Συγγραφέας Μήνυμα
Καχύποπτος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 23, 2008 7:18 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ο «παπα Ηλίας» μας σήκωσε και τα λάβαρα του ηρωισμού: Αγώνας εναντίον των δεσποτάδων!!!
Να μιλήσουμε και εμείς με τα δικά μας λάβαρα; Θα χάσεις παπά μου!!!
Εδώ υπάρχουν σωρεία κειμένων που αναλύουν τα γεγονότα, περιγράφουν τι ακριβώς έχει γίνει, καθώς και τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται.
Θα μπορούσες, κάλλιστα, να είχες παραθέσει τις απόψεις σου κόντρα σε άλλες και να μη μιλάς με υπονοούμενα και γρίφους, με γενικολογίες περί δικομματισμού και τα λοιπά.
Ισχυρίζεσαι ότι ηθικά κτυπούν κάποιο κόμμα που θα έσπαγε τον δικομματισμό. Δεν θα όφειλες να μας εξηγήσεις ποιο είναι αυτό το κόμμα που το κατηγορούνε ηθικά και ποιοι;
Γιατί το ευκόλως εννοούμενο παραπέμπει στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο κάποιοι προβληματισμοί και θέσεις του αρχικού κειμένου σας, δεν έχουν καμιά σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεπώς παπά μου παραπλανάτε.
ΓΙΑΤΙ Παπάς, και να είναι με τον μεγαλύτερο εχθρό της Ορθοδοξίας και να στηρίζει το κόμμα του Αλαβάνου και του Τσίπρα, αυτό δεν είναι ευκόλως εννοούμενο.

Ίσως γι’ αυτό και δεν μιλάτε καθαρά, νιώθετε και ο ίδιος την …ενοχή και τον παραλογισμό.
Αλλά και να μας παραδίδετε και μαθήματα ύφους, ε, αυτό πάει πολύ.

Τα ηρωικά σας λάβαρα μπορεί να τα ανεμίσετε αλλού. Γιατί αποτελεί ψευδαίσθηση να νομίζετε ότι επειδή συγκρουστήκατε με τους δεσποτάδες είστε και ελεύθερος.
Είστε τόσο «ελεύθερος» που ελεύθερα έχετε αγκαλιάσει τα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης και τους πολιτικούς εντεταλμένους τους.

Αν φυσικά βαδίσουμε στη λογική του ευκόλως εννοούμενου...
Γιατί, αν δεν αναφέρατε αυτά τα περί ηθικού στιγματισμού του φορέα που θα έσπαγε τον δικομματισμό, κανείς δεν θα μπορούσε να διανοηθεί, από όλα τα άλλα που γράφετε, ότι είστε υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ.
ΟΙ ασάφειες είναι ταχυδακτυλουργίες, αυτό είπαμε...

Κλεοξάνθη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 23, 2008 6:40 pm    Θέμα δημοσίευσης:

(Έστω ο λόγος υμών ναι ναί, ου ου· το δε περισσόν τούτων εκ του πονηρού εστιν. Ματθ. ε΄ 37)
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 23, 2008 6:35 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Το ύφος μας είναι ανάλογο της ευθύτητά σας.
Ντρέπεστε να πείτε ότι θεωρείτε το ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα που θα έσπαγε το ...δικομματισμό και συκοφαντήθηκε για τους κουκουλοφόρους;
Αν θέλετε συζήτηση μη μιλάτε με υπονοούμενα.
Έχουν γραφεί πάρα πολλά εδώ μέσα και αν έχετε τα κότσια και την ευθύτητα αντικρούστε τα και αφήστε τις επιτηδευμένες "παπαδίστικες" ευγένειες...
ΜΙΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ πρώτα!!!
παπα-Ηλίας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 23, 2008 6:19 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ασφαλώς και εγώ έγραψα τα...παραπάνω. Και δεν κατονόμασα τον "πολιτικό φορέα", γιατί το δικό μου ύφος απαιτεί να παραλείπονται αυτά, που ευκόλως εννοούνται...
Και θεωρώ ανεπίτρεπτο το ανοίκειο ύφος εκ μέρους σας με τά περί"ταχυδακτυλουργίας"κλπ.
Γιατί, αν εσείς "δεν παίζετε τον παπά", εγώ δεν έμαθα σκύβω σ' αυτούς που 'εμαθαν να "το παίζουν" δεσπότάδες. Αφού σ'όλη μου τη ζωή στάθηκα απέναντι στην πασης φύσεως δεσποτοκρατία.
Και πλήρωσα βαρύτατο τίμημα, για να ζω και να εκφράζομαι ελεύθερα...

παπα-Ηλίας
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 23, 2008 12:01 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Δεν υπάρχει κανένας σκανδαλισμός "πάπα Ηλία".
Εκτός και αν η απαίτηση για σαφήνεια είναι σκανδαλισμός.
Εσύ έγραψες τα παρακάτω:
"Να πλήξουν τον πολιτικό φορέα, που φαινόταν ικανός να διεμβολίσει την παντοδυναμία του δικομματισμού, φορτώνοντάς του υποκριτικότατα την ηθική ευθύνη των επεισοδίων".

Και πάλι δεν διευκρινίζεις ποιον φορέα εννοείς που θέλουν να πλήξουν και ο οποίος ήταν "ικανός να διεμβολισει την παντοδυναμία του δικομματισμού"!!!
Δεν μας τα λέτε καθαρά τα πράγματα και οι ταχυδακτυλουργίες περί "ελεύθερων συζητήσεων" και "αλάθητων" δεν σώζουν την κατάσταση.
Εδώ δεν παίζουμε τον παπά...
παπα-Ηλίας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 23, 2008 11:49 am    Θέμα δημοσίευσης:

Φοβούμαι ότι σπεύσατε να σκανδαλιστείτε. Το ότι γράφω για τον (ευνόητο) "πολιτικό φορέα", αυτό δεν σημαίνει ότι συντάσσομαι και με τις θέσεις του. Απλά προσπαθώ να δώσω το στίγμα της πραγματικότητας, όπως την καταλαβαίνω.
Δεν είχα ποτέ μου καμία κομματική ένταξη.Δεδομένου ότι ο δικός μου κατασταρικός χάρτης είναι το Ευαγγελιο. Με το οποίο δεν φαίνεται να έχει αγαθές σχέσεις κανένα από τα σημερινά κόμματα.
Και είναι χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις, σχετικά με το ίδιο κείμενο, των διαφόρων,που βρίσκονται στη μία ή την άλλη κομματική στρούγκα.
Κάποιος νεοδημοκράτης μου είπε ότι έκαμα φάουλ, επειδή στρέφομαι κατά του δικομματισμού. Δεδομένου ότι οι άλλοι είναι ακατάλληλοι και ανώριμοι. Και του απάντησα ότι τα κόμματα του δικοματισμού φαίνεται ότι πέρασαν-όπως πολλά περιστατικά δείχνουν- απ' την ωριμότητα και έφτασαν στη σήψη...
Κάποιος αναρχικός με χαρακτηρίζει ακροδεξιό.Κλπ, κλπ...
Πρέπει να καταλάβουμε ότι, όπως διαφέρουμε στη σωματαική μας διάπλαση, ανάλογα μπορεί να διαφέρουμε και στους ιδεολογικούς μας προασανατολισμούς.
Και είναι απαραίτητο στις συζητήσεις μας να υπάρχει σεβαμός στις θέσεις και απόψεις του άλλου. Έτσι ώστε μέσα απ' το κόσκινο του διαλόγου να αποθησαυρίζουμε το χρυσάφι της αλήθειας. Δεδομένου ότι κανείς μας δεν έχει την αποκλειστικότητα του αλάθητου...

παπα-Ηλίας
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 22, 2008 1:29 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ναι Παπα-Ηλία για πες μας ποιός είναι ο πολιτικός φορέας που λες?
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 22, 2008 11:42 am    Θέμα δημοσίευσης:

ΟΛΑ καλά "Παπα-Ηλία".
Αλλά ποιός είναι ο πολιτικός φορέας που θέλουν να πλήξουν;


"Να πλήξουν τον πολιτικό φορέα, που φαινόταν ικανός να διεμβολίσει την παντοδυναμία του δικομματισμού, φορτώνοντάς του υποκριτικότατα την ηθική ευθύνη των επεισοδίων".

Εδώ έχουμε μια γενικότερη πολεμική επίθεση του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού με πολλαπλούς στόχους.
Τους έχουμε αναλύσει ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ
παπα-Ηλίας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 22, 2008 11:32 am    Θέμα δημοσίευσης: τι λέει η πραγματικότητα...

Τι λέει η πραγματικότητα…

Υπάρχουν, σε κάθε περίπτωση, αλλά και για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, δύο πραγματικότητες. ΑπΆ τις οποίες η μία φωτίζει την άλλη: Η μία είναι η πραγματικότητα του Ευαγγελίου και η άλλη, αυτή ,που ζούμε γύρω μας.
Τι λέει η πραγματικότητα των τελευταίων ημερών:
Ειπώθηκε ότι ο αδικοχαμένος Αλέξης, σκοτώθηκε, γιατί βρέθηκε σε λάθος τόπο και χρόνο. Όμως…
Το περιστατικό αυτό καθαυτό με τον Αλέξη ή κάποιο άλλο ή άλλα θύματα δεν φαίνεται να έγινε σε λάθος τόπο και χρόνο. Ούτε ακόμη ο τραυματισμός του μαθητή στο Περιστέρι. Κι ούτε τυχαία φαίνεται να είχαμε τη «συμπαράσταση» κάποιων αλλοδαπών κουκουλοφόρων και τη μεγάλη προβολή των επεισοδίων από κάποια Μ. Μ. Ε. του εξωτερικού. Ή την όποια-όπως ειπώθηκε- «αλληλεγγύη» μεταξύ αστυνομικών και «κουκουλοφόρων»…
Αντίθετα, όλα αυτά και άλλα πολλά φαίνονται να είναι μια «ματ» κίνηση στη σκακιέρα του κατεστημένου. Που έγινε στον κατάλληλο, για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά τους, τόπο και χρόνο. Προκειμένου:
1ον. Να συκοφαντήσουν τον οποιοδήποτε αγώνα της νέας γενιάς. Έτσι ώστε να μη μπορέσει να δραπετεύσει απΆ το γκέτο της ανίας και της αγωνίας, μέσα στο οποίο την έχουν φυλακίσει. Ιδιαίτερα μάλιστα, επειδή διαισθάνονται ότι ο αγώνας των νέων γίνεται, όχι μόνο για σωστή παιδεία, αλλά και για έναν καλύτερο κόσμο. Που οι νέοι ονειρεύονται, αλλά το κατεστημένο, σε καμιά περίπτωση, δεν θέλει…
2ο. Να ενισχύσουν το παιχνίδι της Σκύλλας και της Χάρυβδης του δικομματισμού. Που στραγγαλίζει τα δίκαια και συρρικνώνει τα δικαιώματα του λαού. Ενώ διαιωνίζει τα προνόμια και προωθεί τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κατεστημένου.
3ο. Να πλήξουν τον πολιτικό φορέα, που φαινόταν ικανός να διεμβολίσει την παντοδυναμία του δικομματισμού, φορτώνοντάς του υποκριτικότατα την ηθική ευθύνη των επεισοδίων.
4ο. Να «βαλτώσουν» το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Γεγονός, που αποδεικνύουν και τα…άπορα πορίσματά τους. Με τα οποία έρχονται να προσθέσουν στο οικονομικό το σκανδαλωδέστερο ηθικό σκάνδαλο, του απροσχημάτιστου κουκουλώματος. Και..
5ον. Να βλάψουν σε κάθε περίπτωση την ελληνική οικονομία και να γονατίσουν το λαό. Όπως συνέβη και πέρυσι με τις πυρκαγιές. Γεγονός, που πολλαπλά συμφέρει το ξένο κατεστημένο, ενώ φαίνεται να αφήνει αδιάφορους τους ντόπιους τοποτηρητές τους….
Τι λέει το Ευαγγέλιο σχετικά με αυτή την πραγματικότητα;
Ο Χριστός τους κουκουλοφόρους αυτού του είδους, τους χαρακτηρίζει- με τη γλώσσα της εποχής του -υποκριτές. Και όποιος αληθινά θέλει να ιδεί τα αδρά χαρακτηριστικά του πρόσωπου τους, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο ΚΓ (23ο ) κεφάλαιο του Ευαγγελίου του Ματθαίου…
Κι όσο για τους σοφολογιότατους, που ομιλούν σχετικά από καθέδρας; Μάλλον οι θέσεις τους και οι απόψεις τους βρίσκονται κοντά ή περίπου κοντά στο…μηδέν.
Και βέβαια μακριά απΆ την πραγματικότητα….

Παπα-Ηλίας
Φιλύποπτος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 12, 2008 5:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Προβοκάτσια στην προβοκάτσια.

ΓΙΑΝΝΗΣΜ έγραψε:
Φίλε Φιλύποπτε, το Κ.Κ.Ε. είναι εγκλωβισμένο δυστυχώς στην αέναη ακινησία του δογματισμού του.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το άλλο γεγονός δεν έχω να σου απαντήσω με βεβαιότητα κάτι. Ίσως οι πολίτες να ήταν αγανακτισμένοι ίσως και τραμπούκοι της ακροδεξιάς, αλλά μήπως απεναντί τους είχαν λαϊκούς αγωνιστές;



Οπωσδήποτε απέναντί τους είχαν, αν όχι αποκλειστικά και μόνο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, οπωσδήποτε μία κατάσταση που τη χρησιμοποιούσαν προβοκάτορες και ΧΑΦΙΕΔΕΣ.

Αλλά το αν ήταν αγανακτισμένμοι πολίτες με το αν ήταν ακροδεξιοί τραμπούκοι (ή αν ήταν πολίτες τους οποίους είχαν παρασύρει ακροδεξιοί) διαφέρουν περισσότερο από ό,τι το άσπρο με το μαύρο.

Γνήσια εξεγερμένοι πολιτες που επιθυμούν να αντισταθούν στις νεοταξικές προβοκάτσιες είναι ό,τι το καλύτερο στην τρέχουσα κατάσταση. Αλλά αυτοί θα κατεδίωκαν ΚΑΙ τους Χρυσαυγίτες, όχι λιγώτερο από τους κουκουλοφόρους χαφιέδες. Γιατί και οι μεν και οι δε είναι εχθροί τους και εντεταγμέμνοι στο ίδιο σχέδιο προβοκάτσιας και υπονόμευσης της εν δυνάμει Λαϊκής Αντίστασης.

Αν ήταν ακροδεξιοί, τότε η δράση τους ήταν μέρος της όλης σκηνοθεσίας.

Αν ήταν πολίτες (μικροϊδιοκτήτες, μικρομαγαζάτορες) που παρασύρθηκαν από ακροδεξιούς, αυτό είναι το ΧΕΙΡΙΣΤΟ δυνατό ενδεχόμενο. Διότι είναι μία πρώτη εκδήλωση μίας κατάστασης όπου οι μικροαστοί εξεγείρονται κατά του κινήματος της νεολαίας. Οι ακροδεξιοί δεν θα τους παρέσυραν λέγοντάς τους: "Πάμε να χτυπήσουμε τους χαφιέδες!" αλλά "Πάμε να χτυπήσουμε τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!". Και θα ταύτιζαν τους τελευταίους με τους Φοιτητές και Μαθητές που σαφώς εξεγείρονται αυτή τη στιγμή, αν και τελείως ανοργάνωτα.

Ανησυχητικό το φαινόμενο στην Κομοτηνή, δείχνει να ταιριάζει με το τελευταίο αυτό σενάριο: "Αγανακτισμένοι πολίτες" χτύπησαν φοιτητική πορεία (ΑΝ αληθεύει η είδηση).
ΓΙΑΝΝΗΣΜ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 11:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πολίτες ή "πολίτες";

Φιλύποπτος έγραψε:
Δωριεύς έγραψε:
...ΩΡΑ

"Απίστευτες σκηνές στην πάτρα...απλός κόσμος πέρναει μπροστά από τους αστυνομικούς και πετάει τις πέτρες πίσω στους κουκουλοφόρους φωνάζοντας ''ντου'' και άλλα συνθήματα!...και στη συνέχεια επιστρέφει και πάλι πίσω από την διμοιρία για να προστατευτεί."...


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά ακριβώς έκανε άλλωτε Η ΕΠΕΝ (πέτρες στους αναρχικούς και μετά πίσω από τα ΜΑΤ). Στα γεγονότα με τον Καλτεζά, έξω από το Πολυτεχνείο, το 1985. Και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Κάτι ειπώθηκε περί "Χρυσής Αυγής" στα τελευταία νέα...Τι γνωρίζομε σχετικά; (Όχι πως δεν θα την επικαλούνταν, ούτως ή άλλως, τη "Χρυσή Αυγή", προκειμένου να αμαυρώσουν ενδεχόμενες Λαίκές αντιδράσεις, αλλά δεν πρέπει να ρισκάρουμε να δώσουμε και τροφή στις συκοφαντίες τους!)

Ευχής έργον θα ήταν αν έπαιρναν οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους. Αλλά ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Όχι ακροδεξιοί μπράβοι. Είμαστε βέβαιοι τι ήταν αυτοί της Πάτρας; Πολλά λέγονται...

Επίσης, από την πλευρά των Κομμουνιστών, οι πολίτες που πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, είναι ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ. Όχι οι μαγαζάτορες. Και αν οι τελευταίοι κατέβουν στους δρόμους, το μόνο αποδεκτό είναι να κατέβουν ως σύμμαχοι και συνεπικουρούντες των Εργατών. Όχι ως μαχητικοί υπέρμαχοι της ΜΙΚΡΟΪΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ! Το τελευταίο μπορεί να οδηγήσει σε πολλά και διάφορα, αρνητικά τα περισσότερα.


Φίλε Φιλύποπτε, το Κ.Κ.Ε. είναι εγκλωβισμένο δυστυχώς στην αέναη ακινησία του δογματισμού του.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το άλλο γεγονός δεν έχω να σου απαντήσω με βεβαιότητα κάτι. Ίσως οι πολίτες να ήταν αγανακτισμένοι ίσως και τραμπούκοι της ακροδεξιάς, αλλά μήπως απεναντί τους είχαν λαϊκούς αγωνιστές;
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 2:16 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Τη αυτή ημέρα η Αθήνα εν πυρί τελειούται ...
Ντροπή. Αυτό που έγινε προχθές στην Ελλάδα ήταν απαράδεκτο.
Οι δημοσιογράφοι, το ονόμασαν «λαϊκή οργή». Ήταν όμως? Και αν ήταν αυτό ποιός το δημιούργησε, ποιός το καλλιέργησε και ποιός το πυροδότησε?
Πιστεύω ότι υπάρχουν δύο πιθανότητες: α) Να είναι όντως λαϊκή οργή ή β) Να είναι τεχνητή η κρίση αυτή.

Αν ήταν λαϊκή οργή (που δεν ήταν) ντροπή τους που ξέσπασαν στις πλάτες άλλων.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι παρόλη την οικονομική κρίση, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για αυτό που έγινε εχθές το φέρουν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφίσκοι της παρακμής και απαισιοδοξολογίας. Αυτοί είναι που καθημερινά φωνάζουν, «ακρίβεια», «κρίση», «ανίκανη κυβέρνηση», «διαφθορά».
Αυτοί που απαξίωσαν το δικαστικό λειτούργημα
Αυτοί που καταρρακώνουν το θεσμό της Ορθοδοξίας.
Αυτοί που επιτίθενται στην Αστυνομία, στην πολιτεία.
Αυτοί που υποστηρίζουν τους ανώμαλους ομοφυλόφιλους, τους άθεους, τους μασόνους.
Δεν αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ στήριγμα στον κόσμο.
Δεν δίνουν καμία ελπίδα, φέρνουν τη μιζέρια, την καταστροφή, την μαυρίλα της ψυχής τους.
"Ουαί την γήν και την θάλασσαν οτι κατέβη ο διάβολος προς υμας έχων θυμόν μεγαν, ειδως οτι ολίγον καιρόν έχει"
Όταν δεν αφήνετε ΚΑΜΙΑ αξία όρθια, όταν κανένα ιδανικό δεν είναι αρκετά «προοδευτικό» για σας, δαιμονισμένοι κάφροι, πως θα βγουν σωστοί άνθρωποι από την κοινωνία μας?
Νομίζετε ότι το Σύμβολο της Πίστεως λέει «Πιστεύω εις ένα Ευρώ…?» σιχαμένοι δούλοι του χρήματος?
Νομίζετε ότι είστε υπεράνω των πάντων.
Νομίζετε ότι δεν θα πεθάνετε ποτέ.
Νομίζετε ότι τα παιδιά σας, επειδή έχετε λεφτά, δεν κινδυνεύουν από τίποτα.

Πόσο πλανεμένοι είστε…. Και για το κεφάλι σας δεν μας ενδιαφέρει, αλλά ΑΦΗΣΤΕ τον κόσμο ήσυχο!!
Δεν χρειαζόμαστε ΕΣΑΣ λαμόγια να μας λέτε ότι δεν έχουμε λεφτά να βγάλουμε το μήνα.
Δεν χρειαζόμαστε ΕΣΑΣ δαίμονες να μας λέτε σε τι να πιστεύουμε.
Δεν χρειαζόμαστε ΕΣΑΣ παλιοψεύτες να μας λέτε τι να σκεφτόμαστε.
Εσείς που ζείτε χωρίς να συνεισφέρετε ΤΙΠΟΤΑ στην βελτίωση της κοινωνίας, που τρέφεστε με το ψέμα, το μίσος, την οργή, την απελπισία, τη μιζέρια του κόσμου.
Εσείς που ζείτε ΜΟΝΟ για να διαπράττετε ΚΑΙ τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα μαζί.
Εσείς είστε που πυροδοτείτε τέτοια γεγονότα και μετά μιλάτε και από επάνω.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΙΑ!!!

Γυρίστε πίσω στα Τάρταρα καλικάντζαροι.(Αν και εδώ που είστε, ακόμα πριονίζετε το δέντρο που στηρίζει τον κόσμο). Μην περιμένετε τα Θεοφάνεια…..

http://greecewatch.wordpress.com
Φιλύποπτος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 9:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Πολίτες ή "πολίτες";

Δωριεύς έγραψε:
...ΩΡΑ

"Απίστευτες σκηνές στην πάτρα...απλός κόσμος πέρναει μπροστά από τους αστυνομικούς και πετάει τις πέτρες πίσω στους κουκουλοφόρους φωνάζοντας ''ντου'' και άλλα συνθήματα!...και στη συνέχεια επιστρέφει και πάλι πίσω από την διμοιρία για να προστατευτεί."...


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά ακριβώς έκανε άλλωτε Η ΕΠΕΝ (πέτρες στους αναρχικούς και μετά πίσω από τα ΜΑΤ). Στα γεγονότα με τον Καλτεζά, έξω από το Πολυτεχνείο, το 1985. Και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Κάτι ειπώθηκε περί "Χρυσής Αυγής" στα τελευταία νέα...Τι γνωρίζομε σχετικά; (Όχι πως δεν θα την επικαλούνταν, ούτως ή άλλως, τη "Χρυσή Αυγή", προκειμένου να αμαυρώσουν ενδεχόμενες Λαίκές αντιδράσεις, αλλά δεν πρέπει να ρισκάρουμε να δώσουμε και τροφή στις συκοφαντίες τους!)

Ευχής έργον θα ήταν αν έπαιρναν οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους. Αλλά ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Όχι ακροδεξιοί μπράβοι. Είμαστε βέβαιοι τι ήταν αυτοί της Πάτρας; Πολλά λέγονται...

Επίσης, από την πλευρά των Κομμουνιστών, οι πολίτες που πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, είναι ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ. Όχι οι μαγαζάτορες. Και αν οι τελευταίοι κατέβουν στους δρόμους, το μόνο αποδεκτό είναι να κατέβουν ως σύμμαχοι και συνεπικουρούντες των Εργατών. Όχι ως μαχητικοί υπέρμαχοι της ΜΙΚΡΟΪΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ! Το τελευταίο μπορεί να οδηγήσει σε πολλά και διάφορα, αρνητικά τα περισσότερα.
Επισκέπτης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 8:37 am    Θέμα δημοσίευσης:

Aυτό που λέτε ως αυτοοργάνωση μπορεί να έχει συνταγματική καλυψη.
Ενα από τα πιο διάσημα άρθρα του Συντάγματος προδικτατορικά ήταν το άρθρο 114 που έγραφε "η τήρησις του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων".
Το άρθρο αυτό συμπληρώθηκε μεταδικτατορικά με τη φράση "δικαιουμένων και ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΝΩΝ να το υπερασπίσουν".
Είναι προφανές ότι εκδηλώνεται προσπάθεια κατάλυσης του Συντάγματος και άρα κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να βγει στους δρόμους εναντίον των αναρχικών για να το υπερασπίσει.
Ακόμη και αν αμφισβητήσει κάποιος ότι απειλείται η ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι καταστρατηγείται το δικαίωμα της ιδιοκτησίας με τους εμπρησμούς εκατοντάδων μαγαζιών.
Ως αριστεροί μπορεί να μη δέχεσθε το δικαιωμα της ιδιοκτησίας.Ωστόσο αποτελεί μία ακλόνητη βάση για τη νομιμότητα δράσης κατά των αναρχικών ότι κι αν λένε τα κανάλια.Επίσης αποτελεί πολύ καλό επιχείρημα απέναντι στα ξένα δίκτυα (BBC,CNN) που διάκεινται ευνοικά στους ταραξίες.Κανείς Αγγλος ή Αμερικανός θεατής δεν μπορεί να πεισθεί ότι έχουν άδικο άνθρωποι που υπερασπίζονται το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.
Αφού αυτοί το παίζουν αριστεροί παίξτε το και εσείς δεξιοί.Πεστε σε όσους θέλουν να κατέβουν ενάντια στους αναρχικούς ότι με βάση το άρθρο "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων" κατεβαίνουν για να υπερασπίσουν τη Δημοκρατία,το Σύνταγμα και το συνταγματικό δικαίωμα της ιδιοκτησίας.
το ξέρουν κι οι πέτρες
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 2:06 am    Θέμα δημοσίευσης:

Στο "Τρωκτικό"
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_1126.html

έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες όπου φαίνεται ανάγλυφος όλος ο μηχανισμός των "δημοσιοϋπαλληλικών" "σκοτεινών διαδρόμων"...

Να μην αναρωτιέται μετά ο κόσμος ούτε να περιμένει να τον σώσουν από εκεί που περιμένει...


ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ θα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group