Συγγραφέας Μήνυμα
Αναγνώστης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 24, 2008 7:05 am    Θέμα δημοσίευσης:

Έχω μείνει άναυδος! Πρόκειται για εκπληκτικές αποκαλύψεις. Μπράβο παιδιά. Ασκείτε πραγματική δημοσιογραφία, που ενημερώνει τον κόσμο. Το Ρεσάλτο είναι το μόνο έντυπο που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Καλά να είστε να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε. Σας χρειαζόμαστε.
Καχύποπτος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 7:06 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Από το "Πολιτικό Καφενείο"
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=105410#105410



]Κυκολοφόρησε λοιπόν ο "Ιός " της «Ελευθεροτυπίας».

Όπως αναμενόταν λέγοντας τη μισή αλήθεια και αποσιωπώντας την άλλη μισή, αυτήν που πονάει και ΔΕΝ συμφέρει να ακούμε.

Ναι, συνδέει το μπάτσο ή τους μπάτσους γενικά με τη «Χρυσή Αυγή».
Γνωστό στους παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ…
Μας λεν κάτι καινούριο;;;
Και ποιος υπολογίζει σήμερα τη «Χ. Α.»;
Από πότε είναι φόβος μια ομάδα γραφικών σκουληκιών;
Ή , υπάρχει σοβαρός φόβος το έκτρωμα αυτό που λέγεται «Χ. Α.» να στρατολογήσει μέλη, άρα να υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας το ρόλο της ώστε να τη θυμούνται και να μην τη λησμονήσει κανείς;;;;

Εκείνο βέβαια που δεν μας λέει ο «Ιός» είναι πως οι μπάτσοι ή ο συγκεκριμένος μπάτσος , του οποίου υπεκλάπη ο σκληρός δίσκος, ήταν / είναι διπλοί πράκτορες : και στο έκτρωμα «Χ. Α.» και σε μερικούς χώρους «αναρχοαυτόνομων».

Και το ερώτημα….
Για να εισχωρείς στους χώρους των «αναρχοαυτόνομων» ή τους φοβάσαι , φοβάσαι δηλαδή το ενδεχόμενο να αποτελούν πολιτικό κίνδυνο ή… τους χρησιμοποιείς , όποτε σου γουστάρει και με τους γνωστούς τρόπους, για να κάνεις πολιτικό παιχνίδι.

Αλλά τα αφεντικά σου ΔΕΝ σε πληρώνουν για να τα λες ΟΛΑ.

Γι΄αυτό διαλέγεις να «διαφωτίζεις» τους αναγνώστες σου και να ξεσκεπάζεις «αλήθειες» μισές, ανώδυνες ή λίγο πολύ γνωστές…
Ρεπόρτερ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 11:41 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Νομίζω ότι περιττεύουν τα πολλά λόγια.
Οι πληροφορίες μου επαληθεύτηκαν στο ακέραιο. Επαληθεύτηκαν ακόμα και αυτά που είχα επισημάνει: ότι γίνονται πιέσεις για να δημοσιευτεί και ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των «προσωπικών δεδομένων» και να μεταλλαχτεί το «ρεπορτάζ» των «Ιών».
Μια λεπτομέρεια: Αυτό που δεν έγραψα (για ευνόητους λόγους), ενώ το γνώριζα, ήταν τούτο: ένας από αυτούς που πίεζε τη Διεύθυνση για τη δημοσίευση ήταν ο Αλαβάνος. Διαβάζοντας τη «στημένη» συνέντευξη του Αλαβάνου σχετικά με το «ρεπορτάζ» των «Ιών» κατάλαβα ότι όλη η «επιχείρηση» ήταν «στημένη» και κατευθυνόμενη.
Τα βασικά σημεία που απαλείφτηκαν:
α). Το όνομα του μπάτσου! Από την κλοπή του σκληρού δίσκου συλλέχτηκαν τα «καυτά» στοιχεία. Μας λένε για «έγγραφα»! Μια φωτοτυπία, όμως δεν παρουσίασαν. Αλλά και αυτή η εκδοχή εγείρει το αμείλικτο πολιτικό ερώτημα: Πώς φτάσανε αυτά τα έγγραφα στους «Ιούς», όλα μαζί και ΤΩΡΑ; Τέτοια «έγγραφα» μυστικών υπηρεσιών πώς φτάνουν στα χέρια των «Ιών» και ΜΟΝΟ;;;
Τα περί εγγράφων είναι παραμύθια. Απλώς δεν μπορούσαν να αποκαλύψουν (γι’ αυτό κόπηκε το αρχικό κείμενο) την υποκλοπή του δίσκου και το όνομα του μπάτσου.

β). Εξαφανίστηκε, επίσης από το κείμενο ο διπλός ρόλος του μπάτσου, όπως και πολλών άλλων.
Το νέο ρεπορτάζ περιορίζεται αυστηρά στη σύνδεση μπάτσων με τη « Χρυσή Αυγή».
Μπορεί, όμως, να αντιληφθεί κανείς και από αυτά που γράφονται ότι ελεγχόταν πλήρως ό χώρος των μπαχαλάκιδων.
Η παρακολούθηση των ακροαριστερών χώρων είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες. Γιατί αυτή η έμφαση του «ρεπορτάζ» σε λεπτομέρειες; Πώς οι μπάτσοι γνωρίζουν τα πάντα, τόσες ασύλληπτες λεπτομέρειες; Και αν γνωρίζουν τα ΠΑΝΤΑ, πώς γίνεται και δεν προλαβαίνουν ΠΟΤΕ τα σπασίματα και τις ποικίλες πράξεις βίας των αναρχοαυτόνομων και ακόμα πώς δεν έχει συλληφθεί ΠΟΤΕ κανένας;
ΕΝΑ προσεκτικό διάβασμα του κειμένου αποκαλύπτει τη διείσδυση των μπάτσων». Πολιτικά νεφελώματα που παρακολουθούνται τόσο στενά, σταθερά και συστηματικά είναι αδύνατον να μην έχουν εισβάλει μυστικές υπηρεσίες και να μην καθοδηγούνται κάποιοι. Για να παρακολουθείς αυτούς τους χώρους τόσο ασφυκτικά δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή αποτελούν μέγα πολιτικό κίνδυνο ή θέλεις να τους ελέγξεις για πολιτικά παιχνίδι.
ΟΣΟΙ διαθέτουν μυαλό μπορεί να καταλάβουν.
ΕΤΣΙ το «ρεπορτάζ» των «Ιών» απέκρυψε τα μισά και τα πιο ουσιαστικά πολιτικά στοιχεία και κατευθύνθηκε στη γνωστή και κατά κόρον επαναλαμβανόμενη πολιτική σκοπιμότητα: στο παρακράτος των μπάτσων και της Χρυσής Αυγής!!!
Επικαλύπτεται το πραγματικό παρακράτος και οι πλανητικές μυστικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν οργανώσεις, σχήματα και ανθρώπους που έχουν βάλει στο χέρι από όλους τους χώρους. Ιδιαίτερα με τους «ακραίους» παίζουν τα τρομοκρατικά παιχνίδια τους.
ΠΑΛΙ επιχειρείται να δαιμονοποιηθεί η «Χρυσή Αυγή» και να εμφανιστεί σαν μεγάλη πολιτική απειλή. Ποιοι; Λίγες δεκάδες άτομα που ελέγχονται πλήρως από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς!!!!!!
Μεγκουλίνα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 8:29 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Δικαιώνεται ο Ρεπόρτερ για το θέμα του Ιού που κόπηκε. Πράγματι στο αυριανό φύλλο της Κυριακής το θέμα είναι "χρυσαυγίτες και αστυνομία", λείπει μόνο η σχέση με τον χώρο των μπαχαλάκηδων

Μπράβο ρεπόρτερ
http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=21199360,37471104,43133184,51035776
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 9:58 am    Θέμα δημοσίευσης:

Συντρόφισσα Μεγκουλίνα, μέσα στον οίστρο σου τοποθέτησες το τελευταίο σου κείμενο, χωρίς να διαβάσεις λίγο παραπάνω. Ειχε δημοσιευτεί σχολιασμένο...
Δεν μου προκαλεί καμιά κατάπληξη το γεγονός ότι η "Χρυσή Αυγή" μας βρίζει και παίρνει εμμέσως θέση τη ΣΙΩΠΗ των "Ιών" ή τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.
Και δεν μας εκπλήσσει για δύο λόγους:
Τον πρώτο τον περιγράφεις εσύ. ΟΛΕΣ οι παρά φύση διαπλοκές είναι συγκοινωνούντα δοχεία!!!
ΗΤΑΝ οι "Ιοί" που κατασκεύασαν το σκιάχτρο της "Χρυσής Αυγής" και του έδωσαν πολιτική υπόσταση.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το δημοσίευμα που κόπηκε, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ, αλλά και πιστοποιούν και οι δικές μου πληροφορίες, αποκάλυπτε Μπάτσο, "διπλό πράκορα": Της "Χρυσής Αυγής" και των αναρχοκουκουλοφόρων...
Κι αυτό, φυσικά διαφημίζει αρνητικά τη Χρυσή Αυγή.
Μόνο που αυτή σήμερα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα.
Δεν πείθει ούτε τους αγνούς δικούς της, πόσω μάλλον να στρατολογήσει από άλλους χώρους.
Αλλά το να ασχολούμαστε με τη Χρυσή Αυγή, σπαταλάμε το χρόνο μας και πέφτουμε στη λογική των "Ιών" και της Χρυσης Αυγής.
ΤΕΛΟΣ, αν παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά τους "Ιούς" θα διαπιστώσεις ότι πάντα "διαφημίζουν" τους δήθεν αντιπάλους τους, οι οποίοι είναι κάλπικοι παράδες.
Το να σε κτυπάει ο "Ιός" σήμερα σε διαφημίζει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Γι' αυτό τους επικίνδυνους τους θάβουν στη ΣΙΩΠΗ!!!
Είναι η τέχνη της "σύγχρονης" προβοκάτσιας...
Μεγκουλίνα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 12:35 am    Θέμα δημοσίευσης:

Από: "Dimitris Psarras"
Προς: "Μαρκος Τριπολίτης"
Θέμα: Re: Κόπηκε ο Ιος;
η απάντηση (ένα λάθος δεν μίλησε για διεύθηνση ο Dimitrakis

Ημερομηνία: Fri, 21 Mar 2008 14:17:06 +0200

Αγαπητέ Μάρκο,
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όσο για τη φημολογία των blogs, απλά κάποιοι καλοπροαίρετοι ανησύχησαν και κάποιο άσπονδοι φίλοι μας βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν σ' εμάς και την "Ε". Αν υπήρχε οτιδήποτε, θα το ανακοινώναμε από το site μας.



Ευχαριστούμε πάντως για το ενδιαφέρον.
Φιλικά
Δημήτρης Ψαρράς
Μεγκουλίνα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 12:25 am    Θέμα δημοσίευσης: απάντηση Ιού!!!!!

Εν τω μεταξύ απάντησε και ο Ιός, δια γραφίδος Δημητράκι Ψαρρά, στο blog φτου Ξελευτεριά

http://gortynios.blogspot.com/2008/03/blog-post_21.html

Ο ιός λέει ότι η στήλη θα συνεχιστεί, δηλώνει ότι δεν έχει διάθεση να υπερασπιστεί την διεύθηνση της εφημερίδας, αλλά δεν λέει γιατί δεν δημοσιεύτηκε το άρθρο του την περασμένη Κυριακή!
Μεγκουλίνα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 12:03 am    Θέμα δημοσίευσης:

Η Χρυσή Αυγή θεώρησε ευατόν θιγόμενο από όσα έγραψε ο Ρεπόρτερ, και απάντησε στο ...Ρεσάλτο γενικώς

http://xryshaygh.wordpress.com/2008/03/20/ios/#more-319

Τελικά ρε Θύμιο τι είσαι; Μπολσεβίκος και κομμούνι ή ακροδεξιός-φασισταράς; Σε βρίζουν από τον Ιό μέχρι την Χρυσή Αυγή!!!!

Η πλάκα είναι ότι στην απάντηση της η ΧΑ "χαϊδεύει" τον Ιό, προκρίνοντας εμμέσως την εκδοχή ότι το άρθρο του κόπηκε επειδή κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι έχει φιμώσει τα ΜΜΕ!

Δεν είναι παράξενο και το λέω πολύ σοβαρά: τι θα ήταν η ΧΑ χωρίς τον Ιό; Επικοινωνιακά η ΧΑ οφείλει μεγάλο τμήμα της αναγνωρισιμότητάς της στα δημοσιεύματα του Ιού!!!

Και από την άλλη, οι αριστεράντζες του Ιού έχουν στηρίξει σε μεγάλο βαθμό το προφίλ τους και την "αριστεροσύνη" που πουλάνε, στην πολεμική που ασκούσαν εναντίον της ΧΑ!

"Υπάρχεις επειδή σε βρίζω αλλά σε βρίζω για να υπάρχω"

Μιλάμε για ερωτική σχέση!!!

Έβγαλα και τσιτάτο! Μου άρεσε!

Αναμένουμε με αγωνία την απάντηση του Ρεσάλτο!!!
Ρεπόρτερ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 21, 2008 7:16 pm    Θέμα δημοσίευσης:


Κυκλοφόρησε η παρακάτω ανταλλαγή mail:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=105280#105280


Μαρκος Τριπολίτης
To: dpsarras@enet.gr
Sent: Wednesday, March 19, 2008 4:46 PM
Subject: Κόπηκε ο Ιός;
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS KAI ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΑΥΤΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑΣ;

ένας απλός αναγνώστης σας
gortynios.blogspot.com
_________________

Ο δημοσιογράφος , προς τιμήν του, απάντησε δίνοντας τέλος στην ακατάσχετη παραφιλολογία των ευφάνταστων σεναριογράφων του διαδικτύου:

Από: "Dimitris Psarras"
Προς: "Μαρκος Τριπολίτης"
Θέμα: Re: Κόπηκε ο Ιος;
Ημερομηνία: Fri, 21 Mar 2008 14:17:06 +0200

Αγαπητέ Μάρκο,
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όσο για τη φημολογία των blogs, απλά κάποιοι καλοπροαίρετοι ανησύχησαν και κάποιο άσπονδοι φίλοι μας βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν σ' εμάς και την "Ε". Αν υπήρχε οτιδήποτε, θα το ανακοινώναμε από το site μας.

Ευχαριστούμε πάντως για το ενδιαφέρον.
Φιλικά
Δημήτρης Ψαρράς

από το blog "ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!" gortynios.blogspot.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ο Μάρκος Τριπολίτης είναι «φανατικός» οπαδός των «Ιών», ή αφελής, ή ήρθε από τον Άρη!!!
Το ένα φυσικά δεν αποκλείει το άλλο.
Δηλαδή τι περίμενε να του απαντήσει ο «Ιός». Ότι μας λογοκρίνανε ή να του αποκαλύψει το γιατί κόπηκε το κείμενο; Βρε αφέλεια!!!
Ο «Ιός», αν ήθελε να συγκρουστεί με το αφεντικό του θα έβγαινε ανοικτά και θα αποκάλυπτε την αλήθεια. Θα έλεγε «μυστικά» σε ένα άγνωστο;;;

Επίσης, αν ζούσε στην Ελλάδα (αν δεν είχε έλθει δηλαδή από τον Άρη) θα γνώριζε την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία των «Ιών».

ΤΕΛΟΣ, απορεί γιατί όσοι γράψανε τα «σενάρια» για το κόψιμο των «Ιών» δεν τους πήρανε τηλέφωνο να διασταυρώσουν την πληροφορία.
Δηλαδή η ιδιοκτησία της «Ε» ή «Ιοί» θα μας λέγανε την αλήθεια!!!
Πού ζει ο άνθρωπος!!!

Ρεπόρτερ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 21, 2008 12:29 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Όπως έγραψα, το κείμενο των «Ιών» κόπηκε για τους λόγους που αναφέρω. Το γεγονός βεβαίως, ότι δεν βγήκε κανείς να κάνει την παραμικρή διάψευση, ενώ κυκλοφόρησε το κείμενό μου σε πάρα πολλούς ιστοχώρους, είναι αποκαλυπτικό.
Τώρα θα σας πω τη συνέχεια:
Το κείμενο θα το ξαναγράψουν οι «Ιοί» κάτω από τις οδηγίες του Τεγόπουλου. Θα καταβληθεί προσπάθεια να απαλειφθούν τα επικίνδυνα σημεία που ανάγονται στα «προσωπικά δεδομένα».
Θα πέσει δηλαδή μεγάλο κόψιμο και ράψιμο…
Και θα δημοσιευτεί. Ίσως όχι αυτή την Κυριακή, εκτός και αν έχουν τελειώσει τα «ραψίματα»!
Αναμένουμε.
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 20, 2008 7:57 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Κάποια από τα άρθρα του ΡΕΣΑΛΤΟ που έχουν δημοσιευτεί για τους "Ιούς", υπάρχουν στη στήλη "Άρθρα" του σάιτ.
Εδώ:
http://www.resaltomag.gr/112.mag


Ο « Ιός της Ελευθεροτυπίας»: Νεοταξική ανάπλαση

Του Νίκου Πικρού
Ρεσάλτο, Ιανουάριος 2006, τεύχος 2



Στην Ελλάδα έχει διαμορφωθεί, με ισχυρές προσβάσεις στα ΜΜΕ, ένα πλατύ «αριστερό» νεοταξικό μόρφωμα: Μια στρατιά πρώην αριστερών, «ανανεωτών», «εκσυγχρονιστών» σοσιαλδημοκρατών και κάποιων «αριστεριστών» μαζί με τους ακραίους νεοφιλελεύθερους και ταυτοχρόνως, «γραικύλοι εξ επαγγέλματος και αθύρματα εξ επιλογής», σχηματίζουν ένα ευρύ φάσμα που εξωραΐζει τη βαρβαρότητα του πλανητικού ιμπεριαλισμού και παρέχει εμμέσως, ακόμα και ευθέως, «προοδευτικές» ιδεολογικές υπηρεσίες στη Νέα Τάξη.
Βεβαίως δημιουργούν, σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, απορίες οι παρά φύσιν ιδεολογικές επιμειξίες: Κορυφαίοι νεοφιλελεύθεροι μαζί με «μαχητές της Αριστεράς» και της «ακροαριστεράς». Αυτό που κυρίως εντυπωσιάζει είναι ότι αν και πολιτικά ετερόκλητοι εκπροσωπούν απροσχημάτιστα την ίδια μαχητική υπεράσπιση της Νέας Τάξης.
Πρακτικά όλο αυτό το «αριστερό-νεοφιλελεύθερο» μόρφωμα εκφράστηκε «αφηνιασμένα» και φανατικά στην ιμπεριαλιστική θηριωδία κατά της Σερβίας. Εξωράισε και στήριξε το ΝΑΤΟϊκό εφιάλτη του πολέμου. Καθαγίασε το τερατώδες ιμπεριαλιστικό έγκλημα και τη βροντώδη υποκρισία του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Αν εξετάσει κανείς τα «επιχειρήματα» αυτού του «προοδευτικού μορφώματος» θα διαπιστώσει όχι μόνο ότι αυτά μεροληπτούσαν υπέρ του ΝΑΤΟ, αλλά αντλούνταν ευθέως από το οπλοστάσιο του Κλίντον και του Μπλερ και αναπαρήγαγαν τη φαιά προπαγάνδα του ιμπεριαλισμού.
Μια από τις κύριες, δημοσιογραφικά θεσμοθετημένες, εστίες της πονηρής αριστεροφωνίας είναι οι «Ιοί» της «Ελευθεροτυπίας». Είναι η μαγιά για τη νεοταξική ανάπλαση αριστερών και ακροαριστερών δυνάμεων. Είναι ιοί που με μαρξιστικό προσωπείο μικροβιάζουν και μολύνουν αριστερούς. Το οπλοστάσιο αυτών των «αριστερών» σφογγοκωλάριων του κοσμοπολιτισμού είναι κυρίως ο εθνικιστικός, ρατσιστικός και ακροδεξιός στιγματισμός όλων εκείνων που αντιτάσσονται στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης και υπερασπίζονται τον ιστορικό, πολιτισμικό και εθνικό μας ιστό. Για αυτούς τους «μαρξιστές» κοσμοπολίτες η υπεράσπιση των παραδόσεων είναι εθνικισμός και ακροδεξιά παρέκκλιση. «Προοδευτικό» είναι η φουτουριστική απόρριψη του παρελθόντος. Λησμονούν βεβαίως ή συνειδητά θέλουν να αγνοούν το ακόλουθο, όχι εθνικιστικό, αλλά μαρξιστικό αξίωμα: Ένας λαός (ή μια τάξη) που έχει αποκοπεί από το δικό του παρελθόν είναι πολύ λιγότερο ελεύθερος να διαλέξει και να δράσει ως λαός (ή ως τάξη), παρά αν είχε τη δυνατότητα να τοποθετηθεί στην Ιστορία.
Σε όλα τα μεγάλα και ουσιώδη ζητήματα οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας» έδιναν, με το δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων», το «αριστερό» άλλοθι στην πλανητική βαρβαρότητα, εκλαΐκευαν και προπαγάνδιζαν τα «επιχειρήματα» και τα ιδεολογήματα της νέας ιμπεριαλιστικής αποικιοκρατίας.


Συνοπτικές επισημάνσεις


Σερβία: Στη ΝΑΤΟϊκή θηριωδία κατά της Σερβίας οι «Ιοί», από κοινού με το «αριστερο-νεοφιλεύθερο» νεφέλωμα μιλούσαν και διόγκωναν τα εγκλήματα του «δικτάτορα» Μιλόσεβιτς και υποβάθμιζαν την ιμπεριαλιστική ισοπέδωση ενός λαού, το τερατώδες ιμπεριαλιστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Με γενικόλογες ηθικές αφαιρέσεις κατά του πολέμου και υπέρ της «αλήθειας» και τις «αντικειμενικότητας» μετέθεταν τη φρίκη στις «αποκαλύψεις» για την «απανθρωπιά» του «αιμοσταγούς» Μιλόσεβιτς!

Οτσαλάν: Η παράδοσή του στην Τουρκία, μια πράξη πολιτικής υποτέλειας, ιδεολογικά και ηθικά άθλια εμφανίστηκε μέσω των επινοήσεων του τρόμου, της πατριδοκαπηλίας, του εθνικισμού και της πολεμικής απειλής ως αναγκαιότητα και ρεαλισμός.
Αφγανιστάν: Εδώ ο «μπαμπούλας» για τη νομιμοποίηση του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος ήταν το φάντασμα του Μπιν Λάντεν. Έκτοτε το φάντασμα αυτό και της Αλ Κάιντα αιωρούνται για πάσα χρήση!
Ιράκ: Εδώ το «ηθικό άλλοθι» ήταν ο δικτάτορας «σφαγέας» Σαντάμ! Η «νεοταξική αριστερά», το «σφαγέα» Σαντάμ έβλεπε και όχι τον πλανητικό εφιάλτη, τις ΗΠΑ, που έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, σκορπώντας παντού τον πολεμικό όλεθρο, με απώτερο στόχο τη στρατιωτική κατοχή χωρών και την πολιτική κατοχή ολόκληρου του πλανήτη.
Ισραήλ: Εδώ οι «Ιοί» μεροληπτούν σκανδαλωδώς υπέρ του Ισραήλ και καθαγιάζουν το έγκλημα κατά των Παλαιστινίων. Και για να το πετύχουν αυτό ακροβατούν ανάμεσα στη βαρβαρότητα του Ισραήλ και τις απελπισμένες πράξεις βίας των Παλαιστινίων, αναπαράγοντας όλα τα ύπουλα ιμπεριαλιστικά ιδεολογήματα του «νόμου και της τάξεως» που είναι επενδυμένα με τη μικροαστική ηθική της «μη βίας». Όταν όμως εξισώνεις τη βία των θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας με τη βία και τρομοκρατία του Ισραήλ τότε είσαι (ανεξάρτητα από τις ανθρωπιστικές σου ρητορείες) με το ιμπεριαλιστικό Ισραήλ. Εδώ διώκεται βάναυσα και δολοφονείται ένας λαός και οι «αριστεροί» προπαγανδιστές της Νέας Τάξης μας πιπιλίζουν τις γλυκερές ανθρωπιστικές ηθικολογίες: «Ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον γιατί και οι δυο πολτοποιούν την έννοια της ανθρωπιάς»…
Σχέδιο Ανάν Τα ίδια νεοταξικά «επιχειρήματα» και τις ίδιες ιμπεριαλιστικές ιδεολογικές αναθυμιάσεις ανέδιδαν οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας» και για το «σχέδιο Ανάν», μαζί με τους εκβιασμούς και τις απειλές κατά του κυπριακού λαού: Νεοταξική «Ιερά εξέταση».
Τα ίδια ιδεολογήματα και «επιχειρήματα» της Νέας Τάξης αναπαράγουν οι «Ιοί» και στα μεγάλα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα: Στο θέμα των μεταναστών, των «ανοικτών συνόρων», των εθνικών ζητημάτων, της τρομοκρατίας, του ρατσισμού, της Εκκλησίας κλπ: λειτουργούν ως «αριστερό» τεκμήριο και άλλοθι της πλανητικής αυτοκρατορίας. Ιδιαίτερα πρωτοστατούν στη δημιουργία σλαβομακεδονικής μειονότητας!
ΣΤΟ πού διαχωρίζονται οι «Ιοί» από την Νέα Τάξη προσπαθούμε να βρούμε!!!
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 20, 2008 12:53 am    Θέμα δημοσίευσης:

Και κάτι ακόμα: Η "ελεύθερη δημοσιογραφία" δεν είναι η κατευθυνόμενη!!!
Και έχει αποδειχτεί πάρα πολλές φορές ότι η δημοσιογραφία των "Ιών" είναι κατευθυνόμενη και υπαγορευμένη, άρα δεν είναι "ελεύθερη".
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 20, 2008 12:46 am    Θέμα δημοσίευσης:

Αγαπητέ φίλε θα δώσω εγώ μια απάντηση.
ΣΗΜΕΡΑ μπορούν να μπουν οι μυστικές υπηρεσίες σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σπίτι, χωρίς να το πάρείς χαμπάρι.
πριν από λίγους μήνες είχαν μπει στο δικό μου. Άνοιξαν "απαραβίαστες" κλειδαριές και ανακάτεψαν τα πάντα, αλλά δεν κλέψανε τίποτα.
Ήταν μια "επίσκεψη" με εμφανή τα ίχνη:Τρομοκρατίας.
Είναι σε θέση λοιπόν να μπουν στο σπίτι οποιουδήποτε.
Δεν γνωρίζω, αν αυτά που κατέγραψε ο "ρεπόρτερ" είναι η πραγματικότητα. Ωστόσο και δικές μου πληροφορίες από δημοσιογράφους συμπίπτουν με αυτές του "ρεπόρτερ".
Τέλος, εδώ μέσα δεν επιχειρείται καμία "δικαίωση" των "Ιών"!
Αν πράγματι τους ασκήθη λογοκρισία, όφειλαν να μας το πουν οι ίδιοι: το θέμα το τι και το πώς. Θα μπορούσαν να το διαρρεύσουν τουλάχιστον.
Πολλοί που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, είναι γνωστό, ότι το παίζουν ήρωες και μιλούν για λοκοκρισίες.
Οι λογοκρισίες και οι αυτο-λογοκρισίες είναι το σύνηθες στα ΜΜΕ, είναι καθεστώς. Πάντα κόβονται κείμενα και δεν μιλάει κανείς.
Αν δεν ανέχεσαι αυτό το καθεστώς στα ΜΜΕ, τα βροντάς και φεύγεις. Δεν το παίζεις θύμα!!!
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 19, 2008 11:59 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Ομως αγαπητέ Ρεπόρτερ, ΠΩΣ είναι δυνατόν να μπουν στο σπίτι σου και να σου κλέψουν τον σκληρό δίσκο? Εκτός κι αν εννοείς κανα flashάκι... Κατα τα άλλα βλέπω προσπάθεις υπεράσπισης των ιοβόλων, με φωνές τύπου "όχι στο φίμωμα της ελεύηθερης δημοσιογραφίας". Προβοκάτσια μυρίζομαι. Ας ελπίσουμε ότι έχεις 100% δίκιο. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα
Μεγκουλίνα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 19, 2008 9:14 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Εγώ άκουσα ότι οι αποκάλυψη του Aegean Times για την αντιγραφή εξόργισε την Μάνια Τεγοπούλου, που είναι γνωστό ότι δεν τους χωνεύει. Η Αegean Times θεωρείται από τις πιό έγκυρες διαδικτυακές εφημερίδες. Η πλάκα είναι ότι συντάκτης του, αφού η ιστοσελίδα αποκάλυψε το copy paste του Ιού από την προπαγανδιστική σελίδα, ζήτησε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ από τον ...Τρίμη! Άγνωστο τι απάντησε αυτός και αν απάντησε...

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group