Συγγραφέας Μήνυμα
ενας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 30, 2008 12:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: κυττα πράγματα

http://www.red-pep.blogspot.com/
πχ αυτό το μπλογκ δήλωνε υποστηρικτής της ρήξης κ ξαφνικά το γυρίσε!
ΘΑΛΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 8:04 pm    Θέμα δημοσίευσης:


Διαβάστε για τη στρατηγική της πλανητικής τρομοκρατικής
προβοκάτσιας και εδώ:



http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=17380&sid=b0cc04e848388586da17d0fc4826b194#17380
Διονύσης Γ.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 3:35 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Άσχετο ίσως, αλλά έχει τη σημειολογική αξία του μέσα στη θολούρα της προβοκάτσιας που ξετυλίγεται σε αυτό το νήμα.
Σήμερα διαβάζουμε ότι Νεο-ναζί σχηματίζουν τάγματα εφόδου-προβοκάτσιας εναντίον μουσουλμάνων στην Αθήνα.
Παλιότερα, οι ναζί του Χίτλερ (παλαιο-ναζί να τους πούμε;!) στρατολογούσαν στα SS μουσουλμάνους, Βόσνιους, Αλβανούς και Άραβες για να σφάξουν Σέρβους Ορθόδοξους Χριστιανούς.
Οι εποχές αλλάζουν, οι παίκτες αλλάζουν, τα θύματα και οι θύτες αντιστρέφονται, μόνο η καπιταλιστική και η φασιστική βαρβαρότητα μένει η ίδια...
Ρεπόρτερ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 3:12 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Οι δικές μου πληροφορίες


Ο «Ροβεσπιέρος», παλιός και καρδιακός φίλος με «πίεσε» να ερευνήσω και εγώ το ζήτημα.
Πράγματι έχω συλλέξει και εγώ πολλές πληροφορίες για αυτά τα ζητήματα. Δημοσιογράφοι-ρεπόρτερ γνωρίζουν πολλά, αλλά δεν μιλάνε. Αλλά και να μιλήσουν πού θα βγούνε; Είναι γνωστό ότι τα πρακτορικά κυκλώματα ελέγχουν τις ηγεσίες των ΜΜΕ και πολλοί «αστέρες» παίζουν συνειδητά τα προβοκατόρικά παιχνίδια των αφεντικών τους και των μυστικών υπηρεσιών. Όποιος παίρνει τοις μετρητοίς αυτά που λέγονται στα κανάλια ή γράφονται, μάλλον θα ήλθε από άλλο πλανήτη.
Πολλά που έχουν γραφεί εδώ μέσα τα επιβεβαιώνουν και οι δικές μου έρευνες.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Πράγματι έχει στηθεί πλήθος μηχανισμών προβοκάτσιας και «ομάδων κρούσεως» που ελέγχονται από ξένα και εγχώρια παρακρατικά κέντρα.

Πράγματι το ΛΑΟΣ είναι ο «ιμάντας» καθοδήγησης πολλών από αυτούς τους μηχανισμούς. Και κυρίως είναι το «καθοδηγητικό κέντρο» των ακροδεξιών παρακρατικών κάθε απόχρωσης.

Πράγματι πολλές επιθέσεις εναντίον μεταναστών είναι προβοκάτσιες σχεδιασμένες από τις παρακρατικές ομάδες που στεγάζονται άμεσα ή έμμεσα, αλλά και καθοδηγούνται από τα «κέντρα» που λειτουργούν μέσα στο ΛΑΟΣ.

Πράγματι πολλοί δημοσιογράφοι έχουν διαπλοκές με αυτούς τους μηχανισμούς και λειτουργούν σαν «θύλακες» δικτύωσης και προώθησης και στους ιστότοπους της αμερικανικής, ακροδεξιάς προπαγάνδας, ανοικτής ή καλυμμένης. Καλυμμένης μέσα από ποικίλες πολιτικές μεταμφιέσεις, αλλά και μέσα από μια δημοσιογραφική αντίληψη ηθικολογικών καταγγελιών ή κιτρινισμού ή σκανδαλοθηρική τύπου κουτσομπολίστικων εφημερίδων ή εκπομπών τύπου Σπύρου Καρατζαφέρη και λοιπών ομοίων.

Πολλά από αυτά τα οποία παρέθεσαν εδώ κάποιοι είναι αληθινά. Δε γνωρίζω για όλα. Θα τα ερευνήσω, μου δώσανε «κίνητρο».

Γνωρίζω, όμως κάτι που δεν ειπώθηκε και κατά τη γνώμη μου εντάσσεται σε αυτά που γράφηκαν.

Υπάρχει στο Παγκράτι γραφείο ή γραφεία «στεκιού» που το διοικεί κάποιος Κώστας Τσ…, στέλεχος παρακρατικών ακροδεξιών οργανώσεων, με υψηλές προσβάσεις στο ΛΑΟΣ –ομάδα Βορίδη.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι στο «στέκι» αυτό του Παγκρατίου στεγάζονται αρκετά στελέχη του ΛΑΟΣ που εμφανίζονται ως ναζί και οργανώνουν ποικίλες επιθέσεις.

1) Επίθεση σε τζαμί στο Ρέντη.
Χτυπήθηκαν μουσουλμάνοι ΕΝΩ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ με σκοπό να προκληθεί ιερός πόλεμος "τζιχάντ" και να γίνει η Αθήνα άνω κάτω.
Για τον ίδιο λόγο έγινε ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ειδικά και μόνο για "ναζί" ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ όπου πωλήθηκαν αντιισλαμικά μπλουζάκια και ακούστηκαν αντιισλαμικά τραγούδια

2) Επίθεση με μαχαιρώματα στα Πετράλωνα.


3) Επιθέσεις πριν τις 2 του Φλεβάρη με μαχαιρώματα μεταναστών στα Πετράλωνα.
Πάνω σε αυτό το σκηνικό στήθηκε και η «αντιφασιστική» συγκέντρωση στις 2 Φλεβάρη.


Θα ερευνήσω περαιτέρω.
Μπρακούλιας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 2:20 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Αυτά τα φοβερά που διαβάζουμε, θα έπρεπε να είχαν κτυπήσει καμπανάκι στο ΚΚΕ.
Γιατί σύντροφοι του ΚΚΕ δεν αρκεί να καταγγέλεις προεκλογικά το ΛΑΟΣ αλλά ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ να τονίζεις παντού πως πρόκειται για μία μήτρα παρακρατικών ομάδων και μηχανισμών.
Σύντροφοι του ΚΚΕ, σας δίνετε άλλη μία ευκαιρία να συσπειρώσετε ΕΣΕΙΣ τους αγνούς, άδολους πατριώτες που πάνε να παγιδέψουν οι ΛΑΟΣ, Στόχος, Κα..ος κτλ.
Έτσι που το πάτε, στο τέλος θα πρέπει να αλλάξετε και όνομα.
Από ΚΚΕ να το κάνε ΚΧΕ δηλαδή Κόμμα Χαμένων Ευκαιριών.
ΑΦΩΝΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 9:40 am    Θέμα δημοσίευσης:

Διαβάζω από χθες άφωνη. Εδώ κάνουν πάρτη όλων των ειδών τα σκουλήκια.
Σάπισε η κοινωνία μας και γεμίσαμε σκουλήκια.
Όλοι είμαστε εν δυνάμει θύματα αυτών των σκουληκιών αν δεν ξυπνήσουμε.
Μπράβο στο ΡΕΣΑΛΤΟ. Είναι μια φωνή-καμπάνα συναγερμού.
Αποκαλύπτει και συνθέτει πολιτικά.
Πρέπει να διαδώσουμε τις αποκαλύψεις του και τα γραφτά του.
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 9:09 am    Θέμα δημοσίευσης:

Έτσι ακριβώς είναι.
ΚΑΝΟΥΝ πολτό τις ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
Και παίζουν με τα ιδεολογήματα.

Όπως ήδη έχουμε αναλύσει στο περιοδικό και εδώ ο ΛΑ.Ο.Σ είναι ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία: Ένα κόμμα τυχωδιοκτικής συρραφής και "σμίξης" ιδεολογικών αποκομμάτων: Η καθαρόαιμη νεοταξική "ιδεολογία".

Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ:
πολτοποίηση "αριστερών" "φυλών" και "αριστερών" ιδεολογημάτων: ο νεοταξικός, σοσιαλδημοκρατικός πολτός!!!

Και το αφετηριακό σημείο ανάλυσης της επιστημονικής πολιτικής έρευνας είναι ακριβώς η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ αυτών των κομμάτων: Φιλοσοφία που λειτουργεί πάνω στο κεντρικό νεοταξικό δόγμα: Της κατάργησης της Ιστορίας και των Ιδεολογιών.
.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 4:17 am    Θέμα δημοσίευσης:

Και το χειρόετερο από όλα είναι ότι οι αντιλήψεις της Νέας τάξης έχουν πλέον ριζωθεί στην κοινωνία, ως το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.

Όπως ακριβώς είναι αδύνατον να πείσεις κάποιον μεγαλωμένο με το θρησκευτικό σκοτάδι ότι δεν υπάρρχει κανένας σατανάς να τον απειλεί, και ότι όλα αυτά ήταν κατασκευάσματα των ανθρώπων της εξουσίας , είναι αδύνατον να πείσεις πλέον οποιονδήποτε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχουν "ναζί" και "φασίστες" που απειλουν την κοινωνία κάνουν επιθέσεις σε μετανάστες και στέκια αριστερών και ότι όλα αυτά είναι κατασκευάσματα προβοκατόρων,των ανθρώπων της σημερινής εξουσίας.

Γιατί μέσα στον εκφυλισμό της σκέψης ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς τους δήθεν "πολιτικούς χώρους" δεν σκέφτεται με ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ όρους. Και η "αριστερά" έχει μετατραπεί και λειτουργέι ως ΘΡΗΣΚΕΙΑ και όχι ως πολιτική άποψη που βασίζεται στη θεωρία του ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ, αλλά ώς ένα σύνολο ιδεολογημάτων και μυθευμάτων που το άτομο αποδέχεται και περιλαμβάνουν την σύγχρονη μεταφορά της θρησκευτικής έννοιας του "καλού" και του "κακού" μαζί με ένα σύνολο ντε φάκτο αποδεκτών αναιτιολόγητων ιδεολογημάτων που γινονται δεκτά όχι με πολιτικό και αιτιοκρατικό αλλά με ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ όπως π.χ. η αξία της "αστικής δημοκρατίας", ο "κίδνυνος από ναζί που υπαρχουν παντού" ότι "τα σύνορα πρέπει να είναι ανοιχτά" , ότι "είμαστε πολίτες του κόσμου" ότι "δεν υπάρχουν έθνη αλλά είναι ιδεολόγημα" ότι "είναι επιτακτική ανάγκη να καταπολεμηθεί ο ρατσισμός" και άλλα τέτοια

Το γελοίον επίσης του πράγματος είναι ότι σε πόλεις της επαρχίας όπου υπάρχουν για χρόνια "αντιφασιστικά κινήματα" και αμάδες αντιφά, που έχουν κάνει δεκάδες κινητιποιήσεις χωρίς όμως να υπάρχει ούτε ένας φασίστας!!!! στην πόλη αυτή (το παράλογο είναι ότι για να κάνεις κινητοποιήσεις ενάντια σε κάτι, θα έπρεπε κανονικά αυτό το κάτι να υπαρχει!!) , όταν άκουσαν ότι εμφανιστηκε στην πόλη τους κάποιος "φασίστας, ¨δεν το πίστευαν οι ίδιοι και έλεγαν αποκλείεται, σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιοι πια!!! Οϋτε οι ίδιοι οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" δηλαδή δεν πιστεύουν στην ύπαρξη αυτού που πολεμούν, αλλά το πολεμούν γιατί έτσι κάνουν όλοι οι άλλοι γύρω τους, από πιθηκισμό, και γιατί έχει γίνει "μόδα" χωρίς να ξέρουν το γιατί! (όσοι είναι πίσω από αυτούς γράφοντας τα άρθρα στις αστικές φυλλάδες , στους Ιόύς , στα Ιντυμίντια και στις πατσαβούρες της νεοταξτικής αριστεράς γνωριζουν βέβαια την πραγματικότητα, αλλά τα γράφουν ακριβώς με την ίδια αηδία για το επάγγελμά τους με αυτή που έχουν οι συνάδελφοί τους που γράφουν τα ψευτο"ναζιστικά" κείμενα για να υπηρετήσουν το ίδιο παιχνίδι)

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΑΜΦΙΕΣΤΕΙ.. Φορά τη μάσκα του "ναζιστή" και του ¨"Αντιφασίστα" μαζί, φορά τη μάσκα του "ρατσιστή" μαζί και του ¨"αντιρατσιστή"... και παντού γύρω από τους μασκαρεμένους πλήθος οι χρήσιμοι ηλίθιοι εθελοντές να σφαχτούν μεταξύ τους για κα΄τι που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αφήνοντας το σύστημα ανενόχλητο να κυριαρχεί!
.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 3:55 am    Θέμα δημοσίευσης:

Και μια τελευταία παρατήρηση... που αντικαπτρίζει την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Ενώ όλα τα νεοταξικά ιδεολογήματα προωθούνται στο όνομα των "ρατσιστικών" "φασιστικών" και "ναζιστικών" επιθέσεων, το ενυτπωσιακό είναι ότι πρώτον όπως είδαμε παραπάνω κανείς από όσους είναι πίσω από αυτές δεν είναι κάτι από αυτά ιδεολογικώς!

Ούτε όμως είναι τα κορόιδα που συμμετέχουν , που έχουν παραμυθιαστεί με κατασκευασμένα από το νεοταξικό συστημα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ιδεολογήματα και μυθεύματα, που τα έχουν στολίσει με "ναζιστικά" σύμβολα, κατασκευάζοντας ένα "αντιναζιστικό" αμερικάνικο "ναζισμό"... Και ενώ για όλα όσα συμβαινουν σήμερα παρουσιάζουν ότι φταεί λοιπόν ο Χτιλερ αλλά καθόολου όμως η ΗΠΑ, το Ισραήλ και η νέα τάξη, η τραγική ειρωνία είναι ότι οι ίδιοι οι εναπομείναντες ελάχιστοι "Χιτλερικοί" "φασίστες", και όλα τα συναφή καταδικάζουν ως προβοκάτσιες του συστήματος όλες αυτές τις επιθέσεις που γίνονται σήμερα ενώ έχουν στις τάξεις των ομάδων τους και μετανάστες!

Κανείς όμως δεν μιλά για ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ παρακρατικούς προβοκάτορες (ακροδεξιούς στην προκειμένη περίπτωση γιατί υπάρχουν και όσοι το παίζουνε "αριστεροί" ή "αναρχικοί") αλλά όλοι μιλάνε για "έμφυτο ρατσισμό των Ελλήνων που υπάρχει παντού"!!!
.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 3:30 am    Θέμα δημοσίευσης:

ξέχασα να αναφέρω του ουσιαστικότερο όμως... Το ποιά είναι η πολιτική θέση της "γνωστής υπαλλήλου" του "Κά...ου" και όλων των άλλων βοριδικών που είναι ή ήταν σε "ναζιστικές" ομάδες για το Ναζισμό.

Όχι, όχι... δεν είναι "ναζί" όπως λένε οι χρήσιμοι ηλίθιοι στο Ιντυμίντια. Όποιος τους ξέρει προσωπικά γνωρίζει καλά ότι οι ίδιοι στις αντθιλήψεις τους είναι ΦΑΝΑΤΙΚΑ αντιθετοι σε ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΝΑΖΙΣΜΟΥ... οποιαδήποτε.. και τότε γιατι το παίζουν ή το έπαιζαν "ναζί"?

Γιατί είχαν αναλάβει "χρέωση" να το κάνουν από το συγκεκριμένο κέντρο που ξέρετε.., Για ποιό λόγο? Για να μπορέσουν κάποιοι να ψαρέψουν "χρήσιμους ηλίθιους" και να συγκροτήσουν δικές τους παρακρατικές ομάδες κρούσής!

Το πρόβοημα λοιπόν δεν είναι ότι όλοι αυτοί είναι "ναζί" όπως λένε όσοι χρήσιμοι ηλίθιοι (ή ζώα θα έλεγα καλύτερα) τους επιτίθενται στα Ιντυμίντια... Καθόλου ναζί δεν είναι.. εξάλλου και οι ίδιοι τους βριζουν καθημερινά όλους αυτούς... Η γνώμη τους για το Χίτλερ π.χ. είναι ότι "ήταν αδερφή" ότι τον "πη....ε η Έυα Μπράουν με ζώνη dildo" ότι ήτανε ένας "ανώμαλος που π...ε την ανηψιά του" και όλα αυτά.... Συγγνώμη για την φρασεολογία αλλά οι ίδιοι τη χρησιμοποιούν έτσι, εγώ απλά τη μεταφέρω.

ΜΗΔΕΝ τοις εκατό ναζί...Μα ούτε και οι Βοριδικοί του ΛΑΟΣ είναι "Ναζιστές" όπως επιμένει το Jungle Report!
Και τί κάνουν τότε στις ναζιστικές ομάδες? Ποιοί και γιατί τους έστειλαν? Η απάντηση δε θέλει πολύ φαντασία. Διαβάστε το κείμενο για τα "τρία επίπεδα" εκεί τα λέει όλα! Επίσης οι συγγραφεις και κατασκευαστές του ¨"αμερικανοναζισμού" που λέγαμε
ΓΕΛΑΝΕ οι ίδιοι με το δημιούργήμά τους... Απλά έπρεπε να φτιαχτει το "ιδεολογικό" εργαλειο για να μπορεί να συνδέεται το επίπεδο 3 με το επίπεδο 1 και ανέλαβαν την καθόλου ευχάριστη γι αυτούς εργασία (αφού σιχαίνονται το Ναζισμό, να βλάκες του Jungle Report και του Indymedia, καλά ακούτε , μπορεί να είναι ακροδεξιοί αλλά ειναι ΑΝΤΙΝΑΖΙ , ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ το Ναζισμό) να γράψουν αυτές τις ηλθιότητες επίτηδες με το σκοπό αυτό!

Για όσα "ζώα" του Ιντυμίντια ή άλλους νεοταξικούς δεν με πιστεύουνε ας δούνε αυτό εδώ τι γράφει για το φγασισμό και το ναζισμό

http://www.youtube.com/Gatez3ro

ΚΑΙ ΔΕΝ είναι ένα τυχαίο προφιλ "άσχετου ατόμου " "χουλιγάνου" και "βλάκα" είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ των απόψεων που έχουν όλοι αυτοί του συγκεκριμένου κέντρου...

Ποιό λοιπόν είναι το πραγματικό πρόβλημα... Ότι ειναι ¨"ναζί φασίστες και ρατσιστές" όπως παρουσιάζει το Jungle Reoprt καιτο Indymedia, ή μήπως ότι απλά είναι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ (και ότι αυτο δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τα πολιτικά χαρακτηριστικά που τους αποδίδουν!!!

Εξάλλου το νεοταξικό κράτος ή κάποια κόμματα, σιγά μην εμπιστέυοντας θέσεις ΥΨΙΣΤΗΣ σημασίας, κατάρτισης και ευθύνης σε κανονικούς ¨"ναζί φασίστες και ρατσιστές" είτε ιδεολόγους είτε κάφρους του περιθωρίου μια τέτοια δουλειά!

Αντίστοιχα λοιπόν με αυτό, καταλαβαίνετε ότι ΚΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ επιθέσεις που γίνονται δεν είναι "φασιστική, ναζιστική ή ρατσιστική" διότι τα άτομα πίσω από αυτοί δεν είναι ιδεολογικά τίποτα από όλα αυτά , είναι παρακρατικοί προβοκάτορες...

Και όμως υπάρχει ένα τεράστιο ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ "αντιρατσιστικών" και "αντιφασιστικών" συμμοριών, ένα δίκτυο ιντυμίντια και μια νεοταξική αριστερά που το συντηρούν, και αγνωίζονται ενάντια σε κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Ναι οι επιθέσεις υπάρχουν αλλά ΔΕΝ είναι αιτία τους κάποιος "¨ρατσισμός, φασισμός, ναζισμός" γιατί όσοι είναι πραγματικά πίσω από αυτές είνΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΑΝΤΙΝΑΖΙ, νεοταξίτες Αμερικανοτσολιάδες "δημοκράτες"

Έτσι οι αλήθεια είναι ότι όλες οι παρακρατικές επιθέσεις είτε "ρατσιστικές" ει΄τε "αντιρατσιστικές" είναι στην ουσία τους ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ με στοχο ΠΑΙΧΝΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και καμιά σχέση δεν έχουνε με "ρατσισμούς και ναζισμους" που σήμερα δεν υπάρχουν καθόλου σε αυτούς τοςυ χώρους, απλά χρησιμοποιούνται ως σύμβολα και μεταλλαγμένα ιδεολογικά νεοταξικά Αμερικανονατοικά κατασκευάσματα προσαρμοσμένα στην ιδεολογία της Νεάς τάξηςμ ώστε να μπορούν κάποιοι να στρατολογούν χρήσιμους ηλίθιους από οομάδες του περιθωρίου και πάνω στις δράσεις τους να στήνεται όλο το πολιτικό σκηνικό αποπροσανατολισμού, και όλη η νομιμοποίηση πολιτική και ηθικη των ιδεολογημάτων της νεοταξικής αριστεράς και επομένως της ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ποιοί κάνουν τελικά τη μεγαλυτρη ζημιά στην κοινωνία? Οι Αμερικανοτσολιάδες εικονικοί "ναζί" και δήθεν "ρατσιστές" ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ή μήπως αυτοί που επιμένουν ότι πρόκειται για "¨πραγματικούς ναζί" και ότι η αιτία όλων αυτών είναι ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!! βγάζοντας τη Νέα Τάξη πραγμάτων αθώα και μάλιστα εμφανίζοντάς την αντί για εχθρό ως ΣΥΜΜΑΧΟ αφού παρουσιάζεται ως "αντιρατσιστική" και "αντιναζιστική"?

Το σχόλιό μου μπορεί να φαίνεται παράξενο ή "ακραίο" αλλά όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Πραγματικότητα που σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δε λέει σήμερα. Όλο το πολιτικό φάσμα της Νέας τάξης και ιδιαίτερα εκτός των αστικών κομμάτων βασίζεται και στηρίζεται σε ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ και ανοησίες , ιδεοπολογήματα που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματική υπαρκτή κοινωνικήκαι πολιτική κατάσταση, ούτε με τον υπαρκτό φυσικό κόσμο!

Οι προλετάριοι είναι δεμένοι με ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!!! Ιδεοολογικές.. όπως ήταν παλιά η θρησκεία σήμερα είναι τα παραμύθια της νεάς τάξης περί υπεράσπισης της "δημοκρατίας" απένταντι σε ανύπαρκτους "κινδύνους" που εμφανίζονται παντού, με βάση τους οποίους ο κόσμος καλειται όχι μόνο να αποδεχθεί αλλά και να υπερασπιστεί ΔΥΝΑΜΙΚΑ τα νεοταξικά ιδεολογήματα , θέσεις και πολιτικές!

Νεοταξίκή αριστερά και ακροδεξιά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα. Ίδια κέντρα πίσω τους, κοινά άτομα, και εξυπηρετούν ακριβώς την ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Δουλεύουν και υπάρχουν για να υπηρετούν το ίδιο σχέδιο και παιχνίδι, παιχνίδι που χωρίς τη μια από τις δύο συνιστώσες δε θα υπήρχε καθόλου... Και αποτλεούν σήμερα ΘΕΜΕΛΙΑΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ του συστήματος.
σχετικός
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 07, 2008 2:55 am    Θέμα δημοσίευσης:

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο του Indymedia από δω
και δείτε και το τι ψευδώνυμο δείχνει η πρώτη φγωτογραφία

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=832334

Δείτε μετά και διαβάστε προσκετικά αυτό

http://www.ellhnikoaima.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=53&func=view&id=581&catid=4#581

Και δείτε αυτό επίσης

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=896976

Ξέρετε ποιά είναι η "γνωστή" υπάλληλος που εργάζεται
μόνιμα στο Στόχο?

Καταλάβατε τώρα καλύτερα μήπως το ότι καποιοι φαινομενικά διαφορετικοί χώροι και ομάδες δουλεύουν ως ενιαίο κέντρο ΜΑΖΙ ? Αυτό βέβαια ήταν ένα υπερ ελάχιστο μικρό δείγμα από το τι συμβαίνει. Η πραγματικότητα περιγράφεται ακριβώς στο σχόλιο για τα "τρία επίπεδα" που υπάρχει πιο πάνω.
κάποιος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 06, 2008 6:37 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Καταρχήν συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του Ροβεσπιέρου. Για την αναδημοσίευση στο περιοδικό θα κάνω μικρές διορθώσεις (γιατί το γραψα πρόχειρα το συγκεκριμένο) και θα επικοινωνήσω μέσω mail με το περιοδικό να σας το στείλω το κείμενο μαζί με ένα ψευδώνυμο.


Όσον αφορά τις απειλές ενάντια στο Ρεσάλτο που άκουσα στο κείμενο του Μπρακούλια η άποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι η εξής

Ότι χαλάει τον εγκλωβισμό στο αλληλοτροφοδοτούμενο δίπολο που ξεφέυγει από τα αστικά κόμματα , δηλαδή στους πόλους ΛΑΟΣ-ακροδεξιών παραμάγαζων και "αμερικανοναζί" ομάδων κρούσης από τη μια πλευρά και ΣΥΡΙΖΑ - νεοταξικών παραμάγαζων και "αντιρατσιστικών" συμμοριών από την άλλη, του επιτίθενται όλοι μαζί (που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό , έχουν τα ίδια αφεντικά και είναι και συγκοινονούνται δοχεία) και θέλουν να το διαλύσουν.

Και κύριος στόχος φυσικά είναι η πατριωτική αριστερά διότι δίνει προοπτική και ελπίδα για ένα κίνημα που συνταιριάζει το εθνικό με το κοινωνκό και ταξικό, την προοπτική της ανατροπής του συστηματος με αυτή της εθνικής ανεξαρτησίας και της πάλης ενάντια στη νέα τάξη...
Εδώ ακόμα και το ΚΚΕ επειδή κρατά σε κάποια έστω ζητήματα μια συνεπή θέση έχει φθάσει στο σημείο να βάλεται από τους δύο πόλους μαζί σε σημειο που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιός έγραψε τι... τα κείμενα του ΛΑΟΣ για το δήθεν σκάνδαλο ... Γερμανού! δεν μπορείς με τιποτα να τα ξεχωρισεις από αυτά που έγραφε η Αυγή!


Όσον αφορά τις "επισκέψεις" , επιθέσεις και προβοκάτσεις, από την προσωπική πείρα κάποιων αλλά ρο γνωρίζετε και σεις καλά, τη μια έρχονται "επισκέψεις" από τον πρώτο πόλο , την άλλη από το δεύτερο ... και κάποιες φορές τυγχαίνει και πολυπλόκαμες κάθε τύπου επιθέσεις "διαφορετικών" δίδυμων πόλων να έχουν και κοινά άτομα μέσα... τη δευτέρα "φασίστες", την τρίτη "αντιφασίστες".. το μόνο που δεν έχω δει ακόμα στην πραγματική ζωή (παραλίγο όμως ) (αν και μέσω διαδικτύου προς το παρόν έχει ΓΙΝΕΙ!!!) είναι να γίνουν και επιθέσεις από κοινου ταυτόχρονα και από τους δύο πόλους σε κοινές ομκάδες κρούσεις!!! (το μισος για όσους αντιστέκονται στη νέα τάξη είναι αυτό που ενώνει τους χρήσιμους ηλίθιους τοσο πολύ που προσωπικά ξεπερνάνε ακόμα και το θεμελιακό λίθο αποπροσανατολισμού , το διαχωρισμό του περιθωρίου σε ομάδες "ρατσιστών" και "αντιραστιστών" που αντί να χτυπανε το σύστημα θα πλακώνονται μεταξύ τους!)

Η συμπαράσταση με κάθε τρόπο σε δεχόμενους παρακρατικές απειλές γιατί αντιστέκονται στα σχέδια της νέας τάξης, είναι κατά τη γνώμη μου βασικό θεμελιακό ζήτημα ταξικής πάλης πέρα από όποιες επί μέρους ιδεολογικές διαφορές έχει ο καθένας.

Έχετε κότσια και σίγουρα θα τα βγάλετε πέρα και μόνοι σας, αλλά παρόλα σε περίπτωση που ξεφύγει η κατάσταση (όσον αφορά τέτοιου είδους κέντρα που επιτίθενται με τέτοιες πολιτικές αιτίες και σκοπιμότητες) να ξέρετε ότι αν εσείς το χρειαστείτε ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ..."ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ" (μέχρι και από την ΕΠΑΡΧΙΑ θα ανέβουνε αρκετοί φίλοι μου αναγνώστες του ΡΕΣΑΛΤΟ ΑΜΕΣΑ Αθήνα να στηρίξουν το Ρεσάλτο ενάντια στο παρακράτος αν και όποτε χρεαστεί )
"Αντίσταση στην πράξη .. γαμώ τη νέα τάξη" .. ένα γελοίο σύνθημα της ακροδεξιάς που θα το κάνουμε και εκεί πραγματικότητα κάποιοι αναγνώστες του Ρεσάλτο οπουδήποτε χρειαστεί.

Το λέω να το καταλάβουνε κάποιοι ότι ΤΕΡΜΑ τα παιχνιδάκια και οι προβοκάτσιες τους ενάντια στο Ρεσάλτο... και ΔΕΝ είμαι στο Ρεσάλτο, είμαι απλός αναγνώστης αλλά αυτο που λέω το γνωρίζω και το εννοώ
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 06, 2008 6:13 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Εξαιρετική η ανάλυση για τις «μεταλλάξεις» (ακροδεξιάς-ρεφορμιστικής αριστεράς) μέσα στα πλαίσια του υπερεθνικού καπιταλισμού.
Θα τη δημοσιεύσουμε στο περιοδικό με ένα ψευδώνυμο. Αν έχει ο «κάποιος» προτίμηση σε κάποιο μπορεί να το στείλει στο ιμέηλ του περιοδικού.


Τώρα δύο λόγια αισιοδοξίας.

Διαβάζοντας κανείς αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα μπορεί να νιώσει τρόμο και παγωνιά, και να πει: «δεν υπάρχει σωτηρία…».

Δεν είναι έτσι. Η γνώση του πραγματικά εφιαλτικού προβοκατόρικου και τρομοκρατικού δικτύου που έχει απλωθεί πάνω από την ελληνική κοινωνία, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο πρέπει να μας κάνει πιο αισιόδοξους και όχι να μας ρίχνει στα αδιέξοδα του πεσιμισμού και της αδράνειας.

Η αδυναμία όλων αυτών των καταστάσεων είναι ότι έχουν όλη την κοινωνία εναντίον τους.


Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η δύναμη των πρωτοπόρων αγωνιστών. Και η αισιοδοξία τους πηγάζει από τις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ διεργασίες της κοινωνίας που κοχλάζουν.

Μόλις θα αρχίσει η ΚΙΝΗΣΗ των εργατικών και λαϊκών μαζών (και θα αρχίσει σύντομα όσο και αν η Αριστερά έχει χάσει το μπούσουλα) ΤΟΤΕ οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας και καπιταλιστικής τρομοκρατίας θα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ. Θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι.

Η γνώση, συνεπώς, πάνω σε αυτά τα ζητήματα εξοπλίζει την αγωνιστική πρωτοπορία, συνειδητοποιεί ευρύτερα λαϊκά στρώματα, τα προετοιμάζει σε ΑΜΥΝΑ, αλλά και στην αυριανή ΕΠΙΘΕΣΗ.

Κανένας τρόμος, λοιπόν και καμιά απελπισία.


Αυτοί που πρέπει να τρέμουν είναι οι προβοκάτορες και οι λακέδες του καθεστώτος. Πάντα η ιστορία αυτούς ξερνάει και ΤΙΜΩΡΕΙ σκληρά.

Οι δήμιοι της κοινωνίας και των αγώνων ΠΑΝΤΑ μπαίνουν στη λαιμητόμο των λαών.

Έτσι γινόταν και έτσι θα γίνεται πάντα…

Μπρακούλιας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 06, 2008 5:39 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ναι, Κάποιε, είναι άκρως κατατοπιστικά και χρήσιμα αυτά που ανέφερες και καταλαβαίνω τώρα γιατί κάποιοι
ανώνυμοι ήρθαν εδώ και ήθελαν να σταματήσει η συζήτηση αυτή.

Είναι ασύλληπτο τί τέρατα, εκτρώματα και περιττώματα ξερνά η νεοφασιστική μήτρα του ΛΑΟΣ.
Για να το καταλάβει κανείς χρειάζεται και φαντασία εκτός από πολιτικές γνώσεις και κριτήριο.

Όπως αναφέρεις, ο πολυπρόσωπος και πολυπλόκαμος Κα...ος έχει αρχίσει ήδη να επιτίθεται στο Ρεσάλτο.

Πρέπει να αναμένουμε ότι οι επιθέσεις θα αυξηθούν σε ένταση και ποικιλία.
Το νοιώθουν τα κόπρανα του παρακράτους και της πρεσβείας ότι το μόνο εμπόδιο στα σχέδιά τους είναι η πατριωτική Αριστερά.

Τώρα όμως, οι φύλακες έχουν γνώση και εμπειρία μεγαλύτερη από το 2006 και τ'αμερικανοναζιστάκια θα πάθουν το Στάλινγκραντ που τους αξίζει!
Κάποιος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 06, 2008 5:01 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Δεν δε θέλετε να τους κάνουμε διαφημιση σβήστε το link, αλλά είναι ένα παράδειγμα για το δίαυλο ανάμεσα στα επίπεδα 2 και 3 όπως τα περιέγραψα παραπάνω

http://rem-ellas.blogspot.com/2008/07/blog-post.html

Αν έχετε υπομονή να διαβάσετε το κείμενο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ θα μείνετε έκπληκτοι. Δείχνει πως ακριβώς γίνεται η μετάλλαξη από τον παλιό "ναζισμό" στη ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ακροδεξιά ώστε να ανταπεξέλθουν οι ομάδες στις σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών. Για να μετατραπούν ομάδες περιθωριακών "νεοναζί" σε ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ, επιστρατεύθηκε το κείμενο αυτό όπου παρουσιάζονται οι θέσεις συγκεκριμένης πτέρυγας του ΛΑΟΣ με τεχνητό τρόπο ως "Ναζισμός". Εμφανίζεται μάλιστα ένα απίστευτο ιδεολογκό κατασκέυασμα! Ο ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ φιλοΝΑτοικός "ΝΑΖΙΣΜΟΣ"!!! Διαβάστε μέσα τις θέσεις που γράφει παντού ενάντια στον παραδοσιακό ναζισμό, και το πως και γιατί πρέπει να αντικατασταθούν με άλλες

Επειδή το σχόλιό μου ξεφεύγει λίγο και είναι για να "εντρυφήσει" κανείς βαθειά στο να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με το ΛΑΟΣ και πως προσπαθεί να ενσωματώσει γύρω του αυτούς τους ακραίους χώρους για να τους χρησιμοποιεί, αν θέλετε σβηστε το αν θέλετε αφήστε το. Ότι νομίζετε. Πάντως είναι απίστευτο και εξαιρετικό παράδειγμα του πως γίνεται η μετάλλαξη και του πως ακραίοι ναζιστικοί χώροι μπορούν να ενσωματόνονται γύρω από το "δημοκρατικό" ΛΑΟΣ με τις αντιραστιστικές επιτροπές!

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group