Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Anathema



Ένταξη: 24 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 90

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 2:13 am    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ρόλος του Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση. Το ισχυρό λόμπι τον ετοιμάζει στην Βοστόνη.


Κάνει κόμμα στην Αθήνα ο Τσενάι


Έτοιμη η διακήρυξη του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων


Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι.


Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του "Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα.


Η πολιτική


Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αμβανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλόυς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.


Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, τα αλβανικά κόμματα συμφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα αλλά και για τα θέματα της αλβανικής οικονομίας.


Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε η Αλβανία να προσδεθεί ακόμα πιό σφιχτά στο άρμα των ΗΠΑ, προκειμένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη μία, και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συμφέροντα από την άλλη.


Όσο για την αλβανική οικονομία , όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες. Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.



Εξ' άλλου, όπως συζητείται εντός της αλβανικής κοινότητας στην Αθήνα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις ελπίδες των Αλβανών για τα θέματα που τους απασχολούν στη χώρα μας και δεν τους εκπροσωπούν πλέον...


"Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται" αναφέρουν μεταξύ άλλων.


Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν χωρίς χρήμα. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο - ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα - η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.


Να σημειωθεί ότι η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της... δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.


Και τα στελέχη της Αλβανο-Αμερικανικής Τράπεζας αλλά και τα μέλη του συμβουλίου του αλβανο-αμερικανικού λόμπι μπαινοβγαίνουν στον Λευκό Οίκο σαν να πρόκειται για το σαλόνι τους. Πολύ χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ.


Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι. Είναι γεγονός ότι συγχρηματοδοτούν τις σπουδές του Οδυσσέα Τσενάι στις Πολιτικές Επιστήμες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα "πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.



Υποστηρικτές στην Ελλάδα



Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι.


Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.


Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από Έλληνες αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.



Ο πατέρας Τσενάι


Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.


Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.....


Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.



Ταχίρ Μήτσι


Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, αναγνωρίσιμος ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων.


Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2007, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι".


Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.


Πηγή: Presstime
Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007
αρ φυλ 75
σελ 8

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2007/10/blog-post_31.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 11:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, επιχειρείται αλβανική πολιτική διείσδυση στη χώρα μας, η οποία φυσικά θα επικουρείται από τους κάθε λογής "προοδευτικούς" της Νατοικής Αριστεράς, οι οποίοι ερίζουν για να δοθεί ψήφος στους μετανάστες...
Ασφαλώς, η ίδρυση αλβανικού κόμματος σημαίνει ότι ο τΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά γκρουπούσκουλά του δεν θα καρπωθούν τους ψήφους των "αδελφών" μεταναστών.
Αυτό σημαίνει πως οι Έλληνες δοσίλογοι δεν θα πριμοδοτούνται εκλογικά από τα φιλαράκια του Ταχίρ Μήτσι όταν αυτά θα λάβουν την ελληνική υπηκοότητα.
Καλύτερα ίσως: θα φαίνεται ξεκάθαρα ποιός ψηφίζει τί εκτός και αν ο εθνομηδενισμός των Συνασπισμένων και λοιπών φθάσει στο σημείο να απαρνηθούν τον τΣΥΡΙΖΑ για χάρη του κόμματος Τσενάι!
Ε αν το δούμε κι αυτό, να συρρικνωθεί ο κύριος εκφραστής του νεοταξισμού στην Ελλάδα χάριν κόμματος αλβανών μεταναστών, χαλάλι στο νέο "παιντί" της ελληνικής πολιτικής!
Πέραν όμως της αστείας πλευράς της υπόθεσης, πρέπει να προβληματισθούμε από την είδηση του νέου κόμματος και να προχωρήσουμε σε οδυνηρές πλην απαραίτητες διαπιστώσεις:

1.Οι μετανάστες (οι αλβανοί τουλάχιστον) έχουν πια ριζώσει στον τόπο μας και έχουν αποκτήσει αρκετά ερείσματα ώστε να δημιουργούν εδώ λόμπυ, το οποίο συντονίζεται άριστα με το -ως γνωστόν πανίσχυρο- αλβανικό λόμπυ στις ΗΠΑ.
Σημειώνεται πως το αλβανικό λόμπυ στις ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να αλωνίζει στην Ελλάδα αν υπήρχε Ελληνικό λόμπυ στις ΗΠΑ (άλλος μύθος που πρέπει να συζητηθεί και να καταρριφθεί).
2.Έχουν δημιουργήσει τοπική άτυπη (ίσως και τυπική και δεν το ξέρω) ηγετική ομάδα που συσπειρώνει, συντονίζει και κατευθύνει την εδώ κοινότητά τους.
3.Τα δύο ανωτέρω δεδομένα δημιουργούν απορίες για τη στάση των Ελληνικών αρχών: αν και τί και πώς το γνώριζαν και τι έπραξαν ή δεν έπραξαν για να το αποτρέψουν.
4.Συνακόλουθα, τα νέα δεδομένα δείχνουν πως το εγχώριο πια αλβανικό λόμπυ, έχει στενές σχέσεις με "ελληνικά" επιχειρηματικά συμφέροντα και κύκλους που όχι μόνο επιλήσμονες της προέλευσής τους είναι αλλά και προθυμοποιούνται να αναλάβουν το ρόλο του σύγχρονου Εφιάλτη προκειμένου να καρπωθούν οφέλη!
(Άραγε ποιά οφέλη;;; πρέπει να ερευνηθεί αυτό.)
Η κατάσταση αυτή είναι μία ακόμη απόρροια του δυστυχήματος ότι ως έθνος έχουμε από καταβολής νεοελληνικούς κράτους παρασιτική, μεταπραττική, ξενομανή και ξενοτραφή άρχουσα τάξη ("Μιγάδες" που έλεγε ο αείμνηστος Νίκος Βεργίδης), στερούμενη και του πραγματικού ίχνους εθνικής συνείδησης και που -το χειρότερο- αντιλαμβάνεται τη χώρα ως τσιφλίκι της το οποίο μπορεί κάλλιστα να εκποιήσει και να πουλήσει σε όποιον δίνει τα περισσότερα -ακόμη και αν προέρχεται από εχθρική χώρα!
Ούτε καν εθνική αστική τάξη δεν ευτυχήσαμε να έχουμε!
μόνο απόγονους μαυραγοριτών, δοσιλόγων σε Γερμανούς, Άγγλους και Αμερικανούς, έμπορες, εργολάβους και κρατικοδίαιτους λαμογιοεπιχειρηματίες!
5.Η ελληνική επιχειρηματική διείσδυση στην Αλβανία, αποδεικνύεται -όπως και στην περίπτωση των Σκοπίων- μπούμερανγκ λόγω της απουσίας εθνικής συνείδησης των επιχειρηματιών μας αλλά και της απουσίας κρατικής βούλησης που θα τους ανάγκαζε να κάνουν "αυτό που πρέπει": έτσι αντί οι ελληνες επενδυτές να χειραγωγήσουν μέσω των επενδύσεων στην Αλβανία την αλβανική πολιτική ηγεσία και να τη μανιπουλάρουν υπέρ των ελληνικών συμφερόντων (κρατικών και των ξεχασμένων βορειοηπειρωτών), και οι άνθρωποι αυτοί που θα έπρεπε να ήταν η αιχμή του δόρατός μας, έγιναν αρωγός του νεοδημιουργηθέντος αλβανικού λόμπυ στην Ελλάδα και θα πιέζουν εξ ονόματός του την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση δήθεν "για να μην κινδυνεύσουν οι επενδύσεις" τους στο αλβανικό έδαφος.
Χάσαμε θέσεις εργασίας και εισόδημα απλώς και μόνο για να "γνωρισθούν" τα λαμόγια μας με τα νεοφώτιστα αλβανικά και να στήσουν δουλειές και ίντριγκες πάνω στον κόρφο της χώρας μας!
Πρέπει πια να πούμε την αλήθεια για την περιβόητη και πολυδιαφημισμένη "ελληνική διείσδυση στα Βαλκάνια", πόσο βλαπτική για τα συμφέροντά μας είναι!
6.Οι δοσίλογοι των βορειοηπειρωτών, επιβραβεύονται και αναλαμβάνουν ρόλο στην... Ελλάδα!
Τυγχάνει να γνωρίζω πως ο Ταχίρ Μίτσι, ΔΕΝ είναι Τουρκαλβανός όπως δηλώνει το όνομά του αλλά Ελληνικής καταγωγής κάτοικος χωριού της περιφέρειας Χειμάρρας.
Η ιστορία του ακολουθεί τα χνάρια πολλών άλλων Ελλήνων βορειοηπειρωτών (Παντελή Μάικο, Αλεξάντερ Μέξι, Άλφρεντ Μωυσίου, Φάτος Νάνο κτλ.) που επί καθεστώτος Ενβέρ Χότζα επέλεξαν τον εξαλβανισμό ως οδό αναρρίχησης στα δημόσια αξιώματα της Αλβανίας και προσπορισμού προνομίων.
Μετά το 1991, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι στελεχώνουν το αλβανικό "βαθύ κράτος" με ξεκάθαρα εθνικιστικό αλλά και επιχειρηματικό προσανατολισμό: αφ'ενός να αλλοιώσουν δημογραφικά τις μειονοτικές περιοχές, αφ'ετέρου να καταπατήσουν τις μειονοτικές περιουσίες και να καρπωθούν τα παραθαλάσσια "φιλέτα" για "τουριστική ανάπτυξη" σε συνεργασία με ευρωπαίους επιχειρηματίες (βλέπε Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Club Med κτλ).
Με άλλα λόγια αντί ανθρώπους σαν το Μήτση να τους δικάσουμε για δοσιλογισμό και προδοσία του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού (επί Χότζα) και καταπατήσεις των περιουσιών του (έκτοτε) και ως ενεργούμενα ξένων συμφερόντων, τους αναγάγουμε σε παράγοντες της ελληνικής πολιτικής ζωής...
Επιστροφή στην κορυφή
Το μπλόκο της Κοκκινιάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 12:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μου είναι απίστευτη αυτή η είδηση. Δεν θέλω να την πιστέψω. Αν και όπως και άλλοι υποθέτω, υπήρξα και εγώ Κασσάνδρα εκείνες της μέρες όταν είδα τον οίστρο όλων των πρακτόρων για ένα "καημένο παιδί" που δεν το αφήνει ε ξενοφοβική ελληνική κοινωνία να παρελάσει. Κάποια στιγμή εντούτοις αναρωτήθηκα "τί να φταίει το ίδιο το παιδί". Όμως όταν έμαθα "φεύγει για την Αμερική για να σπουδάσει εκεί ο αριστούχος μαθητής" ήμουν πια σίγουρος: αυτός μια μέρα θα πιεί αιματάκι. Έχουμε αρκετούς που μας πίνουν το αιματάκι, το "παιντί" ας βρεί άλλους να τους πιεί το αίμα: Την Αννούλα Διαμαντοπούλου, τη Θάλεια Δραγώνα και τον κύριο Αλογοσκούφη με τα στρουμπουλά μαγουλάκια.
Επιστροφή στην κορυφή
Β.Η
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 04, 2007 3:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΠΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το Βορειοηπειρωτικό Φόρουμ και η Ένωση Χιμαριωτών, με αφορμή τα όσα απαράδεκτα μεθοδεύονται από τις αλβανικές αρχές για την υφαρπαγή των περιουσιών μας και την αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης των μειονοτικών περιοχών, ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση στις 5 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. πορείας διαμαρτυρίας προς την Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα (Φιλοθέη).
Καλούμε όλους τους Βορειοηπειρώτες, όλες τις αδελφότητες και όλους τους συλλογικούς φορείς του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού να δώσουν βροντερό παρόν στην πορεία. Οι απαράδεκτες σοβινιστικές πρακτικές των διαδόχων του Ενβέρ Χότζα θα πρέπει να σταματήσουν εδώ! Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να υφαρπάξει τις περιουσίες μας και να μας διώξει από την γη των προγόνων μας. Θα αγωνιστούμε με δυναμισμό και επιμονή για την δικαίωσή μας.

Είναι ζήτημα επιβίωσης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Όλοι στην πορεία διαμαρτυρίας της 5ης Νοέμβρη!
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 05, 2007 1:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Tο άρθρο αυτό απλώς επιβεβαιώνει τους φόβους όλων ημών των "συνωμοσιολόγων" Ελλήνων, που "μαντεύαμε" τί θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.

Δυστυχώς θα δουν πολλά ακόμη τα μάτια μας. Δεν είμαστε ούτε στην αρχή.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Anathema



Ένταξη: 24 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 90

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 8:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ"

Τώρα και η εφημερίδα "Η Αλήθεια" της Θεσσαλίας έρχεται να το επιβεβαιώσει με δημοσίευμά της. Επίσης δίνει και το όνομα του Τσενάι ως επικεφαλή του κόμματος που πρόκειται να ιδρυθεί.

http://www.alithianews.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Anathema



Ένταξη: 24 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 90

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 8:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το άρθρο από την εφημερίδα "Η Αλήθεια" της Θεσσαλίας

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ"

Έτσι θα ονομάζεται το κόμμα του οποίου η ιδρυτική διακήρυξη είναι έτοιμη και ρυθμίζει τα πρακτικά ζητήματα για την παρουσία του στην Αθήνα.

Κάποιες πληροφορίες θέλουν επικεφαλής αυτού του κόμματος τον Οδυσσέα Τσενάι (τον θυμάστε από τις αντιδράσεις στις μαθητικές παρελάσεις) ο οποίος σήμερα σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στη Βοστώνη.

Πίσω απ' το πολιτικό εγχείρημα φαίνεται ότι βρίσκεται, ως οικονομικός υποστηρικτής και ευεργέτης η American Bank of Albania που διαθέτει τρία υποκαταστήματα στην Ελλάδα και ανήκει κατά 100% στο Λόμπι των Αλβανοαμερικανών. Πάντως στην Αλβανία το θέμα όχι απλώς είναι γνωστό αλλά συζητείται ακόμα και επίσημα σε όλα τα κόμματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Anathema



Ένταξη: 24 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 90

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 20, 2008 1:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε στο δελτίο ειδήσεων του extra channel ο Άρης Σπίνος επιβεβαίωσε -όσα είχαμε δημοσιεύσει- ότι οι Αλβανοί ιδρύουν νέο κόμμα στην Ελλάδα και θα λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές του 2009.

Ο δημοσιογράφος που έκανε την αποκάλυψη- για εμάς καθόλου αποκάλυψη μιας και το είχαμε αναρτήσει και στα τέλη Οκτωβρίου του 2007 αλλά και πρόσφατα με πηγές από τον Αθηναϊκό και Θεσσαλικό τύπο- επικαλέστηκε έκθεση της ΕΥΠ που είχε στα χέρια του.

Κτίριο πέντε ορόφων, που είναι νοικιασμένο για λογαριασμό του κόμματος στο κέντρο της Αθήνας, χρηματοδοτείται από την αλβανική πρεσβεία και στηρίζεται από την εφημερίδα Albania Press που για πρώτη φορά είχαμε δει διαφήμιση στον κανάλι Alter πέρυσι και ήταν εξ’ ολοκλήρου στα αλβανικά και μετά από λίγους μήνες την βλέπουμε μέχρι και στο κρατικό κανάλι της ΝΕΤ.

Περισσότερα προσεχώς...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/02/blog-post_20.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες