Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 03, 2008 11:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γράφουν και οι παπάδες εξαιρετικά κείμενα!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://mkka.blogspot.com/2008/07/blog-post_03.html



ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ..... ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!

ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ "ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ" ΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ;


Στις ημέρες μας όλο και πιο συχνά ακούγεται ο όρος «ανθρώπινα δικαιώματα»! Όλο και πιο πολλοί τα επικαλούνται, συνήθως για να αποφύγουν κάποιες κυρώσεις για παραβατικές πράξεις. Ακόμη και όσοι συλλαμβάνονται για εγκληματικές πράξεις έχουν μια ιδιότυπη προστασία!
* Οι εφημερίδες δεν γράφουν πια το όνομά τους, αλλά χρησιμοποιούν πλάγιες ορολογίες όπως π.χ. η «τριανταπεντάχρονη» στη διάσημη χθες και ξεχασμένη σήμερα «Ζαχοπουλιάδα»!
* Οι τηλεοράσεις δεν δείχνουν πια το πρόσωπο συλλαμβανομένων κακοποιών, αλλά αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά τους με ένα ειδικό φίλτρο.
(Παρενθετικώς: Εξαίρεση βέβαια έγινε για τον Μητροπολίτη, που οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό. Στην περίπτωσή του τα ΜΜΕ δεν ήσαν φειδωλά. Καθόλου μάλιστα! Και το όνομά του εξεφώνησαν και τις χειροπέδες έδειξαν και σκηνές οδύνης παρουσίασαν!!!! Για τον ταλαίπωρο αυτό αδελφό μας και Έλληνα πολίτη δεν υπήρχαν ανθρώπινα δικαιώματα! Τι κρίμα!)
* Τα ραδιόφωνα, κι αυτά με τη σειρά τους, αλλοιώνουν τη φωνή των κακοποιών, ώστε να μη ακούγεται και να μη αναγνωρίζεται αυτός που ομιλεί.

Όλα λοιπόν αυτά τα παράδοξα συντελούνται με την επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ακόμη και οι ομοφυλόφιλοι αυτά επικαλέσθησαν!
Υπό τον μανδύα αυτό άνετα μπορούν να καλυφθούν οι πάσης φύσεως παρανομίες. Εξ όσων γνωρίζω, ποτέ μέχρι σήμερα δεν άκουσα έναν έντιμο άνθρωπο να επικαλείται τα ανθρώπινα δικαιώματα! Η αρετή και η εντιμότης, η σωφροσύνη και η καλωσύνη, η ηθική ζωή και η εκκλησιαστική συμμετοχή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!
Όσοι όμως βρίσκονται στον αντίποδα της ηθικής κλίμακας, αυτοί τα χρειάζονται και πολύ μάλιστα.
Τελευταία κατάκτηση των υπερμάχων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σημειώθηκε στην Αμερική. Εκεί προχθές αναγνώρισαν το δικαίωμα της οπλοφορίας! Όποιος επιθυμεί, μπορεί πλέον να κρατάει το όπλο του. Μα τι να το κάνει; θα μπορούσε να ερωτήσει κάποιος. Ένα όπλο δεν είναι παιχνίδι. Είναι φονικό όργανο. Επομένως μπορείτε να φαντασθήτε την όποια συνέχεια. Η κοινωνία μετασχηματίζεται από την συνύπαρξη ανθρώπων σε κοινωνία θηρίων!
Θα ήταν υπερβολή αν πούμε ότι όλα βαίνουν κατά τον ... Διάβολο;

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ
βρίσκονται τα «ανθρώπινα καθήκοντα»! Ποιός μιλάει γι αυτά, αγαπητοί μου; Ποιός διδάσκει σήμερα και εγκαίρως, ότι στη ζωή δεν έχουμε δικαιώματα μόνον, αλλά και καθήκοντα; Ποιός διδάσκει τα καθήκοντα του πολίτη, του γονιού, του δασκάλου, του εργαζομένου;

Αυτό άλλοτε ήταν έργο της οικογένειας, του Σχολείου και της Εκκλησίας.
* Αλλά σήμερα η οικογένεια δεν λειτουργεί σαν ιερός θεσμός. Έγινε ξενοδοχείο φίλων και φιλικών προσώπων. Η φροντίδα των γονέων για τα παιδιά τους συχνά εξαντλείται στα φροντιστήρια, στην ποιότητα ζωής , στα εφόδια για το μέλλον. Έτσι μπορούμε να ακούσουμε νήπια των 4-5 ετών να λέγουν στους γονείς: «μη με καταπιέζεις!»
* Στο Σχολείο έφυγαν τα ιδανικά. Η χρηστοήθεια είναι άγνωστη και ως λέξη. Μπορεί το Σύνταγμα της Ελλάδος να θέτει ως σκοπό της παιδείας τον εθνικό και ηθικό φρονηματισμό των ελληνοπαίδων, αλλά τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη ακόμη και ως λέξη κατετάγησαν πια στον πίνακα των απαγορευμένων όρων και εννοιών.
* Η Εκκλησία; Άλλοτε με τα Κατηχητικά Σχολεία προσέφερε σπουδαίες υπηρεσίες. Τώρα ο θεσμός, αφού δέχθηκε τόσα και τόσα πλήγματα, έσβησε. Τα παιδιά μας τρέχουν στις καφετέριες, όχι στην Εκκλησία. Μαθαίνουν τα πάντα τόσο πρώιμα. Μια συγκλονιστική είδηση που μας έρχεται από την Καλλιφόρνια των ΗΠΑ (βλ.εφ. ΗΜΕΡΗΣΙΑ, 21.06.0Cool λέγει ότι μια ομάδα ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ (17) κοριτσιών ηλικίας 15-16 ετών, που φοιτούσαν στο ίδιο γυμνάσιο, εγέννησαν σχεδόν ταυτοχρόνως! Τι είχε συμβεί; Οι μικρές μαθήτριες, για να διασκεδάσουν την ανία τους, όπως είπαν, έδωσαν μεταξύ τους μυστικό όρκο να μείνουν έγκυες και έπειτα να αναθρέψουν όλες μαζί τα παιδιά τους. Και το επέτυχαν!


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Με την επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων η δικαιοδοσία του Θεού στη ζωή μας και στις καρδιές μας συρρικνώνεται, ενώ την ίδια ώρα το κράτος του Διαβόλου επεκτείνεται και εδραιώνεται. Η Κοινωνία μας δαιμονοποιείται και δαιμονοκρατείται.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα διδάχθηκαν και κατοχυρώθηκαν από την διδασκαλία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ο Κύριος έφερε στον κόσμο την αγάπη, την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ειρήνη.
Όσο ο άνθρωπος θα απομακρύνεται από το Θεό τόσο περισσότερο θα έχει την ανάγκη να καταφεύγει στην επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να καλύπτει τις άνομες πράξεις του.

Η έξαρση του εγωϊσμού στο σύγχρονο άνθρωπο αντικατοπτρίζεται στον υπερτονισμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και στην ακατάπαυστη διεκδίκηση τους.

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
3η Ιουλίου2008,
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 03, 2008 5:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ-30 που κυκλοφορεί



Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής
αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς
«αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»!!!


Γράφει: Ο Θύμιος Παπανικολάου


Η ιδεολογική καθίζηση της εποχής μας, η πτώση και ρουτινοποίηση της σκέψης, η απουσία αγωνιστικού ήθους και η νοσηρή παθητικότητα μοιραία αναπαλαίωσαν όλα τα αστικά ηθικά αξιώματα της σκλαβιάς και υποταγής και εδραίωσαν την ιμπεριαλιστική, νεοταξική μυθολογία των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» και της «ατομικής ελευθερίας»: Μυθολογία που τοποθετεί την πραγματικότητα με το κεφάλι προς τα κάτω.
Το θλιβερό της ιστορίας είναι ότι οι «προφήτες» αυτής της παρακμιακής μυθολογίας είναι τα «ναυάγια» και τα «ρετάλια» της αριστεράς: Από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις «ακροαριστερές» σέχτες που ορκίζονται στο όνομα του Μαρξισμού. «Μαρξιστές» που καρατομούν και δολοφονούν καθημερινά τον Μαρξ.

Το αλφάβητο του μαρξισμού

Αν είχαν, όλοι αυτοί, στοιχειώδη επαφή με την μαρξιστική θεωρία θα γνώριζαν τα εξής απλά:
α). Ο σύγχρονος άνθρωπος και η συνείδησή του αιωρούνται μεταξύ ευρύτατων φιλοσοφικών, πολιτικών και νομικών μύθων: καπιταλιστικοί μύθοι που αποκρύπτονται επιμελώς πίσω από ηθικές αφαιρέσεις και αξιώματα ή από κείνο το νόθο πλάσμα, που λέγεται «κοινή λογική».
β). Ο άνθρωπος στον καπιταλισμό τοποθετείται στην κορυφή, θεωρείται κυρίαρχος, αλλά στην πραγματικότητα αυτός ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένα άτομο απωλεσμένο, αλλοτριωμένο και παραδομένο στην κυριαρχία απάνθρωπων, κτηνωδών όρων και συνθηκών.
γ). Τα περιβόητα δικαιώματα του ανθρώπου για ελευθερία «δεν βασίζονται στον δεσμό ανθρώπου με άνθρωπο, αλλά στον διαχωρισμό ανθρώπου από άνθρωπο». Είναι τα δικαιώματα του εγωιστικού συμφέροντος που οδηγούν στο να μη βρίσκει ο καθένας στον άλλον την πραγματοποίηση, αλλά τον περιορισμό της ελευθερίας του.
δ). Η χρηστικότητα των αστικών μύθων αποσκοπεί: στην ιδεολογική θεοποίηση του αστικού ατομισμού, στην εξάλειψη των κοινωνικών (ταξικών) οριοθετήσεων και στον πολιτικό αποχρωματισμό της συνείδησης: Στην ισοπέδωση κάθε συλλογικής, κοινωνικής συνείδησης και στη Ζούγκλα του «όλοι εναντίον όλων»!


Η μυθολογία των «δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων»

Σαν υστερικές ύαινες οι μαρξίζοντες και ροζ αριστερούληδες φωνασκούν για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων». Φωνασκούν για «το δικαίωμα του ανθρώπου να καθορίζει ο ίδιος τη σεξουαλική του ζωή».
Οι άμοιροι αυτοί μαρξίζοντες δεν έχουν κατανοήσει ούτε το κοινωνικό αλφάβητο του μαρξισμού. Γιατί ποτέ το άτομο δεν καθορίζει το ίδιο τη ζωή του σε επίπεδο ατομικό!!! Η συμπεριφορά και οι «επιλογές» του ατόμου καθορίζονται από τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους: τους ιστορικούς όρους και τις κοινωνικές συνθήκες μέσα στις οποίες ζει και λειτουργεί.
Οι άνθρωποι-έλεγε ο Μαρξ- κάνουν την ιστορία τους, αλλά την κάνουν σε συνθήκες που καθορίζουν τη δράση τους, σε συνθήκες που δεν έχουν επιλέξει οι ίδιοι, αλλά τους έχουν κληροδοτηθεί από τις προηγούμενες γενεές. Επομένως οι επιλογές και οι ενέργειές τους δεσμεύονται από τις προϋπάρχουσες συνθήκες, φυσικές και κοινωνικές.
Σεξουαλικά οι άνθρωποι δεσμεύονται από το ίδιο τους το φύλο το οποίο επίσης δεν επιλέγουν και από τους κοινωνικούς νόμους που και αυτούς δεν επιλέγουν.
Το «ατομικό δικαίωμα», λοιπόν της «ελεύθερης επιλογής», είναι από μόνο του μια αντί-επιστημονική μπαρούφα που αναιρεί την ιστορική διαλεκτική, συνακόλουθα την ίδια λογική της μαρξιστικής θεωρίας.
Αποτελεί, ακόμη και ένα σόφισμα σύνθετης απάτης.

Α. Η απάτη του «ατομικού δικαιώματος».
Οι αφαιρέσεις συγχωρούν τις αμαρτίες. Η έκκληση στο «ατομικό δικαίωμα» των ομοφυλοφίλων ταχυδακτυλουργικά μετατοπίζει το «κοινωνικό» σε «ατομικό», ταυτίζοντας ιστορικές-κοινωνικές φόρμες με το «ατομικό δικαίωμα». Εξισώνει, πιο απλά, τις φυσικές και κοινωνικές σχέσεις με τις «ατομικές», το «δικαίωμα» των ετερόφυλων με το «δικαίωμα» των ομοφυλόφιλων.
Σοφιστεία καραμπινάτη. Κανένα «ατομικό δικαίωμα» ετερόφυλων δεν υπάρχει για να αντιπαρατίθεται με το «δικαίωμα των ομοφυλόφιλων». Η ετεροφυλία δεν κατοχυρώθηκε πολιτικά και νομικά. Ήταν η φύση που την καθόρισε και όχι το οποιοδήποτε πολιτικό και νομικό καθεστώς.
Ούτε η οικογένεια αποτελεί «ατομικό δικαίωμα». Ήταν ιστορικό κοινωνικό αίτημα που στηρίχτηκε στο φυσικό νόμο της αναπαραγωγής και διαιώνισης της ζωής και κατοχύρωσε κοινωνικά (ταξικά) τα συμφέροντα της αναπαραγωγής και διαιώνισης της φυσικής και κοινωνικής ζωής.
Ούτε το κράτος είναι «ατομικό δικαίωμα». Αποτέλεσε την πολιτική δομή κατοχύρωσης των κοινωνικών συμφερόντων της οικογένειας, του κοινωνικού αυτού κυττάρου της «φυσικής» αναπαραγωγής της ζωής.
Είναι ταχυδακτυλουργία, συνεπώς, να μιλάμε για τα «ατομικά δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων, «δικαιώματα» που τα προωθεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα για να τινάξει στον αέρα και τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους, για να ισοπεδώσει ολοκληρωτικά την κοινωνία των ανθρώπων και να μεταλλάξει τη «φύση» σε «παραφύση»!!!

Β. Η παρακμή δεν μπορεί να αποτελέσει κατοχυρωμένο πολιτικό δικαίωμα.
Η άλλη σοφιστική απάτη είναι ότι η προώθηση τέτοιων «ατομικών δικαιωμάτων» νομιμοποιεί και εδραιώνει πολιτικά, συνακόλουθα και νομικά τη σήψη και τις «διαστροφές» ενός συστήματος το οποίο, αυτό και μόνο παράγει και αναπαράγει αυτές τις «διαστροφές».
Οι ομοφυλόφιλοι, όπως και κάθε άνθρωπος (ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας) έχει τα ίδια ατομικά δικαιώματα με τους άλλους. Κανένας νόμος δεν απαγορεύει τις ομοφυλοφιλικές ή άλλου είδους «αλλόκοτες» σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση στο πώς θα χρησιμοποιήσει ο καθένας το σώμα του και την «ψυχή» του.
Ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικό την «ατομική συμπεριφορά» να την ανάγουμε σε πολιτικό και νομικό αίτημα διεκδίκησης, να την ανυψώνουμε υπεράνω της «φύσης» και του κοινωνικού συλλογικού «εγώ»: υπεράνω των νόμων της κοινωνίας και των συλλογικών κοινωνικών σχέσεων.
Όλοι γνωρίζουμε ότι εκτός από την ομοφυλοφιλία υπάρχει ακόμα πλήθος σεξουαλικών «επιλογών». Παραλλαγές υποκατάστατων της φυσιολογικής μεταξύ των φύλων σχέσης, ψυχολογικά νοσήματα των κοινωνικών διαστροφών της καπιταλιστικής ζούγκλας: Η κτηνοβασία είναι κι αυτή φαινόμενο της σεξουαλικής ζωής, η κοπρολαγνεία, η νεκροφιλία, ο σαδομαζοχισμός και πολλά άλλα.
Στη σοφιστική βάση των «ατομικών δικαιωμάτων» των ομοφυλόφιλων, γιατί να μην κατοχυρωθούν και αυτά τα δικαιώματα;
Σήμερα έχουμε τους ομοφυλόφιλους. Αύριο θα αρχίσουν τις «παρελάσεις» (αυτές τις χειροκροτεί η «αριστερά») των άλλων: Όλων των «κοπράνων» της καπιταλιστικής σήψης.
Φτάσαμε στο σημείο το παγκόσμιο κράτος και όλα τα ΜΜΕ, μαζί με τους θλιβερούς «αριστερούς», να προσπαθούν ανοικτά να νομιμοποιήσουν στην «κοινή γνώμη» την ομοφυλοφιλία και κάθε άλλη «αλλόκοτη» συμπεριφορά. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι η σύγχρονη κοινωνία έχει φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της παρακμής, όπως είχε συμβεί με την πλήρη έκκληση των ηθών, λίγο πριν την κατάρρευση, της Αρχαίας Ρώμης και αργότερα των φεουδαρχικών καθεστώτων…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Παρ Αύγ 16, 2013 8:18 am, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δούλος ισοβίτης



Ένταξη: 27 Ιούν 2008
Δημοσιεύσεις: 8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 04, 2008 11:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θέλω να σταθώ στο πολύ σωστό σημείο που γράφει ο Θ. Παπανικολάου : "Οι άνθρωποι-έλεγε ο Μαρξ- κάνουν την ιστορία τους, αλλά την κάνουν σε συνθήκες που καθορίζουν τη δράση τους, σε συνθήκες που δεν έχουν επιλέξει οι ίδιοι, αλλά τους έχουν κληροδοτηθεί από τις προηγούμενες γενεές". Δεν το έχω ξαναδιαβάσει πουθενά, και ειλικρινώς ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ. Δεν ξέρω αν όντως ο Κ. Μαρξ το πρωτοσκέφτηκε ο ίδιος ή προέρχεται από επιρροή από κάποιον αρχαίο Ελληνα φιλόσοφο. Γιατί είναι γνωστό ότι μεγάλο κομμάτι των κειμένων των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΦΤΕΡΟ απ'το διάβασμα ο διδάσκαλος του επιστημονικού σοσιαλισμού. ΑΡΑ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΣΗ?? ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Δεν θά'θελα να το ρίξω στη φιλοσοφία, γιατί ο σκοπός της θεμ. ενότητας είναι άλλος, καθαρά πολιτικός. ΑΡΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, απλώς ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Θα ήθελε να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ας τα βλέπουν αυτά - και λυπάμαι σ'αυτό το σημείο - και κάτι ορθόδοξοι θεολόγοι και παπάδες που λένε "το ανθρώπινο πρόσωπο είναι ελεύθερο", "Ο Θεός έχει κάνει τον άνθρωπο ελεύθερο" και κάτι τέτοια ... τρελλά...
Αυτή η ρήση του Μάρξ έρχεται να δέσει και με την κοσμοθεωρία του που δεν παραδεχόταν την ύπαρξη Θεού.
Αλλά επειδή αυτό είναι υποκειμενικό το αν υπάρχει Θεός ή όχι, επειδή προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει, και δηλώνω μονο-θεϊστής, και ΠΑΛΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΞ. Όλα είναι θέμα ΣΥΝΘΗΚΩΝ. Και δεν κληροδοτούν έτσι αόριστα οι προηγούμενες γενεές τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ, γιατί κι αυτές δράσαν σε συγκεκριμένες συνθήκες. Όλες οι γενεές των ανθρώπων ΦΑΓΑΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ κάποιες συνθήκες γιά τις οποίες δεν ήταν - απαραίτητα - υπεύθυνοι οι ίδιοι. Τις συνθήκες που καθορίζουν την άθλια ζωή των περισσοτέρων ανθρώπων (προλετάριοι, δούλοι στο παρελθόν και τώρα, φτωχοί, άτυχοι, κακομοιριασμένοι, όλοι ΕΜΕΙΣ δηλαδή), και την ΤΕΛΕΙΑ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ των ΚΑΠΟΙΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ (π.χ. στο παρελθόν ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ, ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΡΑΤΑ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟ-ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ, και φυσικά ΟΙ ΓΛΥΨΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, πολιτικοί, ιερατεία, δημοσιογραφικά ιερατεία, γιάπικα ιερατεία, δημόσιοι υπάλληλοι τρωκτικά, και λοιποί), πολύ φοβάμαι ότι ο Θεός ή η μοίρα (διαλέγετε και παίρνετε ονομασίες) τις έχει φέρει. ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (Θεός ή Μοίρα, ονομάστε όπως θέλετε). Τί έχετε να πείτε γι'αυτά κύριοι θεολόγοι και παπάδες και αρχιεπίσκοποι και πατριάρχες και πάπες???? Βλέπετε ότι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ η ρήση του Μάρξ (ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ), όχι μόνο με την αθεϊα αποκλειστικά (οπότε θα ξεγλιστρήσουν οι διάφοροι θεολόγοι και παπάδες απ'τον διάλογο, γιατί θα επικαλεστούν το "με άθεους δεν κάνουμε διάλογο"), αλλά ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. Συγγνώμη αν ακούγομαι μοιρολάτρης.... Τί μπορούμε να κάνουμε?? Μόνο το : "συν Αθηνά και χείρα κίνει", δηλαδή και πίστη σε Θεό αλλά και ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ (εμείς οι προλετάριοι οι τελειωμένοι τουλάχιστον, τους βολεμένους- που πολλοί απ'αυτούς είναι και "καλοί χριστιανοί" - ξεχάστε τους).
_________________
Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα? Αποφασίστε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Misha



Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 137

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 04, 2008 8:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:

Σήμερα έχουμε τους ομοφυλόφιλους. Αύριο θα αρχίσουν τις «παρελάσεις» (αυτές τις χειροκροτεί η «αριστερά») των άλλων: Όλων των «κοπράνων» της καπιταλιστικής σήψης.
Φτάσαμε στο σημείο το παγκόσμιο κράτος και όλα τα ΜΜΕ, μαζί με τους θλιβερούς «αριστερούς», να προσπαθούν ανοικτά να νομιμοποιήσουν στην «κοινή γνώμη» την ομοφυλοφιλία και κάθε άλλη «αλλόκοτη» συμπεριφορά. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι η σύγχρονη κοινωνία έχει φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της παρακμής, όπως είχε συμβεί με την πλήρη έκκληση των ηθών, λίγο πριν την κατάρρευση, της Αρχαίας Ρώμης και αργότερα των φεουδαρχικών καθεστώτων…





έτσι ακριβώς είναι.
τις τελευταίες μέρες διαφημίζεται απ τα ΜΜΕ μια γυναίκα,που ειχε μάλιστα κερδισει καποιο τιτλο ομορφιάς, η οποία έκανε αλλαγή φύλου ,έγινε «άνδρας»,τα «εφτιαξε» με έναν γυναικωτό άνδρα και τωρα περιμένει το παιδί του!!!
η εικονα είναι αηδής :ένας μουσατος με την κοιλιά μεχρι το στομα από την εγκυμοσύνη.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/article3628860.ece
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/article4265368.ece
_________________
«Ως πότε θα είναι παντοδύναμο το χρήμα, η αγχόνη των ψυχών, το αγκίστρι του θανάτου, το δόλωμα της αμαρτίας; Ως πότε θα κυβερνά ο πλούτος, η αιτία των πολέμων για τον οποίο κατασκευάζονται όπλα και ακονίζονται ξίφη;»Μ.Βασίλειος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες