Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 26, 2009 6:00 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Το εξαιρετικό αυτό κείμενο είναι γραμμένο από το μέλος
«Πήγασος».
Είναι και εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21714#21714
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 26, 2009 5:38 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Όπως έχουν γράψει και άλλοι χρήστες/επισκέπτες, αλλά και βάσει της γνώσης/διαίσθησης των περισσοτέρων λογικά σκεπτόμενων Ελλήνων, ζούμε σε δύσκολες και προβλέπονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες στο άμεσο μέλλον.

Η Παγκοσμιοποίηση αλλάζει προσωπεία με αστραπιαίες ταχύτητες. Έχει πολλές επιλογές, τις οποίες καλοπληρωμένα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Σκοπός άλλοτε να κρατήσει αποκοιμισμένους όσους, από την αδράνεια και τις φωνές άλλων, πιθανώς αποσυνδεθούν από την προπαγάνδα των αποχαυνωτικών media και ΤΗΛΕ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ - καθοδηγητών, άλλοτε πάλι επιχειρεί να ερίσει, να προκαλέσει διχόνοια, να προκαλέσει εσωτερικά μέτωπα και να κατευθύνει την Προσοχή σε τεχνητά προβλήματα δευτερευούσης σημασίας.

Στο όνομα της "αριστεράς", της "δεξιάς", του "εθνικισμού", των "δικαιωμάτων", της "δικαιοσύνης" της "επιστήμης", γενικότερα, κάποιας ΤΑΜΠΕΛΑΣ, ο κόσμος οδηγείται και κατευθύνεται να διαλέξει μεταξύ ψευδό διλημμάτων.

Φανατίζεται, γίνεται έτοιμος να αλληλοσπαραχτεί, συνάμα όμως, παραμένει αποκοιμισμένος να παρακολουθεί εντυπωσιασμένος και αμέτοχος στο Θέατρο Σκιών που συνεχίζει καθημερινά να προβάλει τις "ευρηματικές" Παραστάσεις του.

Ότι αντιστέκεται στοχοποιείται.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΚΟΙΝΗ Λογική, Λογική γενικότερα, Αξίες, Έθνος, Θεσμοί, πρέπει ολοκληρωτικά να αποδυναμωθούν για την ΚΩΛΟ Τάξη που ΔΕΝ είναι νέα, αλλά αντιθέτως παλαιά, με άπληστα αυξανόμενες προσδοκίες και στόχους που δεν είναι άλλοι από την 1 (ΜΙΑ) - Παγκόσμια "κυβέρνηση", "δικαιοσύνη", "θρησκεία", "επιστήμη" με όπλο την "οικονομία". (Και όπου αυτή αργεί, επιβολή αυτών δια των όπλων, των μισθοφορικών στρατών, και των πολυεθνικών εταιριών).

Ας χαίρονται την "νέα" Τάξη τους όσοι την υπηρετούν.
Το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι με το μέρος τους και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που περνάει αυτό γίνεται όλο και απόλυτο, ισχυρό, μονόμπαντο.

Έχει επιτύχει να δημιουργήσει και ελέγχει το "ρεύμα" που έντεχνα διαμορφώνουν καθημερινά, "μάθηση" δια της επαναλήψεως), οι χρυσοπληρωμένοι τηλε-καθοδηγητές - "ευαγγελιστές" του.

Και ως "ρεύμα", μπορεί και προσφέρει περισσότερες "ευκαιρίες", κάλυψη, πλάτες και ανοχή, για όσους πολεμούν και τάσσονται υπέρ του.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ.

Το INTERNET ΣΥΝΤΟΜΑ θα αποκαλυφθεί ότι αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της Νέας Τάξης. Σχεδιάστηκε για να ελέγχεται από δημιουργίας του. Το μέσο που ακόμη και τώρα θεωρείται η τελευταία ελπίδα της ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης - αντίστασης, ΠΟΛΥ σύντομα θα γίνει ξεκάθαρο σε όσους μπορούν να το αντιληφθούν, ότι θα χρησιμοποιηθεί για τον ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο λόγο. (Όπως τόσα και τόσα πράγματα, ιδέες, και εφευρέσεις).


Όταν λοιπόν το INTERNET, έχει πλήρως αντικαταστήσει ως μέσον ενημέρωσης και έκφρασης το χαρτί ως μέσω πληρέστερης ενημέρωσης.

Όταν το χρήμα όπως το έχουμε γνωρίσει θα εξαφανιστεί τελείως και θα υπάρχει μόνο το ηλεκτρονικό.
(Ως τελικό αποτέλεσμα της σημερινής ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ de facto αποδοχής του "μοντέλου" - CREDIT ECONOMY - ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΗΜΟΥ Οικονομίας με ΠΑΝΤΑ θετικό πρόσημο ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ - Να χρωστάς ΠΑΝΤΑ δηλαδή) - και με μπροστάρηδες μεταξύ άλλων τους: Trilateral Commitee, USA, ECB, FED, BIS, SDR).

Όταν γενικότερα, το ηλεκτρονικό BIT (0,1), αντικαταστήσει σε όλα το ΧΑΡΤΙ, και καθιερωθεί ως το μόνο μέσο, τότε ο ολοκληρωτισμός θα έχει βρεθεί μια ανάσα από την παγκόσμια κυριαρχία του.

Και τότε, το χαρτί θα αποτελεί ΞΑΝΑ το ΜΟΝΟ μέσο για ενημέρωση, επικοινωνία και επιβίωση.

Υπό το παραπάνω πρίσμα, το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ, οι άνθρωποι και οι ΙΔΕΕΣ που αυτό εκπροσωπεί, ήταν και ευελπιστώ να παραμείνει ένας από τους λίγους Φάρους φωτός στο σκοτάδι που καθημερινά απλώνεται όλο και περισσότερο.

Κουράγιο, Σοφία, Πίστη στις Ανώτερες Αρχές και Ιδέες, Υπομονή, Επιμονή, Αλληλεγγύη και Δύναμη για Αγώνα οι ευχές μου στους Ανθρώπους του Περιοδικού και σε όλους τους Λογικά σκεπτόμενους Ανθρώπους.

Και ΑΝ είναι, ας γραφτεί στην Ιστορία, ότι το ΡΕΣΑΛΤΟ ήταν και από τους μπροστάρηδες στους Αγώνες κατά της επικράτησης του ΝΕΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ των παγκόσμιων μονοπωλίων, της "ελεύθερης αγοράς", των πατεντών, της τοκογλυφίας και της φιλαργυρίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2

Η ψήφος μας στις επερχόμενες εκλογές, ίσως φανεί ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ από ποτέ, τουλάχιστον όσον αφορά τις τελευταίες δεκαετίες.

Ας κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του και ας το κρατήσει ΜΥΣΤΙΚΌ όπως προβλέπεται, ΠΟΙΟ κόμμα καλύτερα πιστεύει ότι ΕΝΑΝΤΙΏΝΕΤΑΙ στην Παγκοσμιοποίηση.

ΚΑΘΕ ενέργεια και σκέψη μετράει.

Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 26, 2009 12:09 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Το έχουμε αναλύσει σε σωρεία άρθρων το φαινόμενο της τρομοκρατίας.

Ανάλογα με τις συγκυρίες καθορίζεται και η μάσκα των συμμοριών.

Στατολογήσεις αναλώσιμων υλικών υπάρχουν από παντού. Απλώς αυτοί οι "στρατοί" χρησιμοποιούνται ανάλογα με την πολιτική συγκυρία και τους στόχους των σπονσόρων και των μυστικών υπηρεσιών.

ΣΗΜΕΡΑ τα άλλοθι και τα τεκμήρια, καθώς και τα αναλώσιμα υλικά αναζητούνται από τα αριστερά: Αυτό προωθει πιο αποτελεσματικά τους νεοταξικούς σχεδιασμούς.

Αν ανατρέξεις στις σελίδες του φόρουμ και στο περιοδικό θα ανακαλύψεις πολλές αναλύσεις.

Μην κοιτάζεις τα πράγματα ανάλογα με τις ιδεολογικές σου παρωπίδες και το αντι-αριστερό σου μένος.

Μελέτησε και λίγο τη θεωρία και την πρακτική των αριστερών και αναρχικών κινημάτων και θα διαπιστώσεις ότι ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με όλα αυτά...
ΚΑΠΟΙΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 26, 2009 11:35 am    Θέμα δημοσίευσης: οχι απενοχοποιηση των αριστεροαναρχικων αλητων

Δεν συμφωνούμε με την λογική του Ροβεσπιερου, απενοχοποιησης των αναρχικών.
Λέει ότι δεν πρέπει να τα βάλουμε με αυτούς και με τους ακροαριστερους αλλά με αυτους που ειναι πίσω απο αυτούς.
Τότε ας μας απαντήσει ο κ.Ροβεσπιερος γιατί δεν δέχεται όλη η Αθήνα, το Ρεσάλτο όπως και άλλοι επιθέσεις απο τους δεξιους και συνέχεια οι αναρχικοί είναι πίσω απο τις καταστροφες;
Αν ήταν έτσι όπως λέει ο Ροβεσπιέρος τότε θα έπρεπε να απειλούνταν η Αθήνα και το Ρεσάλτο και απο ακροαριστερους και αναρχικους και απο δεξιους.
Όμως οι καταστροφές και οι βανδαλισμοι συνεχεια προερχονται απο τους αναρχοαριστερους.
Επισκέπτης απο ΠΚ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 25, 2009 8:38 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Η αλληλεγγύη απένατι σε πράξεις απόλυτου τραμπουκισμού και ολοκληρωτικής έμπνευσης, όπως το κάψιμο των γραφείων του ¨ρεσάλτο¨ θα έπρεπε να είναι δεδομένη. Με λύπη μου διαπιστώνω πως δέν είναι έτσι.

Σαν πολίτης που θέλει να θεωρεί εαυτόν κριτικά σκεπτόμενο, δηλώνω πως θεωρώ εντελώς απάραδεκτη την επίθεση στα γραφεία σας και, ακόμη χειρότερη, την ανοχή και ¨κατανόηση¨ που διαπιστώνω σε τέτοιες ενέργειες απο συγκεκριμένους ιστοτόπους και τους χρήστες τους. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει η διαφωνία μου σε πλείστα ζητήματα μαζί σας. Ούτε έχει σημασία η συμφωνία μου σε κάποια άλλα.
Η φασιστική λογική που καίει ό΄τι δεν συμφωνεί μαζί της είναι ο κοινός εχθρός. Όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε συζητώντας.
Λαλακης21
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 25, 2009 5:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: old threats.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=944993

Το θυμάστε αυτό παίδες; Μήπως έφτασε το "πλήρωμα του χρόνου" για τις απειλες; Μαλλον έτσι φαίνεται.
κριτίας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 25, 2009 12:06 am    Θέμα δημοσίευσης:

Επιβεβαιώνεται η ρήση του Θύμιου Παπανικολάου για "χρήσιμους ηλίθιους" που αξιοποιούνται από το παρακράτος.

Είμαι συνδρομητής του Ρεσάλτο και αν και δε συμφωνώ σε όλα του αναγνωρίζω πως είναι ένα γνήσια πατριωτικό, αριστερό φόρουμ.

Ανέβασα ήδη μια ανάρτηση στο blog μου (http://kkritias.blogspot.com/) σαν το ελάχιστο δυνατό που μπορώ να κάνω.
Τ.Ν. (Επισκέπτης)
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 4:31 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Δεν γνώριζα το Ρεσάλτο. Δεν γνωρίζω τον Θύμιο για τον οποίο πολλοί εδώ τρέφουν σεβασμό. Δεν είμαι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, και απο θρησκευική άποψη είμαι άθεος.

Ενημερώθηκα για την ύπαρξη του 'Ρεσάλτο' "έμμεσα". Συγκεκριμένα, περνώντας προχθές το απόγευμα (18.50) έξω από τα γραφεία του, και χωρίς να γνωρίζω ότι βρίσκονται εκεί (αφού όπως είπα, δε γνώριζα το Ρεσάλτο) είδα τα τρία όχήματα της Πυροσβεστικής και τα συγκεντρωμένα ΜΑΤ.

Εν τέλει, ένα έχω να πω. Παρά τις όποιες διαφωνίες όλων ημών μεταξύ μας, νομίζω ότι όλοι αναρωτιόμαστε που πήγαν εκείνοι οι παλιοί αριστεροί, που έπαιζαν το κεφάλι τους για τον εκδημοκρατισμό της κοινωνίας. Που δεν κρύβονταν και δεν φοβούνταν την εξουσία.

Ποιοι ειναι αυτοί που κρυφά πυρπολούν και εκφοβίζουν; Γιατί είναι ''φασίστας'' όποιος γραψει κάτι επώνυμα, και είναι ''αντιφασίστες'' όσοι υπογράφουν (ας το πούμε ετσι...) σε αφίσες ως ''συντροφοι/συντρόφισσες'';

Δεν θα ισχυριστώ πως οποιος αυτοχαρακτηρίζεται αναρχικός είναι όργανο κάποιων. Αν όμως ΔΕΝ ειναι όργανα κάποιων, τότε ακόμα χειρότερα γι'αυτούς, διότι θα πρέπει να παραδεχτούν ότι η τσογλανιά είναι καθαρά δικής τους εμπνεύσεως.

Άλλωστε, καιρό τώρα, το βασικό επιχείρημα των αναρχικών, είναι: ''ξέρουμε που μένεις''.

Αυτά τα ολίγα, σεβόμενος το χώρο σας. Καλή συνέχεια και κανείς ελέυθερος και ειλικρινής άνθρωπος, από κάθε πολιτικόώρο και άποψη, να μη φοβάται τις συμμορίες.
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 1:39 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Η Οργή είναι κακός κλειδούχος της σκέψης

Η διήμερη «ψυχική» και πνευματική μας «αποδόμηση» τελείωσε. Ξανά πάλι στον πολιτικό αγώνα.


Δεν γράφαμε αυτό το διήμερο, όχι γιατί είχαμε πάθει κανένα «σοκ», εξάλλου όλα τα περιμένουμε από τους ποικίλους ιμάντες του νέου φασισμού, αλλά διότι ήταν πολλά πρακτικά ζητήματα που έπρεπε να κάνουμε…

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας, όπως και πολλούς από τους ιδεολογικούς και πολιτικούς αντιπάλους μας, για τη θερμή συμπαράστασή τους: Αυτή η συμπαράσταση μας συγκλόνισε πολύ περισσότερο από το τρομοκρατικό κτύπημα…

Στο θέμα μας τώρα.

Πολλοί φίλοι, μέσα στη δικαιολογημένη οργή τους απλοποιούν πολιτικά πολύ τα πράγματα.

Το να θεωρούμε ότι, τα νέα αυτά φασιστικά τάγματα που βάζουν φωτιές, καταστρέφουν και τρομοκρατούν, τα κάνουν μόνο από διαστροφή είναι μέγα πολιτικό λάθος.

Αναμφίβολα διακατέχονται από ποικίλες διαστροφές (πολιτικές και ψυχολογικές), αλλά αυτό είναι το σύμπτωμα ενός χαρακτήρα-προβοκάτορα, ενός χαρακτήρα εκτελεστή κάποιων μηχανισμών: Είναι η αρρώστια που έχουν οι μπράβοι και τα εκτελεστικά όργανα μιας πιο εφιαλτικής νόσου: Αυτής των μηχανισμών και των μυστικών υπηρεσιών του κεφαλαίου, του κράτους και του παρακράτους του, καθώς και των ποικίλων σπονσόρων τους (Σόρος και λοιποί).

Όταν μένουμε στη διαστροφή των «πιονιών», των «εκτελεστών» συμβολαίων (τέτοιοι είναι οι «σέχτες» και άλλα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούνται, σαν αυτό που μας έκαψε), επικαλύπτουμε και ουσιαστικά αθωώνουμε τους σχεδιαστές και πολιτικούς καθοδηγητές, τις κεντρικές εστίες αυτής της φασιστικής διαστροφής: Το κράτος, το παρακράτος, τις μυστικές υπηρεσίες τους και τα πολυπλόκαμα «ιδεολογικά» και «επιδοτούμενα» πολιτικά τους δίκτυα…

Οι «εκτελεστές» (Σέχτες, αυτοί που έκαψαν το ΡΕΣΑΛΤΟ και όλα τα ψευδώνυμα με τις κόκκινες ταμπέλες) δεν καίνε και δεν καταστρέφουν από ψυχολογική διαστροφή, από βίτσιο (αν ήταν έτσι θα είχανε συλληφθεί εδώ και δεκάδες χρόνια). Καταστρέφουν, πυρπολούν και τρομοκρατούν επαγγελματικά, εκτελώντας εντολές παρακρατικών δικτύων που τους καλύπτουν.

Σε αυτά τα δίκτυα πρέπει να επικεντρώνουμε τις καταγγελίες μας και τις αποκαλύψεις.

Να μιλάμε καθαρά: Ποια είναι αυτά τα δίκτυα, τι επιδιώκουν, από ποιους κατευθύνονται, από ποιους επιδοτούνται και λοιπά.

Αν περιοριζόμαστε στις διαστροφές των άρρωστων εκτελεστών αποκρύβουμε τους οργανωτές και καθοδηγητές αυτών των φασιστικών πρακτικών, καθώς και τους πολιτικούς τους στόχους.

Συγκαλύπτουμε τούτα τα ουσιαστικά: ότι είναι οι μυστικές υπηρεσίες που εκτελούν επαγγελματικά αυτές τις πράξεις, έχοντας σαν άλλοθι και ομπρέλα κάποιους «χρήσιμους ηλιθίους» και ακόμα: Αυτές οι μυστικές υπηρεσίες και τα παρακρατικά κέντρα καθοδηγούνται από τους πλανητικούς μηχανισμούς της Νέας Τάξης, μηχανισμοί με πολύ καθαρούς και συγκεκριμένους ιδεολογικούς, πολιτικούς και εθνικούς στόχους εναντίον της ελληνικής κοινωνίας…

ΟΤΑΝ δεν κατανοήσουμε αυτό πέφτουμε θύματα και ενός δεύτερου πολιτικού λάθους: Ότι αυτοί οι διεστραμμένοι είναι Αναρχικοί, αριστεριστές και γενικά αριστεροί.

ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την Αριστερά και τον Αναρχισμό. Μπορεί να στρατολογούν από τα απολιτικά απορρίμματα της αριστεράς, κυρίως όμως από τον κοινωνικό, απολιτικό υπόκοσμο, μπορεί να φοράνε «κόκκινες προβιές», αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά: Ούτε στη θεωρία ούτε στην πρακτική.

Οι εστίες που εμφανίζονται φυσικά με αριστερό μανδύα και άλλες επιδοτούμενες αριστερίστικες σέχτες αποτελούν κατασκευάσματα ή «παρακρατικές δικτυώσεις». Αυτές φυσικά πρέπει να ξεσκεπάζονται…

Αλλά όχι στο όνομα αυτών των νεοταξικών «αριστερών» εστιών να τσουβαλιάζουμε τον αριστερό ή τον αναρχικό χώρο.

Αυτή η μετάθεση της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών στην αριστερά ή στον Αναρχικό χώρο συγκαλύπτει τους πραγματικούς ενόχους και τους πολιτικούς σχεδιασμούς του παρακράτους και της Νέας Τάξης.

Αυτά προς το παρόν…
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 12:29 pm    Θέμα δημοσίευσης:

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΓΕΝΗ ΨΥΧΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ
ΛΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
ένας αναγνώστης σας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 10:15 am    Θέμα δημοσίευσης:

Θα δημοσιευτεί η σημείωση που άφησαν σε κανένα ΜΜΕ? Διότι βλέπω τα ΜΜΕ πολύ μετριοπαθή.

Ένας αναγνώστης σας από Κύπρο..
ΦΙΛΟΘΕΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 11:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Εκφράζω και εγώ την συμπαράστασή μου στο Ρεσάλτο που αγωνίζεται για Ορθοδοξία και Ελλάδα.
Οι αναρχικοί ήταν ανέκαθεν φασιστοειδή καθίκια που παραπλανούσαν τους απογοητευμένους και ανερμάτιστους νέους.
λ.ζ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 10:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: τι να πεις

η δημοκρατια στην ελλαδα πνεει τα λοισθια...τραγικη η παρακμη του τοπου!μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν μια χουφτα χουλιγκανια...
Γιώργος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 9:43 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ψάχνω στο νετ, τίποτα, καμία αναφορά από τα ΜΜΕ.
Ντροπή τους! Όχι σε αυτούς που το έκαναν, τη δουλειά τους κάνουν με επιτυχία, αλλά ντροπή σε αυτούς που το κρύβουν.
Τη συμπαράσταση όλων μας εννοείτε πως την έχετε!
Και αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς!
Αριστείδης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 8:41 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ολόψυχη η συμπαράστασή μου προς το Ρεσάλτο και προς κάθε πατριώτη-αγωνιστή που απειλείται. Αν νομίζουν ότι μας τρόμαξαν γελιούνται. Δεν φοβόμαστε τους τραμπούκους. Είμαστε αγνοί, είμαστε μαχητικοί, είμαστε περισσότεροι. Είμαστε ο λαός...

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group