Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Γιατί κόπηκε ο "Ιός"!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 18, 2008 12:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί κόπηκε ο "Ιός"!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιατί κόπηκε ο «Ιός»!

Είναι γνωστό ότι ο «Ιός» της «Ε» «απουσίαζε» από το Κυριακάτικο φύλλο.
Αυτό προκάλεσε δικαιολογημένες απορίες. Τι συνέβη;
Ελεγμένες πληροφορίες, μέσα από την εφημερίδα, αναφέρουν, ότι υπήρχε κείμενο των «Ιών» που κόπηκε από τον Τεγόπουλο. Και κόπηκε γιατί το «ρεπορτάζ» των «Ιών» στηριζόταν σε κλεμμένο σκληρό δίσκο: Είχε κλαπεί σκληρός δίσκος Μπάτσου!!!
Τι αποκάλυπτε ο «Ιός», μέσω αυτού του δίσκου;
α). Ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος ήταν κουκουλοφόρος και δρούσε μέσα στους αναρχοαυτόνομους χώρους!!!
β). Ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος ήταν μέλος της «Χρυσής Αυγής»!!!
Το μέγα ερώτημα που προκύπτει και που προφανώς οδήγησε τον Τεγόπουλο στο κόψιμο του κειμένου:
Ποιο πρακτορικό δίκτυο υπέκλεψε τον σκληρό δίσκο του μπάτσου και τον έδωσε στον «Ιό»;;; Η υποκλοπή του σκληρού δίσκου ενός μπάτσου «πράκτορα» (που λειτουργεί μέσα στη «Χρυσή Αυγή» και στους «αναρχοαυτόνομους») δεν είναι εύκολη δουλειά. Μόνο οργανωμένα δίκτυα πρακτόρων μπορεί να επιδίδονται σε τέτοιες επιχειρήσεις. Δίκτυα πρακτόρων που επιλέγουν τον «Ιό»!!!
Πολιτικό συμπέρασμα: Οι «διαπλεκόμενες» διασυνδέσεις των «Ιών» δεν αποτελούν σήμερα μυστικό. Το ρεπορτάζ, ωστόσο που κόπηκε, αποδεικνύει, εκτός των άλλων» και τα πρακτορικά συγκοινωνούντα δοχεία των «ακραίων»: «Χρυσής Αυγής» και ομάδων αναρχοαυτόνομων!!!
Φυσικά οι «ιοί» θέλανε να αναδείξουν το ένα σκέλος: Αυτό της σύνδεσης μπάτσων με Χρυσαυγίτες…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 18, 2008 9:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διάβασα το παραπάνω κείμενο και πραγματικά αηδιάζω με το
μέγεθος της δημοσιογραφικής αθλιότητας αυτών των απερίγραπτων γκαιμπελίσκων...Θα ήθελα επίσης να προσθέσω
εδώ και κάτι που επιτείνει την αγανάκτηση μου για τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας,και που απορώ ειλικρινά πώς μέχρι στιγμής πέρασε απαρατήρητο από τους αρθρογράφους του περιοδικού! Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πούλησε το 40% των μετοχών του Πρώτου Θέματος στον Γιώργο Μπόμπολα!!! Ναι καλά ακούσατε,ο "κύριος" που παριστάνει τον αδιάφθορο και τον πολέμιο του συστήματος,πούλησε τις μετοχές του σε έναν από τους αρχικαπιταλι(η)στές της Ελλάδας! Ο άνθρωπος που έβγαινε και λοιδωρούσε με το χειρότερο τρόπο τον πρώην διευθυντή της Ελευθεροτυπίας Σεραφείμ Φυντανίδη,λόγω συμμετοχής της γυναίκας του σε εταιρία που ανέλαβε έργα για τους Ολυμπιακούς,ο ίδιος άνθρωπος πουλάει το μερίδιο του σε έναν από τους αρχινονούς της μαφίας των δημοσίων έργων που έκανε πάρτυ επί ΠΑΣΟΚ... Η γλοιώδης αθλιότητα τους και η υποκρισία τους δεν έχει όρια..Ντροπή και αίσχος για το κατάντημα αυτό!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 18, 2008 11:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλά έκανες και επισήμανες αυτή τη νέα "αλητεία" του Ρομπέν των Δασών.
Το ΡΕΣΑΛΤΟ, έχει απασχοληθεί πολλές φορές με αυτή την απάτη.
Καθώς και με την ΑΠΑΤΗ όλου του δημοσιογραφικού Ιερατείου.
Το να καθόμαστε καθέ φορά, να ασχολούμαστε ατομικά με τον Μάκη ἠ οποιονδήποτε άλλο, θα έπρεπε να γράφουμε μόνο γι'αυτούς...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΑΝΑΗ



Ένταξη: 16 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 106
Τόπος: ΘΩΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 19, 2008 10:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι αρουραίοι που κάνανε τα λιοντάρια!!!


ΣΗΜΕΡΑ οι κάλπικοι παράδες αποκαλύπτονται γρήγορα. Μέσα στη δίνη του βούρκου, κάθε ένας που είναι βουτηγμένος σε αυτόν, βγαίνει στον …αφρό.
Ο Μάκης και Ο Θέμος το παίζανε «εχθροί» των «νταβατζήδων» και της Εξουσίας!!!
Πολλοί γνωρίζανε το ρόλο τους. Ιδιαίτερα αυτοί που έχουν συνηθίσει να σκέφτονται. Κάποιοι, όμως, εξαπατήθηκαν από την υποκριτική ηθικολογία τους και τα αντί-εξουσιαστικά γαυγίσματά τους.
ΤΩΡΑ πουλήθηκαν δημόσια στους «νταβατζήδες». Άφησαν τα προσχήματα και έγλειψαν εκεί που έφτυναν.


Το παρακάτω κείμενο είναι από το «Τρωκτικό»:
http://troktiko.blogspot.com/




«Ο άνθρωπος που έναν μήνα νωρίτερα κατήγγειλε το mega και άρα τους μετόχους, (και τον βασικό του Γιώργο Μπόμπολα που έχει το 24,89%) ότι είναι νταβατζήδες και κρύβονται πίσω απο την επίθεση σε βάρος του, ο Θέμος Αναστασιάδης, πήρε ζεστά -ζεστά στην τσέπη του, το ποσό των 7εκ ευρώ! Ο Θέμος που κατήγγειλε όλα τα συγκροτήματα ότι χτυπάνε την ανεξαρτησία του "Πρώτου Θέματος" έβαλε την υπογραφή του και έδωσε τις μετοχές του στον Γ.Μπόμπολα. Όλα αυτά χωρίς να τον αναγκάσει κανένας. Όμως μπροστά στο χρήμα ο Θέμος δεν θα δίσταζε να βάλει την υπογραφή του ακόμα και με τον Λασκαρίδη αλλά η υπόθεση σκάλωσε και ο ίδιος ξέρει το γιατί. Τώρα είναι συνέταιρος με έναν ..."νταβατζή" όπως έλεγε το mega ενώ ο Μπόμπολας έγινε συνέταιρος με έναν απο τους πλέον εκτεθιμένους-διασυρμένους δημοσιογράφους στην ιστορία του επαγγέλματος...»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 19, 2008 3:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Ταραχή" έχει προκαλέσει η πληροφορία που δημοσίευσα για το κομμένο κείμενο των "Ιών".
Η πληροφορία είναι απολύτως ελεγμένη.
Το κείμενο που κόπηκε το έχουν διαβάσει αρκετοί δημοσιογράφοι της "Ε"!!!
Είναι ακριβώς έτσι που τα γράφω.
Ίσως το κείμενο να δημοσιευτεί "μεταλλαγμένο"!!!
Γίνονται πολλές πιέσεις και καταβάλλονται προσπάθειες!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 19, 2008 5:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «Ιοί» φαίνεται πιέζονται από τα «αόρατα αφεντικά» τους και διαπράττουν πολλές γκάφες που τους αποκαλύπτουν παντελώς.
Ξεχάσατε μήπως την τελευταία «γκέλα» τους με την αντιγραφή των προπαγανδιστικών θέσεων του bulgarmak.org (όπως αποκάλυψε το aegeantimes.gr); Αξίζει κάποιος να δει το άρθρο του 2005 και τα περιεχόμενα του bulgarmak για να σχηματίσει γνώμη. Μία ανάγνωση και σύγκριση αποκαλύπτει τον Ιό.
Παραθέτω μερικά τμήματα του άρθρου του Ιού και τα αντίστοιχα από την ιστοσελίδα bulgarmak, τα οποία είναι γραμμένα σε άπταιστα ελληνικά. Πολύ καλά ελληνικά γνωρίζουν οι Βούλγαροι, λες και τα έγραψε κάποιος από Ελλάδα … λέμε τώρα.

Ιός-1: Μύθος 1ος .
Η ονοµασία «Μακεδόνες» των βορείων γειτόνων µας πρωτοεµφανίζεται το 1943-44 και αποτελεί κατασκεύασµα του Τίτο.
Στην πραγµατικότητα η επίµαχη ονοµασία χρησιµοποιείται ήδη από τα µέσα του ΙΘ' αι., όταν πρώτη φορά ετέθη δηµόσια το ζήτηµα του εθνικού χαρακτήρα των σλαβόφωνων χριστιανών της ευρύτερης Μακεδονίας. Οι τελευταίοι δηλώνουν «Μακεδόνες» την ίδια στιγµή που διαπραγµατεύονται την υποστήριξή τους στην ελληνική, βουλγαρική ή σερβική εθνική ιδέα. Τυπικό δείγµα, το κήρυγµα του (πρώην κοµιτατζή και εν συνεχεία µακεδονοµάχου) καπετάν Κώττα προς τους προεστούς των Κορεστίων, όπως καταγράφηκε από τον αυτόπτη Παύλο Μελά: «Ηµείς οι Μακεδόνες διά ν' αποκτήσωµεν ελευθερίαν έχοµεν δύο δρόµους ν' ακολουθήσωµεν. Ο ένας πηγαίνει εις την Βουλγαρίαν, ο άλλος πηγαίνει εις την Ελλάδα» (Ναταλία Μελά, «Παύλος Μελάς», Αθήνα 1964, σ. 242).
Bulgarmak 1: Μύθευμα 2ο. Ο αυτοπροσδιορισμός «Μακεδόνας» των βορείων γειτόνων πρωτοεμφανίζεται το 1943-44 και αποτελεί εφεύρημα του Ιωσήφ Μπροζ Τίτο
Η αλήθεια: Η επίμαχη ονομασία χρησιμοποιείται ήδη από τα μέσα του 19ου αι. όταν γιά πρώτη φορά τέθηκε το ζήτημα του εθνικού χαρακτήρα των σλαβόφωνων ή κατ' άλλους Βουλγαρόφωνων χριστιανών της Οθωμανικής Μακεδονίας. Οι τελευταίοι δηλώνουν «Μακεδόνες» την ίδια στιγμή που διαπραγματεύονται την υποστήριξή τους στην ελληνική ή βουλγαρική εθνική ιδέα. Πιό συγκεκριμμένα από το 1850 άρχισε η χρήση του όρους Μακεδόνας και Βούλγαρομακεδόνας ταυτόχρονα με τις ζυμώσεις για την δημιουργία αυτοκέφαλης Βουλγαρικής Εκκλησίας και ανεξάρτητου Βουλγαρικού κράτους, προσπάθειες που ευοδώθηκαν στην δεκαετία του 1870. Τυπικό δείγμα είναι το κήρυγμα του απαγχονισθέντα από τους Τούρκους πρώην Βουλγαροκομιτατζή και μετέπειτα Μακεδονομάχου καπετάν Κώττα προς τους προεστούς των Κορεστίων, όπως καταγράφηκε από τον αυτόπτη Παύλο Μελά: «Ημείς οι Μακεδόνες διά ν' αποκτήσωμεν ελευθερίαν έχομεν δύο δρόμους ν' ακολουθήσωμεν. Ο ένας πηγαίνει εις την Βουλγαρίαν, ο άλλος πηγαίνει εις την Ελλάδα» (Ναταλία Μελά, «Παύλος Μελάς», Αθήνα 1964, σ. 242).



Ιός-2: Μύθος 2ος. Η εδαφική επικράτεια της ΠΓΔΜ βρίσκεται ως επί το πλείστον εκτός «ιστορικής»
Μακεδονίας.
Στην πραγµατικότητα, όπως ο ίδιος ο εθνικός µας ιστορικός Κων/νος Παπαρρηγόπουλος επισηµαίνει σε υπηρεσιακή έκθεσή του το 1885, ολόκληρη η σηµερινή ΠΓΔΜ περιλαµβάνεται στα όρια της αρχαίας Μακεδονίας (επί Φιλίππου). Η πολυδιαφηµισµένη διάκριση της µείζονος Μακεδονίας σε «γεωγραφική» και «ιστορική» δεν είναι αντίθετα παρά ένα τέχνασµα του τότε ελληνικού υπ.Εξ., µε σκοπό την αυθαίρετη ταύτιση της Μακεδονίας µε «το µέρος εκείνο της χώρας ταύτης εις το οποίον ο Ελληνισµός δύναται να παρασταθή επικρατών».

Bulgarmak 2: Μύθευμα 3ο.
Η εδαφική επικράτεια της ΠΓΔΜ βρίσκεται ως επί το πλείστον εκτός «ιστορικής» Μακεδονίας
Η αλήθεια: Στην πραγματικότητα, όπως ο ίδιος ο εθνικός ιστορικός Κων/νος Παπαρρηγόπουλος επισημαίνει σε υπηρεσιακή έκθεσή του το 1885, ολόκληρη η Οθωμανική Μακεδονίας περιλαμβάνεται στα όρια της αρχαίας Μακεδονίας επί Φιλίππου. Η πολυδιαφημισμένη εξάλλου διάκριση της μείζονος Μακεδονίας σε γεωγραφική και ιστορική δεν είναι αντίθετα παρά ένα τέχνασμα του τότε ελληνικού Υπ. Εξ. με σκοπό την αυθαίρετη ταύτιση της Μακεδονίας με το μέρος εκείνο της χώρας αυτής στο οποίον ο Ελληνισμός μπορεί να εμφανισθή επικρατών.



Ιός-3: Μύθος 3ος. Το πραγµατικό ιστορικό όνοµα της ΠΓΔΜ είναι «Βαρντάρσκα Μπανοβίνα».
Στην πραγµατικότητα, η ονοµασία αυτή χρησιµοποιήθηκε απ' το γιουγκοσλαβικό κράτος 12 χρόνια όλα κι όλα (1929-1941) και µάλιστα κάτω από συνθήκες που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τον τεχνητό χαρακτήρα της. Οταν η στρατιωτική δικτατορία του βασιλιά Αλέξανδρου επιχείρησε το 1929 να εξαλείψει τις εθνότητες της χώρας συγχωνεύοντάς τις σε ένα ενιαίο «γιουγκοσλαβικό» έθνος υπό σερβική ηγεµονία, όλες οι «ιστορικές» περιφέρειες της Γιουγκοσλαβίας αντικαταστάθηκαν από διοικήσεις («Μπανοβίνες») µε τα ονόµατα των τοπικών ποταµών. Η αλλαγή παγιώθηκε µε το σύνταγµα του 1931 (άρθρο 83) και αντιµετωπίστηκε ειρωνικά από το διεθνή τύπο της εποχής. Αν πάρουµε στα σοβαρά αυτή τη διοικητική διαίρεση, τότε εκτός από (γιουγκοσλαβική) Μακεδονία δεν υπάρχουν επίσης Σλοβενία (αλλά «Ντράβσκα» Μπανοβίνα), Κροατία («Σάβσκα» και «Πριµόρσκα» Μπανοβίνα), Μαυροβούνιο («Ζέτσκα» Μπανοβίνα), Βοσνία-Ερζεγοβίνη («Ντρίνσκα» και «Βρµπάσκα» Μπανοβίνα), Βοϊβοδίνα («Ντουνάβσκα» Μπανοβίνα) και -φυσικά- ούτε Σερβία («Μοράβσκα» Μπανοβίνα). Η γελοιότητα του όλου επιχειρήµατος, που προπαγανδίστηκε κι από επίσηµα χείλη (βλ. επιστολή Παπαθεµελή, «Ε» 17.3.01), είναι παραπάνω από προφανής.

Bulgarmak 3: Μύθευμα 4ο.
Το πραγματικό ιστορικό όνομα της ΠΓΔΜ είναι «Βαρντάρσκα Μπανοβίνα»
Η αλήθεια : Η ονομασία Βαρντάρσκα χρησιμοποιήθηκε από το Γιουγκοσλαβικό κράτος 12 χρόνια όλα κι όλα (1929-1941) και μάλιστα κάτω από συνθήκες που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τον τεχνητό χαρακτήρα της. Οταν η στρατιωτική δικτατορία του Σέρβου βασιλιά Αλέξανδρου επιχείρησε το 1929 να εξαλείψει τις εθνότητες της χώρας συγχωνεύοντας αυτές σε ενιαίο «Γιουγκοσλαβικό» έθνος υπό σερβική ηγεμονία, όλες οι ιστορικές περιφέρειες της Γιουγκοσλαβίας αντικαταστάθηκαν από επαρχιακές Διοικήσεις (Μπανοβίνες) με τα ονόματα τοπικών ποταμών. Η διοικητική αυτή αλλαγή που αποσκοπούσε στην εξάλειψη των εθνοτήτων, παγιώθηκε τυπικά με το Γιουγκοσλαβικό σύνταγμα του 1931 (άρθρο 83) και αντιμετωπίστηκε ειρωνικά από το διεθνή τύπο της εποχής. Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτή την προσωρινή διοικητική διαίρεση, τότε εκτός από Γιουγκοσλαβική Μακεδονία δεν υπάρχει Σλοβενία αλλά Ντράβσκα Μπανοβίνα, δεν υπάρχει Κροατία αλλά Σάβσκα και Πριμόρσκα Μπανοβίνα), δεν υπάρχει Μαυροβούνιο αλλά Ζέτσκα Μπανοβίνα), δεν υπάρχει Βοσνία-Ερζεγοβίνη αλλά Ντρίνσκα και Βρμπάσκα Μπανοβίνα, δεν υπάρχει Βοϊβοδίνα αλλά Ντουνάβσκα Μπανοβίνα) και το κυριότερο όλων δεν υπάρχει ούτε καν Σερβία αλλά Μοράβσκα Μπανοβίνα. Η γελοιότητα του επιχειρήματος, που προπαγανδίστηκε από επίσημα Ελληνικά χείλη (μητροπολίτης Ανθιμος, Στέλλιος Παπαθεμελής. Γιώργος Καρατζαφέρης κ.α.), είναι παραπάνω από προφανής.

Με μια απλή σύγκριση των κείμενων αποδεικνύεται η ΑΥΤΟΥΣΙΑ αντιγραφή των "Ιών" από το Σάιτ του Σόρος.
Επιστροφή στην κορυφή
Μεγκουλίνα



Ένταξη: 15 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 19, 2008 9:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εγώ άκουσα ότι οι αποκάλυψη του Aegean Times για την αντιγραφή εξόργισε την Μάνια Τεγοπούλου, που είναι γνωστό ότι δεν τους χωνεύει. Η Αegean Times θεωρείται από τις πιό έγκυρες διαδικτυακές εφημερίδες. Η πλάκα είναι ότι συντάκτης του, αφού η ιστοσελίδα αποκάλυψε το copy paste του Ιού από την προπαγανδιστική σελίδα, ζήτησε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ από τον ...Τρίμη! Άγνωστο τι απάντησε αυτός και αν απάντησε...

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
_________________
«μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε, υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη…»

Γ. Σεφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 19, 2008 11:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ομως αγαπητέ Ρεπόρτερ, ΠΩΣ είναι δυνατόν να μπουν στο σπίτι σου και να σου κλέψουν τον σκληρό δίσκο? Εκτός κι αν εννοείς κανα flashάκι... Κατα τα άλλα βλέπω προσπάθεις υπεράσπισης των ιοβόλων, με φωνές τύπου "όχι στο φίμωμα της ελεύηθερης δημοσιογραφίας". Προβοκάτσια μυρίζομαι. Ας ελπίσουμε ότι έχεις 100% δίκιο. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 20, 2008 12:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητέ φίλε θα δώσω εγώ μια απάντηση.
ΣΗΜΕΡΑ μπορούν να μπουν οι μυστικές υπηρεσίες σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σπίτι, χωρίς να το πάρείς χαμπάρι.
πριν από λίγους μήνες είχαν μπει στο δικό μου. Άνοιξαν "απαραβίαστες" κλειδαριές και ανακάτεψαν τα πάντα, αλλά δεν κλέψανε τίποτα.
Ήταν μια "επίσκεψη" με εμφανή τα ίχνη:Τρομοκρατίας.
Είναι σε θέση λοιπόν να μπουν στο σπίτι οποιουδήποτε.
Δεν γνωρίζω, αν αυτά που κατέγραψε ο "ρεπόρτερ" είναι η πραγματικότητα. Ωστόσο και δικές μου πληροφορίες από δημοσιογράφους συμπίπτουν με αυτές του "ρεπόρτερ".
Τέλος, εδώ μέσα δεν επιχειρείται καμία "δικαίωση" των "Ιών"!
Αν πράγματι τους ασκήθη λογοκρισία, όφειλαν να μας το πουν οι ίδιοι: το θέμα το τι και το πώς. Θα μπορούσαν να το διαρρεύσουν τουλάχιστον.
Πολλοί που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, είναι γνωστό, ότι το παίζουν ήρωες και μιλούν για λοκοκρισίες.
Οι λογοκρισίες και οι αυτο-λογοκρισίες είναι το σύνηθες στα ΜΜΕ, είναι καθεστώς. Πάντα κόβονται κείμενα και δεν μιλάει κανείς.
Αν δεν ανέχεσαι αυτό το καθεστώς στα ΜΜΕ, τα βροντάς και φεύγεις. Δεν το παίζεις θύμα!!!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 20, 2008 12:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και κάτι ακόμα: Η "ελεύθερη δημοσιογραφία" δεν είναι η κατευθυνόμενη!!!
Και έχει αποδειχτεί πάρα πολλές φορές ότι η δημοσιογραφία των "Ιών" είναι κατευθυνόμενη και υπαγορευμένη, άρα δεν είναι "ελεύθερη".

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 20, 2008 7:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάποια από τα άρθρα του ΡΕΣΑΛΤΟ που έχουν δημοσιευτεί για τους "Ιούς", υπάρχουν στη στήλη "Άρθρα" του σάιτ.
Εδώ:
http://www.resaltomag.gr/112.mag


Ο « Ιός της Ελευθεροτυπίας»: Νεοταξική ανάπλαση

Του Νίκου Πικρού
Ρεσάλτο, Ιανουάριος 2006, τεύχος 2



Στην Ελλάδα έχει διαμορφωθεί, με ισχυρές προσβάσεις στα ΜΜΕ, ένα πλατύ «αριστερό» νεοταξικό μόρφωμα: Μια στρατιά πρώην αριστερών, «ανανεωτών», «εκσυγχρονιστών» σοσιαλδημοκρατών και κάποιων «αριστεριστών» μαζί με τους ακραίους νεοφιλελεύθερους και ταυτοχρόνως, «γραικύλοι εξ επαγγέλματος και αθύρματα εξ επιλογής», σχηματίζουν ένα ευρύ φάσμα που εξωραΐζει τη βαρβαρότητα του πλανητικού ιμπεριαλισμού και παρέχει εμμέσως, ακόμα και ευθέως, «προοδευτικές» ιδεολογικές υπηρεσίες στη Νέα Τάξη.
Βεβαίως δημιουργούν, σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, απορίες οι παρά φύσιν ιδεολογικές επιμειξίες: Κορυφαίοι νεοφιλελεύθεροι μαζί με «μαχητές της Αριστεράς» και της «ακροαριστεράς». Αυτό που κυρίως εντυπωσιάζει είναι ότι αν και πολιτικά ετερόκλητοι εκπροσωπούν απροσχημάτιστα την ίδια μαχητική υπεράσπιση της Νέας Τάξης.
Πρακτικά όλο αυτό το «αριστερό-νεοφιλελεύθερο» μόρφωμα εκφράστηκε «αφηνιασμένα» και φανατικά στην ιμπεριαλιστική θηριωδία κατά της Σερβίας. Εξωράισε και στήριξε το ΝΑΤΟϊκό εφιάλτη του πολέμου. Καθαγίασε το τερατώδες ιμπεριαλιστικό έγκλημα και τη βροντώδη υποκρισία του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Αν εξετάσει κανείς τα «επιχειρήματα» αυτού του «προοδευτικού μορφώματος» θα διαπιστώσει όχι μόνο ότι αυτά μεροληπτούσαν υπέρ του ΝΑΤΟ, αλλά αντλούνταν ευθέως από το οπλοστάσιο του Κλίντον και του Μπλερ και αναπαρήγαγαν τη φαιά προπαγάνδα του ιμπεριαλισμού.
Μια από τις κύριες, δημοσιογραφικά θεσμοθετημένες, εστίες της πονηρής αριστεροφωνίας είναι οι «Ιοί» της «Ελευθεροτυπίας». Είναι η μαγιά για τη νεοταξική ανάπλαση αριστερών και ακροαριστερών δυνάμεων. Είναι ιοί που με μαρξιστικό προσωπείο μικροβιάζουν και μολύνουν αριστερούς. Το οπλοστάσιο αυτών των «αριστερών» σφογγοκωλάριων του κοσμοπολιτισμού είναι κυρίως ο εθνικιστικός, ρατσιστικός και ακροδεξιός στιγματισμός όλων εκείνων που αντιτάσσονται στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης και υπερασπίζονται τον ιστορικό, πολιτισμικό και εθνικό μας ιστό. Για αυτούς τους «μαρξιστές» κοσμοπολίτες η υπεράσπιση των παραδόσεων είναι εθνικισμός και ακροδεξιά παρέκκλιση. «Προοδευτικό» είναι η φουτουριστική απόρριψη του παρελθόντος. Λησμονούν βεβαίως ή συνειδητά θέλουν να αγνοούν το ακόλουθο, όχι εθνικιστικό, αλλά μαρξιστικό αξίωμα: Ένας λαός (ή μια τάξη) που έχει αποκοπεί από το δικό του παρελθόν είναι πολύ λιγότερο ελεύθερος να διαλέξει και να δράσει ως λαός (ή ως τάξη), παρά αν είχε τη δυνατότητα να τοποθετηθεί στην Ιστορία.
Σε όλα τα μεγάλα και ουσιώδη ζητήματα οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας» έδιναν, με το δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων», το «αριστερό» άλλοθι στην πλανητική βαρβαρότητα, εκλαΐκευαν και προπαγάνδιζαν τα «επιχειρήματα» και τα ιδεολογήματα της νέας ιμπεριαλιστικής αποικιοκρατίας.


Συνοπτικές επισημάνσεις


Σερβία: Στη ΝΑΤΟϊκή θηριωδία κατά της Σερβίας οι «Ιοί», από κοινού με το «αριστερο-νεοφιλεύθερο» νεφέλωμα μιλούσαν και διόγκωναν τα εγκλήματα του «δικτάτορα» Μιλόσεβιτς και υποβάθμιζαν την ιμπεριαλιστική ισοπέδωση ενός λαού, το τερατώδες ιμπεριαλιστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Με γενικόλογες ηθικές αφαιρέσεις κατά του πολέμου και υπέρ της «αλήθειας» και τις «αντικειμενικότητας» μετέθεταν τη φρίκη στις «αποκαλύψεις» για την «απανθρωπιά» του «αιμοσταγούς» Μιλόσεβιτς!

Οτσαλάν: Η παράδοσή του στην Τουρκία, μια πράξη πολιτικής υποτέλειας, ιδεολογικά και ηθικά άθλια εμφανίστηκε μέσω των επινοήσεων του τρόμου, της πατριδοκαπηλίας, του εθνικισμού και της πολεμικής απειλής ως αναγκαιότητα και ρεαλισμός.
Αφγανιστάν: Εδώ ο «μπαμπούλας» για τη νομιμοποίηση του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος ήταν το φάντασμα του Μπιν Λάντεν. Έκτοτε το φάντασμα αυτό και της Αλ Κάιντα αιωρούνται για πάσα χρήση!
Ιράκ: Εδώ το «ηθικό άλλοθι» ήταν ο δικτάτορας «σφαγέας» Σαντάμ! Η «νεοταξική αριστερά», το «σφαγέα» Σαντάμ έβλεπε και όχι τον πλανητικό εφιάλτη, τις ΗΠΑ, που έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, σκορπώντας παντού τον πολεμικό όλεθρο, με απώτερο στόχο τη στρατιωτική κατοχή χωρών και την πολιτική κατοχή ολόκληρου του πλανήτη.
Ισραήλ: Εδώ οι «Ιοί» μεροληπτούν σκανδαλωδώς υπέρ του Ισραήλ και καθαγιάζουν το έγκλημα κατά των Παλαιστινίων. Και για να το πετύχουν αυτό ακροβατούν ανάμεσα στη βαρβαρότητα του Ισραήλ και τις απελπισμένες πράξεις βίας των Παλαιστινίων, αναπαράγοντας όλα τα ύπουλα ιμπεριαλιστικά ιδεολογήματα του «νόμου και της τάξεως» που είναι επενδυμένα με τη μικροαστική ηθική της «μη βίας». Όταν όμως εξισώνεις τη βία των θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας με τη βία και τρομοκρατία του Ισραήλ τότε είσαι (ανεξάρτητα από τις ανθρωπιστικές σου ρητορείες) με το ιμπεριαλιστικό Ισραήλ. Εδώ διώκεται βάναυσα και δολοφονείται ένας λαός και οι «αριστεροί» προπαγανδιστές της Νέας Τάξης μας πιπιλίζουν τις γλυκερές ανθρωπιστικές ηθικολογίες: «Ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον γιατί και οι δυο πολτοποιούν την έννοια της ανθρωπιάς»…
Σχέδιο Ανάν Τα ίδια νεοταξικά «επιχειρήματα» και τις ίδιες ιμπεριαλιστικές ιδεολογικές αναθυμιάσεις ανέδιδαν οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας» και για το «σχέδιο Ανάν», μαζί με τους εκβιασμούς και τις απειλές κατά του κυπριακού λαού: Νεοταξική «Ιερά εξέταση».
Τα ίδια ιδεολογήματα και «επιχειρήματα» της Νέας Τάξης αναπαράγουν οι «Ιοί» και στα μεγάλα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα: Στο θέμα των μεταναστών, των «ανοικτών συνόρων», των εθνικών ζητημάτων, της τρομοκρατίας, του ρατσισμού, της Εκκλησίας κλπ: λειτουργούν ως «αριστερό» τεκμήριο και άλλοθι της πλανητικής αυτοκρατορίας. Ιδιαίτερα πρωτοστατούν στη δημιουργία σλαβομακεδονικής μειονότητας!
ΣΤΟ πού διαχωρίζονται οι «Ιοί» από την Νέα Τάξη προσπαθούμε να βρούμε!!!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 21, 2008 12:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όπως έγραψα, το κείμενο των «Ιών» κόπηκε για τους λόγους που αναφέρω. Το γεγονός βεβαίως, ότι δεν βγήκε κανείς να κάνει την παραμικρή διάψευση, ενώ κυκλοφόρησε το κείμενό μου σε πάρα πολλούς ιστοχώρους, είναι αποκαλυπτικό.
Τώρα θα σας πω τη συνέχεια:
Το κείμενο θα το ξαναγράψουν οι «Ιοί» κάτω από τις οδηγίες του Τεγόπουλου. Θα καταβληθεί προσπάθεια να απαλειφθούν τα επικίνδυνα σημεία που ανάγονται στα «προσωπικά δεδομένα».
Θα πέσει δηλαδή μεγάλο κόψιμο και ράψιμο…
Και θα δημοσιευτεί. Ίσως όχι αυτή την Κυριακή, εκτός και αν έχουν τελειώσει τα «ραψίματα»!
Αναμένουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 21, 2008 7:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυκλοφόρησε η παρακάτω ανταλλαγή mail:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=105280#105280


Μαρκος Τριπολίτης
To: dpsarras@enet.gr
Sent: Wednesday, March 19, 2008 4:46 PM
Subject: Κόπηκε ο Ιός;
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS KAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΑΥΤΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑΣ;

ένας απλός αναγνώστης σας
gortynios.blogspot.com
_________________

Ο δημοσιογράφος , προς τιμήν του, απάντησε δίνοντας τέλος στην ακατάσχετη παραφιλολογία των ευφάνταστων σεναριογράφων του διαδικτύου:

Από: "Dimitris Psarras"
Προς: "Μαρκος Τριπολίτης"
Θέμα: Re: Κόπηκε ο Ιος;
Ημερομηνία: Fri, 21 Mar 2008 14:17:06 +0200

Αγαπητέ Μάρκο,
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όσο για τη φημολογία των blogs, απλά κάποιοι καλοπροαίρετοι ανησύχησαν και κάποιο άσπονδοι φίλοι μας βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν σ' εμάς και την "Ε". Αν υπήρχε οτιδήποτε, θα το ανακοινώναμε από το site μας.

Ευχαριστούμε πάντως για το ενδιαφέρον.
Φιλικά
Δημήτρης Ψαρράς

από το blog "ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!" gortynios.blogspot.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ο Μάρκος Τριπολίτης είναι «φανατικός» οπαδός των «Ιών», ή αφελής, ή ήρθε από τον Άρη!!!
Το ένα φυσικά δεν αποκλείει το άλλο.
Δηλαδή τι περίμενε να του απαντήσει ο «Ιός». Ότι μας λογοκρίνανε ή να του αποκαλύψει το γιατί κόπηκε το κείμενο; Βρε αφέλεια!!!
Ο «Ιός», αν ήθελε να συγκρουστεί με το αφεντικό του θα έβγαινε ανοικτά και θα αποκάλυπτε την αλήθεια. Θα έλεγε «μυστικά» σε ένα άγνωστο;;;

Επίσης, αν ζούσε στην Ελλάδα (αν δεν είχε έλθει δηλαδή από τον Άρη) θα γνώριζε την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία των «Ιών».

ΤΕΛΟΣ, απορεί γιατί όσοι γράψανε τα «σενάρια» για το κόψιμο των «Ιών» δεν τους πήρανε τηλέφωνο να διασταυρώσουν την πληροφορία.
Δηλαδή η ιδιοκτησία της «Ε» ή «Ιοί» θα μας λέγανε την αλήθεια!!!
Πού ζει ο άνθρωπος!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Μεγκουλίνα



Ένταξη: 15 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 12:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Χρυσή Αυγή θεώρησε ευατόν θιγόμενο από όσα έγραψε ο Ρεπόρτερ, και απάντησε στο ...Ρεσάλτο γενικώς

http://xryshaygh.wordpress.com/2008/03/20/ios/#more-319

Τελικά ρε Θύμιο τι είσαι; Μπολσεβίκος και κομμούνι ή ακροδεξιός-φασισταράς; Σε βρίζουν από τον Ιό μέχρι την Χρυσή Αυγή!!!!

Η πλάκα είναι ότι στην απάντηση της η ΧΑ "χαϊδεύει" τον Ιό, προκρίνοντας εμμέσως την εκδοχή ότι το άρθρο του κόπηκε επειδή κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι έχει φιμώσει τα ΜΜΕ!

Δεν είναι παράξενο και το λέω πολύ σοβαρά: τι θα ήταν η ΧΑ χωρίς τον Ιό; Επικοινωνιακά η ΧΑ οφείλει μεγάλο τμήμα της αναγνωρισιμότητάς της στα δημοσιεύματα του Ιού!!!

Και από την άλλη, οι αριστεράντζες του Ιού έχουν στηρίξει σε μεγάλο βαθμό το προφίλ τους και την "αριστεροσύνη" που πουλάνε, στην πολεμική που ασκούσαν εναντίον της ΧΑ!

"Υπάρχεις επειδή σε βρίζω αλλά σε βρίζω για να υπάρχω"

Μιλάμε για ερωτική σχέση!!!

Έβγαλα και τσιτάτο! Μου άρεσε!

Αναμένουμε με αγωνία την απάντηση του Ρεσάλτο!!!
_________________
«μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε, υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη…»

Γ. Σεφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μεγκουλίνα



Ένταξη: 15 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 12:25 am    Θέμα δημοσίευσης: απάντηση Ιού!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εν τω μεταξύ απάντησε και ο Ιός, δια γραφίδος Δημητράκι Ψαρρά, στο blog φτου Ξελευτεριά

http://gortynios.blogspot.com/2008/03/blog-post_21.html

Ο ιός λέει ότι η στήλη θα συνεχιστεί, δηλώνει ότι δεν έχει διάθεση να υπερασπιστεί την διεύθηνση της εφημερίδας, αλλά δεν λέει γιατί δεν δημοσιεύτηκε το άρθρο του την περασμένη Κυριακή!
_________________
«μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε, υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη…»

Γ. Σεφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες