Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
'Bloggers' βγάζουν τις μάσκες για να δείξουν τους κυνόδοντες

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημήτρηςΓ



Ένταξη: 06 Απρ 2007
Δημοσιεύσεις: 11

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 23, 2008 4:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: 'Bloggers' βγάζουν τις μάσκες για να δείξουν τους κυνόδοντες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητοί φίλοι,

Στη λίστα συζητήσεων του Αντίβαρου (http://groups.google.com/group/arthra?hl=el) αναρτήθηκε από τον συναγωνιστή Λεωνίδα Α. η παρακάτω καταγγελία φίλου του για πρωτοφανείς απειλές που δέχτηκε από συγκεκριμένους ελληνόφωνους bloggers οι οποίοι ανενδοίαστα κραδαίνουν το φόβητρο της Mossad για να νουθετήσουν τους διαφωνούντες επισκέπτες τους.

"- Αντε μη βάλω τον Matt να κλείσει το ιστολογιο σου.

- Το τελευταιο να το εκλαβω σαν χιουμορ ή σαν ρατσιστικη απειλη;

- Εξέλαβε το οπως θέλεις, όταν θα στείλω την mossad πίσω σου δε θα έχεις αμφιβολίες."


Θαυμάστε το πλήρες κείμενο και μετά διερωτηθείτε αν το bulmak.org και άλλες επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου κατασκευάζονται εκτός Ελλάδος ή κατευθείαν μέσα από Ελληνικές εφημερίδες. Διερωτηθείτε επίσης γιατί η Ντόρα επέλεξε συγκεκριμένους "bloggers" να απολογηθεί για την "αγέρωχη" πολιτική της στο Σκοπιανό:

MIA KAI H SYZHTHSH GIA THN NTORA KAI THN ELLHNIKH BLOGOSFAIRA...SAS STELNO ENA ENDIAFERON EMAIL POY MOY ESTEILE ENAS FILOS!!!

Sent: Monday, April 21, 2008 11:00 AM
Subject: Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Χαιρετε,
μολις σας εστειλα καποια αποσπασματα απο συμετοχη μου σε δυο φαινομενικα αθωα blog τα οποια στην πραξη αποδεικνυεται οτι αποτελουν τον πυρηνα των σκοτεινων συμφεροντων του Σιωνισμου και του Αμερικανοεβραισμου στην Ελλαδα.

Μερικα απο τα σχολια μου δεν αναρτηθηκαν απο τον χειριστη τους ως μη εγκεκριμενα. Ομως φροντισα και τα εσωσα οταν τα εστειλα για δημοσιευση και σας τα προωθησα ωστε να εχετε πληρη εικονα του διαλογου.

Το ενα blog ειναι ξεκαθαρα Εβραϊκο και μαλλον ο χειριστης του προερχεται από την οικογενεια Αμπραβανελ που συμμετεχει/συμμετειχε στον ομιλο Μπενρουμπη.
http://abravanel.wordpress.com:80/

Μπηκα σε αυτο το blog ψαχνωντας την γνωστη δηλωση του Κισιγκερ την οποια αποκαλει ως ψευδεπιγραφη.
Εκει επανω ξεκινησα εναν διαλογο καλων προθεσεων (οπως προκυπτει από τα σχολια μου τοσο αυτων που αναρτηθηκαν οσο κι αυτων που λογικριθηκαν). Δηλαδη ρωτησα εαν υπαρχει καποιος λογος να υπεραμυνθουμε της πολιτικης του Κισιγκερ σε ενα blog ασχετως εαν εαν εκανε την συγκεκριμενη δηλωση ή οχι.

Η αντιμετωπιση που ειχα μιλαει από μονη της.

Εκτος αυτου ομως, σκαλιζοντας το blog συνειδητοποιησα οτι αποτελει το παπαγαλακι του Σιωνισμου και των ξενων κεντρων που προωθουν την σταθεροποιηση στην Ελλαδα. Συγκεκριμενα δε, παιρνει ανοικτα θεση υπερ των Τσαμηδων.

Τελος απο τον συγκεκριμενο χειριστη του blog δεχθηκα και "απειλες" επειδη φανηκε οτι γνωριζω στοιχεια:

- Αταίριαστε αυθαδιάζεις και δείχνεις ασεβής προς το πρόσωπο μου - πρόσεξε γιατί είδες τι έκανα στο άνωθεν σχόλιο του theoprovlitos

(σημειωση: το λογοκρινε και δεν το δημοσιευσε)

- Αντε μη βάλω τον Matt να κλείσει το ιστολογιο σου.

- Το τελευταιο να το εκλαβω σαν χιουμορ ή σαν ρατσιστικη απειλη;

- Εξέλαβε το οπως θέλεις, όταν θα στείλω την mossad πίσω σου δε θα έχεις αμφιβολίες.


Το δευτερο blog στο οποιο ο κυριος φαινεται οτι συμμετεχει αλλα προφανως χειριζεται υπογειως ο ιδιος ειναι το

http://www.philology.gr/blog/?p=369

http://www.philology.gr/blog/?p=363#comment-812639
_________________
"Οποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον. Οποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το παρελθόν." George Orwell, '1984'
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Στάθης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 23, 2008 5:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Λεωνίδας να το περάσει στο βιογραφικό του. Είναι τιμή να προσπαθούν να τον εκφοβίσουν τέτοια όντα. Λες να έχει δίκιο ο Λιακόπουλος και να υπάρχουν μοχθηροί εξωγήινοι; Αν υπάρχουν κάπως έτσι θα λειτουργούν. Πάντως τους ενόχλησε και να χαίρεται γι'αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
ΔημήτρηςΓ



Ένταξη: 06 Απρ 2007
Δημοσιεύσεις: 11

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 23, 2008 7:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μέσα στη σύγχυση μας την πέσαμε και τα UFO που δεν διαβάζουν ελληνικά.

Επαναλαμβάνω λοιπόν για να μην υπάρξει παρεξήγηση: Ο Λεωνίδας ΔΕΝ ήταν αυτός που δέχτηκε την απειλή. Απλώς δημοσιοποίησε την καταγγελία φίλου του. Τα υπόλοιπα για "βιογραφικό", "εξωγήινους" και "Λιακόπουλο" δεν έχουν θέση στη συζήτηση, έστω κι αν πρόκειται για "επισκέπτες" από άλλο πλανήτη.
_________________
"Οποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον. Οποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το παρελθόν." George Orwell, '1984'
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 23, 2008 7:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τώρα τελευταία πολλά κρούσματα της σιωνιστικής τρομοκρατίας εκδηλώνονται.
Τα πρακτορικά κέντρα και τα παράκεντρα του ιμπεριαλιστικού κράτους του Ισραήλ εξαπολύουν τα αποθέματα όχι μόνο της εμετικής προπαγάνδας τους, αλλά και της τρομοκρατικής τους αγριότητας: συκοφαντίες, απειλές και προβοκάτσιες.
Προετοιμάζουν το δρόμο για ανοικτές διώξεις: δικαστικές και τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον των αγωνιστών εκείνων που ανοικτά πλέον αμφισβητούν τα σιωνιστικά ιδεολογήματα και τις πρακτικές του ιμπεριαλιστικού κράτους του Ισραήλ.

Μια μικρή «γεύση» των φασιστικών τους μεθόδων είναι οι παραπάνω απειλές.

Πρέπει ΑΝΟΙΚΤΑ να καταγγελθούν αυτές οι πρακτικές και ο ιδεολογικός τρόμος που επιδιώκουν να σπείρουν τα πρακτορεία και τα υπό-πρακτορεία του ισραηλινού ιμπεριαλισμού…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 26, 2008 1:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η απολογία του προβοκάτορα

Ο Abravanel, ο ανόητος προβοκατορίσκος προσπαθεί (στο κείμενο που παραθέτουμε παρακάτω) να απολογηθεί και να μας πει ότι έκανε πλάκα! Ότι οι απειλές ήταν καλκαμπούρι που δεν τις κατάλαβαν όλοι οι άλλοι γιατί είναι περιορισμένων διανοητικών δυνατοτήτων. Κρίνει τους άλλους με το μέτρο του δικού του απλοϊκού μυαλού. Του τράβηξαν τα αυτιά φαίνεται τα αφεντικά του και το γύριζε στο τσάμικο: Οι άλλοι είναι βλάκες και προσέλαβαν το αστείο σαν απειλή.
Αυτός, λοιπόν ο διανοητικά ανεπτυγμένος(!) δεν μπορεί να αντιληφθεί το πολιτικό αλφάβητο:Ότι το ουσιώδες δεν είναι το τυπικά αστείο της απειλής, αλλά η μέθοδος των απειλών που χρησιμοποιεί στις συζητήσεις του και η επιλογή των μυστικών υπηρεσιών που χρησιμοποιεί στο «αστειάκι» του.

Οι μέθοδοι και οι πρακτικές που χρησιμοποιεί κάποιος σε ένα διάλογο είναι χαρακτηριστικές της πολιτικής του φιλοσοφίας. Όταν ξεστομίζεις απειλές εναντίον του συνομιλητή σου (δεν έχει σημασία αν η απειλή είναι σοβαρή η όχι) ή τον απαξιώνεις ή γελοιοποιείς τη συζήτηση αυτά είναι πολιτική μέθοδος τρομοκρατίας και προβοκάτσιας.
Αυτά φυσικά τα «βαθυστόχαστα» μυαλά των προβοκατόρων δεν μπορεί να τα καταλάβουν. Και την έλλειψη των δικών τους διανοητικών και πολιτικών πόρων τη μεταθέτουν στους άλλους: Η κλασσική συνταγή του προβοκάτορα.
Και οι «αστείες» απειλές αυτού του προβοκάτορα κουκουλοφόρου (γυρίζει σε όλα τα μπλοκ που βλέπει ΡΕΣΑΛΤΟ για να το συκοφαντήσει εκ του ασφαλούς) αποκτούν μεγαλύτερη πολιτική διάσταση όταν γίνονται μέσα στη μπλογκόσφαιρα της ανωνυμίας και της «κουκούλας». Και ακόμα μεγαλύτερη διάσταση όταν «ξερνιούνται» στο όνομα της σιωνιστικής προπαγάνδας και τρομοκρατίας που τείνει να πάρει σήμερα τις διαστάσεις της πολιτικής επιδημίας με τα «Παρατηρητήρια», τα «Ουράνια τόξα», τις διώξεις βιβλίων κ.λπ. κ.λπ…Δεν μπορεί, συνεπώς, το ανόητο αυτό πλασμόδιο της προβοκάτσιας να μεταθέτει το ουσιαστικό πολιτικό ζήτημα και να περιστρέφεται στο «αστείο» της απειλής. Και μόνο το γεγονός ότι επικαλέστηκε σαν απειλή τη Μοσάντ, όσο καλαμπούρι και να είναι, αυτό από μόνο του δείχνει πολλά.

Διαβάστε στην απολογία του:







http://abravanel.wordpress.com:80/

Περιορισμένων διανοητικών δυνατοτήτων

Δημοσιεύθηκε από Abravanel στο Απρίλιος 24, 2008
Πρόσφατα δέχθηκα την επίσκεψη μερικών troll/ kook στο ιστολόγιο αυτό. Είπαν διάφορες ανοησίες στις οποίες απάντησα μάλλον σύντομα μιας και θεωρώ ότι η ανοησία και το μίσος τους αποτρέπει την δυνατότητα διαλόγου.
Kook (link)
[Usenet; originally and more formally, net.kook] Term used to describe a regular poster who continually posts messages with no apparent grounding in reality. Different from a troll, which implies a sort of sly wink on the part of a poster who knows better, kooks really believe what they write, to the extent that they believe anything.
The kook trademark is paranoia and grandiosity. Kooks will often build up elaborate imaginary support structures, fake corporations and the like, and continue to act as if those things are real even after their falsity has been documented in public.
Mεταξύ των άλλων ανέφερα ότι θα βάλω τον Matt, (γνωστό dev του wordpress), να “κλείσει” το ιστολόγιο του και οτι θα βάλω να τον κυνηγήσει η Μοσσάντ. Επίσης ότι ελέγχω το ιστολόγιο του philology και ότι απειλώ και τον ιδιοκτήτη του.
- Αντε μη βάλω τον Matt να κλείσει το ιστολογιο σου.
- Το τελευταιο να το εκλαβω σαν χιουμορ ή σαν ρατσιστικη απειλη;
- Εξέλαβε το οπως θέλεις, όταν θα στείλω την mossad πίσω σου δε θα έχεις αμφιβολίες.
Οι περιορισμένες διανοητικές δυνατότητες τους όμως, τους οδήγησαν να δημιουργήσουν ένα φανταστικό κόσμο όπου εγώ όντως τους απειλώ οτι θα φέρω την Μοσσάντ, την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών. Νομίζω ότι από μόνη της η απειλή φαντάζει γελοία οπότε, αφελώς, πίστεψα οτι δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι ειρωνευόμουν τα σύνδρομα καταδίωξης που ταλανίζουν την ελληνική ακροαριστερά και ακροδεξιά. Δυστυχώς όμως υπερεκτιμούσα τις διανοητικές ικανότητες τους και το θέμα προχώρησε αρκετά. Σε έναν ιστότοπο αναρτήθηκε ένα κείμενο που κυκλοφορεί με email όπου με κατηγορούν ότι τους απείλησα και άλλα φαιδρά. Και μεχρι εκεί καλά, το πρόβλημα όμως είναι οτι ανέφεραν ότι μάλλον ανήκω στην πραγματική ελληνοεβραϊκή οικογένεια των Αμπραβανέλ.
Οπως αναφέρω στο About, (από τότε που άνοιξε το ιστολόγιο αυτό), το όνομα προέρχεται από μια παλιά σαλονικιώτικη παροιμία. Επειδη λοιπόν υπάρχει κακό προηγούμενο με την DeviousDiva που αποκαλύφθηκε το πραγματικό της όνομα και δέχθηκε απειλές, θέλω να πω το εξής:
δεν ανήκω και ούτε γνωρίζω την οικογένεια Αμπραβανέλ.
Οπότε εαν δεν αρέσω σε κάποιον ανεγκέφαλο, δεν θα καταφέρει τίποτα με το να ενοχλεί κάποιο μέλος της οικογενείας αυτής.
Από εδώ και πέρα επειδή δεν είναι αλάνα και για να μην στέλνω την Mossad στα σπίτια ανθρώπων, όταν θα βλέπω troll θα τα αντιμετωπίζω κατάλληλα μέσω δημοσίου μαστιγώματος και χρησιμοποίησης αίματος αθώων χριστιανικών παίδων για παρασκευή ματσά επ΄ευκαιρία και του Πέσσαχ.
To φόρουμ του Ρεσάλτο όπου αναρτήθηκε το email
H συζήτηση στο philology.gr
H επίμαχη συζήτηση.
Δημοσιεύθηκε στο Uncategorized
Επιστροφή στην κορυφή
Misha



Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 137

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 30, 2008 12:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
με τον συγκεκριμένο Αμπρακαταμπρα είχαμε έναν ενδιαφέροντα διαλογο.
δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε πως τα βρηκε σκούρα

Κώδικας:
http://tuki8eblom.blogspot.com/2008/04/blog-post.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 30, 2008 4:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Misha έγραψε:
με τον συγκεκριμένο Αμπρακαταμπρα είχαμε έναν ενδιαφέροντα διαλογο.
δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε πως τα βρηκε σκούρα

Κώδικας:
http://tuki8eblom.blogspot.com/2008/04/blog-post.html

Τα είπες εξαιρετικά. Smile Δεν ξέρω δε, εάν οι εν λόγω ιστολόγοι-webloggers κατανοούν το πόσο εκτίθενται με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, αφ'ού είναι εξόχως τυποποιημένα...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 30, 2008 4:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Misha, τώρα τα διάβασα.
Στην επιχειρηματολογία σου απαντούσαν με τα γνωστά προβοκατόρικα γαυγίσματα.
Τα παπαγαλάκια και τα πρακτοράκια του σιωνισμού ακολουθούν την ακόλουθη συνταγή: Κάθε αγώνα και κριτική εναντίον του ιμπεριαλιστικού Ισραήλ τα ταυτίζουν με τον αντισημιτισμό και την τρομοκρατία.
Με αυτή την ταχυδακτυλουργική, προβοκατόρικη μέθοδο δεν αθωώνουν απλώς τα εγκλήματα και την τρομοκρατία του κράτους του Ισραήλ, αλλά αναποδογυρίζουν κυριολεκτικά τα πράγματα: «εγκληματίες» και «τρομοκράτες» είναι όλοι αυτοί που καταγγέλλουν τον ιμπεριαλισμό και τα εγκλήματα του Ισραήλ. Έτσι και το ΡΕΣΑΛΤΟ γίνεται αντισημιτικό!!!
Αυτά τα ολίγα για τους προβοκάτορες του σιωνισμού που επιχειρούν με ψεύδη, κακοήθειες και δικολαβίες αγοραίου δικηγόρου να βγάλουν λάδι την ισραηλινή τρομοκρατία και να προσάψουν στους αγωνιστές τη στάμπα του αντισημίτη.
Διάλογος με τέτοια προβοκατόρικα πλασμόδια δεν γίνεται.
Μόνο φτύσιμο…
_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
φιλαλήθης



Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 410
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 30, 2008 5:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Anonymous έγραψε:
Misha έγραψε:
με τον συγκεκριμένο Αμπρακαταμπρα είχαμε έναν ενδιαφέροντα διαλογο.
δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε πως τα βρηκε σκούρα

Κώδικας:
http://tuki8eblom.blogspot.com/2008/04/blog-post.html

Τα είπες εξαιρετικά. Smile Δεν ξέρω δε, εάν οι εν λόγω ιστολόγοι-webloggers κατανοούν το πόσο εκτίθενται με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, αφ'ού είναι εξόχως τυποποιημένα...

Αυτός είμαι εγώ. Συγγνώμην για την παράλειψι να συνδεθώ...
_________________
Α.«Μη πεποίθατε επ' άρχοντας, επί υιούς ανθρώπων, οις ουκ έστι σωτηρία» (Ψαλμ.145, 3)
Β."....κλοπή είναι η οπωσδήποτε και οθενδήποτε αποκτηθείσα ιδιοκτησία....": Μέγας Βασίλειος, "Ασκητικά", 34,1-2
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες