της Κυβέρνησης. Ο Καρατζαφέρης έχει γίνει καθημερινός θαμώνας και θέαμα των μεγάλων καναλιών για τις «πληροφορίες» που κομίζει!!!

Καμιά πολιτική σκέψη και παραγωγή ιδεών. Απεναντίας καθημερινή δολοφονία της σκέψης, από τους «εγκάθετους» κάθε είδους και κάθε χρώματος.

Τη σήψη, λοιπόν, τη διαχειρίζονται οι «εγκάθετοι» της σήψης. Έτσι βασιλεύει μια αχαλίνωτη σκανδαλολογία και το εξίσου αχαλίνωτο παιχνίδι των «πιονιών»- προβοκατόρων. Βρισκόμαστε στον αστερισμό του πολέμου των «μηχανισμών» και των «εγκάθετων». Και οι μηχανισμοί και οι «εγκάθετοι» ένα πράγμα γνωρίζουν: Τις δολοπλοκίες, το ψέμα, τη σπίλωση και τις προβοκάτσιες…

Αυτό που γίνεται στο γενικό πολιτικό σκηνικό, γίνεται ακόμα πιο άθλιο στους «μικρόκοσμους»: Στις σέχτες κάθε είδους.

Αυτό που γίνεται στα ΜΜΕ, αναπαράγεται, ακόμα πιο άθλια στην μπλογκόσφαιρα…


Έτσι έχουν κινητοποιηθεί εργολαβικά και τα ναζιστικά υπολείμματα, που όπως ορθά είπε κάποιος, τα διατηρούσαν οι καθεστωτικοί μηχανισμοί στο ψυγείο. Τους βάλανε άλλη γενειάδα: Του Άρη Βελουχιώτη, του Τσε και άλλων μαρξιστών αγωνιστών και τους ξαμολήσανε για να βρωμίσουν ό,τι μπορούν και όσους μπορούν και κυρίως την αριστερή Ιστορία και τις αγωνιστικές παραδόσεις.

Σε άλλες εποχές κοινωνικής δραστηριότητας και πολιτικής ενεργοποίησης θα τους παίρνανε με τις λεμονόκουπες. Σήμερα βρήκαν τα λασπόνερα για να «κουνηθούν». Ακριβώς, όπως τα περιγράφουν οι προλαλήσαντες…

Θα ζήσουμε ακόμα πολλά εφιαλτικά μέχρι να αρχίσει ο νέος κύκλος των μαζικών κινημάτων. Νομοτελειακά θα υπάρξει. Και τότε όλοι οι αρουραίοι θα κλειστούν στους υπονόμους τους. Η περίοδος των κοινωνικών εκρήξεων δεν θα αργήσει. Μέχρι τότε ας σταθούμε όρθιοι…
Επιστροφή στην κορυφή
απορία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 10, 2008 9:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πρωτο-ναζιστές, μεταφυσικοί φασίστες, σοσιαλφασίστες, τι είναι αυτά; πολιτικές τάσεις της ακροδεξιάς;
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 10, 2008 10:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η λεγόμενη «ακροδεξιά» δεν είναι κάτι το ομοιογενές.
Υπάρχουν διάφορες τάσεις και υποτάσεις που σφάζονται μεταξύ τους.
Υπάρχουν οι καθαρόαιμοι φυλετιστές ναζί.
Υπάρχουν μεταξικοί, βασιλικοί, χουντικοί και δεν συμμαζεύεται.
Κάποιες «τάσεις», λεπενικικής φιλοσοφίας στεγάστηκαν στον ΛΑ.Ο.Σ. Καθώς και ένα συνονθύλευμα βασιλικών, χουντικών και πρώην «Χρυσαυγιτών».
Η μήτρα των «σκληρών» επιμειξιών ήταν η «Χρυσή Αυγή».
Από εκεί με διάφορες αλληλοφαγομάρες και διασπάσεις βγήκαν και οι «εθνικοσοσιαλιστές»: Νεοναζί με προσωπεία μπολσεβίκικα. Αυτοί κινούνται γύρω από το περιοδικό «Γαμάδιον» και γύρω από φαιοκόκκινα μπλοκ και «μαύρους κρίνους».

Αυτοί είναι μια γενική χαρτογράφηση, γιατί δεν γνωρίζω λεπτομερειακά αυτές τις καταστάσεις.
Γι’ αυτά που αναρωτιέσαι, μάλλον είναι χαρακτηρισμοί και όχι τάσεις. Αλλά πιο αρμόδιος να τα εξηγήσει είναι ο συγγραφέας του κειμένου.
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 10, 2008 11:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ωρέ απορία! δεν ξέρεις πραγματικά;
Για να μη λες λοιπόν ότι τα βγάζω από την κούτρα μου, μπες στις ιστοσελίδες τους, γράψε σε ένα χαρτάκι τα ονόματα των περισσοτέρων ανθρώπων τα πορτρέτα των οποίων βάζουν δίπλα στον Τσε Γκεβάρα, το Χομεινί, τον Χο Τσι Μινχ κτλ και πήγαινε στην αγγλική Βικιπαίδεια, να δεις τί θα σου βγάλει για το βίο και την ιδεολογία τους.

Έλα μετά να μας πεις εσύ πώς αλλιώς θα τους περιέγραφες...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 10, 2008 1:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλά τα λες σ. Μπρακούλια!
Άκου απορίες που έχει ο άνθρωπος.
Απορώ με το «Ροβεσπιέρο» που συμπεριφέρθηκε τόσο καλόπιστα σε μία καραμπινάτη κακοπιστία.. Μάλλον η ζέστη!!!

Αναφορικά τώρα με τους νεοναζί προβοκάτορες το θράσος τους δεν έχει όρια.
Τους συκοφαντούμε, λένε!!!!!
Ο Χίτλερ- Γκέμπελς μαζί με Λένιν και κομμουνιστές είναι συκοφαντία; Ή η αλήθεια;
Αυτό δεν κάνουν; Δεν ανακατεύουν ναζί, ηγέτες εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων, εθνικιστές Βοναπάρτες (Νάσερ-Περόν κ.λπ), μαζί με κομουνιστές επαναστάτες;
Οι προβοκάτορες μας δίδουν μαθήματα θεωρητικής και πολιτικής εντιμότητας!!!
Βρε θράσος απύθμενο. Ξεπέρασαν και τον πατέρα τους τον Γκέμπελς, αλλά γελοιογραφικά.

Είναι πολιτική οντότητα χωρίς «πρόσωπο» και όνομα: με κουκούλα!!!!!

Άλλη «επαναστατική» πρωτοτυπία αυτή!!!!


Μα, τι λέω. Αν φανερωθούν θα καταλάβουν και οι αφελείς.

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 10, 2008 8:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλά μη βαράτε!
Είμαι κάπου κάπου ελαστικός.
Καλά όλα τα άλλα, άλλά δεν είχε ακούσει ούτε το "σοσιαλφασίστες";;;
Και κάτι άλλο: Οι παραπάνω πολύ ορθές τοποθετήσεις δεν περιορίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα φαιοκκόκινα, μαύρα "μπουμπούκια".
Επεκτείνονται σε όλο το φάσμα της μπλοκόσφαιρας: Υπάρχει μια "διασπορά" μεταμφιεσμένων...
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 10, 2008 9:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είπες μεγάλη κουβέντα για το Ίντερνετ Ροβεσπιέρε!
Έχει πραγματικά γεμίσει με πράκτορες, προβοκάτορες και στρατολόγους ρουφιάνων.
Το σύστημα έχει όμως δίκιο από την πλευρά του να το κάνει αυτό.

Έχοντας επιτύχει τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, την διάλυση μαχητικών κλάδων εργαζομένων (π.χ. οικοδόμων, λιμενεργατών κτλ) μέσω της αντικατάστασης τους με ανομοιογενές, ταξικά ανυποψίαστο φθηνό εργατικό δυναμικό από το εξωτερικό (τα έχει πει 1000 φορές το Ρεσάλτο αυτά) και της διάβρωσης κάθε μαχητικής συλλογικότητας από συνδικάτα μέχρι πολιτικές παρέες, οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο αντίπαλον δέος να φοβούνται και για το λόγο αυτό, στρέφουν την προσοχή τους σε εκείνο το νέο πεδίο που δεν γνωρίζουν καλά -και για αυτό το φοβούνται περισσότερο απ'όσο ίσως πρέπει: το Ίντερνετ.

Όπως λένε οι εγγλέζοι "καλύτερα ο διάολος που ξέρεις παρά αυτός που δεν ξέρεις".
Όσο απρόσωπο, ατομιστικό, παθογόνο, αποκομμένο από το κοινωνικό γίγνεσθαι και αν είναι το Ίντερνετ, δεν παύει να έχει τη δυναμικότητα του νέου μέσου επικοινωνίας που δεν έχει μελετηθεί επαρκώς και σε βάθος χρόνου από τους οργανικούς διανοουμένους του συστήματος.
Το μόνο βέβαιο είναι πως το Ίντερνετ γεννά νέους κώδικες επικοινωνίας, νέες συλλογικότητες, νέες ομαδοποιήσεις, νέες υποκουλτούρες, ακόμη και νέους τύπους ανθρώπων.

Όσο νοσηρά κι αν είναι όλα αυτά ex officio ή γίνονται στη συνέχεια, λόγω διάβρωσης, ατομικής παθογένειας κτλ. δεν παύουν να είναι νέες μορφές κοινωνικής δράσης.
ΤΩΡΑ κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν αυτές οι υπολανθάνουσες μορφές θα εξελιχθούν σε κάτι άλλο κάτω από το βάρος των κοινωνικών συγκρούσεων, των κοινωνικών μετασχηματισμών και κυρίως της δομικής κρίσης του καπιταλισμού, να αναπαλαιώσει ή να εξελίξει εαυτόν.
Ο Τσόμσκι έχει πει χαρακτηριστικά πως δίνεται τώρα μάχη για τον έλεγχο του Ίντερνετ, μάχη να διατηρηθεί ως βήμα νέων ιδεών και κινημάτων ή να μετατραπεί σε δημοπρατήριο ανθρώπων και αγαθών.

Το σύστημα και οι μηχανισμοί του τα λογαριάζουν σοβαρά τα ενδεχόμενα αυτά, όσο και αν σε μας τους "απ'έξω" ακούγονται σαν να βγαίνουν από τα χείλη κάποιου γραφικού καταστασιακού (δεν εννοώ τον Τσόμσκι).

Είναι λοιπόν πολύ λογικό να επιστρατεύονται από το σύστημα κάθε είδους κατακάθια, από φαιοκόκκινα μπουμπούκια μέχρι "αριστερούς" μπουχέσες, από πολιτικές ιστοσελίδες μέχρι κατευθυνόμενα μπλογκ, για να το υπερασπίσουν απέναντι στο άγνωστο, δηλαδή στην ανεξερεύνητη δυναμική του Διαδικτύου.

Η μάχη που περιγράφει ο Τσόμσκι, η επέλαση των ρουφιάνων που βγήκαν από την κατάψυξη και ξεχύθηκαν στα λάπτοπ και στα ίντερνετ καφέ (όπως λέμε και εδώ στο Ρεσάλτο), δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον πολιτικά υποψιασμένο κόσμο του Ίντερνετ έστω και αυτός περιορίζεται προς το παρόν να το χειρίζεται μόνο ως χώρο ζύμωσης και κατάθεσης απόψεων.

Ενδεικτικά, παραθέτω ένα άριστο σχόλιο από το πολύ καλό ΑΝΤΙ, σε συζήτηση για το μεταναστευτικό.
Προσέξτε πόσο ωραία, περιγράφει τους προβοκάτορες και πράκτορες που στοιχειώνουν αμέσως οτιδήποτε μπορεί να εξελιχθεί σε απειλητικό για το σύστημα.


Προφήτης Says:
July 9th, 2008 at 3:05 pm
Το thread, για το πιο σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, έχει και υψηλό επίπεδο σχολιασμού και μαζικότητα και λογικές διαφωνίες και πνεύμα φιλικής επικοινωνίας. Έχω παρακολουθήσει την ελληνική «μπλογκόσφαιρα» από την αρχή, νομίζω ότι η ποιότητα αυτή συναντάται σε λίγα ιστολόγια. Προφανώς γι΄ αυτό εμφανίσθηκαν οι «μπαχαλοποιοί».

Λέω αυτά όχι για να παραστήσω τον «κριτή καλλιστείου» στους φίλους, αλλά για να ζητήσω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να λάβω πιο ενεργά μέρος στην θαυμάσια συζήτηση.

Διαβάζοντας αναδρομικά, ήδη πολλά απ’ όσα θα ήθελα να πω τα έγραψαν άλλοι φίλοι.

Μια Επανάσταση, άπειρο αίμα, 2000 χρόνια αναμονής υπό ζυγό, 160 χρόνια αγώνων να στηθεί ένα ελληνικό εθνικό κράτος πήγαν στα σκουπίδια μέσα σε 15 χρόνια.

Αρχ-ρυξ, θα σε στενοχωρήσω, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις πριν πεταχτείς στον αέρα : ο Έλληνας στο Σικάγο «παριστάνει» τον Έλληνα, ο Έλληνας στην Αλεξάνδρεια είναι(ήταν) Έλληνας.

Στο Σικάγο, μέσα στην κυρίαρχη αγγλοσαξωνική προτεσταντική κουλτούρα και κοινωνική δομή, μέσα σε ένα τεχνητό κράτος που τον αποδέχεται για να επιτελέσει οριοθετημένους εργασιακούς ρόλους, ένθετος και παρένθετος, προσπαθεί με γύψινους αρχαιοελληνικούς κίονες, συγκινητικά είναι η αλήθεια, να παραστήσει μια εθνική διαφορετικότητα. Όλο του το «είναι», εκεί, είναι υποθηκευμένο. Διατηρεί με κόπο έθιμα που φαντάζουν «ιδιόρρυθμα» στην κυρίαρχη τάξη, στα ξανθά κοριτσάκια, τις συμμαθήτριες της κόρης, η οποία ποτέ δεν θα νοιώσει μια απ’ αυτές.

Στην Αλεξάνδρεια, η ταυτότητα επιβάλλεται αβίαστα. Αυτό είναι ο Έλληνας. Τρόπος ζωής. Με ένα παρόν σε οργανική σύνδεση με το παρελθόν. Φορέας μιας ιστορικής παράδοσης, μιας γλώσσας, ενός ξεθυμασμένου αλλά σεβαστού κλέους, ενός πολιτισμού που εκφράζεται στην καθημερινότητα, στη συναλλαγή, στη διασκέδαση, στη μαγειρική.

Νίκο, μίλησα μόνο για τους «στεγνωμένους ελληνοαμερικανούς». Δεν γενικεύω, δεν περιφρονώ. Από προσωπική εμπειρία, έχω διαπιστώσει ότι έχουν μείνει σε μια Ελλάδα του 50, του 60 ή του 70. Όποτε έφυγαν. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν τη σημερινή πραγματικότητα. Μακάρι αυτό http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?Itemid=83&id=2841&option=com_content&task=view
να μην είναι η πραγματικότητα.

Μέσα στην «μαυρίλα» από την επερχόμενη «κοσοβοποίηση» βλέπω μόνο ένα θετικό : την διάχυτη και ορατή αγωνία που διακατέχει όλους για την οριστική αλλοίωση της κοινωνικής συνοχής.

Όλα καταλήγουν στο «δια ταύτα». Οι διαπιστώσεις είναι κοινές. Το 90% των Ελλήνων σε ιδιωτικές συζητήσεις τα ίδια λέει. Και μέτρα υπάρχουν. Από τη μείωση της φορολογίας των Ελλήνων και επιδότηση των παιδιών που γεννιούνται στις ακριτικές περιοχές, μέχρι την οργάνωση της εισόδου και υποδοχής μεταναστών,.
Αλλά, οι μοναχικές φωνές όλων είναι φτερά στον άνεμο.
Το ζήτημα είναι ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ιθύνουσα τάξη.
Τα κόμματα εξουσίας αποτελούν τη «μακρά χείρα» της.
Τα κόμματα διαμαρτυρίας είναι μεγάλη κουβέντα.
Άλλοι φορείς, έχουν «παγώσει» από το ενδεχόμενο και μόνο να χαρακτηριστούν «ρατσιστές» ή «εθνικιστές».

Καταλήγω ότι μόνο νέες Φιλικές Εταιρείες θα φέρουν πιο κοντά σκόρπιους ανθρώπους, θα επηρεάσουν τους ατομικούς περίγυρους και θα μπορούσαν, εν δυνάμει, να αποτελέσουν μοχλό ελάχιστης πίεσης σε πρώτο στάδιο.
Διευκρίνηση : Δεν μιλάω για χαλαρές «οργανώσεις πολιτών», όπου ο καθένας χτυπάει «της ψ..λής του το χαβά».
Αλλά για πεπεισμένους ομονοούντες προς ένα κοινό σκοπό.
Ξέρετε, είναι κι επικίνδυνο για «εισοδισμό» από προβοκάτορες.
Στα blogs και μόνο, μόλις ακουστεί κάτι, πλακώνουν οι πράκτορες.

ΥΓ. Πολύ θα ήθελα ο "Προφήτης" να γίνει συνομιλητής μας!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες