Συγγραφέας Μήνυμα
Πήγασος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 26, 2009 3:13 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Όπως έχουν γράψει και άλλοι χρήστες/επισκέπτες, αλλά και βάσει της γνώσης/διαίσθησης των περισσοτέρων λογικά σκεπτόμενων Ελλήνων, ζούμε σε δύσκολες και προβλέπονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες στο άμεσο μέλλον.

Η Παγκοσμιοποίηση αλλάζει προσωπεία με αστραπιαίες ταχύτητες. Έχει πολλές επιλογές, τις οποίες καλοπληρωμένα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Σκοπός άλλοτε να κρατήσει αποκοιμισμένους όσους, από την αδράνεια και τις φωνές άλλων, πιθανώς αποσυνδεθούν από την προπαγάνδα των αποχαυνωτικών media και ΤΗΛΕ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ - καθοδηγητών, άλλοτε πάλι επιχειρεί να ερίσει, να προκαλέσει διχόνοια, να προκαλέσει εσωτερικά μέτωπα και να κατευθύνει την Προσοχή σε τεχνητά προβλήματα δευτερευούσης σημασίας.

Στο όνομα της "αριστεράς", της "δεξιάς", του "εθνικισμού", των "δικαιωμάτων", της "δικαιοσύνης" της "επιστήμης", γενικότερα, κάποιας ΤΑΜΠΕΛΑΣ, ο κόσμος οδηγείται και κατευθύνεται να διαλέξει μεταξύ ψευδό διλημμάτων.

Φανατίζεται, γίνεται έτοιμος να αλληλοσπαραχτεί, συνάμα όμως, παραμένει αποκοιμισμένος να παρακολουθεί εντυπωσιασμένος και αμέτοχος στο Θέατρο Σκιών που συνεχίζει καθημερινά να προβάλει τις "ευρηματικές" Παραστάσεις του.

Ότι αντιστέκεται στοχοποιείται.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΚΟΙΝΗ Λογική, Λογική γενικότερα, Αξίες, Έθνος, Θεσμοί, πρέπει ολοκληρωτικά να αποδυναμωθούν για την ΚΩΛΟ Τάξη που ΔΕΝ είναι νέα, αλλά αντιθέτως παλαιά, με άπληστα αυξανόμενες προσδοκίες και στόχους που δεν είναι άλλοι από την 1 (ΜΙΑ) - Παγκόσμια "κυβέρνηση", "δικαιοσύνη", "θρησκεία", "επιστήμη" με όπλο την "οικονομία". (Και όπου αυτή αργεί, επιβολή αυτών δια των όπλων, των μισθοφορικών στρατών, και των πολυεθνικών εταιριών).

Ας χαίρονται την "νέα" Τάξη τους όσοι την υπηρετούν.
Το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι με το μέρος τους και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που περνάει αυτό γίνεται όλο και απόλυτο, ισχυρό, μονόμπαντο.

Έχει επιτύχει να δημιουργήσει και ελέγχει το "ρεύμα" που έντεχνα διαμορφώνουν καθημερινά, "μάθηση" δια της επαναλήψεως), οι χρυσοπληρωμένοι τηλε-καθοδηγητές - "ευαγγελιστές" του.

Και ως "ρεύμα", μπορεί και προσφέρει περισσότερες "ευκαιρίες", κάλυψη, πλάτες και ανοχή, για όσους πολεμούν και τάσσονται υπέρ του.


[b]ΣΗΜΕΙΩΣΗ.[/b]

Το INTERNET ΣΥΝΤΟΜΑ θα αποκαλυφθεί ότι αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της Νέας Τάξης. Σχεδιάστηκε για να ελέγχεται από δημιουργίας του. Το μέσο που ακόμη και τώρα θεωρείται η τελευταία ελπίδα της ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης - αντίστασης, ΠΟΛΥ σύντομα θα γίνει ξεκάθαρο σε όσους μπορούν να το αντιληφθούν, ότι θα χρησιμοποιηθεί για τον ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο λόγο. (Όπως τόσα και τόσα πράγματα, ιδέες, και εφευρέσεις).


Όταν λοιπόν το INTERNET, έχει πλήρως αντικαταστήσει ως μέσον ενημέρωσης και έκφρασης το χαρτί ως μέσω πληρέστερης ενημέρωσης.

Όταν το χρήμα όπως το έχουμε γνωρίσει θα εξαφανιστεί τελείως και θα υπάρχει μόνο το ηλεκτρονικό.
(Ως τελικό αποτέλεσμα της σημερινής ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ de facto αποδοχής του "μοντέλου" - CREDIT ECONOMY - ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΗΜΟΥ Οικονομίας με ΠΑΝΤΑ θετικό πρόσημο ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ - Να χρωστάς ΠΑΝΤΑ δηλαδή) - και με μπροστάρηδες μεταξύ άλλων τους: Trilateral Commitee, USA, ECB, FED, BIS, SDR).

Όταν γενικότερα, το ηλεκτρονικό BIT (0,1), αντικαταστήσει σε όλα το ΧΑΡΤΙ, και καθιερωθεί ως το μόνο μέσο, τότε ο ολοκληρωτισμός θα έχει βρεθεί μια ανάσα από την παγκόσμια κυριαρχία του.

Και τότε, το χαρτί θα αποτελεί ΞΑΝΑ το ΜΟΝΟ μέσο για ενημέρωση, επικοινωνία και επιβίωση.

Υπό το παραπάνω πρίσμα, το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ, οι άνθρωποι και οι ΙΔΕΕΣ που αυτό εκπροσωπεί, ήταν και ευελπιστώ να παραμείνει ένας από τους λίγους Φάρους φωτός στο σκοτάδι που καθημερινά απλώνεται όλο και περισσότερο.

Κουράγιο, Σοφία, Πίστη στις Ανώτερες Αρχές και Ιδέες, Υπομονή, Επιμονή, Αλληλεγγύη και Δύναμη για Αγώνα οι ευχές μου στους Ανθρώπους του Περιοδικού και σε όλους τους Λογικά σκεπτόμενους Ανθρώπους.

Και ΑΝ είναι, ας γραφτεί στην Ιστορία, ότι το ΡΕΣΑΛΤΟ ήταν και από τους μπροστάρηδες στους Αγώνες κατά της επικράτησης του ΝΕΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ των παγκόσμιων μονοπωλίων, της "ελεύθερης αγοράς", των πατεντών, της τοκογλυφίας και της φιλαργυρίας.

[b]ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2[/b]

Η ψήφος μας στις επερχόμενες εκλογές, ίσως φανεί ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ από ποτέ, τουλάχιστον όσον αφορά τις τελευταίες δεκαετίες.

Ας κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του και ας το κρατήσει ΜΥΣΤΙΚΌ όπως προβλέπεται, ΠΟΙΟ κόμμα καλύτερα πιστεύει ότι ΕΝΑΝΤΙΏΝΕΤΑΙ στην Παγκοσμιοποίηση.

ΚΑΘΕ ενέργεια και σκέψη μετράει.
Γιώργος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 9:21 pm    Θέμα δημοσίευσης:

ΑΛΕΞΙΑΔΗ έγραψε:
Τα φασιστικά πρακτορικά καθίκια μαζί με το λόχο από ψευτόμαγκες που έχουν στρατολογήσει...

Το κακό είναι πως αυτοί που τους χαρακτηρίζεις σαν ψευτόμαγκες νομίζουν ότι είναι αριστεροί ή αναρχικοί και νομίζουν πως καίγοντας το Ρεσάλτο έκαναν κάποια επαναστατική πράξη.
Δυστυχώς έτσι θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους, σαν αριστεροί και αναρχικοί καίγοντας περιοδικά ή δεν ξέρω τι καλυμενοι πάντα πίσω από μια κουκούλα.
Μέχρι τη στιγμή φυσικά που θα πάρουν από τον μπαμπά τους την επιχείρηση, ή που θα διοριστούν στο δημόσιο και θα βρίζουν μετά τον κάθε ένα, ιδεολόγο ή μη, που θα υψώσει τη φωνή του.
Το μεγαλύτερο κακό φυσικά είναι πως οι νέοι σήμερα νομίζουν πως επαναστατική πράξη είναι το να κάψεις ένα γραφείο, ένα αυτοκίνητο, μια τράπεζα. Εκεί, δυστυχώς, σταματά η επανάσταση. Το indymedia και τα διάφορα παρόμοια έχει κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω σε αυτόν τον τομέα!
Παραπλανημένοι όλοι τους και ελπίζω κάποια στιγμή να βγουν από αυτή την πλάνη και να δουν την πραγματική αλήθεια.
ΑΛΕΞΙΑΔΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 7:27 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Τα φασιστικά πρακτορικά καθίκια μαζί με το λόχο από ψευτόμαγκες που έχουν στρατολογήσει νομίζουν πως πουλώντας τρομοκρατία θα φιμώσουν τις ελάχιστες φωνές που τολμούν - ενάντια στο ρεύμα, και στις διαφόρων τύπων απειλές και επιθέσεις - να αρθρώσουν πραγματικά επαναστατικό λόγο. Κάνουν λάθος. Οι ενέργειες τους δείχνουν ποιοι είναι και πως αισθάνονται. Διότι είναι προφανές πως νιώθουν τρομοκρατημένοι. Σκιάχτηκαν μπροστά στις επιτροπές κατοίκων, φοβήθηκαν πως ο ελληνικός λαός έχει ανοίξει τα αυτιά και ακούει φωνές σαν το Ρεσάλτο και έχει ανοίξει και το στόμα του και μιλάει.
Καλά κάνουν και φοβούνται.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πως η τρομοκρατία τους θα μας φοβίσει. Το αντίθετο μας συσπειρώνει και μας ξυπνάει!

Ρεσάλτο τελικά τους έκανες γερό Ρεσάλτο! Συγχαρητήρια!

Και οι ταλαίπωροι κακόμοιροι χαφιέδες και τα τσιράκια τους νόμισαν πως καίγοντας σου τη φρεγάτα θα σε εκτοπίσουν από τον πόλεμο. Ας κοιτάνε από την άλλη μεριά του πλοίου τους λοιπόν.

Έχεις τη συμπαράσταση και τη βαθύτατη εκτίμηση όλων.
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 24, 2009 9:35 am    Θέμα δημοσίευσης:

Αγαπητο Ρεσαλτο,

Δεν ανηκω ιδεολογικα στο χωρο σας, ζω στο εξωτερικο και σας ειχα απλα ακουστα. Θα ηθελα να εκφρασω τη λυπη μου και την ηθικη συμπαρασταση στο περιοδικο σας, αυτες τις δυσκολες ωρες. Δυστυχως, στην Ελλαδα, ο φασισμος δεν υπαρχει μονο στα δεξια αλλα και στα αριστερα του πολιτικου φασματος, μονο που εκει απολαμβανουν δημοσιογραφικης ασυλιας, οποτε και αποκαλουνται "αντιρατσιστες", "αντιεξουσιαστες", κλπ, που χρησιμοποιωντας την εννοια της δημοκρατιας και του αντιρατισμου ως προπετασμα καπνου, ακολουθουν ανενοχλητοι φασιστικες τακτικες και υπηρετουν το ιδιο διεστραμμενες ιδεολογιες με αυτους της ακροδεξιας.


Το ποιος ειναι ο δημοκρατης και ο αντιρατσιστης, φαινετε απο τις φωτογραφιες που δειχνετε. Δεν ξερω τι συμφεροντα υπηρετουν , περαν της διεστραμμενης φυσης τους, αυτοι οι ερυθροι φασιστες, παντως και μονο το να προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αισχη τους, υπο την καλυψη του δημοκρατιας, ειναι κωμικοτραγικο. Δε νοειται δημοκρατια, οπου ο καθε αυτοκλητος σωτηρας-μπραβος της προβαινει σε βιαιες ενεργειες με σκοπο να στερησει απο ενα εντυπο τη δυνατοτητα να εχει φωνη, μονο και μονο επειδη δεν τους αρεσουν αυτα που γραφετε.


Ντρεπομαι πραγματικα για την κατασταση στην οποια εχει περιελθει η Ελλαδα.

Οι χαρακτηρισμοι του "ρατσιστη και αντιδημοκρατη", απο κατι τετοιους κυκλους, μονο παρασημο για σας μπορει να ειναι.

Οχι αλλη "δημοκρατια της κουκουλας". Η δημοκρατια πρεπει να μην κουκουλωνεται, να αναπνεει ελευθερα.

Σας ευχομαι καλο κουραγιο και να μπορεσετε να αναταξετε τις δυναμεις σας , ωστε να μην τους κανετε τη χαρη να σας φιμωσουν.

Φιλικα

Ελληνας του εξωτερικου
άσχετος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 10:18 pm    Θέμα δημοσίευσης:

tα φασιστήρια με την κουκούλα κάνανε προγρόμ,
Ο κόσμος όμως βλέπει και κρίνει και θα είναι παρών.
η "δημοκρατία" της κουκούλας και της μολότοφ.
ΘΑΛΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 8:57 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ιδού και η ... τουαλέτα των "επαναστατών"
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 4:40 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Η ιδεολογία του φασισμού
Δύο φωτογραφικές απεικονίσεις από την επίθεση στα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ




Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 10:12 am    Θέμα δημοσίευσης:

Από τα τριάντα τσογλανάκια που έκαψαν τα γραφεία του Ρεσάλτο στις 22/09/09, τα νεοφασιστάκια, τα λούμπεν κακομοίρικα, εξαθλιωμένα, πολιτικά αγράμματα, κομπλεξικά και γλοιώδη υποκείμενα, που το παίζουν αντιεξουσιαστές, αντιρατσιστές και λοιπές μπούρδες με τις οποίες μεγάλωσαν όλα τα παιδάκια των Ελλήνων μικροαστών, που θεωρούν τον εαυτό τους προοδευτικό ή/και «αριστερό» από τη δεκαετία του ’80 και ύστερα – από τα τριάντα λοιπόν τσογλανάκια με τις κουκούλες και τα κράνη, που ορκίζονται στο όνομα της «εξέγερσης» και λατρεύουν κάθε τι που δεν είναι ελληνικό, οι επίσημοι χαφιέδες καθοδηγητές ήταν τρεις ή τέσσερεις. Οι υπόλοιποι απλοί κρετίνοι. Όχι πολιτικοί κρετίνοι, αλλά πολιτισμικοί: προϊόντα του εξαμερικανισμού και της αποκτήνωσης των κοινωνικών στρωμάτων που από την μεταπολίτευση και ύστερα προσπάθησαν να πιάσουν με κάθε τρόπο την καλή και να «εκσυγχρονιστούν» (αλλά συνήθως απέτυχαν και περιθωριοποιήθηκαν). Πάντως είτε κατοικούν στο Περιστέρι, είτε στην Κηφισιά, γατζώθηκαν από τη νεοταξίτικη «αντιεθνικιστική» φρασεολογία για να πουλήσουν αριστερή ή και .... «επαναστατική» μούρη στους ομοίους τους.

Μια κοινή ιστορία με τους απόγονους των εξαθηναϊσμένων επαρχιωτών, που τώρα ντύνονται με μαύρα για να αποκτήσουν life style « αναρχικού» θα έλεγε κανείς. Ίσως. Αλλά το εγχώριο νούμερο που παριστάνει τον ανθρωπιστή, τον κοσμοπολίτη ή τον υπερασπιστή των «κολασμένων του καπιταλιστικού κόσμου», εργάζεται και δρα για να επιβάλλει τα κοινωνικά και πολιτισμικά πρότυπα ζωής που οργανώνουν την καρδιά της καπιταλιστικής κόλασης. Και όταν λέμε εργάζεται εννοούμε ότι εργάζεται ως τραμπούκος.

Αυτοί οι υπανάπτυκτοι λεχρίτες έχουν πράγματι μάθει να θαυμάζουν τις πολυάνθρωπες, εξατομικευμένες, πολυπολιτισμικές κοινωνίες της αδιαφορίας και της αγριότητας που βλέπουν στα αμερικάνικα σίριαλ και να περιφρονούν τους λαϊκούς ανθρώπους που είχαν την ατυχία να έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και μάλιστα από Έλληνες γονείς - συνεπώς, να θεωρούν την χώρα αυτή σαν δική τους, σαν πατρίδα τους. Τι μέγα πολιτικό αμάρτημα! Τα τσογλάνια έχουν μάθει, όπως όλοι οι δοσίλογοι και προδότες όλων των εποχών ότι πρέπει να μισούν την καταγωγή τους και να αδιαφορούν για τα προβλήματα λόγου χάρη εκείνων που ζουν και εργάζονται σήμερα στις γειτονιές της Αθήνας. Έχουν μάθει να περιφρονούν εκείνους που προσπαθούν να επιζήσουν ανάμεσα στις ασιατικές και αφρικανικές μάζες των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τους δρόμους και τις πλατείες και που βέβαια για να επιβιώσουν, όταν δεν επιδίδονται στο εμπόριο της πρέζας ή στο νταβατζιλίκι, μεταβάλλουν τις λαϊκές συνοικίες της πόλης σε μόνιμο ανατολίτικο παζάρι και σε μικρογραφία του Ισλαμαμπάντ. Αυτή την επιλεκτική προτίμηση ενάντια στον ελληνικό λαό που αποκαλούν μάλιστα «φασίστα» μόλις τολμήσει να διαμαρτυρηθεί, οι νέοι δοσίλογοι, υπό την κάλυψη του αστικού κράτους και της αστυνομίας, την έχουν βαφτίσει «αντιρατσισμό». Οργανωμένοι σε παρακρατικές συμμορίες, δημιούργησαν με την ανοχή του νεοελληνικού αστικού κράτους ένα πραγματικό παρακράτος στο κέντρο της Αθήνας με πρωτεύουσα τα Εξάρχεια. Θρασύδειλα μικροαστικά τομάρια, κάνουν το μαύρο άσπρο και παριστάνοντας τους προασπιστές της «αριστερής» πολιτικής ορθότητας, επιχειρούν να επιβάλλουν την (νέα) τάξη με πρόσχημα την αλληλεγγύη στους μετανάστες, για τις συνθήκες της πραγματικής τους ζωής και του ξεριζωμού τους από τις χώρες τους προφανώς αδιαφορούν ή τουλάχιστον προτιμάνε να μην μιλάνε (βλέπεις μια μπόμπα πάνω σε αμάχους στο π.χ. Αφγανιστάν "συμφέρει", αφού δημιουργεί αυτομάτως νέους πρόσφυγες πολέμου...).

Τα άθλια αυτά υποκείμενα, τα μικρά γουρουνάκια της νέας τάξης είναι ωστόσο γνωστά. Ή μπορούν να γίνουν παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τα καλύψει: Με ή χωρίς τη βοήθεια των δικτύων εντός των οποίων τα νεοφασιστικά γουρουνάκια νομίζουν ότι κρύβονται, τα παιδάκια αυτά με τα μαύρα γυαλάκια και ρουχαλάκια, τις κουκουλίτσες τους και τα κράνη τους, μπορούν εύκολα να εντοπιστούν και να ανασυρθούν από τη λάσπη τους. Χωρίς καμία αντιπαράθεση, χωρίς βίαια επεισόδια. Ένας κακός συλλογικός λύκος φαίνεται να υπόσχεται ότι τα Εξάρχεια δεν θα είναι σε λίγο καθόλου ασφαλές μέρος για μικρά μαύρα γουρουνάκια. Σε λίγο θα το κατανοήσουν. Όπως κάθε χαφιές, κάθε νούμερο, κάθε σκουλήκι, κάθε προβοκάτορας αναγκάζεται να κατανοήσει με το ζόρι αυτά που με τα επιχειρήματα και τη συζήτηση, ως ηλίθιος, προφανώς δεν μπορεί να καταλάβει.

Ο αόρατος κακός λύκος που περιφέρεται στις γειτονιές της Αθήνας.
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 10:04 am    Θέμα δημοσίευσης:

Τα αμερικανάκια της Αντίφα κλαίνε για τον Ισραήλ και τον Σιωνισμό, κλαίνε για τους νεκρούς πολίτες των Δίδυμων Πύργων (που όλο το show το είχε στήσει η CIA) αλλά δεν βλέπουν τα εκατομμύρια νεκρών του Ιρακ, της Παλαιστίνης και άλλων περιοχών που έχουν γίνει πεδία σφαγών για τους αμερικανούς και τους λοιπούς σιωνιστές. Αναρχικοί της πλάκας, μεγαλωμένοι με αμερικάνικα τηλεοπτικά σκουπίδια, με ιδεολογία τον τρόμο και την βία, και πάνω απ' όλα με την κάλυψη του παρακράτους, μας ζητούν να τους πιστέψουμε. Τι να πιστέψουμε ρε ιδεολογικά σκουπίδια; Συμπεριφέρεστε όπως ο κάθε στυγνός εξουσιαστής. Έχετε την βία και τον τραμπουκισμό ως μέσος επιβολής των ανύπαρκτων θέσεών σας. Είστε μικροί μανιακοί εγωμανείς, θέλετε να γίνετε χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη, ένα πράγμα με τον Ιζνογκούντ. Είστε γραφικοί όπως και το αντίπαλο δέος σας, οι χρυσαυγίτες. Είστε το ίδιο παρακρατικό νόμισμα, μόνο που είστε η άλλη του πλευρά. Το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει την συμπαράσταση όλων μας.
είσαι γελοίος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 9:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Το Ρεσάλτο στο... ΡΕΣΑΛΤΟ!!

πυρομανής έγραψε:
χαχχαχχαχα τα γραφεία του φασιστοΡεσάλτο είναι πλέον παρελθόν!

η θερμοκρασία "ανέβηκε" λιγάκι και οι φλόγες έκαψαν ότι απέμεινε από τις κρυφοφασιστικές ιδέες του!

τι νομιζες θύμιο ότι το παρελθόν σου θα ήταν αλοθι για τα κολλητιλίκια σου με τους φασίστες και τους "αγανακτισμένους πολίτες";;;

Εάν το ξανανοίξεις θα στο ξανακάψουμε, να το ξέρεις. ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!


πολύ αστείο, τι να σου πω
Αλκίμαχος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 6:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Δεν θα είναι τόσο τυχεροί;

Τι πάει να πει αυτό;
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 12:21 am    Θέμα δημοσίευσης: ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Όπως καταλαβατε οι Αμερικανοτσολιαδες που παριστανουν τους αναρχικούς μας φοβουνται.Μόνο που την επόμενη φορα δε τηα είναι και τόσο τυχεροι.
Κλεοξάνθη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 11:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Το Ρεσάλτο στο... ΡΕΣΑΛΤΟ!!

πυρομανής έγραψε:
χαχχαχχαχα τα γραφεία του φασιστοΡεσάλτο είναι πλέον παρελθόν!

η θερμοκρασία "ανέβηκε" λιγάκι και οι φλόγες έκαψαν ότι απέμεινε από τις κρυφοφασιστικές ιδέες του!

τι νομιζες θύμιο ότι το παρελθόν σου θα ήταν αλοθι για τα κολλητιλίκια σου με τους φασίστες και τους "αγανακτισμένους πολίτες";;;

Εάν το ξανανοίξεις θα στο ξανακάψουμε, να το ξέρεις. ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!


Τα γραφεία μπορεί να τα κάψετε και τα περιοδικά επίσης.
Ακόμη και τους ανθρώπους. Τις ιδέες του Ρεσάλτο μόνο δεν μπορείτε να κάψετε, όπως επίσης να βγάλετε από το μυαλό των ανθρώπων ότι έχετε ίδιες πρακτικές με τον Χίτλερ.



Dort wo man Bücher verbrennt, verbrennt man auch am Ende Menschen.”
Heinrich Ηeine,Almansor(1821)
Αλκίμαχος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 11:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Χτύπημα; -> Επιβεβαίωση

Πάντως, για να χτυπάνε το ΡΕΣΑΛΤΟ πάει να πει πως έχει μια ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ και μια ΑΠΗΧΗΣΗ που τους ώθησε να κινητοποιηθούν εναντίον του.
Βρισκόμαστε σε πόλεμο,
και με τέτοιες πράξεις το ρεσάλτο ΗΡΩΠΟΙΕΙΤΑΙ!


Υ.Γ. Τα "κανάλια θα το παίξουν";
έλληνας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 10:39 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Για αλλη μια φορά οι δήθεν ιδεολογοι αναρχικοί δίχνουν τι είναι, οτι δεν τους ασέρει ή ειναι ενάντια στις ιδέες τους να το χτυπήσουν και να το καταστέψουν, αυτοί είναι οι πραγματικοί φασίστες

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group