Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 16, 2009 5:32 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Επίθεση στο ΡΕΣΑΛΤΟ

Στην δεκαετία '30 με 40 τα φασιστοειδή του Μουσολίνι άρχισαν τα σχέδια για την κατάληψη της πατρίδος μας.Οι πρώτες κινήσεις που έκαναν ήταν η εξαγορά των ΝΕΝΕΚΩΝ κονδυλοφόρων της εποχής εκείνης και ο έλεγχος των Μ.Μ.Ε...ξαπάτησης.Δεν μου κάνει λοιπόν καμιά εντύπωση
η επίθεση της νεοταξικής 'πολυπολυτισμικής'διεθνιστικής γριζοφυλλάδας στο ΡΕΣΑΛΤΟ, το αποτελέσμα για τους ρουφιάνους και τους κοτζαμπάσηδες να είστε βέβαιοι ότι θα είναι ανάλογο. Evil or Very Mad
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 16, 2009 5:14 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Δεν γίνεται αντιληπτό γιατί παρατίθεται το κείμενο του Θύμιου χωρίς σχολιασμό. Καλό θα ήταν ο «επισκέπτης» να μας το διευκρινίσει…
Αδράχνω, όμως την ευκαιρία να πω δύο λόγια σε κάποιους «άσπονδους» φίλους οι οποίοι αποθεώνουν τις «μνησικακίες» τους και τις ανακυκλώνουν, πιστεύοντας ότι θα τις πάρουμε στα σοβαρά. Δεν μας απασχολούν.
Η απάντηση είναι οι παρακάτω παραφρασμένοι στίχοι του Μπρεχτ:

Ξεφύγαμε από τους καρχαρίες
Και νικήσαμε του τίγρεις.
Δεν θα αφήσουμε, όμως,
Να μας φάνε οι κοριοί.
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 16, 2009 4:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οι δικαστικές αγωγές δεν φιμώνουν το ΡΕΣΑΛΤΟ

Θύμιος έγραψε:

Οι δικαστικές αγωγές δεν φιμώνουν το ΡΕΣΑΛΤΟ


Είναι γνωστά τα καθεστωτικά τεχνάσματα της φίμωσης του Λόγου: Οι διώξεις μέσω των δικαστικών αγωγών.
Αυτή η καθεστωτική φιλοσοφία που έχει γίνει «βιομηχανία» σήμερα και τείνει να πάρει καθολικό χαρακτήρα είναι από τις πλέον δόλιες και μακάβριες γκριμάτσες κατά της ελευθερίας του Λόγου και της κριτικής. Δεν αποσκοπεί σε καμία διαλεύκανση, έστω και αυτών των τυπικών αστικών αληθειών, παρά μόνο στην φίμωση και εξόντωση των αδυνάτων και ενοχλητικών φωνών.
Υποθέσεις που εφάπτονται της ελευθερίας του Λόγου και της κριτικής δεν μπορούν να κρίνονται από τους μηχανισμούς του κράτους. Αυτό αποτελεί το αλφάβητο της δημοκρατίας (ακόμα και της αστικής). Είναι, συνακόλουθα, σύμπτωμα εξουσιαστικού, καθεστωτικού εκτραχηλισμού να παρακάμπτει κάποιος ακόμα και το Ποινικό Δίκαιο και να σε διώκει, μέσω των δικαστικών αγωγών. Αυτή, πλέον είναι η πιο ακραία μορφή της φίμωσης του Λόγου.
Σε αυτή την ακραία, καθεστωτική μορφή της φίμωσης κατέφυγε δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας», μιας εφημερίδας που δήθεν κτυπά τη φιλοσοφία και τη λογική των αγωγών.
Η δημοσιογράφος είναι η Γεωργία Δάμα. Το μόνο μέσον άμυνας που βρήκε δεν ήταν ο λόγος, το επιχείρημα, η πολιτική καταγγελία και απόδειξη κ.λπ, αλλά το εδώλιο της δικαστικής δίωξης, μέσω του ύπουλου τεχνάσματος της αγωγής.
Φαίνεται ότι η κυρία αυτή, ανέλαβε να παίξει το ρόλο του «λαγού», μια και οι «Ιοί» ή η ίδια η «Ε», δεν θέλουν να εμφανίζονται εραστές των δικαστικών μέτρων…
Μας έκανε, λοιπόν, η κυρία αυτή αγωγή γιατί τη συκοφαντήσαμε, ισχυρίζεται, για συνέντευξή της που είχε πάρει από αγωνιστή της Χαμάς.
Το σχετικό λινκ είναι εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3141



Απαστράπτουν οι πολιτικοί λόγοι της δίωξης και η εμπαθής τύφλωση εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ.
Και ο πλέον ανυποψίαστος θα αντιληφθεί ότι ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: να φιμωθεί το ΡΕΣΑΛΤΟ, πάση θυσία και να υλοποιηθεί το σύνθημα του indymedia: «Τσακίστε το ΡΕΣΑΛΤΟ».
Ματαιοπονούν!!!

Ας δείξουμε, με τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων, τους λόγους της πολιτικής δίωξης και εκδίκησης.

Πρώτη Παρατήρηση.
Την καταγγελία για τη συνέντευξη «μαϊμού», τις ανακρίβειες που περιείχε και την πολιτική που εξυπηρετούσε, δεν την έκανε κανένας χρήστης του φόρουμ ΡΕΣΑΛΤΟ.
Τις καταγγελίες αυτές τις έκανε άλλος δικτυακός χώρος: Ο Σίβυλλα, ο οποίος δεν είναι αγνώστων στοιχείων.
Τις καταγγελίες τις αναπαρήγαγαν πολλοί ιστοχώροι…
Στο φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ δεν είχε γραφτεί απολύτως ΤΙΠΟΤΑ με την πρώτη καταγγελία.
Στο φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ αναρτήθηκε στο ΤΕΛΟΣ, με πιστή αναπαραγωγή όλων όσων είχαν δημοσιευτεί:
α). Συνέντευξη της Γεωργίας Δάμα στην «Ε»
β). Καταγγελία Σίβυλλα.
γ) Απάντηση της Δάμα στο Σίβυλλα.
δ). Ακόμα σκληρότερη ανταπάντηση του Σίβυλλα, η οποία έμεινε αναπάντητη.
Η κυρία Γεωργία Δάμα τα «καταπίνει» όλα αυτά και διώκει ΜΟΝΟ το ΡΕΣΑΛΤΟ!!!
Διώκει το ΡΕΣΑΛΤΟ, δίχως να έχει στείλει στο ΡΕΣΑΛΤΟ την παραμικρή διάψευση και το σπουδαιότερο, παρακάμπτοντας το ουσιώδες: Ότι ο χρήστης του ΡΕΣΑΛΤΟ απλώς προέβη στην αναπαραγωγή των όσων είχαν γραφτεί.
Η κυρία Δάμα δεν έχει απαντήσει ακόμα στις πολύ συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες καταγγελίες του Σίβυλλα.
Η «ευθιξία» της κυρίας θίχτηκε από την αναπαραγωγή και όχι από την πηγή των καταγγελιών!!!
Ο πολιτικός στόχος της δίωξης γίνεται ολοφάνερος…

Παρατήρηση δεύτερη. Δεν αρκείται όμως σε αυτά η «ευαίσθητη» κυρία. Μπερδεύει και άλλα ζητήματα για να επιβεβαιώσει τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης του ΡΕΣΑΛΤΟ (το τυφλό μίσος αποκαλύπτει τα κίνητρα).
Θυμήθηκε, λοιπόν και τον Άγιο Παντελεήμονα. Μόνο που κανένας αρθρογράφος δεν ασχολήθηκε τότε με την κυρία. Η κριτική ήταν εναντίον της «Ε» και της δολερής παρουσίασης των γεγονότων του Αγ. Παντελεήμονα. Έρχεται, λοιπόν, αναδρομικά η Γεωργία Δάμα να υπερασπιστεί την «Ε». Σιώπησε η εφημερίδα που δέχτηκε τη σκληρή κριτική και ανέλαβε η δημοσιογράφος να μας στείλει στο εδώλιο για αυτά που γράφαμε για την «Ε» και τους «Ιούς»!!!
Τα γραφτά μας και τότε, όπως πάντα ήταν πολιτικά και τεκμηριωμένα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του ΑΓ. Παντελεήμονα. Και ήταν αυτό ακριβώς που στηλιτεύσαμε: Ότι η «Ε» έπνιξε κυριολεκτικά την αλήθεια των γεγονότων…
Η Αναφορά της κ. Δάμα στον Άγιο Παντελεήμονα αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον πολιτικό και αντιδημοκρατικό τρόπο της δίωξής μας…

Παρατήρηση τρίτη.
Γράφει στη συνέντευξη της στην «Ε», η κυρία Δάμα:
«Συναντηθήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο της παλαιστινιακής πόλης Ράφα…»
Μετά από την καταγγελία ότι δεν υπάρχει τέτοιο νοσοκομείο, στην αγωγή εναντίον μας, δεν αναφέρει το Νοσοκομείο. Αλλά με στυλό πάνω στην αγωγή και σφραγίδα παραποιεί την συνέντευξή της. Γράφει στην αγωγή: «Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο Ράφας».!!!
Ομολογεί, η ίδια εδώ, την «γκάφα» της και επιβεβαιώνει τις καταγγελίες.
Χωρίς ακόμα να έχει δημόσια, από τις στήλες της εφημερίδας, διορθώσει τα γραφόμενά της στη συνέντευξη.
Ένα μικρό δείγμα μόνο που δείχνει τη δημοσιογραφική της αξιοπιστία και εντιμότητα…

Παρατήρηση Τέταρτη: Η κ. Δάμα στην αγωγή της εναντίον μας επιδίδεται και σε πολλές άλλες ταχυδακτυλουργίες και παραποιήσεις: Τα γνωστά τεχνάσματα της καθεστωτικής, εξουσιαστικής δημοσιογραφίας η οποία αδυνατώντας να απαντήσει σε οτιδήποτε και παρακάμπτοντας τα «συγκεκριμένα» (αυτά που ο Σίβυλλα καταγγέλλει με στοιχεία), καταφεύγει σε χοντροκομμένες αλλοιώσεις των γεγονότων, των ονομάτων και των πραγμάτων.
Αυτά, όμως έχουμε χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο (τότε θα δικαστούμε) να τα αναπτύξουμε. Έχουμε πολλά ακόμα να αποκαλύψουμε. Άλλοι τρέμουν τις αποκαλύψεις και όχι εμείς…

Τελευταία παρατήρηση. Η κ. Δάμα ζητάει από εμένα 1.000.000 ευρώ και την προσωπική μου κράτηση ενός έτους!!!
Και προσέξτε και αυτό: «Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να παραλείψει στο μέλλον κάθε συκοφαντική τοποθέτηση (και η κριτική ή η αποκάλυψη είναι συκοφαντία για την κυρία) ή σχόλιο σε βάρος μου…»

Ζητάει δηλαδή να μου απαγορευτεί και οποιοδήποτε σχόλιο!!!
Αυτή είναι η φιλοσοφία της ολοκληρωτικής φίμωσης…
Και αποδεικνύει περίτρανα τον τρόμο της απέναντι σε οποιαδήποτε κριτική, ακόμα και σε μορφή σχολίων…
Αν όλα αυτά δεν στοιχειοθετούν μια λυσσαλέα και τυφλή πολιτική δίωξη εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ, τότε τι συνιστούν;

ΟΛΟΙ πρέπει να αντιδράσουν.
Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, μας αφορά όλους.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ

Very Happy
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 12, 2009 6:58 pm    Θέμα δημοσίευσης:


Γενναία παρέμβαση του Στάθη


ΟΣΟΙ ξεπουλάνε ή εμπορεύονται τις δημοκρατικές αρχές, κατά κανόνα, σιωπούν όταν αυτές οι αρχές ποδοπατούνται σε βάρος «άλλων».
Ο Στάθης δεν κατατάσσεται σε αυτή τη «σιωπή της συνενοχής»!!!
Μίλησε ανοικτά και γενναία εναντίον του φιμωτικού τεχνάσματος των αγωγών. Στηλίτευσε με την ευρηματική πένα του τη διπροσωπία των «αριστερών» εμπόρων. Τάχθηκε καθαρά υπέρ του ΡΕΣΑΛΤΟ, έστω και αν το περιοδικό ασκεί σκληρή κριτική στην εφημερίδα που εργάζεται.
Έδειξε, χωρίς μισόλογα, το δρόμο: Όταν διακυβεύονται οι αρχές και οι αξίες τις ελευθερίας του Λόγου, δεν μπορούμε να σιωπούμε…
Εμείς βγάζουμε πάντα το καπέλο, όχι μόνο στους φίλους μας, αλλά και στους έντιμους αντιπάλους μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Στάθη.

Παραθέτουμε το κείμενό του:



http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=36205668


Η στήλη αυτή είναι εναντίον των αγωγών. Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να γράφουμε ότι ο Τυποκτόνος αυτός νόμος Βενιζέλου (τον οποίον με ιερή φροντίδα διατήρησε αλώβητον ο κ. Ρουσόπουλος) μόνον σκοπόν έχει τη χειραγώγηση του Τύπου και τη φίμωση των δημοσιογράφων. Είναι αυτονόητο ότι όταν ένας πολίτης θίγεται ή αδικείται απ' τον Τύπο, μπορεί να κάνει μήνυση και να καταφύγει στον φυσικό του δικαστή. Οταν όμως κάνει αγωγή και ζητάει λεφτά (αλήθεια, πόσο πάει η τιμή μαςWink ένας πολίτης, πόσο μάλλον πολιτικός ή δημοσιογράφος, τότε ο σκοπός του είναι η εξόντωση της ελευθεροτυπίας! Συνεπώς η στήλη είναι υποχρεωμένη να διαφοροποιηθεί από τη συνάδελφο κυρία Δάμα, η οποία, κατέθεσε αγωγή εναντίον του περιοδικού «Ρεσάλτο» και του εκδότη του κ. Θύμιου Παπανικολάου. Αν η κυρία Δάμα είχε αδικηθεί από το οποιοδήποτε έντυπο θα μπορούσε να του κάνει μήνυση. Θα μπορούσε να γράψει εναντίον όσων κατά τη γνώμη της τη συκοφάντησαν, σε μεγάλη εφημερίδα, μάλιστα με κύρος θητεύει - όμως δεν θα υποδείξουμε εμείς σε κανέναν τι να κάνει, δικαίωμα του καθενός να κάνει αγωγές αλλά και υποχρέωση δική μας να διαχωρίζουμε τη θέση μας.

Ειδικώς σήμερα στην εποχή των γενικεύσεων.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι και το ΑΝΤΙ τού προσφάτως εκδημήσαντος Χρήστου Παπουτσάκη από αγωγή εξουθενώθηκε κι εν τέλει έκλεισε.

Εν κατακλείδι να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες ότι αυτήν τη στιγμή πλήθος εφημερίδων -κυρίως επαρχιακών- και πολλοί δημοσιογράφοι βρίσκονται με το κεφάλι στον ντορβά ένεκεν των αγωγών. Είναι ίσως το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα που ταλανίζει τον Τύπο, όχι μόνον διότι κάθε δραχμοφονιάς μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του θιγέντα ακόμα και με αστείες αιτιάσεις (προκειμένου να βγάλει κανένα φράγκο), αλλά διότι αυτός ο νόμος Βενιζέλου-Ρουσόπουλου και τώρα Γκιουλέκα κρέμεται πάνω απ' το κεφάλι καθενός δημοσιογράφου όπως το σπαθί του Δαμοκλή

οδηγώντας ακόμα και στην αυτολογοκρισία.

Εξ όλων αυτών εγείρεται μέγα θέμα και για την Αριστερά ή το μέρος της εκείνο που δεν λειτουργεί βάσει αρχών, αλλά βάσει (δημοσίων και προσωπικών) σχέσεων. Δεν είναι δυνατόν η Αριστερά να ανέχεται πόσο μάλλον να κανακεύει δημοσιογράφους που κάνουν αγωγές κατά δημοσιογράφων (όπως εναντίον του κ. Βασίλη Καββαθά, προ διετίας, με κίνδυνο να του πάρουν το σπίτι) λες και δεν τρέχει κάστανο. Δεν μπορεί να 'ναι κανείς αριστερός στα πάνελ ή όταν κινδυνεύει η δουλειά του, αλλά ανθρωποφάγος με τους συναδέλφους του. Οσο κι αν διαφωνεί μαζί τους. Ακόμα κι αν συκοφαντείται. Ας τους κάνει μήνυση, ας γράψει, ας απαντήσει, τόσο δύσκολο είναι να πάψουμε να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε; Τόσο δύσκολο είναι να πάψουμε να 'χουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Δεν μπορείς να αγωνίζεσαι για την ελευθεροτυπία και εκ παραλλήλου να χρησιμοποιείς τους νόμους που τη σκοτώνουν. Εχει και η υποκρισία τα όριά της. Ούτε η Αριστερά μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες. Ή έχει αρχές ή έχει κολλητούς.



ΣΤΑΘΗΣ Σ. 12.ΙΙΙ.2009 stathis@enet.gr


Καρηφίλης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 1:50 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ποιοι είναι από πίσω;
Ορισμένοι θεωρούν ότι υπάρχουν ότι υπάρχουν στα πάντα δύο μέτρα και δύο σταθμά: άλλα για "εμάς" και άλλα για τους "άλλους".

Σε σχέση με τις αγωγές και κάποιους δημοσιογράφους της "νέας" δημοσιογραφίας αυτό σημαίνει ότι είναι... κατά των αγωγών όταν στρέφονται εναντίον των ίδιων ή των φίλων τους και... υπέρ όταν στοχοποιούν άλλους!

Αν οι αγωγές είναι εναντίον τους "πλήττουν την ελευθερία του λόγου" και "είναι προσπάθεια να μετριαστεί ή και να εξαφανιστεί η κριτική και η αδέσμευτη σκέψη".
Αν οι αγωγές γίνονται εναντίον άλλων είναι "υπεράσπιση της προσωπικότητάς" τους και "εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρει το σύστημα".

Κραυγαλέα περίπτωση ο γνωστός Βασιλάκης. Αφού έσκουξε για την "ελευθερία του λόγου" ως θιγόμενος έγραψε βιβλίο... χειροκροτώντας αγωγή κατά πραγματικού δημοσιογράφου επειδή έκανε τη δουλειά του καταγράφοντας δημόσιες δηλώσεις που δεν "άρεσαν" στον κ. Βασιλάκη και τους φίλους του.

Σε αυτό τον δρόμο κινείται και η κ. Δάμα. Και επειδή τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι τυχαίες πίσω από την αγωγή ενάντια στο ΡΕΣΑΛΤΟ φαίνεται να είναι οι κύκλοι που άλλοτε εμφανίζονται ως επικοινωνιακό επιτελείο του "Μετώπου Λογικής" άλλοτε ως υπέρμαχοι των δικαιωμάτων στην Κίνα, συχνά ως προστάτες των μειονοτήτων και πάντα ως "φίλοι" συγκεκριμένων ΜΚΟ.

Στον κόσμο τους η ελευθεροτυπία υπάρχει μόνο για αυτούς. Για τους άλλους θέλουν να υπάρχει ένας γενικός νόμος σιωπής.

Κατά τα άλλα όλοι αυτοί είναι και... αντισταλινικοί!
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 08, 2009 11:47 am    Θέμα δημοσίευσης:

Ποια μαγειρέματα υπήρξαν;

Η επισήμανση του «Αριστείδη» είναι σημαντική.
Ο ίδιος ο Νίκος Κλείτσικας («Σίβυλλα») ομολογεί ότι κάποιους βρήκε και …έλυσε τις παρανοήσεις.
Διαβάστε στο παρακάτω λινκ το κείμενο του Κλείτσικα και το σχόλιο με τα εύστοχα ερωτηματικά:




http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_4239.html


Δευτέρα, 23 Φεβρουάριος 2009

Σχετικά με την ανάρτησή μας, που αφορούσε ρεπορτάζ από τη Γάζα
Επειδή λαμβάνουμε πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα, αλλά και μας διαβεβαιώνουν ότι υπήρξε κάποια «παρεξήγηση», επικοινωνήσαμε με τους συντάκτες των δύο αναρτήσεων μας
- Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009
- Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009
θέλουμε να τονίσουμε εκ νέου, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις:
α. Δεν γνωρίζουμε την δημοσιογράφο Γ. ΔΑΜΑ και φυσικά δεν θέλουμε να θίξουμε την επαγγελματική και προσωπική στάση
β. Οι συντάκτες των αναρτήσεων μας σχολίασαν όπως ακριβώς σε εκατοντάδες ανάλογα δημοσιεύματα σ’ ολόκληρο τον κόσμο
γ. Στον κοινό αγώνα για τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των λαών, εκτιμούμε ότι δεν πρέπει να δημιουργούνται αναίτιες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Οι όποιες διαφοροποιήσεις, οφείλουν να λύνονται φιλικά και στα πλαίσια των κοινών αγώνων.

Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Δευτέρα, Φεβρουάριος 23, 2009
1 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
Γιατί δεν λέτε και σε εμάς ποιοι μεσολάβησαν για να λυθεί η "παρεξήγηση";
Γιατί βεβαίως αυτά τα περί "φιλικής" λύσης είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Αν θέλατε κάτι τέτοιο και δεν σας υποχρέωναν σε αυτό) θα το είχατε κάνει ευθής εξαρχής.
24 Φεβρουάριος, 2009 20:13

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Σπύρος Χατζάρας:

«Ένας «κυπατζής» που έχει αποσπαστεί στο διαδίκτυο, τα έβαλε με μια παπαγάλο, αλλά με παρέμβαση του American Freedom House και της Scientology, το θέμα μεταξύ τους διευθετήθηκε και την έπεσαν όλοι μαζί στο Θύμιο.»

ΕΔΩ:

http://deltio11.blogspot.com/2009/02/blog-post_4800.html


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ ΚΛΕΙΤΣΙΚΑ (ΣΙΒΥΛΛΑ)

1. Ποιες παρανοήσεις επιλύθηκαν; Αυτά που κατάγγειλες ήταν ψέματα; Ανακάλεσες τα γραφτά σου;

2. Ποιοι σε «πλησίασαν» για να επιλυθεί το ζήτημα μεταξύ σας; Δεν θα έπρεπε να ενημερώσεις τους αναγνώστες για το ποιοι σε πλησίασαν …φιλικά!!!

3. Γιατί κατάπιες την υπόθεση και δεν βγαίνεις ΑΝΟΙΚΤΑ να καταγγείλεις την αγωγή εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ για κείμενα που έγραψες εσύ;

4. Ο υπερβάλλον και θορυβώδης ζήλος υπέρ των Παλαιστινίων «πνίχτηκε» ξαφνικά σε αυτό το ζήτημα της «απάτης» (όπως ο ίδιος το χαρακτήρισες) εναντίον των Παλαιστινίων; Τώρα ξέχασες την αναπαραγωγή της σιωνιστικής προπαγάνδας;

Ο Νίκος Κλείτσικας («Σίβυλλα») δεν θα ξεφύγει με τη σιωπή. Ας βγεί ΑΝΟΙΚΤΑ να καταγγείλει την αγωγή εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ και να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ τις μυστικές διαβουλεύσεις, τα πρόσωπα που τον πλησίασαν για να στήσουν την πολιτική δίωξη του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Ξέρεις Νίκο ότι ο χώρος είναι μικρός και πολλοί γνωρίζουν…
Ψαχτήρι
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 07, 2009 12:29 am    Θέμα δημοσίευσης:

Διαφωτιστικό άρθρο του Σπύρου Χατζάρα

«Αόρατες οργανώσεις, Αόρατοι μπλόκερς, Ορατοί αρθρογράφοι», με χορηγό.


Στις 28 Φεβρουαρίου, στο «Δελτίο των 11» προς το τέλος του κειμένου διαβάζουμε:

«Ένας «κυπατζής» που έχει αποσπαστεί στο διαδίκτυο, τα έβαλε με μια παπαγάλο, αλλά με παρέμβαση του American Freedom House και της Scientology, το θέμα μεταξύ τους διευθετήθηκε και την έπεσαν όλοι μαζί στο Θύμιο.»

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ:


http://deltio11.blogspot.com/2009/02/blog-post_4800.html
Β_ _ _ _ _ _ Σ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 07, 2009 12:11 am    Θέμα δημοσίευσης:

Νταβέλη, ήσουν ΠΟΛΥ σαφής...
ΝΤΑΒΕΛΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 07, 2009 12:08 am    Θέμα δημοσίευσης:


Η «Ε», από την Κυριακή θα έχει κάθε εβδομάδα την ειδική έκδοση των New york times!!!


Αριστείδη το σχόλιο από κάτω τα λέει όλα:

«Γιατί δεν λέτε και σε εμάς ποιοι μεσολάβησαν για να λυθεί η "παρεξήγηση";
Γιατί βεβαίως αυτά τα περί "φιλικής" λύσης είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Αν θέλατε κάτι τέτοιο και δεν σας υποχρέωναν σε αυτό) θα το είχατε κάνει ευθής εξαρχής.».


Εμείς, απλώς εδώ, θα πούμε τούτο: Μπορεί να τα βρεις με κάποιον που τον κατηγορείς ανοικτά για απατεώνα, προβοκάτορα, διατεταγμένο υπηρέτη της Μοσάντ κ.λπ;
Σε αυτή την υπόθεση θα ξεσκεπαστούν πολλοί. Δεν είναι ακόμα η ώρα

Β_ _ _ _ _ _ Σ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2009 11:22 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Νταβέλη, τί εννοείς "αμερικανική ούγια"; Πραγματικά δεν έχω πληροφορηθεί, τί θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;
Αριστείδης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2009 10:47 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ζητώ συγγνώμη, δεν έχω καμία διάθεση να ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά νομίζω ότι χρήζει σχολιασμού αυτό:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_4239.html
ΝΤΑΒΕΛΗΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2009 6:03 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Απλά πολιτικά μαθήματα


Δεν θα καταπιαστώ με τον παραλογισμό της αγωγής εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ, ούτε με τον αυθάδη προκλητικό χαρακτήρα της πολιτικής δίωξης. Έχει αναλυθεί διεξοδικά και επιπλέον οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομοκρατική πράξη πολιτικής φίμωσης.
Θα περιοριστώ στο κείμενο της ίδιας της διώκτριας.

Μάθημα 1ον .
Η ιμπεριαλιστική θηριωδία του Ισραήλ βομβαρδίζει ανηλεώς και τα Νοσοκομεία και ο αγωνιστής της Χαμάς δικαιώνει ΠΡΑΚΤΙΚΑ την ισραηλινή προπαγάνδα, δηλαδή ότι μέσα στα νοσοκομεία υπάρχουν οπλισμένοι αγωνιστές και εκρηκτικά.
Ένας αγωνιστής της Χαμάς ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ έμπρακτα την οργάνωσή του και την κυβέρνησή του, καθώς και τις αναρτήσεις των Νοσοκομείων και δικαιώνει τους δήμιους των Παλαιστινίων!!!
Είναι πασίγνωστο ότι η Χαμάς αποκρούσει αυτή την προπαγάνδα των Ισραηλινών, καθώς και οι αναρτήσεις των Νοσοκομείων υπογραμμίζουν ότι απαγορεύονται αυστηρά τα όπλα και τα οινοπνευματώδη μέσα στο Νοσοκομείο.
Συμπέρασμα: Ή αυτός που μιλάει σαν αγωνιστής της Χαμάς είναι προβοκάτορας ή η συνέντευξη είναι «μαϊμού», όπως έχει καταγγελθεί.
Αυτή την κραυγαλέα ΑΝΤΙΦΑΣΗ (ένας της Χαμάς να μιλάει, όπως η ισραηλινή προπαγάνδα), μπορεί η κυρία Δάμα να μην την αντιλαμβάνεται, αλλά την αντιλαμβάνεται κάθε νοήμων άνθρωπος και φυσικά η διεύθυνση της εφημερίδας: Αυτή φέρει και τη μεγάλη ευθύνη…

Μάθημα 2ον
Άκρως, επίσης προβοκατόρικο είναι και το παρακάτω, το οποίο έχει στηλιτευτεί ήδη από την αρχή:«…Πριν από 3 χρόνια επικρατούσαν οι συμμορίες που στήριξε η Χαμάς με την Παλαιστινιακή Αρχή. Η περιοχή ήταν ξέφραγο αμπέλι. Τους άρεσε μια γυναίκα, την απήγαγαν…»
Και εδώ ένας αγωνιστής της Χαμάς προβοκάρει, διαψεύδει και συκοφαντεί την οργάνωσή του και ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ την προπαγανδιστική κακουργία του Ισραήλ.
Συμπέρασμα: ή η συνέντευξη είναι «μαϊμού», όπως καταγγέλθηκε, ή ο…Χαμάς δεν είναι Χαμάς, αλλά διατεταγμένος προβοκάτορας. Και όλα αυτά λέγονται σε μέρες που το αίμα των Παλαιστινίων ρέει σαν χείμαρρος από τους θηριώδεις βομβαρδισμούς του Ισραήλ.
Σε καιρό μιας κτηνώδους, ιμπεριαλιστικής, εξοντωτικής επίθεσης των μακελάρηδων ισραηλινών εναντίον της Χαμάς και του Παλαιστινιακού λαού, έρχεται ένας της …Χαμάς, να μιλήσει και να «πράξει» πάνω στα κλισέ προπαγάνδας των σιωνιστών.

Φαίνεται η δημοσιογράφος και κυρίως η διεύθυνση της «Ε» περνάνε τους έλληνες πολίτες για αμερικανάκια.
Βέβαια είναι τέτοιος πλέον ο εξουσιαστικός τους εκτραχηλισμός που μας διατυμπανίζουν τον καπνό που φουμάρουν.
Ήδη η καλή μας εφημερίδα από την Κυριακή βγαίνει με αμερικάνικη ούγια…
Ίσως γι’ αυτό βιάζονται να βάλλουν φίμωτρο…
ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2009 5:07 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Έτσι είναι..στηρίξαμε τήν αλλαγή..ελέγξαμε τήν εξουσία,μέχρι πού μεταλλαχτήκαμε καί γίναμε εμείς ή εξουσία..
Ταχάλιας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2009 1:24 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ανοίξτε για να δείτε τις φωτογραφίες
ΕΔΩ:

http://taxalia.blogspot.com/2009/03/blog-post_9335.html



Η προκλητική αγωγή κατά του ΡΕΣΑΛΤΟ


Σχετικά με την προκλητική αγωγή κατά του ΡΕΣΑΛΤΟ από τη δημοσιογράφο της
"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" σας στέλνω τρεις φωτογραφίες για να αποδειχθεί ότι τα όπλα
(και κάπνισμα) απαγορεύονται στα παλαιστιανιακά νοσοκομεία. Δείτε τα
απαγορευτικά σήματα στην πόρτα της PMRS (Palestinian Medical Relief Society)
στη Ραμάλα. Στο χάρτη φαίνεται ότι η PMRS έχει εγκαταστάσεις και στη Γάζα.
Η δημοσιογράφος πρότεινε τσιγάρο στον μαχητή της Χαμάς; Επίσης, αυτός ήταν...μέσα στο νοσοσκομείο και οπλισμένος; Εκτός του ότι αυτό απαγορεύεται, όπως φαίνεται πεντακάθαρα από τα απαγορευτικά σήματα, η δημοσιογράφος (Δάμα) δίνει
μεγάλο επιχείρημα στο ισραηλινό κατεστημένο γιατί αυτό έλεγε ότι βομβαρδίζει
νοσοκομεία και σχολεία γιατί εκεί υπήρχαν όπλα και μαχητές της Χαμάς. Καλά
αυτή, ας πούμε ότι δεν καταλάβαινε. Κανένας στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" δεν κατάλαβε
τι γράψανε;

Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 06, 2009 10:41 am    Θέμα δημοσίευσης:

Από ΠΑΤΑΡΙ

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=982



Θέλω να ρωτήσω, εμάς τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα που ήμασταν στην "αντι-συγκέντρωση", η κυρία γιατί μας στοχοποίησε με άρθρο της στην Ελευθεροτυπία της 20-01-2009 με τα εξής λόγια;


«πραγματοποιήθηκε χθες προκλητική αντισυγκέντρωση από κατοίκους, ακροδεξιές ομάδες και τη Χρυσή Αυγή, με στόχο την τρομοκράτηση των προσφύγων" και το "Κάποιοι κάτοικοι και αρκετοί ακροδεξιοί κρατούσαν ελληνικές σημαίες»


Γιατί με το που ανακοινώθηκε, μέρες πριν η συγκέντρωσή μας, κατευθείαν προγραμματίστηκε αντιστυγκέντρωση στο Ιντυμήντια η οποία βαφτίστηκε και επισημοποιήθηκε και ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ως "συγκέντρωση" και η δική μας έγινε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ "παράνομη" και ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ;


ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ;;;

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ;


ΠΟΙΟΣ θα μας προστατέψει από την τρομοκρατία και την εκδικητικότητα του κοινού εγκλήματος που τώρα αποκτά ΛΟΓΟ και ΑΙΤΙΑ να μας τιμωρήσει επειδή είμαστε "ρατσιστές";;;


Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που μας απαγγέλθηκε ήταν σαφής: "πραγματοποιήθηκε χθες προκλητική αντισυγκέντρωση από κατοίκους, ακροδεξιές ομάδες και τη Χρυσή Αυγή, με στόχο την τρομοκράτηση των προσφύγων"

Τσουβαλιαστήκαμε όλι μαζί και ταυτοποιηθήκαμε ομού ως ακροδεξιοί.

"Ανεμίσαμε ελληνικές σημαίες" λέει, και "ψάλαμε τον εθνικό ύμνο".

Αυτά τα δύο εγκλήματα, αρκετοί από εμάς δεν τα κάναμε. Μας ενδιέφερε μόνο να ακουστεί ο βίος αβίωτός μας. Ωστόσο, τσουβαλιαστήκαμε ως ακροδεξιοί.

ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ";;;

ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑ;;;


Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group